Σεπτέμβριος 2007

Άχρονος χώρος, άχρονη αγάπη
40 μέρες και νύχτες της ανθρωπότητας

 

Από τον Steve:

Το γκρουπ συνεχίζει με ένα μήνυμα ενδυνάμωσης. Αυτό το μήνυμα μιλά για τον άχρονο χώρο. Πριν να περάσει στην διδασκαλία κάθε δάσκαλος είχε βίωσε μια μοναδική εμπειρία ενεργοποίησης. Ο Μωυσής ανέβηκε στο βουνό και επέστρεψε με τις 12 εντολές. Ο Μωάμεθ πήγε στην Μέκκα και ο Ιησούς πέρασε 40 μέρες και 40 νύχτες μόνος στην έρημο. Αυτές οι ενεργοποιήσεις ήταν ένα ταξίδι στον άχρονο χώρο που τους προετοίμασε για να αναλάβουν τον ρόλο που ήρθαν να παίξουν. Τώρα δίνεται η ευκαιρία σε όλη την ανθρωπότητα να ενεργοποιηθεί με αυτό τον τρόπο.

Ο ευκολότερος τρόπος για να ενεργοποιηθούμε στον άχρονο χώρο είναι προσπερνώντας τις εμπειρίες μας σε σχέση με την γραμμικότητα. Όταν καταλάβετε τις αρχές λειτουργίας του άχρονου χώρου, μπορείτε τότε να αρχίσετε να βιώνετε την άχρονη αγάπη

Όταν παρουσιάζαμε αυτό το μήνυμα κάτι περίεργο μου συνέβη. Την στιγμή που αρχίσαμε να μιλάμε για την άχρονη αγάπη το γκρουπ λέπτυνε την υφή του πέπλου για μένα και μου έδειξε συνδέσεις μου από προηγούμενες ζωές με μερικά άτομα από το κοινό. Μετέφερα το μήνυμα τους και ταυτόχρονα με είχαν μεταφέρει σε ένα σημείο όπου μου επέτρεψαν να ενθυμηθώ και να νιώσω τις συνδέσεις μου από προηγούμενες ζωές με αυτούς τους ανθρώπους. Έμεινα έκπληκτος αφού μπορούσα ξαφνικά να κοιτάζω έναν άνθρωπο και να θυμάμαι την σχέση μας σε προηγούμενες ζωές και το πόσο κοντά ήμασταν. Και τότε συνειδητοποίησα ότι αυτό που μου έδειχναν ήταν σχέσεις με τις οποίες είχα βιώσει την άχρονη αγάπη. Όταν η ενέργεια της αγάπης φτάσει στα υψηλοτέρα πεδία αγνότητας γίνετε απίστευτα ισχυρή. Η άχρονη αγάπη είναι αγάπη σε επίπεδο ψυχών και είναι τόσο δυνατή αφού δεν υπάρχουν εξαρτήσεις σε αυτή. Θα μπορούσατε να αγαπήσετε εύκολα έναν άνθρωπο αρκετά ώστε να τον αφήσετε να φύγει αν πιστεύατε ότι θα τον βοηθούσε. Αύτη ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία για εμένα και ο ενθουσιασμός που μου προκάλεσε με συντρόφευε για μέρες.

Μεγάλες αγκαλιές και απαλά σκουντήματα, Steve

 

 

Χαιρετισμούς από την Εστία!

Ερχόμαστε κοντά σας σήμερα αντιπροσωπεύοντας ένα τμήμα της Εστίας και ένα τμήμα της σύνδεσης σας με αυτό τον τόπο στον οποίο ξεκινήσατε. Αυτό τον τόπο ο οποίος ξεκίνησε σαν μια σπίθα του θεού είναι ένας τόπος που τον φιλοξενείτε βαθιά μες την ανθρώπινη ύπαρξη σας. Είστε πνεύματα που παριστάνουν τους ανθρώπους, ζείτε την καθημερινότητα σας, συναντάτε ο ένας τον άλλο, πέφτετε σε τοίχους προσπαθώντας να ανακαλύψετε τι κάνετε λάθος. Αγαπημένοι πως θα νιώθατε αν σας λέγαμε ότι ήρθατε εδώ ακριβώς για να πέφτετε σε τοίχους; Ότι βρίσκεστε εδώ για να βιώσετε τον πόνο και την θλίψη; Όταν επιστρέψετε στην Εστία θα έχετε καταγράψει τις εμπειρίες αυτές απλά ως όμορφα ανθρώπινα συναισθήματα. Αυτό είναι το νόημα του να ταξιδεύετε ως άνθρωποι. Όπου και αν βρίσκεστε σε όποιο σημείο της ζωής ή της εξέλιξης σας σαν ψυχή να ξέρετε ότι έχετε επιλογές που θα σας οδηγήσουν πίσω στην Εστία και στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο αναμόρφωσης όποια στιγμή το θελήσετε. (θα έπρεπε η αναμόρφωση να είναι ανά – μόρφωση;) αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε τις αλλαγές στο περιβάλλον σας που θα σας βοηθήσουν να αναμορφώσετε το σπίτι και το πνεύμα σας. Για αυτό το λόγο βρίσκεστε εδώ. Γιατί απλά είστε οι δημιουργοί

Ξεκινήσατε μια παγκόσμια διαδικασία. Όλη η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μια σπείρα εξέλιξης η οποία αυξάνει τον ρυθμό της κάθε μέρα. Αυτό είναι εκπληκτικό η ταχύτητα όπως θα την μετρούσατε πήγαινε από το 1 στο 2 στο 3 στο 4, αλλά τώρα αυξάνεται ραγδαία από το 1 στο 10 στο 100 στο 1000 και πάει λέγοντας. Αυξάνεται με τόσο γρήγορους ρυθμούς που δεν είστε πάντα σε θέση να την ακολουθήσετε, και το γεγονός αυτό από μόνο του προκαλεί ένταση στο φυσικό σας σώμα. Οι ανθρώπινοι εγκέφαλοι σας προσπαθούν να κατανοήσουν και να προσαρμοστούν σε αυτές τις αλλαγές, παρόλα αυτά το δύσκολο που έχουν να κατανοήσουν οι άνθρωποι, είναι ότι δεν είναι σε θέση να κατανοούν τα πάντα. Έτσι αυτό που θα κάνουμε σήμερα είναι να περιπλέξουμε τα πράγματα αρκετά ώστε εσείς να αντιληφτείτε την αλήθεια. Αυτή είναι τόσο ωραία και απλή που πολλές φορές σας διαφεύγει. Είναι τόσο απλή ώστε αν δεν την κάνετε σύνθετη να σας είναι δύσκολο να κατανοήσετε πως όλα τα κομμάτια του πάζλ κουμπώνουν. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να σας δώσουμε αυτό το δώρο σήμερα.

Επιθυμούμε να σας δώσουμε μια ιδέα σήμερα του τι βρίσκετε ακριβώς μπροστά σας ώστε να το κατανοήσετε. Από την ανώτερη οπτική σας έχουμε είδη μιλήσει για την επανακαλωδίωση  τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου σας αρχίζουν να επικοινωνούν μεταξύ τους με τελείως διαφορετικούς τρόπους σε σχέση με πριν. Έχουμε μιλήσει για αυτό πολλές φορές, αλλά αυτή τη φορά θα αλλάξουμε λίγο τις λέξεις για να βοηθήσουμε να το κατανοήσει και άλλος κόσμος.

Η διάταξη των κυκλωμάτων του εγκεφάλου αλλάζει

Έχετε το ένα μέρος του εγκεφάλου σας- το δεξί ημισφαίριο – με το οποίο συνδέεστε με την Εστία. Είναι η βάση του πνεύματος στο φυσικό σας σώμα, είναι το μέρος που κρατά τις συνδέσεις σας με το όλον, την δημιουργικότητα, την έμπνευση, το channeling. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά της Εστίας περνούν σε εσάς μέσα από αυτό το τμήμα του εγκεφάλου. Έπειτα υπάρχει και το άλλο τμήμα του εγκεφάλου το οποίο έχει τελείως διαχωριστεί από το πρώτο με μοναδική εξαίρεση κάποιων λιγοστών ενεργειακών καλωδίων που τα ενώνουν. Αυτά ονομάζονται συνάψεις. Το μέρος του εγκεφάλου που ονομάζετε αριστερό ημισφαίριο, κάνει μόνο ένα πράγμα. Προσδιορίζει τον χρόνο. Σας δίνει την ψευδαίσθηση ότι ζείτε σε ένα πεδίο διτότητας, σε ένα πεδίο χρόνου. Σας δίνει την ψευδαίσθηση του χρόνου μέσα σε ένα φυσικό σώμα το οποίο έχει αρχή και τέλος. Για τον λόγο αυτό πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι απλά φυσικά σώματα. Πιστεύουν ότι όταν πεθάνουν όλα θα τελειώσουν. Παρόλα αυτά καμία μορφή ενέργειας δεν πεθαίνει. Η ενέργεια απλά μεταλλάσσεται από μία μορφή σε μία άλλη. Ακόμα και ο ηλεκτρισμός που χρησιμοποιείτε και η θερμοκρασία που νιώθετε όταν βρίσκεστε έξω σχετίζεται με την μετάλλαξη μιας μορφής ενέργειας σε μια άλλη. Μαθαίνετε να το κάνετε αυτό – να μεταλλάσσεστε. Ο εγκέφαλός σας επανακαλωδιώνετε μαζί με αυτούς όλης της ανθρωπότητας τα τελευταία δύο με πέντε χρόνια. Αυτό δημιουργεί προκλήσεις για την ανθρώπινη φυλή την εποχή αυτή, αλλά τις πραγματικά αποτελέσματα της επανακαλωδίωσης θα είναι ορατά σε εσάς μετά από 20 και πλέον χρόνια.

Ενεργοποίηση ώστε να αφαιρέσετε την γραμμικότητα από την εμπειρία σας

Έχετε συσκευές μπροστά σας – ρολόγια. Ειδικά αυτά τα ατομικά ρολόγια ο Φύλακας τα αγαπάει πολύ γιατί τον κρατούν τέλεια συντονισμένο με τον χρόνο. Σας λέμε ότι τίποτα δεν σας κρατά συντονισμένους τέλεια με το χρόνο γιατί ο χρόνος είναι μια ψευδαίσθηση και θα αρχίσετε σε κάποιο σημείο να το καταλαβαίνετε αυτό καθώς η επανακαλωδίωση θα προχωρά. Υπάρχουν και άλλα σημεία που σχετίζονται με αυτό για τα οποία έχουμε είδη μιλήσει. Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά γεγονότων καθώς η ανθρώπινη ζωώδης πλευρά σας εξελίσσεται. Το πνεύμα σας έχει φτάσει είδη δε ένα καλό σημείο εξέλιξης, μα καθώς αυτό το σώμα το οποίο κουβαλάτε για να βιώνετε την ψευδαίσθηση ότι είστε διαχωρισμένοι ο ένας από τον άλλο εξελίσσεται αναδιαμορφώνετε τα πάντα γύρω σας. Αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά. Αυτό θα προχωρήσει σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Θα δημιουργήσετε καινούργια συστήματα πεποίθησης και καινούργια ιδανικά. Μερικά από τα συστήματα πεποίθησης που είχατε δημιουργήσει για να σας βοηθήσουν να ορίσετε τον κόσμο σας θα ξεκινήσουν να αλλάζουν. Υπάρχουν πλέον νέες δυνατότητες τις οποίες δεν είχατε πριν. Θα δείτε πολλά από τα προσωπικά σας όρια από τα προσωπικά σας συστήματα πεποίθησης να διευρύνονται. Μερικές από αυτές τις επιρροές θα φανούν στον τομέα τον σχέσεων. Μερικές και στα φυσικά σας σώματα επίσης. Μερικές θα φανούν στην φυσική σας ένωση με το πνεύμα, το οποίο είναι αυτό που εμείς αποκαλούμε σεξουαλική ενέργεια. Πολλά από αυτά θα συμβούν ώστε να σας δώσουν νέες βάσεις και δυνατότητες. Αυτό είναι το μήνυμα: δυνατότητες.

Δεν είστε οι πρώτοι που θα το περάσετε αυτό. Παρόλο που είναι πρώτη φορά που η ανθρωπότητα στο σύνολο της θα περάσει από αυτή τη διαδικασία εξέλιξης, μερικοί άνθρωποι που βρέθηκαν εδώ έχοντας μια ανθρώπινη εμπειρία έχουν είδη περάσει αυτή τη μετάβαση. Καθώς θα περνάτε αυτή την διαδικασία θα υπάρχει κάτι μοναδικό  που θα σας βοηθήσει περισσότερο από οτιδήποτε. Μια ενεργοποίηση που θα κάνετε μόνοι σας. Παρόλα αυτά η ενεργοποίηση αυτή δεν έχει βήματα, δεν μπορούμε να γράψουμε ένα βιβλίο και να σας εξηγήσουμε πως ακριβώς γίνεται. Ούτε και θα υπάρξουν σεμινάρια που θα σας πουν τι να κάνετε, γιατί είναι τόσο μοναδική για τον καθένα. Μπορούμε όμως να σας πούμε πως κάποιοι από τους άλλους δασκάλους το έκαναν στο παρελθόν.

Το κλειδί είναι να αφαιρέσετε την εμπειρία σας στην γραμμικότητα, καθώς η γραμμικότητα είναι η μεγάλη ψευδαίσθηση. Όταν είστε στην Εστία βιώνετε το παρόν το παρελθόν και το μέλλον όλα μαζί σαν ένα. Είναι δυνατό για εσάς να βρεθείτε οπουδήποτε μέσα στην ψευδαίσθηση του χρόνου. Είναι δυνατόν για τη γιαγιά σας να έρθει και να ενσαρκωθεί ως κόρη σας και το αντίστροφο επίσης. Είναι δυνατόν για εσάς να κινηθείτε μπρός η πίσω μες την χρονική γραμμή, καθότι οι χρονικοί περιορισμοί είναι απλά δημιούργημα του αριστερού μέρους του εγκεφάλου σας. Η ανθρωπότητα ξεκινά να αλλάξει καθώς η νέα σύνδεση μεταξύ του αριστερού και του δεξιού σας ημισφαιρίου ισχυροποιείται  και αναπτύσσεται. Εξαιτίας αυτής της αλλαγής δημιουργείτε μια καινούργια σχέση με τον χώρο και τον χρόνο. Όταν φεύγετε από την γραμμική αντίληψη, αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι.

Μαθαίνοντας να ζείτε στο Τώρα

Σας ζητάμε πρώτα από όλα κάθε φόρα που θα βιώνετε τραυματικές εμπειρίες, δυσκολίες ή προκλήσεις, να προσπαθείτε να μένετε εστιασμένοι στο να έχετε την συνείδηση της ενότητας της γραμμικής γραμμής που είναι η αλήθεια. Εσείς την χωρίσατε σε τρία μέρη που τα ονομάζετε παρελθόν, παρόν και μέλλον. Παρόλα αυτά το παρελθόν σας είναι απλά μια ανάμνηση. Για παράδειγμα υπάρχουν δύο αδερφές που βρίσκονται εδώ και οι οποίες έχουν μεταξύ τους μόλις εννέα μήνες διαφορά και μεγάλωσαν με τους ίδιους γονείς. Αυτές ήταν πάντα μαζί. Και παρότι βίωσαν τα πάντα μαζί, η κάθε μια θα έχει διαφορετικές αναμνήσεις από τα ίδια γεγονότα. Ποια θα έχει τις σωστές; Και οι δύο γιατί θα ναι η δική τους αντίληψη που θα δημιουργήσει την ατομική τους πραγματικότητα. Έχουν απλά αντιληφθεί με διαφορετικό τρόπο τα ίδια γεγονότα.

Με το παρελθόν να είναι μια ανάμνηση και το μέλλον να είναι μια πιθανότητα, σας παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι θα σας δημιουργείται η τάση να αποθηκεύετε αρνητική ενέργεια στο παρελθόν και θετική στο μέλλον. Τα μεγαλύτερα όνειρα σας, οι ελπίδες σας και ο ενθουσιασμός σας σχετικά με τις δυνατότητες κρατούνται στο  μέλλον.  Παρότι έχετε καλές αναμνήσεις από το παρελθόν και αυτές αποθηκεύονται στο μέλλον. Τα θετικά έχουν μια τάση να αποθηκεύονται στο μέλλον τα αρνητικά στο παρελθόν. Στο πεδίο της διτότητας τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά έχουν μεγάλη επίδραση σε εσάς. Βγαίνετε από το πεδίο της διτότητας και προχωράτε σε αυτό της τριαδικότητας, οπού τώρα βλέπετε μεγαλύτερο μέρος της όλης εικόνας, ξεκινάτε να βγαίνετε από την ανάγκη να έχετε παρελθόν ή μέλλον. Έτσι θα καταλήξετε τελικά σε αυτό που είναι αλήθεια – το παρόν. Αν κάποια στιγμή καταφέρετε να ξεφύγετε από την γραμμικότητα και να φέρετε τον εαυτό σας στο τώρα, όλα θα αλλάξουν. Θα σας δώσουμε μια ιδέα πώς να το κάνετε αυτό σε ένα μόνο λεπτό.

Η εκ των έσω και έξω δημιουργία

Μπορείτε να διαχειριστείτε τα πάντα. Και τα πάντα θα είναι εκπληκτικά ακόμα και αν έχετε δυσκολία να τα βιώσετε ως άνθρωποι, θέτοντας τον εαυτό σας στο τώρα. Όλες οι προκλήσεις σας και όλοι οι φόβοι σας βασίζονται στο μέλλον. Αν επιθυμείτε να απελευθερώσετε τον φόβο, βγείτε εκτός γραμμικότητας. Αν επρόκειτο να εκτελεστείτε αύριο το πρωί, θα το βιώνατε αυτό ως ένα μεγάλο φόβο. Φανταστείτε ότι βρίσκεστε στην σειρά και περιμένετε να εκτελεστείτε. Σίγουρα θα σας καταλάμβανε μεγάλος φόβος, παρόλα αυτά είστε καλά αυτή τη στιγμή, έχετε ακριβώς ότι χρειάζεστε; Αναρωτηθείτε «Είναι όλα εντάξει στην ζωή μου αυτή ακριβώς την στιγμή;». Ναι! Όταν θα το κάνετε αυτό, θα μεταφέρετε αυτή την ενέργεια στο φυσικό σας σώμα, θα ξεκινήσετε να δημιουργείτε μια καινούργια πραγματικότητα γύρω σας βάση των δονήσεων τις οποίες παράγετε. Αυτός είναι ο τρόπος της εκ των έσω και έξω δημιουργίας. Γίνεται με δονήσεις οι οποίες απορρέουν από εσάς, γιατί καθώς φεύγετε από την γραμμική αντίληψη ξεκινάτε να θέτετε τον εαυτό σας σε μια καινούργια πραγματικότητα. Υπάρχουν δάσκαλοι που κατόρθωσαν να το κάνουν αυτό στο παρελθόν. Δούλεψαν όλοι με απροσδόκητους τρόπους, μερικούς από τους οποίους θα μοιραστούμε με εσάς για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε καλύτερα.

Ο άχρονος χώρος

Θα μοιραστούμε δυο παραμέτρους της εκπληκτικής, μοναδικής αυτής ευκαιρίας με την οποία επιθυμούμε εσείς να αποχωρήσετε από εδώ σήμερα. Η μια είναι ο άχρονος χώρος. Αυτό είναι το σημείο της ενεργοποίησης. Όταν είστε σε θέση να φέρετε τον εαυτό σας απόλυτα στο τώρα, βρίσκεστε στον άχρονο χώρο. Αυτός ήταν ο στόχος σας καθώς διαλογιζόσασταν. Αυτός ήταν ο στόχος σας καθώς προσευχόσασταν, να βρείτε τον άχρονο χώρο. Είναι ένα σημείο ενεργοποίησης. Αν και η ανθρωπότητα δεν ήταν έτοιμη να ενεργοποιηθεί μέχρι αυτού του σημείου, τώρα είναι.( αυτό σας μπερδεύει λίγο, δεν ήμασταν έτοιμοι από πια άποψη;). Αν και είχατε δοκιμάσει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, θα δείτε ότι δουλεύει διαφορετικά τώρα. Δεν σας λέμε ότι χρειάζεται να προσεύχεστε, δεν σας λέμε ότι χρειάζεται να διαλογίζεστε. Ο Φύλακας έχει ένα μυαλό που ποτέ δεν σταματά, έτσι δεν ήταν ποτέ σε θέση να διαλογιστεί, μα πάντα αναρωτιόταν πως θα ήταν αν μπορούσε. Η αλήθεια είναι ότι ο διαλογισμός σας βάζει στον άχρονο χώρο. Επιτρέψτε μας να μοιραστούμε μαζί σας το πώς άλλοι δάσκαλοι χρησιμοποίησαν αυτό το εργαλείο καθώς έμπαιναν στην διδασκαλία τους.

Μια τρίωρη ξενάγηση

Ο Ιησούς, ο Δάσκαλος που ήρθε σε αυτή τη γη για να διδάξει, πέρασε 40 μέρες και 40 νύχτες στην έρημο. Για τον ίδιο ήταν σαν να έμεινε εκεί τρείς ώρες. Μπήκε στο διάστημα του άχρονου χώρου. Ναι υπήρχαν πολλές ιστορίες για τις συζητήσεις που είχε με το διάβολο, για το πώς μπήκε σε πειρασμό και για το πώς αποφάσισε να επιλέξει την καλή αντί για την κακή πλευρά. Λατρεύουμε αυτές τις ιστορίες γιατί είναι τόσο ανθρώπινα υπέροχες, αλλά ελάχιστες από αυτές είναι στα αλήθεια αληθινές. Η αλήθεια είναι ότι βίωσε μια ενεργοποίηση την οποία μόνος του πέτυχε και μπήκε στον άχρονο χώρο. Για τους ανθρώπους γύρω του, έλειπε για  40 μέρες και 40 νύχτες. Εκείνος το αντιλήφθηκε, ως μια τρίωρη ξενάγηση στον άχρονο χώρο. Αυτό συμβαίνει και τώρα βρίσκεστε σε τέτοιο σημείο εξέλιξης που μπορείτε να το κάνετε αυτό μόνοι σας. Θα βρείτε αυτές τις ευκαιρίες να σας παρουσιάζονται όπως δεν έγινε ποτέ ξανά στο παρελθόν. Να είστε σε εγρήγορση για αυτές. Ψάξτε για ευκαιρίες να θέσετε τους εαυτούς σας εκτός γραμμικότητας. Ο Ιησούς δεν ήταν ο μόνος που τα κατάφερε. Το ίδιο συνέβη και στον Βούδα. Συνέβη και στον Μωάμεθ όταν πήγε στη Μέκκα. Βρέθηκε στον άχρονο χώρο και τον δημιούργησε ώστε και άλλοι άνθρωποι να τον βιώσουν. Συνέβη στον Μωυσή όταν πήγε στο βουνό. Βρέθηκε στον άχρονο χώρο και ότι και να συνέβαινε σε αυτόν τον κόσμο, δεν ήταν μέρος του. Όταν βρίσκεστε στον άχρονο χώρο το πνεύμα σας εξυψώνετε και μεταφέρεστε στην Εστία. Πηγαίνετε στην Εστία ,καθώς έχετε θέση τους εαυτούς σας εκτός γραμμικότητας. Έτσι προχωρά η ανθρωπότητα. Προχωράτε έξω από την ανάγκη για την ψευδαίσθηση της γραμμικότητας. Όσο καλύτερα μπορέσετε να προσαρμόσετε τους εαυτούς σας σε αυτά τα πλαίσια, ιδέες και πρακτικές τώρα, τόσο πιο εύκολη θα είναι αυτή η διαδικασία εξέλιξης για εσάς.

Άχρονη Αγάπη

Υπάρχει άλλη μια παράμετρος που επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας. Υπάρχει μια ενέργεια που είναι η βάση κάθε μορφής ενέργειας που βιώνετε ως άνθρωποι – ακόμα και του ηλεκτρισμού του φωτός και της θέρμανσης. Είναι η Αγάπη. Η αγάπη από μόνη της είναι η βασική ενέργεια από την οποία εσείς αποκομίζετε όλες τις άλλες ενέργειες. Τη γίνετε λοιπόν όταν βγάζετε την αγάπη έξω από την γραμμικότητα; Μεταφέρεστε σε ένα χώρο άχρονης αγάπη. Αυτό είναι που τώρα θα αρχίσετε να βιώνετε στις σχέσεις σας. Μπορεί να μπερδευτείτε στην αρχή, αφού μπορεί να μην εναρμονίζεται με τις έως τώρα πεποιθήσεις σας. Αυτό είναι αυτό που θα ξεκινήσετε να βιώνετε όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη. Χα! Δεν το περιμένατε αυτό έτσι δεν είναι; Έχετε τόσο συνηθίσει να βλέπετε την αγάπη να αντανακλάται πάνω σας από άλλους ανθρώπους, που σας είναι δύσκολο να την βρείτε στον καθρέφτη. Η άχρονη αγάπη ρέει μέσα σας και κινείται προς τα έξω μόνο. Η μόνη ανάγκη που έχει είναι να ρέει. Πρέπει πάντα να σχηματίζει κύκλωμα για να επιβιώνει, αλλά αυτό δεν είναι δύσκολο γιατί μόλις την βιώσετε ριζώνει μέσα σας πολύ βαθιά. Μόλις δυο οι περισσότεροι άνθρωποι επιτύχουν ένα επίπεδο άχρονης αγάπης, δεν το χάνουν ποτέ. Για αυτό, Αν είναι πάντα μέσα σας ψάχνοντας μια λεωφόρο για να βγει προς τα έξω , τότε όσο περισσότερο εκφράζετε την αγάπη σε οποιαδήποτε μορφή της τόσο πιο πολύ θα ενδυναμώνεστε. Μετακινήστε στο να εκφράζετε την άχρονη αγάπη όταν το κάνετε αυτό. Η άχρονη αγάπη είναι η βαθύτερη αγάπη που μπορεί να αντέξει το βιολογικό σας σώμα. Η άχρονη αγάπη είναι η απόλυτη άνευ όρων αγάπη. Η αγάπη άνευ όρων δεν έχει καμία  σχέση με το χρόνο. Έτσι είναι η άχρονη αγάπη.

Ναι θα δείτε ότι την βιώσατε σε πολλές ζωές. Υπάρχουν φορές που κοιτάζετε κάποιον και τον ξέρετε από μια προηγούμενη ζωή, ξέρετε ότι νιώθετε για αυτόν μια βαθιά αγάπη. Θα κάνατε τα πάντα γι αυτό το άτομο και αυτό μπορεί να μοιάζει να μην βγάζει νόημα σε συνειδητό επίπεδο. Μερικές φορές μπορεί να είναι ακόμα και άβολο να χετε αυτές τις συνδέσεις και δύσκολο εξ αιτίας των συστημάτων πεποίθησης σας τα οποία διατηρούσατε για πολύ καιρό. Ή άχρονη αγάπη μπορεί να επιτευχθεί τώρα και θα ανακαλύψετε ότι δεν χρειάζεται να περάσουν 40 μέρες και 40 νύχτες για να φτάσετε εκεί. Θα γίνει σε χρόνο μηδέν. Μπορείτε να σκεφτείτε πως θα ήταν να αγαπήσετε κάποιον τόσο πολύ, που θα φεύγατε από την ζωή του αν πιστεύατε ότι αυτό θα τον βοηθούσε; Θα βιώνετε αρχικά την άχρονη αγάπη σαν μικρές εκρήξεις, ώστε να την συνηθίσετε ως ενέργεια και να προσαρμοστείτε σε αυτή σταδιακά. Αυτός είναι ο τρόπος που αρχικά θα έρθει σε εσάς, γιατί είναι σχεδόν σαν το πνεύμα σας να θέλει να σας δώσει μικρές ενέσεις από αυτή για να σας ξυπνήσει. Προετοιμαστείτε – είναι μια υπέροχη διαδρομή. Αυτός είναι τώρα ο στόχος για σας τους ανθρώπους. Έτσι όσο περισσότερο θα βιώνετε την άχρονη αγάπη και όσο θα είστε σε θέση να την εκφράσετε, τόσο πιο πολύ θα ενδυναμώνεται. Θα αρχίσει να μεταλλάσει το φυσικό σας όχημα για την Εστία πιο πολύ από τον άχρονο χώρο και πιο πολύ από την άχρονη αγάπη που βιώσατε ως τώρα σε όλα τα χρόνια. Πολλοί από εσάς αγαπημένοι δουλέψατε τόσο σκληρά για να λεπτύνει το πέπλο. Θέλετε το πέπλο να φύγει, ξέρετε ότι είναι μια ψευδαίσθηση, μέσα στην καρδιά σας ξέρετε πώς είναι η Εστία και θέλετε να γυρίσετε πίσω. Θέλετε απλά να την δημιουργήσετε. Σας τιμούμε και θα βάλουμε τα δυνατά μας να σας δώσουμε τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό. Σας λέμε επίσης ότι έχετε είδη προχωρήσει πολύ πιο πέρα, από όσο προσδοκούσατε όταν για πρώτη φορά ήρθατε εδώ. Είδη ξεπεράσατε την πιθανότητα τέλους του πλανήτη γη. Είδη ξεπεράσατε τις υψηλότερες ανθρώπινες προσδοκίες και η δόνηση σας βρίσκεται σήμερα σε υψηλότερα επίπεδα από την εποχή της Ατλαντίδος και της Λεμουρίας. Έχετε περισσότερες προοπτικές τώρα από οποιαδήποτε άλλη στιγμή στην ιστορία του πλανήτη. Μήπως νομίζετε ότι βρίσκεστε εδώ κατά λάθος; Ήρθατε με ένα ιερό συμβόλαιο. Ήρθατε για να μεταφέρετε εδώ το μοναδικό πράγμα που κάνετε καλύτερα από κάθε άλλον και οι μόνες στιγμές που μπερδεύεστε σε σχέση με αυτό είναι όταν συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους.

Πολλοί από εσάς έχετε ερωτήσεις σχετικά με το πώς να φτάσετε στην κατάσταση αχρονικότητας. Όταν έφτασε ο χρόνος για το Φύλακα που ο μεγάλος γιός του μετακόμισε ο Φύλακας πήρε το δωμάτιο του γιού του και αποφάσισε να το κάνει δωμάτιο διαλογισμού. Έβαλε μέσα μεγάλα μαξιλάρια και καμπανάκια, έβαλε μέσα και μια πυξίδα ώστε να μπορεί να ξέρει κατά που πέφτει ο βορράς στην πραγματικότητα. Τα τακτοποίησε όλα. Πήγαινε εκεί κάθε πρωί και προσπαθούσε να βιώσει τον άχρονο χώρο. Το έκανε για 20 λεπτά.(γέλια). Υπήρχε ένα πρόβλημα με αυτό το σκεπτικό γιατί έτσι το έθετε κατευθείαν μέσα στον χρόνο. Θα καθόταν εκεί και θα διαλογιζόταν, το έκανε ώστε να μπορέσει να βελτιώσει την σύνδεση του και την επικοινωνία του. Φροντίσαμε να τον ενημερώσουμε ότι ήταν υπέροχο που το έκανε αυτό και ότι και ο υλικός φορέας εκτιμούσε ιδιαίτερα αυτό που έκανε, παρόλα αυτά δεν του ήταν απαραίτητο για την πνευματική επικοινωνία. Θα χτυπούσαμε την πόρτα του και θα τον ρωτούσαμε «Είσαι έτοιμος;» θα μας έλεγε « Περιμένετε ένα λεπτό πρέπει να χτυπήσω τα καμπανάκια μου». Και θα χτυπούσε τα καμπανάκια του πάνω στα τσάκρας και θα ανέπνεε με ένα συγκεκριμένο μοτίβο. Και πάλι θα τον ρωτούσαμε αν είναι έτοιμος. Και θα έλεγε « όχι πρέπει να κάνω αυτό». Και θα έκανε αυτό που κάποιοι του έδειξαν και θα έπαιρνε άλλες τρείς βαθιές αναπνοές και τελικά θα έλεγε, «Είμαι έτοιμος» και σαν τα μικρά παιδιά που κρύβονται το ένα από το άλλο θα γέλαγε κρυφά και δεν θα έβγαζε λέξη. Τα επόμενα λεπτά θα τον έπαιρνε ο ύπνος και θα βίωνε έτσι το άχρονο το οποίο έψαχνε. 20 λεπτά μετά θα σηκωνόταν θα έκανε ντους και θα ξεκινάγαμε την επικοινωνία μας. Ήταν πολύ απογοητευμένος στην αρχή πιστεύοντας ότι κάνει κάποιο λάθος. Σας παρακαλούμε να καταλάβετε ότι θα βιώσετε αυτό που αναζητάτε να βιώσετε αλλά όχι στον γραμμικό χρόνο.

Έχουμε φυτέψει πολλούς σπόρους σήμερα και τους φυτέψαμε σε πολύ γόνιμο έδαφος γιατί εσείς είστε οι δάσκαλοι και εσείς είστε οι θεραπευτές εσείς είστε οι πρωτεργάτες, ανοίγετε τις πόρτες και τις κρατάτε ανοιχτές ώστε η εξέλιξη να είναι εφικτή. Μερικούς  από εσάς θα σας κοροϊδέψουν για αυτό. Το γνωρίζετε. Μερικοίθα τρομάξετε. Μερικοί θα ντραπείτε. Τίποτα από αυτά δεν θεωρείται επιτυχία η αποτυχία. Είναι απλά αυτό που σας ζητήθηκε να κάνετε και ήσασταν εδώ στην ώρα σας. Καλωσορίσατε στην Εστία. Καλωσορίσατε στον επίγειο παράδεισο. Είμαστε πλημμυρισμένοι από χαρά που ξεφορτωθήκατε το σχέδιο παιχνιδιού που είχατε φτιάξει. Τώρα δημιουργείτε την πραγματικότητα σας κάθε στιγμή και είναι τιμή μας να σας παρακολουθούμε να οδηγείτε το παιχνίδι και να μοιράζετε την άχρονη αγάπη. Με τρεις μικρές υπενθυμίσεις, σας κρατάμε μέσα στις καρδιές μας. Να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλο σε κάθε ευκαιρία. Και τέλος το παιχνίδι που παίζετε, παίζεται καλύτερα όταν παίξετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Μάριος Αγγελής

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!