Οκτώβριος 2019

Τέταρτο Κύμα

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Ερχόμαστε σήμερα με τη μεγαλύτερη προσδοκία για μαγεία. Βλέπετε, αγαπημένοι μας, απευθυνόμαστε στους μαγικούς ανθρώπους της Γης. Ναι, στους μαγικούς ανθρώπους. Φέρατε τη μαγεία σε αυτό τον χρόνο με μοναδικό τρόπο. Σήμερα λοιπόν σας ζητάμε να πάρετε μια βαθιά αναπνοή. Νιώστε τη να απλώνεται σε όλα σας το είναι και ενσωματώστε τη σε κάθε κύτταρο του σώματός σας.

Θα νιώσετε την εσωτερική σας ενέργεια να αυξάνεται ώστε να σας δώσει μεγαλύτερη αίσθηση κατεύθυνσης και σκοπό στη ζωή σας, στις επόμενες εβδομάδες. Αρχίζουν να συμβαίνουν πάρα πολλά αυτή τη στιγμή. Βλέπετε, αγαπημένοι μας, οι ενέργειες της Γης είναι έτοιμες να αλλάξουν. Κι εσείς βρίσκεστε ακριβώς στην κατάλληλη στιγμή για να λάβετε μέρος σε αυτό το τεράστιο εξελικτικό βήμα. Εισπνεύστε βαθιά όλη την ενέργεια. Σύντομα θα βαδίζετε σε αρμονία με το πνεύμα σας, νιώθοντάς το να περνά μέσα από το σώμα σας περισσότερο από ποτέ.

Ο Χρυσός Δακτύλιος Αγάπης

Η μαγεία αφυπνίζεται μέσα σε όλους σας κι αυτό συμβαίνει πάνω στην ώρα. Να ξέρετε πως το εντύπωμά σας βοήθησε πάρα πολύ τη Γη. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που έρχονται για να βρεθείτε στο πάθος σας. Η εξέλιξή σας φέρει το εντύπωμά σας με μεγάλη ενέργεια ξοπίσω σας όπως τα απόνερα που ακολουθούν μια βάρκα στη λίμνη, γιατί εσείς αλλάζετε τα πάντα. Να ξέρετε πως κάνετε τη διαφορά αν και σπάνια το βλέπετε αυτό. Εμείς παρακολουθούμε με θαυμασμό τη δουλειά που κάνετε αυτή τη στιγμή. Πάρ’ τε μια αναπνοή, αγαπημένοι μας. Εναρμονιστείτε με τους άλλους επειδή αυτή η απλή ενέργεια θα δημιουργήσει έναν Χρυσό Δακτύλιο Αγάπης, τον οποίο πολλοί θα μπορούν να αγγίξουν για να δεχθούν έμπνευση και αγάπη. Να εν-θυμάστε πως ο χρόνος είναι μια ψευδαίσθηση. Απλά θέστε την πρόθεση να ενώστε τις δυνάμεις σας με όλες τις ενέργειες και τα πνεύματα που έχουν συνδεθεί με αυτόν τον χρυσό δακτύλιο αγάπης.

Η Αφύπνιση του Τέταρτου Κύματος

Η μαγεία ξεκίνησε και αποτελεί την τέταρτη αφύπνιση. Δεν θα τη νιώσουν όλοι οι άνθρωποι, ούτε θα επιλέξουν να το κάνουν. Εισπνεύστε βαθιά και αγκυρώσετε την και όταν τη νιώσετε, εκφράστε την. Πείτε τα λόγια που περιμένουν να ειπωθούν, κάν’ τε αυτό το βήμα ή αυτή την κίνηση. Δεν συνδέεστε μονάχα εσείς, συνδεόμαστε κι εμείς. Πολλά άλλα πνεύματα είναι συνδεδεμένα με τον δακτύλιο και του προωθούν ενέργεια μαζί μας, επειδή αυτή τη στιγμή γίνεται μια μεγάλη επανένωση σ’ αυτή την πλευρά του πέπλου. Παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή τη Γη και το μεγαλειώδες παιχνίδι σας. Συνεχίστε την καλή δουλειά και να γνωρίζετε πως είμαστε μαζί σε όλο αυτό.

Ερχόμαστε εδώ σήμερα με το παιχνίδι σας να είναι σε εξέλιξη. Κινείστε με απίστευτους ρυθμούς και υπάρχει σημαντική αλλαγή στον πλανήτη σας. Ναι, αυτό δημιουργεί δυσκολίες και προκλήσεις, μα εμείς βλέπουμε και το επόμενο βήμα. Σας ζητάμε λοιπόν να έχετε υπομονή. Να γνωρίζετε πως οι σκέψεις και η αγάπη σας κάνουν τη διαφορά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ’ ό,τι αντιλαμβάνεστε. Υπάρχει πολλή περιρρέουσα ενέργεια στον αέρα τώρα, πολλή απ’ αυτή να είναι παρεξηγημένη και δύσκολο να αγνοηθεί. Αυτός είναι και ο λόγος που εξακολουθείτε να βλέπετε μεγάλο διαχωρισμό και εγωιστικές πράξεις να κυριαρχούν παντού στη Γη. Κι όμως, ακόμα και με την τόσο πυκνή ενέργεια τριγύρω, η ανθρώπινη καρδιά εξακολουθεί να αναδύεται. Βλέπετε αγαπημένοι μας, είστε πνεύματα.

Μέσα σε ένα πεδίο διττότητας, οι άνθρωποι έχουν την τάση να δείχνουν ο ένας τον άλλον ως την πηγή των προβλημάτων τους. Να ξέρετε πως δεν υπάρχει κανείς στη Γη που να πιάνει απλώς χώρο. Κάθε άνθρωπος είναι απαραίτητος άσχετα σε ποιο περιβάλλον βρίσκεται, ανεξάρτητα από τη κοινωνικο-οικονομική ομάδα στην οποία ανήκει, σε ποιο σύστημα πεποιθήσεων, θρησκεία, τοποθεσία ή οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να διαχωρίζονται μεταξύ τους. Δεν υπάρχει διαχωρισμός για το πνεύμα κι αρχίζετε να το βλέπετε αυτό. Το ενδιαφέρον είναι ότι ο περισσότερος διαχωρισμός συμβαίνει σε περιόδους φόβου. Φυσικά, υπάρχουν πολλοί που χρησιμοποιούν αυτό τον διαχωρισμό λόγω του ότι είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους συνήθως ελέγχονται οι άνθρωποι.

Η Αναζήτηση για το Πνεύμα

Κάτω απ’ όλα αυτά αγαπημένοι μας, είστε όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ σας. Οι άνθρωποι έχουν ένα σύστημα πεποίθησης εδώ, ένα εκεί κι ένα άλλο παραπέρα, τα οποία μπορεί να συγκρούονται μεταξύ τους. Όταν όμως απομακρυνθείτε λίγο, όπως κάνει ο παρατηρητής (μέλος του γκρουπ), συνειδητοποιείτε πως όλοι βλέπετε το ίδιο πράγμα από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Αν απομακρυνθείτε λίγο ακόμα, θα δείτε πως όλοι προσπαθείτε να επιτύχετε το ίδιο πράγμα. Αλλάζοντας λοιπόν την οπτική σας γωνία έστω και για πολύ λίγο, αρχίζετε να βλέπετε ο ένας το πνεύμα μέσα στον άλλον. Ο σκοπός είναι να απομακρυνθείτε αρκετά ώστε να μπορέσετε να δείτε πως όλοι είστε απλά άνθρωποι που παίζουν αυτό το  υπέροχο παιχνίδι. Ναι, κάτω απ’ όλα αυτά, όλοι έχετε τα ίδια βασικά πιστεύω.

Έρχεται Βοήθεια

Η επόμενη γενιά τώρα αρχίζει να δημιουργεί μια βάση. Έχει τις απαντήσεις αν της δοθεί χώρος και υποστήριξη και η τεχνολογία μπορεί να παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Ακόμα και με τη δημόσια δυσπιστία για την Τεχνητή Νοημοσύνη, αν στην επόμενη γενιά γίνουν οι σωστές ερωτήσεις, θα έχει ανέλπιστες και χρήσιμες απαντήσεις. Τα χρήματα – σε αυτή την περίπτωση οι πετρελαϊκές εταιρίες – θα προσπαθήσουν να το κατευθύνουν αλλού. Όμως, η νέα τεχνολογία μπαταριών έρχεται κι αυτό θα απομακρύνει αυτό το τελευταίο εμπόδιο για τα ηλεκτρικά οχήματα.

Επιπλέον, βοήθεια θα έρθει από πλάσματα σε άλλες διαστάσεις. Δεν είστε μόνοι σας στο σύμπαν, ποτέ δεν ήσασταν, αν και αυτό δεν μπορεί να αποδειχθεί από την επιστήμη σας. Αυτή τη στιγμή θα αρχίσετε να βλέπετε ανοίγματα και ευκαιρίες για μεγάλες προόδους. Μεγάλο κομμάτι θα αποδοθεί σε μερικούς από τους “γείτονές” σας.

Εμείς το βρίσκουμε πολύ ενδιαφέρον, καθώς υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι γείτονες που είναι υπεύθυνοι για μερικές δύσκολες καμπές που πέρασε η Γη. Τώρα είναι χαρούμενοι και λένε, “Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε; Εμείς ήμασταν εδώ από την αρχή. Εμείς μπορούμε να σας δείξουμε τον δρόμο προς την Εστία και είναι συναρπαστικό να το παρακολουθούμε”. Πόσοι Εργάτες του Φωτός χρειάζονται για να αλλάξουν τον κόσμο; Όλοι σας και γι’ αυτό βρίσκεστε εδώ κι εμείς απλά θέλουμε να σας πούμε σήμερα πως έχετε βοήθεια.

Ο ίδιος ο παρατηρητής έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα οπτική, με το να μη συμμετέχει αλλά να έχει την ικανότητα να παρακολουθεί από μακριά. Ελπίζουμε να σας διδάξει όλους αυτό το χάρισμα. Επειδή όταν πηγαίνετε αρκετά πίσω ώστε να έχετε ευρύτερη οπτική αγαπημένοι μας, είστε όλοι ίδιοι. Αυτό αξίζει να το γιορτάσετε και να το χρησιμοποιήσετε, επειδή μια τέτοια ενότητα έχει αργήσει πάρα πολύ. Αν και ωθείται στα άκρα, η ανθρώπινη καρδιά θα υπερισχύει πάντα. Οι άνθρωποι μπορούν να ζουν σε μια κατάσταση φόβου μέχρι να αλλάξουν το παιχνίδι.

Συγχρονικότητες

Το να ζείτε με ένα λαμπρότερο πνεύμα σημαίνει πως τα πράγματα ευθυγραμμίζονται εύκολα καθώς εσείς υιοθετείτε έναν πιο συγκριτικό τρόπο ζωής και οι απαντήσεις θα ξεπετάγονται την κατάλληλη στιγμή. Δεν είστε μόνοι, ποτέ δεν ήσασταν και τώρα θα δείτε λίγη βοήθεια από την άλλη πλευρά του πέπλου, από τη σφαίρα που εμείς ονομάζουμε Εστία. Αυτή είναι μια πολύ γερή σύνδεση για όλους. Κάθε φορά που ανοίγετε τα μάτια σας, προσπαθείτε να βιώσετε κάτι που θα σας θυμίσει την Εστία. Όταν ακούτε μουσική, προσπαθείτε να την εξομοιώσετε με τη μουσική που γνωρίζετε από την Εστία. Και όταν βλέπετε κάτι όμορφο που συγκινεί την καρδιά σας, σας φέρνει αναμνήσεις από την Εστία. Μέσω του Χρυσού Δακτυλίου, σας στέλνουμε πολύ ξεχωριστές και μοναδικές αναμνήσεις. Εν-θυμίστε στον εαυτό σας ποιοι είστε, τολμήστε να δείτε τον εαυτό σας και τα πάντα από μια ελαφρώς διαφορετική οπτική και παρακολουθήστε καθώς η Γη αρχίζει να εξελίσσεται.

Η ανθρωπότητα μόλις τώρα αρχίζει να παίρνει σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το επόμενο επίπεδο του παιχνιδιού. Αυτό είναι υπέροχο. Και ναι, θα το πούμε: περιμένετε να δείτε τι έρχεται, θα το απολαύσετε! Παίξτε αυτό το υπέροχο παιχνίδι στο οποίο προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι. Να γνωρίζετε πως βρίσκεστε εδώ σκόπιμα και ακριβώς στην ώρα σας. Να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, γιατί πέφτετε ο ένας πάνω στον άλλον. Να φροντίζεστε μεταξύ σας και να κρατάτε τις πόρτες ανοιχτές σε κάθε ευκαιρία. Παίζετε ένα νέο παιχνίδι, πηγαίνοντάς στο επόμενο επίπεδο. Να παίζετε όμορφα μαζί. Σας αγαπάμε πολύ.

Espavo. Σας ευχαριστούμε που αναλαμβάνετε τη δύναμή σας.

Το γκρουπ

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!