Οκτώβριος 2014

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση


Οι Εργάτες του Φωτός επί το έργον

Χαιρετισμούς από την Εστία αγαπημένοι μας.

Δημιουργώντας Χώρο για τον Νέο Ενδυναμωμένο Άνθρωπο

Είναι μεγάλη η χαρά μας να βρισκόμαστε μαζί σας. Μια μεγάλη οικογένεια μαζεύεται ξανά και ξανά εδώ στη Γη. Η Οικογένεια του Φωτός – μπορείτε να της δώσετε διάφορα ονόματα – εμείς την ονομάζουμε Οικογένεια της “Ε”, Εργάτες του Φωτός. Πολλοί έχετε έρθει αυτή την εποχή με την πρόθεση να φέρετε την ανθρωπότητα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Αυτό είναι πολύ όμορφο αλλά και πολύ δύσκολο, γι’ αυτό θέλουμε να σας μιλήσουμε για το τι έρχεται και τι μπορεί να κάνει ο καθένας σας. Αγαπημένοι μας, μπορείτε να πάρετε ένα μέρος απ’ ό,τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω σας ώστε να κάνετε χώρο για τον νέο ενδυναμωμένο άνθρωπο. Αυτό είναι που συμβαίνει πραγματικά.

Συμβαίνουν σημαντικές προσαρμογές στη Γη. Έχουμε μιλήσει για την πίεση στις τεκτονικές πλάκες και πώς την αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι, πολλές φορές με υπερβολικές αντιδράσεις. Έχετε έρθει και έχετε ξεκινήσει να ισορροπείτε την αρσενική και τη θηλυκή ενέργεια. Αυτή η εξισορρόπηση αποτελεί πρόκληση για εσάς επειδή βλέπετε τα πάντα ως πολικότητα, ως αντίθετα. Το να αρχίσουν απότομα να βλέπουν τα πάντα ως συνδεδεμένα μεταξύ τους και ως ολότητα είναι πολύ δύσκολο για τους ανθρώπους αν και γνωρίζετε ότι εκεί βρίσκεστε τώρα αγαπημένοι μας. Είστε από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν στη γείωση του νέου τρόπου σκέψης σε αυτή τη νέα ενέργεια. Ναι, έχετε έρθει με αυτή την ιδέα αλλά μερικές φορές αυτό σημαίνει να κρατάτε μια αλήθεια η οποία είναι αντίθετη με αυτό που σας έμαθαν οι γονείς σας ή που μάθατε μόνοι σας με άλλους τρόπους. Αυτό είναι από τα πιο απελευθερωτικά κομμάτια του ποιοι είστε και η νέα ανθρωπότητα είναι διαθέσιμη στη Γη. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που το μοιραζόμαστε αυτό μαζί σας σήμερα.

Η Εκπνοή του Θεού

Αγαπημένοι μας, το σύμπαν κινείται πολύ γρήγορα ή πολύ αργά, ανάλογα με τη σχέση σας μαζί του. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 χρόνων κινείται σχετικά αργά. Περισσότερο από 10 χρόνια πριν σας είπαμε πως υπήρχε μια εισπνοή-εκπνοή του Θεού η οποία δημιούργησε έναν υπέροχο παλμό στο σύμπαν. Την τελευταία φορά που υπήρξε αυτή η εναλλαγή, δημιουργήθηκε το σύμπαν σας. Σας λέμε ότι αυτό ήταν πολύ ενδιαφέρον γιατί έχετε πολλές διαφορετικές ιδέες για το πώς να παρατηρήσετε τον νυχτερινό ουρανό. Συμβαίνει τώρα και αυτό είναι πολύ όμορφο.

Υπάρχει μια αλλαγή κατεύθυνσης η οποία συμβαίνει τα τελευταία 4 χρόνια. Πολλοί από εσάς παλέψατε με τις απίστευτες πυκνότητες στη Γη, καθώς νιώσατε τις αλλαγές και τοποθετηθήκατε με νέους τρόπους. Κάποιοι κλείσατε τις υποθέσεις σας βιώνοντας θανάτους-φαντάσματα, τολμώντας να προσπεράσετε τις πόρτες που είχατε φτιάξει και οδηγούσαν στην Εστία. Άλλοι ήρθατε με οξυμένες ευαισθησίες για να δείτε, να νιώσετε και να αισθανθείτε πράγματα πολύ γρήγορα, κάτι που σας έκανε θεραπευτές και σας έδωσε το χάρισμα να μπορείτε να συνδέεστε. Τώρα η ανθρωπότητα έχει προοδεύσει και το φυσικό σας σώμα αλλάζει για να φιλοξενήσει την ενέργεια. Ένα από τα πράγματα για τα οποία μιλούσαμε είναι το Πνευμονογαστρικό σας νεύρο που σας κάνει να νιώθετε τα πάντα. Είχατε ποτέ μια ενστικτώδη αντίδραση σε κάτι; Νιώσατε κάποια ενέργεια και η καρδιά σας άρχισε να χτυπά γρήγορα χωρίς ιδιαίτερο λόγο; Αυτό έχει να κάνει με το Πνευμονογαστρικό σας νεύρο και την εξέλιξή του, γι’ αυτό θέλουμε να σας πούμε τον ευρύτερο λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό. Απομακρύνετε πολλά όρια τα οποία σας αποχώριζαν από τους άλλους και αυτό συμβαίνει με την εκπνοή του Θεού.

Όχι όλες, αλλά μερικές από τις προκλήσεις τις οποίες βλέπετε στον κόσμο σας οφείλονται στην εκπνοή ή στις αντιδράσεις προς αυτήν. Εισέρχεστε σε αυτήν με ισορροπημένη την αρσενική/θυλυκή ενέργεια, αν και παλαιότερα βλέπατε μέσα από την πολικότητα τα πράγματα ως αντίθετα. Υπάρχουν ακόμα πολλοί που έχουν επενδύσει πολλά στη μια από τις δύο ενέργειες, χωρίς να τις έχουν αναμείξει. Όσοι έχουν επενδύσει στην αρσενική κυριαρχία επί της Γης αντιδρούν υπερβολικά, κάτι που βλέπετε ξεκάθαρα στη Γη αυτή την εποχή.

Μάρτιος 2015

Έχετε την τάση να πολώνετε τα πάντα και να λέτε, “Αυτοί φταίνε, όχι εμείς. Είμαστε διαφορετικοί, ένα διαφορετικό είδος ανθρώπων”. Αγαπημένοι μας, εν-θυμηθείτε ότι είναι άνθρωποι, ότι αποτελούν κομμάτι δικό σας και της εμπειρίας σας στη Γη. Αυτό που ζητάμε απ’ όλους σας να κάνετε είναι να αρχίσετε να βλέπετε την ευρύτερη εικόνα του πώς μπορείτε να συνδεθείτε, βασιζόμενοι στο τι έχετε κοινό και όχι σε τι διαφέρετε. Αυτό είναι λίγο αντίθετο με τη φύση σας γιατί έχετε έρθει με το άγχος του διαχωρισμού, προσποιούμενοι ότι είστε ξεχωριστοί ο ένας από τον άλλον ενώ βιώνετε την ανθρωπότητα και τον εαυτό σας. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε αγαπημένοι μας και αυτό συμβαίνει τώρα. Σε ευρύτερη κλίμακα, πλησιάζει μια ενεργειακή αλλαγή και θα χρειαστείτε χρόνο για να προσαρμοστείτε. Μακάρι να μπορούσαμε να σας πούμε πως σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία η ενέργεια θα αλλάξει και πως όλοι θα νιώσετε καλύτερα. Θα σας δώσουμε όμως μια ημερομηνία κατά προσέγγιση η οποία έχει να κάνει με την εξέλιξη της ανθρωπότητας και αυτή είναι προς το τέλος του ερχόμενου Μαρτίου.

Μια Ευκαιρία να Επαναφέρετε τις Πόρτες για την Εστία

Στην προετοιμασία σας γι’ αυτή την ενέργεια, πολλοί επαναξιολογείτε τα πάντα στη ζωή σας. Αυτό είναι όπως έπρεπε να είναι αλλά αφήστε μας να σας εξηγήσουμε γιατί συμβαίνει. Συμβαίνει λόγω όλων των ευκαιριών τις οποίες έχετε τοποθετήσει εδώ πριν έρθετε. Πολλοί ήρθατε με εξαιρετικά ευαίσθητα Πνευμονογαστρικά νεύρα ώστε να μπορέσετε να κάνετε το θεραπευτικό σας έργο κι όμως νιώθετε συγκλονισμένοι απ’ αυτό και μεταφέρετε τις ενέργειες των άλλων ακόμη κι αν δεν είναι δική σας ευθύνη. Ερχόμενοι με τόση ευαισθησία, πολλοί τοποθετήσατε πόρτες προς την Εστία. Εμείς τις ονομάζουμε “Θανάτους-Φαντάσματα” γιατί σας δίνουν την ευκαιρία να βγείτε από το σώμα σας και να επιστρέψετε στην Εστία. Έχετε τοποθετήσει καταστάσεις, ευκαιρίες και πολλές φορές έχετε φυτέψει σπόρους νοσημάτων για εσάς ώστε να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε αυτή τη διαδικασία. Πολλοί είσαστε θεραπευτές και ξέρετε ότι οι ασθένειες είναι κακές. Δεν είναι, αγαπημένοι μας. Πολλές φορές είναι η μόνη λύση για να απελευθερώσετε το πνεύμα σας από το σώμα σας. Όλοι σας το σκεφτήκατε πολύ πριν έρθετε εδώ. Αυτό που θα συμβεί από τώρα μέχρι το τέλος του Μαρτίου 2015 είναι ότι παντού οι άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να επαναφέρουν τις ευκαιρίες τους να επιστρέψουν στην Εστία. Πολλοί είσαστε κουρασμένοι κι απογοητευμένοι. Νιώθετε πως έχετε κάνει όσα μπορούσατε και θα σας παρουσιαστούν οι ευκαιρίες να φύγετε. Εν-θυμηθείτε αγαπημένοι μας πως βρίσκεστε στον πλανήτη ελεύθερης επιλογής. Αυτός είναι ο μοναδικός πλανήτης ελεύθερης επιλογής μέχρι στιγμής, με την εξαίρεση του δεύτερου που μόλις τώρα ξεκινά. Το ωραίο είναι πως μπορείτε να τα αλλάξετε όλα αυτά και αν επιθυμείτε να μείνετε, μπορείτε να επαναφέρετε την ενέργειά σας τώρα. Να σας εξηγήσουμε πώς μοιάζει αυτό και τι θα επιτύχετε – όχι μόνο για εσάς αλλά και για το πνεύμα σας.

Το πνεύμα σας φέρει μια συγκεκριμένη ποσότητα ενέργειας και φωτός την οποία μπορείτε να φέρετε στα φυσικά, πυκνά σώματά σας. Αυτό αρχίζει να αλλάζει γιατί υπάρχουν φωτόνια τα οποία γεννιούνται στο σώμα σας αυτή τη στιγμή. Σύντομα οι μοριακοί σας βιολόγοι και οι μικροβιολόγοι θα αρχίσουν να κατανοούν περισσότερα για την φωτονική του φυσικού σας σώματος και πώς αυτή θα εξελιχθεί. Θα αλλάξει τα πάντα στη ζωή σας. Προς το παρόν, πολλοί από εσάς έχετε κουραστεί κι έχετε φίλους που φεύγουν αλλά αυτό είναι όπως πρέπει να είναι. Μην θεωρείτε τον θάνατο σε οποιαδήποτε μορφή του ως κάτι κακό. Αντίθετα πρέπει να τον γιορτάζετε αγαπημένοι μας γιατί αποτελεί την επιστροφή του πνεύματος στην Εστία.

Αγαπημένοι μας, έχετε κάνει απίστευτη δουλειά. Πολλοί από εσάς έχετε οργανώσει πρόωρες εξόδους. Έχετε έρθει με υπερευαισθησίες κι έχετε σχεδιάσει ευκαιρίες για να φύγετε από εδώ όσο το δυνατόν συντομότερα. Από τώρα μέχρι το τέλος Μαρτίου 2015 έχετε την ευκαιρία να επαναφέρετε αυτή την ενέργεια, να κάνετε νέα συμβόλαια και να θέσετε πράγματα σε κίνηση. Αυτός είναι ο κανόνας από τη στιγμή που εισήλθατε σε αυτή τη νέα ενέργεια και το νέο επίπεδο φωτός. Τα υπερφορτισμένα σωματίδια φωτός που χτυπούν τη Γη κάθε μέρα, προσφέρουν μια νέα εμπειρία στον πλανήτη. Πολύ απλά, μερικοί από εσάς νιώθετε πως πρέπει να φύγετε κι έχετε την άδεια να το κάνετε αγαπημένοι μας. Κανείς δεν σας λέει πως δεν έχετε ολοκληρώσει την αποστολή σας ή ότι πρέπει να μείνετε. Να τι θα συμβεί αν αποφασίσετε να μείνετε.

Θάνατος-Φάντασμα

Κάποια στιγμή τους επόμενους μήνες, θα περάσετε μια διαδικασία Θανάτου-Φάντασμα. Ίσως η καρδιά σας σταματήσει στο χειρουργικό τραπέζι και θα είναι εμφανές πως πρόκειται για Θάνατο- Φάντασμα. Άλλοι μπορεί να έχουν πιο άμεση πορεία. Το πνεύμα σας λέει, “Προχώρα. Κάνε το βήμα”. Όταν φτάσετε στις ευκαιρίες να επιστρέψετε στην Εστία, θα περάσουν πολύ γρήγορα. Μπορεί να είναι ένα παρά λίγο ατύχημα όπου ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι “Θα έπρεπε να έχω πεθάνει αλλά ας συνεχίσω”. Και εξακολουθείτε να προχωράτε αλλά θα καταλάβετε. Αυτές τις ευκαιρίες πρέπει να τις γιορτάζετε αγαπημένοι μας και όχι να τις φοβάστε. Εσείς τις έχετε τοποθετήσει πριν την ενσάρκωσή σας σε αυτή τη ζωή. Είναι κομμάτια των όρων των συμβολαίων που κάνατε με τη Γη και μέρος της ύπαρξής σας προσποιούμενοι ότι είσαστε άνθρωποι.

Επαν-Αξιολόγηση της Ζωής σας

Σας το φέρνουμε αυτό γιατί η πλειονότητα θα επιλέξει να μείνει. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, δεν είναι ούτε σωστή ούτε λάθος. Βρίσκεστε στον πλανήτη ελεύθερης επιλογής και σας τιμούμε γι’ αυτό. Αν επιστρέψετε στην Εστία αύριο, θα γιορτάσουμε αλλά δεν παίζει ρόλο το πόσο θα μείνετε, αγαπημένοι μας. Από εσάς εξαρτάται. Πολλοί έχετε ενθουσιαστεί με την πιθανότητα να φέρετε περισσότερο φως και πνεύμα στο σώμα σας όσο είστε ακόμα ενσαρκωμένοι. Τι συμβαίνει λοιπόν όταν περνάτε από Θανάτους-Φαντάσματα; Άσχετα αν είναι κάτι σοβαρό ή απλά ένα παρά λίγο ατύχημα, η ζωή σας επανεκκινείται. Όταν συμβαίνει αυτό, κοιτάζετε πίσω στη ζωή σας και προσπαθείτε να βρείτε το μονοπάτι. Αρχίζετε να εν-θυμάστε τα πάντα, έχετε παλιές αναμνήσεις και ιδέες, ίσως ακόμα να ανασύρετε και τα παλιά σας φωτογραφικά άλμπουμ. Θα κοιτάζετε κάθε στιγμή της ζωής σας για να την επισκεφθείτε ξανά με τον τρόπο που θα κάνατε αν επιστρέφατε στην Εστία, μόνο που δεν θα έχετε τα άλμπουμ σας στην Εστία. Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά αλλά αυτό ακριβώς κάνετε όταν επιστρέφετε στην Εστία. Επαν-αξιολογείτε όλη σας την εμπειρία κι εν-θυμάστε κάθε της λεπτομέρεια.

Εσείς θα αποφασίσετε όταν θα πάτε στην Εστία ποια κομμάτια έχετε ολοκληρώσει, για ποια πρέπει να επιστρέψετε ή αν τα έχετε ολοκληρώσει όλα. Από εσάς εξαρτάται, κανείς δεν θα σας κρίνει. Βρίσκεστε στον πλανήτη ελεύθερης επιλογής ο οποίος αποτελεί προσομοίωση της Εστίας αλλά σας ζητάμε να κάνετε το ίδιο κι εδώ. Όσοι μείνετε, κάντε ακριβώς το ίδιο. Ξανακοιτάξτε τα πάντα στη ζωή σας… κάθε σχέση, κάθε δουλειά που κάνατε, τον σκοπό για τον οποίο ήρθατε και τα πάθη σας, όποια κι αν είναι. Είναι μια εποχή επαν-αγκύρωσης στη Γη. Αν επιθυμείτε να φύγετε θα γιορτάσουμε και θα είναι πιο εύκολο απ’ όσο νομίζετε. Η αλήθεια είναι ότι η Μετάβαση στην Εστία είναι δύσκολη μόνο αν δεν ξέρετε τι να περιμένετε. Μόλις μάθετε τι είναι η μετάβαση, αυτή γίνεται μια ευχάριστη διαδρομή, ένα ενεργειακό ταξίδι από τη μια διάσταση στην άλλη. Οι περισσότερες προκλήσεις της μετάβασης από μια περιοχή σε μια άλλη δημιουργούνται από τον φόβο. Τι συμβαίνει όταν ένας δημιουργός φοβάται; Τότε υλοποιεί τους μεγαλύτερους φόβους του και κάτι τέτοιο χρειάζεται χρόνο για να το ξεφορτωθεί. Όσοι το γνωρίζετε αυτό, το περνάτε πολύ εύκολα και άνετα και προχωράτε γρήγορα. Επιστρέφετε στην Εστία κι εγκλιματίζεστε εκεί. Όσοι θα μείνετε, τολμήστε να επιτρέψετε στον εαυτό σας να το βιώσει περνώντας λίγο χρόνο μόνοι, γιατί όλοι σας τον χρειάζεστε.

Πρέπει να επαν-αξιολογήσετε τη θέση σας στη Γη, να κατανοήσετε το γιατί ήρθατε εδώ και αν ο σκοπός αυτός ισχύει ακόμα ή θέλετε να τον επαν-ευθυγραμμίσετε. Ταυτόχρονα, έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε ξανά κάθε στιγμή της ύπαρξής σας. Πώς αλληλεπιδράσατε και οι σχέσεις που δημιουργήσατε θα εξεταστούν σχολαστικά. Σας λέμε αγαπημένοι μας πως δεν είναι σωστό ή λάθος. Μερικοί θα πείτε, “Τώρα βλέπω πώς θα έπρεπε να είναι η σχέση μου με τον αγαπημένο μου, τον άντρα ή τη γυναίκα μου. Και με τα παιδιά; Πώς θα αλλάξει η σχέση μου με τα παιδιά;” Είναι πολύ απλό. Κινείστε προς μια ενδυναμωμένη κοινωνία και όλα θα πρέπει να αλλάξουν, μεταξύ των οποίων και οι σχέσεις σας με τα παιδιά σας και με τις μακροχρόνιες δεσμεύσεις που μπορεί να έχετε κάνει. Είναι μια συναρπαστική εποχή αγαπημένοι μας γιατί και οι δικές τους σχέσεις με τη Γη αλλάζουν επίσης.

Το Φυσικό Σώμα Αλλάζει

Αρχίζετε να κατανοείτε τις υψηλότερες αλήθειες της ανθρώπινης εμπειρίας σας. Είναι η εν-θύμιση σε πολλούς τομείς γιατί το πνεύμα σας δεν έχει πυκνότητα: το πνεύμα σας είναι στην πραγματικότητα εσείς. Είναι ο πυρήνας της προσωπικότητας που φέρετε ανά τους αιώνες και όχι μόνο στη Γη. Τώρα αποφασίσατε να επιλέξετε συνειδητά να μην καταστρέψετε τη Γη και την ανθρωπότητα και να αρχίσετε ξανά. Κάνετε αυτή την αλλαγή κυριολεκτικά μέρα με τη μέρα και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που το παρακολουθούμε. Βλέπουμε τις προκλήσεις που περνάτε και όταν νιώθετε χαμένοι αλλά βλέπουμε επίσης και το ποιοι πραγματικά είστε. Σας αγαπάμε περισσότερο απ’ όσο γνωρίζετε. Ήδη έχετε αλλάξει το Όλα Όσα Είναι. Τώρα έχετε την ευκαιρία να επανεκκινήσετε την ενέργειά σας και να θέσετε πράγματα σε κίνηση ώστε να προχωρήσετε μπροστά. Ως νεο-ενδυναμωμένοι άνθρωποι θα φέρετε περισσότερο από το φως σας και θα μπορείτε να εξελιχθείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτή τη στιγμή αγαπημένοι μας, αν κάποιος μπορούσε να εισέλθει στο αιθερικό σώμα και στον κόσμο, θα αντιμετώπιζε μεγάλες δυσκολίες γιατί η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας ακόμα δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Θα βλέπατε πως το αιθερικό σώμα θα είχε πολλές ευαισθησίες. Αυτός είναι ο λόγος που έχετε τόσες αλλεργίες και τέτοιου είδους προκλήσεις. Έχετε μόλυνση από τότε που καίτε ορυκτά καύσιμα και από τη βιομηχανική επανάσταση. Όμως, έχετε τη δυνατότητα να το αλλάξετε αυτό. Το φυσικό σας σώμα αλλάζει, βιώνει ένα πρωτόγνωρο επίπεδο ευαισθησίας. Αυτή τη στιγμή, περίπου το 20% του πλανήτη σας είναι αλλεργικό στη γλουτένη, κάτι στο οποίο θα έπρεπε να έχετε προσαρμοστεί εύκολα. Καθώς ενσωματώνετε περισσότερο φως, κάποια από αυτά τα πράγματα θα μετατοπιστούν και οι καλλιεργητές σας θα αρχίσουν να αλλάζουν οπτική πάνω σε αυτό. Τα σούπερ μάρκετ άρχισαν να προσαρμόζονται στις νέες ανάγκες της ανθρωπότητας. Έρχονται κι άλλα και θα δείτε να συμβαίνουν ταχύτατες αλλαγές αυτή την εποχή.

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση της Ανθρωπότητας

Αυτή είναι μια εποχή επανεκκίνησης, της μεγάλης επαναφοράς της ανθρωπότητας. Η αλλαγή της εισπνοής και της εκπνοής συμβαίνει τώρα και αυτό αντιμετωπίζουν όλοι οι άνθρωποι. Μαζί με αυτήν έχετε την ευκαιρία να μείνετε ή να φύγετε, ανάλογα με το τι θέλετε. Κανείς δεν σας κρατάει εδώ. Αν αποφασίσετε να μείνετε, θα επαναξιολογήσετε τα πάντα και είστε ελεύθεροι να το κάνετε. Είστε αποδεσμευμένοι από τα συμβόλαιά σας, ακόμα κι αν οι περισσότεροι δεν το ξέρετε. Συγγράφετε νέα συμβόλαια, γι’ αυτό τολμήστε να δημιουργήσετε συνειδητά συμβόλαια στον πλανήτη σας. Όταν συναντάτε κάποιον με τον οποίο έχετε συνυπογράψει ένα συμβόλαιο στην άλλη πλευρά του πέπλου, υπάρχει μια φυσική έλξη να το φέρετε εις πέρας με κάποιον τρόπο. Τα περισσότερα έχουν αποδεσμευτεί αλλά είναι πολύ ενοχλητικό για κάποιους από εσάς επειδή ψάχνετε το ταίρι με το οποίο έχετε συνυπογράψει συμβόλαιο. Σας λέμε αγαπημένοι μας πως αρκετά από αυτά θα πραγματοποιηθούν. Απλά δεν θα ασκούν την ίδια έλξη όπως παλιά. Πράγματα που έπρεπε να τακτοποιήσετε, όπως καρμικά συμβόλαια, έχουν πλήρως αποδεσμευτεί όσον αφορά τον μαγνητισμό. Αυτό δεν σημαίνει πως όταν έρθετε σε επαφή με κάποιον δεν θα νιώσετε τον καρμικό δεσμό. Μπορεί να θέλετε να τον καθαρίσετε αλλά αυτό εξαρτάται από εσάς. Πρέπει να γίνει ώστε να είσαστε επιτυχημένοι στη Γη; Αγαπημένοι μας, ήδη είστε επιτυχημένοι στη Γη. Αυτό ήρθαμε να σας πούμε. Έχετε κερδίσει το παιχνίδι και τώρα χτίζετε μια εντελώς νέα Γη. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γιατί αυτή θα βρίσκεται σε μεγαλύτερη αρμονία με την Εστία, από εκεί που έρχεστε. Σας δίνει τη δυνατότητα να αναλαμβάνετε περισσότερη από τη δημιουργική σας δύναμη από ποτέ. Σας λέμε αγαπημένοι μας πως η κίνηση προς το αιθερικό σώμα ολόκληρης της ανθρωπότητας μπορεί να είναι δύσκολη για μερικούς. Βοηθήστε τους άλλους, γι’ αυτό έχετε έρθει και γι’ αυτό κάποιοι βρίσκεστε εδώ τώρα. Να βοηθάτε σε αυτή τη μεγάλη μετάβαση και επαναφορά της ανθρωπότητας.

Μας βλέπετε σαν κάποιους που κοιτάζουν από ψηλά. Δεν είμαστε επάνω. Είναι συναρπαστικό ότι νομίζετε πως είμαστε επάνω επειδή ο παράδεισος δεν είναι επάνω αγαπημένοι μας, είναι παντού. Το καταλαβαίνετε αυτό όταν είσαστε βρέφη όπου ξυπνάτε σε ένα φυσικό σώμα όταν είστε ξαπλωμένα ή σας κρατάει ένας γονέας. Κοιτάζοντας τον κόσμο, μαθαίνετε πως όλα τα καλά έρχονται από πάνω. Είστε τόσο θαυμάσια πλάσματα. Ανυπομονούμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό το παιχνίδι. Βρισκόμαστε ακριβώς πίσω σας, προσπαθώντας να σας ανοίγουμε τις πόρτες και να κάνουμε τη ζωή σας λίγο πιο άνετη. Δεν χρειάζεται να παλεύετε όπως κάνατε με την παλιά ενέργεια. Η διαδρομή με τη μικρότερη αντίσταση θα εμφανιστεί πολύ σύντομα. Επιτρέψτε του να συμβεί. Απελευθερώστε τα πράγματα στα οποία είστε προσκολλημένοι κι επιτρέψτε στον εαυτό σας να επανεκκινηθεί και να επανατοποθετηθεί. Αυτός είναι ο νέος κόσμος και αποτελείτε μέρος του.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας με όποιον τρόπο μπορείτε. Γι’ αυτό έχετε έρθει. Αυτό είναι ένα νέο παιχνίδι που παίζετε αγαπημένοι μας. Να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo!

 

Σύνδεση από καρδιάς

 

Σήμερα είναι αυτό που λέμε με τον Steve “Ιερή Κυριακή”. Είναι η ημέρα που βάζουμε πάνω απ’ όλα τον χρόνο που έχουμε μαζί και κάνουμε ό,τι μας αρέσει. Αν και αυτή την ημέρα δεν θα πρέπει να δουλεύουμε, υπάρχουν στιγμές – όπως αυτή – που το κάνουμε γιατί απολαμβάνουμε τη δουλειά μας. Ό,τι και να κάνουμε, η Κυριακή έχει διαφορετική ενέργεια από τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας. Έχει μια παιχνιδιάρικη, χαλαρωτική αίσθηση. Είναι η ημέρα που ξεκουραζόμαστε από την κούραση όλης της εβδομάδας. Είναι η ημέρα που φορτίζουμε τις μπαταρίες μας για την επόμενη εβδομάδα. Και το πιο σημαντικό, είναι η ημέρα που επιβραδύνουμε τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και αναγνωρίζουμε πόσο απολαυστικές είναι οι ζωές μας, όταν είμαστε γεμάτοι ευγνωμοσύνη και γιορτάζουμε κάθε θαυμάσια στιγμή.

Οι Κυριακές μοιάζουν να είναι οι ημέρες που συνδεόμαστε όχι μόνο με τον εαυτό μας αλλά είναι και οι ημέρες που προσεγγίζουμε τη βιολογική μας οικογένεια. Μπορεί να τηλεφωνήσουμε στον αδελφό μου ή στα αδέλφια του Steve. Επίσης τηλεφωνούμε ή βλέπουμε τους γιους, τις νύφες και τον εγγονό μας, τις ανιψιές και τους ανιψιούς ή τους φίλους μας οι οποίοι είναι σαν οικογένεια. Για εμάς είναι σημαντικό να έχουμε χρόνο να συναντιόμαστε με αγαπημένα μας πρόσωπα.

Την επόμενη εβδομάδα θα συνδεθούμε με την οικογένεια με διαφορετικό τρόπο. Θα έχουμε τη συνάντηση των Εργατών του Φωτός στο Scottsdale της Arizona. Θα είναι μια μεγάλη συνάντηση της πνευματικής μας οικογένειας όπου θα ενσωματώσουμε την ενέργεια και θα μοιραστούμε έμπνευση και διορατικότητα. Και το πιο σημαντικό, θα έχουμε οικογενειακές αγκαλιές! Ο Steve κι εγώ ανυπομονούμε να κάνουμε τη συγχώνευση αυτής της οικογένειας η οποία μαζεύεται από πολλά μέρη του κόσμου. Η οικογένεια είναι μια προέκταση του ποιοι είμαστε. Είναι ένα καθρέφτης ο οποίος αντανακλά εμάς και μας αρέσει αυτό που βλέπουμε. Θα είναι ένα μέρος στο οποίο μπορούμε να νιώσουμε ανιδιοτελή αγάπη και αποδοχή. Θα είμαστε μαζί από την Πέμπτη 16/10/2014 μέχρι τη Δευτέρα 20/10/2014 και θα μοιραζόμαστε μια διαφωτιστική εμπειρία. Την Κυριακή που θα είμαστε στη συγκέντρωση, θα πάρω λίγο χρόνο να τιμήσω την Ιερή Κυριακή ενώ θα συνδέομαι με αυτό το κομμάτι της οικογένειάς μου με όλη μου την καρδιά.

 

Με αγάπη και φως,

Barbara Rother

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!