Oktober 2016

Herinneringen aan Thuis

Gegroet dierbaren, een groet van Thuis.

Wij brengen je de energie waarin je al zolang in leeft. We baden jou in deze energie van Thuis opdat jij je kunt herinneren wie je bent. De waarheid is dat je niet de enige bent, er zijn velen van jullie en jullie kunnen zelf de spirituele wereld betreden om te communiceren, channelen en mediteren om de energie van Thuis hier te brengen. En tegelijkertijd dragen jullie, diep in de cellen van je lichaam, veel herinneringen met je mee En daar gaan we jullie de komende maanden veel over vertellen want er zijn dingen aan het veranderen op aarde.

Leren leven met een nieuw perspectief op je leven

De energie verschuift en velen van jullie kunnen zichzelf vanuit een ander perspectief gaan zien. Het is niet altijd makkelijk om daar naar te kijken vanuit een groter perspectief en het vraagt veel energie van moeder aarde. En dat is wat het is. Het komende jaar leren we leven met een ander perspectief op “leven”. Want wat zou er gebeuren als je op een ochtend wakker zou worden om je vervolgens te realiseren dat je op een volledige andere plaats het licht aangedaan hebt? Dat je wellicht een vage herinnering hebt aan het verhuizen naar deze plek maar dat het je gewoonweg niet lukt om alle puzzelstukjes bij elkaar te leggen? Hoe zou je je aanpassen aan dit nieuwe leven? Waar zou je naar zoeken en wat zou je passieplek worden? Dat is het nieuwe stuk dat wij van Thuis meegenomen hebben, een deel dat je laat proberen te herinneren in de geest van je poging mens te zijn. Ieder van jullie begint op deze nieuwe manier te werken.

Laat de leraren naar voren treden.

Omdat dit een nieuwe energie is zullen van heinde en verre leraren tevoorschijn komen. We hopen dat dit ook echt aankomt bij iedereen die dit hoort of leest omdat velen van jullie een boodschap bij je hebben waarvan je het bestaan niet vermoedde. Jij hebt unieke herinneringen aan Thuis meegenomen, herinneringen die alleen jij kunt dragen. Wanneer je iemand ziet waar je mee resoneert, raak dan die herinneringen aan, zodat ook zijn herinneringen opgeroepen worden, het zal je dichter bij elkaar brengen. Het zijn mooie tijden en mensen hebben veel nieuwe vaardigheden. Hoewel je veiligheden inbouwt, om je een beetje te beschermen tegen het volle begrip van de vaardigheden en de magie die je tot je beschikking hebt, beginnen de dingen om je heen zich in een hoger perspectief af te spelen. Je zult zien dat je een god bent die tijdelijk geïncarneerd is en net doet alsof hij niet verbonden is met aarde en anderen, maar je staat er niet los van, je bent wel degelijk verbonden. We hebben je hart in onze handen en we steunen je altijd, met name wanneer je het wat moeilijk hebt met je menselijke ervaringen. Door dat te doen herinneren wij jou aan de keren dat je Thuis bezig was met het plannen van je reis naar aarde, het planten van zaadjes, je voorbereidend op het dragen van all belangrijke delen die jij mee wilde nemen.

Stap uit je comfort zone en laat de magie haar werk doen

Je bent hier en het is je gelukt. En nu komen de openingen die je in je passie laten staan, waar en wanneer je maar kunt. Als het op een grootse manier is zul jij je hele leven veranderen, door bijvoorbeeld naar een andere stad te verhuizen, je veranderd van alles door ermee in aanraking te komen. Hoe dan ook zul je ervaringen opdoen die op de metafoor van wakker worden in een andere slaapkamer, die we net gaven, lijken. Je leven veranderd snel en je bent meer dan ooit in staat om alle veranderingen te integreren. En hoewel je vaak in je vertrouwde omgeving wilt blijven, je comfortzoen zul je gaan veranderen. Van huis, van baan, van omgeving, en als je dat een tijdje doet, maak je het je weer eigen. Je schildert het in je favoriete kleur, of maakt het huiselijk, je maakt kleine veranderingen die jou je goed doen laten voelen in deze nieuwe omgeving. Maar het kan ook zijn dat het creëren van die veilige omgeving er ook voor zorgt dat je nou  juist niet voldoende vooruitkomt om de magie haar gang te laten gaan. En daar lopen we nu tegenaan op aarde, maar er komt een tijd waarop iedereen op aarde wel zijn eigen magie en die van anderen kan gaan zien. Ze kunnen het effect om zich heen waarnemen, net zoals het effect op de hele aarde. Wist je dat jij een wolk kunt laten verdwijnen door er simpelweg aan te denken? Je bent er niet aan gewend om op die manier voor jezelf te denken. Je hebt geleerd dat de wetten van fysieke wereld anders zijn. Maar om de aarde te begrijpen zul je dat los mogen laten want de spirituele fysica en magie laat van zich horen.

Het spel spelen als Spirit in plaats van als Mens

Er is een basisenergie op aarde die ieder mens in staat stelt om op de een of andere manier gebruik te maken van haar eigen capaciteiten. In het begin hadden velen de neiging zich terug te trekken wanneer ze dit voelden, maar er is een verantwoordelijkheid als de kans zich voordoet, toch?  Vaak onttrekken mensen zich aan ieder vorm van de mogelijkheid tot het nemen van verantwoordelijkheid voor wat er gebeurt. We vragen jullie, dierbaren, om de durven springen en het risico te nemen te durven falen want je hebt niets te verliezen met proberen. Want als je dat doet speel je het spel van Spirit in plaats van Mens. Er zullen zoveel magische plekken opdoemen waar jij je magie kunt ontdekken. Wil je de meest eenvoudige manier weten om je eigen magie te ontdekken. Help dan iemand ander met het ontdekken van zijn magie. Reik uit en reflecteer de ander zijn magie naar hem terug. Dat is Thuis. Wanneer je Thuis bent, dierbaren, ben je onderdeel van iedereen en alles. Iedere steen en ieder blad, alles is onderdeel van jou. En dat voel je op  dezelfde manier waarop je je vinger aan je hand voelt. En we vragen je om je dat te herinneren o paarde. Je bent hier om de verbinding van diepe liefde en begrip te ondersteunen, wie je ook bent en war je ook denkt te naartoe te gaan.

Je bent deel van alles.

Dierbaren, er zijn zoveel mogelijkheden in 2017 waar je jezelf leert te bekijken als deel van de mensheid op een hoger niveau. Het opent ook de deuren om veel van je dromen uit te laten komen, en ook de vaardigheid om dat te bereiken wat je altijd al wilde bereiken. Doe het nu. Laat je angsten los en stap in de energie van het licht. We zullen je toejuichen vanaf deze kant van de sluier en ju zult ons donderende applaus horen.

Er zal een tijd komen dierbaren, waarop je je fysieke lichaam zult verlaten, wanneer je werk op aarde gedaan zal zijn. En je zult met plezier die biologische bubbel verlaten want het is een zware last om te dragen. Wanneer je je lichaam loslaat en naar Huis terugkeert zullen we feesten op manieren die jij je niet voor kunt stellen. Dat is de verbinding met de reünie voor iedereen. Thuis is niet hetzelfde nu je weg bent en we kunnen niet wachten tot je terugkeert. En ondertussen doen we er alles aan om je op aarde de mogelijkheden te geven Thuis op aarde te creëren. We houden meer van ju dan je beseft of weet. De aarde verandert en jullie veranderen mee.

Het is met de grootse eer dat we dit bekijken. We vragen jullie om elkaar met respect van het hoogste niveau te behandelen. Zorg voor elkaar wanneer je maar kunt en speel het nieuwe spel goed samen. Jij bent een deel van alles, Geniet van de reis.

Espavo, dierbaren.

De groep

 

Het woord Espavo is een vroeg Lemuriaane groet : “Dank je dat je in je kracht gaat staan.”

 

Speciaal verzoek: Copyright 2016 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.