Köszöntünk Itthon!

1997 májusában történt, hogy a Csoport erősen noszogatott, hogy hozzak létre egy helyet a Fénymunkások számára az interneten. Egy olyan helyet akartunk, ahol mind összegyűlhetnek és megtapasztalhatják a saját megerősödésüket. Arról szólna, hogy segítsünk az embereknek kapcsolatba lépni a saját megerősödésükkel. Több hónapba telt, hogy mindezt mozgásba hozzuk és végül 1997 októberében – pár ember segítségével – megszületett a espavo.org első inkarnációja.

A Csoporttól kaptunk néhány útmutatást ennek elkészítéséhez. Az irány az volt, hogy teremtsünk egy olyan teret az emberek számára, ahol összegyűlhetnek, emlékezhetnek arra, hogy kik voltak és az erejükre, amiről megfeledkeztek annak következtében, hogy az emberi szerepet játsszák. Azt kérték, hogy tükrözze a Fénymunkások életét a bolygón. Illetve mondták, hogy mindez folyamatos fejlődésen fog keresztül menni, így a változással való összhang nagyon fontos. Azt kérték, hogy a kezdőlapra írjam ki valahová a “Második hullám” szavakat. Arra kértek, hogy ne legyen túl feltűnő módon megjelenítve, ne legyen útjában a tudatosság áramlásának, ám legyen mégis ott. Ez a kifejezés nem azért kell ott legyen, hogy az emberek elolvassák és kérdéseket tegyenek fel vele kapcsolatosan, hanem azért, hogy magunkba szívhassák ennek a két szónak az energiáját.

Először nem értettem ennek a két szónak a jelentését, de tudtam, hogy fontos, hogy elvessük a magokat. Most már látom, hogy ez tulajdonképpen az emberi tudatosság hulláma; Az átmenet az első hullámból – ami a példákon keresztüli tanulás, tanítók által, a második hullámba – ami az önmegerősítés gyakorlata. Összefoglalva ez az, amikor az emberiség a “kövesd a vezetőt” fázisból átkerül a “Kövesd Önmagad” állapotába. Ennek a korai útmutatásnak köszönhetően megtalálhatjátok a Második Hullám szavakat minden könyvborítónkon és nyomtatott anyagunkon is, néha csak félreesően, néha rejtve.

Teret adni a teljesen megerősödött ember számára a társadalmunkban – erről szól a Csoport és ez a weboldal az egyik példa erre. A Csoport azt mondja, az internet a világ jövőbeni közösségeinek mintája, mert természetesen egyensúlyoz, kontrol nélkül és ennek eredményeképpen ez egy tökéletes hely arra, hogy a teljes megerősödésnek itt teremtsünk helyet. Mi ezt a verzióját kínáljuk a Földön lévő Mennyországnak a “Napi gondolattal”, ami a logo alatt található és minden alkalommal mást láthattok ott, amikor az oldalra kattintotok, illetve a havi Fénymunkás ÉLŐ műsorral.

A Csoport úgy írja le ezt az általunk végzett folyamatot, mint egy komplikált játékot, sok eszközzel, kiegészítővel és álcázással. A könyv első oldala a földi élet leírása, A Bújócska Grandiózus Játéka címmel. Ebben leírják a játék lényegét, ami a felébredés, azért, hogy emlékezzetek arra, hogy kik vagytok és milyen erővel rendelkeztek a közös teremtésben. A játékban a következő lépés az, hogy használjuk ezt az erőt arra, hogy a fátyol ezen oldalán is megteremtsük az Otthont. Ezt a weboldalt ennek a célnak szenteltük, hogy segítse a Mennyország Földön való megteremtését. A Csoport azt mondja, hogy a legegyszerűbb módja annak, hogy emlékezzetek saját erőtökre az, hogy újra felveszitek a kapcsolatot az eredeti spirituális családotokkal. Ez az a folyamat, ami az egész bolygón kibontakozóban van. Azt mondják, hogy amikor belenézünk ezeknek az embereknek a szemébe, tisztán látjuk, hogy kik vagyunk valójában. Ezt az újraegyesülési folyamatot támogatjuk mi az írásainkkal, a szemináriumokkal. Ez a weboldal egy olyan tér, ahol összegyűlhetünk, újra találkozhatunk a spirituális családunkkal. Ez egy tér, ahol megoszthatjátok a gondolataitokat, reményeiteket, álmaitokat. Ez tér arra, hogy emlékezzetek kik vagytok valójában és használjátok az erőtöket és a fátyol ezen oldalán megteremtsétek a saját verziótokat az Otthonról.

Egy rövid megjegyzés az ezen az oldalon lévő gombok használatáról. Ezek a kontrol központot képezik és a espavo.org weblap több oldalán is megtalálhatóak. Nem visznek el minden oldalra, de a velük való megismerkedés segít navigálni a weblapon. Ezeknek a gomboknak a tartalma változó és néha más sorrendben találkozhattok velük. Ha valami új az oldalon, gyakran a legfelső gomb pozícióba fog kerülni. Sok információt találtok itt és reméljük jól érzitek magatokat, amíg itt jártok. A Lightworker csapat büszke rá, hogy itt tudhat titeket. Ez a mi verziónk a Földön lévő Mennyországra.

Ezt az oldalt önkéntesek erőfeszítései támogatják. Ha szeretnél te is támogatója lenni az oldalnak, itt találhatsz arra módokat, hogyan lehetsz része ennek az álomnak az építésében. Szívről szívre hozzuk el a változást.

Ebben a térben a Csoport írásait kínáljuk nektek. A Csoporttól származó információkat arra vonatkozóan hogyan élhetünk magasabb rezgésen, a Fény Sugarai ~ Emlékeztetők Otthonról (Beacons of Light ~ Reminders from Home) anyagokban találjátok. Ezek az információk saját személyes belátásotok alapján arra szolgálnak, hogy segítsenek emlékezzetek a saját teremtésetek erejére. Arra kérünk, hogy azt vegyétek magatokhoz, ami mindebből a szívetekhez szól, a többit hagyjátok. Ez a tér a feltétel nélküli szeretet helyéül lett ajánlva. Egy olyan tér, ahol kifejezhetitek saját verziótokat a Földi Mennyországról, illetve ahol belenézhettek a szemünkbe és emlékezhettek arra, hogy kik vagytok valójában.

A következő hónapokban szeretnénk több helyet is biztosítani az embereknek arra, hogy megtalálhassák saját erejüket. Örömmel látunk, ha szeretnétek ennek a családnak a részei lenni, bármilyen általatok választott módon. A Fény legyen veletek. Köszöntünk Itthon.

Nagy ölelések és lágy noszogatások

Steve & Barbara Rother

Fordította: Tamás Kriszti Tara

______________________

The last Saturday of each month, Steve and Barbara presents the Virtual Light Broadca