Σεπτέμβριος 2011

Πόσο μικρός είναι ο κόσμος σας;

 

Από τον Steve:

Το γκρουπ μας πηγαίνει σε ένα ενδιαφέρον ταξίδι στο δικό μας προσωπικό ενεργειακό πεδίο. Είπαν πως αντανακλάει όλα όσα κάνουμε όπως επίσης και τον οικονομικό μας κόσμο. Με έναν τρόπο, το γκρουπ χρησιμοποιεί την έννοια ενός μικρού κόσμου, θέλοντας να τονίσει το πόσο φόβο επιτρέπουμε να εισέρχεται στην καθημερινότητά μας. Οπότε, η ερώτηση είναι: πόσο μικρός είναι ο κόσμος μας;

Να έχετε έναν υπέροχο μήνα!

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

 

Από το Γκρουπ:

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Αυτή η μέρα είναι ξεχωριστή. Υπάρχουν κομμάτια που έχουν αρχίσει να πέφτουν στη θέση τους στον μικρό σας κόσμο. Λέμε “ο μικρός σας κόσμος” επειδή είναι ένας από τους μικρότερους πλανήτες στον ορίζοντάς σας που βοηθάμε και προσέχουμε, καθώς υπάρχουν πολλά άλλα παιχνίδια στο σύμπαν. Αυτό ήταν το μόνο παιχνίδι χωρίς κανόνες. Αποφασίσατε να μετακινήσετε όλους τους κανόνες του παιχνιδιού για να παίξετε και να βρείτε την αντανάκλασή σας και τον θεό μέσα από τα μάτια του ανθρώπου. Αυτή ήταν η πρόθεσή σας. Την ξεκινήσατε κρύβοντας την δική σας δύναμη… με το να δίδετε την δύναμή σας σε πράγματα μεγαλύτερα του εαυτού σας. Δούλεψε πολύ καλά μέχρι ένα σημείο αλλά τώρα αυτό που αναζητάτε είναι εκείνο που ήδη έχετε θέσει τη δύναμή σας σε αυτό και που απλά την αντανακλάει. Είναι στην πραγματικότητα μόνο ένας καθρέπτης που σας επιτρέπει να εκφράσετε τον θεϊκό σας εαυτό μέσω του φυσικού σας σώματος σε αυτόν τον πλανήτη.

Κάνοντας το πέπλο στην άκρη

Μπορούμε να δούμε την κρίσιμη μάζα που έχει επιτευχθεί και γι΄αυτό αυτή η μέρα είναι αξιοσημείωτη. Η κρίσιμη μάζα έχει ξεκινήσει περισσότερο να κρατάει τη δύναμη από μέσα, παρά να την εκφράζει ή να την δίνει σε κάτι άλλο. Δεν σημαίνει πως πρέπει να αλλάξετε τα συστήματα πεποίθησής σας – δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεκινήσετε να ακούτε τον εαυτό σας αν και ευχόμαστε να το κάνετε. Απλά σημαίνει πως φτάνετε το επόμενο επίπεδο καθώς η συλλογική δόνηση έχει ξεκινήσει να παίρνει και να κρατάει την δική σας δύναμη. Αυτό δεν έχει συμβεί ξανά ποτέ, ειδικά σε έναν πλανήτη που δεν υπάρχουν κανόνες που υπάρχουν σε άλλους πλανήτες. Δεν είναι τόσο το γεγονός ότι έχουν κατεύθυνση, όσο το ότι έχουν προκαθορισμένες κατευθύνσεις με πολλούς τρόπους. Αυτοί οι άλλοι πλανήτες ξέρουν πότε θα τελειώσουν ενώ εσείς όχι. Αυτό επιτρέπει την έκφραση της ενέργειας του θεού να περάσει μέσα από τον καθένα από εσάς, αν και είναι πολύ δύσκολο για τους ανθρώπους να το εμπιστευτούν αυτό. Έχετε ξοδέψει τόση πολύ ενέργεια να δώσετε την δύναμή σας σε κάτι μεγαλύτερο από αυτό που πιστεύατε πως ήταν, οπότε το να ανακαλύψετε την δική σας μεγαλοπρέπεια είναι πολύ συχνά μεγάλη πρόκληση για πολλούς από εσάς. Τώρα, ο κόσμος έχει ξεκινήσει να αλλάζει επίσης. Τα πάντα έχουν αρχίσει να μετακινούνται προς τα εκεί όπου δεν μπορείτε να δείτε μια νέα εκδοχή του εαυτού σας, αλλά και επίσης προς την αναγνώριση ενός μικρού μόνο μέρους της αληθινής σας φύσης, ως δημιουργοί στον πλανήτη Γη.

Από αυτή την πλευρά του πέπλου, με αγάπη καλούμε τους μικρούς θεούς που περπατάνε ολόγυρα με παρωπίδες, πέφτοντας ο ένας στον άλλον και ρωτώντας… “Έχετε δει τον θεό; Μπορείτε να μου πείτε σχετικά με τον θεό;” Περπατάτε ολόγυρα παίζοντας αυτό το υπέροχο παιχνίδι χωρίς να ξέρετε ποιοι πραγματικά είσαστε. Αυτό αλλάζει και σήμερα έχει επιτευχθεί η κρίσιμη μάζα. Εκείνοι που άρχισαν να καταλαβαίνουν την δύναμή τους τώρα υπερτερούν απέναντι σε εκείνους που έχουν δώσει τη δύναμή τους σε κάτι άλλο. Δεν σας ζητάμε να εγκαταλείψετε τα συστήματα πεποίθησής σας ή να αλλάξετε κάτι που δουλεύει για εσάς. Αυτό που σας ζητάμε να κάνετε είναι να ανοίξετε τα μάτια σας και να γίνετε συνειδητοί της αληθινής σας φύση του ποιοι είσαστε και της επίδρασης που έχει αυτό στον κόσμο και στους γύρω σας.

Η πρόκληση

Πολλοί έχετε επιλέξει να γίνετε εκείνο που αποκαλείτε Εργάτες του Φωτός (lightworkers). Η λέξη “Εργάτες του Φωτός” είναι ένας κατ’ επιλογήν τίτλος που έχει δοθεί σε οποιονδήποτε έχει επιλέξει να σκορπίσει το φως σε αυτόν τον πλανήτη. Πολλοί έχετε έρθει με αυτή την πρόθεση και τώρα οι πόρτες έχουν ανοίξει. Δεν θα γίνει καμία έκθεση εκτός αν επιλέξετε να βαδίσετε αυτή την πόρτα. Πολλοί από εσάς φοβούνται αυτή την πόρτα γιατί σημαίνει να χάσετε την ασφάλειά σας, εκθέτοντας τον εαυτό σας και να γίνετε ευάλωτοι. Όμως, αγαπητοί, εκεί είναι που γινόσαστε ακόμη πιο δυνατοί. Αυτό είναι το σημείο όταν γίνεστε άνετοι με την δική σας ευπάθεια, ώστε να ισορροπήσετε την αρσενική / θηλυκή σας πλευρά. Αυτό τώρα συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο, λόγω της επιλογής που έχει κάνει ο καθένας σας στις προσωπική του ζωή αυτή τη στιγμή.

Επανα-κατανομή του νερού

Επιθυμούμε επίσης να μιλήσουμε για άλλα δύο κομμάτια. Υπάρχει μια τεράστια επανα-κατάταξη του νερού που ακόμη λαμβάνει χώρα όπως αρχικά είχε προβλεφθεί. Θα συνεχιστεί επί του παρόντος και αυτό σημαίνει πως πολλοί άνθρωποι έχουν προκλήσεις σχετικά με το νερό. Υπάρχουν μόνο τρεις προκλήσεις σχετικά με το νερό: πάρα πολύ, πολύ λίγο, πολύ βρώμικο. Αυτά τα τρία κομμάτια που εναρμονίζετε τώρα προς αναζήτηση της νέας εξέλιξης και μαζί με τη νέα δόνηση του πλανήτη Γη, δημιουργούν μια νέα περιστροφή σαν μια κορυφή που ετοιμάζεται να φέρει μια νέα ενέργεια. Δημιουργείτε μια εντελώς νέα διάσταση για εν-δυναμωμένους ανθρώπους να υπάρξουν σε αυτά τα φυσικά σώματα που έχετε προσαρμοστεί. Αυτό γίνεται συναρπαστικό για κάθε μία ύπαρξη του σύμπαντος που παρακολουθεί, επειδή αυτό δε συνέβη ποτέ ξανά. Οδηγείτε το δρόμο και λόγω αυτού, όλα τα μάτια του Σύμπαντος βρίσκονται στον πλανήτη Γη παρακολουθώντας κάθε κίνηση που κάνετε. Αυτό θα μελετηθεί για αιώνες του χρόνου το πώς ο πλανήτης μπόρεσε να κάνει μια δονητική μετατόπιση με κάθε ύπαρξη, χωρίς να χρειαστεί να καταστραφεί πρώτα. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά και ελπίζουμε, παρ΄όλες τις πολλές δυσκολίες που πολλοί έχετε στην ζωή σας κάνοντας αυτή την αλλαγή, να καταλάβετε πως είσαστε μέρος αυτού και πως έχετε ήδη βοηθήσει να δέσετε την ενέργεια εδώ. Γι΄αυτό έχει επιτευχθεί η κρίσιμη μάζα τώρα. Συγχαρητήρια, βαδίζετε μέσα στη δύναμή σας! Τέλος σας λέμε να μοιραστείτε αυτό μεταξύ σας επειδή είναι ο ευκολότερος τρόπος να προχωρήσετε.

Πάντοτε πιστεύατε στο να δίνετε τη δύναμή σας σε κάτι μεγαλύτερο του εαυτού σας και έτσι, νομίζατε πως για να διδάξετε ή να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας, θα έπρεπε πρώτα να είναι μεγαλόπρεπες. Σας λέμε αγαπητοί πως το παράδειγμα των δασκάλων έχει πλέον αλλάξει. Σας λέμε πως δεν μπορείτε να στέκεστε πλέον σε βάθρο και να εξακολουθεί αυτό να έχει επίδραση ως δάσκαλος. Αυτό που λαμβάνει χώρα για όλους σας είναι πως θα βρείτε το νέο παράδειγμα του να βαδίζετε δίπλα στους μαθητές και να περνάτε μέσα από δυσκολίες και προκλήσεις όπως κι εκείνοι περνάνε, όπου θα μάθετε πολλά περισσότερα από αυτό τις περισσότερες φορές. Ως δάσκαλοι, θα χρησιμοποιήσετε αυτή τη γνώση για να την διαδώσετε και να την παρουσιάσετε με πολλούς διάφορους τρόπους, όπως συμβαίνει τώρα.

Η Γη από μόνη της επίσης περνάει προκλήσεις ισορροπίας του στροβιλισμού της κορυφής που τώρα είναι ελαφρώς εκτός ισορροπίας. Αυτό δεν είναι κακό – είναι απλά μια νέα δόνηση η οποία δημιουργεί μια νέα διάσταση όχι μονάχα για την ύπαρξη της Γης αλλά για όλα τα πλάσματα, συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου της δόνησης που αποκαλούμε ανθρώπους. Κάθε μέρος της Γης προχωράει προς το επόμενο επίπεδο.

Αυτή τη στιγμή, βλέπετε μεγάλο μέρος της αιτίας που επιδράει πάνω σε αυτό. Αυτό που βιώνετε έχει να κάνει με την ίδια την επανα-κατανομή του νερού που ψάχνει να βρει μέρη που χρειάζεται στον πλανήτη, όχι μονάχα για να ισορροπήσει την κορυφή του στροβιλισμού, αλλά επίσης να βρει την καλύτερη τοποθεσία για να θρέψει τη Γη. Τώρα έχετε αρχίσει να σκέφτεστε με μια νέα συνειδητότητα μέχρι σήμερα, όπου υπάρχουν πολλά μέρη που το νερό πηγάζει από το έδαφος τόσο φρέσκο, που το συσκευάζετε και το στέλνετε σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό έχει δημιουργήσει μια πράξη εκροής που είναι πολύ μαγική, καθώς το νερό είναι πραγματική ενέργεια. Γνωρίζουμε πως δεν το αναγνωρίζετε ως ενέργεια στα επιστημονικά δεδομένα σας αλλά εμείς το αναγνωρίζουμε. Ένα από τα συστήματα ενέργειας που ορίζετε στον δικό σας κόσμο, είναι πως η ενέργεια δεν πεθαίνει, απλά μεταμορφώνεται από τη μία φόρμα στην άλλη και αυτό είναι απόλυτα αληθινό για το νερό. Το νερό που πίνετε από τα στιλάτα μπουκάλια σας σήμερα, είναι το ίδιο νερό που έπιναν οι δεινόσαυροι. Είναι το ίδιο κομμάτι που κρατάει την ίδια ενέργεια σε όλο το διάστημα, καθώς δεν είναι προορισμένο μόνο στον πλανήτη Γη και διανέμει την αγάπη σε όλο το σύμπαν. Αν φέρετε το νερό μέσα στο σώμα σας με την πρόθεση να λαμβάνετε την αγάπη του σύμπαντος, μαντεύετε τί θα συμβεί; Οι μικροί θεοί θα είναι εδώ ξανά επειδή θα το δημιουργήσετε. Αυτός είναι ο τρόπος για να εναρμονίζεστε με το νερό, καθώς πρέπει να κινηθεί για να βρει μια νέα ισορροπία. Δεν χρειάζεται να καταστραφεί για να βρει αυτή την ισορροπία και αυτό είναι που βιώνουν οι άνθρωποι αυτή τη στιγμή. Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι πως μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με το να σταθεροποιήσετε αυτή την αλλαγή. Σκέφτεστε πως υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη, πώς μπορεί ένας να κάνει τη διαφορά; Σας λέμε πως ένας έχει όλη τη δύναμη όταν γνωρίζει πώς να την προσεγγίσει και πώς να τη χρησιμοποιήσει.

Συμπονετικές δονήσεις στο σώμα

Συμβαίνουν τόσα πολλά με την επανα-διανομή του νερού στο φυσικό σας σώμα, που νιώθει μια συμπονετική δόνηση και αυτό δημιουργεί πολλά πάνω κάτω και δυσκολίες, συναισθηματικές και φυσικές προκλήσεις, ειδικά σε ότι αφορά την αγκίστρωση στο κέντρο της ύπαρξής σας. Μοιάζει σα να έχετε χάσει το σκοινί που σας δένει με τον πλανήτη Γη – έχετε χάσει τη βασική σας σύνδεση. Στην αρχή μοιάζει υπέροχο να χάσετε αυτή τη σύνδεση και μετά συνειδητοποιείτε πως είναι πολύ δύσκολο να μην έχετε αυτή την άγκυρα. Θα βρείτε νέους τρόπους να αγκιστρωθείτε κατά την περίοδο αυτών των αλλαγών αλλά επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα μέρος της δικής μας οπτικής της ανθρώπινης φύσης κατά τη διάρκεια αυτών των αλλαγών. Είναι εύκολο να δείτε πως πηγαίνετε από το ένα επίπεδο στο άλλο σα να ανεβαίνατε μια σκάλα. Ανυψώνετε τη δόνησή σας αλλά είναι επίσης σημαντικό να καταλάβετε πως από τη στιγμή που ένας άνθρωπος φοβηθεί, κάνει ένα βήμα κάτω στη σκάλα. Μπορείτε να ζήσετε εκεί; Όχι. Οι περισσότεροι λένε, «Τί κάνω εδώ; Πρέπει να πάω αμέσως πάνω στη σκάλα». Κάνετε μια στροφή και επιστρέφετε. Πολλοί από εσάς κρίνετε τους εαυτούς σας όταν κατεβαίνουν ένα επίπεδο στη σκάλα. Παρακαλούμε μη το κάνετε αυτό. Μεταξύ θεών, ποιος κρίνει έναν θεό;

Αυτό που σας ζητάμε να κάνετε είναι απλά να βρείτε ένα μέρος να χρησιμοποιήσετε την ενέργειά σας και να τη δέσετε εκεί – βρείτε ένα μέρος όπου μπορείτε να δώσετε μέρος αυτής της ενέργειας σε ένα οργανωμένο σχέδιο, ή ένα μέρος όπου μπορεί ένας άλλος να την λάβει. Μπορείτε απλά να παρακολουθείτε τον κόσμο ή να δέσετε την ενέργειά σας ως μικρός θεός σ΄αυτόν τον πλανήτη, κρατώντας και μοιράζοντας τις σκέψεις σας ανοιχτά με τους άλλους στον πλανήτη, σε άλλους που είναι έτοιμοι να ακούσουν. Θα κάνετε περισσότερο τη διαφορά απ΄όσο θα μπορούσατε να καταλάβετε ποτέ, αλλά επίσης είναι πολύ συνηθισμένο να κάνετε κι ένα βήμα πίσω, κρατώντας συστήματα πεποίθησης ή να κατέβετε ένα σκαλί. Είναι επίσης συνηθισμένο όταν οι άνθρωποι φοβούνται ή να χάσουν την άγκυρά τους καθώς ο κόσμος συρρικνώνεται και γίνεται πολύ μικρός. Τώρα υπάρχει πολύ λίγη κατανόηση σχετικά με αυτό, οπότε ας μοιραστούμε με εσάς την οπτική μας.

Πόσο μικρός είναι ο κόσμος σας;

Τί συμβαίνει όταν κάποιος δεν έχει ένα μέρος να κοιμηθεί, κανένα καταφύγιο, καθόλου χρήματα και καθόλου φαγητό; Βασικά, ο κόσμος του γίνεται πολύ μικρός και σε αυτό το σημείο, το ενεργειακό του πεδίο γίνεται πολύ σφιχτό γύρω από το σώμα. Τότε έρχεται κάποιος άλλος και του δίνει μια κουβέρτα. Αμέσως ο κόσμος του γίνεται λίγο μεγαλύτερος. Μετά από την κάλυψη των βασικών αναγκών του φαγητού και της στέγης, το άτομο αυτό γίνεται απόλυτα ευτυχισμένος. Τώρα, προσέξτε μια ψευδαίσθηση που υπάρχει στον πλανήτη Γη. Η ψευδαίσθηση είναι πως αν μια κουβέρτα μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους, τότε πέντε κουβέρτες μπορούν να σας κάνουν πέντε φορές ευτυχισμένους. Αυτό το μοτίβο του κάποιος να ξεκινάει να συλλέγει και να συγκεντρώνει, έχει συνήθως το αντίθετο αποτέλεσμα και σύντομα ανακαλύπτει πως το να έχει κάτι στην κατοχή του, του ανήκει.

Αυτό είναι το σημείο που κάποιος βρίσκει τη χαρά με το να απελευθερώνει και να το επιτρέπει. Κρατήστε στο μυαλό σας αυτές τις σημαντικές αλήθειες: χρειάζονται πολύ λίγα για να είσαι ευτυχισμένος. Η σύγχυση αρχίζει από τη στιγμή που αισθάνεται κάποιος ευτυχισμένος και μετά θέλει να επαναλαμβάνεται αυτό για την υπόλοιπη ζωή του. Η αληθινή ευτυχία μπορεί μόνο να βιωθεί στην παρούσα στιγμή. Το να επαναλαμβάνεις την επιτυχία, είναι ανθρώπινη τάση αλλά επίσης σε κρατάει και σε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι, περιορίζοντάς σου την εμπειρία σου ως άνθρωπος. Πώς θα μπορώ να είμαι σίγουρος ότι θα είμαι ευτυχισμένος για την υπόλοιπη ζωή μου; Αυτό που σας ζητάμε είναι να αγκιστρωθείτε στη στιγμή, στο σήμερα. Χαμογελάστε. Αφήστε την ενέργεια να περάσει μέσα από εσάς και το αύριο θα φροντιστεί από μόνο του με τρόπο που δε θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε πως θα ήταν δυνατό.

Επίσης επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα πρόσθετο κομμάτι. Η συρρίκνωση του κόσμου σας έχει αντίστοιχο αποτέλεσμα στην παγκόσμια οικονομία. Αυτό ήδη είναι μια τεράστια σκανδάλη, καθώς όταν ο κόσμος σας γίνεται μικρότερος, σκέφτεστε την επιβίωσή σας. Δεν ξοδεύετε χρήματα και δεν αφήνετε την ενέργεια να ρέει με τον ίδιο τρόπο. Τα έχετε σφιχτά γύρω σας και αποτυγχάνετε να σχεδιάσετε ανάπτυξη για το μέλλον. Πολλοί ούτε καν σκέφτονται τον επόμενο χρόνο και κάποιοι έχουν επικεντρώσει την ενέργειά τους πολύ σφιχτά γύρω τους λέγοντας… «Τί θα κάνω σήμερα;» Ονειρευτείτε. Αυτό σας ζητάμε να κάνετε. Γνωρίζετε πως δεν είσαστε περιορισμένοι με τον ίδιο τρόπο. Βρεθείτε μαζί και ονειρευτείτε και μοιραστείτε αυτά τα όνειρα με τον καθένα και ξεκινήστε να βλέπετε πώς οι μικροί θεοί μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον πλανήτη. Ξεκινήστε μια επιχείρηση, θέστε πλάνα σε κίνηση. Όλοι παίζετε το ίδιο παιχνίδι – φέρετε την ίδια ενέργεια. Όλοι την εκφράζετε με ελαφρώς διαφορετικούς τρόπους όπως ήταν και η αρχική σας πρόθεση.

Πόσο μικρή είναι η οικονομία της Γης;

Επιθυμούμε να κάνουμε μια σύντομη αναφορά στην παγκόσμια οικονομία. Ξεκινήσαμε αυτό το μήνυμα λέγοντάς σας σήμερα πως αυτή η μέρα είναι σημαδιακή. Οι άνθρωποι που παίρνουν την δύναμή τους υπερέχουν από εκείνους που δίνουν την δύναμή τους. Αυτό σημαίνει πως μια ιδέα το έχει προκαλέσει – και αυτή είναι η ανάγκη όλων των ανθρώπων. Είναι η ανάγκη των μικρών θεών να παραμερίσουν το πέπλο και να δουν ποιοι είναι και να ξεκινήσουν να εναρμονίζονται με τους άλλους θεούς. Μια εν-δυναμωμένη ιδέα φυτεύτηκε στο γόνιμο έδαφος της ανθρώπινης εξέλιξης όπου θα αναπτυχθεί και θα κρατηθεί πολύ γρήγορα.

Στο παρελθόν, οι περιορισμοί ασφαλείας αφαιρέθηκαν για να κάνουν χώρο για γρηγορότερη ανάπτυξη. Αυτή ήταν άμεση πρόθεση για να σιγουρευτεί το γεγονός πως όλοι είχαν πέντε κουβέρτες. Ως αποτέλεσμα δημιουργήθηκαν φούσκες στην οικονομία που προκάλεσε πολλά προβλήματα – υπάρχει ακόμη μια μεγάλη φούσκα πάνω στην οποία πολλές οικονομίες χτίστηκαν. Αυτό σημαίνει πως οικονομίες μπορούν πολύ εύκολα να κάνουν αρκετά πηδήματα πάνω και κάτω, καθώς αυτές οι φούσκες δεν περιορίζονται σε μία μόνο χώρα ή μία μόνο κουλτούρα – έχουν αρχίσει ολοκάθαρα να εμφανίζονται σε πολλούς τομείς. Κατά την διάρκεια αυτών των καιρών, όλοι οι πολίτες της Γης έχουν την δυνατότητα να εξετάσουν και να επανα-διευθετήσουν τις ανάγκες τους και τα θέλω τους.

Δεν λέμε πως δεν μπορείτε να έχετε αφθονία. Στην πραγματικότητα, ελπίζουμε να νιώσετε αρκετά άνετα με την αφθονία επειδή αν πραγματικά φέρετε τον Ουρανό στη Γη, το ένα κομμάτι που έχετε με λάθος αντίληψη είναι η ιδέα της αφθονίας. Ακόμη πιστεύετε στην έλλειψη και στον περιορισμό καθώς το μεγαλύτερο μέρος αντανακλάται στην παγκόσμια οικονομία. Όταν όλοι νιώσουν άνετα και ανταλλάσουν, υπάρχει ανάπτυξη και κίνηση αλλά όταν κρατάτε τον εαυτό σας και σκέφτεστε πως τα πάντα είναι θέμα επιβίωσης, αυτό είναι που εκπέμπετε και που δημιουργείτε. Οπότε, η ερώτηση που σας κάνουμε σήμερα είναι: πόσο μικρός είναι ο κόσμος σας; Τί θα θέλατε να κάνετε με αυτόν; Σας το λέμε αυτό για έναν πολύ απλό λόγο. Έχουμε δει την ανάγκη για ακόμη ένα πλήγμα στην οικονομική αγορά σας, με σκοπό να απαλλαχθείτε από αυτή την φούσκα. Τώρα βλέπουμε κάτι καινούριο και έχουμε πρόσφατα δει ένα κίνημα στις αγορές που επιθυμεί δυνατά να χτίσει ξανά.

Αυτό μπορεί να προκαλέσει ανησυχία σε πολλούς τομείς, καθώς πολλές από τις κυβερνήσεις σας βρίσκονται στο χείλος να χάσουν τα πάντα αλλά στην πραγματικότητα δεν αφορά τις κυβερνήσει σας. Δεν χρειάζεται τίποτα να κάνουν καθώς αυτή η δύναμη βγαίνει μέσα από τον καθένα σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κοιτάξετε στην απόφασή σας για τη σχέση του πόσο μεγάλος είναι ο κόσμος σας: Πήρα την απόφαση λόγο του φόβου ή το έκανα από αγάπη; Κοιτάζω να αναπτυχτώ μόνο εγώ ή κοιτάζω να εν-δυναμώσω άλλους ανθρώπους; Τώρα θα ανακαλύψετε ποιο είναι το πραγματικό κίνητρό σας. Πολλοί από εσάς έχετε ήδη συλλέξει όλες τις κουβέρτες, σπίτια, αυτοκίνητα και όλα αυτά τα διασκεδαστικά πράγματα της ζωής. Σας λέμε πως αυτό δεν είναι λάθος αλλά δε θα σας φέρει αυτές τις επαναλαμβανόμενες στιγμές ευτυχίας, επειδή η ευτυχία είναι ακριβώς στην αρχή της παρούσας στιγμής. Είναι αυτό το πολύ μικρό κομμάτι που γεμίζει όλα όσα χρειάζεστε για να παριστάνετε τον άνθρωπο στον πλανήτη Γη καθώς το πνεύμα σας χρειάζεται πολύ λίγα. Αναπτύξτε αυτό το σημείο, δουλέψτε μαζί του και παρακολουθήστε καθώς ο κόσμος σας ξεκινά να αλλάζει επειδή δεν πιστεύει άλλο πως οι οικονομίες χρειάζεται να καταρρεύσουν. Απλά κοιτάξτε πίσω σας σε κάνα μήνα και θα δείτε την αγορά να αναπτύσσεται και να χαμηλώνει, ανάλογα με τις προσδοκίες. Ποιανού τις προσδοκίες; Όλοι περιμένουν όλες οι οικονομίες να είναι επίπεδες αλλά αυτό δεν συνέβη. Γιατί; Επειδή υπάρχουν μικροί θεοί εκεί έξω που αναγνωρίζουν πολλές ευκαιρίες. Ξεκίνησαν να σκέφτονται πέντε χρόνια μπροστά και να χτίσουν κάτι που θα αναπτυχθεί και αν και φοβούνται, παίρνουν μια ανάσα και αφήνουν τον κόσμο τους να γίνει μεγάλος ξανά. Αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε τη δύναμή σας. Νιώστε την αντίσταση. Νιώστε την πρόκληση και νιώστε τους φόβους σας. Απλά μη ζείτε μαζί τους.

Είναι η μεγαλύτερη τιμή όλων που σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό καθώς κοιτάτε τα μάτια ενός θεού όταν κοιτάτε τα μάτια ενός άλλους. Να φροντίζεστε μεταξύ σας με την κάθε ευκαιρία και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

μετάφραση:  Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!