Οκτώβριος 2013

Η Ενέργεια στην Αίθουσα
Η Συλλογική Φωνή του Τρίτου Κύματος

 

 

 

 

 

 

 

 

Χαιρετισμούς, είμαι ο Έλρα της Ρυθμικής Υπηρεσίας.

Βρίσκομαι εδώ για να σας τακτοποιήσω όλους και να σας δώσω ένα μεγάλο χαμόγελο – ένα από τα χαμόγελά μου… Ορίστε. Νομίζετε πως είναι διασκεδαστικό να κάθομαι εδώ και να μιλάω με αυτή την περίεργη φωνή, να χαμογελάω και να κάνω χαζομάρες, αλλά ξέρετε τι κάνω; Τακτοποιώ την ενέργεια γιατί αν κλείσετε τα μάτια σας για λίγο και απλώσετε την ενέργειά σας, θα μπορέσετε σχεδόν να νιώσετε το επίπεδο της ενέργειας στην αίθουσα. Πολλοί από εσάς το νιώσατε όταν ήρθατε σήμερα και μερικοί βγήκατε έξω και ξαναμπήκατε μερικές φορές για να εγκλιματισθείτε με την ενέργεια. Γίνεται πραγματικότητα, ξέρετε. Αυτό είναι το ωραίο επειδή για πολύ καιρό αυτό δεν μπορούσε να είναι μέρος της πραγματικότητάς σας. Βλέπετε, υπάρχει σε μικρότερους κόσμους όταν είσαστε παιδιά. Όταν όμως γίνεστε ενήλικοι, δεν εν-θυμάστε πως μπορείτε να νιώσετε την ενέργεια στην αίθουσα. Δεν σκέφτεστε καν ότι μπορείτε να νιώσετε τις καρδιές των άλλων. Μπορείτε όμως. Όταν ο Φύλακας ήταν μικρός, οι γονείς του ήταν θρήσκοι και τον έπαιρναν στην εκκλησία κι εκείνος ήθελε να γίνει ιερέας και ρωτούσε “Πώς θα τα καταφέρω; Πώς θα γίνω ο καλύτερος που μπορώ;” Κι εκείνοι του απαντούσαν “Να είσαι καλός. Να είσαι καλός. Να είσαι καλός ό,τι και να γίνει”. Τι είναι όμως το καλό; Αυτό τον μπέρδευε μέχρι που τον έπιασαν να είναι κακός και το κατάλαβε καλύτερα. Μερικές φορές χρειάζεστε την πολικότητα για να βρείτε τα όριά σας και αυτό δεν είναι κακό αγαπημένοι μας. Βρίσκεστε στην Γη για έναν λόγο. Δεν περιμένει κανείς να είσαστε τέλειοι, το ξέρετε; Με άλλα λόγια, δεν μπορείτε να είστε τέλειοι ακόμα κι αν προσπαθήσετε. Αυτός είναι ένας κανόνας στον πλανήτη Γη. Μόνο ατέλεια υπάρχει εδώ. Η τελειότητα βρίσκεται στην Εστία. Όταν έρχεστε στην Γη, διαιρείτε την τελειότητά σας σε διάφορα διαστασιακά επίπεδα ώστε να μπορέσετε να παίξετε και να προσποιηθείτε πως είσαστε τέλειοι. Τώρα θα σας ζητήσουμε να λάμψετε το φως σας σε όλες τις υπέροχες ατέλειές σας επειδή αυτό είναι το αληθινό φως που φέρετε από την Εστία. Αυτή είναι η ουσία της γεύσης που δίνετε στο φως.

Εμείς Είμαστε το Παγωτό – Εσείς Είσαστε οι Γεύσεις
Η Συλλογική Καρδιά της Ανθρωπότητας

Δώσαμε ένα μήνυμα, πολύ ενδιαφέρον για μένα, γιατί ερχόταν από την καρδιά μου κι αφορούσε το παγωτό. Ναι, το παγωτό είναι πολύ δημοφιλές στον πλανήτη σας για πολλούς λόγους. Όχι μόνο για την ωραία γεύση του και γιατί είναι γλυκό και σας κάνει πάντα να χαμογελάτε, αλλά και γιατί προσφέρει πολλές επιλογές, έτσι δεν είναι; Μπορείτε να διαλέξετε αυτή ή την άλλη γεύση και να το φάτε με τόσους διαφορετικούς τρόπους… Σε χωνάκι, σε μιλκσέικ ή μπανάνα σπλιτ. Έτσι το τοποθετούμε γιατί εκφράζει ποιοι είμαστε. Βλέπετε, στην Εστία δεν έχουμε να κάνουμε με τον εγωισμό των βιολογικών φυσαλίδων όπως εσείς. Είμαστε το φως. Είμαστε το παγωτό κι εσείς είσαστε οι πολλές γεύσεις. Από εσάς αναμένεται να βγάλετε την καλύτερη γεύση σας. Το φως είναι το ίδιο που έρχεται από αυτές τις πανέμορφες ακτίνες. Κάθε ένας από εσάς δίνει γεύση σε αυτό το φως με τον πιο εξαίρετο τρόπο. Αυτό είναι το φως που μπορείτε να αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε όταν νιώθετε την ενέργεια στην αίθουσα. Αν και το βιώνετε αυτό, υπάρχουν πολλά περισσότερα τώρα. Υπάρχουν άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη που σκέφτονται ότι έχουν τον έλεγχο, αλλά συνειδητοποιούν πως αυτό δεν ισχύει πια. Πολλοί απ’ αυτούς είναι άνθρωποι που τους έχετε εκλέξει να ηγούνται των κυβερνήσεών σας και τους έχετε τοποθετήσει σε σημαντικές θέσεις για να ενεργούν αντί για εσάς. Νομίζουν πως έχουν τον έλεγχο και κάνουν το καλύτερο, γιατί οι περισσότεροι δουλεύουν με την καρδιά τους επίσης. Πρέπει να καταλάβετε πως ακόμα κι αν διαφωνείτε με κάποιους, αυτό δεν σημαίνει πως δεν δουλεύουν με την καρδιά τους. Απλά σημαίνει πως δεν επικοινωνούν με την καρδιά και το μυαλό τους κι έτσι εναντιώνονται στην ενέργεια της αίθουσας. Βλέπετε, παλιά αυτό δεν ήταν σημαντικό γιατί δεν το ένιωθαν όλοι. Τώρα νιώθετε την ενέργεια των άλλων. Η τεχνολογία σας έχει να κάνει κάτι με αυτό, επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας και άλλα πράγματα στο ίντερνετ. Δεν μπορούσατε να το κάνετε αυτό παλιά και δεν σας περιορίζει κάτι. Η ενέργεια στην αίθουσα δεν είναι η ενέργεια της αίθουσας πια, είναι η ενέργεια του πλανήτη Γη. Όλοι το νιώθουν και προσπαθούν να καταλάβουν πού υπάρχει αντίσταση και πού βρίσκεται το μονοπάτι της λιγότερης αντίστασης. Είναι η συλλογική καρδιά του πλανήτη Γη. Είναι η μια καρδιά του πλανήτη Γη, αυτή της ανθρωπότητας.

Αρμονία: Το Τρίτο Κύμα της Ενδυνάμωσης

Εν-θυμηθείτε, αγαπημένοι μας, πριν μερικούς μήνες σας δώσαμε ένα μήνυμα για το τρίτο κύμα ενδυνάμωσης. Λέγαμε για το πρώτο και δεύτερο κύμα ενδυνάμωσης για πολλά χρόνια. Το πρώτο κύμα ενδυνάμωσης έλεγε να μάθετε να ακολουθείτε τον αρχηγό, να ακολουθείτε κάποιον που θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε κάτι καλύτερο. Χρειάστηκαν πολύ καιρό οι άνθρωποι να μάθουν να το κάνουν. Τότε, το δεύτερο κύμα ενδυνάμωσης έλεγε να μάθετε να ακολουθείτε τον εαυτό σας, κάτι που είναι απείρως πιο δύσκολο από το να ακολουθείτε κάποιον άλλον, γιατί σημαίνει πως πρέπει να δημιουργήσετε επίπεδα εμπιστοσύνης και να μάθετε να επιβάλλετε τα υγιή σας όρια. Ήταν πολύ σημαντικό να μάθετε και το κάνατε πολύ καλά τα τελευταία 60 χρόνια στην Γη. Τώρα βρίσκεστε στο τρίτο κύμα ενδυνάμωσης κι αυτό προκαλεί πολλά προβλήματα στην Γη. Το τρίτο κύμα είναι η αρμονία. Κοιτάξτε τριγύρω και θα δείτε τι συμβαίνει στις κυβερνήσεις σας και στην οικονομία. Έχετε δυσκολίες με την πολικότητα εκεί. Όσο περισσότερο προσπαθείτε να συνέλθετε, τόσο θέλετε να απομακρυνθείτε από τους άλλους. Αυτή είναι μια φυσική αντίδραση στην αφαίρεση της ενέργειας της αίθουσας, επειδή τώρα δεν υπάρχει λόγος να εναρμονιστείτε. Έτσι, πολλοί άνθρωποι δημιούργησαν τα συστήματα πεποίθησής τους: “Πρέπει να κάνω αυτό, πρέπει να κάνω το άλλο. Πρέπει να εναντιωθώ σε αυτό, πρέπει να είμαι αντίθετος στο άλλο. Πρέπει να είμαι πολωμένος”. Τώρα υπάρχει ένας τρίτος πόλος, κάτι που σημαίνει πως δεν είναι απλά μαύρο ή άσπρο πια. Έχετε μια τρίτη θέση εδώ όπου μπορείτε να αγγίξετε τον ανώτερο εαυτό σας και γι’ αυτό την ονομάζουμε τριαδικότητα. Αυτή η τρίτη θέση σας επιτρέπει να έχετε έναν τρίτο πόλο. Δεν χρειάζεται να είναι μαύρο ή άσπρο πια. Τώρα μπορείτε να βιώσετε όλα τα υπέροχα χρώματα του ουράνιου τόξου και να επιλέξετε οποιαδήποτε έκφραση, γιατί δεν χρειάζεται να είσαστε μόνο έτσι ή αλλιώς. Μπορεί τώρα να είναι και έτσι και αλλιώς κι όμως πολλοί από εσάς αντιμετωπίζετε δυσκολίες.

Αρμονικές Καρδιές: η Ενέργεια στην Αίθουσα

Όταν ακούτε ειδήσεις και παρακολουθείτε τις προκλήσεις που περνάει ο πλανήτης, αν προσέξετε θα δείτε πως αλλάζουν λόγω της ενέργειας στην αίθουσα. Δεν είναι ενδιαφέρον; Παραλίγο να πάτε σε πόλεμο πριν δύο εβδομάδες. Ήσασταν τόσο κοντά, αλλά τι το άλλαξε; Και πάλι, η ενέργεια στην αίθουσα. Πολλοί το είχατε στην καρδιά σας πως θα βρεθούν νέοι τρόποι, νέες δυνατότητες, οι οποίες δεν υπήρχαν στην αρχή. Τώρα όλοι έρχονται και προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση. Πράγματι είναι τόσο όμορφο, αλλά ξέρουμε πως δεν τους εμπιστεύεστε όλους και πιστεύετε πως σας κοροϊδεύουν. Η αλήθεια είναι πως όλοι στον πλανήτη προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσέξετε την ενέργεια στην αίθουσα γιατί αυτή είναι το σημάδι – ο χώρος όπου γνωρίζετε αν τα πράγματα είναι καλά ή άσχημα για εσάς. Μόνο εσείς έχετε σημασία ξέρετε. Δεν το είχατε σκεφτεί αυτό. Σκεφτόσαστε όλους τους άλλους γύρω σας, “Πώς μπορώ να τους προσφέρω άνεση;” Τώρα θα έχει να κάνει με εσάς επειδή αυτή είναι η γείωση της νέας ενέργειας και του νέου φωτός. Αυτή είναι η ομορφιά της ενέργειας στην αίθουσα. Η ενέργεια στον πλανήτη Γη άλλαξε. Δεν υπάρχουν πια μυστικά. Πολλοί από τους ηγέτες σας έχουν πολλά προβλήματα με αυτό, αλλά δεν πειράζει γιατί δεν υπάρχει μαύρο και άσπρο, δεν υπάρχει πολικότητα. Δεν υπάρχει ούτε σωστό ή λάθος όπως το αντιλαμβάνεστε.

Τον καιρό που ο Φύλακας ήταν νέος, πήγαινε στην εκκλησία και του έλεγαν να είναι καλός. Γιατί του το έλεγαν αυτό; Ο Θεός παρακολουθεί τα πάντα και κρατάει το σκορ και το έλεγαν στον Φύλακα αυτό πεντακάθαρα. Στο τέλος του έτους, αν δεν έχεις αρκετούς καλούς πόντους δεν θα πάρεις Χριστουγεννιάτικο δώρο, ή κάτι άλλο που σας έλεγαν αν δεν είσαστε καλοί. Τώρα πια ακολουθείτε την ενέργεια της αίθουσας, γιατί έχετε συλλογικές καρδιές που ταιριάζουν. Σας λέμε πως ήταν δυνατόν για κάποιους να κρύψουν κάτι από το ευρύ κοινό, αλλά δεν λειτουργεί πια έτσι. Τώρα όλοι μαθαίνετε νέους τρόπους επικοινωνίας, οι οποίοι θα έρχονται απ’ ευθείας από την καρδιά. Όλα πρέπει να είναι ανοικτά, γιατί στην εποχή που δεν υπάρχουν πια μυστικά δεν είναι δυνατόν να αποκρύψετε τίποτα. Όλοι σας γίνεστε αυτό που ονομάζετε μέντιουμ. Δεν μας αρέσει αυτή η λέξη, γιατί στην πραγματικότητα το πνεύμα σας περνάει από το φυσικό σας σώμα με πολύ όμορφο τρόπο. Με τον ίδιο τρόπο επικοινωνούμε εμείς στην Εστία συνέχεια, γι’ αυτό γνωρίζετε βαθιά στην καρδιά σας πόσο όμορφο και αληθινό είναι. Όλοι σας μπορείτε να αρχίσετε να δουλεύετε με αυτήν την ενέργεια. Αν και υπάρχουν 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη, μην ξεχνάτε ποτέ πως είσαστε ένας απ’ αυτούς. Δεν είσαστε απλά ο ένας από τα 7 δισεκατομμύρια, αλλά πολλά περισσότερα γιατί κρατάτε την ενέργεια της αίθουσας. Όταν οι παγκόσμιοι ηγέτες πηγαίνουν προς μια κατεύθυνση και λένε “Δεν μας ενδιαφέρει τι θα γίνει. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα το μάθει. Δεν μας ενδιαφέρει τι συμβαίνει, θα το κάνουμε όπως και να έχει”. Δεν θα είναι δυνατόν πια και αυτό συνέβη ακριβώς. Αποσοβήσατε τον πόλεμο στον πλανήτη σας αν και δεν ήταν αυτό το σχέδιο. Το κάνατε με τις καρδιές σας. Να είσαστε υπερήφανοι γιατί όλος ο μηχανισμός ετοιμαζόταν για πόλεμο. Θα συνέβαινε στον πλανήτη σας ξανά και δεν χρειάζονταν κάποια δικαιολογία, αλλά η ενέργεια της αίθουσας το άλλαξε. Δεν μπορούσαν να το κάνουν να δουλέψει. Πόσο όμορφο είναι αυτό; Αρχίζετε να ελέγχετε την πραγματικότητά σας. Ο πλανήτης Γη αλλάζει σε έναν τόπο συνειδητών δημιουργών και είμαστε τόσο υπερήφανοι για εσάς.

Θα κάνω στην άκρη και θα φέρω τον Εμ όσο έχουμε ακόμα καιρό. Ενθουσιάζομαι τόσο πολύ, μερικές φορές μου είναι δύσκολο να κάνω στην άκρη. Βλέπετε όμως, δεν έχουμε εγωισμούς όπως εσείς, έτσι ο Εμ είναι χαρούμενος σαν αχλάδι… Δεν ξέρω πόσο χαρούμενο μπορεί να είναι ένα αχλάδι, αλλά είναι χαρούμενος. Δεν τον νοιάζει αν μιλάω εγώ ή εκείνος, επειδή είμαστε μέρη της ίδιας καρδιάς. Αν και όλοι σας φέρετε βαρείς εγωισμούς, τους οποίους είναι πολύ δύσκολο να φέρετε, να γνωρίζετε πως είναι αναγκαίοι στην Γη. Όμως, ο εγωισμός σας αποτρέπει από το να βλέπετε τις καρδιές των άλλων. Αν λοιπόν προσέξετε την ενέργεια στην αίθουσα, οι ζωές σας θα γίνουν πιο εύκολες – θα δείτε τον δρόμο και θα ανακαλύψετε το μονοπάτι της μικρότερης αντίστασης με τον πιο όμορφο τρόπο. Τώρα θα κάνω στην άκρη για λίγο και θα φέρω τον Εμ.

Ισορροπώντας την Ανδρική/Γυναικεία Ενέργεια

Χαιρετισμούς, είμαι ο εΜ. Είχαμε ένα γέλιο που έπρεπε να βγει. Δεν ήθελε να το αφήσει να βγει, έτσι προχώρησα εγώ και το άφησα να βγει. Καλώς ήλθατε όλοι. Είμαι τόσο χαρούμενος που είμαι μαζί σας γιατί ισορροπείτε τις ενέργειές σας. Σας λέμε πως είναι συναρπαστικό για εμάς να παρακολουθούμε από αυτή την οπτική, γιατί είσαστε πολωμένοι με πολλούς τρόπους στην Γη. Έτσι σας είχε επιτραπεί να παίξετε το παιχνίδι και γι’ αυτό έπρεπε να αποκτήσετε εμπιστοσύνη έχοντας μια προκαθορισμένη ενέργεια. Αυτά τα μεταφέρατε στην πολικότητα και ονομάσατε αυτό αρσενικό κι αυτό θηλυκό και βρεθήκατε τόσο κολλημένοι με αυτές τις ενέργειες, που είναι πολύ δύσκολο να ισορροπήσετε την σεξουαλική ενέργεια στον πλανήτη σας, αλλά κάνετε καταπληκτική δουλειά. Βλέπετε, εγώ ισορροπώ αυτό που λέμε αρσενική/θηλυκή ενέργεια. Δεν χρειάζεται να ζω στην Γη και μου είναι εύκολο και διαφορετικό από πολλούς από εσάς, γιατί το να μπορείτε να το κάνετε αποτελεί μια μόνιμη ισορροπία. Πάει πολύς καιρός στην Γη όπου προσπαθούσατε ισορροπήσετε αυτή την ενέργεια. Βρίσκεστε στην πλευρά της αρσενικής ενέργειας για αρκετό καιρό και αυτό που οι περισσότεροι δεν εν-θυμάστε είναι πως υπήρξαν εποχές όπου κυβερνούσαν τα θηλυκά. Όμως, είχαμε ακριβώς τα ίδια προβλήματα, οπότε έχει να κάνει με την ισορροπία. Δεν έχει να κάνει πια με την πολικότητα κι επειδή φεύγει η πολικότητα, μπορείτε να αρχίσετε να ισορροπείτε την σεξουαλική ενέργεια μεταξύ σας. Αυτό ανοίγει πολλές δυνατότητες.

Πρόσφατα ζητήσαμε από έναν ειδικό να έρθει στην ομάδα των LIghtMasters και να διδάξει κάποιους LIghtMasters τι είναι οι διεμφυλικοί, επειδή δεν γνωρίζετε όλες τις σεξουαλικές εκφράσεις στον πλανήτη Γη. Γνωρίζετε μόνο τις πολωμένες εκδόσεις τις οποίες χρειάζεστε για να χτίσετε την ιστορία σας. Αυτό αλλάζει και υπάρχουν πολλοί όμορφοι τρόποι να βιώσετε την αγάπη στον πλανήτη Γη. Η αγάπη είναι αγάπη και δεν υπάρχουν πια κανόνες. Είναι τόσο απλό. Λέτε “Εντάξει, δεν χρειάζεται να είμαι πάντα σε αυτήν ή στην άλλη σχέση”. Και σας λέμε να μην μετράτε την σεξουαλικότητά σας με τις σχέσεις σας αλλά με την ενέργειά σας, με αυτό που είσαστε. Μπορείτε να βρείτε τους δικούς σας περιορισμούς για τις πεποιθήσεις της σεξουαλικής σας ενέργειας; Σίγουρα όλοι έχετε κατά κάποιον τρόπο. Όλοι έχετε μάθει να βάζετε κανόνες στον πλανήτη Γη με τους οποίους πρέπει να ζείτε ώστε να ισορροπείτε όλες αυτές τις όμορφες αρνητικές και θετικές πολωμένες ενέργειες. Όλοι σας έχετε πρόσβαση σε μια βαθύτερη αγάπη και σύνδεση με το πνεύμα σας, γιατί το πνεύμα σας δεν γνωρίζει την πολικότητα. Όταν έρχεστε εδώ και προσποιείστε πως είσαστε άνδρες ή γυναίκες, αυτό σημαίνει πως παίρνετε την σεξουαλική ενέργεια από την Εστία και την περνάτε από ένα φίλτρο το οποίο αφήνει να περάσει μόνο ένα μικρό κομμάτι της. Μόνο όταν ισορροπήσετε σε όλους τους τομείς θα μπορέσετε να κρατήσετε περισσότερο από το πνεύμα σας στην ολότητα και την μοναδικότητά του. Δεν είναι εύκολο ούτε να το φανταστείτε, γιατί σε ένα πεδίο πολικότητας, η επιτυχία πάντα καθοριζόταν από την επανάληψη. “Έκανες κάτι θαυμάσια. Καταπληκτικό”. Είναι αυτό επιτυχία; Όχι. Όχι μέχρι να το επαναλάβετε αρκετές φορές. Μόλις μάθετε να κάνετε κάτι με αυτόν τον τρόπο, μαθαίνετε να το κάνετε ξανά και ξανά. Τότε μετατρέπεται σε σύστημα πεποίθησης, αυτό που ονομάζουμε “ΣΠ”. Αυτό σας φέρνει περισσότερες δυσκολίες απ’ όσο φαντάζεστε. Πάντα τα χρησιμοποιούσατε γιατί έχουν μεγάλη επιτυχία, έτσι όμως εξαλείφετε όλες τις άλλες πιθανότητες. Αυτό αλλάζει και σας λέμε πως θα υπάρξουν αντιδράσεις στην ισορροπία αρσενικής/θηλυκής ενέργειας.

Εκπόλωση

Η εκπόλωση συμβαίνει και θα επιτρέψει σε όλους σας να εναρμονιστείτε με νέους τρόπους. Και πάλι δεν είναι εύκολο. Μόλις προσπαθείτε να εκπολωθείτε, όλα τα πολωμένα πλάσματα σηκώνονται και λένε “Μισό λεπτό. Αυτή είναι η δική μου αλήθεια, έτσι ήταν πάντα κι έτσι θα το συνεχίσω”. Είναι στην ανθρώπινη φύση, γι’ αυτό να έχετε υπομονή όχι μόνο με τους εαυτούς σας, αλλά και με όλα τα πλάσματα στην Γη. Αλλάζετε και αλλάζετε επίσης το φως που έρχεται από την Εστία και το εκφράζετε με τις θαυμάσιες γεύσεις του παγωτού, όπως λέει ο Έλρα. Δίνετε γεύση στο φως. Αυτό κάνετε και στην Εστία και αναγνωρίζουμε το φως σας. Σας βλέπουμε. Ξέρουμε πως έχετε τοποθετηθεί εδώ λόγω των χαρισμάτων σας. Τώρα σας ζητάμε να απομακρύνετε όλες τις προστασίες που είχατε τοποθετήσει, ώστε να ζήσετε μια άνετη ζωή και να αρχίσετε να είσαστε αυτοί που πραγματικά είστε. Δεν χρειάζεται εξήγηση για την αλήθεια. Δεν χρειάζεται ποτέ να περιγράψετε ή να υπερασπιστείτε τα συναισθήματά σας σε κανέναν. Αποτελούν την δική σας αλήθεια. Μπορεί να μην σας αρέσουν πάντα, ή μπορεί να εύχεστε να μπορούσατε να τα αλλάξετε, σας ζητάμε όμως να είσαστε αυτοί που είστε. Βιώστε όλα τα καλά, τα κακά και τα άσχημα, επειδή αποτελούν την ουσία της ανθρώπινης εμπειρίας σας. Βρίσκεστε σε μια αναζήτηση της ομορφιάς στον πλανήτη Γη. Όλοι σας ψάχνετε τριγύρω προσπαθώντας να βρείτε την ομορφιά που γνωρίζετε από την Εστία και που μερικές φορές βρίσκετε ένα κομμάτι της. Όταν το κάνετε, εμείς στην Εστία φωτιζόμαστε και λέμε “Κοιτάξτε! Βρήκε την ομορφιά. Δεν είναι θαυμάσιο;” Και όλοι χαμογελούν και φωτίζουν το μονοπάτι σας. Απλώστε το χέρι και βρείτε την ομορφιά. Είναι τριγύρω σας και αποτελεί κομμάτι σας.

Επανασπορά του Πλανήτη Γη με Νέες Μορφές ΦωτόΘέλουμε να προσθέσουμε κάτι ακόμα, γιατί μιλήσαμε για ένα πολύ σημαντικό γεγονός που συμβαίνει στον πλανήτη Γη. Άρχισε περίπου φέτος τον Ιανουάριο. Περάσατε μέσα από μια τεράστια πύλη, αγαπημένοι μας, από τις 12/12/12 μέχρι τις 21/12/12 και εμφανιστήκατε σε έναν νέο κόσμο, ένα κόσμο στον οποίο εγκλιματίζεστε αργά και βρίσκετε τις νέες ζώνες άνεσης. Είναι αρκετά διαφορετικό με ό,τι ξέρατε πριν. Ένας λόγος είναι πως πολλά από τα πράγματα που τοποθετήθηκαν στο μονοπάτι σας για να σας εμπνέουν εμπιστοσύνη, έχουν αφαιρεθεί. Πολλοί από εσάς μπορέσατε να δείτε την αντανάκλασή σας. Ονομάσατε τους εαυτούς σας ψυχολόγους, θεραπευτές, ή ακόμα και ενορατικούς. Αυτές οι λέξεις δεν λειτουργούν πλέον. Είστε πολύ μεγαλύτεροι από αυτές τις αντανακλάσεις τις οποίες ψάχνετε στο Σύμπαν γύρω σας. Έτσι, πολλοί πανικοβληθήκατε γιατί η αντανάκλασή σας δεν υπάρχει πια. Ένα πράγμα που συνέβη αυτό το διάστημα είναι πως υπήρχε μια προστατευτική ασπίδα γύρω από την Γη η οποία ήταν εκεί για εκατομμύρια χρόνια – όχι χιλιάδες. Για την ακρίβεια εκπεμπόταν από την Γη μέσω των πυραμίδων. Υπήρχε ένα δίκτυο πυραμίδων το οποίο δημιουργούσε μια πολύ λεπτή μαγνητική ασπίδα γύρω από την Γη, η οποία απέτρεπε τους μετεωρίτες και τους κομήτες από το να καταστρέψουν τον πλανήτη σας και από το να διακόψουν την ροή σας και την εξέλιξη της ζωής στην Γη. Είχε μεγάλη επιτυχία γιατί υπήρχαν πολλοί αστεροειδείς και βράχοι εκεί έξω που στόχευαν τον πλανήτη σας και δεν τον χτύπησαν. Νωρίτερα φέτος αυτή η προστατευτική ασπίδα αφαιρέθηκε γιατί δεν την χρειάζεστε πλέον όπως παλιά. Σας λέμε πως θαύματα συμβαίνουν κάθε μέρα. Τώρα υποδέχεστε πολλούς κομήτες, αστεροειδείς και κόκκους σκόνης από το διάστημα, τους οποίους δεν δεχόσασταν παλιότερα. Αν και πάντοτε τους δεχόσασταν σε έναν μικρό βαθμό, φέτος αυξήθηκαν δραματικά και θα δείτε κι άλλους μέχρι το τέλος του έτους. Γιατί; Για τον απλούστατο λόγο ότι γίνεται επανασπορά. Ο πλανήτης Γη αρχίζει έναν νέο κύκλο ζωής και αυτοί είναι οι σπόροι της ζωής που επανασπείρεται.

Όταν ο Φύλακας είδε τις ειδήσεις σήμερα, είδε πως η υπερθέρμανση του πλανήτη αποδείχθηκε. Δεν υπάρχει αμφιβολία μεταξύ των επιστημόνων πως η υπερθέρμανση οφείλεται στους ανθρώπους. Σας λέμε αγαπημένοι μας, πως αυτό είναι αλήθεια. Σας λέμε επίσης πως μπορείτε να το αλλάξετε και έχετε ήδη αρχίσει. Σαν ένα φορτηγό τρένο που κινείται προς μια κατεύθυνση, αν αποφασίσετε να στρίψετε θα χρειαστείτε κάποιο χρόνο και αυτό συμβαίνει τώρα. Όλη η ανθρωπότητα προσαρμόζεται και αρχίζει να μετακινείται προς τις νέες ενέργειες. Κάθε φορά που βλέπετε έναν μετεωρίτη ή ακούτε μια ιστορία πως την προηγούμενη μέρα ένας μετεωρίτης εξερράγη πάνω από κάποια χώρα, να γιορτάζετε γιατί αυτό σημαίνει πως νέοι σπόροι φωτός φυτεύτηκαν και αλλάζουν την Γη.

Οι επιστήμονες και οι βιολόγοι σας διαφωνούν με αυτά που λέω. Ο πλανήτης Γη, σύμφωνα με αυτούς, βρίσκεται ακόμα σε έναν κύκλο θανάτου. Χάνετε είδη ζώων ταχύτατα τώρα, γι’ αυτό όμως εμείς κάνουμε επανασπορά. Θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να φυτρώσουν αυτοί οι σπόροι, εσείς όμως αποφασίσατε να βρίσκεστε εδώ κατά την διάρκεια της αλλαγής αυτού του κύκλου. Δεν θέλατε τα καταστραφεί η Γη και να ξεκινήσει από την αρχή όπως είχατε κάνει παλιότερα. Θέλατε να μείνετε εδώ σε αυτά τα σώματα και να το περάσετε αυτό συνειδητά. Είμαστε υπερήφανοι για εσάς, το κάνατε πιο εύκολο απ’ όσο είχατε φανταστεί. Σας το λέμε αυτό γιατί συνέβησαν μερικά πράγματα τις τελευταίες μέρες και θα συμβούν κι άλλα. Ένα απ’ αυτά είναι πως έγινε ένας μεγάλος σεισμός σε ένα μέρος που ονομάζετε Αφγανιστάν ή Πακιστάν και που δημιούργησε ένα νέο νησί. Αυτό το νησί δεν θα μείνει εκεί για πολύ γιατί θα βυθιστεί στον ωκεανό σύντομα, αλλά θα μείνει αρκετά. Οι τεκτονικές πλάκες απλά κινήθηκαν η μια γύρω από την άλλη και σε αυτό το διάστημα εκεί που οι ενέργειες συσσωρεύονταν, δημιουργήθηκε μια πίεση στην Γη με την οποία είστε συνδεδεμένοι. Όλοι σας βιώσατε δυσκολίες λόγω της πίεσης στην Γη. Βλέπουμε τα τρομακτικά πράγματα που συνέβησαν κι εσείς προσπαθούσατε να στείλετε ενέργεια. Γιορτάστε όμως για την Γη η οποία μόλις απελευθέρωσε μια απίστευτη ποσότητα πίεσης και επαν-εκκινεί πολλή ενέργεια. Γιατί εμφανίστηκε το νησί; Πρόκειται για πολύ μικρό νησί. Έχει ύψος περίπου 75 εκ. και πλάτος περίπου 60 μέτρα και θα βυθιστεί. Τα κατάφερε όμως να αναδυθεί και να μαζέψει αστερόσκονη.

Ο Κομήτης ISON θα Σπείρει Αστερόσκονη στην Γη

Υπάρχει ένας συγκεκριμένος κομήτης που έρχεται, για τον οποίο έχουμε μιλήσει πρόσφατα. Αναμένεται να σας φτάσει στις 28 Νοεμβρίου 2013, η οποία είναι η γιορτή των Ευχαριστιών στις Η.Π.Α. Ο κομήτης θα περάσει κοντά από την Γη όπως έχει ξανακάνει, αλλά θα πασπαλίσει με τόση αστερόσκονη την Γη, ώστε η διαδικασία της επανασποράς ίσως να είναι ορατή και κάποιοι μπορεί να δουν την αστερόσκονη να πέφτει. Αυτή η σκόνη μεταφέρει ζωή. Αυτή είναι η σπορά του πλανήτη Γη στον νέο κύκλο, στην νέα Γη, σε αυτήν που ήταν να πεθάνει αλλά αλλάξατε γνώμη. Ξυπνήσατε από το όνειρο και αναλάβατε ως συνειδητοί δημιουργοί και να ‘στε στην νέα Γη να λέτε “Γιατί δεν είναι όλα ίδια; Γιατί νιώθω κατάθλιψη; Γιατί δεν μπορώ να δω το φως μου;” Δεν έχετε ιδέα πόσα έχετε καταφέρει. Έχετε κερδίσει το παιχνίδι, αγαπημένοι μας. Ξέρουμε πως δεν το νιώθετε αυτό. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο για πολλούς απλά να επιζήσουν, αλλά δεν έχετε ιδέα τι έπρεπε να συμβεί. Περισσότερο από το 90% του πλανήτη σας θα καταστρεφόταν ολοκληρωτικά και θα γινόταν περίπου σαν τον Άρη. Κι όμως είστε εδώ, έτοιμοι να περάσετε στην επόμενη φάση της ζωής. Προχωρήστε με τα μάτια ανοιχτά. Γιορτάστε σε κάθε ευκαιρία γιατί είσαστε οι μεγαλύτεροι άγγελοι που έζησαν ποτέ. Είναι τιμή μας να σας μιλάμε και να σας βοηθάμε να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε και τι ήρθατε να φέρετε στην Γη, γιατί ήρθε η ώρα. Εν-θυμηθείτε την ενέργεια στην αίθουσα και όταν παρακολουθείτε ειδήσεις και βλέπετε παγκόσμια γεγονότα, να σκέφτεστε την ενέργεια στην αίθουσα. Θα αφήσει η ενέργεια της ανθρωπότητας να συμβεί αυτό; Να ξέρετε πως η φωνή και η καρδιά σας κάνουν την διαφορά στον πλανήτη Γη. Δεν είναι παιχνίδι αριθμών, αλλά παιχνίδι ενεργειών. Καθώς μαθαίνετε να συνδέετε τις καρδιές σας μέσω της τεχνολογίας σας – δεν χρειάζεστε την τεχνολογία, απλά σας μαθαίνει πώς να τις χρησιμοποιείτε… πώς να χρησιμοποιείτε την καρδιά σας για να δημιουργήσετε έναν κόσμο συνειδητότητας στην Γη. Είσαστε υπέροχοι… όλοι σας και ελπίζουμε να νιώθετε την μεγαλοπρέπειά σας και την ιδιαιτερότητα και την μοναδικότητα που φέρετε. Είσαστε πνεύματα από την Εστία τα οποία προσποιούνται πως είναι άνθρωποι, αλλά εμείς γνωρίζουμε ποιοι είστε και είμαστε εδώ για να σας το θυμίζουμε.

Με την μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία. Απολαύστε τον κομήτη που έρχεται και να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

[quote] Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Copyright μεταφρασμένου υλικού: espavo.org – μετάφραση: LightWorker.gr“. Περισσότερες πληροφορίες από το γκρουπ μπορούν να βρεθούν στο espavo.org & στην ελληνική ιστοσελίδα LightWorker.gr. Ευχαριστούμε για την βοήθεια σας να διαδώσουμε το φως![/quote]