Οκτώβριος 2011

Παίζοντας ένα νέο παιχνίδι
Επανα-κατευθύνοντας το φως

 

Από τον Steve:

Το γκρουπ προσπάθησε σε πολλές περιπτώσεις να παριστάνει τον άνθρωπο. Το πιο δύσκολο μέρος γι΄αυτούς είναι να πουν ένα αστείο. Καταλαβαίνουν το γέλιο καθώς είναι η γλώσσα των αγγέλων. Αλλά ας πούμε απλά πως ο τρόπος που το παρουσιάζουν θέλει λιγάκι δουλειά. Παριστάνοντας τον άνθρωπο είναι δυσκολότερο απ΄ότι φαίνεται μερικές φορές.

Το γκρουπ δεν μου έδωσε καμία προειδοποίηση για το τί θα έλεγαν σε αυτή την επικοινωνία. Έκαναν κι ένα σχόλια λίγο πριν ξεκινήσουν πως δεν είχα ιδέα πού θα οδηγούσε. Μετά είπα πως είναι εντάξει, επειδή στο κάτω κάτω ήξερα τις πρώτες τέσσερις λέξεις “Χαιρετισμούς από την Εστία”. Όλοι τους τότε στο δωμάτιο γέλασαν.

Να έχετε έναν υπέροχο μήνα και να αγκαλιάζετε τον εαυτό σας… πάμε!

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 


Από το Γκρουπ:

Χαιρετισμούς…

Ναι, ο Στιβ περίμενε για τις άλλες τρεις λέξεις αλλά τις αλλάξαμε. Υπάρχει ένας εσωτερικός διάλογος που συμβαίνει μεταξύ εμάς και του Φύλακα αυτή τη στιγμή. Καλώς ήλθατε. Χαιρετισμούς από την Εστία.

Το Πνεύμα της τεχνολογίας

Αυτή η ενέργεια έχει αλλάξει τόσο πολύ και τόσο γρήγορα. Έχει γίνει πολύ ενδιαφέρουσα για τον κάθε έναν από εσάς. Επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας σήμερα τί βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας καθώς και μερικά μεγάλα πράγματα που έρχονται για όλους τους ανθρώπους, ειδικά στην περιοχή της τεχνολογίας καθώς είναι αρκετή που έχει αρχίσει να κινείται αυτή τη στιγμή.

Οι άνθρωποι πάντα θεωρούν την τεχνολογία και την πνευματικότητα να υπάρχουν σε δύο διαφορετικούς κόσμους. Ο τρόπος που βιώνετε την πολικότητα στη Γη, πάντα τους κρατούσε χωριστούς και ως μέχρι κάποια έκταση είναι, αλλά όλοι τώρα μπορούν να δουν πως οι δύο αυτοί κόσμοι υποστηρίζονται μεταξύ τους με νέους τρόπους. Καθώς η ανθρωπότητα εξελίσσεται, μια υψηλότερη προοπτική επιτυγχάνεται που επιτρέπει να δείτε και να αγκαλιάσετε κι άλλες αλήθειες. Η μεταφυσική είναι απλά απλά κάτι πέρα από το φυσικό ή αυτό που αποκαλούμε «πνεύμα». Ο δικός μας προσδιορισμός του πνεύματος είναι εκείνος που υπάρχει μόλις αφαιρεθεί ο φυσικός κόσμος. Δεν σας βλέπουμε ως ανθρώπους που περπατούν ολόγυρα, πέφτοντας ο ένας στον άλλον. Σας βλέπουμε ως πνεύματα που φοράνε μια φούσκα βιολογίας, παριστάνοντας τον άνθρωπο και βιώνοντας πολλές προκλήσεις με αυτό. Επιθυμούμε να μοιραστούμε μερικά συναρπαστικά κομμάτια σήμερα και να σας δείξουμε μερικές γρήγορες ματιές για το πού οδηγεί όλο αυτό. Ο κάθε ένας από εσάς μπορεί να φτάσει λίγο πιο έξω στην πραγματικότητά σας και να δημιουργήσει την επιθυμία της καρδιάς σας, γιατί αυτός είναι πραγματικά ο λόγος για τον οποίο ήρθατε εδώ. Δεν ήρθατε εδώ να δουλέψετε σκληρά – δεν ήρθατε για να ολοκληρώσετε στόχους. Ήρθατε για να είσαστε φως. Αυτό είναι δύσκολο όταν συγκρίνετε τους εαυτούς σας με άλλους και συνεχώς κινείστε σε μια κατεύθυνση που πιστεύετε πως όλοι θέλουν να πάτε προς τα εκεί. Αλλά τώρα, η υποκινούμενη ενέργεια όλης της ανθρωπότητας αλλάζει. Τώρα έχετε ανυψωθεί σε ένα επίπεδο όπου μπορείτε να φέρετε περισσότερο από το δικό σας φως, περισσότερο από τη δική σας εν-δυνάμωση ως δημιουργικά όντα, όσο ποτέ άλλοτε. Δεν χρειάζεται να περιμένετε για όλα αυτά τα κομμάτια.

Επανα-λειαίνοντας τις ουλές

Όλη η ανθρωπότητα κινείται και αυτό επίσης δημιουργεί μεγάλες προκλήσεις. Πολλοί έχουν ουλές που μπορούν να λειανθούν καθώς ένα νέο ενεργειακό επίπεδο επιτυγχάνεται. Πολλοί έχουν σκοτωθεί ή βασανιστεί απλά και μόνο επειδή προσπάθησαν να πουν την αλήθεια ή να μοιράσουν φως στον πλανήτη Γη. Τώρα αυτό συμβαίνει καθώς όλοι αρχίζουν να κινούνται, έτσι ώστε όλοι εκείνοι που έχουν αυτές τις ουλές, να μπορούν να τις δουν να επουλώνονται. Μπορεί να βιώνετε περισσότερο μπλοκάρισμα στον εαυτό σας, απλά και μόνο φοβούμενοι να κάνετε το επόμενο βήμα.

Καταλάβετε πως αυτή είναι μια φυσική, ανθρώπινη διαδικασία – επειδή οι άνθρωποι προχωρούν με τρία βήματα μπροστά και ένα πίσω. Παρακαλούμε μη κρίνετε τον εαυτό σας σε αυτό το πίσω βήμα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας ένα ευρύ αγκυροβόλιο για να αναπτυχθεί και μην το αντιλαμβάνεστε ως κάτι που κάνετε λάθος, καθώς όταν ένας δημιουργός σκέφτεται πως κάνει κάτι λάθος, μαντεύετε τί θα συμβεί; Δημιουργεί την ψευδαίσθηση του κάτι λάθους και την δημιουργεί σε ολόκληρο τον κόσμο που υποστηρίζει το σύστημα πεποίθησής σας. Να είστε προσεκτικοί όταν βρισκόσαστε σε αυτό το σημείο, επειδή τώρα δημιουργεί επίδραση. Αυτό που ανακαλύπτετε είναι πως δημιουργείτε κάθε μέρος του κόσμου σας από τη στιγμή που βαδίζετε σε αυτόν.

Παίζοντας ένα νέο Παιχνίδι

Υπάρχουν κάποια γεγονότα που λαμβάνουν χώρα και επιτρέπουν σε όλους τους ανθρώπους – σε κάθε έναν από εσάς – να κάνουν αυτό το βήμα προς οπουδήποτε θέλουν να πάνε. Το πρώτο πράγμα που επανα-κινείται, είναι η υποκειμενική ενέργεια όπου πολλοί από εσάς την αισθάνεστε ως δίκτυο ασφάλειας, ως βάση πάνω στην οποία χτίσατε την ενέργειά σας. Τώρα που η βάση έφυγε, πολλοί αισθάνεστε ασταθείς και λιγάκι χαμένοι. Γίνεται δύσκολη η γείωση όπως και το να βρείτε το μέρος σας. Αυτό που συμβαίνει είναι πως η ανθρωπότητα ξεκινάει ένα καινούριο παιχνίδι. Είναι πολύ απλό. Δημιουργείτε δυναμικές μέσα στο φυσικό σας σώμα που σας επιτρέπουν να φέρετε περισσότερο φως από την Εστία. Αυτό σας επιτρέπει να φέρετε περισσότερο από την δική σας ψυχή και πνεύμα – θα συμβούν σημαντικές ρυθμίσεις σε εσάς για να μάθετε να το αφήνετε να συμβεί. Κάθε φορά που χαμογελάτε, μιλάτε ή ρίχνετε μια ματιά σε κάποιον, το φως απλώνεται. Αυτή είναι μια νέα βάση που συμβαίνει σε όλη την ανθρωπότητα.

Επιτρέψτε μας να μοιραστούμε μαζί σας μια απλή ιστορία σχετικά με την Τζέιν, καθώς είναι ένας από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες σήμερα. Η Τζέιν μεγάλωσε σε ένα σπιτικό με μια πολύ αγαπητή μητέρα που πάντα προσπαθούσε να την περιποιηθεί. Η Τζέιν πάντα έψαχνε κάτι να κάνει, καθώς ήταν πολύ δημιουργική. Αλλά επιτύγχανε πράγματα πολύ γρήγορα, βαριόταν και πήγαινε προς κάτι άλλο. Οπότε η μητέρα της, της αγόρασε μια νέα υπέροχη αρένα παιχνιδιού. Η Τζέιν βρήκε πολλούς φίλους να παίξει με αυτό και έκαναν μεγάλα πάρτυ και έπαιζαν αυτό το παιχνίδι. Μια μέρα, η Τζέιν πήγε στην μητέρα της και είπε «Μαμά, γίνομαι καλή σε αυτό παιχνίδι και πάντα κερδίζω. Πάντα νικάω κάποιον και αρχίζω να βαριέμαι». Η μαμά της την κοίταξε και είπε «Γλυκιά μου, παίξε ένα άλλο παιχνίδι». Η Τζέιν την κοίταξε και είπε «Ω, μπορώ να το κάνω αυτό;» Επέστρεψε στο κουτί των παιχνιδιών της και βρήκε άλλα παιχνίδια που δεν ήξερε καν πως είχε. Τότε βρήκε ένα που υποστήριζε την δική της, υψηλή δόνηση.

Αγαπητοί, αυτό που σας λέμε είναι πως ήρθε η ώρα να παίξετε ένα νέο παιχνίδι. Είναι ώρα να κάνετε ένα βήμα μέσα στην συνειδητότητά σας, με το να είσαστε το φως σας. Αυτό δεν είναι κάτι που απλά θα σας εξελίξει – είναι κάτι που πρέπει συνειδητά να βαδίσετε προς τα εκεί. Τώρα το όμορφο μέρος αυτού είναι πως έχετε δημιουργήσει αυτό το μονοπάτι με κάθε βήμα που κάνετε. Δημιουργείτε κάτι που ποτέ άλλοτε δεν είχε φανταστεί ολόκληρη η ανθρωπότητα, μέσα από το Όλα Όσα Είναι. Δημιουργείτε το μονοπάτι κάτω από τα πόδια σας, ακριβώς πριν το βήμα σας χτυπήσει το έδαφος και το πιο μαγικό μέρος αυτού, είναι να παρακολουθείτε, καθώς τα δημιουργικά όντα ξεκίνησαν να πάρουν την θέση τους στον πλανήτη Γη.

Ρήψεις τεχνολογίας γειώνονται

Τώρα επιθυμούμε να αλλάξουμε ταχύτητες για μια στιγμή και να μιλήσουμε για ένα ελαφρώς διαφορετικό θέμα: τί βρίσκεται μπροστά σας στην τεχνολογία. Πολλές φορές οι τεχνολογίες έχουν πέσει στον πλανήτη σας από άλλα πλάσματα, πλάσματα από το απώτερο διάστημα, όπως τα αποκαλείτε. Κι όμως, αυτές οι τεχνολογίες δεν έχουν δουλέψει. Δουλεύουν μια χαρά στους άλλους αλλά όταν έρθουν εδώ στον πλανήτη Γη, δεν δουλεύουν, επειδή η ανθρώπινη πνευματική σύνδεση δεν ήταν αρκετά υψηλή αυτή τη στιγμή για να κρατήσει την δόνηση της νέας αυτής τεχνολογίας. Είναι μια ισορροπία. Οι τεχνολογίες που βρίσκονται εδώ στην Γη είναι για να καθρεφτίσουν την μεγαλοπρέπειά σας. Βρίσκονται εδώ για να φέρουν φως, παρόμοια με τον τρόπο που ο Φύλακας χρησιμοποιεί την τεχνολογία αυτή τη στιγμή για να στείλει φως σε όλο τον κόσμο. Θα υπάρξει κάποια στιγμή όπου οι τεχνολογίες σας θα ενσωματωθούν μέσα σας. Τότε δε θα χρειάζεστε τις κάμερες και όλες τις διασκεδαστικές τεχνολογίες που έχετε, καθώς θα είναι εφικτό να τα φέρετε όλα αυτά μέσα σας.

Αυτό είναι που αποκαλούμε μοναδικότητα, το σημείο όπου οι τεχνολογίες σας θα προοδεύσουν όπου θα μπορούν να είναι ίσες με τον ανθρώπινο εγκέφαλο – σε αυτό το σημείο, θα γίνουν ολοκληρωμένες. Οι τεχνολογίες δε θα σας καταλάβουν, όπως πολλά βιβλία επιστημονικής φαντασίας σας και ταινίες έχουν περιγράψει τα κομπιούτερ να γίνονται εξυπνότερα από τους ανθρώπους. Γνωρίζετε πως υπάρχει ισορροπία μεταξύ των δύο.

Υπάρχουν τεχνολογίες που βρίσκονται σε αιχμή. Ωστόσο, αν η πνευματική δόνηση δεν είναι αρκετά υψηλή για να υποστηρίξει την τεχνολογία, η τεχνολογία θα κατευθυνθεί προς αυτό που αποκαλείτε τοίχο από τούβλα. Πολύ απλά, θα υπάρχει ένα πράγμα που δεν θα δουλεύει και θα σταματήσει ολόκληρη την τεχνολογία από το να προχωρήσει μπροστά μέχρι η δόνηση να είναι αρκετά υψηλή. Εσείς, εννοώντας όλους τους ανθρώπους, έχετε τώρα επιτύχει ένα επίπεδο συλλογικής δονητικής ακεραιότητας που έχει αρχίσει να πατάει την σκανδάλη και να απελευθερώνει όλα αυτά τα μπλοκαρίσματα. Έχετε ξεκινήσει να βρίσκετε απλές απαντήσεις σε όλες αυτές τις περίπλοκες ερωτήσεις που είχαν μπλοκάρει μεγάλο μέρος της προαγωγής της ανθρωπότητας. Τώρα θα συμβεί με πολύ γρήγορο ρυθμό.

Η δίνη που μετατρέπεται σε Πύλη που μετατρέπεται σε στήλη

Έχουμε μοιραστεί μαζί σας πριν σχετικά με τις δίνες. Μια δίνη είναι απλά μια ενέργεια που κινείται σε κύκλο. Ένας από τους λόγους που μιλάμε γι΄αυτό μέσα από την φωνή του Φύλακα εδώ στο Λας Βέγκας, είναι επειδή το Λας Βέγκας είναι μια τεράστια δίνη. Υπάρχουν βουνά σε κάθε μεριά και όταν η ενέργεια ή ο αέρας αν το επιθυμείτε, εισέρχεται και σκορπίζεται ολόγυρα, κυκλοφορεί και δημιουργεί μια δύνη. Η πύλη στο Λας Βέγκας έχει χρησιμοποιηθεί ως δύνη δημιουργίας, γι΄αυτό και όλα αυτά τα ξενοδοχεία στη μέση της ερήμου. Τώρα είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δίνες για κάτι άλλο, αλλά η δίνη από μόνη της είναι πραγματική μόνο σε δύο επίπεδα – είναι μόνο σε δύο διαστάσεις του πλάτους και του βάθους. Αυτό που σας λέμε, είναι πως όταν φέρνετε μια δίνη μέσα σε τρεις διαστάσεις και αργότερα σε πέντε διαστάσεις, δημιουργείτε μια μηχανή. Είναι η μηχανή που ο καθένας από εσάς φέρνει μέσα στο φυσικό του σώμα – μετατρέπεται σε αυτό που αποκαλούμε «σωλήνας βάσεων στήλης». Ο σωλήνας βάσεων στήλης είναι μια κυκλική ατομική ενέργεια που βρίσκεται γύρω από κάθε φυσικό ον, πέτρα, βουνό και κάθε φύλλο γρασιδιού. Είναι το σημείο όπου εσείς ενώνεστε με την συμπαντική ενέργεια και είναι στην σφαίρα της τεχνολογίας όπου και θα δείτε και τις πιο γρήγορες κινήσεις. Παρακολουθείτε στους σωλήνες βάσεων στήλης που θα εμφανιστούν στις τεχνολογίες σας, όπου θα προοδεύσουν την ανθρωπότητα μέσα στα επόμενα έξι χρόνια. Θα δείτε μεγάλες αλλαγές σε προόδους της τεχνολογίας σας, πολλές από τις οποίες θα σας λύσουν μερικές από τις προκλήσεις που έχετε με το περιβάλλον σας, όπως η ρύπανση και με τις ενέργειες που δεν ξέρετε τί να κάνετε. Όλα αυτά είναι στοιχεία που έχουν ξεκινήσει να φτάνουν σε ένα κομβικό σημείο. Αν δεν είχατε το πρόβλημα, δεν θα εμφανιζόταν για να λυθεί σε αυτό το σημείο. Γι΄αυτό πολλά άλλα πράγματα έχουν εμφανιστεί αυτή τη στιγμή στον πλανήτη σας.

Θέτοντας ένα νέο μοτίβο

Ναι, υπάρχουν πολλά σχετικά με την ανα-κατανομή του νερού, καθώς θα πρέπει να βρεθεί μια νέα ισορροπία. Ο πλανήτης τώρα ταλαντεύεται διαφορετικά λόγω των δύο σεισμών της Χιλής και της Ιαπωνίας. Μεγάλο μέρος αυτής της ανα-κατανομής, δουλεύει πολύ καλά. Θέτετε τώρα ένα νέο δονητικό μοτίβο, το οποίο στην ουσία δημιουργεί μια νέα διάσταση της Γης. Είναι ένα μέρος όπου ακόμη κι ο πλανήτης Γη τώρα μπορεί να υποστηρίξει εν-δυναμωμένα άτομα στην επιφάνειά του. Αυτό είναι που κάνει η Γη – δεν πεθαίνει αλλά είναι έγκυος και πρόκειται να γεννήσει. Σε τί θα δώσει γέννηση; Σε μια νέα μορφή ανθρώπου που μπορεί να φέρει την μεγαλοπρέπεια του δικού του, αληθινού φωτός – αυτό είσαστε εσείς. Γι΄αυτό ο κάθε ένας από εσάς έχει πολύ προσεκτικά επιλέξει να βρίσκεται εδώ αυτή τη στιγμή, καθώς ήταν πολύ κρίσιμο για πολλούς από εσάς. Σας λέμε πως δεν υπάρχει κανένας στον πλανήτη που απλά καταλαμβάνει χώρο. Αυτό δεν συμβαίνει τώρα, επειδή η κρίσιμη μάζα έχει επιτευχθεί. Για όλους εσάς που έχετε θέσει σε αυτό το ταξίδι, που έχουν ένα εισιτήριο για την διαδρομή της ζωής τους, το έχετε καταφέρει. Ωστόσο δεν περνάει από το μυαλό σας πως είσαστε ένας επιβάτης. Είσαστε εδώ για έναν σκοπό. Φέρνετε ένα μέρος της Εστίας που έχει έρθει να δημιουργήσει μια νέα εν-δυναμωμένη Γη και τώρα είναι η στιγμή να το βρείτε. Ξέρουμε πως δεν έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας. Ξέρουμε πως πολλοί από εσάς ρωτούν «Τί μπορώ να πω που να μην έχει ήδη ειπωθεί;» Ξέρουμε πως πολλοί από εσάς αμφιβάλλετε τις δυνατότητές σας να κατεβάσετε πληροφόρηση από το πνεύμα σας. Δεν θα το ξέρετε μέχρι να το δοκιμάσετε. Βαδίστε μπροστά και επιτρέψτε το να συμβεί, καθώς από τη στιγμή που η ενέργεια αρχίζει να βγαίνει προς τα έξω, θα προσαρμόζεστε. Εναρμονιζόμαστε μαζί σας και εναρμονίζεστε με εμάς. Μπορούμε να δώσουμε πληροφόρηση, όχι απαραίτητα για να σας πάει στο υψηλότερο επίπεδο αλλά για να σας δώσει αυτοπεποίθηση. Γιατί αυτό λείπει από την ανθρωπότητα, το να έχει την αυτοπεποίθηση να προχωρήσει μπροστά και να δοκιμάσει κάτι καινούριο.

Αγαπητοί, παίξτε ένα καινούριο παιχνίδι. Είναι πολύ απλό. Δημιουργήστε το. Βρείτε τη χαρά και δημιουργείστε κάτι γύρω από αυτό, καθώς δεν είναι η οπτική που έχετε δει ξανά. Οι ανησυχίες σας σχετικά με τον κόσμο ήταν κατά πόσο μπορούσατε να υποστηρίξετε τον εαυτό σας, αν και κάνατε το σωστό πράγμα κάνοντας τη διαφορά και ολοκληρώνοντας τα συμβόλαιά σας. Σύντομα, θα γίνει «Πόσο μεγάλη διασκέδαση μπορώ να έχω;» Η εστίασή σας θα αλλάξει δραστικά. Πολλοί από εσάς θα ανησυχήσουν με αυτό. Θα σκεφτείτε «Ω, δεν μπορώ να το κάνω αυτό, εκτός κι αν δουλέψω σκληρά». Αλλά μπορείτε να το κάνετε. Πρόκειται να βρείτε τεράστιες αλλαγές που θα συμβούν στις ζωές σας, μέσα από δυνατότητες που βρίσκονται μπροστά σας. Το μόνο που σας ζητάμε είναι πως όταν βρείτε αυτή την ευκαιρία, παίξτε ένα νέο παιχνίδι.

Με την μεγαλύτερη τιμή όλων σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε σε κάθε ευκαιρία που έχετε. Να ξέρετε πως αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι που παίζετε και να παίξετε καλά μαζί.

Espavo!

μετάφραση:  Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!