Second Wave of Empowerment Leaf There Before the Grace of you, go I Human Angels Toad Stool Another Toad Stool Second Wave Crystal Child ..to reflect the magnifence of humans Purple is the color of the Universe. Big Hugs and gentle nudges Lightworker

 

De term Menselijke Engel is in de literatuur reeds duizenden jaren gebruikt. De Groep spreekt pas sedert 1999 over de ontwikkeling van Menselijke Engelen. In een live channeling in Veldhoven presenteerden ze de “7 geschenken van het derde millennium“. In deze boodschap is het vijfde geschenk dat we niet langer de enige Planeet van Vrije Keuze zijn. De tweede Planeet van Vrije Keuze is ontstaan en bestaat in haar eigen evolutionaire tijdkader.

De Groep zegt dat het als Engelen in de Hemel hun hoogste doel is om de grootsheid van mensen te reflecteren. En dat wij als Mensen ons nu beginnen te ontwikkelen naar een hogere vibratiestaat. De volgende halte in onze evolutionaire reis zal sommigen van ons ertoe brengen Menselijke Engelen te worden.

Een Menselijke Engel is iemand die de taak op zich neemt om door spirit op precies de juiste samenloop van tijd en ruimte een positieve bijdrage te leveren aan het leven van een ander.

De Groep wijst ons er haastig op dat het heel moeilijk kan zijn om een Menselijke Engel te zijn. Je krijgt namelijk zelden de oogst te zien van de zaden die je hebt gezaaid. Een Menselijk Engel zijn betekent ook dat je klaar moet zijn om mensen in hun kracht te zetten zonder de verantwoording of de kracht van die persoon weg te nemen. Elke Engel zal je vertellen dat dit geen gemakkelijke taak is. Maar het op je nemen van de taak om in situaties geplaatst te worden waar een vriendelijk woord, een glimlach of een geschenk iemand kan helpen de loop van zijn leven voor altijd te veranderen, dat is het werk van een Menselijke Engel.

De Groep stelt ook dat dit slechts een tijdelijke functie is, aangezien degenen die kiezen voor de rol van Menselijke Engel in feite in opleiding zijn voor de rol van Engel voor de Tweede Planeet van Vrije Keuze.

Drie vragen die gesteld worden aan een Menselijke Engel

Uit een live channel in Oostmalle, België, oktober 2002. (nog niet gepubliceerd)

Deze drie vragen zijn:

1. Ben je bereid jezelf op de eerste plaats te zetten?

Het jezelf op de eerste plaats zetten bij alles wat je doet, is de enige manier waarop je het werk van een Menselijke Engel kunt doen zonder je balans te verliezen. In de hogere vibraties van de Nieuwe Aarde is je eerste uitgangspunt als facilitator: werken zonder de kracht van degene waar je mee werkt weg te nemen. Dat kan een moeilijk evenwicht zijn en is geen gemakkelijke taak. Ook al heb je de beste intenties maar je bent niet volledig gecentreerd in je eigen energie, kan het proberen een ander te helpen je uitputten en tot slechte gewoonten leiden bij degene die je probeert te helpen. Ontdek eerst je eigen energie en heb de moed om jezelf op de eerste plaats te zetten bij elke overweging.

2. Kies je ervoor de taak van Menselijke Engel op je te nemen?

Dat is een verbintenis met spirit die zegt dat je het goed vindt om op de perfecte samenloop van tijd en ruimte daar geplaatst te worden waar je voor verandering kunt zorgen in iemands leven, of je die iemand nu kent of niet. Het vertrouwen dat spirit je op de juiste plek zet, betekent dat je allereerst zelf in balans moet zijn. Wanneer je deze taak op je neemt moet je begrijpen dat alle gebeurtenissen die vanaf dat moment in je leven plaatsvinden, niet persoonlijk genomen moeten worden. Vanaf dit punt zal spirit je in de juiste situatie brengen. Het vinden van manieren om zaden te zaaien zal als Menselijke Engel je hoogste intentie zijn.

3. Wil je beloven in gratie of genade te wandelen wanneer dat maar mogelijk is?

Het in gratie of genade wandelen betekent dat je bij iedere stap die je in je leven zet, volledig bewust bent van je verbinding met alles en iedereen om je heen. De illusie van polariteit zou je kunnen laten denken dat je van alles en iedereen gescheiden bent.
Wandelen in gratie of genade betekent het tot uitdrukking brengen van eenheidsbewustzijn bij alles wat je doet.

Overweeg deze vragen alsjeblieft in het Licht in plaats van lichtvaardig.

Related Beacons of Light

Wat is een Menselijke Engel?
Drie Vragen aan de Menselijke Engel
Het Geschenk
Het Michaël Kristal
De Familie van Michaël
Uitdagingen aan de Menselijke Engel
Het Teken van de Menselijke Engel
Het Verhaal van de Cirkel en het Licht
Het Creëren van Menselijke Engelen
Drie Magische Stappen
De Aanraking van een Engel

Het Geschenk – Het geheim van de Wijzen uit het Oosten

De Michaël Familie – Lichtcirkels

Uitdaging aan de menselijke engelen

Het creëren van Menselijke Engelen

Drie magische stappen

De aanraking van een Engel – Omhelzingen van Thuis