December 2001

Fejr lyset
År 2002

Fra Steve:

Der ligger meget forude, når vi nu tager de næste skridt sammen. Vi er gået ind i en mørk fase for bedre at kunne se og udtrykke Lyset. Viden er nøglen til det der ligger forude. Her giver Gruppen os nogle interessante indsigter med hensyn til hvad der ligger lige forude i år 2002. Mange mennesker kommer til vore seminarer for at høre hvad Gruppen har at sige om, hvad der nu skal ske. Det sjove ved det er, at gruppen siger, at vi er skaberne, og de kan næsten ikke vente med at se hvad vi vil gøre nu.

 

Påmindelser Hjemmefra

Velkommen til 5. dimension, kære venner.

Vi hilser jer med den største kærlighed og forventning, når I tager de første skridt ind i jeres nye virkelighed. De allerførste af jer er nu begyndt at træde over broen fra 4. dimension og befinder jer nu stående støt i 5. dimension. I er de udvalgte, som har bedt om at være de første til at komme over broen. I er dem, der har valgt at hjælpe de andre med at vænne sig til de nye vibrationer. Welcome to the Fifth Dimension dear ones.

Krystalbørnenes ankomst

De næste ti år vil sætte energien for det der skal følge efter i de kommende tusind år, når Børnene med Krystalvibration forbereder sig på at komme ind. Spejdere for børn med denne vibration er nu begyndt at komme ind, idet de kun har nogle få af de Ny Krystalbørns magiske egenskaber. I hæver menneskehedens kollektive vibration gennem kærlighed og opdragelse. Selv med de stridigheder der i øjeblikket eksisterer i jeres verden, vil vi gerne bede jer forstå, at der nu er en mulighed for Lyset at nå mørke områder, der ikke kunne nås før. Det var således nødvendigt at Lyset blev spredt for at rydde vejen for de Ny Krystalbørn. Når de kommer ind i jeres verden, vil det som I kalder krig, ikke længere eksistere. Disse specielle børn har en anden energistruktur, end I er vant til. De er utroligt kraftfulde, men også utroligt sårbare. Ved fødslen er deres aura kun lige netop synlig, idet den meget rene energi, der udstråler fra deres væsen, er helt klar. De har en helt grundlæggende forståelse for energi, som I ikke har. Disse specielle væsener er inkarnationen af en menneskehed på et højere udviklingstrin, som vil lade dem udnytte den 5. dimensions egenskaber fuldt ud. Deres evne til at rumme kærlighed ligger uden for jeres nuværende fatteevne. Det er denne samme kærlighedsevne, der gør dem sårbare over for mangel på kærlighed, kendt som frygt. Frygt er deres største fjende, og jeres rolle på Spillebrættet, har indtil nu været at gøre planeten tryg ved at fjerne frygt. Den frygt, som I kalder terror, er nu ved at opløses på grund af jeres seneste udvikling. Den højere vibration af menneskeheden, som vi kalder Krystalbørnene, vil medbringe en enhedsbevidsthed til planeten og Det Ny Spil. Forstå, at i den kommende tid, vil I få rigelige muligheder for at ændre jeres virkelighed og gøre planeten et sikkert sted at være for denne højere art af menneskeheden. Tag selv ansvar for at udrydde frygten i jeres hjerter.

Indigo børnene er netop nu i gang med at omdefinere den måde I opfatter børn på i det hele taget. Forud for Indigo børnenes ankomst har I altid lært jeres børn at dele “jeres” sandhed. I den Ny Planet Jordens højere vibrationer er sandhed ikke en standard, men snarere en udvikling. Man må række ud efter de højere sandheder for at understøtte de højere vibrationer. Indigo børnene er kommet med det udtrykkelige budskab at hjælpe jer med at ændre jeres systemer til at støtte børnene. Når I gør dette, kan børnene forstå højere sandheder end I kunne. Mange af Indigo børnene er kommet ind med meget svære kontrakter. Nogle af disse kontrakter har endda været at skabe problemer, som I skulle løse ved at indføre mere avancerede systemer. Arbejd med dem på ny og udfordr dem til at bruge alle deres evner. Giv dem så frihed og ansvar til at bruge disse evner, så de kan åbne døren for det der skal komme.

Når Krystalbørnene indtager deres pladser og bliver voksne, vil I ikke længere bruge navne til at identificere det som er normen, og ordet Krystalbørn vil ikke længere bruges. Indigo børnene har helt uselvisk accepteret at udfylde et vigtigt tomrum, og titlen Indigo vil altid blive husket af alle med ære.

Armageddon

Det kommende år har et stort potentiale. Den energi, der kommer til Jorden, bringer en afbalanceret maskulin-feminin energi med sig. Dette er aldrig før sket i så stor udstrækning på planeten Jorden. Der er stor modstand mod denne energi, og den gamle garde kan mærke, at den er ved at miste kontrollen. Disse overreaktioner mod afbalanceret energi vil forsvinde med tiden, ligesom overreaktionerne mod overreaktionerne. Selv om I har ændret Spillets resultat, vil de kosmiske begivenheder som blev sat i gang ved Spillets begyndelse, stadig udspille sig. Hvad I oplever nu, er det som oprindeligt blev forudset som Armageddon i jeres Bibel. Den spirituelle konkurrence, som fremkaldte denne begivenhed, er en direkte gentagelse af Atlantis. Denne energi er nu ændret og vil derfor få et andet slutresultat. Hold øje med den Røde Drage i disse begivenheder. Hvis den Røde Drage ligger i dvale, vil menneskeheden være nået forbi det kendemærke som kunne have udløst den sidste Store Krig. Hvis den Røde Drage ligger i dvale, vil de begivenheder som førte jer ud i krig hurtigt forsvinde, og hele menneskeheden vil have udviklet sig. Dette vil endda ikke være den sidste af sådanne overreaktioner, når I træder ind i 5. dimension. For stadig da, vil denne energi blive ved med at blande sig ind i jeres virkelighed. Indstrømningen af Krystalenergien ind i jeres virkelighed vil tillade jer at overskride et punkt som er blevet forudsagt i æoner.

Vigtige kosmiske datoer

Jeres fremskridt på Spillebrættet har gjort det meget svært at bestemme begivenhedernes retning og kurs. De begivenheder, som vi nu fortæller jer om, skulle egentlig først have udspillet sig i år 2012. Jeres indtræden i 5. dimension har gjort tidsforskydningen i jeres skabelser kortere og har placeret jer i en tilstand med forstærket skaberevne. Derfor ændrer menneskehedens kollektive vibration sig meget hurtigt i øjeblikket. Selv om der ligger nogle vanskelige begivenheder lige for, vil vi gerne pege på en kosmisk begivenhed, som nu er begyndt. I første halvdel af næste år (2002) er der to primære datoer som skal lægges mærke til, idet de vil udløse faktorer, som igen vil ændre jeres virkelighed.

Krystalenergien, som kommer ind fra Centralsolen er netop ved at fuldende sin første cyklus. Dette vil tillade den første portal til inter-dimensionelle virkeligheder at åbnes mellem den 11. og 18. januar 2002. Dette er et tidspunkt med forstærket skaberkraft og et tidspunkt til at fremsætte jeres intentioner og byde velkommen til en højere forbindelse. Dette vil ændre hele menneskehedens muligheder for altid. Når I lærer at bruge disse portaler, vil de hjælpe jer med at gøre brug af den 5. dimensions muligheder i fuld udstrækning. Fremsæt jeres intentioner og stå som søjler af ro i denne specielle tid og hold energien for dem, som må blive grebet af frygt, når denne energi hæver sig til et nyt plan på Planeten Jorden. Mennesker er typisk ikke gode til at håndtere ændringer særlig godt. Denne energi kan have forskellig indflydelse på mennesker, og mange vil slet ikke være opmærksomme på ændringen overhovedet.

Den anden specielle dato er den 2. februar 2002. Datoen 020202 er den første dag, hvor Lyset fejres. Det tager jeres natur 21 dage at vænne sig til de nye energier og danne de mønstre, som skal tilpasse disse høje energier. Den 020202 er den 22. dag fra den første introduktion af denne energi. Det er en dag med afslapning, nydelse og festligholdelse. Find sammen for at fejre denne dag. I har altid haft den misopfattelse at jeres virkelighed er virkelig, og derfor har I en tendens til at tage livet alt for alvorligt. Ohm vibrationen, som var det ord, der startede hele Spillet, var faktisk et grin. Den 020202 er en dag der skal fejres, for den markerer en milepæl i udviklingen af Alt-Hvad-Der-Er. Det handler ikke kun om jer. Disse portaler forbinder de inter-dimensionelle virkeligheder af de ti dimensioner i jeres Spil. De festligheder der vil finde sted på Jorden på denne dag, vil være meget små i forhold til de festligheder, der vil finde sted i resten af Universet. Vær med i den første Universelle Fejring af Lyset den 02.02.02.

At leve i Femte Dimension

De to dimensioner der bliver tilføjet, når I træder ind i denne nye realitet er Tid og Rum. Jeres forhold til disse to områder vil ændres hurtigt i den nærmeste tid. Fejr ændringerne og byd velkommen til muligheden for at lege med disse nye områder for de er åbningen til den Ny Planet Jorden og skabelsen af Hjemmet på jeres planet.

Ændringen i det dimensionelle forhold til Tid og Rum er blevet synliggjort dels ved en løkke i tiden, hvor I har mødt jer selv hvor I levede i middelalderen. Selv om I måtte have gode minder om denne tid, må I forstå at den var en meget grusom og barsk tid i menneskets historie. Nogle af disse egenskaber er kommet op til overfladen i menneskeheden og er nu helt fremme i jeres bevidsthed. Vær bestemte og hav medfølelse, når I indretter jer på at leve i en højere vibration. Disse løkker vil fortsætte, indtil I forstår hvad det er, og hvordan I med fordel kan bruge dem.

Mange af jeres paradigmer har ændret sig i de senere år og endda måneder. Den kommende tid er fuld af muligheder. Forestil jer en tid hvor den største mulighed for rigdom flyder frit. Forestil jer en tid, hvor alle kan se hinandens tanker og føle, hvad der er i hinandens hjerter. Drøm om en tid, hvor I blot behøver at have en tanke i hovedet, for at kunne skabe de mest vidunderlige ting på kun et øjeblik. I er ved at vågne op fra drømmen, mine kære. Tiden er nu inde, og I er de skabere som sidder inde med magten og nøglerne. Tag frit ansvaret for jeres egne skabelser, for det er den mest effektive måde at øge jeres skaberkraft på. Skab for jer selv først, for det sætter energien for alt og alle omkring jer. Centrér jeres energi, tag jeres kraft og Husk at nyde Spillet. Det kommende år vil bringe stor glæde når skaberne vågner op af deres drøm.

Nyd spillet, idet I behandler hinanden med respekt, nærer hinanden og spiller vel sammen.
Gruppen

 

~Lysmeditation~
Fra Barbara Rother

At præsentere jer selv for fremtidens gave.

Dette er en travl tid på året. Det kan være en festlig tid eller én tid, som bliver hektisk med al årstidens travlhed. I har været så optaget af at finde den perfekte gave til alle på jeres julegaveliste, at det nu er på tide at give jer selv en gave. Vi kan give mere til andre, hvis vi sørger for os selv først. Lad os begynde nu.

I øjeblikkets stilhed, find dit væsens inderste centrum. Tag et dybt, rensende åndedræt. Dette er DIN tid. Udløs åndedrættet bevidst, idet du ser for dig den stress der har afholdt dig fra at nyde hvert øjeblik af din dag. Føl hvordan din krop slapper af. Et venligst smil breder sig over dit ansigt. Dine skuldre og al spændingen i din krop afslappes. Du føler en lethed i stedet for den fornemmelse af tunghed som du har båret rundt på. Din krop og din bevidsthed er nu ét med denne følelse af fred, når du forbindes med din Ånd. Din bevidsthed stilner al den snak som har optaget din tid. Det er nu tid til at fejre. Begynd med at ære dit eget rum. Nyd det nu. Nyd freden. Det er det som ferietiden egentlig drejer sig om. Bliv klar til at forære dig selv livets gave.

Til din store glæde ser du foran dig en stor pakke, indpakket som en gave. Den har et vidunderligt indpakningspapir i guld, som funkler i lyset. Båndet omkring pakken snor sig på den mest indtagende måde, som giver dig lyst dig til at åbne pakken. Din første tanke er “Hvem har dog givet mig sådan en gave?”. Men den er ikke fra nogen anden. Det er nemlig en gave TIL dig selv FRA dig selv. Hvorfor synes vi, at vi skal vente på at andre giver os gaver, idet vi håber at det så bliver lige præcis det, vi ønsker os? Tag ansvaret selv at skabe gaven i din egen virkelighed. Giv dig selv en fremtidens gave. Du kan lægge hvad som helst du ønsker ned i denne gaveæske. Når du åbner gaven, vil du blive overrasket over, hvor perfekt den er.

Hvorfor bliver vi mennesker altid så overraskede over, at vi er sådan nogle vidunderlige skabere? Hvorfor glemmer vi magien i det, som vi er i stand til at skabe. Når æsken bliver åbnet, vil du se den mest fantastiske åbenbaring af din fremtid. Tag dig tid til et øjeblik rigtigt at nyde denne gave og takke for den. Du har den fulde forståelse af, at du er den eneste der er ansvarlig for skabelsen af denne gave og den eneste der er ansvarlig for modtagelsen af den. Du skaber selv din virkelighed. Du véd, at på et hvilket som helst tidspunkt af året, når gaven ikke længere passer til dig, kan du sende den tilbage. Du kan pakke en anden gave ud som indeholder en virkelighed, som vil passe til dig på det tidspunkt. Vi er væsener i evig forandring. Det er en del af spændingen ved livet. Vov at ændre jer. Nyd den vej der åbenbarer sig for fremtiden. Slip frygten fri, som holder jer tilbage. At pakke gaverne ud, betyder at have forbindelse med Ånden. Hav mod til at modtage den gave, som du har givet dig selv. Sig ikke “Jeg er ikke sådan en stor gave værdig”. Dette er nemlig en gave, som du skal eje. Det er det liv du skal skabe. Nyd din tid minut for minut, dag for dag, år for år. Du skaber selv din virkelighed hvert eneste sekund af din dag med dine tanker. Vær forsigtig med hvad du tænker. Giv dig selv livets gave nu. Det er nemlig en gave som kan gives resten af året, år efter år.

Og sådan er det….

Steve and I wish you a blessed holiday season of peace, love and the connection with Spirit.

 

Copyright Notits:
Copyright 1998 – 2008 Lightworker. www.espavo.org Denne information er tiltænkt cirkulation og kan udbredes frit i sin helhed eller i dele under følgende vilkår: Anvendelse af dette materiale betyder at brugeren indvilger i følgende betingelser: 1. Ordene ”Copyright 2000 – 2007 Lightworker. www.espavo.org skal inkluderes i alt publiceret materiale. 2. Brugere indvilger i at alle rettigheder, inklusiv kopirettigheder for oversat materiale forbliver Lightworkers ejendom. Hvis I oversætter dette materiale, forbeholder vi os retten til at dele oversættelsen med kildeangivelse til jer som oversættere på Lightworkers hjemmeside for at gøre det tilgængeligt for alle. Yderligere information fra Gruppen kan findes på: http://www.espavo.org.  Tak fordi I hjælper med at sprede lyset!

Barbara Rother