Από την αρχή των επικοινωνιών, το γκρουπ ήταν σιωπηλό σχετικά με τη προέλευσή του. Όταν άρχισα να κάνω ανώτερη επικοινωνία, οι άνθρωποι με προηδοποίησαν να βεβαιωθώ ότι ήξερα ποιος μου έδινε αυτές τις πληροφορίες. Μου είπαν ότι αν η πηγή δεν μου αποκάλυπτε τη προέλευσή της, τότε σίγουρα προέρχονταν από τη σκοτεινή πλευρά. Έτσι, τους έκανα τρεις ερωτήσεις.

Ποιοι είσαστε;
Ποιο είναι τ’ όνομά σας;
Από πού είσαστε;

Μου απάντησαν αμέσως και είπαν.

Έκανες τρεις ερωτήσεις και θα σου δώσουμε τρεις απαντήσεις: Δεν σε αφορά, Δεν σε αφορά και δεν σε αφορά!

Τότε άκουσα το υπέροχο και τρυφερό γέλιο τους που έμαθα ν’ αγαπώ πολύ. Εν-θυμούμενος όμως τις συμβουλές των ανθρώπων, ενημέρωσα αυτές τις οντότητες ότι δεν θα μπορούσα να είμαι το διάμεσό τους αν πρώτα δεν μου συστήνονταν. Σε απάντηση μου είπαν κάτι που ποτέ δε θα ξεχάσω.

Τιμούμε την επιλογή σου!

Kαι μετά έφυγαν. Έπειτα από δύο μέρες νιώθοντας ένα κενό στη καρδιά μου, επέστρεψα σ’ αυτούς και ζήτησα ν’ αρχίσουμε εκ νέου την επικοινωνία μας. Από τη στιγμή που το ζήτησα, επέστρεψαν και ένιωσα ολοκληρωμένος ξανά. Ήμουν ακόμη διστακτικός και τους ρώτησα γιατί δεν μου έλεγαν ποιοι ήταν. Η απάντηση τους ήταν: Επιθυμούμε να διακρίνεις τα μηνύματα από την αγάπη που περιέχουν και όχι επειδή υπάρχει κάποια ταμπέλα πάνω τους. Λέγεται διάκριση και το πρώτο εργαλείο της νέας ενέργειας.

Έπειτα μου έδωσαν έναν οδηγό για να χρησιμοποιώ αυτό το εργαλείο. Είπαν: Αν νιώθεις έλξη του μηνύματος από την καρδιά sου, τότε σου ανήκει. Αν νιώθεις οτιδήποτε άλλο, τότε άφησέ το χωρίς να το κρίνεις γιατί τοποθετήθηκε εκεί για κάποιον άλλον. Έπειτα μου εξήγησαν ότι αν πίστευα ότι ήταν τα «κακά παιδιά», τί θα με έκανε να σκεφτώ ότι δεν θα έλεγαν πως ήταν τα «καλά παιδιά». Γέλασα και από τότε η σχέση μας ξεκίνησε ν’ αναπτύσσεται.

Περιττό να το πω ότι ήμουν πολύ διστακτικός στο να κάνω πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη προέλευσή τους αν και που και που έπαιρνα κάποιες απαντήσεις. Μου είπαν ότι δεν είχαν ποτέ ενσαρκωθεί στη Γη αλλά μόλις ζήτησα περισσότερες πληροφορίες, σιώπησαν. Πέρασαν μερικοί μήνες παίρνοντας τα μηνύματά τους και τότε τους έδωσα τ’ όνομα «Το γκρουπ οντοτήτων πάνω από τον ώμο μου». Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που τους αποκάλεσα «Το γκρουπ». Προς έκπληξή μου, τους άρεσε επειδή δεν περιείχε μυστικισμό. Από τότε όποτε τους ρώταγα, δεν έπαιρνα καμία απάντηση για τη προέλευσή τους.

Ένα χρόνο μετά με εξέπληξαν. Κατά τη διάρκεια ενός μηνύματος που έγραφα, το γκρουπ έκανε μια παρένθεση στο θέμα, και μου είπαν: Θα σου πούμε κάτι που το γνωρίζεις ήδη. Είμαστε από την οικογένεια εκείνου που αποκαλείτε Μιχαήλ. Δεν ήμουν σίγουρος τί σήμανε αυτό αλλά μπορώ να σας πω ότι τη στιγμή που το είπαν, ήξερα πως ήταν αλήθεια.

Μου έδωσαν κάποιες εξηγήσεις για τη προέλευσή τους κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής επικοινωνίας στο Charleston, Δυτική Βιρτζίνια. Εκεί, μου είπαν, ότι προέρχονται από εκείνο που αποκαλούμε αγγελικό βασίλειο. Περισσότερα πράγματα μου είπαν στη ζωντανή επικοινωνία στη Βιέννη της Αυστρίας. Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, αναφέρθηκαν αρκετές φορές στην οικογένεια του Μιχαήλ. Μπορώ να σας πω μέσα από τη καρδιά μου ότι αυτές οι λέξεις ήχησαν πολύ βαθιά μέσα μου. Αρκετές μέρες μετά σε μιαν άλλη ζωντανή επικοινωνία στη Βιέννη, είπαν ότι η οικογένεια του Μιχαήλ είχε μια πύλη στη Γη, σε μια φυσική τοποθεσία. Αν και δεν είπαν τίποτα παραπάνω, αναφέρθηκαν πολλές φορές σ’ αυτή κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας. Ένα χρόνο αργότερα, κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής επικοινωνίας στο Cancun του Μεξικού, ανέφεραν ότι υπήρχε μια φυσική τοποθεσία στον ωκεανό όπου η οικογένεια του Μιχαήλ είχε ως πύλη.

Πήρα πολλά email από ανθρώπους καθώς το Γκρουπ μίλησε σε πολλούς από αυτούς – από διαφορετικά επίπεδα αλλά με τις ίδιες λέξεις. Κάποιοι απ’ αυτούς ήταν πολύ ενθουσιασμένοι επειδή ένιωσαν ότι γνώριζαν ποιο ήταν το Γκρουπ. Ειπώθηκε ότι ήταν από το Σείριο, από τις Πλειάδες, από τον Αρκτούρο και μερικά ακόμη που αδυνατώ να τα προφέρω. Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν ξαναρώτησα το Γκρουπ για τη προέλευσή του. Μου μιλάνε πολύ βαθιά μέσα στη καρδιά μου και αυτός ο προσδιορισμός είναι αρκετός για μένα. Τώρα φαίνεται πως είναι έτοιμοι να συμπληρώσουν μερικά ακόμη κενά.

(διαβάστε περισσότερα για το γκρουπ στην ανώτερη επικοινωνία ~ Η οικογένεια του Μιχαήλ ~ Κύκλοι Φωτός)

Steve Rother

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Copyright μεταφρασμένου υλικού: espavo.org, μετάφραση¨LightWorker.gr“. Ευχαριστούμε για την βοήθεια σας να διαδώσουμε το φως…!