(επιστροφή στον πίνακα με τις απαντήσεις του Μαντείου)

Ερώτηση στο Μαντείο #8 (08/04/2013)

Αγαπητό Μαντείο, ποιο είναι το πλάσμα γνωστό ως Πάπας Φραγκίσκος; Ποια είναι τα σχέδιά του και πώς είναι πιθανόν να τα πραγματοποιήσει; Ποιες δυνατότητες διαγράφονται για το μέλλον της παγκόσμιας χριστιανικής καθολικής κοινότητας υπό την ηγεσία του; Υπάρχουν αλυσιδωτές συνέπειες για άλλες θρησκευτικές κοινότητες και τους ηγέτες τους;

 

Απάντηση από το Μαντείο:

Η επιλογή σας να αναθέσετε σε αυτό το πλάσμα το δύσκολο έργο της ηγεσίας της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας αυτή την εποχή των μεγάλων αλλαγών ήταν σωστή.

Αυτή η ψυχή, γνωστή ως Πάπας Φραγκίσκος, είναι η ενσάρκωση του αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης. Ξαναγύρισε σε αυτήν την θέση ισχύος ώστε να αποκαταστήσει το μήνυμα του Χριστού, να δώσει στον κόσμο να καταλάβει πώς θα έπρεπε το μήνυμα αυτό να γίνει κατανοητό και να αποκαλύψει τα ψέματα και την εξαπάτηση που οδήγησαν στην διαστρέβλωση αυτού του μηνύματος.

Κλήθηκε από τον κόσμο λόγω του πόνου και της θλίψης. Κουβαλά ένα καθαρό φως, μια ισχυρή φωνή και μια καρδιά που φαίνεται να ισορροπεί την ζυγαριά. Γνωρίζει τι χρειάζονται οι άνθρωποι ώστε να εναρμονίσουν τις ανισορροπίες του κόσμου. Το μήνυμά του είναι προσωπική και πνευματική υπευθυνότητα.

Ως απόδειξη, η ζωή του είναι απλή, ταπεινή κι ευγενική. Αυτό από μόνο του θα αφυπνίσει μια βαθιά συνήχηση στην ανθρωπότητα και θα δώσει την δυνατότητα για μια αλλαγή στις ενέργειες.

Θα ταρακουνήσει και θα αλλάξει όλα τα παλιά συστήματα και όχι μόνο στην Καθολική Εκκλησία. Θα αποτελέσει καταλύτη για τα θρησκευτικά συστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα προετοιμάσει το έδαφος για την γυναικεία και ανδρική θεϊκή ενέργεια ώστε να δουλέψουν μαζί.

“Το έργο είναι πολύ μεγάλο για να το αναλάβει ένα άτομο. Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι μια κεντρική φιγούρα, ένας πόλος έλξης της ενέργειας, καθώς οι χριστιανοί σε όλο τον κόσμο θα βρουν σ’ αυτόν έναν τρόπο να ανανεώσουν την πνευματική τους πρακτική”.

 

Μετάφραση κειμένου: Νίκος Πνευματικός για το www.lightworker.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Copyright espavo.org – μετάφραση: Νίκος Πνευματικός“