Червень 2018

Солара знайшла Землю

Вітання, дорогі!

Ми приєдналися до вас цього дня як колективність, тому що у нас є для вас дуже важливе повідомлення. Ми принесли вам відання з Дому.

Саме так ми розпочинали наші ченелінги впродовж багатьох років та повідомляли вам, що ми бачимо вас на Землі. Ми знаємо, ви почуваєтеся відділеними від нас. Але це не так. Ми усі поєднані, так само як ви поєднані один з одним. Але зараз ви граєте у цю гру і прикидаєтеся, ніби ви усі розділені, – і саме тому ви з самого початку натягли на свої обличчя завісу. Ми називаємо її завісою забуття. Ця завіса дозволяє вам грати у гру, зберігаючи свій зв’язок з усім, але все-таки прикидаючись розділеними. Сьогодні ми хочемо надати вам оновлену інформацію, адже на вашій планеті дуже швидко стаються зміни. Ми можемо лише розповідати вам про усе це, що відбувається, та надіятися, що ви бачите, що саме відбувається, тому що багато з цього створюєте ви самі. Кілька років тому, ми повідомили вам, що Землю було знайдено.

Землю було виявлено

Земні телескопи та радіоскопи не бачать справжніх об’єктів – вони радше вловлюють навколишню енергію чи газ, що оточує планету. Навіть у межах вашої сонячної системи існують планети, яких ви ще досі не бачили, тому що вони оточені великою кількістю газу. Тож, що ми збираємося сьогодні розповісти вам, так це те, що Землю було знайдено завдяки унікальності цієї маленької оболонки навколо вашої планети. Вона сяє по-іншому, ніж будь-яка зірка чи відблиск у небі. Так, навіть ваша власна зірка або Сонце зараз сяє по-іншому. Вже тривалий час відбувається кілька речей, кожна з яких є циклом. Кожен з цих циклів вже відбувався раніше у певний момент історії, навіть з вашим Сонцем.

Першорядна у вашій сонячній системі зірка, або Сонце, зменшує свою магнітосферу майже так, ніби вона втрачає магнетизм. Знову, вона проходить через цикл підйому та спаду, і коли це відбувається, по вас вдаряє сильніше випромінювання з космосу. Від значної кількості цього випромінювання вас захищала не лише власна магнітосфера планети Земля, а й магнітосфера Сонця. Проте, зараз вона почала відступати і саме тому ви стали помітними для іншої планети. Зовсім нещодавно її жителі знайшли спосіб, яким, на їхню думку, вони можуть почати спілкуватися з вами. Тепер дозвольте нам пояснити. Нам нелегко сформулювати це точно, тому що люди одразу хочуть вказати пальцем на небо і знайти саме те місце, де знаходиться ця планета.

Солара спостерігає

Ми дамо цій планеті ім’я – Солара, щоб просто було легше з вами говорити про неї. Коли люди помітять її з Землі, то колективно дадуть їй іншу назву. Потім, встановивши зв’язок з її жителями, ви дізнаєтеся, як вони її називають, та зможете перекласти їхню назву деякими вашими мовами. Ця планета має дуже унікальне сонце, і тому ми будемо називати її Солара. Солара – дуже гарна планета, повна життя, проте не настільки гарна, як Земля. Солара не така зелена і не така сповнена життя, як планета Земля, але вона має глибокі вібрації. Ми кажемо вам, що насправді вона багато у чому дуже схожа на Землю. Солара трохи більша за розміром та трохи ближча до Сонця, яке має дещо інший вплив на цю планету. Звісно, фізичні тіла там розвиваються по-іншому. А що стосується еволюції духа, вона дуже схожа на ваш розвиток. І тепер вони виявили планету, яка, на їхню думку, здатна підтримувати форми життя, дуже схожі на їхні, – вони виявили Землю.

Там виник величезний ажіотаж щодо такої новини, і, звичайно, деякі люди аж надто перейнялися нею. Деякі з них захотіли почати подорожувати до невідомої планети, яку ви називаєте Землею. Вони вималювали усе це в своїй уяві і багато з них навіть почали спілкуватися з землянами через ченелінг. Цікаво. Чи їм вже вдалося це? Так, звісно. Адже вони можуть енергетично дотягтися до вас, так само як і ви можете дотягтися енергетично до них.

Третій рівень вимірності: кулі повсюди

Ми поділимося з вами ще деякою інформацією про вимірності, тому що вам може бути досить складно усе зрозуміти. Людський розум завжди працював у межах кінечних понять, що є протилежними до безкінечності. Через це вам складно навіть зрозуміти усю картину вимірності. Раніше ми вже розповідали вам про два рівні вимірності. Це колективний рівень: життя у третьому вимірі, перехід через четвертий вимір і тепер колективне життя у п’ятому. Також ми вже розповідали вам про індивідуальні вимірні рівні та про те, що ваше біле світло приходить з Дому та втілюється в 11 різних досвідів вашого духа. Ваш дух має 11 різних досвідів у 11 різних тілах та намагається знайти такі ж типи переживань. Не всі вони знаходяться в одному вимірі, і ось тепер ми торкаємося третього рівня вимірності. Можна по-різному розповідати про вимірність. Просуваючись далі у картині свого розуміння, ви поглянете на всесвіт з іншої перспективи. Скажімо, раніше ваше поняття всесвіту описувало “усе суще”, але тепер вже ні. Навіть ваші фізики та астрофізики тепер вважають, що ваш всесвіт є дуже маленькою кулею. Такі кулі повсюди і їхня кількість така велика, що людям їх не порахувати. Насправді вони постійно раптово з’яляються та зникають. Їхню появу ви і називаєте Великим Вибухом. Зараз існує така велика кількість цих всесвітів, що усе разом називається мультивсесвітом.

Солара існує як відблиск, або поділ, того світла, у якому ви існуєте тут. Зараз ця планета знайшла спосіб, як працювати зі своєю вимірністю, і тому вони сподіваються, що зможуть контактувати з людством через простий вимірний зсув. Дехто зі співробітників Espavo жартують, що вже починають резервувати свої відпустки на Соларі. Насправді, досягти здатності подорожувати до неї значно простіше, ніж ви думаєте. Ті, кого багато з вас називають космічними істотами або інопланетянами, існують у паралельних всесвітах. Вони здатні зробити зсув на 90 градусів та на короткий час прийти у вашу реальність, попри те, що їхні фізичні закони та процеси відрізняються від ваших.

Ось чому космічні кораблі, яких ви вже фіксували у небі, пролітали на вражаючій швидкості, а потім раптово здійснювали поворот під кутом 90 градусів і зникали: просто вони не обмежені фізичними законами, якими обмежені ви. А тому для переміщення їм необхідне лише незначне узгодження налаштувань. Ми також хочемо сказати вам, що Солара вже про щось таке здогадалася і повсюдно у передчутті. У дечому Сорала дуже подібна до Землі. Наприклад, їхня планета дуже великого розміру. Також вони мають різні уявні кордони, якими вони розмежувалися схоже, як ви це зробили на Землі. Але вони не мали справи з війною, як люди: у них майже не було такої кількості воєн, як у вас. Тоді як Земля вже багато років постійно продовжує вести війни – це спосіб робити гроші, крім усіх інших причин.

Солара досягла нової гармонії

Захоплююче, як добре у них це спрацювало. Енергія Солари спокійніша, і в певній мірі це пов’язано з випромінюванням, яке вони отримують від свого Сонця, що знаходиться значно ближче. Також у них є три Місяці, і вони можуть віднайти трохи ближчий зв’язок з космосом навколо себе. Тому вони мають дещо більше спокою та миру. І все ж, у них трапляються розбіжності у поглядах і завжди існували суперечки. Солара також стикалася з труднощами та дебатами, що точаться між різними державами. Але коли вони знайшли Землю, ту маленьку блакитну зірку, що пливе у космосі, раптом вони об’єдналися. Вони усі захотіли брати участь у цьому дивовижному відкритті, і це був вражаючий та об’єднуючий усіх розвиток Солари. Вони ніби намагаються досягти спільної мети. Вони навіть діляться своєю інформацією, і за цим справді прекрасно спостерігати.

Вони не намагаються визначити, яка раса стане найкращою або яка місцевість припише собі якусь заслугу. Вони починають ділитися один з одним інформацією та працювати разом у гармонії, чого ніколи раніше не було на Соларі. Тож, для нас це абсолютно захоплююче і, як ми бачимо з нашої перспективи, створює деякі прекрасні можливості. Вони мають можливість вступити до колективної вібрації п’ятого виміру дуже схожим шляхом, як це зробили ви. Якщо їм вдасться встановити з вами зв’язок, то вони зможуть так багато усьому навчитися з того шляху, на який ви щойно стали, і з тієї напруги, з якою ви сьогодні маєте справу як колективність людства. Крім того, вони вчитимуться, спостерігаючи за тим, як ця прекрасна планета-сад розвивається прямо зараз неймовірними темпами. Сподіваємось, вони також зможуть вчитися у людства, як швидко підняти свої вібрації, не втрачаючи балансу.

М-Теорія та ортогональна матриця

Це ще той виклик. Підвищення вібрацій – гарна справа, але часто у людей воно призводить до втрати балансу та розчарування, яке врешті вибухає, оскільки світло не може заземлитися. Ці люди дуже схвильовані, дорогі, адже вони здобувають здатність переміщатися між ширшими вимірами. Ми просто назвемо це третьою сферою вимірності, оскільки такої концепції у вашій фізиці ще не існує. Люди вже наблизилися до розуміння цього, створивши те, що називається М-Теорією. Справа у тому, що люди мають цю здатність – здійснити зсув на 90 градусів та переміщатися у вимірах, чи кулях. Коли люди навчаться це робити, вони не лише зможуть опанувати ілюзію часу, а й зможуть переміщатися вимірами та подорожувати миттєво на величезні відстані. Саме так вже подорожували на Землю багато з тих, хто відвідував вашу планету, та навіть деякі ваші споріднені раси. Вони можуть взаємодіяти з вашою планетою та на короткі періоди часу приходити сюди у фізичній формі.

Вони не подорожують впродовж довгих світлових років. Це так не робиться. Вони здатні переміщатися вимірами, здійснюючи поворот на 90 градусів крізь ортогональну матрицю. Це захоплюючий процес. І хоч Земля значно випереджає Солару з точки зору того, що ви називаєте технологічним розвитком, вони знайшли ключ та дещо, над чим вже почали колективно працювати. Ми спостерігаємо у передчутті, тому що вперше їхня мотивація є спільною справою, над якою вони працюють разом як одне ціле, аби встановити контакт з цією маленькою блакитною кулькою, що пливе космосом. Вони ще не здогадуються, що саме вони знайшли, але вже знають точно, що тут є життя. Вони лише сподіваються, що воно подібне до їхнього. І це так і є. Це захоплюючий момент, оскільки вперше школа “Земля” зможе відкрити свої двері та служити великій меті у свої вирішальні фінальні часи.

Велике занепокоєння

Хроніки Акаші зберігають записи не лише всесвіту, а й усього сущого у всіх вимірах та мультивсесвітах. Завдяки швидким змінам на Землі ви задали тон, який буде наслідуватися багатьма. Дехто вже незабаром почне відвідувати вашу планету, щоб просто поглянути, як насправді виглядає планета Земля, та помилуватися красою, яка у вас тут є. Солара дуже збуджена, адже вони знайшли спосіб, як почати працювати з ортогональною матрицею, щоб здійснити цей зсув. І якщо їм вдасться, вони почнуть взаємодіяти з вами швидше, ніж ви очікуєте. Тепер про наступне: зараз вони дуже занепокоєні. Вони не бажають приходити та змінювати ваш світ. Вони хочуть прийти, щоб вчитися у вас. Зараз вони працюють над дипломатичними навичками, оскільки розуміють, що це можуть бути складний процес.

Вчителі Землі

Хоч ви випереджаєте їх технологічно, увесь цей час Земля спрямовувала більшість винаходів на воєнні цілі. Тоді як Солара завжди прагнула своїми винаходами робити життя простішим сталим та спокійним шляхом. У них відбулася індустріальна революція, проте вони розвиваються повільніше та у більшій гармонії зі своєю планетою. Вони можуть навчити вас, як працювати з Землею, якщо ви відкриєтеся цим знанням. Це найпрекрасніше зближення, яке ви можете мати, і тоді зрештою багато істот захочуть прийти на Землю. Майте на увазі, що серця жителів Солари широко відкриті, навіть до людей. Вони мають міцний зв’язок один з одним, що нагадує зв’язок, який ви мали один з одним у часи Лемурії. Вони можуть принести з собою практичні приклади того, яким чином ця єдність здатна працювати як одне ціле. Ми сподіваємося, що коли ці реальності відкриються, люди припинять фокусуватися на поділі та розділенні, які ми бачимо сьогодні. Так, це наша найбільша мрія: як щось з цього вже починає траплятися, як ви об’єднуєтеся разом як жителі Землі, як істоти, що пишаються тим, ким вони є на планеті Земля, зберігаючи свою гідність разом у єдності. Ми бажаємо вам зайняти своє місце величних вчителів всесвіту та здобути той досвід, який ви зараз переживаєте.

Це дійсно дещо величне, тож стежте за знаками. Те, що ви побачите спочатку, не потрапить у заголовки з новиною про приземлення космічного корабля. Ні, цього не станеться. Дорогі, спершу вони просто раптово зможуть з’являтися та зникати з вимірної реальності. Їхні тіла певним чином будуть дуже схожими на ваші, але вони нестимуть у собі іншу енергію та вираження. Також відрізнятиметься їхній спосіб спілкування, але їм доведеться вивчити ваші мови, щоб розмовляти з вами. Вони хочуть прийти тихо та увійти у ваш світ неквапливо, щоб спостерігати, навіть не обов’язково встановлювати з вами контакт. З часом ви почнете розуміти, що це за істоти, та відкриєте багато можливостей. Сподіваємося, врешті вони зможуть навчити людей здійснювати цей поворот на 90 градусів. Це буде дивовижна можливість досягти єдності у багатьох куточках всесвіту, спершу просто почавши з цього простого експеримента.

Ми маємо великі мрії та з нетерпінням чекаємо, коли усе це станеться. Планету Земля знайдено і вже розпочато спілкування з вами. Тим часом, вони також надсилатимуть вам різні сигнали та способи спілкування з вами крізь всесвіт. Ця комунікація буде вестися на деяких всесвітніх мовах, якими вони поділяться з вами. Дехто з вас розумітиме їх, а інші – ні. Важливо не це. Навіть якщо ви не зможете сприйняти цю інформацію мозком, ви відчуватимете її у своєму серці. Ви усвідомите, що дещо більше відбувається у ширших масштабах усього людства. Ми неймовірно схвильовані у цьому передчутті. Ми ділимося цим з вами з великою радістю, з цієї сторони завіси. Та спостерігаємо, як цей прекрасний експеримент розгортається на третьому камені від Сонця, як ця неймовірно прекрасна блакитна куля пливе космосом. Насолоджуйтеся подорожжю! Дорогі, знайте, що ви тут за своїм вибором. Ви тут, щоб додати до цієї суміші дещо особливе, і ви забронювали своє місце завчасно. Насолоджуйтеся мандрівкою! Для нас найбільша честь просити вас ставитися один до одного з повагою, піклуватися один про одного за кожної можливості та грати у цю нову гру злагоджено разом.

Еспаво!

Група

_________________________________

Стрибок у еволюції

Вітання з дому, дорогі!

Цього дня ми вітаємо вас як колективність. Для нас велика радість бути з вами та бачити, як людство розвивається своїм магічним шляхом. Ми маємо для вас повідомлення від колективності. Саме через його важливість ми вирішили об’єднати наші енергії в єдиний голос.

Еволюційний стрибок

Ви прокидаєтеся дуже незвичним способом. Ми кажемо вам, усі погляди всесвіту спрямовані на вас, оскільки ще ніколи раніше не траплялося нічого подібного. Для нас це також дуже хвилююче спостерігати за вами у цей час. З самого початку вашої планети, коли людство почало еволюціонувати, це була гра зі свободою вибору. Насправді, це була перша гра з цілковитою свободою вибору. Ніколи раніше не було такого, щоб ви не мали бодай якихось інструкцій, які б допомагали слідкувати за ходом гри. На жаль, велося багато дискусій з цього приводу. Казали: “Хіба вони не зійдуть зі шляху? Чи вони не відмовляться від курсу на користь інших речей та переконань?”. Але ось ви – еволюціонуєте та прокидаєтеся зі сну, тримаючи свою силу навіть у власному фізичному єстві. За цим дивовижно спостерігати. Ми так неймовірно пишаємося вами. А тепер дозвольте нам трохи розповісти про те, що на вас чекає попереду.

Вже скоро людство вступить у магічний час. Як ми вже згадували, зараз на планеті відбувається багато змін. Прямо зараз відбуваються різні процеси. З часом вони стануть очевиднішими, але ми зацікавлені у тому, щоб розповісти вам про ваш шлях. По мірі того як ви просуваєтеся вперед, ваші фізичні тіла втрачатимуть свою щільність, і це швидка еволюційна зміна. Якщо поглянете назад на еволюцію людства, то побачите, що вона мала кілька різних етапів, такі як люди-кроманьйонці та неандертальці. Ви називаєте їх цими різними рівнями майже так, ніби усе це сталося за одну ніч. Хоч певним чином за космічними мірками це так і є. Еволюційні етапи відбулися дуже швидко, і ось вже ви прямо зараз стоїте на порозі нового етапу.

Наступні 40 років

Так, ці роки будуть зовсім інакшими, адже те, що відбуватиметься, дозволить вам нести більше світла у своїх тілах. Ви будете нести у собі ще більше свого духа та матимете можливість спілкуватися з іншими духами. Щоб досягти цього, ви пройдете через чисельні процеси. І хоч здаватиметься, що промайнула мить, насправді це займе аж 40 років, поки люди звикнуть до нової форми існування. Більшість з вас зможе пройти через процес входження у біо-люмінесценцію (біологічне світіння) та почати нести у собі все це світло. Тим часом, ви пройдете також через кілька процесів певного вдосконалення, перед тим як залишити свої щільні тіла та перейти у вищий стан. Це можливість нарешті досягти усього належним чином на багатьох різних рівнях. Один з них – ваша взаємодія з планетою Земля.

Як ми згадували трохи раніше, Сонце вдихало та видихало свій власний магнетизм. Воно проходить через свої магнітні цикли так само, як і планета Земля. У ширшому масштабі магнетизм вже почав зменшуватися у межах сонця. Дуже довгий час магнітосфера, яку випромінює Сонце, захищала планету Земля. Земля жила у тіні Сонячної магнітосфери, яка тепер починає потроху зникати. Ви також будете переживати власні сонячні цикли, тому що дуже скоро ви знову вступите у сонячний максимум. Ви перейдете у цей цикл за три роки, і до вас вже регулярно будуть надходити сонячні спалахи. Тим часом ви будете й далі отримувати сонячні спалахи, і деякі з них будуть захоплююче великі, але потім вони почнуть надходити вже масово. Зі зменшенням магнетизму Сонця та магнетизму Землі, ваша планета зможе відкритися для отримання більшого випромінювання та зарядів з космосу.

Гармонія Землі

Однією з тих прекрасних речей, які ви почнете бачити, є те, що ви називаєте Північним сяйвом, – ці чудові вогні на небі. Коли магнетизм входить у вашу іоносферу, вона починає світитися і створює на небі цей магічний танець світла. Здебільшого це світло з’являється у північних частинах Землі, таких як Північна Сибір, Алеутські острови та Аляска. Але вже скоро воно почне рухатися на південь, і ви зможете спостерігати його у багатьох різних місцевостях. Це й буде знак, що процес почався. Але тим часом, планета Земля переживає труднощі зі своєю власною магнітосферою. Ви бачите, як це відображається у збільшенні вулканічної та сейсмічної активності, як от нещодавнє виверження вулкану на Гаваях.

Ми сподіваємося, що ви зосередитеся на пом’якшенні вулканічної активності через свою внутрішню роботу та медитації, працюючи у гармонії із Землею. Ви можете впливати на планету Земля значно більше, ніж думаєте. Так, це й ті правила, які ви впроваджуєте, щоб працювати у гармонії з Землею, і ті закони, які ви створюєте у різних країнах задля усунення забруднюючих речовин, що потрапляють у воду. Кілька з них значною мірою вже вплинули на людство та його розвиток. Деякі з цих забруднювачів створили хвороби та розлади, що тепер передаються з покоління у покоління. Ви будете помічати, як дещо з цього починає змінюватися, але також ви будете бачити й ті зміни, які відбуватимуться з фізичними тілами. Зараз Земля ще дужче нагріваєтеся, і ви будете свідками ще більшої кількості ураганів. Імовірно, що кілька з них відбудуться цього року і матимуть значну магнітуду. Але це також означає, що ви можете дуже просто впливати на ці процеси. Ви можете мати глибинний вплив, зібравшись разом, навіть маленькими групами, та виразивши особистий або колективний намір створити позитивні зміни на планеті Земля. Це можливо зараз як ніколи раніше. З цього моменту та до того часу, коли за три роки почнуть надходити масові сонячні спалахи, ваш вплив посилюється: уявіть, ніби у вас є бонусна сила для цього. Кожне серце, яке приєднується онлайн, щоб бути у гармонії з Землею, відчувається іншими у 10 разів сильніше, ніж будь-коли раніше. Тож, дорогі, зараз вирішальний час запалити свою магію у гармонії з планетою Земля. Не важливо, що саме ви можете робити: допомагати приймати закони чи просто бути свідомим у своїх діях – почніть працювати у гармонії через різні прояви, щоб досягти загального образу мислення у свідомості усього людства.

Адже Земля є розумною формою життя, це створіння, що дихає та відчуває так само, як і ви. Вона має великий розмір та проходить через різні етапи розвитку, проте вона глибоко дбає про форми життя на Землі, навіть більше, ніж ви уявляєте. На планеті Земля завжди існували дуже добрі форми життя. Через свою діяльність людство несвідомо знищило 90% форм життя Землі. Тож, розуміння цього певним чином допоможе вам оволодіти тією гармонією, яка необхідна на наступному етапі життя. Вам не потрібно виправляти усе це у своїх часових рамках. Проте, якщо ви розумієте ці процеси, почнете ставати свідомими у гармонії, яку ви можете мати з Землею, а також один з одним, то це допоможе вгамувати землетруси, вулканічну активність, урагани та заспокоїти збільшення рівня води у океанах до комфортного, щоб люди змогли підлаштуватися до цих умов.

Наступний етап еволюції Землі

Земля переживає свої зміни, і це прекрасний час. Будь ласка, зрозумійте, Земля не помирає, вона просто проходить через цикл змін. Вона вже пройшла через велику кількість циклів, і попереду буде ще більше. Мати-Земля так сильно дбає про людство та про усі форми життя: навіть про маленьких букашок та мікробів, яких ви бачите лише крізь мікроскопи. Це усе створіння Землі, і вона дуже піклується про них. Вона також мріє про те, щоб їм вдалося здійснити перехід до вищого вібраційного статусу. І якщо ви будете у гармонії з нею, вона допоможе вам у цьому переході. У цей час важливо по-справжньому приділити увагу тому, як саме ви впливаєте на планету Земля.

Чи існує спосіб використовувати речі ефективніше, з меншими втратами на самій планеті? Саме це може значною мірою тут усе змінити. Дорогі, ми також кажемо вам, що вже скоро ви отримаєте допомогу у цьому, адже ви не самотні у мультивсесвіті. Ви ніколи не були самотніми. Існують не лише інші виміри вашої власної реальності, а також і ті, хто живуть у інших кулях, що так схожі на ваші. Деякі з них вже навчилися здійснювати цей поворот на 90 градусів крізь ортогональну матрицю, і шляхом вимірного зсуву раптово з’являлися у вашому світі. Хоч багато з них можуть виявитися технологічно досить розвиненими, але, що вам насправді необхідне, – так це ідеї. Чи вони прийдуть і врятують вашу планету? Ні, проте вони нададуть вам ідеї, як ви можете досягти гармонії із Землею.

Вони дадуть вам енергію та почнуть передавати послання через вас, а далі все залежить від людей. Ви на планеті свободи вибору, тож вони не збираються приходити і щось робити. Вони просто хочуть запропонувати ідеї та натхнення. Вони запропонують вам можливості щодо гармонізації з Матір’ю-Землею. Якщо ви візьмете з них приклад, не важливо, ким ви є або що ви думаєте, це вже створить великі зміни. Зрозумійте, вони б не стали передавати вам ідеї, якби ви не мали змоги якимось чином творити ці зміни. Дорогі, у ці часи ми просимо вас за будь-якої можливості наважитися виражати свою правду, зробити крок вперед та зайняти своє гідне місце. Подальші три роки будуть особливо важливими, тому що вони допоможуть усьому людству піднятися на крок вгору до наступного рівня, на якому ви будете нести у собі вже меншу щільність.

Відновлення

Ні, вам не доведеться залишатися у цих же фізичних тілах. І є ще одна деталь, про яку ми хочемо згадати, у той час, як ви втрачаєте свою щільність та переходите до вищої форми буття. Деталь, якої ви будете прагнути, – це є відновлення. Вас може дивувати, навіщо відновлювати фізичне щільне тіло, коли ви все рівно рано чи пізно його залишите. Це й називається майстерністю, дорогі! У вас є можливість багато у чому опанувати свою майстерність, і одна з них – ваш людський досвід. Багато з вас почнуть отримувати ідеї, як працювати не лише з Землею, а й зі своїм щільним фізичним тілом. Дорогі, ці процеси взаємопов’язані. Згодом з’являтимуться нові ідеї та концепції, як саме піклуватися про тіло різними способами. Деякі з них будуть надходити з інших вимірів часу та простору, а деякі – ви будете чарівним чином отримувати через ченелінги. Ви побачите, це так просто і дуже легко. “І чому тільки ми не думали про це раніше?”. Можливо, так було дано вам. Шукайте ці можливості, оскільки багато з них приходитимуть до вас вже у найближчому майбутньому.

Ви вважаєте, що відновлення полягає у процесі омолодження. Але це значно більше, ніж возз’єднання зі своєю молодістю або повернення назад часу. Насправді, це означає перебування у гармонії з власним щільним фізичним тілом. Оскільки щільне фізичне тіло є частиною Землі, відновлення полягає у встановленні гармонії з Землею. Це та сама гармонія, яку ми просимо вас розвивати через свідомий вплив на планету Земля. Це всі ті речі, що налаштовують вас зробити наступний крок у вищі рівні вібрації та буття. Дорогі, ще ніколи раніше ніхто не робив цього, тож ми не можемо дочекатися, коли побачимо, що відбуватиметься.

Люди вже зробили кроки, які ще ніхто не робив, і тепер ви навіть готуєтеся ще до подальших еволюційних стрибків. Ми не можемо дочекатися, коли побачимо, як саме ви будете мати з цим справу, як буде працювати з цими речами та як будете творити магію у світі навколо себе. Процес відновлення не новий для планети Земля. Ви вже робили це раніше. Вже не раз на планеті Земля були часи, коли ви мали здатність жити щонайменше 300 років. І якщо ви поглянете на фізичне тіло, то побачите, що воно було створене для цього. Тож, що це за процес, через який ви старієте? Частково це ваші системи переконань, справжня енергія, якою ви наповнюєте свій мозок і кажете тілу: “Я житиму стільки-то…”. І хоч це може звучати надто просто, все значно глибше, ніж ви розумієте, і зміна цих систем переконань – це ключ. Колись середня тривалість життя мала 300-річний діапазон, а були навіть часи, коли люди могли досягати 900 років.

Комусь може здаватися, що це приголомшливо як для щільного фізичного тіла, проте ви не зважаєте на камінь, який може жити 900 років. Але ж камінь – це також Земля. Тепер ви маєте багато можливостей, щоб почати сприймати це по-новому. Ми допоможемо вам відкритися та працювати з таким відновленням на різних рівнях. Це дуже захоплююче, і зараз є можливим як ніколи, з того часу як людство вступило до п’ятого виміру.

Ми вже багато разів говорили про те, що людство вже перейшло до п’ятого виміру. Але це не означає, що ви вже звикли до нього або що ви вже навіть користуєтеся ним. Більшість створінь, у той чи інший спосіб, все ще використовують реальність третього виміру всередині п’ятого. Ви маєте величні можливості творення і багато з вас творять реальність третього виміру у межах п’ятого. І хоч дехто почувається так, ніби застряг або ніби речі більше не працюють, як раніше, проте ви знаходитеся у реальності п’ятого виміру і скоро почнете заземляти її у нові способи, що й принесе вам нові можливості. Ця нова реальність дозволяє вам свідомо зробити крок у життя у вищій формі, іншими словами – у вище буття. Раніше живі істоти могли отримати такий досвід, лише спершу перейшовши до Дому. Коли гра закінчувалася, відбувався масовий процес вимирання. Кожен повертався до Дому, а потім починав нову інкарнацію вже як створіння вищої форми буття та розпочинав нову гру в іншому місці. Натомість, тепер ви матимете можливість зробити такий крок прямо тут на Землі. Це дещо нове, і ми надзвичайно пишаємося усією планетою.

Земля є першою планетою свободи вибору, і багато хто вже починає наслідувати цю гру. Тож, очікуйте на допомогу та нові ідеї. Відкрийте свій канал, щоб їх прийняти та заземлити цю енергію. Шукайте можливості творити гармонію, не лише всередині свого єства, але також і у взаємодії з Землею та з людьми навколо себе. Дорогі, зараз ті часи, коли ви можете створити більше змін, ніж ви коли-небудь уявляли, особливо протягом наступних трьох років. Ми кажемо вам, ви у надійних руках, адже Сім’я “і” тут. До більшості з них ми звертаємося прямо зараз, і вже незабаром будуть прибувати нові представники, що прокидаються зі сну. Вони вже тут на Землі, але деякі ще не досягли потрібного віку або ще не прокинулися для своїх справжніх можливостей. Фактично, ми говоримо про експертів з переходу, якими є більшість з вас. Усе, що ви маєте зробити, – просто пригадати.

Для нас безсумнівно найбільша честь звертатися до вас у такий спосіб. І тепер ми залишаємо вас з трьома невеликими нагадуваннями. Ставтеся один до одного з повагою. Піклуйтеся один про одного та грайте злагоджено разом.

Еспаво з Дому!

Група

Слово “Еспаво” – це давнє Лемурійське вітання: “Дякуємо, Що Берете Свою Силу!”

_________________________________

Підключаючи Серце

Планова перевірка робочого стану

Від Барбари Ротер

Нещодавно ми зі Стівом почули дивний шум у нашому авто. Він нагадував низький звук гудка, і було схоже, що наш автомобіль почувається недобре. Один з наших синів висококваліфікований механік і є власником автосалона у Сан-Дієго, Каліфорнія. Він постійно розповідає нам історії про те, як люди описують звуки проблем їхніх транспортних засобів. І я нічим не відрізняюся. Я подзвонила йому і довго імітувала, як саме мій автомобіль благає про допомогу. Син посміявся з моїх пародій і сказав, щоб я відвезла авто до місцевого салона. Я помітила, що вже настав час для планової перевірки технічної справності, тож я записалася на зустріч з майстром у своєму автосалоні. На щастя, виявилося, що з моїм авто немає серйозних проблем. Власник салону сказав, що було б добре, якби усі його клієнти так дбайливо ставилися до регулярних перевірок, як ми.

Профілактика – це ключ до будь-яких проблем, які можуть трапитися у майбутньому. Це стосується будь-чого: починаючи від наших автомобілів та будинків і аж до наших власних фізичних, ментального та духовних тіл. Коли ми регулярно перевіряємо, чи все працює у порядку, проблем можна уникнути. Звісно, нелегко дотримуватися цієї поради, адже наші життя настільки заклопотані та неспокійні. Часто ми відкладаємо запис до лікаря чи інші перевірки. Але “потрібно зробити” можна обернути на “я знайду час зробити це”. Зараз час планувати будь-яку підтримку робочого стану у всіх сферах нашого життя.

Наші тіла – це інструменти, через які працює наш дух. Важливо підтримувати здоровий баланс тіла, розуму та духа. Усі ми знаємо, що нам слід дотримуватися здорового харчування та тренувати наше тіло. Але також важливо регулярно здійснювати перевірки, відвідуючи лікаря, не лише коли вже трапляються проблеми зі здоров’ям. Щодо цього я постійно зволікаю. Багато з вас знають, що шість років тому я дуже сильно захворіла і майже померла. Мені сказали, що я чудом вижила, і тепер щодня я дякую за можливість продовжувати своє дивовижне життя. У той період я зустрічалася з великою кількістю лікарів. А потім раптом усвідомила, що вже два роки уникаю планових візитів. У мене з’явився страх, що мені повідомлять про повернення хвороби. Стів та решта нашої сім’ї закликали мене записатися до лікаря та звільнитися від цих страхів. І я неохоче так і зробила. Враз я відчула себе такою сильною та повною радості, коли усі аналізи виявилися задовільними та свідчили про моє гарне здоров’я. Я усвідомила, що тим страхом сама блокувала себе від цілковитого щастя.

Відчувши зв’язок зі своїм тілом, я відкрилася бажанню заглибитися і у своє ментальне єство. Ми зі Стівом постійно розвиваємося через нашу роботу в Espavo, але я відчула, що потребую також чогось індивідуального для себе. Я побачила сюжет у новинах про Трансцендентальну Медитацію. І ось він – момент усвідомлення. Я знала, що бажаю послідувати за цим внутрішнім голосом, який спонукав мене дослідити цю тему. Я записалася на курс і відкрила новий рівень своєї свідомості, а також глибинний спокій, який чомусь була втратила.

Так відбулося моє відродження на духовному шляху. Я стала свідоміша щодо самої себе та краще зрозуміла, наскільки це важливо на глибшому рівні. Я відчуваю, що перебуваю у пошуку істин, і для мене так захоплююче вчитися цьому такими різними способами. Я впевнена, що це допоможе мені розвиватися як особистість, а також у моїй роботі. І я продовжуватиму свою духовну практику, що допомагає мені відцентруватися.

Регулярна перевірка робочого стану мого тіла, розуму та духа підтримує мене у досконалій гармонії з собою та з усім, що мене оточує.

З любов’ю та світлом,

Барбара

Переклад українською: Юлія Олійник

Довідка про авторське право:

© Espavo, www.espavo.org, 2000-2018

Ця інформація призначена для розповсюдження і може вільно розповсюджуватися повністю або частково.

Будь-ласка, посилайтеся на: http://www.espavo.org.

Дякуємо, що допомагаєте розповсюджувати Світло!