(επιστροφή στον πίνακα με τις απαντήσεις του Μαντείου)

Ερώτηση στο Μαντείο #39 (11/11/2013)

Αγαπητό Μαντείο, για ακόμα μια φορά οι δυνάμεις της φύσης σάρωσαν μια χώρα και οι άνθρωποι παλεύουν να τα καταφέρουν. Υπήρχε προειδοποίηση και σχετική προετοιμασία κι όμως οι δυνάμεις της φύσης υποτιμήθηκαν. Ο αριθμός των ανθρώπων που επηρεάστηκαν είναι τεράστιος (οι Φιλιππίνες είναι η 12η πιο πολυπληθής χώρα στην Γη). Η κυβέρνηση και οι αξιωματούχοι τα έχουν χάσει. Η διεθνής βοήθεια έρχεται, αλλά υπάρχει σύγχυση όσον αφορά το τι ακριβώς χρειάζεται και για την έκταση αυτής της βοήθειας. Τι μπορούμε να κάνουμε ώστε η βοήθεια αυτή να είναι αρκετή και να φτάσει έγκαιρα σε όσους την χρειάζονται;  Με ποιον τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε τις ψυχές που έχασαν το σώμα τους και είναι αποπροσανατολισμένες;

Ποια είναι η πιθανότητα για άλλες φυσικές καταστροφές τέτοιας έντασης και πού μπορούν να συμβούν; Πώς μπορούμε να προετοιμαστούμε… χωρίς φόβο, αλλά να συνεχίσουμε να είμαστε πρακτικοί;

 

Απάντηση από το Μαντείο:

Είναι η εποχή της Ανάληψής σας, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Κινείστε συνειδητά και με ιερό σκοπό προς αυτή την πύλη. Αυτό που μοιάζει με την υπέρτατη σύγχυση και προσπάθεια, θα γεννήσει κάτι νέο. Ο Θεϊκός σκοπός σας είναι να βοηθήσετε τους υπόλοιπους ανθρώπους να ξεκλειδώσουν τις ιερές τους συνδέσεις, έτσι ώστε να διαλυθεί ο φόβος και τα πάντα να έρθουν στο Φως.

Η κατάσταση που υπάρχει στις Φιλιππίνες, σε μερικούς ανθρώπους αφύπνισε την φιλανθρωπική τους πλευρά και έστειλαν φαγητό και άλλα είδη. Σε άλλους αφύπνισε τον φόβο πως ο άνθρωπος είναι πολύ εύθραυστος μπροστά στις δυνάμεις της φύσης. Άλλοι πάλι είδαν πως ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσουν τα πνευματικά τους εργαλεία και να βοηθήσουν την Γη να κάνει την δική της μετάβαση. Και άλλοι πρόσεξαν τα συμβόλαια των ανθρώπων που συμφώνησαν να παίξουν αυτόν τον ρόλο και να πεθάνουν ώστε να επιστέψουν με πιο κρυστάλλινες ενέργειες.

Η Μητέρα Γη κάνει την δική της μετάβαση και παρόμοια γεγονότα μπορούν να συμβούν οπουδήποτε και χωρίς προειδοποιητικά σημάδια. Δε ν υπάρχει κάποιο σχέδιο, μπορείτε όμως να την βοηθήσετε στέλνοντάς της αγάπη και φως καθημερινά. Όμως, η ψευδαίσθηση του Παιχνιδιού συνεχίζει να ξετυλίγεται και να δημιουργεί κι άλλες τέτοιου είδους εμπειρίες: Μέσα από την καρδιά σας μπορείτε να δείτε πέρα από όσα βλέπουν τα ανθρώπινα μάτια σας, πότε μπορεί να συμβούν τέτοιες καταστροφές.

Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν για όσους χρειάζονται βοήθεια;

Αυτό που χρειάζεται είναι η συμπόνια σας. Άλλοι θα παράσχουν την τεχνική βοήθεια. Οι περισσότεροι από εσάς βρίσκεστε εδώ για να κρατάτε τις ενέργειες και να βοηθάτε στην  συναισθηματική ενσωμάτωση αυτής της εμπειρίας στην συλλογική συνειδητότητα. Στείλτε την αγάπη και την συμπόνια σας σε όσους εμπλέκονται. Γειώστε τις στην ίδια την Γη και στο δίκτυο φωτός που σας συνδέει όλους. Αν έχετε κάτι πρακτικό να δώσετε και νιώθετε την καθοδήγηση να το μοιραστείτε, κάντε το. Να ξέρετε όμως πως η ενεργειακή βοήθεια που μπορείτε να προσφέρετε είναι ό,τι πιο σημαντικό αυτή την στιγμή. Να έχετε στο νου σας όμως πως όσοι εμπλέκονται, έχουν επιλέξει να παίξουν αυτόν τον ρόλο. Τιμήστε τους ανθρώπους που υποφέρουν. Τιμήστε τους ανθρώπους που θρηνούν. Τιμήστε την κατάσταση και με αυτόν τον τρόπο θα κρατάτε το φως σας ψηλά.

Υπενθυμίστε στους εαυτούς σας πως είσαστε το Σύμπαν και ο υλικός κόσμος είναι κομμάτι σας. Υπενθυμίστε στους εαυτούς σας το καθήκον σας να βλέπετε τον κόσμο και τους ανθρώπους όπως πραγματικά είναι: ενεργειακά πλάσματα τα οποία μεταμορφώνουν την Γη μέσω των δικών τους ιερών συμβολαίων.

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξειςCopyright espavo.org – μετάφραση: Νίκος Πνευματικός