Οκτώβριος 2005

Tο Δώρο της Τραγωδίας
Βγάζοντας Νόημα από τις Αλλαγές της Γης

 

Από τον Steve:

Μ’ όλα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στην Γη, πιάνουμε όλοι τον εαυτό μας να ρωτάει, αυτές είναι οι αλλαγές της Γης που περιμέναμε; Πολλοί άνθρωποι που συναντήσαμε ένιωθαν περιέργα αποστασιοποιημένοι σ’ ότι αφορά αυτά τα τραγικά γεγονότα. Εδώ, το Γκρουπ μας προσφέρει μια διαφορετική οπτική που μπορεί να επιτρέψει σ’ όλους μας να αποδεχτούμε ευκολότερα αυτό το δώρο της πραγματικότητας στις ζωές μας.

Μεγάλες Αγκαλιές και Απαλά Σκουντήματα, Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Έχετε διανύσει έναν πολύ μακρύ δρόμο σαν ψυχές ώστε να μπορέσει ο καθένας σας να βρίσκεται εδώ, σ’ αυτό το τέλειο και κρίσιμο σημείο του χώρου και του χρόνου. Ο μεγαλύτερός σας στόχος ως ψυχών, πριν έρθετε σ’ αυτή την ζωή, ήταν να βρείτε μια ευκαιρία να βρίσκεστε εδώ, διαβάζοντας αυτό, αυτόν τον καιρό. Το μεγαλύτερό σας όνειρο ήταν να εισέρθετε και να τοποθετήσετε ένα πέπλο στο πρόσωπό σας για να μην θυμάστε ότι συγγράψατε οι ίδιοι. Η μεγαλύτερη σας ελπίδα ήταν να εισέρθετε αυτή την χρονική περίοδο και να προσποιηθείτε ότι είστε απόλυτα μπερδεμένοι. Υπήρξατε απολύτως επιτυχείς!

Γιατί Έχουμε Τόσες Πολλές Τραγωδίες στην Γη;

Έτσι λοιπόν, τώρα ρωτάτε: Tι συμβαίνει στην Γη; Γιατί συμβαίνουν όλες αυτές οι αλλαγές; Και πως μπορώ να βοηθήσω; Αυτή τη μέρα, επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές από τις απαντήσεις σ’ αυτά τα ερωτήματα καθότι η αλλαγή λαμβάνει χώρα σε τέτοια παγκόσμια κλίμακα που ολόκληρος ο κόσμος κυριολεκτικά επηρρεάζεται από αυτά τα όμορφα γεγονότα που ξετυλίγονται.

Ναι, αυτά τα γεγονότα τα βλέπετε σαν τραγωδίες. Βλέπετε πολλά πράγματα σαν τραγωδίες, σας λέμε ωστόσο ότι η πραγματικότητά σας δημιουργείται βάσει της αντίιληψης βάσει της οποίας την παρατηρείτε. Αν επιθυμείτε να ανακαλύψετε και να απελευθερωθείτε από τις δυσκολίες οποιασδήποτε τραγωδίας, το πρώτο πράγμα που σας ζητούμε να κάνετε είναι να βρείτε το δώρο στο συγκεκριμένο γεγονός. Την στιγμή που βρίσκετε το δώρο, η αντίληψη σας μεταβάλλεται και δεν έχετε πλέον ανάγκη τις δυσκολίες. Δεν χρειάζεστε πλέον την απώλεια ζωών ούτε και να υποφέρετε. Δεν χρειάζεστε το σφίξιμο που νιώθετε στην καρδιά σας όταν τα παρακολουθείτε αυτά στην τηλεόραση. Σας λέμε ότι αυτά τα γεγονότα έχουν έναν μεγαλύτερο στόχο. Η ψευδαίσθηση που προσπαθείτε να εμποδίσετε τον εαυτό σας να ξεσκεπάσει σας κρύβει ότι είστε ένα. Ήσασταν ένα από την αρχή. Έχετε εισέρθει για να παίξετε το Παιχνίδι της προσποίησης ότι είστε ξεχωριστές ατομικότητες που κατοικούν σε βιολογικές φούσκες, όμως στην καρδιά σας είστε ένα. Είστε συνδεδεμένοι με τρόπους που δεν θα δείτε ποτέ. Πολλά από τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν, χρησιμεύουν στο να τραβήξουν ελαφρώς το χαλί κάτω απ’ τα πόδια σας. Το σούρωμα που παρακολουθείτε, καθώς στην συνέχεια απλώνεται σ’ όλη την επιφάνεια του χαλιού και μέσα στον κόσμο σας, χρησιμεύει στο να πετάξει όλα όσα βρίσκονται πάνω στο χαλί, στον αέρα. Αυτό το βλέπετε σαν τραγωδία γιατί δεν πιστεύετε ότι έχετε βάλει ένα χεράκι στην δημιουργία αυτών των γεγονότων, κι όμως, το κάνατε. Αλλά είναι κατά την διάρκεια τέτοιων στιγμών που θυμάστε με ευκολία ότι είστε ένα στην καρδιά. Αυτό είναι ένα από τα δώρα που προσφέρουν αυτές οι τραγωδίες. Κάθε φορά που παρακολουθείτε ειδήσεις και βλέπετε τις κάποτε υγιείς πόλεις τώρα γεμάτες με νερά, και μέρη που έχουν καταντήσει σωροί από χαλάσματα, η καρδιά σας ανοίγει μαζί με άλλες καρδιές που παρακολουθούν αυτά τα γεγονότα να εκτυλίσσονται. Εκείνη την στιγμή η μια καρδιά επαν-ενώνεται.

Αποδεχόμενοι το Δώρο

Εκείνες τις φορές, όταν νιώθετε απέραντη θλίψη παρακολουθώντας τα τραύματα να σκορπίζονται σ’ ολόκληρο τον κόσμο, όταν βλέπετε τους ανθρώπους που φαίνονται να τα ‘χουν χάσει όλα και δεν μπορούν να βρουν ούτε τα ίδια τους τα παιδιά, σταθείτε μια στιγμή και στείλτε τους τις ευχαριστίες σας. Στείλτε τους τις ευχαριστίες σας που ενώνουν καρδιές σ’ όλο τον κόσμο. Ανακαλύψτε εκείνη την υπόνοια δώρου, όσο μικρή κι ασήμαντη κι αν φαντάζει εκείνη την στιγμή, και μαζί με την αντίληψη σας θα μεταβάλλετε και την πραγματικότητα. Ξέρετε, το να είσαι άνθρωπος δεν είναι εύκολο. Είστε μια από τις δυσκολότερες Αρένες Παιχνιδιού που υπάρχουν ανάμεσα σ’ Όλα Όσα Είναι. Η πρόκληση του να προσποιήστε ότι είστε ξέχωροι είναι ότι δεν μπορείτε να θυμηθείτε ούτε την ίδια σας την κληρονομιά. Δεν μπορείτε να θυμηθείτε τι είχατε κατά νου ερχόμενοι εδώ. Δεν μπρείτε καν να θυμηθείτε ότι έχετε ξαναέρθει εδώ.

Η Τρίτη Προοπτική

Μας αρέσει ιδιαίτερα να παρατηρούμε τον τρόπο που παίζετε μέσα στο πεδίο της δυαδικότητας. Ψάχνετε συνεχώς για καλά ή κακά νέα. Σήμερα σας έχουμε και απ’ τα δυό. Τα κακά νέα είναι ότι πεθαίνετε. Τα καλά νέα είναι ότι οι περισσότεροι δεν θα πεθάνετε σήμερα. Αυτή είναι μια σημαντική αλήθεια που μοιράζεται ο καθένας από εσάς. Όλοι σας θα βιώσετε τον θάνατο σαν πεπερασμένα όντα. Εξαιτίας της φύσεως του Παιχνιδιού σας, κανένας δεν φεύγει από την Γη ζωντανός. Τώρα θα σας κάνουμε μια σημαντική ερώτηση. Μ’ αυτή την γνώση, τι θα συνέβαινε αν κάθενας σας ζούσε την κάθε μέρα της ζωής του σαν να πέθαινε; Tι θα συνέβαινε αν ο καθένας σας έπρεπε να εξετάζει την κάθε επιλογή του σαν να ήταν η τελευταία του; Σας λέμε ότι δεν υπάρχει τραγωδία στον θάνατο. Η μόνη τραγωδία που υπάρχει είναι να ζείτε μια ανολοκλήρωτη ζωή. Πολλοί από εσάς θεωρείτε ότι βρίσκεστε σ’ ένα σώμα που πρέπει να διατηρήσετε προκειμένου να κρατήσει για όλη σας την ζωή. Όταν τελικά θα αφήσετε αυτό το σώμα ελπίζουμε να το αφήσετε χρησιμοποιημένο για τα καλά και κουβαλώντας τα σημάδια και τις ουλές μιας συναρπαστικής ζωής. Αναρωτηθείτε «Πόσο πάθος μπορώ να βιώσω σήμερα;» Και διοχετεύστε αυτό το πάθος στο σήμερα, στην καθεμια, ξεχωριστή στιγμή. Πως θα άλλαζε ο κόσμος αν ο καθένας έκανε ακριβώς αυτό; Σας πληροφορούμε ότι δεν θα είχατε ανάγκη τα τραυματικά γεγονότα που αποκαλείτε τώρα τραγωδίες.

Βρίσκεστε σε ένα πεδίο πολικότητας. Μετακινείστε από την συνειδητότητα της ενότητας, του να είστε ένα σαν Θεός, σ’ ένα παιχνίδι διαχωρισμού που παίζεται σ’ ένα πεδίο πολικότητας. Βρίσκεστε σ’ αυτό το πεδίο πολικότητας για πάρα πολύ καιρό σαν υπάρχουσα δυαδικότητα. Ζείτε σ΄ένα κόσμο φωτός και σκοταδιού αλλά πιστεύετε είτε στο φώς είτε στο σκοτάδι. Δεν έχει καμία διαφορά. Η αλήθεια είναι πως και τα δύο είναι τμήματα του ιδίου πράγματος. Οι κύκλοι φωτός και σκοταδιού έχουν δημιουργήσει την πραγματικότητα σας, όμως αντιλαμβάνεστε τα πράγματα ως πάνω/κάτω, καλό/κακό, σωστό/λάθος και αγάπη/φόβος επειδή ζείτε στην πραγματικότητα της δυδικότητας. Αυτό αλλάζει, καθότι τώρα κατευθύνεστε πρός ένα πεδίο Τριαδικότητας. Δεν θα έχετε μόνο την φωτεινή και σκοτεινή πλευρά αλλά θα τις ισορροπήσετε με την τρίτη πτυχή, την πτυχή του ίδιου σας του ανώτερου εαυτού. Καθώς η σύνδεση σας με το πνευματικό αυτό μέρος του εαυτού σας θα δυναμώνει, θα έχετε μια διαφορετική άποψη του φωτός και του σκοτους. Βλέπετε αποτελούν το ένα μέρος του άλλου, μέρος ενός μεγαλύτερου κύκλου. Δεν μπορεί το ένα να είναι καλό και το άλλο κακό, επειδή το καθένα είναι μέρος του όλου και το ένα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο. Το φως δεν υπάρχει αν δεν μεσολαβήσει ένα στάδιο σκοταδιού πάνω στο οποίο να προβληθεί. Έτσι, ότι έχετε εξετάσει στον κόσμο του να αποκαλείτε το ένα κακό και το άλλο καλό, αρχίζει να ξεθωριάζει και να δημιουργεί την ισορροπία της τρίτης προοπτικής. Η τρίτη προοπτική του πνεύματός σας, αυτό που αποκαλείτε ανώτερο εαυτό, θα σας καθοδηγήσει τώρα στην ζωή, σ’ ένα πεδίο Τριαδικότητας. Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτά τα γεγονότα και να γίνετε μέρος της συλλογικότητας ως συνειδητός δημιουργός αντί να αποσύρεστε και να γίνεστε θύματα. Τώρα η εμβέλεια της όρασής σας αυξάνεται σημαντικά και δεν αντικρίζετε πια ως επιτυχία την απόκτηση 3, 2 παιδιών, ενός λευκού φράχτη, μιας γάτας και ενός σκύλου. Ολόκληρο το παιχνίδι σας απαρτίζεται από τριάδες και τώρα και η ίδια σας η προοπτική διευρύνεται για να συμπεριλάβει οράματα από το ολοκληρωμένο πεδίο της Τριαδικότητας.

Από αυτή την οπτική γωνία εύκολα θα δείτε πόση σημασία έχει το πάθος στην ζωή σας. Που είναι ο χορός της ζωής που γνωρίζετε ότι πάντα ήταν μέσα σας; Που είναι αυτή η σπίθα που κρυβόταν; Τι διακρίνετε σε άλλους ανθρώπους που θα αδημονούσατε να δείτε και στον εαυτό σας; Ξεκινήστε αυτή την αναζήτηση σήμερα χρησιμοποιώντας την όραση της Τριαδικότητας. Από αυτή την νέα οπτική γωνία σας μέσα σε κάθε σκοτεινή στιγμή πάνω στην Γη βρίσκεται μια μοναδική ευκαιρία να λάμψει το Φως.

Κάθε φορά που κοιτάζετε και βλέπετε τραγωδία, δυσκολία ή βάσανα κάθε είδους τριγύρω, λαμβάνετε ως δώρο αυτή την ευκαιρία, να ακτινοβολήσει Φως το πνεύμα. Καθώς παρακολουθείτε τραγικά γεγονότα στις τηλεοράσεις σας γνωρίζετε ότι θα μπορούσε εύκολα να συμβεί και σε εσάς. Και αν και μερικές φορές αυτοί οι άνθρωποι έχουν χάσει τα πάντα, το πνεύμα τους είναι πάντα άθικτο. Όσο το πνεύμα τους παραμένει άθικτο θα ανοικοδομήσουν. Παρακολουθείτε και μονολογείτε «Δόξα το Θεό, δεν συνέβει σε ‘μένα» Σας πληροφορούμε ότι συνέβει σε εσάς. Την στιγμή που παρακολουθήσατε τα γεγονότα στην τηλεόραση συνέβει και σε ‘σας. Ακόμη και καθώς στέκονται στον σωρό ερειπίων που ήταν το σπίτι τους και μιλούνε στο μικρόφωνο μιλάνε για ότι είναι ευγνώμονες και όχι για ότι έχουν χάσει. Σ’ αυτές τις ξεχωριστές στιγμές το πνεύμα και το Φως της Εστίας διακρίνονται ξεκάθαρα. Αυτό είναι το δώρο που κάνουν στον καθένα από εσάς που παρακολουθεί. Θα ξαναχτίσουν με μια νέα, φρέσκια, μοναδική προοπτική, εξαιτίας του ξεκαθαρίσματος που έχει συμβεί και εξαιτίας της σύνδεσης που έχουν με όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους που έχουν παρακολουθήσει το γεγονός. Όσο λαμβάνετε το δώρο όλοι κερδίζετε και η τραγωδία έχει στόχο. Και αυτός είναι εκείνο το κομμάτι της θλίψης που βρίσκεται στο βάθος της καρδιάς σας και δεν είχατε την δυνατότητα να το εξωτερικεύσετε.

Η Γη Μεταβάλλει την Σχέση Της με τον Άνθρωπο

Δεν υπάρχει μυστικό στην ικανότητα της αντίληψης των ανώτερων νοημάτων όσον αφόρα τα τραγικά γεγονότα. Δεν είναι μυστικό να σας αποκαλύψουμε ότι επίκεινται κι άλλα στις μέρες που έρχονται. Μ’ αυτή την γνώση προσπαθήστε να εξηγήσετε γιατί η Μητέρα Γη αλλάζει και γίνεται τόσο φαινομενικά δραστική στις αλλαγές Της. Και αν σας λέγαμε ότι δεν αλλάζει και τόσο πολύ; Στην πραγματικότητα είναι η σχέση σας μαζί της που αλλάζει. Φανταστείτε ότι υπάρχουν κύκλοι 40 ετών σ’ αυτά που αποκαλείτε τυφώνες και ότι πριν 40 χρόνια υπήρχαν πολύ λιγότεροι άνθρωποι στις στεριές απ’ ότι τώρα. Αν και υπήρξαν τεράστιοι τυφώνες σ’ αυτούς τους κύκλους πριν 40 χρόνια, ο αντίκτυπος στην ανθρωπότητα ήταν μικρότερος εξαιτίας του μικρότερου πληθυσμού. Το γεγονός ότι πρόκειται για μια νέα σχέση δημιουργεί πολλά από όσα αντιμετωπίζετε σαν μια αύξηση των τραγικών γεγονότων. Από πολλές απόψεις, δημιουργεί τους φυσιολογικούς Της κύκλους και εσείς προσαρμόζεστε σ’ αυτούς. Αυτό που θέλουμε να σας πούμε είναι ότι εξελίσσεται μια διαδικασία και ότι η σύνδεση σας μ’ αυτή έχει να κάνει και με την δική σας εξέλιξη που συμβαίνει καθημερινά. Καθότι δεν είστε οι ίδιοι άνθρωποι που έφτασαν εδώ για να κατοικήσουν τον πλανήτη Γη. Δεν είστε οι ίδιες υπάρξεις που βρήκαν έκφραση σε φυσικές, βιολογικές φυσαλίδες προσποιούμενες ότι είναι άνθρωποι για μερικές δεκαετίες. Έχετε εξελιχθεί πολύ παραπέρα απ’ αυτό το σημείο. Τώρα ενσαρκώνετε μέρος του ίδιου σας του ανωτέρου εαυτού και δημιουργείτε μια νέα πραγματικότητα, μετακινούμενοι από την ενότητα στην δυαδικότητα και στην Τριαδικότητα. Κατά την εξέλιξή σας σύμφωνα μ’ αυτό τον τρόπο, σας παρακολουθούμε με το μεγαλύτερο δέος και με το ηχηρότερο χειροκρότημα από αυτή την πλευρά του πέπλου, γιατί κάνατε το βήμα σαν ένας. Κρατάτε την ενέργεια της καρδιάς του Πλανήτη Γη στην καρδιά σας, ενώ επίσης επιδράτε πάνω Της με τον ίδιο τρόπο που επιδρά και Αυτή πάνω σας. Κι έτσι, αν και ο πρώτος τυφώνας (Κατρίνα) ήρθε και γέμισε κάποιες από τις πόλεις σας με νερό, σκορπίζοντας απελπισία και σκοτώνοντας και δημιουργώντας προκλήσεις σ’ όλα τα συστήματα με τα οποία αντιμετωπίζετε την Γη, ο δεύτερος (Ρίτα) διασκορπίστηκε από την ενέργεια της καρδιάς σας. Έχετε αλλάξει ήδη πολλά από αυτά και έχετε την δυνατότητα να προξενείτε αλλάγες καθημερινά με το να μεταβάλλετε τις προσδοκίες σας. Θυμηθείτε, η ζωή είναι μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Είστε Θεός φορώντας ένα μαντήλι στα μάτια και λατρεύουμε όταν σκοντάφτετε ο ένας πάνω στον άλλο προσπαθώντας να εξηγήσετε ποιοί είστε, ρωτώντας τι κάνετε εδώ και ποιό είναι το νόημα της ζωής. Η τελευταία είναι η αγαπημένη μας ερώτηση. Και τώρα σας ρωτάμε το ίδιο που συχνά μας ρωτάτε εσείς. Ποιό είναι το νόημα που δίνετε στη ζωή; Πώς θα διαισθανθείτε το δώρο αυτών των τραγωδιών; Με ποιόν τρόπο θα ζήσετε την ζωή σας ώστε να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την σύνδεσή σας και να ευλογείτε τον εαυτό σας κάθε φορά που βλέπετε να συμβαίνει κάτι; Γιατί θυμηθείτε ότι συμβαίνει σε όλους σας και όχι σε μερικούς.

Θα συγκεντρώνετε αυτή την ενέργεια κατά την διάρκεια των ερχομένων μηνών. Θα επηρρεάσει όχι μόνο τα οικονομικά σας σε παγκόσμια κλίμακα αλλά και τις καρδιές σας με τον ίδιο τρόπο. Πριν μερικές μέρες ο Φύλακας ήταν στο γυμναστήριο και κάποιος στεκόταν δίπλα του παρακολουθώντας τα νέα. Τα νέα αναφερόταν στον ερχομό του τυφώνα Ρίτα. Αυτός ο άνδρας γύρισε και του είπε «Πω πω! Αν θα ερχόταν ποτέ η κατάλληλη στιγμή για να επιτεθεί η Κίνα, θα ήταν τώρα». Τι δημιουργεί αγαπημένοι; Τι φόβο μπορείτε να εκδηλώσετε σ’ αυτά τα μέρη! Σ΄αυτούς τους καιρούς εξέλιξης οι δημιουργικές σας ικανότητες έχουν επίσης αυξηθεί. Έτσι, σ’ αυτούς τους καιρούς έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε αγάπη ή να δημιουργήσετε φόβο. Ισορροπήστε ότι δημιουργείτε με την προοπτική του ανώτερου εαυτού. Ισορροπήστε το μ’ αυτό το κομμάτι του εαυτού σας. Πριν ξεστομίσετε λέξεις του είδους, να καταλάβετε ότι αυτό συμβαίνει και στην Κίνα και ότι κανένας δεν είναι εχθρός σας γιατί είστε όλοι ένα. Είστε ο ένας μέρος του άλλου και αυτή η σύνδεση θα προηχθεί τώρα περισσότερο παρά ποτέ. Μπορείτε να επιλέξετε να βλέπετε τα γεγονότα μέσα από το πρίσμα της δυαδικότητας και του διαχωρισμού ή μπορείτε να επιλέξετε να τα αντιμετωπίζετε με ορους Τριαδικότητας και του πως όλοι είστε ίδιοι. Το πόσο καλά συνδέετε τους τρόπους με τους οποίους είστε όμοιοι αντί του να επικεντρώνεστε στους τρόπους που διαφέρετε θα σας πει πόσο από το δώρο μπορείτε να δεχτείτε από όλα τα γεγονότα που βρίσκονται μπροστά σας.

Μερικοί από εσάς θα νιώσουν μια παράξενη απόσπαση από αυτά τα γεγονότα. Ακόμη και καθώς παρακολουθείτε αυτά τα συμβάντα στην τηλέοραση θα νίωθετε απόμακροι και απαθείς σαν να ήτανε ήδη όλα καλά. Οι γύρω σας ίσως να σας αντιμετωπίσουν ως κρύους και άκαρδους που δεν νιώθετε άσχημα γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Ας βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους για χάρη σας. Η νέα σας προοπτική, από τον ανώτερο εαυτό στην Τριαδικότητα, θα σας βοηθήσει να δείτε την πλοκή να ξετυλίγεται. Έχετε τον νου σας για τα δώρα σ’ αυτά τα συμβάντα και τις στιγμές που το ανθρώπινο πνεύμα υψώνεται πάνω από τις περιστάσεις. Αυτό είναι το δώρο.

Τι Μέλλει Γενέσθαι;

Έρχονται περισσότερα. Υπάρχει τουλάχιστον ένας ακόμη δύσκολος τυφώνας που θα έχετε την ευκαιρία να καταλύσετε στο εγγύς μέλλον. Η αλήθεια του θέματος είναι ότι εξαρτάται από εσάς γιατί εσείς δημιουργείτε αυτές τις ευκαιρίες. Εάν λάβατε άφθονα και αρκετά δώρα από τα περιστατικά που προηγήθηκαν τότε αυτό θα σας προσπεράσει. Για ένα ιδιαίτερα μακρύ χρονικό διάστημα ήταν οι παγκόσμιοι πόλεμοι που δημιουργήσατε που σας έδιναν την ευκαιρία να αντικρύσετε δυσκολίες, βάσανα, και σκληρότητα με την μορφή σκοτεινιάς. Αναρωτιόσασταν «Θα υπάρξει ποτέ ζωή επάνω στην Γη χωρίς πόλεμο;». Σας πληροφορούμε ότι κυρίως με αυτόν τον τρόπο ο πόλεμος σας έδωσε την ευκαιρία να ταρακουνήσετε τον κόσμο σας ώστε να αποκτήσει μια ανώτερη προοπτική. Ο πόλεμος είναι μια ανθρώπινη επινόηση που δεν υπάρχει στους ουρανούς. Όμοια με την ανθρώπινη επινόηση σας που λέγεται οικονομικά, βασίζεται σε μια αντίληψη της αντίληψης της αντίληψης. Αν σε κάποιο σημείο δεν σας αρέσει η πραγματικότητά σας, βρείτε το κουράγιο να να αλλάξετε την οπτική σας γωνία, να βρείτε έναν τρόπο να κοιτάξετε διαφορετικά. Προσπαθήστε να μεταβάλλετε την προοπτική σας ακόμη και για μια στιγμή και να δείτε τον εαυτο σας διαφορετικά, ακόμη και αν επιστρέψετε στην συνέχεια και προσπαθήσετε να καταλάβετε αν αυτό που είδατε ταιριάζει στην προοπτική σας με τα 3,2 παιδιά, τον άσπρο φράχτη, τον σκύλο και την γάτα. Αυτός ο ελάχιστος χρόνος θα σας δώσει την ευκαιρία να ατενίσετε πέρα από ότι φαίνεται και να ανακαλύψετε εκείνη την μικρή σπίθα πάθους που κάνει την διαφορά στην ζωή σας. Αυτή είναι η μοναδική ομορφιά που είναι ο καθένας σας ατομικά. Αυτή είναι η σπίθα σας του Θεού για την οποία είσαστε υπεύθυνοι. Μην την αφήσετε να πεθάνει. Θρέψτε την. Βρείτε αυτό το πάθος. Ανακαλύψτε τον τρόπο να προσφέρετε το δώρο όλων όσων έχουν συμβεί στον κάθε άνθρωπο στον Πλανήτη Γη. Όταν βλέπετε βάσανα, όταν βλέπετε τραγωδία να ξέρετε ότι σε εσάς συμβαίνουν. Εσείς είστε που περιμένετε μέσα σ’ εκείνο το λεωφορείο, που περιμένετε να μποτιλιαριστείτε στον δρόμο, που περιμένετε να φύγετε από την πόλη. Να ξέρετε ότι εσείς είστε που μόλις πλημμύρισε το σπίτι σας. Ψάξτε όμως και για τις δυνατότητες γιατί θα υπάρξει μια ανασύσταση της ενέργειας σε μια υψηλότερη δόνηση η οποία θα περιέχει περισσότερη από την προσωπική σας σπίθα του πάθους. Βρείτε το δώρο που βρίσκεται μπροστά σας και θα αποδεσμεύσετε την ανάγκη για τραγωδία.

Η Νέα Οικογένεια του Φωτός

Η ανακάλυψη του δώρου και η αποδέσμευση της τραγωδίας είναι κάτι που έχει αρχίσει αυτή την μέρα κιόλας. Συγκεντρώνεστε για να δημιουργήσετε νέες οικογένειες φωτός. Ανακαλύπτετε νέες συνδέσεις. Φτάνετε ανώτερες αλήθειες καθώς η ανθρωπότητα εξελίσσεται. Ο καθένας σας ατομικά ανεβάζει τις δονήσεις του. Γίνεστε νέοι άνθρωποι και νέες εκφάνσεις του ποιοί πραγματικά είστε, βλέποντας νέες ευκαιρίες, συνειδητοποιώντας καινούρια πάθη και εξελισσόμενοι σε νέες μορφές αυτοέκφρασής σας. Όμως και σαν συλλογικότητας—σαν μονάδας—η δονησή σας επίσης αυξάνεται. Αν και βλέπετε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και ανθρώπους χαμηλής οικονομικής στάθμης που δεν έχουν τα ίδια προνόμια και ευκαιρίες, πώς είναι εντάξει το να προχωράτε στην ανασύσταση της αφθονίας σας, όταν υπάρχουν πράγματι τόσα βάσανα σ’ αυτόν τον πλανήτη; Καταλάβετε ότι κι αυτά είναι επίσης ένα κομμάτι σας και ότι η θέση σας είναι επιλεγμένη έτσι ώστε όταν την τιμάτε της δίνετε την ευκαιρία να γίνει κομμάτι σας. Όχι πως θα βγείτε να ξαναχτίσετε την πόλη με τα ίδια σας τα χέρια, αλλά μέσα από την τραγωδία μπορεί να βρείτε μια κλήση, μια ανάγκη προς κάλυψη ή ένα μέρος όπου μπορείτε να ανακαλύψετε τον σκοπό και το πάθος σας. Ενδέχεται να ανακαλύψετε ότι σ’ αυτούς τους φοβερούς καιρούς του άγχους και των βασάνων, ενυπάρχει η ευκαιρία να παρέχετε υπηρεσία σαν ανθρώπινος άγγελος πάνω στον πλανήτη. Εάν όντως έτσι είναι, τότε ο πόνος ήταν επιτυχής καθότι σας τράβηξε προς το πάθος σας. Δημιούργησε την σκοτεινιά για να αστράψετε το φώς σας πάνω της και δημιούργησε μια ευκαιρία να είστε ένα πνεύμα μέσα σε μια φυσική φυσαλίδα βιολογίας και να εκφράσετε το δώρο σας. Κάντε το τώρα με μεγάλη περηφάνια.

Οι καιροί είναι συναρπαστικοί. Η εξέλιξη της ανθρωπότητας και της Γης συμβαίνει με γρηγορότερους ρυθμούς από όσο είστε σε θέση να γνωρίζετε. Εσείς το δημιουργήσατε. Βαδίσατε μπροστά για να επιτρέψετε να συμβεί. Ψάξτε προσεκτικά αυτές τις σπίθες Φωτός. Αναζητήστε εκείνο το μέρος του εαυτού σας που συνδέει την καρδιά σας με τις καρδιές των άλλων. Γιατί, αγαπημένοι, έχετε την ευκαιρία αυτόν τον καιρό—σήμερα—να γίνετε οι θεραπευτές του Πλανήτη Γη. Δάσκαλοι Θεραπευτές αφυπνιστείτε τώρα. Δεν θα υπάρχουν πια Εργάτες του Φωτός στην αποθήκη. Καλείστε στην πράξη. Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε. Δεν αλλάζετε μόνο τον Πλανήτη Γη και την φυσική σας ύπαρξη, αλλά η διαδιαστασιακή σας ύπαρξη ανοίγει πόρτες στους ουρανούς και δια μέσου όλων των διαστασιακών επιπέδων, για εξέλιξη σε βάθος που δεν ήταν εφικτό ποτέ πριν. Τολμήστε να ρωτήσετε τι μπορείτε να κάνετε. Τολμήστε να ρωτήσετε πως μπορείτε να κρατήσετε την ενέργεια της ειρήνης. Τολμήστε να ρωτήσετε πως μπορείτε να βρείτε το πάθος ακόμη και μέσα σ’ όλη αυτή την τραγωδία και θα ανακαλύψετε το δώρο της τραγωδίας καθώς και ότι δημιουργείτε την Εστία εδώ και τώρα.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Θα περιμένουμε μια στιγμή, αγαπημένοι, καθότι ήμασταν λίγο παράφοροι για τον φύλακα σήμερα. Θα αφιερώσουμε μια στιγμή στο να απαντήσουμε ότι ερωτήσεις έχετε ή για σχόλια που θέλετε να κάνετε, γιατί λατρεύουμε την επικοινωνία, όποτε αυτή είναι δυνατή.

Ερώτηση: Έχω μόλις ανακαλύψει ένα πάθος. Φτιάχνω σούπα και ανακάλυψα ότι η σούπα μου είναι σούπα της ψυχής. Πώς μπορώ να την στείλω όπου πρέπει να πάει;

Aπάντηση: Δεν είστε η πρώτη που ανακαλύπτει ότι μπορεί να “επικοινωνεί” μέσω του μαγειρέματος. Υπάρχουν κάποιοι που φτιάχνουν κουλουράκια. Υπάρχουν κάποιοι που φτιάχνουν σούπα. Υπάρχουν κάποιοι που δημιουργούν πίνακες. Υπάρχουν αυτοί που “επικοινωνούν” μέσω θεραπευτικών ικανοτήτων, υπάρχουν αυτοί που “επικοινωνούν” μέσω λέξεων. Υπάρχουν κάποιοι που επκοινωνούν απλά και μόνο με το να είναι παρόντες την σωστή στιγμή που κάποιος κάνει μια ερώτηση. Η μεγαλύτερη σας πρόκληση ήταν να βρείτε αυτή την αρχική έκφραση. Πρόκειται μόνο για την αρχική γιατί δεν μπορούμε να σας υποδείξουμε επακριβώς τα τέλεια κανάλια για να “επικοινωνήσετε”—πώς να τα εντοπίσετε, πώς να διανέμετε όσα σας δίνονται—άλλωστε δεν είναι αυτό το σημαντικότερο μέρος. Το σημαντικό είναι ότι αυτή είναι μια έκφραση του εαυτού σας και ότι αυτός είναι ο τρόπος σας να διοχετεύετε και να ενσαρκώνετε αυτή την ανώτερη σας όψη που δίνει λάμψη στα μάτια , που κάνει το χαμόγελο να μεταδίδεται από τον ένα στον άλλο. Είναι ο τρόπος σας να παρέχετε υπηρεσία. Σας πληροφορούμε πως ακόμη και αν κανείς ποτέ δεν φάει ή μυρίσει την σούπα σας δεν έχει κάποια διαφορά. Αυτή η σπίθα πίσω από τα μάτια σας εκείνη την στιγμή κατευθύνεται στη συλλογική συνείδηση, στο να σας βοηθήσει να αγγίξετε και να σκορπίσετε το φως σας.

Ακολουθήστε τα ίχνη λοιπόν. Συγκεντρώστε όσα κομματάκια μπορείτε και έχετε το νου σας για πλαϊνές πόρτες, καθότι πολλές φορές όταν κινείστε κατά μήκος ενός διαδρόμου σκεπτόμενοι ότι πάτε στην άλλη άκρη, υπάρχουν άλλες πόρτες στο πλάι σας οι οποίες πιθανόν να σας οδηγήσουν σε μεγαλύτερες εκφράσεις του πνεύματός σας από ότι φαντάζεστε. Προσέξτε λοιπόν για αυτές τις ευκαιρίες και ταυτόχρονα καταλάβετε ότι το ζήτημα δεν είναι να φτάσετε στην άλλη άκρη του διαδρόμου ούτως ή άλλως. Αυτό που συμβαίνει όταν οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι έχουν επιτύχει ένα στόχο είναι ότι βαριούνται επειδή η ουσία δεν βρίσκεται στο να φτάσετε έναν στόχο, αλλά στο να απολαύσετε το ταξίδι. Μετακινηθείτε από την αντίληψη του προορισμού στην αντίληψη του ταξιδιού και απολαύστε την διαδρομή. Κάνετε μια υπέροχη διαδρομή καθώς το πνεύμα σας τώρα δημιουργεί μέσα από την σούπα σας. Τι θαυμάσια αγαλλίαση. Μοιραστείτε την.

Ερώτηση: Εφόσον αναρρώνω με μια ολοκάθαρη πλάκα για να γράψω επάνω της, τι θα βρω να γράψω;

Aπάντηση: Τι συμβαίνει καθώς καθαρίζετε το μονοπάτι; Έχετε τόσο πολλές δυνατότητες που τα χάνετε. Αρχίζετε να σκέφτεστε στο στύλ του «Που πηγαίνω; Tι θα κάνω;Τι είναι καινούριο; Τι είναι τώρα πια σημαντικό για εμένα;» αντί να συγκεντρώνεστε στο ποιό είναι το καλύτερο βήμα που μπορείτε να κάνετε, την συγκεκριμένη στιγμή, και τι θα σας επιφέρει το μεγαλύτερο κέρδος, την συγκεκριμένη στιγμή, σε σχέση πάντοτε με τον απώτερο σκοπό σας. Για να αποκτήσετε αυτή την αντίληψη, σας ρωτάμε που είναι το πάθος σας. Πού είναι αυτή η σπίθα μέσα σας που περιμένει να δημιουργήσετε από τότε που ήσασταν 17 και ο πατέρας σας σας βοήθησε να συνειδητοποιήσετε το όραμα σας; Βρείτε το κομμάτι που είναι σημαντικό για σας μέσα σας και καθώς μετακινείστε έστω και ελάχιστα προς αυτή την κατεύθυνση και συγκεντρώνεστε εκεί, θα δείτε ότι τα κομμάτια συνενώνονται με μαγικό τρόπο και βρίσκονται τα εφόδια για να δημιουργήσετε ότι έχετε στην ανασύσταση της ζωής σας και το ξαναξεκίνημα σας. Θα έχει τεράστια σημασία το που πηγαίνετε και θα συγκεντρώσει την ενέργεια γύρω σας. Το άλλο κομμάτι είναι ότι σας ζητάμε να αναλογιστείτε ότι κανένας άνθρωπος δεν είναι απομονωμένος και ότι το να απλώσετε το χέρι σας και να επιτρέψετε στους άλλους να γίνουν μέρος της νέας σας δημιουργίας δεν βοηθάει μόνο εσάς, αλλά προσφέρει το δώρο και σ’ όποιον αγγίζετε. Σας ευχαριστούμε που είχατε το κουράγιο να το πείτε αυτό.

Ερώτηση: Αναφερθήκατε πολύ στα ανθρωπιστικά και βασανιστικά επακόλουθα των τυφώνων. Από μια ευρύτερη σκοπιά υπάρχει ένα πετροχημικό θέμα σχετικό με το ζήτημα της ενεργειακής μας κατανάλωσης. Έχει το Γκρουπ τίποτα να πει σχετικά; Θα αντιμετωπίζουμε μια πρόκληση για πολύ καιρό…

Aπάντηση: Ναι, δεν είναι θαυμάσιο; Η αλήθεια του ζητήματος είναι ότι η ανθρωπότητα εξελίσσεται. Ο τρόπος που εργάζεστε με την Γη πρέπει να εξελιχθεί για να συμπορεύτει μ’ αυτο, έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχουν αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζετε την Γη. Πιστεύετε ότι είσαστε υπεύθυνοι για μεγάλο μέρος αυτού που αποκαλείται τρύπα του όζοντος. Δεν είστε. Είναι μια φυσική πρόοδος του Πλανήτη Γη. Έπαιξαν οι άνθρωποι κάποιο ρόλο σ’ αυτό; Ναι, φυσικά, αλλά είναι πολύ μικρότερος από ότι έχετε την εντύπωση. Δεν υπάρχει τίποτα έξω από το συνηθισμένο εδώ. Η αλήθεια βρίσκεται στο ότι καθώς προσαρμόζεστε και καθώς περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν την θέση τους σε φυσικές φυσαλίδες βιολογίας και κατοικείτε την Γη, πρέπει να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας για να εργαστείτε σ’ αρμονία μαζί Της αντί εναντίον Της. Σας πληροφορούμε ότι είναι πανεύκολο να αντιληφθείτε ότι ενθαρρύνεστε να εξερευνήσετε άλλες πηγές ενέργειας. Αυτό γίνεται μέσα από τα ίδια σας τα πορτοφόλια που, η αλήθεια να λέγεται, είναι μερικές φορές ο μονος τρόπος να σας ενεργοποιήσει κανείς. Είναι δική σας δημιουργία, καθώς πολλά μέρη του κόσμου ήδη πληρώνουν πολύ παραπάνω γι’ αυτά τα απολιθώματα, τα πετροχημικά καύσιμα. Έτσι, καθώς τώρα παρακινείστε να εξερευνήσετε περισσότερο την δυνατότητα χρήσης την σύνδεσης με την Γη ακόμη και στα αυτοκίνητα σας, ακόμη και στον τρόπο που θερμαίνετε την πισίνα σας μέσω της ηλιακής ενέργειας, σε ότι κάνετε, θα βρείτε νέους τρόπους να το κάνετε, καθότι είναι σημαντικό για σας να βρείτε έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο να κάτοικείτε την Γη. Σας έχουμε πει ότι είστε ενέργεια, ένα από τα τέσσερα χαρακτηριστικά της ενέργειας είναι ότι αναζητάει πάντα το μονοπάτι της ελάχιστης αντίστασης. Δεν το έχετε κάνει ως τώρα σε ότι αφορά την σχέση σας με την Γη, αλλά τώρα παρακινείστε να το κάνετε επακριβώς.

Είστε δημιουργοί, είστε όμως επίσης και πλάσματα της συνήθειας και σας πληροφορούμε πως από την στιγμή που μπαίνετε σ’ αυτά τα σχήματα του να είστε πλάσματα της συνήθειας, χρειάζονται εφτά ολοκληρωμένες προσπάθειες για να σας βγάλουν από αυτο που αποκαλείτε νοοτροπία—έναν τρόπο σκέψης. Εδώ υπάρχουν εφτά φορές που πρέπει να μετακινήσετε οικειοθελώς τον εαυτό σας ώστε να δημιουργήσετε ένα νέο μοτίβο στην ζωή σας πριν αυτό ενεργοποιηθεί και γίνει φυσικό, και γίνει το κανονικό. Από την στιγμή που το κρίσιμο πλήθος υιοθετεί αυτό το νέο μοτίβο, όλοι, παντού, προσαρμόζονται στιγμιαία σ’ αυτό το ίδιο νέο μοτίβο. Αυτό συμβαίνει. Παρακινείστε προς ένα νέο μοτίβο. Παρακινείστε από την δική σας επιθυμία. Συμβαίνει μέσα από τις δυσκολίες και την μείωση των πετροχημικών, συμβαίνει κατά κύριο λόγο επειδή δεν επενδύσατε ενέργεια στα ίδια σας τα φυτά και ούτε θα έπρεπε. Αντ’ αυτού διοχετεύστε την ενέργεια στην κίνηση, στην ζωντανή εργασία σ’ αρμονία με την Γη αντί απλά να παίρνετε αυτά τα υλικά και να τα χρησιμοποιείτε για τους προσωπικούς σας σκοπούς. Κινηθείτε μαζί με την Γη και θα βρείτε αρμονία ακόμη και καθώς περισσότεροι άνθρωποι εισέρχονται στον πλανήτη. Αυτός είναι ο λόγος και το δώρο των όσων συμβαίνουν τώρα στον πλανήτη σας. Η ανάγκη είναι μητέρα της έμπνευσης και εσείς εμπνέεστε από την ίδια σας την επιθυμία. Σας ευχαριστούμε που το κάνετε.

Ερώτηση: Χαιρετίσματα. Διάβαζα σε ένα από τα βιβλία ότι πριν από κάμποσο καιρό ένα εξωγήινο είδος ήρθε στον πλανήτη και τροποποίησε την γενετική μας, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσμα της τωρινές βιολογικές φυσαλίδες. Πως ήμασταν πριν τροποιποιηθούμε γενετικά;

Aπάντηση: Ήσασταν απλώς καλύτερα συνδεδεμένοι με τον ίδιο σας τον ανώτερο τον εαυτό τότε. Είχατε περισσότερες από τις δημιουργικές σας ικανότητες που μπορούσατε να δείτε. Το πέπλο ήταν πολύ λεπτότερο σ’ εκείνα τα σημεία αυτού του Παιχνιδιού. Αυτό ήταν το μοναδικό Παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής που επρόκειτο να υπάρξει ποτέ. Στην αρχή της αρχής αυτό σήμαινε ελεύθερη επιλογή σε όλα τα επίπεδα και όλα τα όντα, παντού—όχι μόνο στον Πλανήτη Γη. Έτσι λοιπόν ένα από τα πρώτα πράγματα που συνέβησαν ήταν ότι μια από τις άλλες φυλές όντων ήρθε εδώ και είπε «Α, ωραίο σκηνικό. Θα το καταλάβουμε για τους δικούς μας σκοπούς. Και θα βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που δεν βλέπουν τις ίδιες τους τις ικανότητες. Θα είμαστε οι ηγέτες τους και παργματικά θα τους βοηθήσουμε. Και ναι, φυσικά και θα κερδίσουμε από αυτό και οι ίδιοι». Προσέξτε ότι πραγματικά το έκαναν με την καρδιά τους κι όχι από μια θέση απληστίας. Καθώς έφτασαν στον πλανήτη της ελεύθερης επιλογής και έστησαν την επιχείρηση τους σαν ηγέτες σας, σχημάτισαν δομές και συστήματα πεποιθήσεων τα οποία χρησιμοποιούσαν. Εντυπωσιαζόσασταν εύκολα είναι η αλήθεια και σας έμοιαζαν με Θεούς με τεράστιες δημιουργικές ικανότητες. Η πρόκληση ήταν ότι τους παραχωρήσατε την δύναμή σας. Σας πληροφορούμε ότι πολλές από τις ιστορίες που υπάρχουν ακόμη στην Παλαιά σας Διαθήκη για τα πρωτα χρόνια, δεν ήταν για τον Θεό τον ίδιο που ήταν παρών και δίδασκε αυτά τα πράγματα, αλλά για το τι σας είπαν οι κατακτητές σας.

Ένα από τα συστήματα πεποιθήσεων που έστησαν για εσάς ήταν για να σας αποτρέπει από την ανακάλυψη των δημιουργικών σας δυνάμεων. Προσπαθούσαν να φτιάξουν το τέλειο περιβάλλον για την διαβίωση σας, αλλά αυτό σήμαινε επίσης ότι θα έπρεπε να παραμείνετε μέσα στα όρια του δημιουργήματός τους. Οι δικές σας δημιουργικές δυνάμεις θα διέλυαν τις αυταπάτες που έστηναν για χάρη σας. Σ’ αυτό το σημείο είναι που συμφωνήσατε να τους αφήσετε να τροποποιήσουν δια παντός στο DNA σας. Σ’ αυτό το σημείο σας είπαν να μην τεκνοποιείτε και να νιώθετε ενοχή όσον αφορά τις φυσιολογικές σας πράξεις και την ίδια σας την σεξουαλικότητα. Η τεκνοποιία είναι μια μορφή δημιουργίας που θα σας είχε οδηγήσει στο να σπάσετε τα δεσμά της αιχμαλωσίας. Ακόμη και σήμερα κουβαλάτε ενοχή γύρω από την σεξουαλική πράξη για τον απλούστατο λόγο ότι αυτές οι σφραγίδες βρίσκονται ακόμη μέσα σας. Ακόμη και σήμερα έχετε σφραγίδες οι οποίες στηρίζονται στην ιστορία σας των αιχμαλωσιών και της σκλαβιάς και της δυνατότητας να είστε κύριοι άλλων όντων. Είναι συναρπαστικό πως επαναλαμβάνεται αυτό γενιά μετά την γενιά. Αλλάζετε αυτές τις ενεργειακές σφραγίδες μια καρδιά την φορά. Αυτό συμβαίνει.

Τώρα βρίσκεστε στο εξελικτικό στάδιο στο οποίο ήσασταν πριν από εκείνη την αποσύνδεση. Σαν συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε αυτή με την οποία αρχικά εισήρθατε. Πώς ήταν λοιπόν; Αυτό θα σας ρωτήσουμε σήμερα, γιατί έτσι ακριβώς νιώθετε αυτή την μέρα. Γνωρίζετε, γιατί ακόμη και αν κάποια όντα εμφανίζονταν στον πλανήτη σας ισχυριζόμενα ότι είναι ο Θεός με καταπληκτικές επιδείξεις μαγείας που δεν έχετε ξαναδεί θα διστάζατε πριν τους παραδώσετε την δύναμή σας. Και αν ακόμη σας συνέπαιρναν και θέλατε να μάθετε πως γίνονται, δεν θα παραδίδατε την δύναμή σας ολότελα γιατί αυτό έχει να γίνει από την εποχή του Αδόλφου Χίτλερ. Αυτή είναι η μετακίνηση από το πρώτο στο δεύτερο κύμα δύναμης. Το πρώτο κύμα σήμαινε το να ακολουθείς ένα ηγέτη, το δεύτερο κύμα σημαίνει να ακολουθείς τον εαυτό σου. Αυτή είναι ψυχική εξέλιξη. Και σας ευχαριστούμε για την ερώτηση.

Eρώτηση: Το Ίδρυμα για την Ενόραση ενδιαφέρεται για να αναλάβει, εκτός από αυτά με τα οποία ασχολείται τώρα, να μπει σε έναν εκπαιδευτικό χώρο προσφέροντας εκπαιδευτικά εργαστήρια και σεμινάρια σε ανθρώπους σε κάθε χώρο—κυριώς στον χώρο της υγείας. Συμβάλλει αυτή η κίνηση στην πρόοδο του συνόλου με την σωστή ενέργεια και μέθοδο;

Απάντηση: Όταν βάζετε μια ταμπέλα σε κάτι, ότι κι αν είναι αυτό, η ταμπέλα σας βοηθάει να προσδιορίσετε ποιοί είστε, να καθορίσετε μια σύνδεση. Βοηθάει επίσης να καθορίσετε ένα κίνημα και μια κίνηση, έναν στόχο και ένα μονοπάτι ελάχιστης αντίστασης. Όσο περισσότερο συγκεντρώνεστε στο μονοπάτι της ελάχιστης αντίστασης και της προσαρμογής τόσο ευκολότερος θα γίνεται ο δρόμος σας, γιατί ήδη γνωρίζατε την κατεύθυνσή σας απλώς δεν γνωρίζατε τον γρηγορότερο τρόπο για φτάσετε στον προορισμό σας. Όπως ψάχνετε λοιπόν για τις ευκαιρίες να το κάνετε αυτό, έχετε τον νου σας στα μικρά κομμάτια. Να’ χετε τον νου σας για πόρτες που μπορεί να μην οδηγούν στον να δείτε την γενικότερη εικόνα αλλά μπορεί να οδηγούν σ΄αυτό που είναι καταλληλότερο για εσάς. Αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε καλά και να χαμογελάτε και να κοιμάστε ήσυχοι το βράδυ αντί να προσπαθείτε να ονειρευτείτε πως θα αγγίξετε εκατομμύρια και εκατομμύρια ανθρώπους. Άλλες δουλειές θα παραμείνουν μικρές και άλλες θα μεγαλώσουν αισθητά και θα το καθορίσετε οι ίδιοι με γνώμωνα αυτό με το οποίο αισθάνεστε ανετότερα. Πάντως και οι δυο τρόποι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί. Βρίσκεστε σ’ ένα καταπληκτικό μονοπάτι με τεράστιες δυνατότητες. Η μεγαλύτερη σας πρόκληση σ’ αυτό το σημείο είναι το που πιστεύετε ότι κατευθύνεστε. Υπάρχουν πάρα πολλές ευκαιρίες που θα θέλατε να χωρέσετε στο χρονικό πλαίσιο στο οποίο κινείστε. Θα βρείτε την λύση. Εσπάβο.

Αγαπημένοι, έχετε συγκεντρωθεί για να αντικρύσετε την ίδια σας την αντανάκλαση. Έχετε συγκεντρωθεί για να βρεθείτε σ’ ένα δωμάτιο όπου υπάρχει η ενέργεια από την Εστία. Έχετε συγκεντρωθεί για να βοηθήσετε τις καρδιέςσας να ενωθούν και για να νιώσετε καλά για το ποιοί είστε και το που πηγαίνετε. Αγκαλιαστείτε. Να ξέρετε ότι ακόμη και όπως θα φεύγετε από εδώ σήμερα, ένα μέρος μας φεύγει μαζί σας και ταξιδεύει μαζί σας γιατί είστε η αντανάκλαση μας, της Εστίας στην Γη. Ο καθένας σας κουβαλάει ένα κομμάτι της Θείας ενέργειας που έχετε συμφωνήσει να φυλάτε και να εκφράζετε με κάποιο τρόπο. Η δύναμή μας σας υποστηρίζει κάθε λεπτο της κάθε μέρας γιατί είστε μέρος μιας θαυμάσιας οικογένειας. Η νέα οικογένεια του φωτός συγκεντρώνεται τώρα. Εσείς την δημιουργείτε. Την έχετε κινητοποιήσει μέσα από τις ίδιες σας τις επιθυμίες και σας χειροκροτούμε.

Απλώστε το χέρι σας στον καθένα σε κάθε ευκαιρία. Μοιραστείτε την ενέργεια της καρδιάς σας γιατί δεν είστε πολλοί, είστε ένα. Με την μεγαλύτερη τιμή σας ζητάμε απλώς να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλο σε κάθε ευκαιρία που σας παρουσιάζεται. Να θυμάστε ότι αυτό είναι ένα Παιχνίδι και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Αθηνά Σαντορινίου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!