April 2013

Meteorieten – De zaden van leven
Wie hebben de piramides gebouwd?

Van Steve

WAARSCHUWING: De hierna volgende channeling bevat concepten en verhalen over de geschiedenis van de Aarde waar sommige mensen zich misschien aan storen. Toch is de groep erg blij om zaadjes te planten met betrekking tot hoe de Aarde en de mensen zijn begonnen. Voor hen is het een prachtig verhaal om in al diens glorie verteld te worden en dat is begonnen met deze channeling van de Bewaarder van Tijd.
Heb een geweldige maand en houd het ritme vast!

Grote knuffels en vriendelijke duwtjes,

Steve

 

Van de groep

Groeten van Thuis. Ik hoor hier niet te zijn, want ik ben Elrah van Ritmische Service en de Tijdbewaarder komt zo, maar ik moest eerst even komen om jullie een van mijn glimlachen te geven. Daar gaan we! Vergeet dit niet, want iedere keer dat jullie te serieus worden, zal ik over je schouder opduiken en op zo’n gekke manier naar je glimlachen dat je wel terug moet lachen. Dus dat is het idee. Jullie mensen worden soms veel te serieus en ik wil jullie alleen maar zeggen: heb een prachtige dag. Oké? Goed gesprek. Espavo.

—————————
De Bewaarder van Tijd komt naar voren

Groeten van Thuis, lieverds. Ik ben de Bewaarder van Tijd en mijn broer is de grapjas, ja dat is hij en ik houd zielsveel van hem. Welkom, lieverds, ik ben de Bewaarder van Tijd. Ik wil jullie vandaag meenemen op reis en een aantal dingen uitleggen die hebben plaatsgevonden op Aarde, maar jullie moeten ook attent zijn op waar jullie je bevinden op de tijdlijn. Er moest een heel belangrijke kritieke massa plaatsvinden voordat ik iets van deze belangrijke informatie kon vrijgeven en dat is nu in orde. Het was een kritieke tijd voor mensen; de gehele mensheid is door deze ongelofelijke poort gegaan die op 12 december 2012 begon en voortduurde tot voorbij 21 december 2012 en jullie zijn aan de andere kant van deze poort tevoorschijn gekomen zonder je bewust te zijn wat er veranderd is. Vandaag wil ik met jullie enkele effecten bespreken van deze poort waar jullie doorheen zijn gegaan naar jullie nieuwe wereld en waar jullie nu aan proberen te wennen. Elrah wilde even langskomen om zijn glimlach uit te delen om jullie eraan te herinneren het leven wat lichter, een beetje gemakkelijker te nemen.

De universele mens

Dus, waarom regent het meteorieten op dit moment? Vraagt iemand zich dit af? Ik wil jullie daarover vertellen, want er gebeurt veel op Aarde dat tot nu toe niet met jullie gedeeld kon worden. Dus, welkom aan alle Aardlingen en ik zeg dat schertsend, want niemand van jullie is van de Aarde, niemand van jullie. Jullie zijn allemaal begonnen in een ander deel van het Universum, in een andere dimensie van tijd en ruimte in een volmaakte verbinding, waar alle elementen voor jullie aanwezig waren om het leven in een of andere vorm te ervaren. Jullie hebben vaak naar Thuis gekeken en gezien hoe spirits van Thuis verschillende persoonlijkheden hebben. Ik zal jullie vertellen dat wij als spirits veel meer divers zijn dan zelfs mensen dat zijn. Op dit moment zijn jullie Mars nader aan het onderzoeken omdat jullie technologie jullie daar nu heen kan brengen en jullie kunnen Mars, jullie zusterplaneet, nu meer te bestuderen. Op dit moment zoeken jullie wetenschappers wanhopig naar enige vorm van leven in het heden of verleden. Het zal nog wat tijd kosten, maar ze zullen het vinden. Jullie zullen leven ontdekken, maar wat jullie niet weten, is dat het jullie leven is, want er was menselijk leven op Mars. Veel van wat jullie menselijk noemen, is een blauwdruk die op veel plaatsen door het hele universum heen wordt gebruikt. Jullie zullen behoorlijk teleurgesteld zijn wanneer een ruimteschip daadwerkelijk landt op jullie planeet en er iemand uitstapt die op jullie lijkt. Jullie zullen zeggen: “O nee, jullie moeten uit de buurt komen. Jullie kunnen niet van de andere kant van het universum zijn. Alsjeblieft. Stuur ons die persoon met die leuke kleine antennes op zijn hoofd.”, omdat jullie zo gewend zijn om op deze vreemde manier te denken. Zoek de hemel af naar je eigen spiegelbeeld, lieverds en jullie zullen het gaan zien.

Een andere Aarde – een andere jij

Zoals ik jullie een paar maanden geleden vertelde, is de Aarde gevonden door een zeer verre planeet met een technologie die bijna hetzelfde is als die van jullie. Zij hebben een planeet ontdekt waarvan zij geloven dat deze een blauwe ring om zich heen heeft, wat betekent dat er leven is. Zij hebben alle kwadranten van het universum afgezocht om dit leven te vinden. Tja, en nu hebben ze jullie eindelijk ontdekt. Ze hebben nog niet de technologie om hierheen te reizen of zelfs niet de technologie om jullie te laten weten dat jullie gevonden zijn, maar het is slechts een kwestie van tijd voordat jullie elkaar ontmoeten. Een van jullie kan de technologie ontwikkelen om te beginnen met communiceren. En wanneer jullie dat doen, zal het in het begin een beetje eng zijn, omdat ze zoveel op jullie zullen lijken, ook al verwachten jullie iets heel anders. Jullie verwachten iets volledig anders. Velen van hen lijken erg op jullie. De meesten zijn een beetje langer of korter en jullie zullen de verschillen heel gemakkelijk zien. We willen jullie echter ook waarschuwen dat jullie het zijn die een volmaakt voorbeeld zijn van incarnatie in zijn hoogste vorm. Deze vorm is iedere keer weer getransformeerd om het hele idee van een spirit die incarneert als een fysiek wezen te vervolmaken en jullie gebruiken nu de beste blauwdrukken om dit mogelijk te maken. Om die reden zullen jullie gelijksoortige blauwdrukken tegenkomen in de verschillende kwadranten van het universum, wanneer jullie deze uiteindelijk gaan ervaren.

Wat is er gebeurd door deze poort? Tja, de Aarde heeft richtlijnen gehad die zijn aangebracht door jullie eigen bereidwilligheid en moeite of door de bereidwilligheid en moeite van anderen die eerder hier op Aarde zijn geweest. Jullie zijn niet de eerste wezens op Aarde; er zijn vele menselijke cycli geweest, zelfs op Aarde. Er zijn er vijf die wij duidelijk kunnen tellen door middel van jullie eigen onderzoeken van wat jullie geologie noemen. Jullie kunnen verschillende levensvormen vinden die hier, nog voor de dinosaurussen, hebben bestaan en waar jullie op Aarde nog steeds niet bewust van zijn. Dus laat me een klein verhaal met jullie delen om jullie interesse te prikkelen. Ik zal nu in de komende tijd meer informatie vrijgeven, zodat jullie het hele verhaal kunnen begrijpen, want het is een nogal lang verhaal dat in kleine hapjes verteerd moet worden. Laat ons terug gaan naar het begin van een van jullie incarnaties of, zoals je wilt, een van jullie levenscycli op Aarde. Er zijn veel tijden geweest waarin bijna al het leven op Aarde compleet is uitgevaagd, om slechts heel langzaam terug te keren; jullie hebben dit keer op keer zien gebeuren. De laatste keer die bij jullie wetenschap bekend is, was toen jullie de dinosaurussen hebben gedood. Toen de dinosaurussen uitstierven, werd bijna alle leven op Aarde uitgevaagd omdat de Aarde werd omgeven door een ongelofelijke stofwolk – een storm die zoveel stof met zich meedroeg dat deze de zon letterlijk blokkeerde. Gedurende een hele periode konden jullie in geen enkele vorm leven, maar er zijn een paar dingen die deze tijdlijn overleefd hebben. De kakkerlakken zijn er een van. Zijn jullie daar niet dolblij om? Is het niet geweldig dat iets het heeft overleefd? Er zijn maar weinig levensvormen die hier op deze manier doorheen zijn gekomen. Jullie kijken nu naar Mars en wanneer jullie uiteindelijk bij Venus komen, waar op dit moment alleen nog maar over wordt gesproken, zullen jullie de ontdekkingen kunnen vergelijken en heel veel over jullie zelf en jullie geschiedenis ontdekken.

Meteorieten – De zaden van leven

Venus en Mars zijn de twee planeten die jullie omringen, maar hoe zit het met de volgende? De volgende bestaat niet. Zij heeft het niet gered, want zij is uit elkaar getrokken. Ik zal haar geen naam geven, maar haar alleen ‘haar’ noemen, want er zijn al heel veel namen naar de oppervlakte gekomen om deze ontbrekende planeet in jullie zonnestelsel te beschrijven. Ze ontplofte en het is gemakkelijk te zien wat er gebeurde, want zij was niet in staat om haar evenwicht te behouden terwijl de balans van Jupiter heel sterk aan haar magnetische kern trok. Het was heel moeilijk vanwege het magnetische veld en ook het zwaartekrachtveld van Jupiter, die haar feitelijk in duizenden jaren uit elkaar hebben getrokken. Waar de planeet vroeger in een baan rond de zon cirkelde, is nu een enorme asteroïdengordel die bestaat uit meer dan twee miljoen asteroïden. Jullie weten dit al geruime tijd. In feite neemt deze de plaats in van de planeet die daar eerst was, maar nu is er een enorm stofspoor in de ruimte dat bestaat uit grote en kleine deeltjes die jullie kosmisch stof noemen. Wij vertellen jullie, lieverds, dat zij levensvormen en zaad van universeel leven in zich dragen. Er was leven op die planeet voordat deze opblies, voordat zij letterlijk uit elkaar werd getrokken, zandkorrel voor zandkorrel. Het gebeurde erg snel en er is nog steeds bewijs voor deze explosie. Op veel van de planeten die om jullie zon cirkelen kun je bewijs vinden van deze explosie. Jullie hoeven alleen maar op de achterkant van de maan te zoeken naar dit bewijs. Er had op dat moment een andere planeet in een baan om de zon kunnen zijn, maar wat er gebeurde was iets heel anders omdat jullie werden beschermd door een krachtveld. In het begin van jullie levenscycli op Aarde, zelfs de twee levenscycli voor die van jullie, hadden jullie bezoekers.

Er waren zes ouderlijke rassen die jullie hebben geholpen om deze fysieke lichamen te vormen. Ja, ze zijn geleend van de apen, maar ze werden speciaal voor jullie aangepast. Ze bestaan op andere plaatsen vanwege jullie succes hier, vanwege het ongelofelijke vermogen voor een spirit om te huizen in een dicht fysiek lichaam en feitelijk hier te kunnen zijn met jullie licht. Heel magisch. Onverwacht, maar heel magisch.

Dus wat vond er plaats met deze bezoekers? Zij hadden het hoogst mogelijke met jullie voor; zij wilden jullie beschermen en jullie op veel manieren helpen ook al is dit de planeet van vrije keuze. Zij zeiden:”Oké, wij hebben ook vrije keuze, dus wij komen om jullie te beschermen en om over jullie te waken.” Lieverds, veel van de verhalen die jullie kennen bestaan vandaag de dag nog steeds in jullie religieuze geschriften, omdat jullie veel van deze wezens hebben aanbeden als goden, omdat zij zulke ongelofelijke vermogens hadden en zij daar waren om jullie te helpen. Veel van de Bijbelse verhalen gaan over deze wezens die jullie kwamen helpen. En toch, als jullie gezegd zouden hebben: ”Aardlingen hebben dit gedaan bij een planeet daar,”dan zouden jullie zeggen: “Welke Aardlingen? Uit welk land? Hoe zagen ze er uit?” Als er al zo veel diversiteit is op jullie planeet, dan kunnen jullie je wel voorstellen dat er daarbuiten eenzelfde diversiteit is, maar dan in het kwadraat, dus wij zullen jullie niet vervelen met de details waar ze vandaan komen of hoe ze heten, want dat is niet belangrijk. Ze zijn overduidelijk tegengehouden en alle zes ouderlijke rassen zijn direct samen gekomen en hebben gezegd: “Nee. Dit is een planeet van vrije keuze uitsluitend voor de bewoners en niet voor anderen.” Er werd een aanpassing gemaakt en zij moesten vertrekken, maar voordat zij vertrokken hebben zij een hoop werk verricht. Zij hebben een fundament gelegd dat jullie eonen lang hebben gevolgd. Bij een van de fundamenten die zij hebben gelegd horen de piramides op Aarde; jullie hebben er geen idee van hoeveel piramides er nog steeds zijn op Aarde en deze waren tot voor kort allemaal actief. Dat is het mooie onderdeel waarover ik jullie vandaag kom vertellen. Doordat jullie door deze poort van 21 december 2012 zijn gegaan, hebben jullie je gehechtheid aan alles losgelaten. Iedere matrix die jullie gebruikt hebben als begeleiding is nu een beetje verder van jullie verwijderd. Dit betekent niet dat jullie geen begeleiding buiten jezelf kunnen vinden, maar al jullie energie is nu naar binnen gericht in plaats van naar buiten. In plaats van buiten jezelf, moeten jullie de nieuwe energieën binnen in jullie zelf vinden. We weten dat dit een enorme hoeveelheid moed vergt, want mensen zeggen:”Wie? Ik? Ik kan dat niet doen.” Maar jullie werken hier erg goed mee, lieverds, want jullie zijn de scheppers. Jullie zijn degenen die het spel in eerste instantie vorm hebben gegeven, voordat jullie naar de Aarde kwamen. Jullie hebben eonen lang door de tijd gereisd, door veel verschillende universa, om jezelf hier te bevinden op dit moment in de tijd en wel om een heel mooie reden.

De loskoppeling

Alle assistentie die jullie hadden is er nog steeds, maar het zal niet meer het zelfde effect op jullie hebben. Nu jullie door deze poort zijn gegaan, zullen jullie alles een klein beetje moeten aanpassen, als jullie nog gebruik willen maken van sommige van deze matrices die jullie hebben geleid. Ze zijn allemaal losgelaten, met als grootste het beschermende veld dat rond de Aarde is geplaatst om de meteorieten buiten te houden die anders op jullie pad waren gekomen. De piramides creëerden een schild rond de Aarde dat geleidelijk is afgebogen en daarmee een ander proces is begonnen met de meteorieten.
Waarom? Tja, lieverds, jullie zitten inderdaad in een meteorietengordel, een pad dat normaal gesproken regelmatig meteorieten zou doen inslaan op Aarde. Zelfs nu kunnen jullie laat in augustus en soms in december na middernacht naar de lucht kijken en de meest ongelofelijke meteorietenregen zien van kleine deeltjes die binnenkomen van de explosie die vele jaren geleden plaatsvond. Al rondreizend kunnen jullie ieder jaar terug komen bij dezelfde explosie die nog steeds deeltjes uitspuugt. Is dat niet interessant? Dit gebeurt jaar na jaar na jaar na jaar. Nu vertellen wij jullie, omdat jullie zijn veranderd en de Aarde is veranderd. Het eerst dat plaatsvond toen jullie door die poort gingen is dat jullie alle gehechtheid hebben losgelaten aan iedere begeleidingsmatrix die jullie voorheen hadden. Jullie hebben onlangs een inslag gehad van drie zeer snelle meteorieten. Ja, er slaan iedere dag meteorieten in op Aarde, ook al zien de meeste mensen ze niet en ze om die reden ook niet gerapporteerd worden. Sinds het volledige schild is losgelaten, zijn jullie nu getuige van dingen die te maken hebben met het grote plaatje, want dat is onderdeel van het door de poort gaan. Tja, waarom zouden jullie dit willen loslaten? Wat was het doel daarvan? Ik zal de korte versie met jullie delen en daarna ingaan op de wat langere stukken als ik tijd heb. Het eerste is dat jullie hier zijn gekomen op een meteoriet. Feitelijk komt iedere levensvorm die hier op de planeet is oorspronkelijk niet van hier. Als je kijkt naar jullie levensvormen van de laatste 120 jaar, dan zie je dat het aantal is verminderd. Deze planeet was aan het sterven, lieverds, want dat was het oorspronkelijke spelplan. Jullie zouden de planeet doden tussen 2000 en 2012. Het zou jullie ruw geschat 12 jaar kosten om de planeet uit te roeien. Ik gebruik de term “uitroeien”, maar ik bedoel het niet op die manier. De Aarde zou veel lijken op hoe Mars er vandaag de dag uitziet, want zij is jullie zuster en heeft de Aarde in feite gered. Op een bepaald punt hebben zowel Mars als Venus hun kooldioxide aan de Aarde gegeven en daarmee hun eigen levensvormen opgeofferd om die van de Aarde te behouden. Alle energie tussen de drie zusters kwam naar de Aarde zodat jullie je konden ontwikkelen en het was toen dat het beschermende schild voor het eerst op Aarde werd aangebracht. Het kostte jaren en jaren en duizenden jaren om deze piramides te bouwen die de structuur op zijn plaats hielden. Zelfs toen deze wezens de planeet verlieten was de structuur nog steeds op zijn plaats en behoedde jullie voor de meerderheid van asteroïden en kometen die op een regelmatige basis zouden inslaan op jullie planeet. Dat is nu geëindigd. Waarom?

Lieverds, alle kometen, alle meteorieten dragen op een of andere manier leven met zich mee. Jullie herbevolken de Aarde op dit moment. Jullie zijn het spel opnieuw gestart en begonnen met een nieuw stuk, zelfs al waren jullie de planeet eerst aan het doden en werden diersoorten op regelmatige basis uitgeroeid. Jullie hebben onlangs veel nieuwe rassen geplant die zich in de komende honderd jaar heel snel zullen gaan ontwikkelen. Zij kwamen binnen op de meteorieten en het schild moest verzwakt zijn om dat te kunnen laten gebeuren; er komen er meer. Jullie zijn nog niet klaar met de meteorieten, maar wees er niet bang voor. Tot twee keer toe zijn zij afgebogen; een die Moskou heeft gemist en een de hele oostkust van de Verenigde Staten. We zeggen jullie dat er meer onderweg zijn, dus geniet er van. Kijk naar de hemel op deze prachtige nachten en weet dat er een wonder aan de gang is en dat jullie daar een deel van zijn. Er zal een tijd komen dat zij plotseling zullen verminderen, bijna zullen ophouden en naar de achtergrond van jullie bewustzijn zullen gaan. Maar op dit moment hebben jullie ze nodig, want zij zijn een injectie van energie, een levenskrachtenergie die de zaden voor nieuwe levensvormen zal planten die nu op Aarde zullen groeien. Verwelkom de meteorieten. Vier hun thuiskomst, want zij maken de Aarde hun nieuwe Thuis.

Jullie hebben zo ver gereisd, lieverds. We weten dat jullie je allemaal afvragen:”Wat doe ik met mijn leven? Waarom ben ik hier?” Jullie doelen en vragen zijn heel kort in vergelijking met de mijne. Ik stel grotere vragen: Wat hebben jullie tot nu toe gedaan? Hoe kunnen jullie jezelf vinden? Hoe kan ik, op welke manier dan ook, jullie helpen her-inneren wie jullie werkelijk zijn?” Jullie energie is meer dan ooit nodig op deze Aarde, want het is een kritieke tijd van de wederopbouw van de Aarde. Als jullie het oorspronkelijk plan hadden gevolgd, dan zou het meeste leven op Aarde zijn uitgestorven en de nieuwe energie zou uitsluitend komen van de meteorieten die de nieuwe levensvormen zouden brengen. Maar omdat jullie nog steeds hier zijn, is er geen noodzaak om de Aarde te overspoelen met een enorm aantal meteorieten. Daarom is alles nu verzwakt. Velen van jullie hebben je favoriete reflecties, je favoriete spiegels. Jullie zijn god, maar jullie kunnen jezelf niet zien, want dat zijn de regels die jullie gemaakt hebben. Je kunt god zien in iemand anders, maar niet in jezelf, dus jullie gebruiken spiegels om god te vinden, of zelfs grote kristallen bollen. Oh, wat is dat een prachtige spiegel. De Hoeder heeft inderdaad een kristallen bol thuis en daar kijkt hij in. Hij zag er nooit wat in, maar hij vond het heerlijk om er in te kijken en het is prachtig. Hij zegt: “Ik heb een kristallen bol. Ik moet een ziener zijn.”
Wij moeten hier vreselijk om lachen. Het is deel van wat we allemaal doen, maar de bol is de spiegel. Als hij daar nu zijn kracht aan had gegeven en had gezegd: “Ik kan geen channeling doen zonder mijn kristallen bol.” Dat zou dan veranderd zijn, want toen jullie door de poort zijn gegaan, kon de kristallen bol niet meer op dezelfde manier werken. Jullie zouden een andere verbinding hebben en de Hoeder zou een aanpassing moeten maken. Als hij werkelijk zou willen dat het op dat punt zou werken, zou hij er een nieuwe relatie mee moeten aangaan en een nieuwe reflectie moeten zien. Dat is wat er nu met veel van jullie gebeurt. Het kan de manier zijn waarop je eet, een geloofsysteem, een spirituele oefening of een meditatie. Het kan een geloof zijn in astrologie, numerologie of een van de andere –ologieën die jullie op Aarde hebben, want dit zijn allemaal reflecties van jullie. Ze hebben nu allemaal aanpassing nodig.

Wees je hiervan bewust en weet dat jullie volledig bekrachtigd zijn, want alle beperkingen op jullie kracht zijn verwijderd. Dit is met de grootste vreugde gedaan door jullie zes ouderlijke rassen, want zij konden niet trotser zijn op wie jullie zijn. Jullie hebben er al bewijs van gehad en ik zal een andere keer meer over jullie geschiedenis vertellen, maar voor nu wil ik jullie verlaten met al deze hoop, want jullie hadden hier niet moeten zijn. Dit was niet jullie oorspronkelijk plan, maar jullie zijn hier met grote ijver. Jullie zijn hier met een energie die je op geen andere manier had kunnen hebben; jullie zijn hier met al het gelach en applaus van Thuis dat jullie je kunnen voorstellen. Lieverds, wanneer jullie uiteindelijk besluiten om uit het fysieke lichaam te stappen waarin je nu verblijft, dan zullen we je vastgrijpen en Thuis brengen en je Thuis feestelijk inhalen op een manier die je je niet kunt voorstellen. Weet dat wij jullie beschouwen als de hoogsten van het hoogste. Daarom willen we jullie er voortdurend aan herinneren dat jullie de grootste engelen zijn die ooit hebben geleefd, waar dan ook.

Het is met de grootste eer dat ik jullie vraag om elkaar met respect te behandelen. Zorg voor elkaar bij iedere kans die je krijgt. Het is een prachtig spel. Speel goed samen.

Espavo, De groep

De test van levensles “Vertrouwen”

Van Barbara

Ik ben een geboren optimist. Ik herinner me goed dat ik als kind altijd de zonnige kant van het leven zag, ook als was het leven soms moeilijk. Ik geniet van het plezier van positief denken. Een docent op de middelbare school zei eens tegen me: “Jij bent een dromer en een romanticus.” Ik zei:”Ja, dat ben ik!” Ik denk nu dat deze leerkracht me wilde duidelijk maken dat ik meer geaard in de realiteit moest zijn. Dit advies heeft me niet bang gemaakt, omdat ik tot de dag van vandaag optimistisch blijf. Dit betekent niet dat ik me niet bewust ben van de ruwheid in deze wereld. Mijn definitie van optimisme is het zien van hoop op goedheid in plaats van mijn energie te sturen richting negativiteit. Dat is de manier waarop ik naar het leven wil kijken.

Ja, soms komt de levensles Vertrouwen me weer een bezoek brengen. Wanneer ik naar het nieuws luister, zie en hoor ik alle bijzonderheden over de tragedie van een aanslag die ergens ter wereld wordt ervaren. Het is zelfs nog moeilijker wanneer ik hoor over mensen die geleden hebben door een zinloze gewelddaad. Het is gemakkelijker om angst de overhand te laten krijgen en bang te worden om in een openbare gelegenheid te zijn, de veiligheid van je huis niet meer te verlaten. Het is een ruw ontwaken dat niet alles goed is in de wereld.

Maar dan denk ik er aan om diep in te ademen en mijn liefde en ondersteuning te sturen naar hen die het nodig hebben en ga dan verder. De verdrietige herinneringen zullen me altijd bijblijven, maar ik weet dat ik meer van dienst ben en mensen kan helpen door hoopvol te zijn in plaats van te focussen op negativiteit. Op deze manier herbouw ik mijn vertrouwen in mijzelf en in de mensheid. Ik weet dat er meer goede mensen zijn dan slechte. Toch?

Ik vertrouw de wijsheid van mijn leiding om mijn weg recht te maken en iedere situatie in mijn leven volmaakt en in harmonie te maken. Ik geloof in goddelijke veiligheid en ik weet dat alles niet alleen goed is met mij en mijn leven maar met ieder van jullie. Ik vertrouw hierop.

Met liefde en Licht,
Barbara

 

Speciaal verzoek: Copyright 2013 Lightworker.
Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.