Σεπτέμβριος 2010

Γείωση Φωτός
Μαγνητικά Συναισθήματα

 

Αυτόν τον μήνα το γκρουπ μας έδωσε ένα πολύ καθαρό και δυνατό σήμα ότι ήταν ασφαλές να προχωρήσουμε. Η επικοινωνία είχε διαφορετική ενέργεια, πολύ άμεση και μάλιστα κάπως σφοδρή.  Είπαν να λέτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας σε κάθε περίπτωση και αφήστε την φωνή σας να ακουστεί. Είναι η ώρα για τον καθένα από εμάς να αφήσει την δόνησή του να ελευθερωθεί προς το Σύμπαν. Το παράδειγμα που μου έδωσαν ήταν όχι μόνο να παραπονούμαστε όταν κάτι είναι λάθος αλλά και να λέμε αυτό που σκεφτόμαστε όταν κάτι είναι σωστό. Σκεφτήκαμε ποτέ να γράψουμε μια σημείωση κάτω από τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος που να λέει: “Ευχαριστώ που κάνατε σπουδαία δουλειά αυτόν τον μήνα!” Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι κανείς σημαντικός δεν θα δει αυτή την σημείωση. Αλλά το γκρουπ μου υπενθύμισαν γρήγορα ότι δεν έχει καμιά σημασία αν θα το διαβάσει κανείς, το μόνο που έχει σημασία είναι ότι το έγραψα. Βασικά είπαν ότι όλες μας οι δονήσεις θα γίνουν περισσότερο αισθητές αυτήν την περίοδο.

Επίσης ανέφεραν ένα γεγονός που θα το αισθανόμαστε για πολλά χρόνια από τώρα. Σε αυτή την επικοινωνία μίλησαν ειδικά για μορφές συναισθηματικής αστάθειας που μπορεί να πυροδοτηθούν από τις μαγνητικές διαβαθμίσεις που προκαλούν οι ηλιακές εκλάμψεις. Το είχαν αναφέρει αυτό και παλιότερα στην επικοινωνία Μαγνητική σε Κίνηση, αλλά αυτήν την φορά μάς έδωσαν το νούμερο των 76 ωρών μετά την έκλαμψη. Από την ιστοσελίδα SpaceWeather.com μπορώ να σας πω ότι δεν χρειάζεται τόσος πολύς χρόνος για να χτυπήσει το μαγνητικό κύμα την Γη μετά από μια ηλιακή έκλαμψη. Ωστόσο νομίζω πως εννοούσαν ότι αυτός είναι ο χρόνος που παίρνει τα εσωτερικά μας συστήματα να αποσταθεροποιηθούν και εμείς να αισθανθούμε τα αποτελέσματα. Δεν συμβαίνει σε όλους αλλά ακριβώς τώρα είναι ο καιρός που μια νέα δόνηση αρχίζει και οτιδήποτε εκτός συγχρονισμού με αυτήν την δόνηση έρχεται στην επιφάνεια. Πιο πολλές σχέσεις από ποτέ βιώνουν εντάσεις για αυτόν τον λόγο. Ήρθε η ώρα να είστε δίκαιοι με ΕΣΑΣ και να ακουστείτε!

Να έχετε έναν υπέροχο μήνα!

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία
Φτιάχνοντας Χώρο για τους Ενδυναμωμένους Ανθρώπους

Αγαπημένοι, εσείς πήρατε αυτήν την ημέρα και αλλάξατε κάθε της σημείο. Όταν αυτή η ιδιαίτερη μέρα τέθηκε σε κίνηση με το που ο ήλιος βγήκε από τον ορίζοντα, δεν είχατε τίποτε άλλο από δυνατότητες. Αλλάξατε όλα στα οποία εισήλθατε, έτσι ώστε να δημιουργήσετε χώρο στο πνεύμα σας για να έχει μια ανθρώπινη εμπειρία. Τώρα αρχίζετε να αλλάζετε ολόκληρο το σύμπαν για να δώσετε χώρο στις ενδυναμωμένες υπάρξεις στον πλανήτη Γη.

Μιλήσαμε για τον πελώριο σεβασμό και την τιμή που αισθανόμαστε για εσάς, αλλά και για το πώς οι άλλες υπάρξεις στο σύμπαν σας βλέπουν. Βλέπουν την Γη σαν μια από τις μεγαλύτερες δυνατότητες από την οποία μπορούν να μάθουν και να αναπτυχθούν με πολλούς τρόπους. Ναι, κοιτάτε τις ημερήσιες εφημερίδες σας και βλέπετε πολέμους, προκλήσεις, προβλήματα, τσουνάμι, σεισμούς και άλλα. Αλλά σας λέμε ότι είναι η ανάπτυξή σας και η διεύρυνση μέσα στην σωστή σας θέση στο σύμπαν που ανοίγει τις δυνατότητες, έτσι ώστε να αλλάζετε μέρα με τη μέρα. Αυτή είναι η ομορφιά που τώρα απλώνεται μπροστά σας και οι δυνατότητες που δεν είχατε ούτε καν χθες. Κάθε μέρα οι δυνατότητες αρχίζουν να χτίζονται για εσάς, και σας ζητάμε απλά να αρχίσετε να τις συνειδητοποιείτε. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο από το να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις πληροφορίες και να χρησιμοποιείτε τις μεγαλύτερες ικανότητες που κρύβατε από τον εαυτό σας για τόσο καιρό. Η συνεχής σας εργασία να περιορίσετε το ενεργειακό σας πεδίο (μέσα στο σώμα σας) χρειαζόταν για να φέρετε και να κρατήσετε την συνοχή της ενέργειά σας, ώστε να προσδιοριστείτε σαν άνθρωπος. Τώρα αρχίζετε να αφήνετε αυτό τον περιορισμό και αρχίζουν να λαμβάνουν χώρα κάποιες από τις δυνατότητες. Τώρα θα έχετε ικανότητες που δεν είχατε ποτέ πριν, γι’ αυτό ας μοιραστούμε με εσάς μια συνοπτική θεώρηση για το τι να περιμένετε και για το πώς μπορείτε να εργαστείτε με αυτές.

Πέρα από το Πεδίο της Θεωρίας

Είχαμε αναφέρει παλιότερα ότι το έτος 2012 θα αποκαλύψει την έκθεση σε έναν τύπο ακτινοβολίας με τον οποίο είστε ήδη εξοικειωμένοι με πολλούς τρόπους. Παρ’ όλα αυτά ποτέ δεν προσδιορίσατε αυτήν την ακτινοβολία, γιατί ακόμη και οι επιστήμονές σας δεν είναι εντελώς άνετοι με την κατανόηση του τι συμβαίνει σε ένα υλικό σώμα μέσα σε ένα μαγνητικό πεδίο. Τί συμβαίνει εάν δημιουργήσετε ένα μαγνητικό πεδίο γύρω από το σώμα σας χρησιμοποιώντας πολύ απλές τεχνικές; Στην πραγματικότητα οι άνθρωποι το κάνουν αυτό κάθε φορά που κάνουν μια σκέψη. Η ενέργεια κάθε σκέψης συγχωνεύεται με την ενέργεια όλων των υπόλοιπων σκέψεων που πιστεύετε σαν αλήθεια. Αν η νέα σκέψη συγχωνεύεται με επιτυχία με το υπάρχον πεδίο σας, τότε αρχίζει η διαδικασία της φυσικής έλξης. Αυτό γίνεται με τον ίδιο τρόπο που δημιουργήσατε την εμπειρία σας σήμερα το πρωί, όταν πρωτοξυπνήσατε και είδατε το φως του ήλιου σαν την πρώτη δυνατότητα αυτής της ημέρας. Όταν έχετε κοσμικά γεγονότα που αλλάζουν την μαγνητική στον πλανήτη σας, όλοι σας αισθάνεστε αυτήν την αλλαγή και δεν ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε με αυτή. Η επερχόμενη έκθεση για την οποία μιλάμε μπορεί να περιπλέξει ή να διακόψει αυτή την διαδικασία για μερικούς από εσάς, ειδικά αυτούς που φαίνεται να έχουν ήδη μια φυσική αίσθηση προσανατολισμού.

Αυτή η έκθεση στην μαγνητική ακτινοβολία λαμβάνει χώρα με αυτό που αποκαλείτε ηλιακές εκλάμψεις, CME (Στεφανιαίες Εκτινάξεις Μάζας). Ο ήλιος σας αρχίζει να εκρήγνυται πάλι. Αρχίζει να διέρχεται μέσα σε έναν νέο κύκλο. Οι επιστήμονές σας το γνωρίζουν αυτό γιατί συμβαίνει συχνά – σχεδόν κάθε 12 χρόνια ο ήλιος περνάει μέσα σε έναν νέο κύκλο. Τώρα η Γη εξελίσσεται και ο Ήλιος την βοηθά να αλλάξει. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι λαμβάνετε μαγνητική ακτινοβολία από τον Ήλιο συνεχώς, αλλά ακόμη και όταν λαμβάνετε αυτές τις μεγάλες εισροές από τις ηλιακές εκλάμψεις,  υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορεί να επηρεαστείτε. Αλλάζουν το έδαφος πάνω στο οποίο περπατάτε, κι έτσι ξαφνικά αρχίζετε να κατηφορίζετε στο ίδιο μονοπάτι που βρισκόσασταν και τώρα αισθάνεστε ευαίσθητοι, αβέβαιοι και σαν να μην ανήκετε ακριβώς εκεί. Αυτό γίνεται γιατί ολόκληρο το περιβάλλον αρχίζει να αλλάζει κάτω από τα πόδια σας. Ακόμη κι αν αναπτύσσεστε, το υλικό και το συναισθηματικό σας σώμα δυσκολεύονται με αυτό. Σας το λέμε αυτό γιατί είστε οι θεραπευτές και οι δάσκαλοι του πλανήτη Γη. Αν και ο καθένας από εσάς θα βιώσει μερικά από αυτά τα πράγματα, εσείς είστε επίσης αυτοί που θα βοηθήσουν άλλους ανθρώπους να το ξεπεράσουν αυτό. Είχατε συμφωνήσει να έρθετε εδώ πρώτοι, έτσι ώστε να ανοίξετε την πόρτα και να την κρατήσετε ανοιχτή και για τους άλλους που θα ακολουθήσουν.

Μαγνητικά συναισθήματα

Λοιπόν τι ακριβώς λαμβάνει χώρα; Αυτή η μαγνητική ακτινοβολία θα χτυπήσει τους ανθρώπους συναισθηματικά – πολύ δυνατά. Αυτό ήδη έχει συμβεί και τώρα αρχίζετε να το αισθάνεστε. Ίσως αισθανθείτε ότι σας σπρώχνουν στα άκρα, συναισθηματικά ωμοί και πνευματικά εξουθενωμένοι. Παρατηρήστε τι συμβαίνει στα συναισθήματά σας, όταν μια ηλιακή έκλαμψη εκρήγνυται και 76 ώρες αργότερα. Θα σας δώσουμε απλά τον αριθμό: 76 ώρες μετά μία ηλιακή έκλαμψη. Αυτό το χρονικό διάστημα πιθανό να σας έκανε να αισθάνεστε αποσυνδεμένοι, αλλά κάθε άνθρωπος στον πλανήτη Γη είναι πιθανό να βιώνει κάθε είδους συναισθήματα καθώς αυτή η μαγνητική ακτινοβολία εναρμονίζεται. Τίποτα δεν είναι λάθος, τίποτα που να ανησυχείτε γι’ αυτό ή να χρειάζεται να το διορθώσετε. Απλά παρατηρείτε. Δώστε προσοχή στο τι συμβαίνει στο περιβάλλον σας, γιατί έχετε τον έλεγχό του πολύ περισσότερο από ότι θα μπορούσατε να φανταστείτε. Όταν δεν παρατηρείτε τα πράγματα, τότε σας πιάνουν ανέτοιμους και πολύ συχνά δεν μπορείτε να τα χειριστείτε. Συνειδητοποιείστε το γεγονός ότι καθώς περπατάτε έξω και αισθάνεστε τον ήλιο, αυτός στέλνει πολλά περισσότερα από την θερμότητα, τις ακτίνες γάμμα και τις ακτίνες Χ. Είναι ένα σύνολο μαγνητικής ενέργειας φωτός και η έκθεσή σας σε αυτήν τον επόμενο ενάμιση χρόνο μπορεί να έχει άμεση επίδραση στα συναισθήματά σας.

Τώρα η ερώτηση είναι τι μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό. Ποια είναι μερικά εργαλεία που θα σας υποστηρίξουν καθώς διασχίζετε αυτό το μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Ακόμα κι αν το έδαφος μεταβάλλεται κάτω από τα πόδια σας, μπορείτε να μείνετε σταθεροί και να πάτε από το Σημείο Α στο Σημείο Β σχετικά ανώδυνα. Αυτό είναι κάτι που έχουμε ξανά αναφέρει και που θέλουμε σήμερα να ξαναδούμε. Ονομάζεται γείωση φωτός, και είναι απλά ένας τρόπος για να γειώνετε την ενέργεια του φωτός στα φυσικά σας σώματα. Είναι κάτι με το οποίο ο καθένας από εσάς έχει εργαστεί και έχει μάθει να το κάνει σε μικρή κλίμακα αυτόματα, κάτι σαν τον τρόπο που ποτέ δεν μάθατε πώς να αναπνέετε συνειδητά. Θα σας διδάξουμε πώς να βγάζετε αυτήν την συγκεκριμένη αντίδραση έξω από τα βασίλεια του αυτοματισμού και να την κάνετε μια συνειδητή πράξη, το οποίο θα σας διευκολύνει πολύ να αναπτυχθείτε πέρα από τις επερχόμενες αλλαγές. Υπάρχει στην κυριολεξία ένα ενεργειακό πεδίο που ο καθένας από εσάς μπορεί να δημιουργήσει σχετικά γρήγορα, ένα ουδέτερο πεδίο για εσάς, όπου μπορείτε να κρατήσετε την αναπνοή σας κατά την διάρκεια αυτών των έντονων περιόδων.

Γείωση Φωτός

Οραματιστείτε ότι έχετε μια ασπίδα γύρω από τον εαυτό σας που σας προστατεύει από τις μαγνητικές αλλαγές. Βρίσκεται εδώ για να επηρεάζει την Γη και χρειάζεται να είναι εδώ. Αν και θα συνεχίσει να σας επηρεάζει καθώς φιλτράρετε αυτήν την ενέργεια, αυτή θα μπορούσε να είναι η πρώτη μορφή γείωσης φωτός που θα σας διδάξουμε. Να θυμάστε πως αυτό που ονομάζουμε ‘φως’ είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που εσείς εννοείτε. Θεωρείτε ότι το φως είναι ένα πολύ μικρό τμήμα του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος. Εμείς το ονομάζουμε το πλήρες φάσμα, συν πολλά ακόμη που οι άνθρωποι ακόμη δεν βλέπουν. Αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που θεωρείτε σαν φως, γιατί ο μαγνητισμός είναι ένα μέρος του φωτός και ένα από τα κομμάτια που ποτέ δεν μάθαμε να γειώνουμε. Υπάρχουν πολλά κυκλώματα, τεχνικές και συσκευές που θα σας προστατέψουν από τα μαγνητικά πεδία και θα σταματήσουν την ακτινοβολία EMF. Ακόμη κι αν αυτές οι μέθοδοι δούλευαν καλά παλιότερα, πολύ λίγες από αυτές θα είναι αποτελεσματικές σε αυτό το επίπεδο, γιατί λίγα από αυτά που έχετε στον πλανήτη Γη θα σας προστατέψουν από αυτό που έρχεται. Αντί να προστατεύετε τον εαυτό σας, σας ζητάμε να μάθετε να γειώνετε και να χρησιμοποιείτε την ενέργεια. Προσαρμοστείτε και εναρμονιστείτε, αντί να αντιστέκεστε. Ούτε και πρόκειται να χρειαστεί να τρέξετε για προστασία, γιατί εσείς είστε οι κύριοι στο Ταμπλό του Παιχνιδιού. Είστε οι μικροί θεοί που προσποιούνται ότι είναι άνθρωποι. Εξαιτίας αυτού μπορείτε να τα κάνετε όλα χωρίς πρόβλημα, αλλά επίσης θέλουμε να σας πούμε τι έρχεται και να μοιραστούμε μαζί σας ποιες είναι οι ικανότητες και γιατί τα θέσατε αυτά σε κίνηση. Λοιπόν γιατί ακτινοβολεί η Γη; Γιατί είναι σημαντικό να αλλάξετε την μαγνητική της Γης πολύ περισσότερο από ότι είχαν αρχικά σκεφτεί ότι θα ήταν απαραίτητο; Είναι εξαιτίας σας. Αναπτυχθήκατε περισσότερο από αυτό που είχατε θέσει ως το υψηλότερο δυνατό, ακόμη και πριν 5 χρόνια.

Οι Αρμονικές είναι το Έναυσμα

Τώρα είναι δυνατό να αρχίσετε να εργάζεστε με τις αρμονικές. Οι αρμονικές είναι πολύ απλές. Αν πατήσετε μια νότα στο πληκτρολόγιο του πιάνου και κοιτάξετε τις χορδές μέσα στο πιάνο, θα δείτε ότι κάθε μια από αυτές πάλλεται. Σας το έχουμε ξαναπεί αυτό. Τώρα μαθαίνετε πώς να ισιώνετε το κύμα. Μαθαίνετε πώς να ταιριάζετε τις αρμονικές για να φτάσετε επίπεδα δόνησης που ποτέ πριν δεν είχατε καταφέρει να φτάσετε και να απλώνετε τις αποστάσεις που ποτέ δεν πιστεύατε ότι μπορείτε. Ήταν πάντα έξω από το πεδίο δυνατοτήτων σας. Τώρα, μέσω των αρμονικών μπορείτε να φτάσετε και να επηρεάσετε την αλλαγή στην δικιά σας ενέργεια πολύ πιο εύκολα από ποτέ πριν. Είναι κάτι το οποίο δεν είστε συνηθισμένοι να χρησιμοποιείτε. Έτσι αν και υπάρχει στον κόσμο σας εδώ και πολύ καιρό, ποτέ δεν γνωρίζατε ότι μπορούσατε να το ελέγξετε, αλλά μπορείτε να ελέγξετε την ποσότητα του μαγνητισμού που φτάνει στο φυσικό σας σώμα. Με παρόμοιο τρόπο γνωρίζετε ότι ο ήλιος μπορεί να είναι καταστροφικός, γι’ αυτό βάζετε αντηλιακό στο δέρμα σας, το οποίο επιτρέπει μόνο σε ορισμένες ποσότητες ακτινοβολίας από τον ήλιο να περάσουν. Το ίδιο θα ισχύει και με τα μαγνητικά φίλτρα που βάζετε στον εαυτό σας. Πριν σας δώσουμε το φ, χ, ψ, ω σχετικά με το πώς ακριβώς να το κάνετε αυτό, παίξτε με αυτό και ανακαλύψτε το μόνοι σας. Ακόμη κι αν σας δώσουμε μια μέθοδο που να σας δείχνει ακριβώς πώς να το κάνετε, δεν θα είναι τόσο αποτελεσματική όσο αν το ανακαλύπτατε μόνοι. Ακούστε εκείνη την εσωτερική σας φωνή. Θα σας πει πώς να το εναρμονίζετε και να τα βγάζετε πέρα με αυτό. Αυτό είναι το κομμάτι με το οποίο εργαζόμαστε, όχι μόνο εδώ σε αυτούς τους χώρους , αλλά και σε κάθε μήνυμα που σας δίνουμε.

Περπατάτε σε αυτόν τον πλανήτη και προσποιείστε ότι είστε ξεχωριστοί ο ένας από τον άλλο, και αυτό πρόκειται να τελειώσει. Αυτό αρχίζει να συμβαίνει γιατί καθώς αρχίζετε να διευρύνεστε, δεν υπάρχει πλέον χώρος για διαχωρισμούς. Είναι μαγικό. Αρχίζετε να κατανοείτε την σύνδεσή σας και τις αρμονικές με κάποιο άλλο πρόσωπο ή ομάδα ανθρώπων. Είναι μαγικό και απλό, όμως πάντα πρόκειται να καταλάβει τους ανθρώπους που το κάνουν πρώτοι. Πάντα θα καταλαμβάνει τους ανθρώπους που στέκονται μπροστά και τολμούν να κάνουν τα λάθη, όπως τα αποκαλείτε, που τολμούν να σπρώχνουν, να δοκιμάζουν κάτι νέο και να εργαστούν με αυτό. Αυτό είναι η αρχή αυτού που αποκαλούμε ‘γείωση φωτός’, και θα πηγάσουν πολλά περισσότερα ακόμη από αυτό. Πολλή από την εμπειρία σας εδώ σε αυτόν τον πλανήτη ήταν σχετικά με το πώς να αναπτυχθείτε και να αναληφθείτε. Είμαστε οι πρώτοι που θα σας πούμε να μείνετε εδώ, πάνω στην Γη. Αγκυροβολείστε εκείνο το κομμάτι σας σταθερά πάνω στον πλανήτη, και μετά μπορείτε να εξαπλωθείτε χωρίς τα προβλήματα, γιατί θα υπάρξουν κάθε είδους προκλήσεις, αν αρχίσετε να εξαπλώνεστε και να κινείστε προς ένα μεγάλο ενεργειακό πεδίο, χωρίς να είστε καθαρά προσδιορισμένοι, ή χωρίς γείωση. Το κομμάτι της γείωσης είναι που σας επιτρέπει να προσποιηθείτε ότι είστε άνθρωπος. Εκείνο είναι που επιτρέπει το κάλλος τής Εστίας να λάμψει μέσα από τα μάτια σας όταν χαμογελάτε, και να μπορεί να φανεί σε οτιδήποτε κάνετε. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθατε στη Γη. Καλώς ήλθατε στην Εστία. Τώρα ξέρετε ότι αυτό θα είναι ένα ταξίδι. Ο καθένας από εσάς πρόκειται να βρει ελαφρά διαφορετικές απαντήσεις και όταν αρχίσετε να συνδέετε το όλον, θα δείτε την μεγαλύτερη εικόνα. Η ανθρωπότητα πάντα με αυτόν τον τρόπο εργαζόταν. Ας τραβηχτούμε πίσω μόνο για μια στιγμή. Θα δουλέψουμε προσωπικά με την γείωση του φωτός μαζί σας και θα σας δώσουμε πολύ περισσότερες πληροφορίες με το πέρασμα του χρόνου.

Ας μιλήσουμε για τις συναισθηματικές αλλαγές που θα συμβαίνουν στον πλανήτη Γη. Έχετε μια διαταραχή που της βάζετε την ταμπέλα κατάθλιψη, η οποία ευθύνεται που περιφέρεστε οργισμένοι για κάποιο διάστημα στον πλανήτη Γη. Ο μαγνητισμός είναι πιθανόν να βάλει τους ανθρώπους σε αυτό το συναίσθημα και όταν παθαίνουν μια ιδιάζουσα θλίψη, όποια και να είναι αυτή. Είναι πολύ δύσκολο να βγείτε από εκείνην την θλίψη γιατί η κατάθλιψη είναι μια από τις ενέργειες που τρέφονται από τον εαυτό τους και αυτό είναι βασικά πολλή γείωση φωτός. Πολλοί από εσάς ασχοληθήκατε με αυτό σε πολλές από τις ζωές σας. Μπορεί συχνά να το ονομάζετε κλινική κατάθλιψη ή αιτιώδης κατάθλιψη. Είναι μια ενέργεια που υπήρξε εδώ και αντιστοιχεί σε αυτό που αποκαλείτε σκοτεινή ενέργεια στο σύμπαν. Δεν είναι κακή. Μην την λέτε κακή, γιατί θέτετε τον εαυτό σας σε διτότητα την στιγμή που το κάνετε. Αντίθετα, πάρτε αυτό που έχετε και μάθετε να το χρησιμοποιείτε. Υπάρχουν τρόποι να μπορέσετε να την χρησιμοποιήσετε, και μπορείτε να προστατέψετε τον εαυτό σας από την αιτία της. Παρακολουθήστε τον ήλιο, προσέχοντας ιδιαίτερα το σημείο των 76 ωρών μετά την έκρηξη, παρότι τα πραγματικά μαγνητικά κύματα θα αρχίσουν να καταφτάνουν πριν από αυτήν. Θα μπορείτε να διακρίνετε το Βόρειον Σέλας σε απίθανα μέρη, όπως το Αρκάνσας και το Τέξας, ή σε διαφορετικά μέρη στο σύμπαν που ποτέ δεν παρουσίαζαν αυτές τις ανωμαλίες. Αυτό συμβαίνει επίσης μέσα στο σώμα σας, καθώς αρχίζει να προσαρμόζεται και να αλλάζει. Ο καλύτερος τρόπος για να το αντιμετωπίσετε είναι να απλώσετε και να πιάσετε κάποιου το χέρι, γιατί και ο καθένας από εσάς το περνάει αυτό. Ωστόσο, όταν το περνάτε αυτό, το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι να τραβήξετε πίσω το χέρι σας και νομίζετε ότι αυτό έχει να κάνει μόνο μ’ εσάς. Αυτό είναι μέρος της φυσικής συστολής ενός ενεργειακού πεδίου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Σας λέμε, αγαπημένοι, ότι έχετε μια επιλογή, όπως έχουν οι πελάτες με τους οποίους ο καθένας από εσάς θα εργαστεί. Υπάρχουν τεχνικές που θα κάνουν όλο αυτό λίγο ευκολότερο καθώς προοδεύετε.

Αλλαγές στο Υλικό Επίπεδο

Η ανθρωπότητα αλλάζει. Μοιάζει σαν να μην ταιριάζετε μέσα στα υλικά σώματά σας πια. Τα σώματά σας αρχίζουν και απλώνονται για να κάνουν χώρο για τον νέο και ενδυναμωμένο άνθρωπο, αλλά το ίδιο γίνεται και με πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένου πολλών από τις κοινωνικές και οικονομικές δομές που έχετε στον πλανήτη σας. Εδώ βρίσκεται η πρόκληση. Τυπικά είχατε προσδιορίσει την επιτυχία με το να μπορείτε να επαναλάβετε κάτι ξανά και ξανά. Έτσι επαναπαύεστε στις μικρές σας ρουτίνες. Το να είστε άνθρωποι είναι τυπικά το να βρείτε την δική σας ρουτίνα, γιατί εκεί είναι η περιοχή όπου βρίσκετε άνεση και ασφάλεια. Ωστόσο αυτό τώρα αλλάζει. Πολλοί από εσάς θα αρχίσετε να βγαίνετε πέρα από την δική σας ζώνη άνεσης, αν και μην γνωρίζοντας προς τα πού πάτε, γιατί αυτή είναι η ομορφιά αυτής της εξάπλωσης. Όλοι αρχίζετε να εξαπλώνεστε γιατί συγκρατούσατε τα ενεργειακά σας πεδία όλον αυτόν τον καιρό. Τώρα επιστρέφετε σε ένα πεδίο εξάπλωσης που είναι πιο γνώριμο στην ψυχή σας. Οι κοινωνικές και οικονομικές δομές θα επιχειρήσουν να σας τραβήξουν στους παλιούς τρόπους και ίσως προκαλέσουν περισσότερες δυσκολίες πριν τελικά προσαρμοστούν. Το πρόβλημα είναι ότι μερικές από αυτές νομίζουν ότι είναι αρμόδιες και μπορούν να ορίσουν το μέλλον σας.

 Αλλάξτε την Δομή

Ακόμη κι αν έχετε μια οικονομική ανακατάταξη, όπως πρόσφατα, οι οικονομικές και οι κοινωνικές δομές θα πάνε να ξαναπαίξουν το παιχνίδι ακριβώς με τον τρόπο που το έκαναν πριν, γιατί θεωρούν ότι έχει επιτυχία, επειδή παλιά λειτουργούσε. Έτσι επιστρέφουν σε εκείνες τις δομές, μέχρι να ακούσουν από εσάς ότι αυτό δεν πρόκειται πλέον να δουλέψει. Αν έχετε κατάθλιψη ή αναρωτιέστε ποιοι είστε, σας ζητάμε να είστε άνετοι με την αλήθεια σας, γιατί τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε να την εκφράζετε και να σταματήσετε να την κρατάτε μέσα σας. Αν ποτέ αναρωτηθήκατε ποιος στ’ αλήθεια είστε, ή αν ένα άτομο μπορεί να κάνει την διαφορά, τώρα είναι η ώρα να δράσετε. Είναι η ώρα για τον καθέναν από εσάς να γίνει μεγαλύτερος από τις ρουτίνες όπου η κοινωνία σας, οι οικονομικές δομές, τα σχολεία και άλλα ιδρύματα έχουν κολλήσει. Τώρα είναι η ώρα να αλλάξετε, γιατί αυτό είναι που θα βοηθήσει τα παιδιά σας, την επόμενη γενιά, να μετακινηθεί σε αυτήν την ενέργεια μέσα στην οποία ήταν τόσο δύσκολο για εσάς να αναπτυχθείτε. Είναι η ώρα να θυμώσετε και να μπουχτίσετε με τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας και να δημιουργήσετε τις νέες δομές που υποστηρίζουν τους ενδυναμωμένους ανθρώπους.

Ο κόσμος έπαιζε με την όλη ιδέα του πολέμου για τόσο πολύ καιρό, οπότε γιατί να είναι τόσο δύσκολο να απαλλαγεί από αυτόν; Ο πόλεμος έγινε μια υπέροχη επιχείρηση, μια ρουτίνα που είχε επιτυχία για πάρα πολύ καιρό. Τώρα θα σας ζητήσουμε αντίθετα να κηρύξετε πόλεμο στον εαυτό σας. Σκοτώστε με την αγάπη. Μοιραστείτε με ευγένεια και κάνετε ότι μπορείτε για να πάτε στην αντίθετη κατεύθυνση, αλλά αφήστε την φωνή σας να ακουστεί. Είναι η ώρα.

Δεν πρόκειται να αντιπροσωπεύσετε όλη την ανθρωπότητα, αλλά μπορείτε σίγουρα να αντιπροσωπεύσετε τον εαυτό σας. Τί δουλεύει και τί δεν δουλεύει για εσάς; Είναι η ώρα να αρχίσετε να γειώνετε τις ανάγκες σας, τους πόθους και τις επιθυμίες, γιατί την στιγμή που το κάνετε αυτό – ακόμη κι αν δεν κάνετε την διαφορά εδώ πέρα – έχετε προσδιορίσει καθαρά τον κόσμο σας και αρχίζετε να χτίζετε μια νέα ενέργεια και μαγνητική δομή γύρω από αυτές τις σκέψεις. Αυτή είναι η γείωση φωτός. Σας λέμε, αγαπημένοι, είναι η ώρα να εκφράσετε αυτό που αισθάνεστε. Κάθε φορά που συνδέεστε με αυτήν την ενέργεια, δημιουργείτε τον παράδεισο εδώ επάνω στην Γη. Είναι η ώρα για ένα νέο είδος πολέμου, είναι η ώρα να σκοτώσουμε ο ένας τον άλλο με ευγένεια και αγάπη. Μπορείτε να το αρχίσετε αυτό σήμερα.

Αγαπημένοι, υπάρχουν τόσες αλλαγές που συμβαίνουν τόσο γρήγορα. Μακάρι να μπορούσαμε να σας δώσουμε τις απαντήσεις, έτσι ώστε να είστε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς έβγαλαν τον εαυτό τους εκτός συγχρονισμού σκόπιμα, έτσι ώστε να κάνετε κάτι πολύ σημαντικό, και όλοι σας θα έχετε αυτήν την ευκαιρία. Έτσι, όπου κι αν βρίσκεστε τώρα, και για τα επόμενα λίγα χρόνια, να ξέρετε ότι καθοδηγείστε. Να γνωρίζετε ότι αν ακούτε, θα λάβετε αυτήν την πληροφορία άμεσα διαμέσου της δικής σας καρδιάς. Γειώστε αυτό το φως στην πιο όμορφη ενέργεια στον πλανήτη Γη, γιατί θα σας γειώνει σε όλες τις ημέρες που θα έρθουν. Μαζί μπορείτε να κρατάτε τα χέρια και να βαδίσετε μέσα σε αυτήν την επερχόμενη ανάπτυξη.

Με μέγιστη τιμή σάς χαιρετούμε αυτήν την ημέρα, σας ζητάμε απλά να φέρεστε ο ένας στον άλλο με μέγιστο σεβασμό. Θρέψτε ο ένας τον άλλο σε κάθε ευκαιρία που σας δίνεται και παίξτε καλά μαζί.

Espavo!

μετάφραση:  Δήμητρα Κοντάκου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!