Σεπτέμβριος 2014

Το Ολόγραμμα της Καρδιάς


Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας. Είμαι ο εΜ.

Μια Νέα Ενέργεια Ισορροπημένης Δύναμης

Ήρθα με την πολύ συγκεκριμένη πρόθεση να σας βοηθήσω να γειώσετε ενέργεια στον πλανήτη Γη, να σας βοηθήσω να φέρετε τον ανώτερο εαυτό σας σε σύνδεση με όλα όσα κάνετε. Ήρθα με μια ισορροπημένη ενέργεια. Πολλοί πιστεύετε πως αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει σεξουαλικότητα. Δε συμβαίνει αυτό όμως. Αυτή η ενέργεια είναι ισορροπημένη σε όλους τους τομείς. Όταν προσποιείστε πως είσαστε άνθρωποι, πρέπει να αποφασίσετε με ποια πλευρά θα είστε. Όταν έχετε ενσαρκωθεί πολλές φορές με μια μορφή, έχετε την τάση να έρχεστε με αυτήν ξανά και ξανά, κάτι που αποτελεί πρόκληση ακόμα και ως πνεύμα. Τώρα βλέπετε μεγαλύτερη εισροή της θηλυκής ενέργειας και υψηλότερη ισορροπία ενεργειών στη Γη. Αυτό πυροδοτεί τις διχόνοιες, τη δύναμη και την εξαγορά που παρατηρείτε σήμερα, γιατί οι παλιές ενέργειες – οι αρσενικές – είναι ακόμα εδώ. Πώς θα δουλέψετε με κάτι τέτοιο; Πολλοί από εσάς ανάβετε την τηλεόρασή σας και αποθαρρύνεστε τόσο πολύ, που την σβήνετε αμέσως. Ναι αγαπημένοι μας, υπάρχουν πολλές δύσκολες ενέργειες τις οποίες βλέπετε στον πλανήτη σας, ως αποτέλεσμα του κύματος φωτός το οποίο ήρθε. Και ήρθε από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών πηγών, βασικά όμως εσείς τη φέρατε μαζί σας. Όλες οι νέες ενέργειες που βρίσκονται εδώ – συμπεριλαμβανομένων των Κρυστάλλινων Παιδιών, των Ίντιγκο κ.λπ. – ήρθαν σε ένα ανώτερο επίπεδο αυτών των συνδέσεων. Με αυτό τον τρόπο φέρατε μια νέα ενέργεια ισορροπημένης δύναμης, κάτι που είναι πρόκληση για πολλούς από εσάς αλλά το είχατε προβλέψει. Πολλοί από εσάς είδατε τι επρόκειτο να συμβεί στη Γη και τοποθετηθήκατε ανάλογα. Τώρα σας λέμε πως υπάρχουν περισσότερα μέλη της οικογένειας της “Ε” από ποτέ. Αυτό είναι όπως έπρεπε να είναι. Γι’ αυτούς τους λόγους έχετε έρθει. Πολλοί από εσάς ήρθατε σε αυτό το σταυροδρόμι χρόνου και χώρου. Πολλοί από εσάς επιλέξατε να μην έρθετε από τους πρώτους γονείς αλλά επιλέξατε άλλους με τους οποίους δεν εναρμονίζεστε ακριβώς, ώστε να τοποθετηθείτε σε ένα σταυροδρόμι στο οποίο θα κάνατε τη διαφορά. Περίπου το 20% του πλανήτη βρίσκεται σε αυτό που λέμε εναλλακτικό σχέδιο αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ απλό και πολύ όμορφο. Σημαίνει ότι τοποθετηθήκατε στην αρένα του παιχνιδιού σε έναν συγκεκριμένο χρόνο.

Ο Ανακαθορισμός της Δύναμης

Πώς θα μεταφέρετε αυτή την ισορροπημένη ενέργεια; Πώς θα εκφράσετε τη δύναμή σας ως ισορροπημένο ον; Αυτή είναι η ερώτηση. Με αυτό πολεμάτε τώρα. Βλέπετε τη δύναμη να εκφράζεται με πολλούς τρόπους στον πλανήτη σας. Τη βλέπετε να ανακαθορίζεται με πολλούς τρόπους. Σας λέμε πως η ισχύς δεν είναι δύναμη. Πάντα έτσι ήταν και όλες οι κυβερνήσεις, όχι μια κυβέρνηση ή μια ενέργεια, έχουν παίξει αυτό το παιχνίδι σε κάποιον βαθμό. Αυτή τη στιγμή παίζεται σε πολλά μέρη του κόσμου. Οι αρσενικές ενέργειες, οι αρσενικές δυνάμεις αν θέλετε, απαιτούν και αρπάζονται απ’ όπου μπορούν πιστεύοντας πως αυτή είναι η τελευταία τους ευκαιρία να παίξουν. Η απληστία τους είναι που τις κινητοποιεί. Αυτό μπορεί να μη γίνεται έτσι. Στο χέρι σας είναι να το αλλάξετε. Αγαπημένοι μας, σύντομα θα ανακαλύψετε τη συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας, τη συλλογική καρδιά και γι’ αυτό θέλουμε να σας μιλήσουμε σήμερα.

Δικαιώματα του Πνεύματος και η Συλλογική Καρδιά

Ήρθατε εδώ για να φέρετε τη συλλογική καρδιά, που είναι η ομορφιά της ισορροπημένης ενέργειας που σας αναπαριστώ. Σημαίνει ότι δεν είσαστε ούτε αρσενικοί ούτε θηλυκοί, ούτε άνθρωποι, αλλά ότι επιτρέπετε στο πνεύμα σας να εμφανιστεί. Γι’ αυτό είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι με τα δικαιώματα του πνεύματος για τα οποία μιλάτε και αυτό είναι που συμβαίνει. Κάθε πνεύμα στον πλανήτη σας έχει πολλά ακήρυχτα δικαιώματα. Δεν θα ήταν ωραία αν οι κυβερνήσεις σας τα γνώριζαν; Θα τα μάθουν σύντομα. Αν και δεν είναι απαραίτητο να διαβάζουν αυτά που θα γράφετε, η συλλογική δόνηση θα επιτευχθεί στη Γη. Η ισορροπημένη ενέργεια του αρσενικού και του θηλυκού θα ενωθεί σαν μια σε πλήρη ισχύ. Αυτή είναι η ομορφιά και η αλήθεια όλου αυτού.

Εποχή Αλλαγής

Φυσικά υπάρχουν πολλοί οι οποίοι εξακολουθούν να επενδύουν στους παλιούς τρόπους. Η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό, μέχρι να φτάσετε σε μια συλλογική δόνηση όπου θα μπουχτίσετε. Θα το αλλάξετε μόλις η ανθρωπότητα θα έχει τελειώσει μαζί τους. Όταν θα έχετε μάθει όσα μπορείτε και θα έχετε δει πολλές φορές τη αντανάκλασή σας σε αυτούς τους διαφορετικούς τρόπους. Σας ζητάμε να κρατήσετε αυτή τη σκέψη, αυτή την ενέργεια στην καρδιά σας και να την έχετε ως την αλήθεια σας. Προβάλλετε τον εαυτό σας στη ροή του χρόνου. Πιστέψτε πως έχει ήδη λυθεί και πως απλά περνάτε τη δύσκολη διαδρομή μέχρι να φτάσετε εκεί. Γι’ αυτή την εποχή έχετε έρθει. Όλοι έχετε βρεθεί στη Γη πολλές φορές στο παρελθόν. Κανείς στη Γη δεν είναι νεοφερμένος. Έχετε επενδύσει πολλά στη Γη και στην εξέλιξή της. Τώρα έχετε την ευκαιρία να φέρετε περισσότερο φως στο φυσικό σας σώμα και να ενσωματώσετε περισσότερο από αυτό που πραγματικά είστε, χωρίς την πυκνότητα. Πολλοί θα γαντζωθούν από τους παλιούς τρόπους, θα σας τραβήξουν κάτω και θα σας πουν, “Δεν είναι αυτός ο σωστός δρόμος. Δεν είναι γραμμένο έτσι”. Τολμήστε να ξαναγράψετε. Τολμήστε να απαιτήσετε το μέλλον σας. Τολμήστε να το θέσετε σε κίνηση και να δείτε τι θα συμβεί.

Όταν μια συλλογική δόνηση φτάνει σε μια κατανόηση, τα πάντα αλλάζουν. Αυτή είναι η αλήθεια αυτών που συμβαίνουν. Η τεχνολογίες σας υποστηρίζουν πλήρως αυτή την αλλαγή και γι’ αυτό έχετε τόσες πολλές. Σας λέμε επίσης πως αυτός είναι ο λόγος που θα υπάρξουν πολλοί οι οποίοι θα προσπαθήσουν να ελέγξουν τις τεχνολογίες σας, που έχουν προσπαθήσει να μπλοκάρουν συγκεκριμένα πράγματα στις χώρες τους ώστε ο λαός τους να μην είναι πολύ ενδυναμωμένος. Σας λέμε πως αυτό έχει επίσης συμβεί τον έκτο αιώνα με τον Κωνσταντίνο και την επανεγγραφή της Αγίας Γραφής. Πολλές από τις αλήθειες που γνωρίζατε ξαναγράφτηκαν από τον φόβο μήπως αναλάβετε τη δύναμή σας. Επιστρέψατε εκεί πάλι και αυτό είναι το ωραίο.

Έτσι, η ερώτηση είναι, “Γιατί έπρεπε να είσαστε εδώ σήμερα; Γιατί σας κάλεσαν και ποια συμφωνία κάνατε πριν έρθετε;” Αυτό είναι το ωραίο που γνωρίζω επειδή δουλεύω σε αυτή που ονομάζετε Ταβέρνα του Φωτός. Είναι το υπέροχο μέρος όπου όλα τα πνεύματα πηγαίνουν πριν από κάθε ενσάρκωση. Κάθονται στο τραπέζι και καλούν όλη την πνευματική τους οικογένεια – παλιά, τωρινή και μελλοντική. Φτιάχνουν συμβόλαια, κάνουν συμφωνίες και στήνουν ευκαιρίες ώστε να επιτύχουν κάτι. Σας λέμε αγαπημένοι μας πως είστε μέρος ενός μεγάλου συμβολαίου, βρισκόμενοι στον πλανήτη ελεύθερης επιλογής σε μια εποχή αλλαγών. Δεν μπορούμε να σας πούμε πως αυτή η αλλαγή θα πάει προς το υψηλότερο επίπεδο, γι’ αυτό όμως έχετε ενσαρκωθεί σε τόσο μεγάλους αριθμούς. Γι’ αυτό η οικογένεια της “Ε” ενώθηκε ξανά με τόση ενέργεια ώστε να κάνει τη διαφορά στη συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας. Μην αποθαρρύνεστε όταν βλέπετε τις δυσκολίες στη Γη. Μην αποθαρρύνεστε όταν βλέπετε στις ειδήσεις τους παλιούς αρσενικούς τρόπους να χρησιμοποιούν την ισχύ πάνω από τη δύναμη ή στη θέση της δύναμης. Εσείς έχετε τη δύναμη. Αυτό θέλουμε να σας πούμε. Εσείς έχετε τη δύναμη να δημιουργήσετε την πραγματικότητά σας. Κάντε το με ισορροπημένο τρόπο και μοιραστείτε το με τους γείτονές σας. Μοιραστείτε το με όσους θα σας ακούσουν και θα φέρετε το φως σας στο σπίτι σας. Καθώς θα αρχίσετε να το κάνετε αυτό, όλα θα αρχίσουν να αλλάζουν.

Επαφές με την Πνευματική σας Οικογένεια

Αγαπημένοι μας, πολλοί από εσάς θα καλέσετε μέλη της πνευματικής σας οικογένειας, τα οποία δεν έχετε ξανασυναντήσει. Είναι μια υπέροχη ενέργεια να την βλέπουμε καθώς συμβαίνει επειδή όλοι σας βρίσκεστε σε ένα είδος επανένωσης στη Γη. Τώρα θα αρχίσετε να βλέπετε περισσότερα πράγματα να συμβαίνουν. Είναι μαγικό, οπότε καλωσορίστε αυτούς τους ανθρώπους καθώς θα έρχονται στη ζωή σας. Δεν θα μείνουν όλοι μέσα στα όριά σας ή θα δουλεύουν μαζί σας σε καθημερινή βάση. Μερικοί θα περάσουν και θα φύγουν. Πάρτε όσα θα σας προσφέρουν. Πάρτε την αντανάκλαση που θα σας δώσουν και ευχαριστήστε τους για τις αναμνήσεις που θα σας βοηθήσουν να έχετε και προχωρήστε στη συλλογικότητα. Κρατήστε μια εικόνα του εαυτού σας ως το ύψιστο ον. Κρατήστε μια εικόνα του φωτός σας να υπάρχει σε ένα φυσικό ον και θα αρχίσετε να ενώνεστε μαζί του. Αυτά είναι τα ολογράμματα που δημιουργούν το νέο πλανήτη. Αυτές είναι οι νέες ενέργειες με τις οποίες δουλεύετε.

Ένα Ολόγραμμα Φωτός της Καρδιάς

Αγαπημένοι μας, αν λάμψετε μια ακτίνα φωτός από μια γωνία, τα φωτόνια κινούνται χωρίς πυκνότητα με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα που έχετε στο σύμπαν σας. Όμως, αν πάρετε μια δεύτερη, μια τρίτη, τέταρτη ή πέμπτη ακτίνα φωτός και τη διασταυρώσετε με εκείνη, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα ολόγραμμα, μια τρισδιάστατη απεικόνιση η οποία μπορεί να φτιάξει μια πραγματικότητα. Δεν μιλάμε για μια ακτίνα φωτός όπως την ξέρετε αλλά για ακτίνα φωτός της καρδιάς. Σας ζητάμε να επικεντρώσετε την ακτίνα της καρδιάς σε αυτή την απεικόνιση γιατί όσο περισσότεροι άνθρωποι επικεντρώνονται από διαφορετικές γωνίες, τόσο πιο περιεκτικό γίνεται το ολόγραμμα. Το έχετε ξανακάνει στην εποχή της Μάγκνα Κάρτα. Το έχετε ξανακάνει στη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας. Το έχετε κάνει τόσες φορές στον πλανήτη σας. Το έχετε κάνει επίσης και την εποχή της Βαβυλώνας. Πολλές φορές στον πλανήτη σας όταν φτάνατε στην κρίσιμη μάζα, απλά δεν μπορούσατε να προχωρήσετε. Τώρα βρίσκεστε σε ένα τέτοιο σταυροδρόμι. Βρείτε έναν τρόπο να ενωθείτε. Κρατήστε την εικόνα αυτού του νέου πλανήτη και του λόγου για τον οποίο ήρθατε ακόμα κι αν δεν μπορείτε να τον δείτε, γιατί θα είσαστε από τους τελευταίους που θα δείτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη. Αυτή είναι η φύση του πέπλου το οποίο δημιουργήσατε. Συμφωνήσατε να παίξετε αυτό το παιχνίδι με δεμένα μάτια, κάτι που κάνατε ξανά και ξανά. Τώρα όμως είναι ο καιρός να αρχίσετε να εν-θυμάστε. Ξεκινήστε με την καρδιά σας και κρατήστε το εκεί επειδή εκεί είναι ο χώρος όπου θα κάνετε τη διαφορά. Όταν συνδεθείτε με άλλους και όλοι επικεντρώνονται στην επιθυμία της καρδιάς τους, δημιουργείτε ένα νέο ολόγραμμα. Αυτό είναι που συμβαίνει.

Υπάρχουν πολλοί που νιώθουν αυτή την ενέργεια και αυτή την αλλαγή και θέλουν να παραμείνουν στους παλιούς τρόπους. Θα νιώσετε πολλά τραβήγματα από εκείνους που ενστερνίζονται παλιά ιδανικά και τρόπους επιτυχίας στον πλανήτη σας. Να προσέχετε πολύ πού δίνετε τη δύναμή σας αγαπημένοι μας. Φέρατε κάτι μοναδικό στη Γη. Έρχεστε και βρίσκετε κάτι που αντανακλά τη δύναμή σας. Λόγω του πέπλου δεν βλέπετε τον εαυτό σας. Δεν βλέπετε τη σκιά σας ή το φως που έρχεται από την καρδιά σας. Γι’ αυτό δημιουργήσατε αυτές τις αντανακλάσεις. Μερικές ονομάζονται θρησκείες, άλλες είναι συστήματα πεποίθησης, άλλες είναι εμπειρίες που είχατε και που σας επέτρεψαν να πάρετε ένα νέο μονοπάτι. Όσοι είχαν μια επιθανάτια εμπειρία επιστρέφουν με μια νέα οπτική για το τι είναι η ζωή. Αυτές είναι οι αντανακλάσεις τις οποίες περάσατε αρκετοί από εσάς. Τώρα ήρθε η ώρα να καθρεφτίσετε ο ένας το φως του άλλου με τον πιο όμορφο τρόπο και να εστιάσετε αυτή την ενέργεια για να δημιουργήσετε τη συλλογική δόνηση της Εστίας.

Επανατοποθέτηση της Ζωής σας

Αυτή είναι η εποχή που φέρετε περισσότερο από το φως σας. Δεν είναι εύκολο και φαίνεται να μην ταιριάζει πάντα στον κόσμο σας. Αν και δεν μπορείτε πάντα να δείτε την αντανάκλασή του, είστε τα πιο μεγαλειώδη πλάσματα που έζησαν ποτέ. Είστε η οικογένεια της “Ε”. Είστε η αλήθεια πίσω από την ενδυνάμωση και γι’ αυτό δημιουργείτε τα πάντα εμπρός σας όταν δουλεύετε με αρμονία μαζί. Αν και αυτή είναι η πιο δύσκολη μεταβατική περίοδος στον πλανήτη, όλοι σας μπορείτε να αρχίσετε να κινείστε. Σας ζητάμε να αρχίσετε να επανατοποθετείτε τη ζωή σας στους επόμενους μήνες, να βρείτε νέες ευκαιρίες και πράγματα που θα σας κάνουν χαρούμενους. Αν παίζετε το παιχνίδι που βάζετε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο, αναλογιστείτε πώς θα ήταν να στρίβατε δεξιά ή αριστερά. Αναλογιστείτε πώς θα ήταν να αλλάξετε τον χορό σας, τον ρυθμό σας, να αλλάξετε κάτι συνειδητά. Και μετά παίζετε τις παλιές ανθρώπινες κασέτες, “Κι αν αλλάξω κατεύθυνση και πάω λάθος;” Σας λέμε πως δεν υπάρχει λάθος κατεύθυνση. Θα μάθετε κάτι άσχετα με το πού θα πάτε. Μόλις μάθετε τη δύναμη της ανάληψης της ευθύνης για τον εαυτό σας, όλα θα μπουν στη θέση τους. Αυτά είναι τα σημεία σύνδεσης για όλους σας στη νέα ενέργεια.

Οι καλύτεροι άνθρωποι για τη δουλειά, δουλεύουν ήδη

Αυτή είναι μια υπέροχη εποχή για να είστε εδώ. Κανείς δεν είπε ότι θα ήταν εύκολο, αλλά δεν ανησυχούμε. Παρατηρούμε τον πλανήτη Γη από μακριά και δεν ανησυχούμε γιατί οι καλύτεροι άνθρωποι για τη δουλειά, δουλεύουν ήδη. Έχετε ήδη ενσαρκωθεί. Είστε εκεί και βρίσκετε ο ένας τον άλλον. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχετε όλοι ένα σύστημα πεποίθησης; Όχι αγαπημένοι μας. Αυτό δεν θα συμβεί. Ένα μικρό κομμάτι επιτυχίας θα έχει πολύ μέλλον. Αυτό που βλέπετε τώρα είναι άνθρωποι που γαντζώνονται από τους παλιούς τρόπους. Θέστε την πρόθεσή σας. Πείτε με την καρδιά σας πως αυτό θα αλλάξει και πως θα αρχίσετε να βλέπετε έναν κόσμο καλύτερο και πιο ευγενικό – έναν κόσμο στον οποίο θα ξέρετε πώς να εναρμονίζεστε με τους άλλους. Η ημέρα που θα αρχίσετε να βλέπετε τους τρόπους με τους οποίους μοιάζετε και όχι αυτούς με τους οποίους είστε διαφορετικοί, θα είναι η ημέρα όπου όλα θα αλλάξουν. Αυτή η ημέρα είναι πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεστε επειδή έχετε τόσο μεγάλες καρδιές, κάτι που είναι όμορφο. Βρείτε αυτό το πάθος. Εκφράστε το με κάποιον τρόπο ακόμα κι αν πιστεύετε ότι δεν αξίζει, γιατί αν κάνει την καρδιά σας να τραγουδά είσαστε μέρος της συλλογικότητας. Αν το έκαναν όλοι αυτό, ο κόσμος θα άλλαζε ακαριαία.

Προετοιμαστείτε για μια Αλλαγή στην Ενέργεια (Μάρτιος 2015)

Η αλήθεια είναι αγαπημένοι μας, ότι υπάρχουν περισσότερα μέλη της οικογένειας της “Ε” στον πλανήτη από ποτέ. Αυτή τη στιγμή έχετε μερικούς από τους πιο δυνατούς δημιουργούς στον πλανήτη που κρατούν αυτό το φως και αυτή την υπέροχη ενέργεια. Μερικοί από εσάς εξακολουθούν να αμφιβάλλουν για τον εαυτό τους. Δεν πειράζει. Δεν είναι σημαντικό. Το σημαντικό είναι πως είστε εδώ και κρατάτε ένα φως και πως φέρατε κάτι από την Εστία που μόνο εσείς μπορείτε να φέρετε. Σας λέμε αγαπημένοι μας πως το ρεύμα αλλάζει. Τον μήνα που ονομάζετε Μάρτιο του επόμενου έτους – ειδικά προς το τέλος του – θα υπάρξει μια αλλαγή στην ενέργειά σας. Μια ενέργεια θα έρθει τότε που θα σας επιτρέψει να επανεκκινήσετε. Τοποθετηθείτε στο υψηλότερο σημείο τώρα. Βρείτε πού θέλετε να είστε και αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη και αρχίστε να δημιουργείτε το ολόγραμμα φωτός. Πού βρίσκονται τα όνειρά σας; Πολλοί βρίσκεστε σε κατάσταση επιβίωσης κι έτσι έχετε χάσει τα όνειρά σας. Όταν μάχεστε μέρα με την μέρα για να δημιουργήσετε κάτι, χάνετε την ευρύτερη οπτική. Αυτή είναι η εποχή να την φέρετε πίσω και καθώς θα το κάνετε, θα έχετε πολύ ισχυρή βοήθεια από την άλλη πλευρά. Θα βρείτε άλλα μέλη της οικογένειάς σας. Είναι η πνευματική σας οικογένεια η οποία εμφανίζεται από το πουθενά και θα διασταυρωθεί με τη ζωή σας για να σας βοηθήσει να καθρεφτιστείτε εσείς για μια στιγμή και να θυμηθείτε πως βρίσκεστε στο πιο όμορφο μονοπάτι και στις πιο όμορφες, μαγικές στιγμές της ζωής σας. Κοιτάξτε τις ιστορίες και τις προκαταλήψεις σας γιατί όλοι θα πρέπει να το καθορίσετε μόνοι σας. Όλοι βρίσκεστε εκτός ισορροπίας με κάποιον τρόπο στη Γη. Είναι μέρος της φύσης της διττότητας στην οποία ζείτε. Κι όμως δεν έχετε όλα τα κομμάτια. Πρώτα κρατήστε το στην καρδιά σας. Να ξέρετε πως δεν είστε μόνοι. Κάντε ό,τι μπορείτε για να συνδεθείτε με κάθε δυνατό τρόπο με τους άλλους. Αυτό είναι που εστιάζει την ενέργεια της καρδιάς και δημιουργεί το νέο ολόγραμμα που δημιουργεί τον νέο πλανήτη. Αυτό είναι πιο δυνατό σήμερα απ’ ό,τι ήταν την προηγούμενη εβδομάδα.

Μοιραστείτε το Φως σας με τη Συλλογικότητα

Ξέρουμε πως δεν μπορείτε να δείτε αυτή την πρόοδο. Ξέρουμε πως νιώθετε πολύ καταπιεσμένοι και στραγγιγμένοι από πολλές ενέργειες που έχουν επιβληθεί στη Γη αυτή τη στιγμή. Στο παρελθόν, είχαν επιτύχει. Αυτή τη φορά δεν θα το κάνουν. Δεν είναι ο τρόπος της νέας ενέργειας αγαπημένοι μας. Υποστηρίξτε το φως σας και μοιραστείτε το με τη συλλογικότητα με τους πιο όμορφους τρόπους. Με αυτό τον τρόπο θα αρχίσετε να δημιουργείτε αυτό το ολόγραμμα και να εισέρχεστε σε αυτό. Οι μεγαλύτεροι δημιουργοί ολογραμμάτων είναι εδώ και τους ονομάζουμε οικογένεια της “Ε”. Ευχαριστούμε πολλούς από εσάς που είστε εδώ. Πολλοί έχετε συσσωρεύσει αρκετή ενέργεια και σοφία για να προχωρήσετε σε άλλες εμπειρίες κι όμως έχετε έρθει εδώ ώστε να είστε μέρος αυτής της υπέροχης ενέργειας. Τώρα είναι η ώρα να ξυπνήσετε από το όνειρο και να το κρατήσετε βαθιά μέσα σας και να τοποθετηθείτε για να έχετε ούριο άνεμο. Τοποθετηθείτε για μια νέα άφιξη, μια νέα ενέργεια κι ένα νέο ολόγραμμα φωτός.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάω να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία. Να ξέρετε πως είστε ολόκληρα και πλήρη όντα που ισορροπούν με νέο τρόπο. Να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo!

 

Σύνδεση από καρδιάς

Πίσω από το παρελθόν προς στο μέλλον

Πρόσφατα ο Steve κι εγώ κάναμε ένα υπέροχο τετραήμερο ταξίδι στη Καλιφόρνια για να γιορτάσουμε τα 42 χρόνια γάμου μας. Ήταν τόσο σπουδαίο να έχουμε αυτό τον χρόνο μακριά από την καθημερινότητά μας και να είμαστε μαζί.

Περάσαμε τις δύο πρώτες μέρες με την οικογένειά μας στο San Diego. Ήταν υπέροχο που τους είδαμε όλους αλλά επίσης που εξερευνήσαμε την περιοχή που μας λέει πολλά. Το San Diego ήταν το σπίτι μας για πολλά χρόνια. Εκεί μεγαλώσαμε τους δύο γιους μας. Μετακομίσαμε εκεί όταν ο μεγάλος μας γιος ήταν έξι μηνών και μείναμε εκεί για τρία χρόνια. Το παλιό μας σπίτι μας φάνηκε μικρό τώρα καθώς περνούσαμε από μπροστά του αλλά τότε ήταν τέλειο. Ήταν το καλύτερο μέρος να μεγαλώσουμε τα παιδιά. Η περιοχή ήταν τέλεια και τα παιδιά μπορούσαν να παίξουν στο κοντινό ποταμάκι και να πιάσουν ψαράκια. Πήγαιναν με τα ποδήλατά τους στον τοπικό κινηματογράφο και στο σχολείο. Ήταν μια ασφαλής και αθώα περιοχή.

Τις επόμενες δύο ημέρες του ταξιδιού μας πήγαμε στο Los Angeles. Παίξαμε στην παραλία της νήσου Balboa. Ήταν μαγικό το δείπνο στην αποβάθρα με τον ήχο των κυμάτων και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα πάνω από τον ωκεανό. Ήταν πολύ ρομαντικό!

Μετά αποφασίσαμε να επισκεφτούμε το παρελθόν μας όταν ζούσαμε σε άλλα σπίτια. Πόσο διασκεδαστικό ήταν να δούμε πρώτα το σπίτι μας στο San Diego και μετά ακόμα πιο πίσω στην κοινή ζωή μας. Πρώτα πήγαμε σε μια περιοχή με το όνομα Pomona. Εκεί αρχίσαμε να μοιραζόμαστε τη ζωή μας με τον Steve. Εγώ είχα μετακομίσει από τη μητέρα μου στο Missouri όπου ζούσα από τότε που γεννήθηκα μέχρι την ηλικία των είκοσι ετών, όταν και ξεκίνησα την κοινή μου ζωή με τον Steve. Λυπηθήκαμε λίγο που το παλιό μας σπίτι δεν υπήρχε πια αλλά πολλά άλλα σημεία υπήρχαν. Οι αναμνήσεις όμορφων στιγμών γέμισαν το μυαλό μας. Το παλιό κατάστημα στο οποίο δούλευα ήταν ακόμα στη θέση του. Μπαίνοντας μέσα, ένιωσα σαν να βρισκόμουν σε μια χρονομηχανή. Τίποτα δεν είχε αλλάξει εκτός από εμένα. Τότε συνειδητοποίησα πόσο πολύ είχα εξελιχθεί ως άνθρωπος.

Συνεχίσαμε πηγαίνοντας στο μέρος που μέναμε μετά, στο Long Beach. Θυμάμαι πόσο χαρούμενη ήμουν που μετακομίσαμε εκεί γιατί ήταν πιο κοντά στη θάλασσα. Ήταν ένα άνετο σπίτι όπου εξελιχθήκαμε περισσότερο, ανακαλύπτοντας ποιοι ήμασταν και ποιοι γινόμασταν. Εκεί γίναμε από δύο ελεύθεροι άνθρωποι που ζούσαν μαζί, ένα παντρεμένο ζευγάρι με το πρώτο τους παιδί. Σταματήσαμε μπροστά στο συμπαθητικό μικρό σπίτι και πήραμε φωτογραφίες, ξέροντας πως οι άνθρωποι μέσα αναρωτιόντουσαν τι κάναμε. Θα ήθελα να μπορούσα να μπω στο σπίτι, αλλά είχε άλλους ενοίκους οι οποίοι δημιουργούσαν τις δικές τους αναμνήσεις.

Συχνά μας ρωτούν γιατί μετακομίσαμε από το San Diego στο Las Vegas. Ξέρω πως η αίσθηση του να μετακομίσουμε ήρθε σταδιακά αλλά γνώριζα πότε ήταν η ώρα να πάμε σε ένα άλλο μέρος. Οι γιοι μας είχαν μεγαλώσει και είχαν τις δικές τους ζωές, έτσι ο Steve κι εγώ ήμασταν ξανά ένα ζευγάρι ελεύθερο να πάει όπου ήθελε. Τότε ταξιδεύαμε σε ολόκληρο τον κόσμο. Πάντα θα θυμάμαι που γυρίζαμε πάνω από το Las Vegas, περιμένοντας να προσγειωθούμε και να παρουσιάσουμε ένα σεμινάριο. Ο Steve κι εγώ κοιτούσαμε κάτω την περιοχή, εκεί που ζούμε τώρα και λέγαμε ο ένας στον άλλον, “Εδώ θα μετακομίσουμε!” Δεν μου άρεσε αυτό το συναίσθημα γιατί πάντα έλεγα ότι το San Diego ήταν το σπίτι μας. Ταυτόχρονα με συνάρπαζε η πιθανότητα μιας νέας περιπέτειας με τον Steve. Ακολουθήσαμε λοιπόν τις καρδιές μας και βρήκαμε το τέλειο νέο σπιτικό μας. Το Las Vegas είναι παρεξηγημένο. Μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να φανταστούν να μένουν εκεί. Είναι γνωστό για τα δυνατά του φώτα και τις διάφορες δραστηριότητες, αλλά ξεπερνάει αυτά που σκέφτεται ο κόσμος. Αυτό το κομμάτι του είναι διαθέσιμο κάθε φορά που θέλουμε να το εξερευνήσουμε αλλά τον περισσότερο καιρό μένουμε σπίτι μας και στον παράδεισο που έχουμε δημιουργήσει για εμάς. Τα βουνά είναι σχετικά κοντά και μια μικρή διαδρομή με το αυτοκίνητο αποκαλύπτει ένα εντελώς νέο σκηνικό. Μου λείπει η θάλασσα αλλά η Καλιφόρνια δεν είναι καθόλου μακριά. Την επισκεπτόμαστε συχνά. Όταν μετακομίσαμε στο Las Vegas κάποιος με ρώτησε αν αυτό θα είναι το τελευταίο μας σπίτι και αν σκεφτόμαστε να μείνουμε εκεί για το υπόλοιπο της ζωής μας. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να πω όχι γιατί τότε προσαρμοζόμουν στο νέο μου περιβάλλον. Αυτό τον μήνα γιορτάζουμε τα δέκα ευτυχισμένα χρόνια στο μέρος που ονομάζουμε σπίτι. Θα είναι το σπίτι μας για πάντα; Ποιος ξέρει; Αυτή τη στιγμή είναι μια χαρά για εμάς.

Ένα χαμόγελο σχηματίζεται στο πρόσωπό μου καθώς ανακαλώ τις αναμνήσεις από το παρελθόν μας. Νιώθω γεμάτη στο παρόν, ευγνωμονώντας τη ζωή μου σήμερα. Το μέλλον σίγουρα θα επιφυλάσσει πολλές νέες συναρπαστικές εμπειρίες που θα δημιουργήσουν νέες αναμνήσεις.

 

Με φως και αγάπη,

Μπάρμπαρα Ρόθερ

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!