August 2008

Aktivering af Hellige Kontrakter
Nye Infrastrukturer for Lys

 

Fra Steve:

Dette budskab er en af de dybere udmeldinger fra gruppen. Her går de tilbage til et overblik over menneskeheden, som de startede på i sidste måned, men denne gang gik de dybere og gav os flere detaljer omkring processen som ligger forude for hele menneskeheden. De ønskede vi skulle vide at det, som mange mennesker føler og de mærkelige ting, der sker for mange Lysarbejdere, placerer os på det perfekte sted i forhold til at forberede os på det, der snart kommer til at ske. Hellige Kontrakter bliver i et stort omfang aktiveret.

Imens jeg udtalte ordene, følte jeg det som om at dette budskab ville blive en kanalisering om grundprincipper, som vi vil henvise til i mange år. For nylig har jeg lagt mærke til begreberne omkring, og ordet ”magnetisme”, som bliver nævnt i mange af kanaliseringerne. Dette betyder sædvanligvis, at de forbereder os på et eller andet stort. Selv om jeg har gruppen på mine skuldre, giver de mig ikke nogen særbehandling, hvad angår detaljer. Kun tiden vil vise det, men her er hvad jeg tror, der netop skete: I denne kanalisering forklarede gruppen, hvordan vi skaber vores verdener og vores virkeligheder i et magnetisk felt. De fortalte, at vi ikke kunne måle dette felt, fordi vi ikke har en klar forståelse af, hvordan menneskene arbejder sammen med energi. De gav en meget interessant forklaring på, hvordan vi arbejder med vores verden, gennem subtile variationer over en baggrundsvibration. Selv om de ikke brugte dette eksempel, forstod jeg det som en kraftfuld bærende bølge, hvorpå mange mindre signaler kan føres med.

Det, jeg ønsker at påpege er, at imens jeg udtalte ordene, vidste jeg denne begrebsopfattelse af kun at være i Lys Variationer, er et begreb som vi alle kommer til at forstå, efterhånden som menneskeheden begynder at vågne af denne drøm. Jeg har ofte talt om min kanaliseringsproces, hvor jeg modtager disse pakker, som jeg så må pakke ud og oversætte. Godt, lad os bare sige at jeg var opmærksom på, at en meget stor pakke netop var dalet ned i skødet på mig, hvilket kan tage mig nogen tid at trævle op. Jeg ser frem til det!

Hav en storartet måned, alle sammen!

Store Knus og blide puf…

 

Hilsner fra Home

At Planlægge Spillet

Kæreste, I er kommet ind med dette job, denne opgave. I er kommet ind med de største muligheder. Et eller andet sted i jeres hjerter, ved I, at I er kommet ind med noget, som I kan tilbyde andre. I er kommet ind med en meget unik del af Home. Ja, de fleste af jer har ingen ledetråd om, hvad det helt nøjagtigt er, men alligevel får I nogle gange små ideer, som leder jer i den ene eller den anden retning. At vide dette, får jer til at smile en lille smule mere end før. I har ingen ide om, at dette smil, for jeres sjæl, i virkeligheden er den fornemste retning at rejse i. Det er herfra jeres glæde kommer. Det er denne vej I har lagt ud for jer selv, for de højeste muligheder, endda før I blev født på denne Jord. Det var under det første stadie af livet, som er Planlægnings Stadiet, hvor I alle sad omkring et stort bord og kaldte tusinder af sjæle ind for at være en del af jeres plan. I bad denne her sjæl om at være Far, og denne her sjæl om at være Tante Harriet, og I bad denne her sjæl om at spille jeres irriterende søster, som driver jer til vanvid. I bad denne her sjæl om at være jeres broder og denne her sjæl om at være jeres første kæreste i gymnasiet, som ville ændre jeres liv for altid. Og denne her sjæl herovre ville være den første til at forlade jer, og I bad denne her sjæl om at elske jer tilstrækkeligt meget til at spille den slette person i jeres spil? Derpå satte I alle disse muligheder op, men I satte også et andet potentiale op, som vi ønsker at tale om i dag.

Vi har før talt om dette, da vi talte om jeres Hellige Kontrakt. Jo, det er en form af den Plan B kontrakt, som vi har talt om. Den interessante del er, at de fleste af jer i dette rum, og som ser denne udsendelse, mere sandsynligt er oppe på Plan D eller F, snarere end Plan B, men eksemplet kan stadigvæk bruges. Mange af jer har udviklet jer og er gået igennem de forskellige vibrationelle områder. Efterhånden som I udvikler jer, og menneskeheden fortsætter med at hæve den kollektive vibration, begynder forskellige lag af jer som lærere og ledere at folde sig ud. I kommer ud af ingenting og skræller lag af, som på et løg. Lige pludselig er der en vidunderlig rose i midten. I begynder at opdage dette nu. Farven er begyndt at skinne igennem, og skønheden er begyndt at forme sig. Det er det, der sker med mange af jer på Jorden i denne tid. Der er en part, hvor jeres hellige kontrakter begynder at udspille sig. I forberedelse til dette, går I igennem ´geninstallationsprocessen´. Den har vi også talt om. Vi ønsker at binde et række ting sammen i dag, så I vil vide, hvad der sker for Lysarbejderne på denne planet og i denne tid.

´Gen-installationen´ og de 2 Hjernehalvdele

Vi fortalte jer en lille smule omkring dette i sidste måned, da vi talte om den nuværende situation, og hvordan overgangen ind i passion sandsynligvis er den vigtigste ting, som I kan udføre på dette tidspunkt – at flytte jer væk fra at ´arbejde hårdt´, til at ´arbejde passioneret´ – at finde de dele, der får jer til at lyse op indvendigt og at finde ud af en måde, hvorpå I kan udføre mere af dette, at have mere af dette i jeres liv, for at blive en smule mere strålende. Vi fortæller jer også, at ´geninstallationsprocessen´ i denne tid finder sted i den fysiske krop. Den vil strække sig over en periode af år, og jeres forskere vil sandsynligvis i virkeligheden ikke bekræfte dette før om 25 – 50 år, ganske enkelt fordi evolution tager tid. Lad os forklare den letteste måde at forstå dette på.

I begyndelsen, da I for første gang kom til Jorden i fysisk form, var Jorden stadigvæk varm. I var ikke i stand til at have fysiske kroppe på dette tidspunkt. I havde æteriske kroppe, næsten lige som I opfatter engle, og alligevel har I beboet Jorden fra starten af hendes begyndelse. Det er derfor hun blev født. Hun er en del af jer, og I er en del af hende. I er i en udviklingsproces. Denne proces er på denne side af sløret, og den må derfor lade som om den er begrænset. For at være begrænset, må den have en begyndelse og en ende.

Godt, I passerede enden for en tid siden. Nu er I inde i overtid. I begynder nu at skabe nye muligheder hver eneste dag, sammen med den kendsgerning at begrænsningerne for, hvor I var på vej hen og den vej, som I havde lagt for jer selv, har nået et endepunkt. Nu skaber I vejen lige før jeres fødder rammer jorden. I leder efter disse vidunderlige krystaller, som lyser jer op inden i. Disse brikker anbragte I her, således at når I oplever jeres passion, vil I blive til den højeste gavn for Universet, som I kan blive. Dette er meget spændende. I lavede også en drejebog over den højeste mulighed. I sagde: “Hvis, hvis, hvis og hvis menneskeheden kommer til at nå op på dette ufattelige, usandsynlige niveau, så er det her, hvad jeg ønsker at gøre. Det er det her, jeg ønsker at gøre mere end noget som helst andet”. Vi kalder dette for jeres Hellige Kontrakter, og disse er begyndt at udspille sig lige nu. Det er dette niveau, som menneskeheden netop begynder at nå op på, og som følge heraf vil mange af jer gå gennem forandringer, som er ukendte for jer.

Sløret Findes Mellem de To Hjernehalvdele

Jo, kroppen bliver ´geninstalleret´. Den mest enkle måde at beskrive denne installationsproces på, er at I nu vil rumme mere af jeres ånd i den fysiske krop end I nogen sinde før har gjort. Der må finde en virksom installation sted, for at fremme dette. I vil rumme mere lys i den fysiske krop, end I nogen sinde før har gjort. Vi taler om, når I smiler. Vi taler om, når I blinker med øjnene. Vi taler om at hvert eneste ord, I udtaler, bringer denne energi med sig, og de bringer denne energi til Home, lige nu.

En af de andre ting, som sker, er at sløret befinder sig i rummet mellem de to hjernehalvdele. Det er derfor de to hjernehalvdele er adskilte. Den ene halvdel befinder sig i den ubegrænsede verden; den anden i den begrænsede verden. Den ene repræsenter jeres ånd, som den i sandhed er, i den højre halvdel af hjernen. Den venstre halvdel af hjernen gør det muligt for jer at lade som om I er mennesker, og anbringer hver eneste af jeres oplevelser i illusionen om tidslinjen: fortid, nutid og fremtid. Udfordringen omkring tidslinjen er selvfølgelig, at I tror på, at den er virkelig. Det er en illusion. I forhold til fortiden, nutiden og fremtiden er det kun den ene, der er virkelig, og det er lige nu (nuet). Fortiden er kun et minde. Fremtiden er kun et potentiale. I lever mange gange i disse områder af fortiden eller fremtiden, fordi nutiden nogle gange er så ubehagelig, så det vi beder jer om at gøre, er at begynde at fjerne alle jeres oplevelser fra tidslinjen. Dette vil hjælpe jer umådeligt, efterhånden som I træder ind i denne proces. Lad os give jer nogle specifikke eksempler på, hvordan I kan gøre dette.

At Fjerne Jeres Oplevelser fra Tidslinjen

Her er I; I kører af sted. I elsker jeres biler, og vi elsker at iagttage jer, fordi jeres biler ofte reflekterer jeres følelser. Nogle gange træder I til og bliver vilde. Andre gange bevæger I jer blidt videre og glider gennem livet. Det er så sjovt at se jer køre i jeres befordringsmidler – særligt de farver, som I maler dem i, og alle de sjove ting, I gør ved dem. Så her er I, kører af sted med dinglende kugler, som hænger fra jeres spejle. Vi iagttager jer, når I gør dette befordringsmiddel til en forlængelse af dem, I er. Mange gange glemmer I hvor I nøjagtigt er på vej hen, fordi I kommer i gang med at køre og det er næsten som om rattet bliver en del af jer, speederen og motoren bliver en del af jer, og den reagerer på hver eneste af jeres indfald. Dette kan I gøre med lys. Det er det, der er ved at ske. I begynder at blive trygge ved jeres omgivelser, trygge ved hvordan I kan forandre dem og hvordan I kan gøre dem til en forlængelse af jer. Indtil nu har sløret befundet sig mellem de to hjernehalvdele, for at forhindre jer i at gen-huske.

Nu bringer vi jer tilbage til bilen, for I kører af sted, I har en skøn tid og boom! I rammer et eller andet. Det er alvorligt. Der er penge indblandet. Mennesker er ikke helt sikre på, om de er okay, og de er rystede. I er følelsesmæssigt rystede, fordi I pludselig har mistet et niveau af tillid i jer selv. Nu er I usikre på jer selv og alting omkring jer. Vi fortæller jer at, i dette øjeblik har I et splitsekund til at fjerne denne oplevelse fra tidslinjen, før den sætter i gang. Hvis I vil stoppe lige der og frigøre jer selv fra det, der netop skete og det I forudser, vil ske og sige: ”Ved du hvad? Jeg er okay. Jeg gik herfra med en lille bule i hovedet, men den vil være væk om 2 dage. Det er ikke noget problem. Jeg er okay”. Når disse situationer opstår i livet, så begynd at træne jer selv i at fjerne tidslinjen. Er I okay lige nu? Mærker I lige nu nogen som helst del af jeres passion omkring det, I kom her for at gøre? Hvis ikke, så er det vi har brug for at gøre, er at få jer dertil, for det er det, der er vores arbejde. Hvis I begynder at fjerne alting fra tidslinjen og hvis I forstår at illusionen om fremtiden kun er et potentiale og fortiden kun er et minde – hvilket i øvrigt kan ændres. I skriver hele tiden jeres historiebøger om. Der er ingen grund til at I ikke lige så vel kan omskrive jeres personlige historie, og dette gøres ofte i disse dage. Det er en meget almindelig fremgangsmåde, som vil blive endda mere almindelig som tiden går. I vil ikke frigive alle negative oplevelser i jeres fortid, fordi I anbragte disse negative oplevelser af en grund, men I vil frigive jeres tilknytning til disse negative oplevelser, og den energi der påvirker jer i dag, på grund af disse negative oplevelser. Nu bygger I på det I har, i dette øjeblik.

Hjernehalvdelene Gror Sammen Igen

Vær her nu (i nuet). Det er denne brik, I ønsker at bringe tilbage til jeres energi, for lige nu at finde dette. Det er måden, hvorpå I begynder at fjerne jeres oplevelser fra illusionen om en tidslinje. Så, I har tidslinjen. Vi vil kalde den god og dårlig, vi vil kalde den rigtig og forkert, vi vil kalde den for fortiden, nutiden og fremtiden. Uanset hvad det er, har I en tendens til at se tingene i et dualitetsfelt. Dette felt forandrer sig også, fordi sammen med ´geninstallationen´, sammen med jeres evne til at rumme mere lys i jeres fysiske kroppe og mere af jeres ånd i dagligdagen, vil I forstå hvordan ting i et meget større omfang begynder at forandre sig. Sammen med dette, vil I forstå, at I ikke længer har de begrænsninger, som I plejede at have. Udfordringen er, at disse begrænsninger eksisterede i jeres fortid, og sammen med jeres trossystemer, tror I, at I stadigvæk har dem i dag, så at gå i gang med at fjerne jeres trossystemer fra tidslinjen, kan begynde at åbne alle mulighederne op for jer. I det lange løb er det ikke nogen udfordring at fortælle jer, at videnskabsmænd på kort tid; måske bare omkring 50 år, vil opdage at de to hjernehalvdele er begyndt at forme sig til én. Det er det, vi kalder for ´geninstallationen´.

De synaptiske stier, som i øjeblikket bliver dannet, er nye synaptiske stier. Dette er en af de ting, I kan gøre for at begynde at arbejde med jeres energi. I kan begynde at multitaske med vilje. I kan begynde at lytte til en samtale her ovre og have en tankeproces der over på samme tid. I kan begynde med at gøre forskellige ting på forskellige områder, for at udvide jeres trossystemer og for at udvide jeres opfindsomhed, og faktisk træne jeres hjerne, fordi dette er ting som kan hjælpe disse nye synaptiske stier med at blive dannet. I sidste ende vil de blive dannet som små kemiske/elektriske ´ledninger´ mellem de to hjernehalvdele. I har nu millioner af dem, og alligevel er der ikke nok til at sætte de to halvdele sammen, så de eksisterer i adskilte verdener, som de to halvdele af hjernen. Den højre hjernehalvdel repræsenterer jer; den udgør jeres ånd i den begrænsede verden, og den venstre hjernehalvdel udtrykker jer, den udtrykker jeres ånd i den begrænsede verden, den gør det muligt for en ånd at lade som om den er et menneske og at lade som om den er adskilt fra andre. I løbet af meget kort tid, vil disse to hjernehalvdele begynde at vokse sammen. Det menneskelige dyr udvikler sig, for at hjælpe jeres ånd med at have et mere udbytterigt liv, når den i en kort tid låner en af disse kroppe. Det er det, der er ved at finde sted, og på grund af dette begynder jeres Hellige Kontrakter at udspille sig. Dette sker nu på global basis. Mange af jer ved ikke, hvad der sker. Nogle af jer bekymrer jer om det, og tror at I gør et eller andet forkert. Lad os forklare, hvordan det kan se ud i mange forskellig former.

At Bygge Nye Infrastrukturer for Lys

En af de fælles ting, der sker for Lysarbejdere er at deres omgivende forhold – uanset om det er den fysiske placering, hvor de bor, eller om det er deres hold af venner eller deres understøttende netværk – så begynder det at forandre sig. Det, der sker, er at I bygger en ny infrastruktur for jeres lys. Dette betyder nye understøttende netværk. Det betyder ikke, at I må forlade jeres venner. Det betyder ikke, at I vil være nødt til at flytte fra en by, som I elsker at bo i. Det betyder ikke, at I er nødt til at flytte ud af det hus I for øjeblikket bor i, men det ville ikke overraske os, hvis alle disse ting sker. I har valg, kæreste. I er ikke forudbestemt til noget som helst. Alle valg bliver æret på denne planet. Det går tilbage til Star Treks oprindelige direktiv. Dette er det oprindelige direktiv i alle universerne. Fingrene væk fra planeten Jorden. Ingen regler overhovedet. Og her er I, og I vinder spillet. Her er I, og I leder vejen ved vibrationelt at gøre noget, som aldrig før er blevet gjort i noget som helst spil, nogen som helst steder. I skaber noget meget magisk. I bringer nu Home direkte hertil, og dette er spændende og skræmmende. I har bedt om at blive anbragt i den højeste position, for at udføre jeres arbejde, og I er blevet hørt, så velkommen til disse forandringer. Frygt dem ikke. Vid at der dannes et nyt understøttende netværk omkring jer, for at skubbe jer ind i jeres hellige kontrakter, for at gøre det muligt for jer at være den person, I for altid kan være og for at udføre den type arbejde, som I ønsker at udføre. Det virker. For at kunne gøre det fuldstændigt, indebærer det at finde nye understøttende netværk og at skabe en ny infrastruktur for lys. Dette finder sted i jeres daglige verden i dette øjeblik.

Det vil komme til at ske for flere og flere Lysarbejdere. Mange vil samles og chatte eller skrive sammen i samtalerum og tale om alle de forandringer, der sker. Hvorfor os? Resten af verden ser ikke ud til at gøre dette. Grunden er enkel: I er ved at nå det udløsende niveau, hvor jeres Hellige Kontrakter udspiller sig. Så mange af jer bragte dele med fra Home, som er så utroligt unikke. I har noget at give, som ingen andre har. Jeres lys essens er unik. Der er mange essenser. Det er lige som is. Nogle gange kan I lide chokolade og nogle gange kan I lide jordbær. Nogle gange kan i lide vanilje. Ind imellem blander i alle sammen og laver mærkelige farver. Virkeligheden er, at I har valg, fordi det hele er lys, så vælg jeres lys essens. Vælg den del I kan lide, og find de krystaldele på vejen, der lyser jer op, fordi det er det, I vil undervise i. Det er dette I vil sætte i bevægelse og dele med andre mennesker.

Vid at I er blevet hørt. Mange af jer er på steder i jeres liv, hvor I ikke har nogen understøttelse/forsørgelse. Jeres jobs er opsagte, og I ved ikke hvor I er på vej hen. Nogle af jer er gået igennem skilsmisser, og føler jer alene på dette tidspunkt, eller jeres familier taler ikke til jer, på grund af nogle misforståelser. Vid at alt dette er dele af jeres omgrupperinger, kæreste. Ånden har en plan. Det er jeres plan. I kan bare ikke huske den, på grund af det dumme slør, som I bærer, men det er på vej væk. Ånden gen-husker. Jeres højere selv kender nøjagtigt den retning, I ønsker at bevæge jer i, hvis disse, og hvis disse og disse ting sker nu.

Magnetisme Gennem en Baggrunds Vibration

Dørene åbnes magnetisk. I arbejder med magneter på niveauer, som I ikke forstår, og vi definerer magnetisme en smule anderledes end jeres fysiske videnskab gør. Det er et meget bredere lys spektrum end I i øjeblikket giver det ære for. Vi fortæller jer også, at der er energier – når I taler om energi, at al energi er ubegrænset. Magnetisme er energi, og denne samme energi eksisterer i Home. Dette er noget som I er vant til i Home, fordi I arbejder sammen med jeres verden gennem magnetisme. Det er meget subtile felter, som ikke er målt i gauss styrke (se evt. forklaring øverst) eller måder, som I er vant til at måle magnetisme på, men det vil ikke vare længe før I er i stand til at se disse felter, og det vi beskriver for jer nu, vil til den tid give fuldstændig mening. Vi kan give jer en hentydning her. De af jer, der har videnskabelige talenter, og som ønsker at gribe denne information og skille den ad; vi vil endda fortælle jer, hvor I kan starte. I må først og fremmest forstå at menneskene reagerer på forandringer, lys variationer eller ingen lys. Med andre ord, det er nemmere for jer at se dette, hvis I har lyd. Hvis nogen laver en baggrunds lyd (laver en summende støj) og får jeres opmærksomhed, og hvis nogen taler til jer vil I stadigvæk høre dem fuldstændigt klart, fordi de er en variation i forhold til denne konstante lyd. Jeres ører og jeres hjerne tilpasser sig automatisk, så den kan opfange forskellene i det subtile energifelt. Det samme gælder for lys. Jeres øjne indstiller sig automatisk efter forskellige niveauer og dele af lys. På grund af dette, når I går ud og ser farver, som kommer fra en bil eller en bygning, er det bogstavelig talt en kendsgerning, at dette er en variation af baggrundsfarven. Det samme gæler for magnetisme, kæreste. Det er derfor det endnu ikke har været muligt for jer at måle disse energifelter med det nuværende udstyr, som I har, fordi I måler baggrundsstøjen og ikke de subtile variationer.

Disse subtile variationer i jeres eget magnetiske felt er den måde, hvorpå I arbejder sammen med universet omkring jer. Det er sådan I skaber alting og drager alting til jer. Det er i dette energiflet, at alle tanker når ud til jeres energetiske felt og matcher alle andres. Det er sådan I skaber ting. I opstiller det magnetiske felt, og tingene dukker på magisk vis op. I skaber i øjeblikket en ny infrastruktur for jer selv. Nogle af jer har følt at I er en fiasko, fordi I ved at I er lærere, og I er ikke derude og underviser, eller også fungerer det bare ikke. Måske forsøgte I endda. Måske lavede I visitkortene og brochurerne eller stod frem og skrev bogen, og så sælger den ikke. I kan føle, at I er nødt til at omgruppere og at lave noget andet. Vær venlig ikke at dømme jer selv, kæreste. De fleste af jer er kun lige en anelse ude af spillet, kæreste. De fleste af jer nåede dertil, før resten af den kollektive vibration var rede til det I har. Vi lover jer at vi ikke lader jer slippe væk fra denne planet, før I har en chance for at give det, som I kom her for at give dem. I bragte en brik med fra Home, og det er nu muligt for jer alle at træde ind i jeres passion. Dette er den største mulighed, ikke kun i forhold til ´geninstallationen´, men nu hvor hele menneskeheden forandrer sig og nu er rede til at gribe dette. Dette er spændende hinsides al opfattelse, fordi det ikke var planlagt i begyndelsen. Det er noget, som I, som guder, har skabt.

At Omgive Jer Selv med den Højeste Vibration

I forandrer spillet hver eneste dag. I træder ind i noget, som I altid ønskede I kunne gøre, og nu har I chancen for at gøre det. Frygt det ikke, og frygt ikke disse små forandringer, for de vil ske for jer alle. I vil se justeringer finde sted. Nogle af jer vil blive flyttet til andre steder. Nogle af jer vil opdage at en anden understøttelse/forsørgelse kommer ind, der hvor I er, men I er lige nu i processen med at bygge en infrastruktur for jeres lys, og dette vil aktivere jeres Hellige Kontrakter.

Kæreste, vi kan ikke beskrive den kærlighed, vi har til jer. Det er ikke muligt for os at give jer begreberne på ting, som menneskene ganske enkelt ikke kan rumme i dette øjeblik. I kommer tættere på, og I begynder at føle det; ikke kun for os, men for hinanden. Det er deri magien er. Når I ser ind i hinandens øjne, ser I ind i guds øjne. Det er det, sløret vil holde jer fra at se, og dog, hvis I ved hvad der ligger forude og I søger efter gud når I ser ind i andres øjne, vil I finde den (magien). Måske kan I ikke overbevise dem om det, men det er okay. Skab jeres omgivelser sammen med de mennesker og væsener omkring jer, som kan være i deres højeste vibration. Hjælp dem med at blive bemyndiget, fordi det bemyndiger jer. Det opbygger jeres infrastruktur at anbringe jer selv i nærheden af bemyndigede mennesker, som kan hjælpe med at gøre en forskel på denne planet, ikke kun gennem deres passion, men ved at hjælpe jer med at danne jeres infrastruktur for lys. Det er det, I er i gang med.

Nyd turen. Nyd hvert eneste øjeblik af den. I er her i overtid, og I ændrer hver eneste del af den. Ja, Jorden var på vej til at ende, og ja, hun er stadigvæk på vej i den retning, og alligevel har I ændret det. I vil også ændre Jorden. I vil genføde en ny Jord som en del af jeres infrastruktur for lys. Frygt det ikke. Arbejd sammen med hende nu. Arbejd sammen med hende og jeres eget energiflet, og arbejd sammen med dem, der er omkring jer. Begynd at lave disse forbindelser, for at finde jeres understøttelse/forsørgelse. Uanset hvad der nærer jeres hjerter, får jer til at smile, gør jeres øjne en lille smule mere lysende… det er disse ting, som I gør lige nu, for at opbygge energien til jeres Hellige Kontrakter. Nyd hvert eneste øjeblik af det. Vi elsker jer mere end I ved, og vi er hos jer i hvert eneste øjeblik I tillader os at være det, og dette er vi evigt taknemmelige for.

Vi forlader jer med 3 små påmindelser; behandl hinanden med respekt, for I ser i sandhed ind i guds øjne. Nær hinanden og bemyndig hinanden ved hver mulighed I får, og glem ikke at spille godt sammen.

Espavo

gruppen

Hjerter i Holland

Steve og jeg er netop vendt tilbage fra vores 08.08.08 Menneskelige Engel Konference i Elspeet, Holland. Efter i fem år at have præsenteret vores årlige arrangement i Kona, Hawaii, følte vi at det var tid til en forandring. Holland har altid haft en særlig plads i vores hjerter. Vi tænkte på hvor vidunderligt det var at Lysarbejdere fra andre lande kunne opleve den samme kærlighed fra dette land og dets mennesker, som vi har oplevet i mange år. Desværre havde USA’s økonomi taget et dyk, og gjorde det vanskeligt for mange at deltage, men vi havde vores del af mennesker med fra staterne. Så mange andre steder var også repræsenteret. Der kom mennesker fra USA, Canada, Tyskland, Japan, Belgien, Finland, Israel, Rumænien, Skotland, Wales, Rusland og selvfølgelig mange af vores familiemedlemmer fra Holland. Jeg er sikker på, at jeg har glemt en eller to. Det var en mægtig spirituel familiesammenkomst.

Vores kære ven, Janelle Collard, rejste sammen med os. Hun gjorde et fantastisk stykke arbejde med at interviewe vores gæstetalere, som en del af konferencen. Vi var begejstrede for at vise hende vores foretrukne steder i Holland.  Vi havde fire dage i en af vores ynglings byer, Amsterdam. Vi havde det sjovt med at gå omkring i hele byen og udforske de mange forretninger og udendørs caféer. Jeg ønskede at vise Janelle en af vores ynglings boghandler, Himalaya. Jeg udpegede Steves bøger, som stod på hylderne. Imens vi så os omkring, kom to damer hen til os og genkendte, hvem vi var. Med tårer i deres øjne, fortalte de os, hvor meget de elsker Lightworker, og at de havde læst alle bøgerne og de månedlige budskaber. Det var en dejlig følelse at få et knus og en varm velkomst af disse kærlige mennesker. Da vi havde forladt forretningen, gik vi rundt om et hjørne, nær ved en udendørs café. Pludselig hørte vi igen at nogen kaldte vores navne. Det var vores vært og venner fra Rusland. Vi begyndte at føle os velkendte! Vi vidste at mange mennesker havde planlangt at besøge Amsterdam før konferencen. Vi spekulerede på om vil ville løbe ind i nogen, der kendte os. Lige når vi tror, at vi er i en by fuld af fremmede mennesker, kan vi alligevel finde familie rundt omkring os.

Derefter var vi parate til at fremlægge seminaret. Vi talte vindmøller langs vores køretur. Da vi ankom, forvandlede vores omgivelser sig fra den travle by, Amsterdam, til den særprægede landsby, Elspeet på landet. Vi vendte tilbage til Menerode til selve arrangementet, fordi det er en fredfyldt baggrund, som få alle til at føle sig trygge og hjemme.

Da vi ankom til konferencecenteret, var vi glade for at blive mødt af så mange familiære ansigter. Jeg følte mig en smule ængstelig, fordi det var første gang vi præsenterede den Menneskelige Engel Konference. Jeg slappede af i det øjeblik, vi begyndte, fordi jeg har lært at Steve og gruppen altid får begivenhederne til at udspille sig på den mest magiske måde. Jeg kunne mærke begejstringen i luften, allerede fra starten. Der var munterhed i dette arrangement. Vi har udelukkende gæstetalere ved vores årlige begivenhed. Dette år sagde vi velkommen til Dr. David Mickel og Kyle Davies, Isha Lerna, Jeanne Adrienne, Sonia Bos, Petra VanVliet, Mayana, Mary Jones og Daniel fra Rusland. De præsenterede alle sammen utrolige gaver til forsamlingen. Vores særlige Elke tilbød Sufi dans.

Alting viste sig at være perfekt. I seks dage udforskede vi det at være en menneskelig Engel. Alle, der har deltaget i dette arrangement, har helt sikkert fortjent deres vinger. Jeg ved, at de vil røre mange med deres lys. Det var en tid, som jeg aldrig vil glemme. En stor del af mit hjerte vil altid være i Holland.

Kærlighed og lysarbejde,

Barbara

 

Copyright Notits:
Copyright 1998 – 2008 Lightworker. www.espavo.org Denne information er tiltænkt cirkulation og kan udbredes frit i sin helhed eller i dele under følgende vilkår: Anvendelse af dette materiale betyder at brugeren indvilger i følgende betingelser: 1. Ordene ”Copyright 2000 – 2007 Lightworker. www.espavo.org skal inkluderes i alt publiceret materiale. 2. Brugere indvilger i at alle rettigheder, inklusiv kopirettigheder for oversat materiale forbliver Lightworkers ejendom. Hvis I oversætter dette materiale, forbeholder vi os retten til at dele oversættelsen med kildeangivelse til jer som oversættere på Lightworkers hjemmeside for at gøre det tilgængeligt for alle. Yderligere information fra Gruppen kan findes på: http://www.espavo.org.  Tak fordi I hjælper med at sprede lyset!