Σεπτέμβριος 2008

Βαθιά Επικοινωνία
Ενεργοποιώντας την Φυλή της Ομορφιάς

 

Από τον Steve:

Η Μπάρμπαρα και εγώ είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε πολλούς υπέροχους ανθρώπους στην ζωή μας. Το αστείο πράγμα είναι ότι οι αληθινά όμορφοι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα ότι είναι όμορφοι. Έχω δουλέψει με πολλούς στα σεμινάρια και στις ιδιωτικές συνεδρίες οπού τους βοηθώ να δουν τις μορφές που έχουν δημιουργήσει, πολλές φορές υποσυνείδητα, για να κρύψουν την δική τους ομορφιά εξαιτίας της ανεπιθύμητης προσοχής που δέχονται. Είναι ασφαλές να αφήνουμε όλη την αληθινή ομορφιά μας εκτεθειμένη ώστε να την βλέπουν όλοι; Το γκρουπ λέει ότι όχι μόνο είναι πιθανό, αλλά είναι σημαντικό για μας να έχουμε έναν σκοπό, ειδικά εκείνοι που προέρχονται από την Φυλή της Ομορφιάς. Ναι, είναι ασφαλές και υπάρχουν ασφαλείς χώροι οπού μπορείτε να λάμψετε με όλο σας το φως και να μοιραστείτε όλη σας την ομορφιά. Υπάρχουν ακόμη και ασφαλές μέρη όπου μπορείτε να απολαύσετε υγιής γενετήσια ενέργεια χωρίς φόβο. Βρίσκοντας και δημιουργώντας αυτούς τους ασφαλείς χώρους θα γίνει πολύ σημαντικό καθώς η ανθρωπότητα παίρνει αυτό το επόμενο κβαντικό βήμα στον δρόμο που βρίσκεται ακριβώς μπροστά. Θα αρχίσει να ενεργοποιεί τα Ιερά Συμβόλαια εκείνων που είναι από την Φυλή της Ομορφιάς.

Το δεύτερο θέμα του μηνύματος ήταν σχετικά με ένα νέο επίπεδο επικοινωνίας που θα ήταν δυνατό να επιτευχθεί από όλους μας. Το λένε “Βαθιά Επικοινωνία” και παρόλο που είναι βασισμένο σε λεκτική και αισθητηριακή επικοινωνία, είναι ένα πολύ βαθύ επίπεδο εμπιστοσύνης και κατανόησης από τους άλλους ανθρώπους. Έκαναν αυτό το επίπεδο να μοιάζει με το επίτευγμα της “Αιώνιας Αγάπης” η οποία λένε ότι μπορεί να επιτευχθεί τώρα με πολλούς ανθρώπους στην καθημερινή σας ζωή. Λένε ότι οι άνθρωποι που επιτυγχάνουν την Βαθιά Επικοινωνία είναι τόσο ερωτευμένοι που δεν “χρειάζονται” ο ένας τον άλλον.

Όταν δεν υπάρχουν περιορισμοί στο δικό σας ενεργειακό πεδίο είστε ελεύθεροι να αφήσετε ένα άλλο άτομο να μπει στην καρδιά σας. Αυτό είναι το σημείο όπου οι ψυχές έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Ειδικά για εκείνους από την Φυλή της Ομορφιάς, αυτό έχει υπάρξει πολύ δύσκολο στο παρελθόν. Για να επιτευχθεί η Βαθιά Επικοινωνία δεν πρέπει να υπάρχει φόβος ή περιορισμένη ενέργεια. Ακόμη και ο φόβος κάποιου να μην κριθεί ή ο φόβος για το τι σκέφτονται οι άλλοι για σας μπορεί να μπλοκάρει την επίτευξη της Βαθιάς Επικοινωνίας. Όλη σας η ενέργεια θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη προς τα έξω και να λάμπει άφοβα στο δικό σας φως (ομορφιά) έτσι ώστε μπορεί να δείτε μια ακριβή ανάκλαση του εαυτού σας στην ψυχή του συντρόφου σας. Είναι τώρα εφικτό σε πολύ βαθύτερα επίπεδα από ποτέ άλλοτε. Λένε ότι είναι ένα επίπεδο βαθιάς επικοινωνίας που μπορούμε να επιτύχουμε με πολλά άτομα στην ζωή μας, όχι μόνο συντρόφους. Από την πλευρά του γκρουπ σημαίνει ότι επιτρέπετε στον εαυτό σας να διαλέγει άλλους ανθρώπους και να βλέπουν ανοιχτά όλη την ψυχή σας και όλη την ομορφιά σας. Είσαστε έτοιμοι για την Βαθιά Επικοινωνία;

Να έχετε έναν υπέροχο μήνα, εργάτες του Φωτός!

Μεγάλες αγκαλιές και ελαφρά σκουντήματα… Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αγαπημένοι μου, έχετε ταξιδέψει έναν μακρύ δρόμο μέσα από το σύμπαν για να τοποθετήσετε τον εαυτό σας σε αυτές τις καρέκλες αυτή την στιγμή. Αυτό είναι ένα πολύ ιερό συμβόλαιο που έχετε θέσει για τον εαυτό σας, διότι ένα άτομο μπορεί να αλλάξει τον πλανήτη. Ένα άτομο μπορεί να συγκεντρώσει όλη την ενέργεια που χρειάζεται για να το πραγματοποιήσει.

Θα δείτε κάποιες μεγάλες αλλαγές στον πλανήτη γη. Σας έχουμε μιλήσει σχετικά με αυτές τις αλλαγές και σας έχουμε δείξει τις ετοιμασίες που γίνονται για να μπορούν να ξεκινήσουν και αυτές οι ετοιμασίες τώρα είναι καθοδόν. Έτοιμοι, πανέτοιμοι, φύγαμε!

Οι νέες σας ζωές σχηματίζονται και η υποδομή έχει αρχίσει ήδη να κινείται για να υποστηρίξει τον νέο σας εαυτό. Ο “νέος σας εαυτός” είναι το άτομο που πάντα ξέρατε ότι περίμενε για να βγει έξω και να είναι ελεύθερο. Είναι αυτός που περίμενε για να αποκτήσετε οτιδήποτε και αν ήταν αυτό που νομίζατε ότι χρειαζόσασταν, για να κάνετε οτιδήποτε για το οποίο ήρθατε να κάνετε και να φέρετε την γεύση του Φωτός από την Εστία.

Αυτό έχει αρχίσει τώρα. Έχετε κάνει ένα συνειδητό βήμα σε αυτή την κατεύθυνση, σε αυτή την ατομική σας σύνδεση και αυτό που ήρθατε να κάνετε σε αυτόν τον πλανήτη. Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας κάποιες ιδέες και σκέψεις που θα κάνει πιο εύκολη την μετάβαση και θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι τώρα κοιτάτε τη ζωή όλοι εδώ με διαφορετική ματιά. Τώρα έχετε μια διαφορετική αντίληψη διαφορετική.

Τι Ώρα Είναι Τώρα;

Ένα από τα πράγματα που επιθυμούμε να σας δώσουμε τώρα είναι σχετικά με τον χρόνο. Δεν είναι σύμπτωση που ο φύλακας του φύλακα μόλις μίλησε για τον χρόνο. Σας λέμε τώρα, όπως σας έχουμε πει και στο παρελθόν, ότι ο χρόνος είναι απλά μια ψευδαίσθηση. Ο χρόνος δεν υπάρχει στο σύμπαν ˙ είναι μια ψευδαίσθηση για το παιχνίδι της ελεύθερης βούλησης. Και είναι μια ψευδαίσθηση που σας δόθηκε για να σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι οι σκέψεις σας στην πραγματικότητα έχουν τέλος. Έχετε μια αρχή και ένα τέλος. Ταξιδεύετε και δουλεύετε με τον χρόνο που βρίσκεται ενδιάμεσα.

Ωστόσο, κοιτάξτε πίσω στις πολλές εμπειρίες που είχατε, σκεπτόμενοι πίσω στην χρονογραμμή. Αν οι εμπειρίες ήταν θετικές ή αρνητικές, σας υποστήριξαν ή όχι, στην πραγματικότητα δεν έχει σημασία. Διότι όταν κοιτάτε αυτές τις εμπειρίες, είναι όλες συνδεδεμένες με μια χρονική γραμμή στην αρχή. Τις θυμάστε μετά από χρόνια, εκείνα τα καθοριστικά γεγονότα που συνέβησαν στη ζωή σας που βοήθησαν να φτιάξουν αυτό που είστε, και θα καταλάβετε ότι δεν ανήκουν στην χρονική γραμμή πλέον. Κουβαλώντας το Φως σας, όλο το Φως σας, στο φυσικό σας σώμα σημαίνει ότι ήδη είχατε την ευκαιρία να αρχίσετε να αποβάλετε τις εμπειρίες σας από την χρονική γραμμή.

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε κάποια συγκεκριμένα παραδείγματα και ιδέες που μπορεί να σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό. Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια από την δουλειά σας στην χρονική γραμμή είναι να συνειδητοποιήσετε ότι η ψευδαίσθηση της χρονικής γραμμής του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, ότι μόνο ένα από αυτά είναι πραγματικό. Το παρόν είναι αυτό που ζούμε όλο τον καιρό – είμαστε εδώ στην στιγμή του παρόντος κάθε δευτερόλεπτο. Αυτό υπάρχει για εμάς, διότι δεν υπάρχει μέλλον για μας. Δεν υπάρχει παρελθόν για μας. Δεν υπάρχει παρελθόν στο οποίο να βασιζόμαστε, που μας έκανε αυτό που είμαστε, και μας έδειξε την κατεύθυνση που επιλέξαμε. Η πραγματικότητα είναι αυτή που τώρα αρχίζει να σχηματίζεται ελεύθερα, και εσείς αρχίζετε να απελευθερώνετε αυτές τις ψευδαισθήσεις. Καθώς το κάνετε αυτό, μπορείτε να αρχίσετε να απελευθερώνετε το παρελθόν και το μέλλον και να αρχίσετε να ζείτε στο παρόν. Ζούμε μέσα στον κυκλικό χρόνο, στον οποίο ζείτε μέσα σαν πνεύματα, σαν ψυχές. Με αυτή την πληροφορία έρχονται νέες ιδέες, έτσι επιτρέψτε μας να μιλήσουμε ειδικά για δύο τα οποία είναι πολύ στενά συνδεδεμένα.

Η Φυλή της Ομορφιάς

Πρώτον, θα θέλαμε να σας πούμε περισσότερα σχετικά με τις εφτά φυλές. Έχουμε μιλήσει σχετικά με αυτές πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά μια από αυτές ξεκινάει να ορίζεται σε αυτόν τον πλανήτη αυτή την στιγμή είναι η Φυλή της Ομορφιάς. Η Φυλή της Ομορφιάς είναι μια πολύ δύσκολη φυλή καταγωγής, διότι σημαίνει ότι έχετε έρθει από την Εστία μόνο και μόνο για να προβάλλεται την ομορφιά. Είστε σε συνεχής αναζήτηση της ομορφιάς και για τις εκφράσεις της ομορφιάς πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Μερικοί από σας θα πάρετε μέσα σας την μορφή της φυσικής ομορφιάς για να ανακλαστεί πίσω σε άλλους ανθρώπους. Μερικοί θα ψάξουν για την ομορφιά πίσω από μια κάμερα, όπου οι πιο απίστευτες στιγμές των εποχών “αιχμαλωτίζονται” στις φωτογραφίες. Όταν κάποιος μπαίνει σε έναν χώρο και βλέπει την δική σας εκδοχή ομορφιάς, η εκδοχή της Εστίας εκφράζεται στον πλανήτη γη. Υπάρχουν πολλοί που θα ανακλάσουν την ομορφιά σας για εσάς, διότι στην πραγματικότητα είναι η δουλειά τους  να ανακλούν την ομορφιά άλλων ανθρώπων. Είναι μια πολύ ικανοποιητική δουλειά να διαδίδεται η ομορφιά σε όλο τον πλανήτη. Παρόλα αυτά, η ομορφιά είχε μια πρόκληση σε αυτόν τον πλανήτη διότι την έχουν εκμεταλλευτεί και την έχουν χρησιμοποιήσει λάθος. Η ομορφιά έχει παρεξηγηθεί πολλές φορές για αυτό που πραγματικά είναι. Θα θέλαμε να μιλήσουμε σχετικά με αυτό σήμερα, γιατί υπάρχουν πολλοί από σας που μάχεστε για να πάρετε την θέση σας και για να βοηθήσετε όλους εμάς να δούμε την ομορφιά της Εστίας να ανακλάται στον πλανήτη γη. Συνεπώς, πολλοί από σας που είστε από την Φυλή της Ομορφιάς θα αρχίσετε ν’ αφυπνίζετε τον αληθινό σκοπό σας και το πάθος σας. Θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε γιατί κάνατε κάποια πράγματα και γιατί έχετε βιώσει κάποια πράγματα με τον τρόπο που τα κάνατε.

Κρύβοντας το Φως (Ομορφιά)

Θα σας πούμε την ιστορία ενός νέου κοριτσιού που λέγεται Τζέιν. Θεωρούταν ότι ήταν πολύ όμορφη ακόμα και σαν μωρό, με την ομορφιά να λάμπει στα μάτια της. Καθώς μεγαλώνει, αρχίζει να ανακλά περισσότερη φυσική ομορφιά καθώς το πνεύμα της αγκυροβολεί πλήρως στο σώμα της. Σύντομα νιώθει πιο οικεία με αυτό που αρχίζει να χρησιμοποιεί την ομορφιά της. Η Τζέιν αρχίζει να βλέπει την ομορφιά της σαν ένα δώρο που μπορεί να το μοιραστεί. Βεβαίως, υπάρχουν πολλοί που βλέπουν την ομορφιά της, αυτό το Φως, και θέλουν να το κάνουν δικό τους ή να το ελέγχουν. Από εκεί προέρχονται οι προκλήσεις αρκετά συχνά. Συγκεκριμένα, είναι  πολλοί από αυτούς που μάχονται για την θέση τους, αλλά έχουν πληγές που πρέπει να επουλωθούν.

Μερικές φορές είναι εξαιτίας της κακομεταχείρισης, αλλά μερικές φορές είναι γιατί γνωρίζουν ότι η παρουσία τους προκαλεί μια συγκεκριμένη ανεπιθύμητη ενέργεια. Αυτό συμβαίνει και στους άνδρες και στις γυναίκες και πολλές φορές γιατί εκείνοι από την Φυλή της Ομορφιάς μαθαίνουν να συγκρατούν λίγο την ενεργεία τους. Μαθαίνουν να κρύβουν κάτι από αυτό που δείχνουν έτσι ώστε να μην παρεξηγηθεί, να μην κακοποιηθεί και να μην μπορεί να γίνει ελεγχόμενη  με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή. Η Τζέιν έκανε ακριβώς αυτό. Σαν έφηβη με μια τρομερή δύναμη φυσικής ομορφιάς, έμαθε να κρύβει την ομορφιά της. Έμαθε να πορεύεται δίνοντας μια συγκεκριμένη εικόνα, μοιράζοντας μόνο μια συγκεκριμένη ποσότητα από το Φως. Είναι σαν να υπήρχε ένα φίλτρο μπροστά από το εσωτερικό Φως της Τζέιν που επέτρεπε μόνο μια συγκεκριμένη ποσότητα να μοιράζεται και να βλέπουν οι άλλοι, διότι αυτό ένιωθε ότι είναι ασφαλές για εκείνη.

Η συλλογική δονητικότητα έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου η ομορφιά σας χρειάζεται. Η ανθρωπότητα χρειάζεται την ανάκλαση της ομορφιάς σας. Κάποιοι που ήσαστε ς;ν την Τζέιν, που μεγάλωσαν με προκλήσεις κι ένιωσαν την απογοήτευση από τους άλλους, έχετε μάθει να χρησιμοποιείτε την υπέροχη ομορφιά σας μόνοι σας. Έχετε μάθει να την εκφράζετε με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, με έναν ασφαλή και άνετο τρόπο, διαπιστώνοντας τελικά ότι μπορείτε να ενδυναμώσετε άλλους.

Μαθαίνοντας να Λάμπει η  Ομορφιά σας

Η Τζέιν μεγάλωσε βρίσκοντας τρόπους να δείχνει σε άλλους την δική τους ομορφιά. Έγινε μια πολύ δυνατή δασκάλα, κάνοντας μια τεράστια αλλαγή σε αυτόν τον πλανήτη κατέχοντας την δική της εσωτερική ομορφιά. Εν-θυμηθείτε, δεν είναι μόνο σωματική ομορφιά. Η σωματική ομορφιά διαφέρει σημαντικά από άτομο σε άτομο, έτσι δεν υπάρχει κανένας προσδιορισμός για την σωματική ομορφιά. Όποτε βλέπετε ένα άτομο, ζώο, φυτό, κρύσταλλο ή κάτι που συνδέεται με την ομορφιά μέσα σας, τότε έχετε μια σύνδεση που σας βοηθάει να εν-θυμηθείτε την Εστία. Αυτό κάνετε τώρα. Προσπαθείτε να αναμοχλεύσετε και να αναβιώσετε όλες σας τις αναμνήσεις σας από την Εστία έτσι ώστε να την φέρετε εδώ στο ίδιο μέρος που ήταν και η παλιά κάποτε. Η νέα Γη είναι ένα όμορφο μέρος – κουβαλά πολλά περισσότερα από την ομορφιά της Εστίας.

Με τον ίδιο σχεδόν τρόπο που είστε σωματικά ανα-καλωδιωμένοι για να κουβαλήσετε περισσότερο από το δικό σας Φως, ιδιότητες και ενέργεια μέσω του σώματος σας, η Γη ανα-καλωδιώνεται για να ανακλάσει και να κρατήσει αυτό το μέρος και την ομορφιά. Θα είναι ένα μέρος ομορφιάς που δεν θα  ελέγχεται, δεν θα κακοποιείται και δεν θα χρησιμοποιείται.

Έτσι σας ζητάμε να δημιουργήσετε την πραγματικότητα σας με τις δικές σας προσδοκίες, διότι η δική σας αντίληψη είναι αυτή που δημιουργεί την πραγματικότητα σας. Θα σας δώσουμε μια άλλη εικόνα, μια άλλη ευκαιρία να δείτε τα πράγματα διαφορετικά. Τώρα είναι η ώρα για να βρείτε την ομορφιά στον δικό σας κόσμο αγαπημένοι μας. Αν έρχεστε από την Φυλή της Ομορφιάς ή όχι, αυτό κάνετε, ξανα-χτίζετε τον παράδεισο εδώ και το αποτέλεσμα θα είναι η ομορφιά. Πολλοί από σας που πάντα σκεφτόσασταν ότι δεν έχετε σωματική ομορφιά θα αρχίσετε να βλέπετε τον εαυτό σας με διαφορετικό τρόπο τώρα. Θα δείτε την σωματική σας ομορφιά, διότι αυτή είναι μια νοοτροπία και τίποτα παραπάνω. Αυτοπεποίθηση του εαυτού σας και της ψυχής σας είναι το μόνο πράγμα που σας επιτρέπει να φέρετε την ολοκληρωμένη ομορφιά από την Εστία εδώ. Έχουμε προσπαθήσει να μοιραστούμε μαζί σας έννοιες, ιδέες, σκέψεις και άλλους τρόπους κοιτάζοντας τον εαυτό σας που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να χτίσετε την αυτοπεποίθηση της ψυχής σας, αλλά μόνο εσείς μπορείτε να το κάνετε αυτό. Είστε ο μόνος που έχει την ικανότητα να δουλέψει σε αυτή την ενέργεια. Είστε στο σωστό μονοπάτι. Αυτό είναι που πλησιάζει πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο αυτή την περίοδο, μια ευκαιρία για εσάς για να βρείτε την ομορφιά σε αυτήν τη γη.

Βαθιά Επικοινωνία – Ένα Νέο Επίπεδο Επικοινωνίας

Υπάρχει και ένα άλλο θέμα που θα θέλαμε να καλύψουμε. Έχετε φτάσει πολλά επίπεδα επικοινωνίας στις προηγούμενες  ζωές σας. Έχετε τρόπους επικοινωνίας με τους ανθρώπους σε πολύ επιφανειακό επίπεδο, σε “εργασιακό” επίπεδο (όπως λατρεύετε να το αποκαλείτε), και σε ρομαντικό επίπεδο. Ωστόσο η επικοινωνία με τα παιδιά σας μπορεί να είναι πολύ βαθιά και ουσιώδη, το οποίο είναι πολύ πιο διαφορετικό από τις συνηθισμένες αλληλεπιδράσεις στον εργασιακό σας χώρο, για παράδειγμα.

Παρόλα αυτά υπάρχουν νέα επίπεδα επικοινωνίας που θα εμφανιστούν βασισμένα στην αιώνια αγάπη. Αυτό αρχίζει να συμβαίνει στον πλανήτη Γη. Αυτό δεν ήταν καθόλου αναμενόμενο, άλλα αυτή είναι η τελευταία σας ανθρώπινη δημιουργία. Αυτό είναι νέο και  προς το παρόν είναι πολύ σπάνιο στην ανθρώπινη πείρα. Ωστόσο, εξαιτίας του ρυθμού της δονητικής αλλαγής σε αυτόν τον πλανήτη, αυτό τώρα μπορεί να συμβεί. Όπως ακριβώς και κάποιες παρόμοιες πιθανότητες που είχατε στο παρελθόν και τις κάνατε γρήγορα καθημερινές εμπειρίες. Με αυτή την νέα επαφή, τώρα είναι πιθανό για ένα άτομο να συνδεθεί με μια άλλη ψυχή στο βαθύτερο ψυχικό επίπεδο, καθώς είστε ακόμη σε ανθρώπινα σώματα. Αυτό δεν ήταν ποτέ δυνατόν να γίνει πριν. Με αυτόν τον τρόπο ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πέπλου θα αφαιρεθεί με τον καιρό.

Όταν κάνεις αυτή την επαφή ή συνδέεσαι με ένα άτομο σε αυτό το επίπεδο, τα πάντα αλλάζουν εξωτερικά για σας σε αυτό το σημείο. Είναι εύκολο να δείτε ότι έχει ξεκινήσει ήδη να γίνεται. Πολλοί από σας θα αρχίσετε να κινήστε προς αυτή την περιοχή και θα αρχίσετε να καλλιεργείτε τις σχέσεις σας για να φτάσετε σε αυτό το νέο επίπεδο. Με τον χρόνο, θα βρεις μια ή δυο από αυτές τις συνδέσεις που μπορείτε να κάνετε, και θα τις αναπτύξετε ισχυρά. Θα δουλέψετε μαζί τους για να κάνετε αυτή την βαθιά επικοινωνία, ένα σημείο το οποίο δεν χρειάζεται ομιλία για να μοιραστείτε αυτό που είναι στην καρδιά σας.

Υπάρχει ένα επίπεδο συσχέτισης που δεν χρειάζεται λέξεις, ωστόσο η σημασία τους πηγαίνουν κατευθείαν στην καρδιά και στην ενέργεια, όπως είναι επόμενο. Αυτό είναι εφικτό μόνο όταν έχετε φτάσει σε ένα σημείο εμπιστοσύνης με τον εαυτό σας για να μπορείτε να εκπέμπετε αυτή την ομορφιά και να γίνετε το Φως που είστε. Αυτό ξεκινάει για κάθε έναν από σας από αυτό το σημείο. Ψάξτε για αυτούς τους ανθρώπους που μπορείτε να έχετε μαζί τους αυτή την βαθιά επικοινωνία, διότι μόλις αρχίσετε να θεμελιώνετε αυτή το βαθύ επίπεδο επαφής θα ανακαλύψετε ότι δεν έχετε χρόνο για τις παλαιότερες επαφές. Θα προσέξετε στον εαυτό σας ότι θα γίνει μη ανεκτικός σε επιπόλαιες σχέσεις όποιες και να είναι αυτές. Πολλοί από σας θα αφήσετε και τις δουλειές σας σαν αποτέλεσμα των επιπόλαιων σχέσεων και την ανικανότητα να εκφράσετε αληθινά τι υπάρχει στην καρδιά σας. Μόνο όταν γίνονται αυτές οι βαθιές σχέσεις, αυτές οι βαθιές επαφές, μπορείτε να εκπέμπετε την ομορφιά κάποιου άλλου.

Αυτό είναι το κλειδί και αυτό ζητάμε να κάνετε τώρα. Σας αρέσει να βλέπετε την δική σας ομορφιά; Ανακλάστε την ομορφιά κάποιου άλλου στα δικά σας μάτια. Ανακλάστε την ομορφιά κάποιου άλλου στην καρδιά σας, με αυτό το κομμάτι της Εστίας που φέρατε μαζί σας. Εάν είστε ικανοί να είστε ο καθρέφτης  και να συνδέεστε με άλλους κατά αυτόν τον τρόπο, η ζωή σας θα έχει σκοπό και νόημα πέρα απ την κατανόηση σας, διότι είστε ένας δημιουργός. Οι δημιουργίες σας θα αρχίσουν να μεγαλώνουν τώρα, διότι τώρα δεν έχετε τους περιορισμούς που είχατε κάποτε. Δεν έχετε πια εκείνες τις δυσκολίες και τα παλιά συστήματα πίστης που σας κρατούσαν από το να κινηθείτε σε αυτή την κατεύθυνση. Έτσι, ψάξτε αυτούς τους ανθρώπους για να κάνετε αυτή την βαθιά επικοινωνία μαζί τους και αρχίστε να εξασκείτε αυτή την ιδέα που σας έχουμε πει – αιώνια αγάπη – και θα δείτε να υπάρχει μιαν αλλαγή σε αυτόν τον πλανήτη. Θα αρχίσετε να βλέπετε ότι η καρδιά σας θα ενδυναμωθεί και ότι θα αρχίσετε να γίνεστε δημιουργικοί σε τομείς που δεν φανταζόσασταν. Θα αρχίσετε να βλέπετε να συμβαίνουν μαγικά πράγματα και θα δείτε να ανοίγουν πόρτες ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Συμπτώσεις;  Αγαπάμε την λέξη “σύμπτωση”. Τις αποκαλούμε “κοσμικά νεύματα” διότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Έχετε φέρει κάτι πολύ όμορφο από την Εστία. Βρείτε ανθρώπους για να το μοιραστείτε μαζί. Βρείτε ανθρώπους για να κάνετε αυτή την βαθιά επικοινωνία μαζί τους, όπου θα βρίσκεστε στο ίδιο μονοπάτι που είναι και αυτοί έστω και για πέντε λεπτά. Δουλέψτε το αυτό σε καθημερινή βάση και θα αρχίσετε να αλλάζετε τον κόσμο από μέσα προς τα έξω, Αγαπημένοι μου, θα αρχίσετε να συνδέεστε με τρόπους που δεν φανταζόσασταν ότι μπορεί να είναι πιθανοί. Αυτό συμβαίνει τώρα – αρχίζετε να εκπέμπετε το Φως από την Εστία. Καθώς περνάει από το σώμα σας, τα μάτια σας, το χαμόγελο σας, τις λέξεις σας, οτιδήποτε και αν κάνετε για να εκφράσετε την ομορφιά στον πλανήτη Γη, γίνεται κάτι μαγικό και πολύ ισχυρό.

Κάντε Δική σας την Ομορφιά σας

Κάντε δική σας την ομορφιά σας. Είναι ώρα. Ψάξτε για αυτές τις όμορφες ευκαιρίες για να κάνετε αυτή την βαθιά ψυχική επαφή με κάθε ευκαιρία, γιατί μπορεί να αλλάξει ο πλανήτης ξαφνικά. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα κάνετε με αυτό.

Αγαπημένοι μου, μπορούμε να περάσουμε τόση πολλή ώρα εδώ με σας γιατί οι καρδιές σας είναι έτοιμες να κάνουν το επόμενο βήμα. Οι εμπειρίες σας έχουν φέρει σε μια θέση όπου μπορείτε να προχωρήσετε. Είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα ανεξάρτητα που σας οδηγεί, διότι ξέρετε στην καρδιά σας ότι υπάρχει ένα μονοπάτι που το διαλέξατε και το ακολουθείτε. Δεν μπορείτε να κατεβείτε από το μονοπάτι. Δεν είναι υπέροχο αυτό; Τολμήστε να παίξετε! Τολμήστε να έχετε μια όμορφη ανθρώπινη εμπειρία, και πάνω απ ‘όλα, μην φοβηθείτε αυτή την ομορφιά η οποία είναι δικιά σας. Είναι απευθείας από την Εστία. Είναι το δώρο για την ανθρωπότητα.

 

Σας αφήνουμε  με τρεις μικρές υπενθυμίσεις να αντιμετωπίζετε τους άλλους με σεβασμό, να φροντίζετε ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία, και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Ιωάννα Φραγκίσκου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!