(επιστροφή στον πίνακα με τις απαντήσεις του Μαντείου)

Ερώτηση στο Μαντείο #38 (03/11/2013)

Αγαπητό Μαντείο, μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες για πολλούς ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο είναι η πρόσβαση στην (προσιτή) ενέργεια. Η έλλειψη καυσίμων μεγαλώνει. Πολλές χώρες και προμηθευτές καυσίμων παρέχουν ενέργεια με κόστος την μόλυνση του περιβάλλοντος. Κι όμως υπάρχει η γνώση πως δωρεάν και καθαρή ενέργεια θα έπρεπε να παρέχεται σε όλους. Τι κρύβεται πίσω απ’ αυτήν την κατάσταση; Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

 

Απάντηση από το Μαντείο:

Η ενέργεια είναι ήδη “δωρεάν” και διαθέσιμη σε όλους. Η ερώτηση λοιπόν αφορά το πώς χρησιμοποιείται αυτή η ενέργεια. Πάντα υπήρχαν ερωτήματα γύρω απ’ αυτό – ακόμα και με πηγές ενέργειας που είχατε ονομάσει “δωρεάν”.

Το πώς η ενέργεια μετατρέπεται, εξαρτάται από την συνειδητότητα του πολιτισμού που μετατρέπει ή διακαναλώνει την ενέργεια. Καθαρότερη, πιο εκλεπτυσμένη ενέργεια γίνεται προσιτή σύμφωνα με την ικανότητά σας να την επεξεργαστείτε και να την κατευθύνετε.

Όπως με πολλά άλλα πράγματα, τα οικονομικά συμφέροντα δεν επιτρέπουν σε νέες, πιο φιλικές προς το περιβάλλον, τεχνολογίες να φτάσουν σε εσάς. ο Τέσλα ήταν έτοιμος να ανακαλύψει την δωρεάν ενέργεια αλλά οι χρηματοδότες του σταμάτησαν να επενδύουν στις έρευνές του λίγο πριν προλάβει να ολοκληρώσει το έργο του. Δυστυχώς, δεν είχε έρθει η ώρα για την συνειδητότητα της εποχής του και η ανακάλυψή του θα μπορούσε να καταστρέψει τον πλανήτη τότε.

Δεν απέχετε πολύ από ένα μέλλον στο οποίο οι άνθρωποι θα ανακαλύψουν πως τα πάντα “τροφοδοτούνται” από Συμπαντική Ενέργεια. Ήδη χρησιμοποιείτε ενεργειακές θεραπείες ως αντικατάσταση της ακριβής φαρμακευτικής περίθαλψης. Η αλλαγή θα ξεκινήσει από τους πολλούς, οι οποίοι θα πιέζονται από την ανάγκη τους για επιβίωση.

Με την Συμπαντική Ενέργεια, η ενέργεια της Γης θα αρχίσει επίσης να γειώνεται. Ο Νικολάι Τέσλα ήταν έτοιμος να ανακαλύψει μια μεταλλική ράβδο, η οποία θα έμπαινε στο έδαφος και θα εξέπεμπε και θα μετέτρεπε την ενέργεια της Γης σε ηλεκτρισμό. Με την Συμπαντική Ενέργεια δεν θα χρειάζονται αυτοκίνητα… σκεφτείτε την τηλεμεταφορά όπως στην σειρά “Σταρ Τρεκ”.

Ζείτε σε ενδιαφέροντες καιρούς γιατί είσαστε η γενιά που φυτεύει τους σπόρους για να συμβεί αυτό.

Η δόνηση της ανθρωπότητας επιταχύνει και όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν πρόσβαση στην 5η διάσταση. Καθώς συνεχίζεται αυτή η διαδικασία, το αίτημά σας για δωρεάν, καθαρή ενέργεια θα γίνει σύντομα πραγματικότητα.

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξειςCopyright espavo.org – μετάφραση: Νίκος Πνευματικός