Romanian_banner
Bine ati venit Acasa!

Era in luna Mai 1997 cand am primit un puternic impuls din partea Grupului, pentru a crea un loc de adunare a Lucratorilor in Lumină pe internet. Trebuia sa fie un loc unde toti sa se adune si să-si experimenteze capacitatile proprii de intelegere a evolutiei. Ne-a luat cateva luni ca sa ne punem in miscare si  in luna octombrie 1997 , cu ajutorul  unor prieteni am reusit sa lansam prima “incarnare” a  espavo.org.

Grupul ne-a dat cateva linii directoare pentru acest proiect, care se refereau la a crea un loc pentru oameni ca sa-si aminteasca cine sunt si puterile pe care le-au uitat ca rezultat al “jocului” de a fi om. Ei au spus  sa-l facem sa reflecte vietile Lucratorilor  in Lumina de pe planeta, iar aceasta va fi o muncă permanentă. Era foarte important sa ne adaptam la schimbari. Mi-au spus ca este foarte important prima pagina sa cuprinda cuvintele “al doilea val”. Mi-au cerut sa nu o fac la modul deranjant ci pur şi simplu sa pun cuvintele in afara caii principale a fluxului de constiinta. Aceasta eticheta nu trebuia pusă pentru ca oamenii sa citeasca si sa puna intrebari ci pur si simplu sa absoarba energia acestor doua cuvinte.

La inceput nu am inteles sensul acestor cuvinte dar stiam ca este important sa “plantam  samânţa”. Acum vad ca este de fapt un val al constiintei umane, tranzitand de la primul val al invatarii- de exemplu prin profesori- la al doilea val de crestere a capacitatii de intelegere a propriei experiente.

Pe scurt, umanitatea se mişcă de la jocul de-a “ urmeaza liderul “ la jocul “urmeaza-te pe tine însuţi”. Ca rezultat al acestei instruiri preliminare  veti gasi expresia  Al doilea val  in afara sensului classic si uneori ascunsa pe coperta fiecarei carti sau material tiparit.

Crearea unui spaţiu pentru oamenii conştienţi de puterea lor in lumea  noastra , este exact  ceea ce reprezinta Grupul si acest website este un exemplu. Grupul spunea ca internetul este o paradigma pentru comunitatile viitoare ale omenirii, pentru  ca se echilibreaza natural, fara control, rezultand astfel locul perfect pentru a crea acest spatiu , ca locul final de constientizare a puterii de creatie.

De la “Gandul zilei” de sub logo, care se schimba de cate ori accesati pagina, pana la transmisiile lunare directe Lightworker, va oferim aceasta versiune a “raiului pe Pamant “.

Grupul descrie intregul proces pe care-l desfăşurăm aici ca un joc elaborat, cu multă recuzită si deghizări. Prima pagină este o descriere a vietii pe Pamant intitulata “Marele joc de-a v-ati ascunselea”.  Prin asta ei descriu obiectul jocului ca o trezire pentru a va reaminti cine sunteti  si  ce putere de co-creatori detineţi. Urmatorul pas in acest joc este folosirea acestor puteri pentru a va crea propriul Acasă pe aceasta parte a valului  . Acest site are ca scop  crearea  raiului pe Pamant  . Grupul spune ca cea mai usoara cale de conştientizare  a puterii voastre, este aceea de a va reconecta cu membrii familiei voastre spirituale originale. Acest proces este in desfăşurare pe intreaga planetă. Se spune ca atunci când ne uitam in ochii acestor  oameni vedem cu adevarat  cine suntem . Noi sprijinim acest proces de reunire prin toate scrierile si seminariile pe care le facem. Acest website este un loc unde vă puteţi aduna si reconecta cu familia voastra spirituala. Este un loc unde sa va împărtăşiţi g-gândurile, sperantele si visurile. Este un loc în care să vă reamintiti cine sunteti cu adevarat si sa folositi aceasta putere pentru a va crea propriul  Acasa pe partea aceasta a Valului.

O scurta explicatie privitor la butoanele care ruleaza pe pagina; acestea sunt butoanele de comanda si sunt pe multe din paginile site-ului . ele nu va trimit chiar spre fiecare pagina, dara după ce va obisnuiti cu ele va vor ajuta sa navigati mai usor pe acest site. Aceste butoane se schimba deseori in continut si in ordinea de aparitie. Noutatile care apar pe site sunt  mutate in partea de sus a paginii. Este foarte multa informatie si sperăm sa va bucurati de timpul petrecut pe acest site. Conducerea Lightworker  este foarte mândra sa va regaseasca  aici. Aceasta este versiunea noastra  a “raiului de pe Pamant”.   Acest spatiu este sprijinit prin eforturi voluntare. Daca vreti sa ajutati, exista aici un link unde puteti sa ajutati la constructia  visului . Prin acesta facem diferenta de la inima la inima .

In acest spatiu va oferim mesajele Grupului. Informatiile din partea Grupului  pentru a trai intr-o vibratie mai inalta, va sunt oferite in “Beacons of Light-reminders from Home “ ( Faclii de lumina- amintiri de Acasa ) . Aceasta  informatie va este oferita pentru  propria analiza si este menita sa va ajute sa va reamintiti propria putere de creatie. Va cerem sa va luati pulsul din strafundurile sufletului  si sa lasati restul. Acest spatiu este oferit ca un loc cu dragoste neconditionata, un loc pentru a va exprima propriile versiuni ale raiului pe Pamant, un loc unde sa va uitati in ochii sufletului vostru si sa va reamintiti cine sunteti cu adevarat.

In lunile urmatoare intenţionăm sa oferim multe spatii  oamenilor , pentru a-si gasi propria capacitate de constientizare a puterii de creatie. Va uram bun venit in aceasta familie, in orice fel alegeti sa o faceti.

Fie ca Lumina sa va insoteasca intotdeauna !  Bine ati venit Acasa !

Va imbratiseaza Steve & Barbara Rother

_________________________________

In ultima sambata a fiecarei luni Steve si Barbara in cadrul transmisiei in direct “Lumina virtuală” va  prezinta mesajul lunar din partea Grupului.