Suntem deseori intrebati ce este un “Lucrator in Lumina”? Primim multe e-mail-uri cu aceasta intrebare pentru ca  unele seminarii poarta numele de  ‘Dincolo de lumina’ sau “Maestrii Luminii”.

Multi oameni ne scriu sa ne intrebe ce trebuie sa faca pentru a deveni  ’Lucratori ai Luminii’. Raspunsul e simplu. Titlul de Lucrator al Luminii nu poate fi luat decat printr-o alegere constienta  a fiecaruia.

Oamenii care gasesc drumul catre acest site rezoneaza instinctiv cu denumirea de”Lucrator al Luminii

Nu , nu noi l-am inventat si nici nu-l revendicam ca fiind al nostru. Pur si simplu il folosim pentru ca defineste scopul nostru de a purta mai departe Lumina. Un Lucrator al Luminii este un titlu ales pentru oricine alege sa raspandeasca Lumina pe planeta Pamant.

Intr-un mesaj recent din partea” Grupului” acestia au explicat aceasta astfel:

Grupul:

“Suntem din nou onorati sa ne adresam acestui grup de maestri cu titlul de” Lucratori ai Luminii”.

Este un titlu ales si conferit tuturor celor care aleg sa poarte Lumina. Acesta reflecta dorinta constienta de a raspandi Lumina pe planeta Pamant si sigura conditie este atitudinea. Dupa cum stiti ezitam sa folosim aceasta denumire oricum. Ne amuza ca oamenii dau atat de multa importanta titlurilor.

Observam ca deseori oamenii accepta mesaje de o integritate disutabila datorita unui titlu foarte elaborat. Va rugam sa acordati toata atentia continutului in iubire al mesajului si sa analizati cu discernamant toate informatiile care va parvin. Aceasta este cea mai inalta expresie a divinitatii din voi si va  ajuta sa va mentienti echilibrul in aceste vremuri. Va spunem ca si cu aceasta aversiune fata de titluri, suntem onorati sa ne numim”Lucratori ai Luminii”. In loc sa folosim acest titlu pentru a ne plasa pe noi pe o trepta imaginara, o folosim ca o afirmatie a intentiei noastre si va invitam pe toti sa faceti la fel.

Faclii de lumina, ianuarie 1999

Va invitam sa revendicati acest titlu pentru voi si sa va re-amintiti cine sunteti .

Steve & Barbara Rother ,

Grupul