Νοέμβριος 2011

Χώρος για το Φως σας
Οι νέοι γήινοι Άγγελοι

 

Από τον Steve:

Σ’ αυτό το μήνυμα το γκρουπ μίλησε για ένα ξεχωριστό είδος ανθρώπων, το οποίο ονόμασαν Γήινο Άγγελο. Λένε ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν πολύ λαμπερό φως και μερικές φορές αντιμετωπίζουν δυσκολίες μόνο και που βρίσκονται μαζί μας. Πολύ συχνά “καίγονται” νωρίς, αφήνουν όμως ένα έντονο αποτύπωμα σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Μέριλιν Μονρόε, Πάμπλο Πικάσο, Άλμπερτ Αϊνστάιν, Νικόλα Τέσλα και πάει λέγοντας. Σ’ αυτό το μήνυμα, το γκρουπ κάνει στον καθένα μας μια απλή ερώτηση: Αν αύριο μας δινόταν η δυνατότητα να φέρουμε τόσο πολύ φως, τι επίπτωση θα είχε στη ζωή μας; Έτσι λοιπόν, η ερώτηση γίνεται: Υπάρχει χώρος για το φως σας;

Ελπίζω να περάσατε όλοι μια θαυμάσια μέρα την 11-11-11. Είσαστε έτοιμοι για να επιταχύνετε;

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Από το Γκρουπ:

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Αγαπημένοι μας, αυτή η ημέρα είναι μοναδική επειδή έχετε δημιουργήσει ένα επίπεδο ύπαρξης που δεν υπήρχε πριν. Έχετε ανοίξει μια πόρτα προς κάτι πολύ μαγικό. Η ενέργεια αυξάνεται για να σας επιτρέψει να κάνετε αυτό το βήμα. Έχει ήδη ξεκινήσει με πολλούς τρόπους, κι όμως κάθε πρωί που ανοίγετε τα μάτια σας και χαιρετίζετε τη νέα μέρα, ξαναξεκινάει σε διαφορετικό επίπεδο. Κάθε μέρος του ξεκινάει να ανοίγει σε νέο επίπεδο. Αφήστε μας να σας εξηγήσουμε τι βρίσκεται μπροστά σας, επειδή κάποιοι από εσάς θα το βιώσετε άμεσα στις ζωές σας.

Λαμπερά Φώτα

Έχετε παρατηρήσει μια ποικιλία από λαμπερά φώτα στον πλανήτη Γη, τους ανθρώπους που φέρνουν το φως από την Εστία και το ακτινοβολούν μέσω μιας φυσαλίδας βιολογίας για να σας βοηθήσουν να δείτε τον εαυτό σας και το φως από την Εστία πιο εύκολα. Γνωρίζατε πάντα ότι μερικά όντα έρχονται με υπερβολικό φως. Είναι σαν τα μάτια τους να τραβούν την προσοχή λόγω της υπερβολικής τους λαμπρότητας, και είναι τόσο δημιουργικοί που ό,τι αγγίζουν γίνεται μαγικό. Όμως μερικές φορές η δόνησή τους είναι τόσο υψηλή που τους είναι πολύ δύσκολο να νιώθουν άνετα στη Γη, έναν πλανήτη με τόσο χαμηλή δόνηση. Πολλοί από εσάς έχετε δει αυτά τα λαμπερά φώτα που εμείς ονομάζουμε “Γήινους Αγγέλους”. Έρχονται με πολλά χαρίσματα και προσφέρουν τον εαυτό τους χωρίς αντάλλαγμα και χωρίς δισταγμό. Μερικές φορές αυτό γίνεται με προσωπικές θυσίες και το τίμημα είναι συχνά βαρύ. Μέχρι τώρα αφήνουν πίσω τους απίστευτα δώρα για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να προοδεύσει. Τους έχετε δει σε πολλούς διάσημους καλλιτέχνες όπως μουσικούς που πέθαναν πολύ νέοι, αλλά άφησαν πίσω τους ανεξίτηλα αποτυπώματα. Μερικοί Γήινοι Άγγελοι πέρασαν δύσκολες ώρες προσπαθώντας να είναι άνθρωποι στον πλανήτη Γη. Σας το λέμε αυτό τώρα επειδή στη Γη ήταν περιορισμένος ο αριθμός αυτών που θα ερχόντουσαν με τόσο λαμπερό φως, τόσο που να μην μπορούν να το κρύψουν. Λοιπόν αγαπημένοι μας, σας λέμε ότι πρόκειται να αναλάβετε εσείς αυτό το φως. Σας ρωτάμε όμως αυτό: υπάρχει χώρος στη ζωή σας τώρα, αν σας συνέβαινε σήμερα;

Αυτό που θα καταλάβετε είναι ότι αν και ακούγεται θαυμάσιο να έχετε τόσο πολύ φως και να νιώθετε τόσο μεγάλη σύνδεση με την Εστία, πολλοί από εσάς δεν έχετε χώρο ακόμα στη ζωή σας γι’ αυτό. Έχετε χτίσει τη ζωή σας γύρω από την καθημερινή σας ύπαρξη, τις επιθυμίες σας, τις χαρές σας και τα πάθη σας. Τι θα γινόταν αν ξαφνικά ακτινοβολούσατε αυτό το υπέροχο φως όπως κάνουν οι Γήινοι Άγγελοι; Είναι η ώρα να το σκεφτείτε. Κάνετε αποτίμηση της ζωής σας – όπου κι αν βρίσκεστε. Πολλοί από εσάς αποτιμάτε τις σχέσεις σας, τις δουλειές σας, ακόμα και το τι κάνετε με το χρόνο σας καθημερινά. Γίνεται απίστευτα σημαντικό για εσάς να το κάνετε αυτό, επειδή είσαστε εδώ για κάποιο σκοπό. Είσαστε εδώ φέροντες μια απόχρωση του φωτός από την Εστία, το οποίο μπορεί να έρθει στη Γη μόνο μέσω της ύπαρξής σας. Η ψυχή σας έχει περάσει από πολλές μετενσαρκώσεις και η έκφρασή της είναι η μεταφορά αυτού του φωτός. Έχετε φτάσει εδώ. Σας λέμε, θα υπάρξουν πολλοί οι οποίοι θα φοβηθούν το ίδιο τους το φως, γιατί είναι πιο τρομακτικό από το να το βλέπουν να αντανακλάται σε κάποιον άλλον. Όμως, αυτό που συμβαίνει εδώ είναι ότι φτάνετε σε ένα επίπεδο ψυχικής αυτοπεποίθησης, που είναι δυνατόν να φέρετε αυτή την ενέργεια από την Εστία. Το σημαντικό είναι ότι μέχρι τώρα, σε όλη την ιστορία, αυτό συνέβαινε ατομικά και σποραδικά. Υπήρχε μεγάλη απόσταση που χώριζε τους κομιστές του φωτός, αλλά τώρα όλοι σας μπορείτε να φέρετε το ίδιο φως.

Χορέψτε στο Φως

Αφού οι περισσότεροι είσαστε ενωμένοι ως δάσκαλοι, θεραπευτές και ως αυτοί που περνούν πρώτοι την πόρτα και την κρατούν ανοιχτή για τους άλλους, καλείστε στις επάλξεις. Αυτό που σας ζητάμε είναι να μην φοβάστε το φως σας. Καλωσορίστε το λαμπερό φως σας και όλες τις μορφές που αυτό θα πάρει. Για πολλούς, οι άλλοι θα το δουν πρώτα σε σας και μετά εσείς οι ίδιοι, αλλά τελικά ξυπνάτε από το όνειρο. Η μεγαλύτερη επιθυμία σας ήταν να περπατήσετε στη Γη με όλες σας τις δυνάμεις και τώρα αυτό συμβαίνει. Γίνεται όπως το ονειρευτήκατε. Όπως το θέσατε σε κίνηση με την καρδιά και την ενέργειά σας. Χορέψτε με αυτό το φως. Τραγουδήστε το τραγούδι. Γράψτε το βιβλίο, γειώστε το φως με όποιο τρόπο μπορείτε και θα κάνετε χώρο για περισσότερο φως απ’ όσο φαντάζεστε. Θα νιώσετε άνετα με την ομορφιά σας, κάτι που φοβίζει τους περισσότερους από εσάς. Δεν πειράζει να βλέπετε τον εαυτό σας ως άνθρωπο. Είναι καλό να βρίσκετε τον εαυτό σας, φτάνει να δέχεστε τις ατέλειές σας. Ετοιμαστείτε να τις χάσετε αγαπημένοι μας. Δημιουργήσατε μαγεία πέρα από την κατανόησή σας.

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως όλα τα μάτια του σύμπαντος είναι στραμμένα στον πλανήτη Γη τώρα. Είσαστε ο μοναδικός πλανήτης ελεύθερης επιλογής χωρίς κανόνες και τώρα κάνετε ένα συνειδητό βήμα στην εξέλιξή σας. Κερδίσατε το παιχνίδι. Μπορείτε να πάτε στην Εστία. Μπορείτε να αποφασίσετε ότι τελείωσαν όλα, επειδή τελειώσατε με τον πλανήτη Γη. Δεν είναι αυτό που συμβαίνει, είσαστε εδώ ρωτώντας “τι περισσότερο μπορώ να κάνω”; “Τι να κάνω τώρα”; “Πώς μπορώ να κάνω αυτό το βήμα και να είμαι μέρος του”; Καλωσορίστε το φως σας. Αυτό μπορείτε να κάνετε.

Θα δείτε μια αλλαγή στην αντανάκλασή σας στον κόσμο γύρω σας. Να έχετε το θάρρος να την εξουσιάσετε. Έχετε δουλέψει τόσες πολλές ζωές γι’ αυτό και το αξίζετε. Βρίσκεται μπροστά σας, γι’ αυτό καν’ τε το βήμα προς την ευτυχία και καν’ τε το συνειδητά. Ξέρουμε ότι υπάρχουν εκατομμύρια πλάσματα σε άλλες διαστάσεις χρόνου και χώρου. Κάποιους τους ονομάζετε εξωγήινους ή επισκέπτες, αλλά είναι όλοι πλάσματα φωτός όπως εσείς. Υπάρχουν διάφορες βαθμίδες ή γεύσεις των πλασμάτων του φωτός. Κάποια είναι πολύ πιο τεχνολογικά εξελιγμένα και κάποια είναι πιο εξελιγμένα σε εσωτερική ενέργεια, ή  αυτό που λέτε πνευματικότητα. Υπάρχουν μέρη στο σύμπαν όπου απίστευτα εξελιγμένα όντα μπορούν να συνδεθούν πολυδιαστασιακά. Όμως κανένα από αυτά δεν κάνει συνειδητά το επόμενο βήμα εξέλιξης όπως εσείς.

Τέλος Εποχής

Δημιουργείτε ιστορία σε ό,τι  Υπάρχει. Θα θέλαμε να μπορούσαμε σας πούμε ότι αν προχωρήσετε στην αίθουσα, ανοίξετε την κεντρική πόρτα δεξιά και μετά την τρίτη πόρτα αριστερά, θα βρεθείτε στην Εστία. Στην πραγματικότητα δημιουργείτε νέα μονοπάτια με κάθε αναπνοή σας. Δημιουργείτε νέα κομμάτια, καθώς το όνειρό σας επεκτείνεται πριν ακόμα το πραγματοποιήσετε. Πλησιάζετε σε μια μαγική ημερομηνία, 21 Δεκεμβρίου 2012. Υπάρχουν τόσες πολλές προφητείες για το τι πρόκειται να συμβεί. Πολλοί από εσάς έχετε μπερδευτεί, όχι όμως όσο εμείς για το τι θα συμβεί το 2012. Αρχικά το 2012 σηματοδοτούσε το τέλος μια εποχής. Έχετε ήδη ξεπεράσει  αυτή την ημερομηνία γιατί δεν μπορούσατε να περιμένετε το τέλος. Ξεκινήσατε το νέο “πριν” και βρίσκεστε σε ενδιάμεση κατάσταση. Κινείστε προς αυτή την ενέργεια που έχει τους παλιούς κανόνες που σας επηρεάζουν και υπάρχει πολλή διαμάχη γι’ αυτό. Να ξέρετε πως δεν είσαστε μόνοι. Δεν είσαστε οι μόνοι στην πόλη σας που κάνετε αυτό το βήμα. Δεν είσαστε το μόνο λαμπερό φως εκεί έξω. Μπορείτε να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον με τρόπους που δεν καταλαβαίνετε ακόμα, επειδή αυτό ξεκίνησε ήδη κι εσείς το δημιουργήσατε.

Αυτό δεν είχε προβλεφθεί. Δεν ήταν καν δυνατότητα όταν ξεκίνησε ο πλανήτης Γη.  Το δημιουργήσατε και σας τιμάμε γι’ αυτό. Παρακολουθούμε καθώς αρχίζετε να απομακρύνετε το πέπλο, καθώς ξυπνάτε από το όνειρο και αναλαμβάνετε τη δύναμή σας. Αυτό είναι μαγικό πέρα από την κατανόησή σας, γιατί δείχνετε στο υπόλοιπο σύμπαν πώς να αγαπάει. Όσο το προχωράτε και το κρατάτε ως το πρώτο και πιο σημαντικό διάταγμα, θα δημιουργήσετε μια ενέργεια σ’ ένα διαστασιακό επίπεδο πέρα από τα πιο τρελά σας όνειρα. Γι’ αυτό σας ρωτάμε, αγαπημένοι μας, είσαστε έτοιμοι να γίνετε το φως; Γιατί αυτό είναι που συμβαίνει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαμογελάσετε και το φως από την Εστία θα λάμψει σε όλα, σε όλους και όπου κατευθύνετε την όρασή σας συνειδητά. Βρείτε αυτούς τους σκοτεινούς χώρους που υπάρχουν γύρω σας και θαρραλέα ακτινοβολείστε το φως σας επάνω τους. Είσαστε οι προάγγελοι του φωτός. Είσαστε οι φύλακες που θα το κάνετε ασφαλές για τους άλλους. Ξεκίνησε ήδη και είμαστε τόσο χαρούμενοι και γιορτάζουμε όλα όσα κάνετε στον πλανήτη Γη τώρα.

Η Ουσία

Να ξέρετε ότι είμαστε πίσω σας παρατηρώντας κάθε σας βήμα και προσπαθούμε να βοηθήσουμε όποτε μπορούμε. Προσπαθούμε να μοιραστούμε μαζί σας τους δρόμους, τις στροφές και τα εμπόδια που θα βιώσετε καθώς προχωράτε μπροστά. Είναι όμως σημαντικό να γνωρίζετε ότι δεν μας χρειάζεστε, επειδή δεν χρειάζεστε καθοδήγηση. Εξουσιάστε την ενέργειά σας και νιώστε την ενδυνάμωση. Ξανα-γυρίζετε για να γίνετε τα δημιουργικά όντα που ήσασταν πάντα. Με τον καιρό το φυσικό σας σώμα θα προσαρμοστεί και τα δύο μισά του εγκεφάλου σας θα δουλεύουν σαν ένα. Θα δείτε μια ισορροπία μεταξύ ουρανού και Γης που δεν έχετε ξαναδεί, καθώς ο διαχωρισμός ελαττώνεται. Τα κάνατε όλα και είναι σημαντικό να τιμήσετε αυτό το κατόρθωμα. Περπατήστε με υπερηφάνεια αγαπημένοι μας με το κεφάλι ψηλά, επειδή το έχετε κερδίσει. Το μεταφέρουμε αυτό στην Εστία, γιατί είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι εσείς είσαστε οι δημιουργοί. Εσείς δημιουργήσατε αυτή την πραγματικότητα στην οποία μπαίνετε. Εμείς είμαστε εδώ για να μοιραστούμε μαζί σας επιγνώσεις, εποπτεία και έννοιες που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον. Βρισκόσαστε σε ένα τόσο όμορφο μονοπάτι τώρα. Αποκλείεται να μην δείτε το ξέφωτο στο βάθος.

Χαρείτε αυτό το βήμα αγαπημένοι μας και κάνετε χώρο για το φως στη ζωή σας και όλα θα είναι σωστά στο σύμπαν.

Με τη μεγαλύτερη τιμή σας υποδεχόμαστε σ’ αυτούς τους καιρούς που νιώθετε την καρδιά μας να χτυπάει μέσα στη δική σας, που νιώθετε τη σύνδεση και πιθανώς την αλήθεια της Εστίας καθώς εισέρχεται στην καρδιά σας. Η αγάπη έχει την απάντηση. Είναι αυτό που θα σας ανυψώσει από το ένα βήμα στο επόμενο. Βρισκόμαστε πίσω σας παροτρύνοντάς σας, γιορτάζοντας κάθε σας βήμα. Ευτυχείτε!

Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία. Με κάθε έναν που βοηθάτε να κάνει αυτό το βήμα, γίνεται πιο εύκολο για εσάς να κάνετε το επόμενο βήμα. Να ξέρετε ότι  επινοείτε ένα νέο παιχνίδι να παίξετε. Να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

μετάφραση:  Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!