Amintiti-va…..

Jocul de-a v-ati ascunselea !

Ceea ce urmeaza este  o descriere a vietii pe planeta Pamant. Aceasta informatie a venit  cu ajutorul lui Steve Rother,de la acele entitati dragi, cunoscute sub numele “Grupul ». Aceasta este baza tuturor informatiilor transmise de Grup, prin mesajele Faclii de lumina  cat si in prima carte scrisa de Steve Rother cu ajutorul Grupului: “Reamintiti-va”.  Acesta era raspunsul  Grupului la intrebarea lui Steve:  “De ce suntem aici ?”

Haideti cu noi intr-o calatorie…..

Ne-am adunat cu totii aici,  pe o pajiste la poalele unui munte. Suntem acasa si ne jucam impreuna, intr-o iubire perfecta. Un frate drag se apropie si spune : “Vrea cineva sa jucam un joc nou ?”

“Ce fel de joc?” intrebati voi. “Este ca acelea pe care le jucam acum ?

“Nu” rapunde el. “Nu seamana cu nimic din ceea ce am facut pana acum. Acesta va fi un joc elaborat, cu multe elemente de recuzita si deghizari. Vom purta un voal astfel incat sa  nu mai putem vedea amintirile noastre ,ori  adevarata noastra natura ba chiar nu vom vedea nici voalul. Pe parcursul  jocului vom incepe sa ne reamintim. Acest voal va fi atat de eficient incat veti uita nu numai cine sunteti ci si de unde veniti. Chiar daca drumurile noastre se vor intersecta, ne vom privi unii pe altii si nu ne vom recunoaste. Voalul va fi atat de eficient  incat multi se vor uita in jur la recuzita si deghizari si vor crede cu adevarat ca asa este. Va veti pastra puterile, desi nu va veti aminti cum sa le folositi sau daca le mai aveti.

‘ Jocul va fi jucat in etape si inainte de inceperea fiecarei faze,  ne putem plasa memento-uri in calea noastra, care sa ne ajute sa ne reamintim. Va sugeram sa plasati cat mai multe memento-uri , pentru ca multora le vor fi de folos, pentru a rationaliza mai usor. Noi ne vom alege singuri si  timpul intrarii si iesirii noastre de pe tabla de joc. De asemenea, vom stabili imprejurarile si lectiile pe care dorim sa le completam in timpul cat ne aflam sub voal. Se va tine o evidenta  si punctele vor fi acumulate de la o etapa la alta. Doar voi veti folosi acest sistem  de puncte ,pentru a determina ce se va include in faza urmatoare. Nu veti fi capabili sa va reamintiti de la o faza la alta, desi ,odata obtinute anumite informatii ele  pot fi reportate in faza urmatoare. Veti purta intotdeauna miezul esentei si a personalitatii voastre, desi nu va veti aminti ca acesta trece cu voi, prin voal cu fiecare etapa.

‘Umorul va fi intotdeauna un memento care trece necontrolat prin voal si daca vedem ca deveniti prea seriosi va vom “scutura amuzant “  ca sa va amintiti ca acesta este doar un joc.De asemenea, vor fi multi maestrii disponibili de-a lungul drumului, ca sa ne ajute in cazul in care ne indepartam prea mult de calea de urmat. Era sa uit o parte importanta a jocului : in orice moment va exista LIBERUL ARBITRU . Aveti deplina putere de alegere in toate aspectele, puteti alege chiar sa nu jucati jocul sau sa cereti un inlocuitor pe parcurs. Puteti alege sa va ascundeti sau sa cautati – totul depinde de voi.

Pe tabla de joc  va exista polaritate. Aceasta tine de mecanismul tablei de joc insasi si va fi o componenta necesara atata timp cat asigura contrastul necesar. Oricum polaritatea va altera viziunea noastra. Prin ochii alterati cu polaritate  percepeti lucrurile ca- sus/jos, luminous/intunecat, bun/rau, dragoste /teama, corect/gresit. Nu va lasati pacaliti; este doar o iluzie. Pe durata jocului noi toti vom lasa aspectele  mai inalte ale sinelui intr-un loc special , altfel jocul va fi mult prea usor.

Permanent veti avea la dispozitie Sinele vostru mai inalt  . Provocarea voastra va fi sa-l accesati si sa va reamintiti ca exista ca parte din voi. Puteti alege pe cei dragi pentru a va sfatui in timpul jocului. Inca odata , constientizarea ca acestia chiar exista va fi o mare parte a jocului insusi.

Scopul jocului va fi ca sa vedem cati isi pot reaminti cine sunt, de unde sunt si ce putere de creatie au. Odata ce va reamintiti  s-ar putea sa fuzionati cu sinele vostru mai inalt si sa va recreati locul de plecare pe cealalta parte a voalului, pentru a demonstra ca v-ati reamintit complet.

Deci cine vrea sa joace ? “

Grupul
prin
Steve Rother