Σεπτέμβριος 2009

Πέρα από τον φόβο
Ανυψώνοντας το επίπεδο της εξέλιξης

 

Από τον Steve:

Το γκρουπ ανέφερε την ενεργοποίηση της επίφυσης σε όλους τους ανθρώπους, αυτή θα οδηγήσει πολύ σύντομα σε τηλεπαθητική επικοινωνία. Αυτό θα βοηθήσει ολόκληρη την ανθρωπότητα με πολλούς τρόπους. Μα μπορεί επίσης να δημιουργηθεί αντίσταση η ιδέα ΟΧΙ ΠΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ μπορεί να φανεί ελαφρώς απειλητική σε μερικούς.

Απευθείας από το βιβλίο της πνευματικής ψυχολογίας όταν ξεκίνησαν να μιλούν για τον πυρήνα της προσωπικότητας. Ο ορισμός που έδωσαν για τον πυρήνα της προσωπικότητας είναι ότι είναι η καρδιά της ψυχής. Λένε ότι είναι η συσσώρευση όλων τον εμπειριών από όλες τις ζωές μας σε όλες τις διαστάσεις  κάθε μιας ενσάρκωσης. Σκεφτείτε το ως το καλύτερο έσω εγώ σας. Λένε ότι εμείς οι άνθρωποι βρισκόμαστε στο στάδιο τώρα όπου μπορούμε να ξεκινήσουμε να κουβαλάμε μεγαλύτερο μέρος του πυρήνα της προσωπικότητας ενώ βρισκόμαστε στο φυσικό μας σώμα. Αυτό σημαίνει ότι γινόμαστε περισσότερο αυτό που στην πραγματικότητα είμαστε μέσα μας παρά περιφερόμαστε τριγύρω κυβερνώμενοι από τις συνθήκες. Η Μπάρμπαρα και εγώ το έχουμε δει αυτό να υλοποιείται καθώς γενναίες ψυχές μαθαίνουν να ακούν αυτό που βρίσκεται μέσα στην καρδιά τους. Ενεργοποιούνται και συντονίζονται με τον σκοπό τους.

Το γκρουπ επίσης είπε ότι οι άνθρωποι ανεβάζουν τον πήχη της εξέλιξης. Παρόλα αυτά υπήρχε ένα μεγάλο εμπόδιο όπου σκόνταφταν προχωρώντας στην πορεία τους. Το παλιό κίνητρο βρίσκεται ακόμα μαζί μας. Μας αρέσει να φοβόμαστε την σκιά μας και φαίνεται όπως λέει αυτό το μήνυμα και φαίνετε ότι το βασικό σημείο όπου θα σκοντάφτει η ανθρωπότητα θα είναι ο ΦΟΒΟΣ. Έχουμε έρθει πολλές φορές αντιμέτωποι με τον φόβο ως άνθρωποι. Ο φόβος αρκεί μικρότερη επιρροή σε εμάς σήμερα από ότι πριν καθώς η επιβίωση δεν είναι το πρωταρχικό κίνητρο των ανθρώπων πλέον. Παρόλα αυτά είναι ακόμα ένας παλιός οικείος τρόπος ζωής για πολλούς  και όταν οι άνθρωποι φοβούνται γυρνούν πίσω στα παλιά συστήματα πίστης τους. Επιθυμούν να μας δείξουν τι να προσέχουμε στις πελατειακές  μας σχέσεις και στους κύκλους των φίλων μας. Μας έδωσαν κάποια παραδείγματα για το πώς μοιάζει ο φόβος από την οπτική του πνεύματος για σας προετοιμάσουν. Αυτό μου θύμισε μια αγαπημένη μου ταινία που ονομάζεται  Υπερασπίζοντας Την Ζωή σου και την έχει γράψει σκηνοθετήσει  και πρωταγωνίστησε σε αυτή ο Άλμπερτ Μπρούκς το 1991. Αυτή η ταινία σχετίζεται με το τι συμβαίνει στην ψυχή σας αφού πεθάνετε. Η πλοκή εκτυλίσσεται μέσα σε ένα δικαστήριο που καλείτε να αποφασίσει αν η ψυχή σας θα προχωρήσει η αν πρέπει να γυρίσει στην γη για επόμενη ενσάρκωση.  Σε αυτή την ταινία η απόφαση για το αν θα προχωρήσει μπροστά παίρνεται  εξολοκλήρου  από το πώς το άτομο αντιμετώπισε τον φόβο κατά την διάρκεια της τελευταίας του ζωής.

Έπειτα απευθύνονται  στους Lightworkers στον πλανήτη γη. Για εσάς ο φόβος είναι κάλεσμα. Είναι μια ευκαιρία για να απλώσετε το φως.

Να έχετε έναν υπέροχο μήνα

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμοί από την Εστία
Βρίσκεται ο παράδεισος πάνω;

Σας επισκεπτόμαστε αυτή την μέρα με μια σφαιρική θεώρηση του τι αποκαλείτε Εστία. Το βρίσκουμε ενδιαφέρον που οι άνθρωποι σκέφτονται ότι ο παράδεισος είναι επάνω. Η άποψη αύτη ξεκινά  από τότε που οι άνθρωποι ήταν πολύ νέοι, όταν οι γονείς σας, σας ανέθρεψαν και σας φρόντιζαν. Θυμάστε τους γονείς σας να σκύβουν στο πλευρό σας, να σας ανασηκώνουν από την κούνια σας. Ακόμα και όταν ξεκινήσατε να μπουσουλάτε και να περπατάτε οι γονείς σας δέσποζαν επιβλητικοί από επάνω σας. Αυτή η μοιραζόμενη με το συλλογικό ασυνείδητο της ανθρωπότητας μνήμη είναι που σας κάνει να πιστεύετε ότι ο παράδεισος βρίσκεται από πάνω σας στον ουρανό. Σας λέμε αυτή την ιστορία για να κατανοήσετε το πώς η ανθρωπότητα εξελίχθηκε μέσα στο χρόνο στην προσπάθεια της να αγγίξει διαφορετικά σημεία της κρίσιμης μάζας. Αυτό συμβαίνει ξανά τώρα.

Δεν είμαστε εδώ για να σας πούμε προς τα πού να στραφείτε ούτε για να σας πούμε αν το οτιδήποτε πράττετε είναι σωστό ή λάθος γιατί υπάρχουν μόνο προσωπικές επιλογές για τον καθένα από εσάς. Αντίθετα αφορά την ενδυνάμωση σας και το να εν- θυμηθείτε το ποιοι είστε ως πνεύματα.

Η οροφή της εξέλιξης

Το πρώτο σημείο που επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας είναι ότι ένα μέρος σας υπάρχει στην Εστία άσχετα με το τι κάνετε εδώ στην γη. Έρχεστε μέσα στην Εστία και παίρνετε μια από τις φυσικές φούσκες της βιολογίας ώστε να παίξετε το παιχνίδι του να παριστάνετε ότι είστε άνθρωποι. Για να το κάνετε αυτό πρέπει επίσης να παριστάνετε ότι είστε διαχωρισμένοι ο ένας από τον άλλο. Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι στο οποίο εσείς άνθρωποι έχετε γίνει πολύ καλοί. Πραγματικά πιστεύετε ότι είστε διαχωρισμένοι ο ένας από τον άλλο ενώ  δεν είστε. Αυτό μας συναρπάζει. Προχωράτε παριστάνοντας ότι είστε διαχωρισμένοι, ενώ στην πραγματικότητα είστε ενωμένοι με τους  άλλους με όλες αυτές τις χορδές σύνδεσης. Όταν εσείς νιώθετε κάτι, κάποιος άλλος το νιώθει επίσης. Φυσικά και μοιράζεστε σκέψεις και συναισθήματα γιατί οι ενεργειακές δομές σας είναι μέρος η μια της άλλης. Παρόλα αυτά τοποθετείτε τους εαυτούς σας μέσα σε ένα μικρό κουκούλι, παριστάνοντας ότι είστε διαχωρισμένοι καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής σας στον πλανήτη Γη. Το κάνετε τόσο καλά, αλλά αυτός ο διαχωρισμός αρχίζει να υποχωρεί. Αυτός ο διαχωρισμός είναι που κρατά μεγάλο μέρος της εξέλιξης σας σε ένα κεντρικό επίπεδο, σε μια σχεδόν οροφή εξέλιξης στον πλανήτη Γη. Τώρα η διαχωριστικότητα διαλύεται  και αυτό δημιουργεί μεγάλες αλλαγές στον πλανήτη σας. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να φανούν μέσω αυτού που αυτή την στιγμή θεωρείται να είναι αρνητικός τρόπος, αλλά μην φοβάστε γιατί κάθε αλλαγή οδηγεί στην ανάπτυξη.

Δεν είναι πλέον δυνατό να κρατήσετε μυστικά στον πλανήτη γη. Πόσο όμορφο είναι αυτό; Είναι άμεσο αποτέλεσμα του ότι η ανθρωπότητα έχει καλύτερη επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό της και αυτό είναι που έχετε αρχίσει να αφομοιώνετε από την Εστία άμεσα. Έως τώρα, υπήρχε μόνο μια μικρή ένδειξη στην καρδιά σας που καθόριζε τον αν κάτι δεν συνείχε με εσάς. Τώρα που οι άνθρωποι αρχίζουν να ακούν χωρίς όλα τα φίλτρα, θα μάθετε πώς να συντονίζεστε καλά με αυτό το νέο σύστημα καθοδήγησης. Οι κρύσταλλοι της επίφυσης έχουν είδη αρχίσει να ενεργοποιούνται. Αρχίζετε να ενεργοποιείτε τους κρυστάλλους τώρα. Αυτή η διαδικασία προχωράει τώρα πολύ, πολύ γρήγορα σε ολόκληρη την γη. Σε ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα θα είστε σε θέση να νιώσετε σαν να είστε ο ένας μες το κεφάλι του άλλου, σχεδόν σαν να μπορείτε να δείτε μέσα από τα μάτια τους και να αντιληφθείτε από την δική τους οπτική. Μπορείτε να φανταστείτε να κρατάτε μυστικό υπό αυτές τις συνθήκες; Δεν είναι δυνατόν, αγαπημένοι και με το γεγονός αυτό οι άνθρωποι εξοικειώνονται τώρα.

Η προσωπικότητα Πυρήνα

Υπάρχει άλλο ένα σημείο που επιθυμούμε να μοιραστούμε ώστε να κατανοήσετε τι βρίσκεται μπροστά σας. Καθένας από εσάς έχει αυτό που αποκαλούμε προσωπικότητα πυρήνα. Οι επιστήμες σας στον τομέα της ψυχολογίας εξηγούν ότι η προσωπικότητα ενός ανθρώπου είναι η συσσώρευση των εμπειριών που είχε σε όλη του την ζωή. Αυτό είναι απόλυτα σωστό, αλλά δεν περιορίζεται σε μία μόνο ζωή. Συμπεριλαμβάνει και τις 12 ταυτόχρονες διαστάσεις μέσα σε κάθε μια από τις προηγούμενες ζωές σας. Μόλις ολοκληρώσετε μια ενσάρκωση στον πλανήτη Γη επιστρέφετε στην Εστία και επανεξετάζετε κάθε εμπειρία την οποία είχατε. Εξετάζετε την κάθε μια, ταξινομώντας τις αρχικές προθέσεις σας και απελευθερώνοντας αυτές που ολοκληρώσατε. Βάζετε στην άκρη αυτές τις εμπειρίες από τις οποίες πήρατε ένα δώρο και αυτές από τις οποίες δεν πήρατε, τοποθετώντας τις πίσω στην ενεργειακή σας μήτρα για να εξασφαλίσετε ότι θα τις φέρετε μαζί σας την επόμενη φορά που θα εισέλθετε σε ένα φυσικό σώμα. Όταν ενσωματώνετε στην ενέργεια σας και απελευθερώνετε εμπειρίες, τις ενσωματώνετε μέσα σε κάτι το οποίο αποκαλούμε προσωπικότητα πυρήνα. Την προσωπικότητα της ψυχής. Αυτή είναι στην πραγματικότητα η αληθινή σας προσωπικότητα χωρίς να εμποδίζεται καθόλου από τα ανθρώπινα συστήματα σκέψης σας ή τα συστήματα πεποίθησης σας. Αυτό είναι εξαιρετικά μαγικό και είναι αυτό που συμβαίνει τώρα καθώς η ανθρωπότητα εξελίσσεται, ειδικά μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Πρόκειται όλοι σας να αρχίσετε να επιστρέφετε στην δική σας πραγματική προσωπικότητα πυρήνα και αυτό είναι πολύ όμορφο. Αυτό που θα ανακαλύψετε, είναι  η αυτοπεποίθηση που απορρέει από αυτό που πραγματικά είστε.

Ω!, αγαπημένοι, αυτή είναι μια πολύ δύσκολη ζωή για να την διαχειριστείτε. Σας αφαιρέθηκαν βασικά τα φτερά σας και παριστάνετε ότι είστε άνθρωποι. Δεν μπορείτε καν να εν – θυμηθείτε ποιοι είστε ή γιατί ήρθατε εδώ. Παρόλα αυτά παλεύετε, πέφτοντας ο ένας πάνω στον άλλο, ψάχνοντας να βρείτε ανθρώπους που κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση και ψάχνετε να βρείτε τον δρόμο σας στο σκοτάδι. Τα έχετε καταφέρει πολύ, πολύ καλά. Την στιγμή που θα βρείτε ένα μέρος, μια πόρτα η ένα μονοπάτι που λειτουργεί, γυρίζετε πίσω και το δείχνετε και σε άλλους ανθρώπους. Εσείς ανοίγετε την πόρτα και την κρατάτε ανοιχτή ώστε και άλλοι να μπορέσουν να βρουν τον δρόμο τους, γιατί είστε πραγματικά όντα του Φωτός. Είστε οι πρωτεργάτες του Φωτός στον πλανήτη Γη. Βρεθήκατε εδώ για να φυτέψετε  αυτή την ενέργεια και να ανοίξετε αυτές τις πόρτες  ώστε όταν οι άνθρωποι ξεκινήσουν να ξυπνούν από το όνειρο, να υπάρξει ένα κομμάτι το οποίο δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν. Αυτό είναι το τελευταίο κομμάτι με το οποίο επιθυμούμε να καταπιαστούμε σήμερα.

Αγάπη – Δείκτης Φόβου

Θα υπάρχουν στιγμές όπου το φως σε αυτόν τον πλανήτη θα υπάρχει σε πολλές διαφορετικές μορφές. Έχουμε ένα ελαφρώς διαφορετικό ορισμό του τι είναι φως από ότι έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Ο ορισμός μας σίγουρα διαφέρει από το πώς οι επιστήμονες σας περιγράφουν το φως, σαν μια ακτίνα φωτός με διαφορετικές αποχρώσεις και εστιάσεις. Βάζουν εδώ τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, τα ραδιοκύματα, τα τηλεοπτικά κύματα και το ορατό φάσμα φωτός είναι ένα τόσο δα μικρό κομμάτι όλων αυτών των κυμάτων. Εμείς συμπεριλαμβάνουμε όλα αυτά και ακόμα περισσότερα στον δικό μας ορισμό του φωτός. Ο ορισμός μας της αγνότερης μορφής φωτός είναι η αγάπη. Η αγάπη είναι το πώς το νιώθετε στα σώματα στην καρδιά και στην ψυχή σας. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι τώρα έχετε την ευκαιρία να απλώσετε περισσότερο φως σε αυτόν τον πλανήτη από όσο μπορούσατε ποτέ πριν. Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι μαζί με το φως έρχονται οι σκιές και ότι με τις σκιές έρχεται ο φόβος. Ο φόβος είναι το αντίθετο της αγάπης. Πολλοί από εσάς πιστεύουν ότι το μίσος είναι το αντίθετο της αγάπης, αλλά το μίσος είναι ένα συναίσθημα. Ο φόβος είναι μία αντίδραση. Το μίσος είναι ένα σύστημα πεποίθησης βασισμένο στο φόβο το οποίο αποκαλούμε Σ.Π. (σύστημα πεποίθησης). Η ισορροπία φόβου και αγάπης αλλάζει τώρα στον πλανήτη Γη, χάρη στην δουλειά που πολλοί από εσάς κάνατε.

Μεταφέρετε αγάπη και όταν εκφράζετε το φως σας, όχι μόνο ρέει μέσα από εσάς για να σας γεμίσει, αλλά επίσης ρέει γύρω σας για να βοηθήσει και άλλους. Το να απλώνετε το φως σας δίνει αυτοπεποίθηση μέσα στην ψυχή σας, και σας βοηθάει να εν – θυμηθείτε ποιοι πραγματικά είστε. Η απουσία φωτός δημιουργεί σκοτάδι, έτσι εμείς ορίζουμε τον φόβο. Οι άνθρωποι νιώθουν το σκοτάδι στην ψυχή τους μέσω του φόβου. Έχουμε μιλήσει για τον φόβο πολλές φορές, γιατί αυτός είναι απλά η έλλειψη πληροφορίας. Είναι πιθανό να φοβάστε μόνο το άγνωστο. Μόλις συμπληρώσετε αυτή την πληροφορία, ακόμα και αν είναι λανθασμένη, χάνετε το αίσθημα του φόβου και καταλήγετε να αντιμετωπίσετε το τι στην πραγματικότητα είναι. Παρουσιάζουμε αυτό το σκεπτικό μοιραζόμενοι μια ιστορία μαζί σας. Μια γυναίκα ξυπνά μια μέρα και ψηλαφίζει ένα ογκίδιο στο στήθος της. Ανησυχεί πολύ και αναρωτιέται  μέσα της αν έχει καρκίνο όπως είχε και η μητέρα της. σκέφτεται «όχι είμαι πιο δυνατή από αυτό, δεν θα με ανησυχήσει». Αυτή η γυναίκα θα μπορούσε να διατρέχει ένα μεγάλο κίνδυνο, γιατί αυτός ο φόβος του καρκίνου μπορεί εύκολα να δημιουργήσει την ασθένεια εκεί που δεν υπήρχε πριν. Γεμίστε το κενό με γνώση και ανακουφίστε το μυαλό σας. Αν και πηγαίνει στον γιατρό και ανακαλύπτει ότι έχει καρκίνο ο φόβος έχει φύγει οπότε τώρα μπορεί να αντιμετωπίσει τον καρκίνο. Θα μπορούσε επίσης να αποφασίσει ότι δεν συμφωνεί με τους γιατρούς, αλλά τουλάχιστον θα είχε το πλεονέκτημα αυτής της επίγνωσης και αυτό είναι αρκετό για να γεμίσει το κενό. Τώρα μπορεί να αρχίσει να θεραπεύετε να βρει το δώρο και να αρχίσει να το απελευθερώνει. Πολλές φορές αυτό είναι το δυσκολότερο κομμάτι για τους ανθρώπους να το κατανοήσουν.

Ο Φόβος είναι μια Ευκαιρία για Φώς

Έπειτα ερχόμαστε σε δωμάτια σαν αυτά. Υπάρχουν χιλιάδες από εσάς που παρακολουθούν αυτή τη μετάδοση – οι Εργάτες Φωτός στον πλανήτη γη. Για εσάς αγαπημένοι, ο φόβος είναι μια ευκαιρία για φως. Ο φόβος σας καλεί να πιάσετε δουλειά. Ο φόβος είναι μια ευκαιρία για εσάς να τεθείτε σε υπηρεσία στον πλανήτη τώρα, και αυτό είναι αυτό που κάνετε τόσο όμορφα. Φέρνετε αγάπη φέρνετε φως. Φέρνετε πληροφορία εκεί που δεν υπάρχει, έτσι μπορείτε να απελευθερώσετε ολόκληρη την διαδικασία του φόβου. Σας ζητάμε να παρατηρείτε προσεκτικά τις λέξεις που χρησιμοποιείτε. Αν δομούνται με βάση τους τον φόβο με οποιοδήποτε τρόπο. Επανα-διατυπώστε τις ώστε να είστε πιο ακριβής στην επικοινωνία σας. Επίσης πολλοί θα γίνουν πιο ευαίσθητοι σε μηνύματα, κίνητρα και πράξεις που έχουν ως βάση τον φόβο μέσα στον δικό σας κόσμο. Ο φόβος δεν μπορεί να σας ελέγξει όταν έχετε την επίγνωση του. Αποκτήστε επίγνωση των κινήσεων σας που βασίζονται στον φόβο, καθώς αυτός είναι ο συνήθης τρόπος με τον οποίον οι ανθρωπότητα ελέγχεται για αιώνες.

Καθώς μετακινήστε έξω από το πεδίο της διιτότητας θα βιώνετε λιγότερο  από την φώς/σκοτάδι , αγάπη/φόβος , σωστό/λάθος και πάνω/κάτω σκέψη. Αυτά τα αντίθετα τώρα εξισορροπούνται από μια νέα σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό σας. Αυτό εν μέρει επιτυγχάνεται από τους κρυστάλλους που παίρνουν μορφή μέσα στο φυσικό σας σώμα, γιατί αυτοί πρόκειται να σας βοηθήσουν. Αυτό που θα μπορούσε να είναι πολύ αρνητικό τώρα υιοθετείται από τα πιο ευπροσάρμοστα όντα σε ολόκληρο το σύμπαν… τα ανθρώπινα όντα. Τα αλλάζετε όλα με ένα πετάρισμα του ματιού.

Βοήθεια από την άλλη πλευρά

Τα μάτια όλου του σύμπαντος είναι στραμμένα στην Γη, γιατί αυτό ήταν ένα παιχνίδι το οποίο ποτέ δεν αναμενόταν να επιτύχει. Αυτό ήταν το μοναδικό παιχνίδι που δεν είχε καμία προδιάθεση – που δεν είχε κανένα σύστημα καθοδήγησης χτισμένο μέσα του. Ήταν το παιχνίδι της απολύτου ελεύθερης επιλογής και βρίσκεστε εδώ να οδηγείτε το σύμπαν έτοιμοι να εξελιχθείτε σε σημείο που δεν έχετε εξελιχθεί ποτέ πριν. Σας λέμε ότι αυτό είναι απίστευτα όμορφο. Έχετε έρθει να μας επισκεφτείτε, έχετε έρθει για να δείτε τους εαυτούς σας μέσα από το μάτια μας έτσι μπορούμε να αντανακλούμε την ομορφιά σας και να σας βοηθήσουμε να εν- θυμηθείτε την Εστία, να εν – θυμηθείτε αυτό το κομμάτι σας. Αυτό για το οποίο δεν έχετε επίγνωση είναι οι μεγάλες συγκεντρώσεις από αυτή τη μεριά του πέπλου για να σας παρακολουθήσουμε και να σας τιμήσουμε. Γιατί όλα αυτά τα όντα που παραμέρισαν για να μπείτε εσείς μέσα και να παίξετε αυτό το παιχνίδι βρίσκονται στο πλευρό σας και δουλεύουν πίσω από εσάς.

Υπάρχουν σπορ στον πλανήτη σας τα οποία αγαπάτε να παίζετε. Παίζετε ποδόσφαιρο με ομάδες σε όλο τον κόσμο. Στο τέλος της σεζόν οι ομάδες σας πηγαίνουν στα playoffs και ανταγωνίζονται για την πρώτη θέση. Η ομάδα που χάνει τώρα γίνεται πρωταθλήτρια της άλλης ομάδας. Θέλουν η ομάδα που ήταν καλύτερη να τους κερδίσει και να προχωρήσει όλο τον δρόμο, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όλα αυτά τα ίδια όντα στην άλλη πλευρά προσπαθούν να σας βοηθήσουν να κάνετε αυτό που ήρθατε εδώ να κάνετε. Είναι μέρος σας και έχετε πρόσβαση σε αυτή τη βοήθεια.

Εκμετάλλευση

Οι άνθρωποι έχουν πέσει θύματα εκμετάλλευσης ξανά και ξανά, και ξανά σε αυτόν τον πλανήτη. Έχει γίνει σε σχεδόν κάθε κυβέρνηση, θρησκεία και εταιρία. Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε ευκολότερα να πέσετε θύματα εκμετάλλευσης είναι μέσω του φόβου σας. Αρχίστε να βρίσκετε τρόπους να ξεπεράσετε ακόμα και τα πιο μικρά κομμάτια του δικού σας φόβου και δεν θα μπορούν πια να σας εκμεταλλευτούν στον πλανήτη Γη. Αυτό έχει αρχίσει να συμβαίνει ραγδαία, αλλά θα χρειαστεί τον καθένα από εσάς σε συνεργασία με τους υπόλοιπους. Ως ψυχή μόνη σας δεν μπορείτε να σταματήσετε την εκμετάλλευση. Παρόλα αυτά αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί ο ένας είστε μέρος του άλλου και έχετε αρχίσει να αφήνετε τα μεταξύ σας όρια τιμώντας ο ένας τον άλλο. Μπορείτε να φανταστείτε ένα πλανήτη που τα όντα του έχουν εξελιχθεί πέρα από την ανάγκη για φόβο; Αυτή είναι αληθινή ενδυνάμωση, γιατί κάθε φορά που ενδυναμώνετε κάποιον έξω από εσάς ενδυναμώνετε επίσης τον εαυτό σας. Ενδυναμώνετε και δημιουργείτε ένα χώρο για αυτό να συμβεί. Όταν ξεπερνάτε αυτό το σημείο του φόβου και αρχίζετε να ψάχνετε για ευκαιρίες να απλώσετε φως, γίνεστε μαγνήτης. Αφού μαγικά άλλοι θα έρθουν σε εσάς με τους φόβους τους και θα κάνετε την διαφορά σε αυτόν τον πλανήτη. Αυτό είναι που ήρθατε να κάνετε και εμείς είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να το εν –θυμηθείτε.

Μας τιμάτε τόσο πολύ που είστε εδώ γιατί σας μιλούσαμε για πάρα πολύ καιρό και τώρα μας ακούτε. Μας τιμά τόσο πολύ να βρισκόμαστε εδώ και να βλέπουμε τους πιο όμορφους αγγέλους στο παιχνίδι του πλανήτη Γη. Απολαύστε την διαδρομή αγαπητοί. Μην ανησυχείτε για τον προορισμό γιατί δεν υπάρχει. Αφορά το ταξίδι για αυτό απολαύστε το όπου και αν βρίσκεστε σε αυτό το ταξίδι τώρα. Αγκαλιάστε το, αγαπήστε το, γελάστε μαζί του, κλάψτε μαζί του, νιώστε το και πηγαίνετε μέχρι τέλους, γιατί όταν φτάσετε στην Εστία θα διηγηθείτε όλες τις ωραίες ιστορίες του ταξιδιού σας στον πλανήτη Γη. Θα καθίσουμε όλοι γύρω από την φωτιά μαζί σας και θα γελάσουμε… και θα κάνουμε γκριμάτσες.

Αγαπημένοι, όλος ο κόσμος σας αλλάζει. Το γνωρίζετε και έχετε γράψει για αυτό ανά τους αιώνες. Ξέρατε ότι μια μεγάλη αλλαγή ερχόταν. Καθένας αποφαινόταν για το πώς αυτό θα έμοιαζε, και προσπαθούσατε να βρείτε πως θα το επιταχύνετε. Είναι εδώ, συμβαίνει σήμερα και είναι συνεχές. Όλα τα όνειρα και οι εμπνεύσεις που ελπίζατε να έρθουν το 2012 είναι εδώ σήμερα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τι θα δημιουργήσετε το 2012 γιατί είστε τόσο ενθουσιασμένοι γι αυτό, αλλά πρώτα πρέπει να βρείτε πια μέρα θα παίξετε αυτό το παιχνίδι.

Συνδεθείτε με όποιον τρόπο μπορείτε, αγαπημένοι και να αγγίζετε συχνά ο ένας τον άλλο γιατί αυτό είναι κάτι το οποίο γίνετε μόνο στον πλανήτη Γη. Είναι ένας τρόπος να σας βοηθήσει να εν –θυμηθείτε ποιοι είστε και για τους άλλους να εν – θυμηθούν ποιοι είναι. Είναι ένας τρόπος να σας δοθούν δώρα ελεύθερα και με τεράστια αποθέματα αγάπης. Να ξέρετε ότι είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα, γιατί ποτέ δεν σας εγκαταλείψαμε. Να ξέρετε ότι σας αγαπάμε, καθώς απλώνουμε τα φτερά μας για να αντανακλούμε το μεγαλείο σας και να σας βοηθήσουμε να εν – θυμηθείτε ποιοι είστε. Είστε οι μεγαλύτεροι άγγελοι που έζησαν ποτέ. Σας αφήνουμε με τρεις μικρές ενθυμήσεις. Να φέρεστε ο ένας στον άλλο με μεγάλο σεβασμό, να φροντίζετε ο ένας τον άλλο και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Μάριος Αγγελής

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!