Добре дошли!

Беше Май месец 1997, когато получих силен подтик от Групата да създам място където Светлинните работници ще могат да общуват в интернет. Трябваше да бъде място, където всички да се събират и обменят опит свързан с тяхното израстване. Целта беше да се помогне на хората по пътя на тяхното духовно развитие. Отне няколко месеца за да се задвижи всичко и през Октомври 1997, с помощ от различни места, сайтът беше достъпен.

Групата даде някой насоки по отношение на проекта.Всички те бяха за създаване на място, където хората да се съберат, за да си припомнят кои са, за силата която притежават, но са забравили в резултат на играенето на играта наречена живот. Сайтът трябваше да отразява живота на светлинните работници на планетата и трябваше да бъде в непрекъснато развитие. Беше много важно да се свикне с непрекъснатата промяната. Това което ми казаха е, че заглавната страница трябва да съдържа думите Втората вълна . Посъветваха ме, да не натрапвам тези две думи, а да ги напиша някъде където ще бъдат извън полезрението. Тяхното значение не беше да провокират любопитство или въпроси, а просто да предадът определен вид енергия.

Отначало не разбирах тяхното значение, но знаех,че е важно да се посее семето. Сега виждам, че това всъщност е вълна от човешко съзнание.Преминаване от първа вълна на съзнание, която се характеризира с учене чрез примера на учители, към втора вълна на съзнание, която се характеризира със учене чрез собствен опит. Накратко, човечеството се придвижва от играта ,,следвай лидера” до тази „следвай себе си”. Като резултат от тези ранни инструкции, ще откриете думите Втората вълна извън полезрението и написани на всяка корица от книга или напечатан материал.

Създаване на пространство, за напълно осъзнатите хора в нашето общество, е това към което Групата се стремеше и този сайт е пример за това. Групата твърди, че интернет е моделът на бъдещите общества в света, защото се балансира естествено, без външен контрол и точно затова там е перфектното място за създаване на пространство за безгранично духовно израстване. От „Мисъл на деня” под логото, което се променя всеки път когато влезете в сайта, до месечната прогноза на живо на Лайтуъркър, ние ви предлагаме тази алтернатива на Рай на Земята.

Групата описва целият процес, който се осъществява, като една добре планирана игра с много подкрепа и дегизировка. Първата страница на книгата, е описание на живота на Земята, наречена Голямата игра на криеница. Там, те описват предмета на играта, който е пробуждане на спомена за това кои сте и силата ви да съ-творявате. Следващият етап на играта е, да използвате тези способности, за да пресъздадете Домът от вашата страна на воала. Точно на тази цел, създаване Рай на Земята, е посветен този сайт. Групата твърди, че най- лесният начин да си върнете силата, е като се свържете със членове на вашето духовно семейство. Това е процес, който се осъществява по цялата планета. Казват, че когато се вгледаме в очите на хората от нашата духовна ггрупа, можем ясно да видим кои сме самите ние. Този процес на преоткриване, е нещо което ние подкрепяме във всичко което пишем, и при всеки семинар който правим. Този уеб сайт е място, където може да се съберете и свържете отново с вашето духовно семейство. Той е място, където можете да споделите вашите мисли, надежди и мечти. Където можете да си припомните кой сте всъщност и да използвате тази сила за пресъздаване на вашата представа за Домът , от вашата страна на воала.

Набързо ще спомена за препратките, които имате отстрани на страницата. Те са главното меню и са на много от страниците на espavo.org .Те не водят към всяка страница, но ще ви бъде от полза ако ги разгледате. Тези препратки, често са с различно съдържание и са разположени в различна последователност. Ако на страницата има нещо ново, то обикновено бива поставено най- отгоре. Сайта съдържа много информация и се надяваме да се наслаждавате на всеки миг прекаран в него. Екипът на Лайтуъркър е горд, че сте тук. Това е нашата представа за Рай на Земята.

Този сайт се подкрепя от усилията на доброволци. Ако вие също желаете да окажете подкрепа, може да видите ТУК, различни начини по които да го направите и да бъдете част от реализирането на една мечта. Ние правим промяна едно сърце след друго.

Тук ние предоставяме посланията на Групата. Информация от Групата как да живеете по възможно най- високовибрационен начин, може да получите във Пътеводна светлина- Спомен от Домът. Тази информация може да използвате според вашето собствено разбиране, тя е предназначена да ви напомня за вашата сила да творите. Молим ви да използвате това, което чувствате близко на сърцето си и да оставите останалото. Това пространство е място на безусловна любов. Място, където може да изразите вашата представа за Рай на Земята и вглеждайки се в очите ни, да си спомните кои сте.

В следващите месеци, ние смятаме да предложим много места на хората, където те да открият собствената си сила. Приветстваме ви да бъдете част от това семейство, по начина по който вие желаете. Нека светлината бъде винаги с вас. Добре дошли.

Големи прегръдки и нежни потупвания

Стив и Барбара Ротър

______________________

Последната Събота на всеки месец, Стив и Барбара представят „ Виртуална прогноза на светлината”, когато дават месечното послание от Групата.