Σεπτέμβριος 2003

Έχει ξεκινήσει
Οι πύλες ανοίγουν

 

Από τον Steve:

Για αρκετούς μήνες, το γκρουπ έχει ξεκινήσει να μιλάει σχετικά με τα μέσα Αυγούστου του 2003, ως μια πολύ ειδική χρονολογία. Είπαν πρόσφατα πως η Κρυσταλλική Ενέργεια που εισέρχεται από τις ηλιακές καταιγίδες, έχει αυξηθεί μεταξύ του Ιουνίου και του Ιουλίου, προκειμένου να αποθηκευθεί αρκετή ενέργεια στην Γη, προετοιμάζοντάς μας γι’ αυτό που θα λάβει χώρα στα μέσα Αυγούστου. Πραγματικά περίμενα πως στο τελευταίο μήνυμα, θα μας έλεγαν τί θα συμβεί και τί να ψάξουμε. Το προηγούμενο μήνυμα σχετικά με την «Γκρίζα Ζώνη», δεν είπαν τίποτα συγκεκριμένο σχετικά με το μυστηριώδες γεγονός του Αυγούστου και έδωσαν πολύ κρυπτογραφημένες απαντήσεις όταν ρωτήθηκαν ευθέως. Το μόνο που είπαν είναι πως η κεντρική πόρτα έχει ανοίξει και χρειαζόμαστε αρκετή κρυσταλλική ενέργεια για να ρυθμιστούμε, μπρος στις νέες δυνατότητες που θα φέρει.

Μετά, στα μέσα Αυγούστου, αρκετά κεντρικά γεγονότα συνέβησαν που έχουν να κάνουν με την ενέργεια. Η Μπάρμπαρα κι εγώ βρισκόμασταν στο Edmonton, Canada, τον Αύγουστο μεταξύ 7 και 13, όπου εκδηλώθηκαν πολύ έντονες ηλεκτρικές καταιγίδες. Το ξενοδοχείο μας χτυπήθηκε από κεραυνό τουλάχιστον μία φορά. Αυτές οι ηλεκτρικές καταιγίδες συνεχίστηκαν, δημιουργώντας αρκετές εστίες φωτιάς στα δάση. Μετά, την επόμενη μέρα, η Ανατολική Ακτή δέχθηκε διακοπή ρεύματος. Άνθρωποι τηλεφωνούσαν και έγραφαν εκατοντάδες email, ρωτώντας το γκρουπ αν έχει να πει κάτι για τις διακοπές ρεύματος. Ξανά, το γκρουπ μυστηριωδώς σίγησε. Έχω ακούσει την σιγή από εκείνους ξανά, καθώς πολλές φορές μιλούν στους ανθρώπους σε πολλά διαστασιακά επίπεδα, με τις ίδιες λέξεις. Για να συμβεί αυτό, η χρονική στιγμή είναι πολύ σημαντική.

Τα επόμενα ταξίδια μας, μας πήγαν στο Τορόντο όπου είχαν προβλήματα την διακοπή ρεύματος και δεν ήταν ακόμη σίγουροι, μέχρι το τελευταίο λεπτό, αν μπορούσαμε να κάνουμε το σεμινάριο. Στην ζωντανή επικοινωνία που πρόκειται να διαβάσετε, το γκρουπ εξηγεί πως πρέπει να αισθανθώ την πύλη, πριν ξεκινήσω να μιλάω γι’ αυτήν. Αυτό συνέβη στο Τορόντο.

Το σεμινάριο πήγε καλά αλλά τη στιγμή που ήταν εκεί, ξανά βιώσαμε πολύ έντονες ηλιακές καταιγίδες. Ήταν εκείνη τη στιγμή που το γκρουπ ξεκίνησε να μιλάει για το τί συμβαίνει. Μίλησαν σχετικά με το άνοιγμα των δια-διαστασιακών πυλών που θα μπορούν ν΄αλλάξουν τα πάντα μέσα στα επόμενα χρόνια. Είπαν πως αυτά τα ανοίγματα, θα συνεχιστούν μέχρι το πρώτο επίπεδο ενέργειας να εγκλιματιστεί. Μερικές μέρες αργότερα, η πόλη St. Petersburg στην Ρωσία, σκοτείνιασε χωρίς κανέναν εμφανή λόγο. Μερικές μέρες μετά, ένα μέρος του Λονδίνου σκοτείνιασε επίσης. Το πιο σημαντικό είναι πως το γκρουπ μας προειδοποίησε πως αυτό θα συνέβαινε – υπάρχουν κι άλλα να έρθουν.

Από την στιγμή που τα μηνύματα αυτά ξεκινήσανε τον Φεβρουάριο του 1996, έχουμε εξελιχθεί κατά τον τρόπου που έχει διατυπωθεί. Άρχισαν ως μηνιαίοι διαλογισμοί και εξελ