Μάρτιος 2006

Χέιλορς, Μίλλινορς, Σέλλινετς & Ντούοναϊτς
Παρακολουθώντας την εξέλιξη των ανθρώπων

 

Από τον Steve:

Αυτό τον μήνα γιορτάζουμε Δέκα Χρόνια Μηνυμάτων Φάρων Φωτός από το Γκρουπ. Πραγματικά είναι τιμή μου να φέρνω αυτά τα μηνύματα ενδυνάμωσης στους Κυρίους της Αρένας του Παιχνιδιού.

Από όταν έδωσαν το μήνυμα του προηγούμενου μήνα για το Ορθογώνιο Πλέγμα και την μεταβολή μας σε διαδιαστασιακά όντα, το Γκρουπ μιλά για άλλες φυλές που παρακολουθούν και μας βοηθούν. Ακόμη και στο πρώτο τους μήνυμα τόνισαν ότι είναι σημαντική η διπαρουσία (η παρουσία σε δύο μέρη ταυτόχρονα) για να έχουμε μια πλήρη εικόνα της πραγματικότητάς μας. Νομίζω ότι αυτός είναι ένας τρόπος να μας βοηθήσει το Γκρουπ να κάνουμε ακριβώς αυτό. Μας βοηθούν να δούμε τον εαυτό μας μέσα από τα μάτια των φυλών που περιγράφουν.

Τα ονόματα που χρησιμοποιούν για να ξεχωρίζουν την κάθε φυλή δεν είναι σημαντικά όπως αναφέρουν και στο μήνυμα. Χάρηκα ιδιαίτερα για αυτό γιατί οι λέξεις Χέιλορς, Μίλλινετς, Σέλλινετς και Ντούοναϊτς μου μοιάζουν λιγάκι με ονόματα ανερχόμενων συγκροτημάτων.

Εδώ θα σας αφηγηθώ μια ιστορία σχετικά με την επικοινωνία που μας έδωσε τους Μίλλινορς. Ήταν στο Γκένκ του Βελγίου όπου δίναμε ένα εξαήμερο Σεμινάριο Πνευματικής Ψυχολογίας. Κατά την διάρκεια της ημέρας επισκεφτήκαμε ένα πλανητάριο και παρακολουθήσαμε μια προβολή για τους πλανήτες, για να καταλήξουμε σε ένα μεγάλο αμφιθέατρο για την επικοινωνία. Αυτή ήταν η επικοινωνία σχετικά με τους Μίλλινορς όπου τους περιέγραψαν σαν εύσωμα όντα μικρού ύψους τα οποία εμείς είχαμε ερμηνεύσει ως Χερουβείμ. Μετά την επικοινωνία γυρίσαμε όλοι στο ξενοδοχείο και ανακαλύψαμε ότι, όσο λείπαμε, το ξενοδοχείο είχε φέρει καινούρια έργα τέχνης και συγκεκριμένα γλυπτά. Βρίσκονταν όπου κι αν κοιτούσαμε και ναι .όλα τα γλυπτά αναπαριστούσαν κοντά και εύσωμα όντα ακριβώς σαν Χερουβείμ αλλά χωρίς φτερά. Μπορούσα σχεδόν να ακούσω το Γκρουπ να γελάει. Και ναι, την επόμενη μέρα έδωσαν ακόμη και μια επικοινωνία η οποία ονομαζόταν Πολύδιαστασιακό Γέλιο.

Aπολαύστε τη διαδρομή

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία.
Πολυδιαστασιακοί Οργασμοί και Άλλα

Για μια ακόμη φορά βαδίζετε στην μαγεία της δημιουργίας σας. Βαδίζετε στην δυνατότητα να αλλάξετε τον κόσμο σας και είμαστε πολύ περήφανοι για εσάς. Η σύνδεση της καρδιάς που έχετε δημιουργήσει ο ένας με την βοήθεια του άλλου είναι καταπληκτική και τραβάει την προσοχή μέσα σε Όλα Όσα Είναι. Καθώς γίνεστε διαδιαστασιακοί και πειραματίζεστε με τα παιχνιδάκια που σας προτείνουμε για να δείτε την ίδια σας την μαγεία, (δείτε το μήνυμα του προηγούμενου μήνα «Το Ορθογώνιο Πλέγμα») αυτό που βλέπουμε εμείς από την δική μας πλευρά του πέπλου είναι όμορφο πέρα από κάθε περιγραφή. Το να σας δείξουμε δε την συγκεκριμένη θέα, είναι αυτό που τελικά ελπίζουμε να σας προσφέρουμε καθώς τείνετε να γίνετε πολυδιαστασιακοί. Να σας προσφέρουμε όχι μόνο την ευκαιρία αλλαγής διαστάσεων και διπαρουσίας αλλά και την δυνατότητα να βλέπετε τον εαυτό σας από την δική μας οπτική γωνία. Η απόλυτη έκφραση της διπαρουσίας είναι η παραμονή στην φυσική, βιολογική σας φυσαλίδα και η επιμονή στην αντίληψη των πραγμάτων από μέσα προς τα έξω σε συνδυασμό με την δυνατότητα της ταυτόχρονης παρατήρησης του ανώτερου εαυτού σας και της αναγνώρισης του Θεού στα ίδια σας τα μάτια. Αυτό θα συμβεί τελικά καθώς βαδίζετε σε άλλες διαστάσεις του χωροχρόνου και γίνεστε διαδιαστασιακοί.

Είναι συναραπστικότερο από ότι καταλαβαίνετε. Έχετε ήδη μια ιδέα του τι σημαίνει να είναι κανείς πολυδιαστασιακός σε έναν μεταφυσικό κόσμο, σας πληροφορούμε όμως ότι η αλλαγή θα είναι συναρπαστική σε κάθε επίπεδο της διάστασης, συμπεριλαμβανομένου και του φυσικού. Περιμένετε μέχρι να βιώσετε τον πρώτο σας πολυδιαστασιακό οργασμό και θα δείτε πως θα κεντριστεί το ενδιαφέρον σας! Πρόκειται για μια αφύπνιση σε νέα ύψη σε κάθε επίπεδο, συμπεριλαμβανομένου και του φυσικού. Αυτή την στιγμή υπάρχουν κάποιοι που σας βοηθούν να προετοιμαστείτε για τις πολυδιαστασιακές προσαρμογές στο φυσικό επίπεδο και σήμερα θα μιλήσουμε για αυτούς.

Διασταυρούμενες Χρονικές Γραμμές

Καθώς διανύετε το μονοπάτι της καθημερινής σας ζωής, προσελκύετε τώρα πια την προσοχή άλλων όντων, επίσης πολυδιαστασιακών. Επιτρέψτε μας λοιπόν να εξηγήσουμε αρχικά την ιδέα των πολλαπλών διαστάσεων. Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι αντιλαμβάνεστε ως χρονική σας ευθεία και πως αλληλεπιδρά με άλλες χρονικές γραμμές.

Φανταστείτε ότι υπάρχει μια χρονική γραμμή που περιέχει την ζωή σας όπως την βλέπετε. Είναι κατανεμημένη σε παρελθόν, παρόν και μέλλον γιατί έτσι βιώνετε την ζωή σας προς το παρόν. Σας πληροφορούμε ότι αυτή η χρονική γραμμή αποτελεί ένα μόνο κλάσμα της ύπαρξης σας. Υπάρχουν πολλές ακόμη χρονικές γραμμές κινούμενες στο πλάι της προαναφερθείσας αλλά όχι ακριβώς παράλληλα με αυτήν. Έχει σημασία να κατανοήσετε ότι οι χρονικές γραμμές δεν είναι ποτέ παράλληλες και μάλιστα δεν είναι ποτέ ευθείες. Φανταστείτε δύο ή περισσότερες χρονικές γραμμές, δίπλα-δίπλα, παλλόμενες σε διαφορετικά δονητικά μοτίβα κάποτε να πλησιάζουν πολύ η μια την άλλη και άλλοτε να απομακρύνονται τελείως. Αν και έχουν την ίδια κατεύθυνση σε γενικές γραμμές, δεν είναι συγχρονισμένες. Σας υπενθυμίζουμε ότι υπάρχετε σε πολλές διαστάσεις ταυτόχρονα και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο υπάρχουν αυτές οι διαστάσεις. Τώρα φανταστείτε τις παραπάνω χρονικές γραμμές, παλλόμενες κατά αυτό τον τρόπο, η καθεμία περιέχοντας την δική της ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία της ψυχής σας, σχεδόν σαν να υπάρχουν την ίδια στιγμή πολλά «εσύ» δίπλα-δίπλα. Βάσει της κατανόησης του παραπάνω μπορούμε να σας εξηγήσουμε κάτι μαγικό που συμβαίνει από καιρό σε καιρό. Κάθε τόσο οι χρονικές αυτές γραμμές διασταυρώνονται. Όταν συμβαίνει αυτό, αφήνουν μόνιμες εντυπώσεις η μία στην άλλη, και οι δύο χρονικές γραμμές αλλάζουν για πάντα. Εφόσον ο γραμμικός χρόνος είναι στην πραγματικότητα μια ψευδαίσθηση, όταν διασταυρώνονται αυτές οι γραμμές αφήνουν μόνιμες εντυπώσεις σε χρόνο «Τώρα». Αυτό δημιουργεί την ψευδαίσθηση ενός στιγμιαίου παλμού στην χρονική σας γραμμή. Την στιγμή ακριβώς εκείνη, η ιστορία σας ξαναγράφεται για να ταιριάξει με το νέο μέλλον που τοποθετείται στην πραγματικότητα σας την ίδια εκείνη στιγμή. Οι συγκεκριμένες εντυπώσεις επηρεάζουν τις χρονικές γραμμές τόσο προς τα εμπρός όσο και προς τα πίσω την στιγμή ακριβώς που συμβαίνουν.

Εργαλεία για Πνεύματα που Προσποιούνται ότι είναι Άνθρωποι

Σας παρακαλούμε να συγκρατήσετε το γεγονός ότι η όλη ιδέα του γραμμικού χρόνου είναι μια αναγκαία ψευδαίσθηση για να παίξετε το Παιχνίδι του πνεύματος που προσποιείται ότι είναι άνθρωπος. Αυτό που κάνουμε εμείς αύτή την στιγμή είναι να σας προετοιμάσουμε με τις ιδέες και τα πρακτικά εργαλεία που θα χρειαστείτε για να βαδίσετε σαν άνθρωποι στην πλήρη ενδυνάμωση τους. Και μόνο η κατανόηση ότι μπορείτε να ξαναγράψετε τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον σας θα σας επιτρέψει να βιώσετε ένα παρόν μεγαλύτερης ενδυνάμωσης. Επί του παρόντος, οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται μόνο ένα μικρό φάσμα της υπάρχουσας πραγματικότητας αυτού που αποκαλούμε χρόνο του Τώρα. Τώρα ο χρόνος αποτελεί ένα κύκλο-παρελθόν, παρόν και μέλλον μαζί. Όσοι ζούμε σε αυτή την πλευρά του πέπλου, μπορούμε να μεταπηδήσουμε σε οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιονδήποτε χώρο γιατί όλα είναι συμπιεσμένα σε ένα. Βλέπουμε την ευρύτερη εικόνα αντί για το μικρό δονητικό φάσμα που είναι διαθέσιμο στους ανθρώπους αυτή την περίοδο. Οι άνθρωποι ωστόσο, διευρύνουν τώρα το αντιληπτικό τους φάσμα. Αρχίζετε να βλέπετε δυνατότητες που θα διευρύνουν την εμπειρία σας όσο ποτέ άλλοτε και το γεγονός αυτό κερδίζει την προσοχή μέσα σε Όλα Όσα Είναι.

Οι Χέιλορς

Σας μιλήσαμε για τους Χέιλορς που ήρθαν να δουν τι συμβαίνει και, αν και η πραγματικότητά τους δεν είχε ποτέ μέχρι τώρα διασταυρωθεί με την δική σας, τους συνάρπασε η ανθρώπινη εμπειρία. Ζουν σε ένα δονητικό μοτίβο που είναι όμοιο με το δικό σας. Παρακολουθούν με πολλή προσοχή πως κάνατε το καθετί και πως αντιλαμβάνεστε τον κόσμο σας. Προσπαθούν να κατανοήσουν κάποια από τα έθιμα, τα συστήματα πεποιθήσεων και τις ιδέες σας. Βρίσκουν ιδιαίτερα συναρπαστικές κάποιες εκφράσεις που χρησιμοποιείτε στην καθημερινή σας ζωή. Οι άνθρωποι έχουν περίεργες εκφράσεις. Για παράδειγμα θέλουν να μάθουν αν κάποιος είναι «Γιος του Όπλου» (“Son of a Gun”, έκφραση που δηλώνει τον επιδέξιο τόσο με αρνητική όσο και με θετική χροιά) πως ήταν οι πρόγονοι του; Τι είναι ένας κόμπος στο λαιμό και πως έγινε; Τι συμβαίνει αν κοιτάξεις στα δόντια τον γάιδαρο που σου χαρίζουν και πως κοιμούνται τα κούτσουρα; Δεν μπορείτε να φανταστείτε τις εικόνες που σχημάτισαν όταν πρωτοπροσπάθησαν να κατανοήσουν εκφράσεις όπως «τα λέω έξω από τα δόντια» και «αποδιοπομπαίος τράγος». Σας παρακολουθούν να χρησιμοποιείτε αυτές τις εκφράσεις και, στην πραγματικότητα, να δημιουργείτε τον κόσμο σας με αυτές.  Τώρα έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν αυτές τις εκφράσεις στον κόσμο τους με τον ίδιο περίπου τρόπο όπως εσείς αν και ακόμη δεν τις καταλαβαίνουν τελείως. Πειραματίζονται με την ανθρώπινη εμπειρία και μας παρουσιάζουν την αντανάκλαση μιας ανθρωπότητας γεμάτης χιούμορ.

Οι Μίλλινορς

Έχουμε επίσης κάνει λόγο για όντα τα οποία έχουν ήδη περάσει στην διάστασή σας. Οι Μίλλινορς έχουν αφήσει ένα μόνιμο αποτύπωμα στην πρώιμη χρονική σας γραμμή. Είναι γνωστοί στον κόσμο σας σαν Χερουβείμ. Τα μικρά, ευτραφή όντα που συνδέουν την ενέργεια της καρδιάς. Μπορείτε να τους βρείτε στα εκφραστικά μέσα που χρησιμοποιείτε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι αυτοί που πετούν γύρω-γύρω, ρίχνοντας τα βέλη τους ο ένας στον άλλο και προσπαθώντας να σας βοηθήσουν να συνδέσετε την ενέργεια της καρδιάς σας. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι οι Μίλλινορς πάντως δεν σας έδωσαν ούτε την ιδέα για τα φτερά, ούτε για τα βέλη. Κανένας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακριβώς από πού ήρθε η έμπνευση για τα συγκεκριμένα αν και το ερευνούν οι Χέιλορς. Αυτό που θα σας πούμε είναι ότι οι Μίλλινορς βρίσκονται εδώ για να σας βοηθήσουν να θυμηθείτε πώς να συνδέσετε την ενέργεια της καρδιάς σας. Είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να δυναμώσετε εκείνο το κομμάτι του εαυτού σας που ανέκαθεν συλλαμβάνατε ως ξεχωριστό. Αυτή η σύνδεση της καρδιάς είναι το κέντρο της ύπαρξης σας. Τώρα έχετε και την βοήθεια αυτών των αγαπημένων όντων που έχουν ήδη περάσει στην χρονική σας γραμμή αφήνοντας μόνιμα αποτυπώματα και είναι γνωστοί σας

Επίκειται Μαγεία

Αυτή την στιγμή υπάρχουν πολύ περισσότερες φυλές όντων που σπουδάζουν την ανθρωπότητα αν και σήμερα θα σας μιλήσουμε μόνο για δύο από αυτές. Έχετε επισκέψεις από πολλές διαφορετικές φυλές του Σύμπαντος αυτόν τον καιρό και αυτό απλά συμβαίνει, ασχέτως αν και κάτι μαγικό πρόκειται να συμβεί σχετικά. Θα σας πούμε περισσότερα επί τούτου γιατί υπάρχουν πολλές χρονικές γραμμές που πρόκειται να συγκλίνουν. Πρόκειται να συμβεί ένα θαύμα στον κόσμο σας, γιατί εσείς το δημιουργήσατε- το σχεδιάσατε και σαν αποτέλεσμα υπάρχουν πολλά όντα γύρω από τον καθένα σας. Αυτό το δωμάτιο είναι κατάμεστο σε όλα τα διαστασιακά επίπεδα γιατί παρακολουθούν τους κυρίους της Αρένας του Παιχνιδιού καθώς βαδίζουν στο φως, καθώς βαδίζετε στις δημιουργίες σας. Είναι ένα μαγικό συμβάν. Δημιουργείτε το μονοπάτι με κάθε βήμα. Ακριβώς πριν το πόδι σας ακουμπήσει το έδαφος φτιάχνετε το νέο μονοπάτι μπροστά σας. Δημιουργείτε τις μεγαλύτερες δυνατότητες και ευκαιρίες για τον εαυτό σας. Συμβαίνει κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο. Σας πληροφορούμε ότι δεν υπάρχει μέγα σχέδιο στην θέση του.

Οι Σέλλινετς

Επιτρέψτε μας να σας μιλήσουμε για κάποια πρώιμα αποτυπώματα στην χρονική σας γραμμή και μερικά από τα όντα που έχετε οραματιστεί. Να σας πούμε επίσης ότι υπάρχουν κάποια όντα που βρίσκονται γύρω σας εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ένα από αυτά σας είναι γνωστό σαν ένα ον που υπήρχε την αυγή του ανθρώπινου γένους και λεγόταν Θωθ. Υπάρχουν πολλές ερμηνείες σχετικά με την ταυτότητα και την προέλευσή του. Οι περισσότερες είναι έγκυρες σε κάποιο βαθμό γιατί υπήρξε σε πολλές χρονικές γραμμές. Ο Θωθ ήταν ένα από τα αρχαία όντα κάποιας φυλής που ήρθε να βοηθήσει στην σπορά των σπόρων για την δημιουργία της ανθρωπότητας. Υπάρχουν έξι αρχικές γονεϊκές φυλές της ανθρώπινης φυλής. Είναι ιδιαίτερα περήφανες αυτή την στιγμή. Τους κάνει πολύ περήφανους το γεγονός ότι ήσαστε το μοναδικό Παιχνίδι Ελεύθερης επιλογής και να ΄στε, δείχνοντας τον δρόμο σε δονητικό επίπεδο. Να ΄στε, αλλάζοντας Όλα Όσα Είναι. Επιτρέψτε μας να σας μιλήσουμε για τους Σέλλινετς..παρακαλούμε, μη μπερδευτείτε με τις λέξεις που χρησιμοποιούμε για να δώσουμε ονόματα τα οποία δεν έχετε ακούσει ποτέ στο παρελθόν. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να σας δώσουμε μια δόνηση που να πλησιάζει το κατά δύναμη την αρχική δόνηση. Άλλοι μπορεί να χρησιμοποιούν αρκετά διαφορετικά ονόματα για να περιγράψουν τα ίδια όντα. Δεν έχει σημασία. Σας τα προσφέρουμε όχι σαν καθοριστική ταυτότητα, αλλά σαν μια γνώριμη δόνηση που θα αναγνωρίσει η ψυχή σας. Οι Σέλλινετς είναι μια φυλή όντων που βρισκόταν εδώ από την πάρα πολύ αρχή. Σας βοήθησαν να κάνετε αλλαγές στη βιολογία σας λεπτό προς λεπτό για να μπορέσετε να διατηρήσετε την ουσία ενός πνεύματος μέσα σε μια βιολογική φυσαλίδα. Το ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχει μια έντονη διαμάχη στον Πλανήτη Γη για το αν η ανθρωπότητα είναι προϊόν της εξέλιξης ή της δημιουργίας. Οι Χέιλορς τώρα, είναι σε θέση να σας πουν ότι κάθε φορά που οι άνθρωποι έχουν αντιπαραθέσεις οι οποίες διαρκούν είναι συνήθως γιατί και οι δύο πλευρές υποστηρίζουν μέρος της αλήθειας. Συχνά είναι η ίδια η ιδέα που πρέπει να πλατύνει για να υπάρξει χώρος και για τις δύο όψεις της αλήθειας.

Οι άνθρωποι που έχουμε μπροστά μας βγήκαν στην πραγματικότητα από τον ωκεανό και ανέπτυξαν πόδια; Όχι, αλλά οι βιολογικές τους φυσαλλίδες έκαναν ακριβώς αυτό. Η φυσιολογική σας βιολογία βρισκόταν λοιπόν στην δική της εξελικτική χρονική γραμμή και ήρθε κάποιο σημείο που ή φυλή που σήμερα σας είναι γνωστή ως πίθηκοι υιοθετήθηκε για να φιλοξενήσει το ανθρώπινο πνεύμα. Αυτοί που βοήθησαν στην διαδικασία αυτών των φυσιολογικών αλλαγών ονομάζονται Σέλλινετς. Οι Σέλλινετς βρίσκονταν εκεί από πολύ νωρίς για να βοηθήσουν να κάνετε τις αναγκαίες προσαρμογές. Στις αρχές του ανθρωπίνου γένους, βρισκόσασταν σε μια κλίμακα ραγδαίας εξέλιξης και οι συνεχείς αναπροσαρμογές στην βιολογία σας βοηθούσαν στην εξέλιξη σας. Έγιναν πολλές μεταβολές πολύ, πολύ γρήγορα και ήταν επιτυχείς, γιατί να ΄στε σήμερα, καθισμένοι εδώ μετά από χιλιάδες χρόνια. Οι Σέλλινετς λοιπόν είναι κάποιοι από τα όντα που ήρθαν εδώ στην αρχή για να κάνουν κάποιες φυσιολογικές αλλαγές για σας και να ΄τοι και πάλι. Σας λέει κάτι; Εισέρχεστε σε μια υψηλότερη δόνηση και οι φυσιολογικές, βιολογικές σας φυσαλίδες θα αρχίσουν τώρα να αλλάζουν και πάλι. Οι Σέλλινετς είναι και πάλι εδώ για να σας βοηθήσουν να κάνετε αυτές τις απαραίτητες αλλαγές. Καθώς θα αρχίσετε να βιώνετε αλλαγές στην βιολογία σας να ξέρετε ότι έχετε βοήθεια από όντα που δουλεύουν μαζί σας και που ήταν εδώ στην αρχή του εξελικτικού σας κύκλου και είναι εδώ άλλη μια φορά για να σας βοηθήσουν και πάλι να τσιγκλήσετε τις βιολογικές σας φυσαλίδες για να φιλοξενήσουν μια υψηλότερη δόνηση δημιουργικού πνεύματος μέσα στον Θεό που προσποιείται ότι είναι άνθρωπος.

Κατά την διάρκεια αυτών των μεταβατικών κύκλων θα υπάρξουν στιγμές που θα παραπάρετε την ζωή σοβαρά ή θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να παραδοθεί σε δράματα που θα δημιουργείτε. Τότε θα μπαίνουν σε δράση οι Μίλλινορς. Θα τραβούν τα νήματα της καρδιάς σας για να σας βοηθάνε να θυμάστε τι είναι αληθινό και τι είναι σημαντικό

Οι Ντούοναϊτς και το Πέπλο της Δυαδικότητας

Καθώς έχετε επιλέξει να κάνετε αυτά τα εξελικτικά βήματα πολλοί σας παρακολουθούν περιμένοντας να βοηθήσουν όποτε είναι δυνατό. Κι εδώ μια φυλή όντων που αποκαλούνται Ντούοναϊτς περνούν στην πραγματικότητα σας. Βρίσκονταν κι αυτοί εδώ από την αρχή για να περάσουν στην χρονική σας γραμμή. Άφησαν επίτηδες μόνιμα αποτυπώματα-για να σας δημιουργήσουν την εντύπωση της αντίθεσης- γιατί το Παιχνίδι σας αποτελούνταν όλο κι όλο από την παρουσία σας εδώ και την αναζήτηση σας για τον Θεό. Διαχωριστήκατε από το όλο. Επιτρέψατε στον εαυτό σας να βγάλει για λίγο τα φτερά του και να έρθει στην Γη και να προσποιείται ότι είναι άνθρωπος. Είστε άπειρα όντα προσποιούμενα ότι είναι πεπερασμένα, ότι έχουν αρχή και τέλος. Ο κύκλος σας συνεχίζεται από την μια ζωή στην άλλη γιατί η ενέργεια δεν πεθαίνει ποτέ. Απλώς ανακυκλώνεται συνεχώς. Η ενέργεια είναι άπειρη. Όλη η ενέργεια είναι άπειρη και εσείς είστε ενέργεια. Τι σας κάνει να σκέφτεστε ότι στην πραγματικότητα έχετε αρχή και τέλος; Φυσικά και δεν έχετε. Είστε Θείοι. Είστε εκείνο το κομμάτι του Θεού που δέχτηκε να είναι ξέχωρο για λίγο για να παίξει το Παιχνίδι του να είναι άνθρωπος. Η ιδέα συνίστατο στο να παίξετε το Παιχνίδι του ότι είστε ξέχωροι ο ένας από τον άλλο για τόσο καιρό, όσο ακριβώς χρειάζεται για να στραφείτε και να κοιτάξετε ο ένας στα μάτια του άλλου και να δείτε ποιος πραγματικά είναι ο Θεός. Και κάνετε πράγματι εντυπωσιακή δουλειά. Η αναζήτηση του Θεού βοήθησε όλες τις φυλές και όλα τα όντα παντού να εξελιχθούν ραγδαία, αυτό δε είναι συναρπαστικό γιατί δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ πριν. Όταν αντιληφθείτε το επόμενο θαύμα που βρίσκεται στο μονοπάτι σας, ακριβώς μπροστά σας και αρχίσετε να το βλέπετε, θα καταλάβετε γιατί όλα αυτά τα όντα βρίσκονται γύρω σας για να βοηθήσουν.

Οι Ντούοναϊτς είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να αναπροσαρμόσετε το πέπλο. Και σας προειδοποιούμε ότι οι περισσότεροι από εσάς είναι έτοιμοι να πετάξουν στην άκρη το πέπλο και να κοιτάξουν στην άλλη πλευρά το γρηγορότερο δυνατό. Είναι πολύ διασκεδαστικό να σας παρακολουθεί κανείς. Αυτό που χαρακτηριστικά συμβαίνει είναι ότι όπως αρχίζετε να ρίχνετε ματιές πίσω από το πέπλο, συνδέεστε άμεσα με την καρδιά του Θεού και αυτός είναι ο λόγος που είναι εδώ οι Μίλλινορς-να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε την μετάβαση ομαλά. Εάν αποτραβούσατε το πέπλο σήμερα για περισσότερο από ένα λεπτό, θα σας ήταν πιθανώς αδύνατο να παραμείνετε σε αυτή την βιολογική φυσαλίδα. Η αγάπη και η ενέργεια που θα νιώθατε σε αυτή την περίπτωση θα σας προξενούσαν τόσο μεγάλη θλίψη που είστε ξέχωροι από το όλο, που θα γυρνούσατε στην Εστία. Το πρώτο πράγμα λοιπόν που σας ζητάμε να κάνετε είναι να τιμάτε το πέπλο. Ούτως ή άλλως ήταν δική σας δημιουργία και κάνατε καταπληκτική δουλειά. Καταλάβετε λοιπόν ότι μπροστά σας υπάρχουν σκοτεινά σημεία που δεν μπορείτε να διακρίνετε, ιδιαίτερα όταν επιχειρείτε να αντικρίσετε τον Θεό στα μάτια σας κοιτάζοντας στον καθρέφτη. Σας ζητούμε να κοιτάζετε στους καθρέφτες γύρω σας γιατί σας είναι πολύ πιο εύκολο να αντιληφθείτε τον Θεό μέσα από την καρδιά των άλλων από ότι να δείτε τον εαυτό σας. Ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη τις προειδοποιήσεις που μόλις αναφέραμε, σας πληροφορούμε ότι το πέπλο λεπταίνει γιατί εσείς το έχετε επιλέξει. Διαλέξατε να πάρετε το μονοπάτι της ζωής κάτω από ένα λεπτότερο πέπλο και μαζί με αυτό έρχεται και ένα επίπεδο υπευθυνότητας το οποίο δεν έχετε συνηθίσει. Όχι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να περπατάτε πάνω στο νερό και όχι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάψετε να τρώτε κρέας. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να προσπαθήσετε να συλλάβετε νέα συστήματα πεποιθήσεων σε σχέση με το προς τα πού κατευθύνεστε. Αυτό που σημαίνει είναι ότι έχετε μια καινούρια ευθύνη να βρίσκεστε στο πάθος σας, να είστε χρήσιμοι στο Σύμπαν με τον τρόπο που ήσαστε προορισμένοι, πράγμα που απλά σημαίνει να είστε αυτοί που είστε με σκοπό και ακεραιότητα. Πρόκειται να βαδίσετε προς τα εμπρός όχι με την ελπίδα ότι δεν θα ξανακάνετε λάθος ή ότι θα περπατήσετε στο νερό αλλά μάλλον επιτρέποντας στον εαυτό σας να είναι άνθρωπος και να κάνει λάθη με καρδιά γεμάτη χαρά. Αυτή είναι η αναπροσαρμογή που βρίσκονται εδώ οι Ντούοναϊτς να σας βοηθήσουν να κάνετε.

Προχωρήστε σε αυτές τις αλλαγές και να ξέρετε ότι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Η όλη ψευδαίσθηση του πάνω και κάτω, άσπρο και μαύρο, αγάπη και φόβος, καλό και κακό αρχίζει να φθίνει. Αυτό είναι ένα μέρος του πέπλου πάνω στο οποίο εργάζονται οι Ντούοναϊτς αυτές τις μέρες εξαιτίας της απόφασής σας να εξελιχθείτε. Επαναλαμβάνουμε: πρόκειται να συμβεί ένα θαύμα. Οι Χέιλορς, οι Μίλλινορς, οι Σέλλινετς και οι Ντούοναϊτς είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την ισορροπία και την ενέργεια της υψηλότερης δόνησης σας για την μεγαλύτερη χρησιμότητα της. Δεν καταλαβαίνετε πόσο συναρπαστικό είναι αυτό. Όλα τα Παιχνίδια, παντού έχουν τα μάτια τους στραμμένα στον Πλανήτη Γη και σε κάποιο επίπεδο παρακολουθούν τι κάνετε, γιατί όλος ο ενθουσιασμός είναι το τι έχετε δημιουργήσει μέσα από τις επιλογές σας. Ήσασταν μέχρι στιγμής, αλλά όχι πλέον, ο μόνος Πλανήτης Ελεύθερης Επιλογής. Ο Δεύτερος Πλανήτης της Ελεύθερης Επιλογής έχει ήδη ξεκινήσει και βρίσκεται σε έναν ταχύτατο εξελικτικό κύκλο εξαιτίας της επιτυχίας σας.

Θα σας ζητήσουμε να παρατηρήσετε και ένα ακόμη σημείο όπως προχωράτε. Μπορεί να αντιληφθείτε αντικρουόμενα γεγονότα καθώς το πέπλο αρχίζει να φθίνει και οι Ντούοναϊτς να κάνουν αλλαγές σε αυτό που αντιλαμβάνεστε ως δυαδικότητα. Θα βλέπετε εκφράσεις δυαδικότητας. Θα βλέπετε πολλή αγάπη και πολύ φόβο και αυτά που θα εμφανίζονται στις ειδήσεις σας θα είναι κυρίως στην κατηγορία του φόβου. Οι Χέιλορς μπορούν να σας ενημερώσουν ότι προς το παρόν ο φόβος «πουλάει» περισσότερο από την αγάπη. Είναι απλούστατο. Όσο δεν σας καταβάλλει, θα δημιουργείτε την δική σας πραγματικότητα και όχι αυτό που αντιλαμβάνεστε σαν πραγματικότητα βλέποντας τηλεόραση. Ακόμη λοιπόν και αν παρακολουθείτε αυτά τα πράγματα, στείλτε αγάπη, στείλτε την σύνδεση σας, διατηρήστε την ενέργεια του ποιοι είστε και περιμένετε ένα θαύμα γιατί το δημιουργείτε αυτή την στιγμή. Όλες αυτές οι φυλές των όντων δεν είναι εδώ επειδή γίνεστε διαδιαστασιακοί, είναι εδώ γιατί εξελίσσεστε πολύ γρήγορα και δεν βλέπουν την ώρα να σας βοηθήσουν. Ανυπομονούν να γίνουν μέρος της ενέργειας σας και να δουλέψουν μαζί σας όποτε γίνεται γιατί πολλοί από αυτούς βρίσκονταν εδώ και στην αρχή και πέρασαν στην χρονική σας γραμμή.

Παρατηρείστε την Ροή της Ενέργειας – ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Η ποσότητα της μαγείας που θα επιδοθεί όπου να ΄ναι στον Πλανήτη Γη είναι κυριολεκτικά απερίγραπτη. Σας λέμε απλά λοιπόν ότι το πέπλο έχει αρχίσει να φθίνει. Καθώς συμβαίνει αυτό, ένα από τα πράγματα που κάνουν οι Ντούοναϊτς είναι να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την ενέργεια γιατί είναι κι αυτό μέρος του πέπλου σας. Μέχρι στιγμής δεν ήσασταν σε θέση να βλέπετε πλήρεις ενεργειακές ροές αλλά αυτό πρόκειται σύντομα να αλλάξει. Σχετικά με κάθε κατάσταση στην ζωή σας, κάθε φορά που κάποιος σας λέει κάτι, κάθε φορά που το αφεντικό σας μπαίνει στο δωμάτιο και σας δίνει μια εντολή με την οποία δεν συμφωνείτε ή δεν καταλαβαίνετε, κάθε φορά που σηκώνετε το τηλέφωνο για να ακούσετε κάτι που δεν θέλατε ή ανοίγετε την τηλεόραση και βλέπετε την παγκόσμια επικαιρότητα να εξελίσσεται πολύ άσχημα σας ζητούμε να παρακολουθείτε την ροή της ενέργειας γιατί η ενέργεια δεν ψεύδεται ποτέ. Και η ροή της ενέργειας δεν είναι δυνατόν ποτέ να αποκρυφτεί από ενδυναμωμένες υπάρξεις. Αντιληφθείτε απλώς προς τα πού κινείται η ενέργεια και ακολουθήστε την ροή. Ποιος επωφελείται από αυτά τα συμβάντα; Για πρώτη φορά θα είστε σε θέση να δείτε καθαρά όχι μόνο που πηγαίνει η ενέργεια αλλά και την πρόθεση, από που ξεκίνησε και γιατί.

Έρχεται ο καιρός που στον Πλανήτη Γη δεν θα υπάρχουν πια μυστικά και αυτό ξεκινάει με εσάς σήμερα. Οι Ντούοναϊτς είναι εδώ για να δουλέψουν μαζί σας πάνω σε αυτό τον τομέα, να οξύνουν τώρα τις αισθήσεις σας. Τι χρειάζεται να κάνετε λοιπόν; Είναι ανάγκη να καταπιαστείτε με μακρύ διαλογισμό; Είναι ανάγκη να τιμάτε ή να λατρεύετε αυτά τα όντα; Είναι ανάγκη να πείτε γεια; Μπορείτε να κάνετε αν θέλετε όλα τα παραπάνω αλλά κανένα δεν είναι αναγκαίο. Αυτά τα όντα βρίσκονται εδώ για να σας τιμήσουν και να σας βοηθήσουν. Είναι εδώ για να σας βοηθήσουν στο επόμενο στάδιο της εξέλιξης σας γιατί πρόκειται να συμβεί ένα θαύμα. Είναι πιο κοντά από όσο πιστεύετε και είναι πολύ πολύ μεγάλη τιμή για μας να είμαστε μέρος του, να παρακολουθούμε καθώς οι άνθρωποι αλλάζουν Όλα Όσα Είναι.

Με την μεγαλύτερη αγάπη και τιμή που μπορούμε να σας εκφράσουμε σας αφήνουμε με τρεις απλές υπενθυμίσεις καθώς παίζετε το Παιχνίδι. Να θυμάστε να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό γιατί κοιτάτε στα μάτια του Θεού. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλο σε κάθε ευκαιρία γιατί φροντίζετε τον εαυτό σας. Να θυμάστε ότι είναι ένα Παιχνίδι και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Αθηνά Σαντορινίου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!