(επιστροφή στον πίνακα με τις απαντήσεις του Μαντείου)

Ερώτηση στο Μαντείο #11 (29/04/2013)

Αγαπητό Μαντείο, εμείς οι άνθρωποι απελευθερώνουμε πολλά πράγματα τα οποία δεν μας εξυπηρετούν πλέον, καθώς προχωρούμε βαθύτερα στη νέα ενέργεια. Ταυτόχρονα υπάρχουν πολλά που έχουμε ξεχάσει και τα οποία μας εξυπηρετούν. Τι πρέπει να θυμηθούμε; Ποια είναι τα πράγματα που γνώριζαν οι πρόγονοί μας και που πρέπει να ενεργοποιήσουμε τώρα;

 

Απάντηση από το Μαντείο:

Το Μαντείο προσφέρει τις παρακάτω πολύτιμες γνώσεις:

Θυμηθείτε πως είσαστε Πνεύμα και πως παίζετε ένα παιχνίδι. Να είσαστε ευέλικτοι και να καταλαβαίνετε πότε ήρθε η ώρα να σταματάτε και πότε να κάνετε μια κίνηση στην Αρένα του Παιχνιδιού. Οι πρόγονοί μας ζούσαν σε αρμονία με την Μητέρα Γη και βρίσκονταν πάντα στην ροή.

Θυμηθείτε να αντλείτε από την διαθέσιμη συλλογική συνειδητότητα. Κάνετε ερωτήσεις με πρόθεση (όπως κάνετε εδώ, στο Μαντείο) και οι απαντήσεις θα ρέουν. Εστιάστε στην καρδιά σας και αφήστε την να σας καθοδηγήσει. Είσαστε τα πάντα μέσα στην αιωνιότητα, όπως είναι και όλοι οι άλλοι. Επιτρέψτε στην γνώση σας να επιστρέψει και δείτε την να αντανακλάται στους άλλους γύρω σας.

Θυμηθείτε πως είσαστε ένα με την πλάση. Οι ευθυγραμμίσεις που συμβαίνουν τώρα σε όλη την πλάση, αναγγέλλουν την πρόσβαση στην γνώση που υπάρχει μέσα σε κάθε ψυχή, καθώς η κάθε μια μεταφέρει μια τεράστια αποθήκη γνώσης διαμέσου των αιώνων. Διαθέστε λίγο χρόνο για να την αφουγκραστείτε, ενόσω θα συνδέεστε με τον γαλαξία, καθώς η Γη μπαίνει σε μια νέα θέση στον Ουρανό και δημιουργεί μια νέα αρχή για όλους.

Θυμηθείτε καθώς το πέπλο λεπταίνει, πως είναι ένα θαυμάσιο δώρο και προνόμιο να είστε συν-δημιουργοί σε ένα ανθρώπινο σώμα. Δημιουργείτε έναν νέο χώρο για παιχνίδι – τον Παράδεισο στην Γη.

Θυμηθείτε πως είστε συνδεδεμένοι με τα πάντα: με την Γη, με τους άλλους ανθρώπους, με όλα τα ζωντανά πλάσματα στο Σύμπαν. Όλα όσα κάνετε, σκέφτεστε και νιώθετε, επιδρούν στα πάντα και στο Όλα Όσα Είναι.

Θυμηθείτε να ζείτε σε αρμονία – όχι μόνο με τον εαυτό σας, αλλά και με όλους τους άλλους, με την φύση, με όλα τα ζωντανά πλάσματα και σε αρμονία με το παρελθόν σας, τους προγόνους σας και με τις διαστασιακές συνδέσεις. Ήρθε η ώρα να επεκτείνετε την έννοια της ολότητας και της σύνδεσης και να ζήσετε μέσα τους.

Θυμηθείτε τις γραφές που άφησαν οι Γαλαξιακοί Πρόγονοί μας για την Αγάπη και την διαφώτιση… για παράδειγμα: το Tao Te Ching, το βιβλίο του Ενώχ, τα Upanishads, τα Jatakas, η Pistis Sophia, η Ramayana, το Masnavi, τα Emerald Tablets, το Mazzaroth, το Corpus Hermeticum και το Rambans Pentateuch.

 

“Καθώς απελευθερώνετε αυτά που δεν σας εξυπηρετούν πλέον, θα μπορείτε να δείτε πιο καθαρά όσα έκρυβε η ομίχλη. Δεν έχετε ξεχάσει, έχετε απλά αποπροσανατολιστεί. Με την επανασύνδεση με τον πραγματικό εαυτό σας, θα έχετε πρόσβαση με όλα όσα χρειάζεστε στους καιρούς που έρχονται. Οι πρόγονοί σας ήξεραν την σημασία του να είστε συνδεδεμένοι με την Πηγή. Έχετε όλες τις απαντήσεις”.

 

Μετάφραση κειμένου: Νίκος Πνευματικός για το www.lightworker.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Copyright espavo.org – μετάφραση: Νίκος Πνευματικός“