De Acht Oprechte Kamers – Ruimten van Groei

Op deze plek creëren wij oprechte kamers/ruimten voor mensen om te creëeren, helen en zichzelf te ontwikkelen. Deze ruimten zijn een idee van De Groep.

Instructies:

Deze 8 oprechte Kamers/Ruimten zijn opgezet om ze zo effectief mogelijk te gebruiken. Gebruik ze zoals het je goeddunkt. Het heeft tot doel om je te laten zien dat je wel degelijk dingen in je leven kunt creëren. Door deze stappen allemaal te nemen merk je waarom het soms niet lukte als je in het verleden iets wilde creëren in je leven. Spelenderwijs leer je hoe je hiermee om kunt gaan. Als je het eenmaal onder de knie hebt dan is het een vreugde om op deze manier met je leven om te gaan. Je kan het zien als je weg naar passie. Probeer vanuit je hart te creëren, want als je iets met je denken wilt doen, blijft het denken en willen. Ga diep naar binnen en schrijf eens op wat je nu echt voor jezelf zou willen. Elke kamer helpt je verder met je creatie. Neem er de tijd voor en probeer bij elke kamer in je hart te blijven. Veel succes en wij hopen dat je dàt voor jezelf kunt scheppen wat je altijd al diep in jezelf gevoeld hebt of gewenst hebt. En kijk uit…. je zou het zomaar kunnen krijgen!

Hier zijn enige suggesties:

1. Schrijf in de eerste kamer/ruimte zorgvuldig op wat je creëeren wilt. Wees voorzichtig wat je vraagt….je zal het ontvangen. Kom de volgende dag weer terug in deze kamer/ruimte en kijk of het voor je gevoel helemaal af is. Als het nog niet helemaal af is voor je gevoel, schrijf je creatie dan opnieuw op en stuur hem weer op. Dit kan je net zo vaak doen als je denkt dat nodig is, maar stuur er niet meer dan een per dag. Als je het gevoel hebt dat je verklaring op de juiste manier verwoord is, ga dan naar de volgende kamer/ruimte.

2. Doe alles in dezelfde volgorde, als je in de eerste kamer gedaan hebt, met alle acht kamers/ruimten. Zeg in elke kamer/ruimte iets over je creatie. Als het onderwerp of de suggesties van de kamer/ruimte niet aan jouw situatie voldoen, schrijf dat dan gewoon in die kamer/ruimte op en ga er de volgende dag naar terug. Als je het de volgende dag weer leest en het voelt goed ga dan naar de volgende kamer/ruimte. Begrijp goed dat als je aan het schrijven bent je niet voor iemand anders schrijft maar voor jezelf. Dit is tussen jou en het Universum.

3. Gebruik je gezonde verstand en Onthoud dat het de bedoeling is dat hier een veilige plek voor onszelf gemaakt is om te helen. Dit is geen dicussieruimte en we vragen je geen reacties te plaatsen op welke plaatsing dan ook in deze kamers/ruimten. Als jullie in willen gaan op, of elkaar wilt helpen met, en diegene heeft zijn e-mail adres erbij gezet, zoek dan direct contact met die persoon. Als je geen reacties wilt ontvangen zet dan je e-mail adres er niet bij in het bericht.

Denk er om dat je via een zoekmachine als Google gevonden kan worden op internet, je bent niet onzichtbaar!

(Wil je dit niet zet dan niet je hele naam er bij of gebruik een andere naam, red.)

4. Er zijn geen spellingscontroles maar het is mogelijk om in je word-processor te schrijven, copy en plak het dan in de box. Onze excuses maar het is technisch niet mogelijk om alinea’s aan te geven. Het beste is het om de tekst tot een aanvaardbare lengte te houden, daar het niet lekker leest zonder alinea’s. HTML-code wordt niet herkend. Plaats hier geen foto’s of scripts.

5. Plaats hier geen materiaal waar copyrights op zitten zonder toestemming van de auteur.

6. Je kunt je leven verbeteren in minder dan 8 dagen, maar besef wel dat het geen race is. We vragen jullie om één ding in gedachte te houden. Plezier beleven aan de reis is belangrijker dan het eindstation bereiken. Veel plezier op je rit!

De Kamer Van Creatie

Welkom in de oprechte kamer/ruimte van de Uitgesproken Intentie

Het begint allemaal hier:

Dit is een voorbeeld van een echte vijfdimensionale ruimte. In deze ruimte is het tijdsgat veel minder dan in de derde dimensie. In deze ruimte worden gedachten heel snel realiteit.

1. Begin je Creatie in beweging te zetten door hier je Creatie te verwoorden. Je schrijft het niet voor anderen, dit is iets tussen jou en het Universum.

2. Kom morgen hier terug of wanneer je tijd hebt om wat je geschreven hebt na te lezen. Als je het gevoel hebt dat dit zo goed is, ga dan naar de volgende kamer/ruimte. Als je het gevoel hebt dat er nog iets bij geschreven moet worden of weggehaald moet worden doe dat dan net zolang tot dat het goed voor je voelt. Kom dan morgen terug en bekijk het dan nogmaals.

3. Terwijl je in deze kamer bent kijk dan ook naar wat anderen geschreven hebben en stuur ze energie met onvoorwaardelijke liefde. We vragen je alle Creaties die hier geschreven zijn te respecteren. Als je het prettig vindt om met anderen over je Creatie te praten vul dan je e-mail adres in zodat anderen op jouw Creatie, direct naar jouw e-mail adres, kunnen reageren. Op deze pagina kan je niet reageren. Dit is geen discussieplek, daarom vragen we je om af te zien van commentaar op de Creaties op deze pagina.

Als je suggesties wilt, lees dan wat De Groep te vertellen heeft over het proces van Creëren.

Er is hier echter wel een waarschuwing: Wees er klaar voor om te ontvangen waar je om gevraagd hebt! Als wat je gecreëerd hebt je niet aanstaat, kom hier dan terug en kies opnieuw.

Verwacht een wonder en wij helpen je het te creëren!

De Kamer Van Angst

Welkom in de kamer van Angst. De Groep zegt dat Angst gewoon een gebrek aan informatie is. Indentificeer de angst door de ontbrekende informatie in te vullen. Het vacuüm kan zelfs opgevuld worden met tijdelijke informatie als de uiteindelijke uitkomst nog niet bekend is.

Identificeer in deze kamer elke angst die je afhoudt van het creëren van je Creatie die je in de kamer/ruimte van Creëren neergeschreven hebt. Je mag hier ook andere angsten aan het “papier” toevertrouwen. Als de missende informatie eenmaal bekend is vul deze informatie dan in.

We stellen voor dat je meedogenloos je mogelijke angsten die te maken hebben met je Creatie, tegemoet treedt. Wat we vaak over het hoofd zien is “de angst voor succes”.

Schrijf je angsten hier op en kom hier morgen terug. Als het zo goed voelt ga dan naar de volgende kamer.

De Kamer Van Vergeving

Fouten maken is menselijk..Vergeven is Goddelijk.

De Groep zegt, dat een daad van Vergeving gelijk staat met jezelf een geschenk voor de toekomst geven. Je bepaalt de toekomstige energie als je je eigen energie schoonmaakt en het voor jezelf doet, dus dat betekent “ver-geven”.

Wrok vasthouden is als het nemen van vergif en wachten op de dood van de ander. Jij bent degene die last heeft van energieverlies.

In deze ruimte vragen we je om goed te kijken naar alle wrok of andere mogelijkheden tot vergeving die je mogelijk bij je draagt. Dit kan een kwestie van jezelf of de ander vergeven zijn. Ook al schijnen ze niet direct betrokken te zijn bij je creatie, ze kunnen toch energie wegnemen terwijl je je goed op je gemak voelt.

Schrijf alles wat je vergeven wil hier op. Draag het losgelatene naar buiten uit en pas het waar je maar even kan toe en kom hier morgen terug. Als het zo goed voelt ga dan naar de volgende kamer, zo niet voeg nog iets toe of haal iets weg. Neem er alle tijd voor. Dit is heel belangrijk!

De Kamer Van Heling

Welkom in de Kamer van Heling.

Dit is een heilige plek die gecreeërd is voor anderen om zich veilig genoeg te voelen om zichzelf te veranderen of te helen. Om heling moet gevraagd worden volgens de Groep. De 12 paradigmas voor begeleiding in de Nieuwe Energie gaan over Heling en Begeleiding in de hogere vibraties van de Nieuwe Planeet Aarde.

Wij bieden jullie hier een mogelijkheid om persoonlijke heling te ervaren op het lichamelijke, emotionele en spirituele vlak. Als je graag wilt dat anderen je energie sturen of deelgenoot mogen zijn van jouw heling, zet dat dan in het eerste gedeelte van je verzoek. Zet dan ook je e-mail adres bij je verklaring als je contact wilt met andere mensen. Als je kiest voor contact zorg er dan wel voor dat je in je kracht blijft. Niemand kan jou helen, alleen jij kan dat doen. Liefdevolle begeleiding kan je helpen in je proces. Op deze plek kan je je eigen heling in gang zetten. Wonderen gebeuren elke dag. Waarom dan nu niet een creëren?

Of je hier nu schrijft of leest, we vragen je om een moment de tijd te nemen om de berichten te lezen en op de meest recente te reageren van mensen die om heling vragen. Als er mensen zijn die niet nadrukkelijk om heling vragen, respecteer hen dan en doe niets want om elke heling moet gevraagd worden.

Er staan elke dag steeds meer helers/begeleiders op daar steeds meer mensen om heling vragen in de vijfde dimensie. Hier is een kans voor de begeleider om zichzelf te helen. Meester Helers ontwaak!

De Kamer Van Verantwoordelijkheid

De balans van Persoonlijke Kracht is Verantwoordelijkheid volgens De Groep. Ze zeggen het simpel: Als je je kracht wilt vermeerderen, vermeerder dan je niveau van verantwoordelijkheid. Hier is een mogelijkheid om de volle verantwoordelijkheid te nemen voor elk aspect van je realiteit. De Groep zegt dat we allemaal de held en het slachtoffer gespeeld hebben. We alle rollen eens gespeeld.

Er zijn geen slachtoffers hier. Start op het punt waar je vandaag de dag bent. Neem verantwoordelijkheid in je verklaring hieronder en ga in je kracht staan. Kom hier morgen terug om te kijken of het zo compleet voelt voor je. Als dat zo is, ga dan verder. Zoniet, werk er elke dag aan zolang dat nodig is in een nieuw berichtje om het compleet te maken.
Op deze plek stap je in je ware kracht!

De channel “Verantwoordelijkheid – De balans naar Kracht” maakt onderdeel uit van de channeling die gepresenteerd werd bij de Verenigde Naties in Wenen, Oostenrijk op 3 mei 2001. Het wordt een hoofdstuk in het tweede boek van de Groep: “Welkom Thuis – De Nieuwe Planeet Aarde.” Van Lightworker publications.

De Kamer Van Actie

Wanneer creëer je en wanneer laat je het gebeuren? De Groep zegt het zo: Deze twee worden gescheiden door de dezelfde lijn die onze realiteiten scheidt. Om het simpeler te zeggen, als het aan jouw kant van de sluier is dan is het van jou. Als er iets is dat gedaan moet worden om je creatie in beweging te zetten, doe het dan. Dit is niet altijd makkelijk zoals je kan zien. Kijk eens hoeveel mensen er begonnen zijn in de creatiekamer die deze kamer niet gehaald hebben. Feliciteer jezelf voor je vasthoudendheid om tot hier te komen. Hierin ligt de magie.

Als je eenmaal je actie in beweging gezet hebt, is er nog één belangrijke actie die de creatie naar het volgende stadium brengt. Die actie is vertrouwen. Als je acties in beweging zijn is het heel belangrijk om de gehechtheid aan de uitkomst los te laten en het te laten gebeuren.

In deze zesde kamer/ruimte stellen we voor dat je een gerichte lijst maakt van de acties die je wilt ondernemen om je creatie in beweging te zetten of je leven te veranderen. Spreek met jezelf af dat je de acties zal ondernemen maar wacht niet totdat je ze allemaal gedaan hebt met naar de volgende kamer/ruimte te gaan. Als je hier alles opgeschreven hebt en het voelt goed ga dan naar de volgende kamer/ruimte terwijl je je acties in beweging zet in je dagelijkse leven.

De Kamer Van Humor

De enige reden waarom engelen kunnen vliegen omdat ze zo luchtig naar zichzelf kijken!

Volgens De Groep is humor hoort van nature bij engelen. Terwijl we aan het leren zijn om menselijke engelen te worden, leren we om alles dat in onze realiteit verschijnt met humor te bekijken. Zij zeggen dat de makkelijkste manier om de energie te balanceren is om in elke situatie een manier van er naar kijken te vinden dat je er om kan lachen.

We vragen jullie in deze kamer/ruimte de humor te vinden in je reis tot nu toe. Als het plezier komt is de energie gebalanceerd en is het tijd om naar de volgende kamer te gaan.

De Kamer Van Acceptatie

Je bent zojuist de laatste Heilige Kamer binnengegaan.

De kunst van het dankbaar accepteren is een houding. De meeste Lichtwerkers hebben geen probleem met geven en de energie in beweging zetten. Maar als de energie in de vorm van hun creatie naar hen terugkomt, velen weten gewoonweg niet hoe ze het moeten ontvangen. Goed worden in ontvangen kan je leren.

We vragen je hier om een geschreven afspraak te maken dat je alle creaties in welke vorm dan ook dankbaar zal accepteren. Kijk hoe de magie van start gaat.

Nadat je alles gezegd en gedaan hebt en je een resultaat in je leven gaat zien, kom dan alsjeblieft weer terug naar deze kamer en zet die boodschap er ook in.

Je hebt zojuist het hele proces van de acht kamers/ruimten van creëren in de vijfde dimensie voltooid.

Waarop De Groep zegt:

Welkom Thuis