Οκτώβριος 2012

Ξυπνώντας το Παιδί
Γράφοντας μια νέα Ιστορία

 

Από τον Steve:

Χαιρετισμούς σε όλους. Αυτό το μήνυμα υπήρξε μια πανίσχυρη κλήση στα όπλα. Ο κόσμος στην αίθουσα καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα καθώς το γκρουπ έκανε αυτή την επικοινωνία. Δεν ήταν απλά εγκάρδια, ήταν άμεση. Πιστεύω πως αρχίζουν να χρησιμοποιούν μικρά κομμάτια βαθιάς επαφής όταν μας μιλούν.

Αυτό το μήνυμα είναι ένα παράδειγμα αυτής της σύνδεσης. Απολαύστε το κι επιτρέψτε στον εαυτό σας να γεμίσει με αγάπη.

 

Μεγάλες αγκαλιές, Steve

 

Από το Γκρουπ:

Χαιρετισμούς από την Εστία

Σας απευθυνόμαστε σήμερα που βρίσκεστε στην άκρη ενός γκρεμού. Βρίσκεστε στην κορυφή ενός ενεργειακού κύματος το οποίο θα αλλάξει όλες τις μορφές ζωής στον πλανήτη Γη. Γνωρίζατε πως αυτό θα συμβεί και δημιουργήσατε ευκαιρίες για να βιώσετε το νέο Φως που έρχεται στον πλανήτη Γη. Το κύμα βρίσκεται εκεί ως αποτέλεσμα της επιθυμίας σας να το δείτε. Αρχίζετε να δημιουργείτε μια νέα πραγματικότητα για τους εαυτούς σας ώστε να ενδυναμωθείτε και να ζείτε με τον τρόπο που ζούσατε όταν ήσασταν στην Εστία. Αυτό είναι ένα από τα ταξίδια που αρχίζετε να κάνετε όλοι σας. Έχει ήδη ξεκινήσει. Βρίσκεστε σ’ αυτή την διαδικασία.

Δημιουργώντας την Ιστορία μας

Σας έχουμε μιλήσει παλιότερα γι’ αυτό έτσι ώστε να φυτέψουμε μερικούς σπόρους. Τώρα αυτοί οι σπόροι φύτρωσαν, βλάστησαν και άρχισαν να αποδίδουν καρπούς. Έτσι λοιπόν θα το προχωρήσουμε σε ένα άλλο επίπεδο και θα εξηγήσουμε την κατάσταση του να προσποιείστε πως είσαστε άνθρωποι. Όταν γεννιέται ο καθένας από εσάς κουβαλάει αναμνήσεις από την Εστία, ζωηρές μνήμες του ποιος πραγματικά είναι και του μονοπατιού που επέλεξε η ψυχή του. Εν-θυμηθήκατε τα σχέδιά σας αν και τα ξεχάσατε γρήγορα μόλις προσποιηθήκατε πως είσαστε άνθρωποι. Αυτή ήταν η δουλειά σας ως παιδιά, να κοιτάζετε γύρω σας και να αντιγράφετε όσους ήταν μεγαλύτεροι από εσάς. Έτσι δημιουργήσατε την πρώτη έκδοση της ιστορίας σας. Εν-θυμάστε εμάς να σας μιλάμε για την ιστορία σας; Καθένας από εσάς έχει την προσωπική του ιστορία και αυτή θέλουμε να σας θυμίσουμε σήμερα. Η δικής σας οπτική του εαυτού σας δημιουργεί αυτή την ι