Οκτώβριος 2018

Χάρη

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Ερχόμαστε σήμερα κοντά σας καθώς το παιχνίδι σας φτάνει σε άλλο επίπεδο. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για όλους σας, αφού αποφασίσατε να βγάλετε τα φτερά σας, να έρθετε στη Γη και να φορέσετε το πέπλο τής λήθης. Έχετε βιώσει σκληρότητα αλλά και τον πόνο τής Γης, ώστε να εξελίξετε το Όλα Όσα Είναι και κάνετε εκπληκτικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Θέλουμε απλά να σας πούμε πως βρίσκεστε στον σωστό δρόμο. Ναι, μερικές φορές είναι βρώμικος και δύσκολος, κάτι που συχνά σημαίνει πως αποκαλύπτονται παλιά τραύματα. Κι όμως, εκεί που βρίσκετε αυτή την ευπάθεια, βρίσκετε και τη δύναμή σας. Απελευθερώνοντας την ευπάθεια και ανοίγοντας αυτά τα τραύματα, έρχεται καθαρός αέρας για να τα θεραπεύσει. Αυτό σας δίνει μια δύναμη που δεν θα βρίσκατε διαφορετικά. Πολλοί από εσάς έχετε στήσει αυτές τις ευκαιρίες ως συμβόλαια, κάτι που σας φέρνει δύναμη και εξέλιξη. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα συμβεί καθώς η συλλογικότητα αρχίζει να ισορροπεί την αρσενική με τη θηλυκή ενέργεια με έναν εντελώς νέο τρόπο. Αυτό για εμάς είναι πολύ συναρπαστικό. Ας πούμε πως το κομμάτι μας που ξέρετε ως Μερλία, είναι πολύ υπερήφανη. Αυτή η εποχή είναι υπέροχη για να βρίσκεστε εδώ κι εμείς παρακολουθούμε το παιχνίδι σας σε κάθε σας βήμα, καθώς το εξελίσσετε στα επόμενα επίπεδα. Να σας δείξουμε λοιπόν μια γενική εικόνα. Βλέπετε, αγαπημένοι μας, υπάρχουν πλάσματα που σας παρακολουθούν. Ολόκληρο το σύμπαν παρακολουθεί αυτά που συμβαίνουν στη Γη. Όχι, δεν έχουν κάμερες. Δεν βλέπουν τι ακριβώς συμβαίνει εδώ. Η δονητική ενέργεια αλλάζει τα πάντα: κάθε παιχνίδι, παντού. Σας λέμε πως υπάρχουν δισεκατομμύρια που επηρεάζονται από αυτά που αρχίζετε να ξεδιπλώνετε εδώ στη Γη.

Έχετε καταφέρει κάτι που δεν έχει καταφέρει κανείς άλλος. Έχετε εισέλθει σε μια άλλη διαστασιακή πραγματικότητα. Ναι, είναι δύσκολο και νιώθετε χαμένοι. Όμως, καθαρίζετε επίσης την ενέργεια για να φτάσετε σε αυτό που είναι πιο σημαντικό. Να σας πούμε για ένα άλλο παιχνίδι που λαμβάνει χώρα. Ένα από τα πολλά στο σύμπαν το οποίο ονομάσαμε Σολάρα αλλά εκείνοι δεν ονομάζουν τον εαυτό τους έτσι. Θα τους αφήσουμε να συστηθούν μόνοι τους, επειδή μπορούν να έρθουν σ’ εσάς. Εκείνοι παίζουν ένα διαφορετικό παιχνίδι με διαφορετικές καταστάσεις, μια κι εσείς είστε ο μοναδικός πλανήτης ελεύθερης επιλογής. Επειδή εκείνοι λειτουργούν με προκαθορισμένες παραμέτρους, κατευθυντήριες γραμμές και κάποιους περιορισμούς, έχουν εξελιχθεί με διαφορετικό τρόπο. Κι έτσι, έχουν ελάχιστους πολέμους στον Σολάρα.

Δεν χρειάζεται να παλέψουν με πολλές από τις διαφορές και τις προκλήσεις που εσείς βιώνετε συνεχώς. Αυτό είναι ένα συναρπαστικό κομμάτι με το οποίο δουλεύετε όλοι σας. Έχουμε δει αλλαγές κατεύθυνσης σε όλους σας. Θυμηθείτε ένα βιβλίο που γράψαμε μέσω του Φύλακα με τίτλο “Η Ψυχολογία τού Πνεύματος – Τα 12 Κύρια Μαθήματα Ζωής”. Ένα από τα μαθήματα ήταν στο τέλος, με το οποίο πολύ λίγοι άνθρωποι δούλευαν.

Το Μάθημα Ζωής της Χάρης

Κάθε ένας από εσάς αρχίζει να δουλεύει με το μάθημα ζωής τής χάρης κι αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά απ’ αυτό που γινόταν πριν. Μπαίνοντας σε αυτή τη νέα διάσταση, αυτό που έχουμε ονομάσει πέμπτη διάσταση, παίρνετε το παιχνίδι σας και το εξελίσσετε σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Κάθε πλάσμα στη Γη ασχολείται με τη χάρη. Πώς μπορείτε να πάρετε αυτό που έχετε, είτε βρίσκεται στο παρελθόν είτε στο παρόν είτε στο μέλλον σας και να το μετακινήσετε στον σπειροειδή χρόνο; Σε αυτόν μπορείτε να δείτε τα πάντα και μετά να περάσετε από μέσα τους με επίγνωση και χάρη. Περάστε μέσα τους ως περήφανα πλάσματα, γνωρίζοντας πως έχετε κερδίσει το δικαίωμα να κάνετε αυτά τα λάθη. Αυτά σας προετοιμάζουν για ένα ιδιαίτερο ταξίδι στο οποίο θα μάθετε, θα απαντήσετε σε προκλήσεις και θα τολμήσετε να βγάλετε τα φτερά σας και να φορέσετε το πέπλο τής λήθης. Όταν εσείς ξεκινούσατε ένα παιχνίδι όπου έπρεπε να μάθετε πώς να είστε μαγικοί άνθρωποι, ο Σολάρα βρισκόταν λίγο πιο μπροστά σε κάποιους τομείς. Βλέπετε, είχαν πολλές πτυχές στις οποίες είχαν καθοδήγηση προς έναν διαφορετικό τομέα, έτσι όταν ανακάλυψαν τη Γη, ενθουσιάστηκαν. Ολόκληρος ο πλανήτης τους δουλεύει σε αρμονία με τις ανακαλύψεις που γίνονται στη Γη. Όμως, δεν μπορούν να δουν όλες τις λεπτομέρειες όταν σας κοιτούν, γιατί η τεχνολογία τους δεν έχει εξελιχθεί τόσο πολύ. Όμως, προοδεύουν σε αυτό τον τομέα επειδή δουλεύουν σε αυτόν εδώ και αρκετά χρόνια. Από τη στιγμή που σας ανακάλυψαν, όλη τους η ενέργεια έχει επικεντρωθεί σε νέες τεχνολογικές ανακαλύψεις και σε αυτά που μπορούν να κάνουν για να συνδεθούν μαζί σας. Είναι ένα υπέροχο δώρο το να γνωρίζετε ότι δεν είστε μόνοι. Δεν είστε το μοναδικό παιχνίδι κι εκείνοι μπορούν να σας βοηθήσουν. Μπορούν να μοιραστούν μαζί σας αυτά που έχουν μάθει από τη δική τους οπτική. Θα υπάρξουν πολλοί που θα έρθουν να επισκεφτούν τα αρχεία, να ψάξουν τα Ακασικά αρχεία και να διαβάσουν όλα τα γεγονότα που συνέβησαν σε αυτό τον σκληρό πλανήτη.

Ένα από τα πράγματα που ανακάλυψαν καθώς ο Σολάρα εξέλισσε την τεχνολογία του είναι πώς να δουλεύουν με το φως. Προσπαθούν να σας φτάσουν μέσα από κώδικες φωτός. Μπορείτε να ψάχνετε γι’ αυτούς, μια και θα χρειαστεί καιρός μέχρι να φτάσουν σ’ εσάς. Στην αρχή θα τους λάβετε περισσότερο ως συναισθήματα παρά λέξεις. Τώρα έχουν έναν νέο τρόπο επικοινωνίας μαζί σας τον οποίο θέλουν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν και που θα έχει αντίκτυπο σε όλους τους ανθρώπους στη Γη κάποια στιγμή. Το αν η ενέργεια θα μεταφραστεί με τον τρόπο που σκόπευαν εκείνοι, εξαρτάται από εσάς.

Είχαν μερικές εκπληκτικές ευκαιρίες να δουλέψουν μ’ αυτό. Ναι, προσπαθούν να βρουν περισσότερα για τη Γη και πρόσφατα έχουν ανακαλύψει μερικά καινούργια πράγματα. Συνειδητοποίησαν πως ο πλανήτης σας περνάει από έναν κύκλο. Αν και δεν πεθαίνει, η Γη βιώνει έναν κύκλο ο οποίος μπορεί να μην υποστηρίζει τη ζωή με τον ίδιο τρόπο όπως παλιά. Ανησυχούν, φυσικά, επειδή θέλουν να βρίσκονται εδώ και να βοηθήσουν όλους τους κατοίκους τής Γης. Θέλουν να προσπαθήσουν να βοηθήσουν να κινηθεί η ενέργεια και να κάνει μια μετάβαση. Καθώς εξελίσσεται η τεχνολογία τους, μπορούν να κινηθούν πιο κοντά σε εσάς. Κάποια στιγμή θα πιάσουν και κάποια από τα τηλεοπτικά σας προγράμματα. Θεέ μου! Τι λέτε γι’ αυτό;

Πώς θα μάθουν οι κάτοικοι του Σολάρα για τη Γη; Ένας τρόπος είναι παρακολουθώντας τα τηλεοπτικά σας προγράμματα, κάτι που είναι βασικά ένας τρόπος με τον οποίο θα αρχίσουν να σας προσεγγίζουν. Βλέπετε, η πρόκληση είναι πως βρίσκονται αρκετά μακριά και χρειάζονται πολλά χρόνια οι μεταδόσεις για να τους φτάσουν. Γι’ αυτό, βλέπουν τα προγράμματα μέσα από εσάς, την ώρα που τα παρακολουθείτε εσείς. Μαθαίνουν τις γλώσσες και τα έθιμά σας, ακόμα και τι σας αρέσει να τρώτε. Για εκείνους θα είναι συναρπαστικό, γιατί μαθαίνουν όλα τα διασκεδαστικά πράγματα που προσπαθείτε να πουλήσετε μέσω της τηλεόρασης. Βλέπουν κάποιες από τις καταστροφές που συμβαίνουν αλλά μαθαίνουν και τις αλλαγές που γίνονται στη Γη, όπως η μόλυνση τής ατμόσφαιρας. Παρακολουθούν καθώς η Γη δονείται με νέο τρόπο και θέλουν να βοηθήσουν.

Περιορίζονται όμως και δεν μπορούν να κάνουν πολλά αυτή τη στιγμή για να βοηθήσουν. Είναι συναρπαστικό για εμάς το ότι σας βρήκαν. Σας στέλνουν αυτή την απίστευτη χάρη τής αγάπης και την εκπληκτική ενέργεια για να σας δώσουν δύναμη ώστε να έχετε την ευκαιρία να μάθετε ότι δεν πεθαίνετε. Το ενδιαφέρον είναι ότι μπορείτε να βγείτε μπροστά επειδή το έχετε ξανακάνει. Να κινηθείτε προς ένα υψηλότερο δονητικό επίπεδο όπου θα μπορείτε να βγείτε από τον βάλτο που υπάρχει γύρω σας. Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να βγείτε απ’ όλα αυτά τώρα και να δημιουργήσετε ένα μέρος στο οποίο θα μπορούσατε να επικεντρωθείτε; Γίνεται. Ναι, θα χρειαστεί χάρη για να γίνει. Θα πρέπει όλοι σας να αρχίσετε να ψάχνετε τους τρόπους με τους οποίους μοιάζετε μεταξύ σας και όχι αυτούς με τους οποίους διαφέρετε. Πρέπει να επαναφέρετε την ενότητα κι αυτό ξεκινά με έναν – έναν χωριστά. Κανείς δεν είναι υπεύθυνος για όλη την ανθρωπότητα, αν και ο καθένας χωριστά μπορεί να την αλλάξει. Πώς γίνεται αυτό; Αν είστε ο αυθεντικός σας εαυτός, γιατί από εκεί πηγάζει η χάρη. Υπάρχουν πράγματα στο παρελθόν σας για τα οποία ντρέπεστε; Ναι, είμαστε σίγουροι γι’ αυτό. Όμως, τα ίδια πράγματα σας κάνουν αυτό που είστε και σας επιτρέπουν να πάρετε μαθήματα ζωής. Έπρεπε να κινηθείτε ανάμεσα από πράγματα, να περάσετε μέσα από τα αρχικά και τα δευτερεύοντα μαθήματα ζωής ώστε να φέρετε τη χάρη στον πλανήτη σας. Αυτό είναι το κομμάτι που θέλουμε να σας αφήσουμε σήμερα. Έχετε ευκαιρίες όχι μόνο να εισέλθετε σε αυτό μόνοι σας αλλά και να μάθετε πώς να βαδίζετε ελεύθερα πάνω από τον βάλτο και τον θόρυβο.

Έχει σημασία ποιος θα εκλεγεί; Ποιοι νόμοι θα ισχύσουν; Αν βρίσκεστε στη Γη, έχει μεγάλη σημασία. Αν βρίσκεστε εδώ, στην άλλη πλευρά τού πέπλου, απλά το παρακολουθείτε. Θα κάνετε τη φωνή σας να ακουστεί επειδή είστε μέρος τής συλλογικότητας αλλά έχετε το πάνω χέρι κι αυτό είναι η χάρη. Αυτός είναι ο τομέας προς τον οποίο κινείστε όλοι, ανεβαίνοντας στις υψηλότερες δονήσεις τού ποιοι μπορείτε να είστε. Αυτό είναι που συμβαίνει στη Γη αυτή τη στιγμή. Ναι, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νιώθουν μια έλξη προς τα εκεί αλλά πάνε στην αντίθετη κατεύθυνση. Πολλοί νιώθουν πως οι ζωές τους παραβιάζονται, πως δεν μπορούν να κρύψουν τίποτα πια, επειδή δεν υπάρχουν πια μυστικά στη Γη.

Παίζετε ένα παιχνίδι και τώρα ακόμα και το πέπλο αρχίζει να απομακρύνεται. Το πνεύμα δεν έχει ποτέ μυστικά. Το πνεύμα κατέχει τα πάντα με χάρη, στον δικό του χρόνο. Καθώς κινείστε προς τα εμπρός, καταλαβαίνετε ότι από εκεί αντλείτε τη δύναμή σας κι αυτή είναι η ομορφιά τού ποιοι είστε ως άνθρωποι. Το πνεύμα σας είναι τέλειο. Μόνο όταν διαιρέσετε τον εαυτό σας και φέρετε όλες αυτές τις ατέλειες μπορεί το πνεύμα να εξελιχθεί στο επόμενο επίπεδο. Αυτό συμβαίνει τώρα περισσότερο από ποτέ σε όλους όσοι παίζουν αυτό το παιχνίδι. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για εσάς. Ναι, γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο για πολλούς από εσάς. Πάρα πολλοί έχετε υπερβολική ευαισθησία. Είναι πολύ δύσκολο να κρυφτείτε. Αν και κάποιοι έχετε προσπαθήσει να μπείτε κάτω από τα σκεπάσματα ώστε να νιώθετε πιο ασφαλείς, εμείς μπορούμε ακόμα να σας δούμε. Σας γνωρίζουμε και σας αγαπάμε άνευ όρων.

Έχετε αποτολμήσει αυτό το υπέροχο και μερικές φορές σκληρό παιχνίδι. Κάποιες φορές είναι γεμάτο μίσος και βιώνετε απίστευτη έλλειψη αγάπης. Όταν μπορείτε να ξεφύγετε απ’ αυτή την κατάσταση, ο δημιουργός μέσα σας είναι που σας επιτρέπει να βαδίζετε με χάρη. Όμως, το βάδισμα με χάρη δεν σημαίνει ότι πως είστε τέλειοι. Απλά σημαίνει ότι ξέρετε πώς να βαδίζετε με τις ατέλειές σας.

Αυτοί είστε κι αυτά φέρνετε στο τραπέζι. Καθώς μετακινείτε ολόκληρη την ανθρωπότητα προς ένα νέο επίπεδο, κάν’ τε το κτήμα σας. Εισέλθετε, χαμογελάστε και μην ξεχάσετε το χιούμορ. Όταν γίνεστε πολύ σοβαροί, θα σας γαργαλάμε για να σας θυμίζουμε πως είναι απλά ένα παιχνίδι. Το πνεύμα σας δεν δυσκολεύεται ποτέ επειδή είναι απεριόριστο. Αυτό είναι το κομμάτι σας που συνδέεται με τον ανώτερο εαυτό σας, απ’ ευθείας με την Εστία και τις άλλες διαστάσεις τού εαυτού σας στις οποίες έχετε διαιρεθεί με τόση χάρη.

Στον Σολάρα έκαναν το ίδιο πράγμα; Έχουν κι εκείνοι διαιρεθεί σε έντεκα διαστάσεις χρόνου και χώρου; Είναι λίγο διαφορετικό αλλά βασικά είναι ίδιο επειδή έχουν διαστασιακές πραγματικότητες. Θα ενωθούν ξανά τώρα; Όχι, αγαπημένοι μας, μόνο η Γη το κάνει αυτό. Γι’ αυτό σας λέμε πως όλα τα πνευματικά μάτια βρίσκονται στη Γη τώρα. Όλοι μας στην Εστία παρακολουθούμε επειδή αυτή η εξέλιξη δεν έχει ξαναγίνει. Πρέπει να είστε πολύ υπερήφανοι που μέσα σε όλη αυτή τη σκληρότητα και τις δυσκολίες, έχετε πολύ περισσότερη κατανόηση απ’ όσο νομίζετε. Όλες οι παρανοήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να εισέλθετε σε ένα υψηλότερο δονητικό επίπεδο. Φτάνετε σε ένα σώμα βιοφωταύγειας όπου δεν θα έχετε να διαιρεθείτε με τον ίδιο τρόπο, ώστε να φέρετε κάποια από την τελειότητά σας σε κάθε σας κομμάτι.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα κάνετε λάθη; Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εισέλθετε σε αυτή την τελειότητα είναι να κάνετε κτήμα σας αυτά τα λάθη. Όχι μόνο σε αυτή τη διάσταση αλλά σε όλες τις διαστάσεις. Γιατί; Επειδή εκεί είναι που ενώνεστε όλοι και ανακαλύπτετε ότι έχετε μια ατέλειωτη προμήθεια όλων όσων χρειάζεστε. Περιμένετε να δείτε αυτά που έρχονται κι έρχονται για όλους σας. Μόνο να μπορούσαμε να μοιραστούμε το πώς θα είναι και πόσο εύκολο μπορεί να είναι. Όχι, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο επειδή οι μεταβάσεις είναι πάντα δύσκολες κι αυτό δεν είναι μυστικό. Το έχετε δει, ακόμα κι όταν εισέρχεστε στην πέμπτη διάσταση. Αν και το περιμένετε εδώ και καιρό αυτό, είναι δύσκολο για πολλούς από εσάς επειδή έχετε χάσει τη βάση σας. Οι πραγματικότητές σας της τρίτης διάστασης δεν λειτουργούν πια με τον ίδιο τρόπο. Είναι αδύνατον για εσάς να μπορείτε να κινείστε προς την ίδια κατεύθυνση, τα πάτε όμως πολύ καλά και είμαστε πολύ υπερήφανοι για εσάς.

Γειώστε το Νέο Φως

Θα υπάρξουν νέα χαρακτηριστικά που θα έρθουν και κατά καιρούς θα δέχεστε λάμψεις φωτός. Αυτό σημαίνει ότι θα βλέπετε αυτές τις λάμψεις; Μερικές φορές ίσως, άλλες όμως απλά θα έχετε μια ιδέα ή θα νιώθετε τη γείωση της αλλαγής μιας αντίληψης. Ο Φύλακας μάς κάνει channeling από την άλλη πλευρά τού πέπλου κι αυτά είναι δικά του λόγια. Εμάς ποτέ δεν μας άρεσε η λέξη channeling επειδή ακούγεται πολύ μυστηριώδης γι’ αυτό που κάνουμε. Ουσιαστικά, ο καθένας από εσάς το κάνει, αν και ίσως το ονομάζετε διαφορετικά. Ο Φύλακας έμαθε να συνδέεται και να επικεντρώνει αυτό το channeling τού πνεύματος, όπου εμείς ως γκρουπ οντοτήτων μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί του. Έμαθε να μας εμπιστεύεται σε αυτό τον τομέα. Πολλοί από εσάς έχετε ιδέες και τις φέρνετε με διάφορους τρόπους, αν και κάποιοι δεν τις φέρνουν ποτέ. Αγαπημένοι μας, είναι μια εποχή να αρχίσετε να γειώνετε αυτό το φως και να μάθετε πώς να το φέρνετε στο είναι σας. Αυτό σημαίνει πως τα πάντα θα είναι τέλεια; Όχι φυσικά. Είστε μεταφραστές, οπότε θα πρέπει να μάθετε πώς να μεταφράζετε και γι’ αυτό θα κάνετε και μερικά λάθη. Βρίσκεστε στον πλανήτη των ατελειών, αποδεχτείτε το. Είστε η τέλεια ατέλεια του θεού και αν το καταλαβαίνετε αυτό, θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα από μια νέα οπτική και να βαδίζετε με χάρη. Αυτό είναι το μόνο που σας ζητάμε να κάνετε κάθε μέρα, να εν-θυμάστε ποιοι είστε και γιατί έχετε έρθει. Μερικές φορές θα είναι απλά μια αίσθηση αλλά θα αρχίσετε να παρατηρείτε αυτούς τους παλμούς. Είναι από τον Σολάρα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ζείτε τη ζωή σας με διαφορετικό τρόπο. Και δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθείτε κάθε σκέψη που σας δίνεται, μα να γειώνετε εκείνη την ενέργεια που βρίσκεται σε αρμονία μαζί σας.

Γράψτε τις κάπου, πείτε τις σε κάποιον και φέρτε τις με κάποιον τρόπο στον κόσμο σας. Αυτές οι ιδέες θα σας δοθούν με έναν εντελώς νέο τρόπο και μια δύναμη που προέρχεται απ’ αυτές θα είναι απίστευτη. Έχετε μια ευκαιρία να ανακατευτείτε με κόσμο που σας αγαπά άνευ όρων. Νομίζετε ότι ο Σολάρα ενδιαφέρεται να έρθει στη Γη και να την κατακτήσει; Όχι, δεν είναι αυτός ο σκοπός τους. Αυτό που θέλουν είναι να σας πλησιάσουν ευγενικά και να σας δείξουν ότι ήρθαν για να βοηθήσουν. Πολύ πρόσφατα ανακάλυψαν ότι η Γη αλλάζει. Αυτό το βλέπουν από την εικόνα τής Γης και ο δονητικός ρυθμός που εκπέμπει γίνεται όλο και πιο ακανόνιστος. Ναι, έρχονται αλλαγές στη Γη, όπως σας έχουμε ξαναπεί.

Σύντομα θα αρχίσουμε να σας λέμε προβλέψεις γι’ αυτά που έρχονται και που θα συμβούν. Πώς μπορείτε να βρίσκεστε στον καλύτερο δυνατό μέρος κατά τη διάρκεια αυτών των αλλαγών; Το πιο σημαντικό είναι το πνεύμα σας. Τώρα έχετε την ευκαιρία να βγείτε μπροστά και να γίνετε παρατηρητές πολλών πραγμάτων από τα οποία κανονικά θα φεύγατε μακριά ή θα προσπαθούσατε να κρυφτείτε απ’ αυτά. Έχετε έρθει με τη χάρη τού πνεύματος κι αυτό είναι που θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε σήμερα. Πάνω απ’ όλα, φωτίζετε με το πνεύμα σας έναν πολύ πυκνό και μπερδεμένο πλανήτη. Ενωθείτε με αυτή τη γνώση και παρακολουθήστε. Καθώς ο κόσμος αλλάζει γύρω σας, είναι η ώρα να βγείτε μπροστά και να κάνετε κτήμα σας αυτή τη χάρη. Κάν’ τε κτήμα σας τη δύναμή σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να είστε ευάλωτοι, επειδή αυτός είναι ο τρόπος που γίνεται.

Σας προσφέρουμε αυτές τις ενθυμίσεις. Κρατήστε τον καθρέφτη μπροστά στο πρόσωπό σας ώστε να μπορέσετε να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε. Μπορείτε να αποκτήσετε τη δύναμη να κάνετε τα επόμενα βήματα, γιατί σας περιμένουμε να το κάνετε αυτό και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Ανοίξαμε τις πόρτες αλλά μονάχα εσείς μπορείτε να περάσετε από μέσα. Βρίσκεστε στον πλανήτη τής ελεύθερης επιλογής, οπότε επιλέξτε να βαδίσετε με χάρη και παρατηρήστε τα πάντα. Σας χαιρετούμε με αυτό τον τρόπο και σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να βοηθάτε ο ένας τον άλλον. Κάν’ τε το επόμενο βήμα καθώς παίζετε αυτό το νέο παιχνίδι και να παίζετε όμορφα μαζί, αγαπημένοι μας. Σας αγαπούν περισσότερο απ’ όσο γνωρίζετε. Να βαδίζετε με χάρη. Κι έτσι είναι.

Espavo.

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!