Er wordt ons vaak, ook via e-mail, gevraagd: “Wat is een Lichtwerker?” en “Wat moet ik doen om een Lichtwerker te worden?”

Mensen die deze website vinden, resoneren op de één of andere manier instinctief met het woord Lichtwerker. Nee, wij hebben het niet verzonnen en we eisen het ook niet op. We gebruiken het gewoon omdat het duidelijk onze intentie weergeeft om Licht naar de aarde te brengen. In één van de channelingen legde de groep het als volgt uit: “We zijn weer zeer vereerd om deze groep van Meester Helers aan te spreken met de titel Lichtwerkers. Dit is een gekozen naam, die geschonken is aan al diegenen die erom gevraagd hebben.Het weerspiegelt een bereidheid om bewust licht op de planeet Aarde te brengen en deze houding is de enige voorwaarde die er is.

Zoals jullie weten zijn we heel terughoudend om aan wat dan ook een naamkaartje te hangen. Wij vinden het heel humoristisch dat mensen zoveel waarde hechten aan een naam of een titel. We zien heel vaak dat mensen dubieuze boodschappen accepteren omdat er een bekende naam aan verbonden is.

We vragen jullie om te letten op de liefde die een boodschap bevat en je eigen onderscheidingsvermogen te gebruiken bij alle informatie die je veld binnenkomt. Dat is de grootste uitdrukking van de God in een ieder van jullie en het zal jullie helpen om in deze tijden in balans te blijven.”

Ondanks onze aversie tegen naamkaartjes zijn we vereerd met het feit dat we onszelf Lichtwerkers noemen. In plaats van deze naam te gebruiken om onszelf op een denkbeeldige ladder te plaatsen, gebruiken we het als een bevestiging van onze intentie.

We nodigen jullie allemaal uit om dit ook te doen. Wij nodigen jullie uit deze titel voor jullie zelf op te eisen en jullie te her-inneren wie jullie werkelijk zijn.

Barbara, Steve en de groep