Σεπτέμβριος 2001

Αντίο Ξίφος
Η Αγάπη πάνω απ’ τον Τρόμο στο Νέο Παιχνίδι

 

Από τον Steve:

Μια αστραπή την οποία ακολούθησε ο ήχος του κεραυνού με ξύπνησε από το πρώτο βαθύ ύπνο ,που είχα όλη αυτή την εβδομάδα. Έξι και μισή το πρωί και το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ, ήταν τα σχέδια που είχαμε κάνει για ν’ ανεβούμε όλοι οι «εργάτες του φωτός» στο λιβάδι, στα μέσα της διαδρομή προς το βουνό Σάστα. Αφού πήρα μια βαθιά ανάσα, συνειδητοποίησα ότι ολόκληρη η εβδομάδα ήταν για μένα μια άσκηση προσαρμογής.

Η πρώτη μέρα της διάσκεψης  Εspavo ήταν στις 09/11 την ημέρα που οι τρομοκράτες χτύπησαν τους Δίδυμους Πύργους. Από τη στιγμή που πήρα το τηλεφώνημα και μου είπαν ότι δεν θα γινόταν η πτήση, όλη η εμπειρία έλαβε νέα σπουδαιότητα.

Το γκρουπ θέλησε αμέσως να βάλω ένα μήνυμα στο site.Το έκανα και μετά αποφασίσαμε να πάμε 14 ώρες οδικώς στο βουνό Σάστα.  Απ’ τη στιγμή που φύγαμε ήταν σαν να είχαμε αναλάβει μια σημαντική αποστολή. Το μεγάλο γεγονός της εβδομάδας ήταν πολύ ισχυρό κι όλοι, εκτός από 11 άτομα, τα κατάφεραν. Εκείνοι οι 11, που οι περισσότεροι κόλλησαν σε αεροδρόμια για κάμποσες μέρες, ήταν επίσης μέρος της ενέργειας. Κάποιοι μάλιστα τηλεφωνούσαν σε τακτά διαστήματα να μας πουν πως σκόπευαν να έρθουν. Ένας μόνο τα κατάφερε. Πριν φύγουμε ,είχα αποστείλει τους επόμενους Φάρους Φωτός στον Πήτερ, τον εκδότη των Φάρων μας. Πήρε το ηλεκτρονικό μήνυμα κατά τη χθεσινή μας επιστροφή στο σπίτι.

Όταν σκέφτηκα τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας, συνειδητοποίησα ότι ακόμη κι αν το μήνυμα που επρόκειτο να στείλω είναι πολύ επίκαιρο κι έχει σχέση με το τι συνέβη, ήταν πιο σημαντικό να μοιραστώ μαζί σας τι συνέβη πραγματικά στο βουνό εκείνη τη μέρα.

Ναι, ανεβήκαμε στο λιβάδι και ενώ έβρεχε ολόγυρά μας, μέναμε στεγνοί και στην τέλεια ενέργεια να δημιουργήσουμε το Καινούριο Παιχνίδι. Αυτό το Κ.Π. καθρεφτίζεται, επίσης, στα παγκόσμια γεγονότα που εκτυλίσσονται τώρα. Το βιβλίο  ΜΕΜΝΗΣΟ  αρχίζει με το κεφάλαιο «ΤΟ  ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΡΥΦΤΟΥ».Το κεφάλαιο αρχίζει: «Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι σ’ ένα λιβάδι στους πρόποδες του βουνού. Βρισκόμαστε στην  ΕΣΤΙΑ και παίζουμε όλοι μαζί με τέλεια αγάπη». Επιστρέψαμε σ’ εκείνο το λιβάδι αυτή τη μέρα κι αρχίσαμε να γράφουμε το Καινούριο Παιχνίδι.

Καθώς άφηνα την καμπίνα μου, άρπαξα το Ξίφος. Το γκρουπ με ονομάζει Φύλακα του ξίφους. Αυτό είναι το ξίφος της αλήθειας, το ξίφος του Μιχαήλ, το ξίφος της ενδυνάμωσης. Αυτό είναι το Εξκάλιμπερ. Μια φορά, μου είπαν μια όμορφη ιστορία, ποιος ήμουν τις μέρες του Κάμελοτ. Είπαν ότι ήμουν μια διασταύρωση ενός κοσμηματοπώλη και ενός σιδηρουργού. Κατασκεύαζα ειδικά ξίφη τελετών. Αυτά τα σπαθιά ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκαν σε μάχη παρά μόνο για να περνάνε τους ανθρώπους στα επόμενα επίπεδα ύπαρξής τους, όπως τον ιπποτισμό. Όχι μόνο κατασκεύαζα αυτά τα ξίφη, αλλά φαίνεται ότι μου εμπιστεύονταν τη φροντίδα τους ανάμεσα στις τελετές και από τότε ήμουν γνωστός ως Φύλακας του Ξίφους. Σήμερα είχαμε ακόμη μια ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε αυτό το ξίφος για να θέσουμε σε κίνηση το Κ.Π., στο λιβάδι στους πρόποδες του βουνού.

Οδηγώντας προς το βουνό, δεν είχα καμιά ένδειξη για ποιο πράγμα θα μιλούσε το γκρουπ. Υπήρχε απόλυτη σιωπή. Αφού άφησα το τροχόσπιτο σε περιοχή στάθμευσης, κοίταξα ψηλά στο βουνό και είδα τι αποκαλεί το γκρουπ φύλακα του βουνού. Αυτό είναι μια προεξοχή βράχων που φορτίζεται με ενέργεια από τη κοιλάδα από κάτω. Σταματήσαμε, ενώσαμε τα χέρια και ζητήσαμε την άδεια του φύλακα να πλησιάσουμε. Καθόλου δεν  καταλάβαμε πως όταν τελικά βρήκαμε το δρόμο για το λιβάδι, ότι ήταν ο ίδιος φύλακας ακριβώς μπροστά μας, που μας κοιτούσε από ψηλά μ’ ένα χαμογελάκι.

Υπήρχαν πολλά πράγματα που συνέβησαν για πρώτη φορά σ’ αυτή την επικοινωνία και πιστεύουμε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα μοιραστούμε μαζί σας. Σας παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια τη ζωντανή επικοινωνία που το γκρουπ μας έδωσε εκείνη την  ημέρα στο λιβάδι στους πρόποδες του βουνού, καθώς αρχίσαμε το Καινούριο Παιχνίδι.

 

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Σας λέμε πως δεν είμαστε εκεί που μας ψάχνετε, είμαστε εδώ μαζί σας. Είμαστε μέρος της ενέργειάς σας. Είστε κομμάτι μας και τιμούμε τόσο πολύ την προθυμία σας για θυσία, για τη συμμετοχή σας στη δημιουργία του νέου κόσμου.

Δεν θα σας πούμε πόσο σας τιμάμε που αλλάζετε τα παραδείγματα του Όλα Όσα Είναι. Είστε αυτοί που αλλάζετε την ενέργεια και κάνετε δυνατό να δημιουργηθεί ο νέος Πλανήτης Γη. Σας λέμε ότι στη Νέα Γη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Σας λέμε πως για πρώτη φορά ζητάμε από τον Φύλακα ν’ ανοίξει τα μάτια του (ο Φύλακας Στιβ άνοιξε τα μάτια του που ήταν πλημμυρισμένα από δάκρυα). Για πρώτη φορά ολόκληρη αυτή η επικοινωνία δόθηκε με τα μάτια ανοιχτά καθώς κοιτούσε τον ένα μετά τον άλλο. Πολλά συμβαίνουν εδώ και ο καθένας σας βλέπει την λαμπρότητα των άλλων, καθώς κοιτάτε ο ένας στη καρδιά του άλλου. Καθώς κοιτάτε πέρα από τις ψυχές σας ,καθώς κοιτάτε τις φυσαλίδες βιολογίας που φοράτε ενώ βρίσκεστε εδώ, σας λέμε ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Νέος Πλανήτης Γη είναι στα χέρια σας. Τον δημιουργήσαμε με την αγάπη σας και τις επιλογές σας και σας ευχαριστούμε. Δεν φαντάζεστε πόσο σας τιμάμε γι’ αυτό που έχετε δημιουργήσει. Σας λέμε ότι είστε εσείς που το θέσατε σε κίνηση και ότι είστε εσείς που θα πάρετε κάθε κομμάτι της νέας ενέργειας και θα φτιάξετε την ομορφιά που είναι εδώ, ακόμη πιο όμορφη. Καθώς αφήνετε αυτό το μέρος σήμερα, παίρνετε μαζί σας ένα κομμάτι του, καθώς σήμερα συνδέεστε με τον πλανήτη, τον δημιουργείτε κάθε στιγμή, κάθε μέρα πέρα απ’ όσο φαντάζεστε. Συνδέετε τις καρδιές σας. Συνδέετε τις ενέργειές σας. Παίρνετε αυτούς τους κρυστάλλους μαζί σας. Τους ενσωματώνετε στη δική σας ύπαρξη. Τους ενσωματώνετε μέσα σας και τους παίρνετε μαζί σας στο Νέο Πλανήτη Γη, που είναι η επιλογή σας. Έχετε επιλέξει να μείνετε και μετά το τέλος του Παιχνιδιού. Έχετε επιλέξει να μείνετε και να παρακολουθήσετε να τερματίζουν η αναστάτωση και η αντίσταση κατά της Νέας Ενέργειας. Σας ευχαριστούμε που έχετε ζητήσει να είστε εκεί ν’ ανοίξετε την πόρτα προς το Φως στους καιρούς του φαινομενικού σκοταδιού. Είναι δυνατόν να το κάνετε μόνο με τη δική σας υπεροχή και συνεπώς νοιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη που είμαστε ενώπιον των διδασκάλων του Μεγάλου Παιχνιδιού.

Σας λέμε πως δεν βλέπετε ποιοι είστε. Δεν μπορείτε να δείτε το υπόλοιπο της ενέργειάς σας ακόμη κι αν το θέλετε.  το πέπλο λεπταίνει τώρα αγαπημένοι. Επαναπροσδιορίστε τα πάντα σχετικά με τον εαυτό σας και τις πράξεις σας. Σας λέμε ότι θα έρθει ο καιρός που δεν θα χρειάζεστε άλλο ξίφη στο Νέο Πλανήτη Γη. Αυτή η μέρα είναι πολύ κοντά. Σας λέμε πως αν χρησιμοποιείτε το ξίφος της ενδυνάμωσης με τον τρόπο που γνωρίζατε, δεν θα το χρειάζεστε πια στη φυσική σας υπόσταση. Χρειαζόταν μόνο στον ιππότη για να σας οδηγήσει στην αφύπνιση της δικής σας δύναμης. Οι μέρες της χρησιμοποίησης το ξίφος τέλειωσαν. Βρείτε μια άλλη χρήση γι’ αυτό, αγαπημένοι, και θα δημιουργήσετε τον Παράδεισο στη Γη. Οι μέρες που το ξίφος επιστρέφει στο λίθο είναι εδώ και θα το δείτε στη διάρκεια της ζωής σας.

Πάρετε τη δύναμή σας, αγαπημένοι, και ανακαλύψτε τη δική σας ενέργεια. Επικεντρωθείτε στην ενέργειά σας και γίνετε ο μεγαλύτερος Φάρος Φωτός που μπορείτε. Τώρα είναι η ώρα να ρίξουμε Φως στη Νέα Γη. Γι’ αυτό σας λέμε ότι υπάρχουν δύο τρόποι να μοιραστείτε το Φως. Σας ζητάμε να πράξετε και τους δυο. Ένας είναι να καθρεφτίσετε το Φως. Πάρετε το Φως της Εστίας μέσα από το πρίσμα του ποιοι είστε, όπως κάνουν οι κρύσταλλοι, επιτρέψτε του να χορέψει μαζί σας και στείλτε το πίσω με την περήφανη αντανάκλαση του ποιοι είστε. Ο δεύτερος τρόπος είναι να είστε το Φως. Για να έχετε το Φως μέσα στις ψυχές σας ο καθένας από εσάς. Έχετε το Φως της Εστίας που μεταφέρετε μέσα σας. Αφήστε τον καθένα να το δει με υπηρηφάνεια αυτόν τον καιρό. Αφήστε τον καθένα να το αισθανθεί, είτε είστε στον μανάβη, είτε στην εκκλησία ή εδώ πάνω στα βουνά. Ακόμη κι όταν διασταυρώνεστε μεταξύ σας στο δρόμο, αφήστε το Φως σας να λάμψει. Είστε οι εκλεκτοί, αγαπημένοι. (κεραυνός στο φόντο). Όχι, δεν σας επιλέξαμε εμείς. Εσείς επιλέξατε εσάς. (κεραυνός) Έχετε επιλέξει να είστε οι πρόγονοι του Φωτός. Έχετε επιλέξει ν’ αναλάβετε τη εκπληκτική ευθύνη και μάλιστα στους μέγιστους καιρούς ταραχών στον πλανήτη σας καθώς το Παλιό Παιχνίδι αποχωρεί και αρχίζει το Καινούριο. Έχετε επιλέξει να είστε εκείνοι που θα κάνουν τη μετάβαση ανάμεσα στις δύο ενέργειες. Έχετε επιλέξει να είστε το Φως και να κρατάτε τη πόρτα ανοιχτή.

Είστε η μεγαλύτερη παρουσία πάνω στον πλανήτη που έχει ποτέ υπάρξει. Μοιάζετε με εκείνους που στο παρελθόν ονομάσατε Ιησού, Βούδα, Μέρλιν. Μοιάζετε σε αυτούς που πολλοί έχετε ονομάσει μεγάλους διδασκάλους και σας λέμε ότι δεν υπήρχαν άλλοι μεγαλύτεροι και κάθονται μπροστά μας ακριβώς αυτή τη στιγμή. Κρατάτε την ενέργεια της Εστίας. Έχτε τολμήσει να είστε εδώ ακριβώς αυτή τη στιγμή για να βοηθήσετε να κρατηθεί η ενέργεια του Φωτός στα χρόνια του σκότους. Όλοι εσείς που κάθεστε εδώ σήμερα και όλοι εσείς που επιλέξατε ν’ ακούσετε αυτά τα λόγια, είτε τα διαβάζετε είτε τα ακούσατε, είστε αυτοί που επιλέγετε να φέρετε τον τίτλο της κρυστάλλινης δόνησης. Αυτή είναι η Χριστική ενέργεια.

Η Νέα Γη είναι ακριβώς μπροστά σας, εσείς την έχετε δημιουργήσει ακόμη και με τις λέξεις που μόλις έχετε ξεστομίσει . Την έχετε θέσει σε κίνηση σήμερα μέσω της πρόθεσής σας να συγκεντρωθείτε για να δημιουργήσετε τη δίνη, σας λέμε δεν έχετε ιδέα το τι βάλατε σε κίνηση. Κάθε φορά που αισθάνεστε το αεράκι να σηκώνεται, είναι αυτή η αύρα που παίρνει την κρυστάλλινη πρόθεσή σας και την ενσωματώνει μέσα στη μαγεία που ονομάζετε βουνό Σάστα. Η δίνη εδώ είναι πραγματική. Εσείς έχετε δημιουργήσει τη δίνη με το που πρωτοήρθατε. Αυτή η δίνη είναι η δική σας δημιουργία με την οποία επανασυνδέεστε τώρα. Το ότι στέκεστε εδώ στο ίδιο λιβάδι που αρχίσατε το Παιχνίδι, είναι πέρα από κάθε περιγραφή για μας. Δείτε την ομορφιά καθώς κοιτάτε τα βουνά και τα δέντρα. Δείτε την ομορφιά στα παλλόμενα χρώματα των βρύων και των λουλουδιών, που είναι όλα ανθισμένα μόνο για σας. Σας λέμε ότι δεν συγκρίνεται η ομορφιά σ’ αυτό το λιβάδι τώρα, καθώς κοιτάμε τον καθένα σας. Η ενέργειά σας είναι όμορφη πέρα από κάθε περιγραφή. Τολμήστε να γίνετε αυτά τα παλλόμενα χρώματα . Τολμήστε να πάτε  τον εαυτό σας στο επόμενο επίπεδο. Τολμήστε να επιτρέψετε στον εαυτό σας να είναι το Φως. Αυτό έχετε έρθει να κάνετε εδώ(κεραυνός).  Να γιατί επιστρέφετε τώρα.

Πολλοί από σας γνωρίζετε τη σύνδεση που είχατε εδώ τότε. Κάποιοι σας φαίνεται παράξενο που κληθήκατε εδώ. Σας λέμε ότι διαδεχθήκατε τη μία ζωή μετά την άλλη για να ’στε εδώ ακριβώς αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που θα συνδεθούν σύντομα. Παρακαλούμε, βρείτε τους. Παρακαλούμε, βοηθείστε τους να καταλάβουν ποιοι είναι μια και είστε τώρα οι Ανθρώπινοι Άγγελοι. Θα αδράξουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι που έχουμε κάνει μόνο μια φορά πριν, που είναι να ανοίξουμε τα φτερά μας (ο Φύλακας ανοίγει τα χέρια του από κάθε πλευρά. Όσοι παρευρίσκονται απλώνουν κι εκείνοι τα χέρια τους την ίδια στιγμή). Τα φτερά μας δεν είναι για να πετάμε, τα φτερά μας είναι για να καθρεφτίζουμε την υπεροχή του ανθρώπου. Είστε η μεγαλύτερη ελπίδα μας, αγαπημένοι.  Είμαστε η ελπίδα σας και θα σας κρατάμε το Φως, όταν δεν μπορείτε να ενθυμηθείτε. Όταν βρίσκεστε στο σκοτάδι είμαστε εκεί ανοίγοντας τα φτερά μας, να φωτίσουμε το δρόμο σας. Τώρα σας ζητάμε ν’ ανοίξετε τα φτερά σας και να βοηθήσετε τους άλλους, είναι η ώρα. Είναι στο χέρι σας αυτό που έχετε έρθει να κάνετε εδώ. Δεν είναι μόνο η δημιουργία του Παραδείσου πάνω στη Γη, αλλά και η δημιουργία του αγγελικού βασιλείου στον πρώτο πλανήτη της ελεύθερης επιλογής (κεραυνός).

Ναι, σας λέμε πως υπάρχει ένας δεύτερος πλανήτης ελεύθερης επιλογής ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει σαν αποτέλεσμα των δικών σας πράξεων κι επιλογών. Είναι στενά συνδεδεμένος με τις δικές σας ενέργειες, με το παιχνίδι σας (κεραυνός). Σας λέμε ότι η ενέργεια πρέπει ν’ ακολουθήσει το μονοπάτι της και να σας αφήσει να δοκιμαστείτε στη θλίψη (ή μελαγχολία). Την άλλη φορά στην Αρένα του Παιχνιδιού της ελεύθερης επιλογής (κεραυνός) υπήρχε μια έλξη προς τη πολικότητα. Αυτό επιτρέπει σ’ εκείνους που δεν μπορούσαν να δουν πριν, να δουν τώρα το Φως. Παρακαλούμε, σας ζητάμε ν’ αρχίσετε τη δημιουργία και να ενσωματώσετε τους κανόνες που έχετε θέσει σε κίνηση για τον εαυτό σας τώρα. Βρείτε τρόπους να συμπεριφερθείτε στους μεγαλύτερους εχθρούς σας στον Νέο Πλανήτη Γη με τον ίδιο σεβασμό κι αγάπη που θέτετε σε κίνηση τον εαυτό σας σαν να στεκόσαστε εκεί και να κρατούσατε αυτό τον ισχυρό κρύσταλλο (κεραυνός). Τότε θα δημιουργήσετε την Εστία, ακριβώς εδώ και τώρα.

Σ’ αυτή τη δράση θα υπάρξουν αντιδράσεις γιατί βρίσκεστε ακόμα στο πεδίο της πολικότητας. Βλέπετε ακόμη τα πράγματα όπως πάνω-κάτω, άσπρο-μαύρο,  σωστό-λάθος, αγάπη-φόβος. Παρακαλούμε καταλάβετε πως ακόμη κι αν η πρώτη σας αντίδραση είναι να βουτήξτε στο πεδίο της πολικότητας, είναι μια ψευδαίσθηση που έχετε δημιουργήσει για να δείτε το Φως, ενώ είστε στην Αρένα του Παιχνιδιού. Αυτή η ψευδαίσθηση λεπταίνει. Θα ανακαλύψετε τη μαγεία μέσα σας, καθώς τώρα γίνεστε Φως. Δεν είναι απαραίτητο να είναι σκοτάδι για να δούμε το Φως. Ο Νέος Πλανήτης Γη είναι διαφορετικός και η ενέργεια αλλάζει. Βρείτε τρόπο να είστε το Φως και στο εξής δεν θα είστε στο σκοτάδι. Θα βρείτε στήριξη όχι  μόνο με τους ομοίους, αλλά ακόμη και μ ’εκείνους που έχετε ονομάσει εχθρούς. Αυτό σας έχει μπερδέψει πολύ. Ξυπνήσατε μια μέρα και δεν ξέρατε τι να κάνετε μ’ αυτές τις φυσαλίδες βιολογίας. Δεν είσαστε ικανοί να ταξιδέψετε με τον ίδιο τρόπο που κάνετε ως αιθέριοι. Ψάχνατε τρόπους να ορίσετε τον εαυτό σας και βρήκατε ένα εργαλείο που το ονομάσατε κριτική και αν και δούλευε και για τις χαμηλότερες δονήσεις όπου ήσαστε, σας λέμε ότι αυτό το εργαλείο δεν έχει πια αξία. Βρείτε αντ’ αυτού τη χρήση της διάκρισης και θα γίνεται όντα υψηλότερων δονήσεων σε όλα τα πράγματα και αφήστε τα υπόλοιπα χωρίς κριτική.

Θα αισθανθείτε στήριξη σε άμεση σχέση με τη στήριξη που δίνετε στη Μητέρα Γη. Αυτός είναι ο λόγος που αρχίσατε από το ταξίδι στην Αρένα του Παιχνιδιού της Ελεύθερης Επιλογής σ’ εκείνο το λιβάδι ακριβώς εκεί πέρα. Αυτός είναι ο λόγος που γυρίσατε εδώ μ’ αυτά τα υπέροχα πυκνά σώματά σας, για ν’ αρχίσετε το δεύτερο παιχνίδι αμέσως τώρα. Η σύνδεση με τη Μητέρα είναι σημαντική για σας. Είστε κομμάτι της και είναι κομμάτι σας. Μιλήσαμε γι’ αυτή ως «αυτή» (θηλυκή), μόνο γιατί είναι ένας τρόπος να τη καταλαβαίνετε. Δεν υπάρχει πολικότητα αρσενικής και θηλυκής ενέργειας μέσα στον πλανήτη. Η Γη είναι μια έκφραση όλης της ενέργειας που αποκαλείτε Θεό σε φυσική μορφή. Η Γη είναι μια αισθανόμενη ύπαρξη, που έχει επίγνωση του εαυτού της. Η γη τώρα αρχίζει να αλλάζει. Η Γη τώρα αρχίζει να ενσωματώνει το αρσενικό και το θηλυκό, που ήταν απαραίτητα να μοιραστούν και ν’ αποχωρισθούν το ένα από τ’ άλλο ώστε να μπορέστε να δείτε ποιοι ήσαστε εδώ. Σας λέμε τώρα ότι αυτό αλλάζει. Στις μέρες, μήνες και χρόνια που ακολουθούν, θα δείτε κάποιες δίνες σας να αλλάζουν κατεύθυνση. Θα δείτε κάποιους βράχους που στέκονται  μπροστά σας (κρύσταλλοι), καθώς και μερικοί απ’ αυτούς που κάθεστε επάνω, ν’ αλλάζουν πυκνότητα. Θα συμβεί πρώτα μέσα στον πυρήνα και θα προχωρήσει προς τα έξω. Το ορυκτό βασίλειο είναι σε εξέλιξη να μετακινηθεί στην επόμενη δόνηση. Θα το δείτε πολύ γρήγορα. Στην ομορφιά της ζωής μετασχηματίζεστε σε κρυστάλλινα όντα, θα δείτε ν’ αρχίζουν συνδημιουργίες. Θα δείτε πράγματα που υπήρχαν, να εξαφανίζονται. Είδατε κρυστάλλους που έχουν θαμπώσει, να αρχίζουν να καθαρίζουν και καθαρούς ν’ αρχίζουν να θαμπώνουν. Μη φοβάστε αυτές τις αλλαγές, απλά γιορτάστε τις, γιατί δηλώνουν ότι τώρα κινείστε. Θα βρείτε επίσης την ευκαιρία να συμπεριλάβετε στην ομορφιά των κρυστάλλων την ενίσχυση του ανθρώπου κι αυτό είναι μαγικό. Θα δείτε να ανακατεύονται αυτό που αποκαλείτε φύση με τις δημιουργικές ικανότητες του ανθρώπου και θα το βλέπετε ως ένα.

Σας λέμε αγαπημένοι μας ότι στη νέα γη, μην παραμελείτε το χιούμορ κι όταν βλέπουμε να παίρνετε τον εαυτό σας στα σοβαρά θα σας γαργαλάμε να σας υπενθυμίζουμε ότι είναι ένα Παιχνίδι. Δεν είστε οι άνθρωποι που βλέπουμε με δάκρυα στα μάτια. Είστε πνεύματα μεγαλύτερα απ’ ότι φαντάζεστε και τα έγχρωμα σύμβολα  που ήδη φοράτε, μπορεί να είναι μαζί σας για πάντα. Τα σύμβολα του χρώματος και της τιμής θα σας υποδεικνύουν ότι είστε ένας από τους παίκτες του πρώτου Παιχνιδιού Ελεύθερης Επιλογής. Είστε οι τρίτοι, κατά σειρά, που έχετε αλλάξει το σύμπαν. Ο σεβασμός θ’ αναγνωρίζεται όπου κι αν πάτε στο σύμπαν, ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, όποιο παιχνίδι κι αν αποφασίσετε να επινοήσετε και να παίξετε, είστε γνωστοί ως οι εκλεκτοί που άλλαξαν τα παραδείγματα του Όλα Όσα Είναι. Σας λέμε ότι δεν είναι τυχαίο που ο Φύλακας είδε τον προστάτη της Πύλης πάνω εκεί στο βουνό . Δεν είναι τυχαίο που έχετε επιλέξει το μοναδικό λιβάδι που επιβλέπει ο προστάτης. Σας λέμε ότι υπάρχουν περισσότερες οντότητες απ’ ότι φαντάζεστε σ’ εκείνη τη κορυφή, που παρακολουθούν το τι συμβαίνει εδώ τώρα. Σας λέμε ότι θ’ αφήσουν το σημάδι τους. Σας λέμε έχετε ξεπεράσει τόσες πολυ-διαστασιακές  πραγματικότητες με τις επιλογές σας, την αναζήτησή σας, τη δουλειά σας (κεραυνός) και τη θυσία σας. Θα τους αισθανθείτε πάνω στον ώμο σας, όχι, δεν είναι οι οδηγοί σας, όχι, δεν είναι οι άγγελοί σας. Είναι επισκέπτες που παρακολουθούν. Κοιτάνε μόνο πώς αλλάζετε τη πραγματικότητα του Παιχνιδιού. Δεν πρόκειται γι’ αυτούς, πρόκειται για  εσάς. Μείνετε επικεντρωμένοι, αγαπημένοι. Σας λέμε ότι δεν είναι το εγώ που σας παρακινεί, είναι απλά γεγονός ότι ο καθένας σας είναι το μοναδικό κέντρο του δικού του κόσμου. Αν φροντίζετε τον εαυτό σας, ανάλογα θα έλξετε και τα πράγματα στο χώρο. Παρακαλούμε καταλάβετε ότι δεν είστε το μόνο σύμπαν, υπάρχουν πολλά. Αν δημιουργήσετε χώρο για τα διάφορα σύμπαντα  που υπάρχουν δίπλα σας, αν κάνετε χώρο για τις πολλές πεποιθήσεις ακόμη και στο δικό σας πλανήτη, αν κάνετε χώρο για το Φως σε όλες τις μορφές, θα έχετε δημιουργήσει την Εστία (ζωντάνια) στη στιγμή.

Έχετε ήδη κάνει τη διαφορά στην Αρένα του Παιχνιδιού Ελεύθερης Επιλογής. Έχετε ήδη μετατοπίσει την ενέργειά σας στο επόμενο επίπεδο και σας λέμε τώρα ότι έχετε επιλέξει να μείνετε. Έχετε αποφασίσει να το πάτε στο επόμενο επίπεδο και πράγματι  μένετε και κάνετε κάτι παραπάνω και γι’ αυτό εμείς και όλες οι οντότητες αυτού του βουνού, σας ευγνωμονούμε βαθιά. Καθώς αρχίσαμε την επικοινωνία, κάποιος αγαπημένος εδώ, αποφάσισε να γειώσει το Φύλακα, βάζοντας βρωμιά στα πόδια του και σας λέμε ότι καθόμαστε στα πόδια σας με τη μεγαλύτερη τιμή και σας τα πλένουμε με τους κρυστάλλους της γης, για να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε (η Μισέλ μου έβαλε βρωμιά στα γυμνά μου πόδια για να με γειώσει). Πάρετε τη πρόκληση, αγαπημένοι (κεραυνός), η πρόκληση δεν είναι μόνο για σας, αλλά  για τον καθένα που αγγίζετε. Πάρετε αυτή τη ζωή και δουλέψτε μέσα σας για να μπορέσετε να καθαρίσετε το ενεργειακά σας πεδία, ώστε να χαμογελάσετε σε κάποιον στο παντοπωλείο (κεραυνός), σε κάποιον που συναντάτε στο δρόμο, σε κάποιον που παίρνει το λεωφορείο και καθώς χαμογελάτε, αγγίζετε τη ψυχή τους και καθώς χαμογελάτε είστε το Φως.

Σας τιμάμε βαθιά αγαπημένοι. Δεν έχετε ιδέα ποιοι είστε κι ακόμη σας λέμε ότι είστε εδώ συνειδητά με τη μεγαλύτερη πρόθεση. Είστε εδώ αγωνιζόμενοι να θυμηθείτε ποιοι είστε, και τώρα το πέπλο λεπταίνει. Κοιτάξτε καθώς η Μητέρα βοηθάει σ’ αυτήν την αλλαγή. Απλώστε το χέρι σας σ’ αυτή. Γίνετε μέρος αυτής της ενέργειας. Και για κείνους που φοβούνται τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω τους, σας ζητάμε να είστε το κέντρο του Φωτός. Θα είστε αυτοί που σηκώνονται και  λένε: «Δεν είμαι ο αρχηγός σας πια, είμαι εδώ να βοηθήσω να βρείτε την ισορροπία στα παραδείγματα που αλλάζουν». Ο ρόλος της αρχηγίας στο πλανήτη Γη αλλάζει και αυτό τελειώνει. Θα βρείτε τη δική σας κατεύθυνση και θα έχετε την ευκαιρία στις μέρες και στους μήνες που έρχονται να επαναπροσδιορίσετε το ρόλο της αρχηγίας στο πλανήτη σας. Δουλέψτε απ’ την καρδιά σας σα να ’στε ένας, αγαπημένοι. Δουλέψτε σα μια ενωμένη συνειδητότητα. Πάρτε τις οδηγίες που προτείνατε στο καινούριο σας παιχνίδι επειδή είστε εσείς που το δημιουργήσατε για πρώτη φορά. Πάρτε τη δύναμή σας. Κρατήστε την αγάπη σας και να γνωρίζετε ότι είμαστε εδώ και σας χειροκροτούμε. Ανοίγουμε τις πόρτες όποτε μπορούμε εκείνες τις στιγμές που δεν μπορείτε να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε. Είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε. Είμαστε εδώ με το άγγιγμα ενός αγγέλου! Είμαστε εμείς, που απλώνουμε τα χέρια και σας αγγίζουμε στο τσάκρας της καρδιάς για μια μόνο στιγμή, για να μεταφέρετε αυτούς τους σπόρους μαζί σας. Σας ζητάμε να το κάντε ο ένας στον άλλο. Απλώστε αγαπημένοι τα χέρια σας κι αγγίξετε  ο ένας τον άλλον, είστε οι πρώτοι απ’ τους Ανθρώπινους Αγγέλους που θα υπάρχουν στο πλανήτη Γη. Το Καινούριο Παιχνίδι έχει αρχίσει. Εσείς το δημιουργήσατε.

Σας λέμε ότι έχουμε ένα δώρο σήμερα, σας λέμε  σήμερα πως δεν θ’ αποκαλούμε τον Φύλακα του Ξίφους μ’ αυτό το όνομα. Θα γίνει ο Φύλακας της Φλόγας, το ξίφος δεν χρειάζεται πια στο Νέο Πλανήτη Γη.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φροντίζετε με σεβασμό ο ένας τον άλλο. Εν-θυμηθείτε ποιοι είστε. Να φροντίζεστε μεταξύ σας και να βοηθάτε τους άλλους να εν-θυμηθούν. Να παίζετε καλά μαζί. Και έτσι είναι.

Espavo!

 

μετάφραση:  Χρυσή

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!