Οκτώβριος 2005

Tο Δώρο της Τραγωδίας
Βγάζοντας Νόημα από τις Αλλαγές της Γης

 

Από τον Steve:

Μ’ όλα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στην Γη, πιάνουμε όλοι τον εαυτό μας να ρωτάει, αυτές είναι οι αλλαγές της Γης που περιμέναμε; Πολλοί άνθρωποι που συναντήσαμε ένιωθαν περιέργα αποστασιοποιημένοι σ’ ότι αφορά αυτά τα τραγικά γεγονότα. Εδώ, το Γκρουπ μας προσφέρει μια διαφορετική οπτική που μπορεί να επιτρέψει σ’ όλους μας να αποδεχτούμε ευκολότερα αυτό το δώρο της πραγματικότητας στις ζωές μας.

Μεγάλες Αγκαλιές και Απαλά Σκουντήματα, Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Έχετε διανύσει έναν πολύ μακρύ δρόμο σαν ψυχές ώστε να μπορέσει ο καθένας σας να βρίσκεται εδώ, σ’ αυτό το τέλειο και κρίσιμο σημείο του χώρου και του χρόνου. Ο μεγαλύτερός σας στόχος ως ψυχών, πριν έρθετε σ’ αυτή την ζωή, ήταν να βρείτε μια ευκαιρία να βρίσκεστε εδώ, διαβάζοντας αυτό, αυτόν τον καιρό. Το μεγαλύτερό σας όνειρο ήταν να εισέρθετε και να τοποθετήσετε ένα πέπλο στο πρόσωπό σας για να μην θυμάστε ότι συγγράψατε οι ίδιοι. Η μεγαλύτερη σας ελπίδα ήταν να εισέρθετε αυτή την χρονική περίοδο και να προσποιηθείτε ότι είστε απόλυτα μπερδεμένοι. Υπήρξατε απολύτως επιτυχείς!

Γιατί Έχουμε Τόσες Πολλές Τραγωδίες στην Γη;

Έτσι λοιπόν, τώρα ρωτάτε: Tι συμβαίνει στην Γη; Γιατί συμβαίνουν όλες αυτές οι αλλαγές; Και πως μπορώ να βοηθήσω; Αυτή τη μέρα, επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές από τις απαντήσεις σ’ αυτά τα ερωτήματα καθότι η αλλαγή λαμβάνει χώρα σε τέτοια παγκόσμια κλίμακα που ολόκληρος ο κόσμος κυριολεκτικά επηρρεάζεται από αυτά τα όμορφα γεγονότα που ξετυλίγονται.

Ναι, αυτά τα γεγονότα τα βλέπετε σαν τραγωδίες. Βλέπετε πολλά πράγματα σαν τραγωδίες, σας λέμε ωστόσο ότι η πραγματικότητά σας δημιουργείται βάσει της αντίιληψης βάσει της οποίας την παρατηρείτε. Αν επιθυμείτε να ανακαλύψετε και να απελευθερωθείτε από τις δυσκολίες οποιασδήποτε τραγωδίας, το πρώτο πράγμα που σας ζητούμε να κάνετε είναι να βρείτε το δώρο στο συγκεκριμένο γεγονός. Την στιγμή που βρίσκετε το δώρο, η αντίληψη σας μεταβάλλεται και δεν έχετε πλέον ανάγκη τις δυσκολίες. Δεν χρειάζεστε πλέον την απώλεια ζωών ούτε και να υποφέρετε. Δεν χρειάζεστε το σφίξιμο που νιώθετε στην καρδιά σας όταν τα παρακολουθείτε αυτά στην τηλεόραση. Σας λέμε ότι αυτά τα γεγονότα έχουν έναν μεγαλύτερο στόχο. Η ψευδαίσθηση που προσπαθείτε να εμποδίσετε τον εαυτό σας να ξεσκεπάσει σας κρύβει ότι είστε ένα. Ήσασταν ένα από την αρχή. Έχετε εισέρθει για να παίξετε το Παιχνίδι της προσποίησης ότι είστε ξεχωριστές ατομικότητες που κατοικούν σε βιολογικές φούσκες, όμως στην καρδιά σας είστε ένα. Είστε συνδεδεμένοι με τρόπους που δεν θα δείτε ποτέ. Πολλά από τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν, χρησιμεύουν στο να τραβ