(επιστροφή στον πίνακα με τις απαντήσεις του Μαντείου)

Ερώτηση στο Μαντείο #16 (03/06/2013)

Αγαπητό Μαντείο, μας έχουν πει πως η νέα ενέργεια επηρεάζει εκτός από τους ανθρώπους και όλα τα άλλα βασίλεια στην Γη. Τι πρέπει να κατανοήσουν οι άνθρωποι σχετικά με την μεταμόρφωση που λαμβάνει χώρα στο ζωικό, το φυτικό και το ορυκτό βασίλειο; Πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε και να συνεργαστούμε μαζί τους στην νέα ενέργεια;

 

Απάντηση από το Μαντείο:

 

Διασύνδεση:

Όλα τα βασίλεια στην Γη είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους. Καθώς οι άνθρωποι επεκτείνονται και μεταφέρουν την επίγνωσή τους στην καρδιά τους, θα νιώθουν όλο και περισσότερο πως είναι κομμάτι  όσων υπάρχουν γύρω τους.

 

Όντας μεταξύ ίσων:

Να φέρεστε σε όλα τα ζώα, τα φυτά και τα ορυκτά με τον ίδιο σεβασμό που θα θέλατε να φέρονται σε εσάς. Με αυτόν τον τρόπο επιστρέφετε στις αξίες πολλών ιθαγενών. Για παράδειγμα, είναι καιρός για την ανθρωπότητα να καταλάβει πως δεν είναι “δικαίωμά της” να πηγαίνει όπου και όποτε θέλει. Οι ιθαγενείς αντιλαμβάνονταν την ανάγκη να ζητήσουν πρώτα την άδεια για να το κάνουν. Μπορείτε να νιώσετε την απάντηση και πρέπει να τιμήσετε μια άρνηση.

 

Επικοινωνία:

Έχετε ήδη επικοινωνία με τα άλλα βασίλεια, αλλά όχι σε λεκτικό επίπεδο· είναι σε επίπεδο καρδιάς. Νιώθετε την ενέργεια των κρυστάλλων και τους χρησιμοποιείτε για θεραπείες. Φροντίζετε τα κατοικίδιά σας όπως τα παιδιά σας. Αρχίζετε να νιώθετε την ενέργεια των φυτών και θυμάστε πως πάντα τα χρησιμοποιούσατε για θεραπευτικούς και διατροφικούς σκοπούς. Για μερικούς από εσάς, η επικοινωνία με τα άλλα βασίλεια γίνεται μέσω της συνειδητής γνώσης. Όταν είσαστε ανοιχτοί σε αυτήν την συνειδητή γνώση, η οποία συνήθως έρχεται όταν έχετε επαφή με τα ζώα, τα φυτά και τα ορυκτά, σας βοηθάει να επικοινωνείτε και να συνεργάζεστε μαζί τους. Τους αρέσει να τα σέβονται και τρέφονται με την ευγνωμοσύνη και την αγάπη σας. Αγγίξτε τα δεντράκια, χαμογελάστε στα λουλούδια, μιλήστε στα πουλιά και τα ζώα όταν τα συναντάτε. Στείλτε φως στις πέτρες και στους κρυστάλλους. Αυτό αποτελεί ανταλλαγή θαυμασμού και έτσι θα είστε όλοι κερδισμένοι. Βάλτε πρόθεση να μιλάτε και να ακούτε. Τα πάντα είναι ενέργεια η οποία έχει συνείδηση, όπως ένας βράχος πάνω στον οποίο κάθεστε δίπλα στο ποτάμι. Κάντε την ερώτησή σας σχετικά με την ζωή. Αφουγκραστείτε για την απάντηση με την καρδιά σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να οδηγηθεί με διάκριση. Η Φύση είναι εδώ για να υποστηρίξει εσάς και την ροή της αγάπης γύρω σας. Κάντε κι εσείς το ίδιο.

 

Συλλογική Εξέλιξη και Συνεργασία:

Το ζωικό, το φυτικό και το ορυκτό βασίλειο επίσης αφυπνίζονται και εξελίσσονται. Κινούνται προς τη νέα ενέργεια μαζί με την ανθρωπότητα. Η επικοινωνία με τα βασίλεια των πνευμάτων της φύσης (Δεβικά βασίλεια), θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε κήπους και πάρκα γεμάτα ζωηρά λουλούδια και δέντρα γεμάτα χρώματα και ομορφιά.

 

Η συνδυασμένες σας δημιουργικές δυνάμεις θα δώσουν ζωή σε νέα είδη φυτών και ζώων, τα οποία θα σας χαρίσουν απίστευτη χάρη και πνευματική τροφή. Το συλλογικό σας περιβάλλον θα γίνει γιορτή μιας εναρμονισμένης ζωής, καθώς θα ανακαλύπτετε την γνώση μέσα στις δυνάμεις της φωτιάς, του νερού, της γης, του αέρα και του διαστήματος και η οποία θα σας προσφέρει την επανασύνδεση με όλα τα βασίλεια.

 

Η ανθρωπότητα τότε θα μπορέσει να περάσει σε μια νέα εποχή ευκολίας και κομψότητας, όπου η πάλη, οι συγκρούσεις και το χάος θα είναι μακρινές αναμνήσεις – ειρωνικές και ανίσχυρες μνήμες περιορισμών. Τα άστρα και οι Ηλιακές δυνάμεις που είναι διαθέσιμες θα γεννήσουν και θα διατηρήσουν μια ζωή άπειρης δημιουργικότητας με απεριόριστη αφθονία.

 

Μετάφραση κειμένου: Νίκος Πνευματικός για το www.lightworker.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Copyright espavo.org – μετάφραση: Νίκος Πνευματικός“