Νοέμβριος 2008

Φοβούμενοι το σκοτάδι
Φόβος και σκοτάδι

 

Από τον Steve:

Ήμασταν στο αεροπλάνο επιστρέφοντας σπίτι έπειτα από το δεύτερο σπίτι μας στην Ολλανδία. Περάσαμε δύο υπέροχες και γεμάτες εβδομάδες με την οικογένεια εκεί. Ήταν ένα ταξίδι πολύ συναισθηματικά φορτισμένο για την Μπάρμπαρα κι εμένα. Όλα τα ταξίδια μας είναι έτσι αλλά το τελευταίο έμοιαζε ως μεταφυσική χειροτονία που μας έδεσε ακόμη περισσότερο μ’ ένα υπέροχο γκρουπ από αφιερωμένους Εργάτες του Φωτός. Ζήσαμε ιδιαίτερες και συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές. Παρατήρησα ότι η μεγαλύτερη επίδραση της επανα-καλωδίωσης ήταν τα υψηλά αισθήματα που και οι δύο μας εκφράσαμε. Ανακαλύψαμε ότι χρειαζόμασταν μία μέρα για να μην κάνουμε τίποτα και να γειώσουμε τους εαυτούς μας πριν επιστρέψουμε στο σπίτι. Για μία μέρα βρεθήκαμε με τη κόρη μας Elke στο Άμστερνταμ πριν φύγουμε. Πολλοί από εσάς τη γνωρίζετε ή έχετε δει στην εκδήλωση. Έχει γεννηθεί και ζει στο Βέλγιο αλλά όποιος μας έχει δει μαζί μπορεί να καταλάβει ότι είναι η κόρη μας και η αγάπη μεταξύ μας είναι τόσο βαθιά που πονάει καμιά φορά. Ως δασκάλα αγγλικών, η Elke ζήτησε να μοιραστεί κάποια πράγματα με την τάξη της. Αυτό ήταν αρκετό για να κάνει τη Μπάρμπαρα να φορτιστεί αρκετά, καθώς περιέγραφε κάθε τί που είδαμε και νιώσαμε (αυτό της συμβαίνει και με τα τραγούδια). Σε αυτό το σημείο τη ρώτησα πώς ένιωθε και μου είπε πως ένιωθε καλά (fine). Τότε της ανέφερα τί σήμαιναν τ’ αρχικά της λέξης καλά (fine).

Fucked up (με την έννοια του κομφούζιου – μπάχαλου)
Insecure (ανασφαλής)
Neurotic (νευρωτικός)
Emotional (συναισθηματικός)

Δε ξέρω για τους υπόλοιπους από εσάς αλλά τα συναισθηματικά επίπεδα που βιώνω είναι μερικές φορές ακατανίκητα αλλά όμως φαίνεται ότι επιδρούν στο δικό μου φως και το κάνουν φωτεινότερο. Μοιάζει ως ένα διπλής όψης σπαθί. Το σημαντικό κομμάτι είναι ότι μπορώ να δω βαθιά στις ψυχές των άλλων πολύ γρήγορα. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να αντανακλάσω τους εαυτούς τους όση ώρα μου το επιτρέπουν, ν’ αναζητήσω και να αντανακλάσω τη ψυχή τους με ενδυναμωμένο τρόπο. Αυτό το αποκαλώ «δώρο» αλλά είναι κάτι που όλοι έχουμε, απλά χρειάζεται να μάθουμε να το χρησιμοποιούμε.

Παρατήρησα κάποια περίεργα γεγονότα που συνέβησαν στην δική μου επανα-καλωδίωση τα οποία ελπίζω το Γκρουπ να μου τα εξηγήσει σύντομα και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας. Πιστεύω ότι εγώ και η Μπάρμπαρα περάσαμε συναισθηματικές φορτίσεις όπου το Γκρουπ λέει ότι με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνονται Βαθιά Συμβόλαια με άλλες ψυχές. Λόγω της δουλειάς μας και του κόσμου, ζούμε εκθέτοντας τον εαυτό μας σε ενδυναμωμένα πλάσματα σε όλη την υδρόγειο και μέχρι κάποιο βαθμό υιοθετούμε έναν τρόπο ζωής κάθε φορά. Το Γκρουπ μου έδειξε πώς ν’ αναζητήσω τα επίπεδα των Βαθιών Συμβολαίων στους ανθρώπους πολύ γρήγορα.

Προσωπικά, ο καλύτερος τρόπος για να το περιγράψω είναι να πω ότι μου μοιάζει σα να βαδίζω σ’ ένα συνειδητό επίπεδο Βαθιών Επαφών με ανθρώπους, ειδικά κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων μας. Η προσωπική επαφή γίνεται ολοένα και πιο έντονη ως αποτέλεσμα της διδαχής, συζήτησης και ζώντας με τον κόσμο όλη την ώρα. Βασικά η Μπάρμπαρα κι εγώ ζούμε σε μιαν ενδυναμωμένη κοινωνία και το Γκρουπ λέει ότι κινούμαστε με αυτήν και μας επηρεάζει και τους δυο μας. Υψηλά αισθήματα είναι μόνο το ένα από τα πολλά σημάδια της προόδου αυτής της επανα-καλωδίωσης κι ευτυχώς δεν αποτελούμε εξαίρεση. Η Μπάρμπαρα εκφράζεται με τον δικό της τρόπο κι εγώ με τον δικό μου. Αν και είναι μια κίνηση προς τα εμπρός, παραμένει συγκεχυμένη. Κατά τη διάρκεια αυτών των στιγμών με βοηθάει να θυμάμαι πως αυτό που αισθάνομαι δεν είναι πάντοτε αυτό που εγώ νιώθω. Με τα  υψηλά αισθήματα έρχεται και η υψηλή ευαισθησία. Έρχεται και κάθεται στα δικά μας εξαρτήματα. Καθώς το κύμα της ενδυνάμωσης ρέει μέσα από εμάς, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα δικά μας εξαρτήματα. Συμβόλαια, πεποιθήσεις και στόχους είναι κοινά εξαρτήματα σε όλους μας. Το ερώτημα είναι, τα σενάριά σας μεταβάλλονται ή έχουνε κολλήσει σε μία μόνο ιστορία; Ο κάθε ένας θα ερωτηθεί τις ίδιες ακριβώς ερωτήσεις αν ήδη δεν τις έχει βρει μπροστά του.

Το επίπεδο των Βαθιών Επαφών της επικοινωνίας είναι εδώ κι έτοιμο για τον κάθε έναν που μπορεί να το χειριστεί καλά. Είναι ένας τρόπος να επικοινωνήσετε σε επίπεδο ψυχής χρησιμοποιώντας λέξεις. Αν μπορείτε να φανταστείτε πώς θα είναι να περπατάτε και να ερωτεύεστε το μεγαλείο των ανθρώπων που συναντάτε και έρχεστε σε επαφή, θα μπορείτε να καταλάβετε πώς ζω κάθε μέρα. Πολλές φορές φέρνει σύγχυση, μερικές φορές είναι εξαντλητικό και άλλες απόλυτο. Στην κορυφή όλων, οι ήδη βαθιές σχέσεις όπως έχω εγώ με τη Μπάρμπαρα, έχουν τη δυνατότητα να εμβαθύνουν σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα. Κατά κάποιον τρόπο είμαστε και οι δύο ευλογημένοι που πορευόμαστε μαζί σε αυτό και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον.

Τη περασμένη νύχτα καθώς η Elke οδηγούσε επιστρέφοντας στο Βέλγιο, μας κάλεσε για να μας πει καληνύχτα και να μας δώσει μια νέα εκδοχή της λέξεως «καλά» (fine).

Feeling (Αισθάνομαι)
Incredibly (απίστευτη)
Nurtured and (ανάπτυξη και)
Empowered  (ενδυνάμωση).

Αυτό είναι το κορίτσι μου!

Μεγάλες αγκαλιές κι απαλά σκουντήματα μέχρι τον επόμενο μήνα…

Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία
 Φόβος

Αγαπητοί, κάθεστε σ’ έναν γκρεμό, κάθεστε στην άκρη ενός μεγάλου γεγονότος. Αυτές είναι πολύ παράξενες στιγμές στον πλανήτη Γη. Θέσατε τους εαυτούς σας να βρίσκονται εδώ ειδικά τη συγκεκριμένη στιγμή και πολλοί από εσάς το γνωρίζετε από καρδιάς. Γνωρίζετε κατά βάθος ότι υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο ήρθατε να κάνετε κι επισκιάζει όλα τ’ άλλα. Σας λέμε ότι τώρα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε. Συμβαίνει! Δεν έχει ακόμη ξεδιπλωθεί όπως και πολλά για τα οποία έχουμε μιλήσει τα προηγούμενα 11 χρόνια, που τώρα όμως ξεκινούν να παρουσιάζονται. Ναι, είναι δύσκολες οι επόμενες στιγμές καθώς προχωράτε μέσα στις αλλαγές, κατά μεγάλος μέρος λόγω της δικής σας πεποίθησης του τί είναι δυσκολία και τί για εσάς σημαίνει έλλειψη υποστήριξης. Επιθυμούμε να σας μιλήσουμε γι’ αυτό, επειδή αυτές τις στιγμές είναι που παρουσιάζεται ο φόβος.

Έχουμε παρακολουθήσει πολλούς από εσάς να έχετε δείξει απίστευτη δύναμη στην απελευθέρωση παλαιών συστημάτων πεποίθησης. Ακόμη και τη πρώτη φορά που είχατε φοβηθεί, επιστρέψατε σ’ αυτά τα παλιά συστήματα πεποίθησης. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, είναι απλά ένας ανθρώπινος τρόπος του να κάνεις τρία βήματα μπροστά κι έπειτα ένα βήμα πίσω. Όσο δε κρίνετε τους εαυτούς σας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, καθώς είναι η δική σας προοπτική που δημιουργεί τη πραγματικότητά σας.

Πώς επιθυμείτε να δείτε τον κόσμο;

Θα δείτε σκοτάδι. Θα δείτε επίσης και φόβο. Παρ’ όλ’ αυτά δε χρειάζεται να γίνουν μέρος της δικής σας πραγματικότητας εκτός αν το επιλέξετε. Ας μιλήσουμε για ένα λεπτό σχετικά με τον φόβο και το σκοτάδι… και το κακό. Νομίζουμε πως είναι αρκετά χιουμοριστικό τ’ ότι ακόμη μερικοί ηγέτες σας χρησιμοποιούν τον όρο «κακό». Αυτό είναι ανόητο, καθώς κοιτιούνται στον καθρέπτη όταν το λένε. Μπορεί το δεξί χέρι ν’ αποκαλέσει το αριστερό «κακό;» Δε δουλεύει έτσι. Λοιπόν, τί είναι κακό; Τί είναι σκοτάδι και τί φόβος; Αυτό είναι που επιθυμούμε να υπογραμμίσουμε σήμερα, επειδή προχωράτε μπροστά στη δική σας εξέλιξη και αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε το σκοτάδι, τον φόβο, τη μοναξιά και την έλλειψη υποστήριξης διαφορετική από αυτή που είχατε μέχρι στιγμής. Εδώ στεκόσαστε σήμερα – εδώ στην άκρη της πόρτας που ανοίγει. Έχει προβλεφθεί αυτό.

Πολλοί από εσάς έχετε ένα κομμάτι της ιστορίας που υπογραμμίζει ότι το έχετε φέρει μαζί σας για παν ενδεχόμενο από την Εστία. Είναι πιο ξεκάθαρη η αποκάλυψή του καθώς τα ιερά σας συμβόλαια έχουν προωθηθεί. Γι’ αυτό τόσοι πολλοί από εσάς προχωράτε με ταχύτητα φωτός τώρα και είναι μια τρομακτική προοπτική για τους περισσότερους. Πολλοί από εσάς θα δείτε σκοτάδι. Ελπίζουμε να υιοθετήσετε τη δική μας προοπτική σε αυτό επειδή ο ενδυναμωμένος άνθρωπος αντιλαμβάνεται το σκοτάδι διαφορετικά. Βλέπει τον φόβο διαφορετικά. Δεν είναι σωστό ούτε λάθος. Δεν είναι μαύρο ούτε λευκό. Δεν είναι καλό ή κακό. Αυτό είναι οι πολικότητες που που μπερδεύουν τους ανθρώπους σε αυτό το σημείο. Αυτό που σας ζητάμε σήμερα είναι, πώς επιθυμείτε να δείτε τον κόσμο; Το ίδιο σκοτάδι μπορείτε να το δείτε ως ευκαιρία για φως. Αυτό το ίδιο σκοτάδι μπορείτε να το δείτε ως μία καινούρια αρένα για εσάς καθώς η πόρτα ανοίγει. Αυτές είναι οι ευκαιρίες για τους Εργάτες του Φωτός, να λάμψουν το φως τους με νέους ενεργειακούς τρόπους.

Το σκοτάδι είναι απλά η έλλειψη του φωτός

Το σκοτάδι είναι απλά η έλειψη φωτός… αν μπλοκάρετε τον ήλιο με το ένα σας χέρι, μία σκιά θα εμφανιστεί στο έδαφος. Οι καλλιτέχνες βλέπουν αυτές τι σκιές και λένε «Ω, μπορώ να κάνω ένα σωρό πράγματα με αυτές!». Οι φωτογράφοι βλέπουν την σκιά και λένε «Δε θα ήταν καταπληκτικό αν μπορούσα να τη φωτογραφίσω;». Πολλοί από εσάς βλέπετε τις σκιές και λέτε «Ω, αυτό είναι σκοτάδι κι εγώ επιλέγω μόνο το φως να φωτίσει τη ζωή μου». Υπάρχουν ακόμη στιγμές όπου τρέχετε μακριά από το σκοτάδι που στη πραγματικότητα βρίσκεται για να θρέψει το πνεύμα σας. Αγαπητοί, το σκοτάδι σας δίνει την ευκαιρία να λάμψετε το φως σας, την αυτοπεποίθησή σας, τη γνώση σας, το μέρος της Εστίας με έναν τρόπο που δεν το έχετε ξανακάνει ποτέ. Ναι, θα είναι τρομακτικό τη πρώτη φορά αλλά εν-θυμηθείτε ότι δεν είσαστε μόνοι. Κοιτάξτε γύρω σας αγαπητοί. Υπάρχει μια τεράστια οικογένεια που έχει αφυπνιστεί σε αυτή την ενέργεια τη συγκεκριμένη στιγμή. Αυτό δεν υπάρχει μόνο στο περιθώριο της κοινωνίας. Πολλά από τα συστήματα πεποίθησής σας εμπεριέχουν την αναζήτηση εκείνων που επικοινωνούν (channel) με οντότητες από την άλλη μεριά του πέπλου. Για κάποιους ανθρώπους, είναι πολύ σκοτεινό και τρομακτικό να το κάνουν γιατί έτσι είναι η προοπτική τους στο θέμα αυτό. Παρά την πίστη τους ότι κανένας δεν έχει έλεγχο πάνω σε αυτές εκτός αν το επιλέξουν και απλά ακούσουν τις δυνατότητες, αντίθετα επιλέγουν αντί αυτού να υποστηρίξουν μία θέση στην αντίθεση ή στο φόβο. Σας λέμε ότι αυτές τις δυνατότητες δε θα τις φέρνουν μόνο εκείνοι που κάνουν channeling, ή οι εμπνευσμένοι συγγραφείς ή οι οραματιστές. Θα εμφανίζονται στη καθημερινή ζωή παντού κι εκεί είναι που η μαγεία θα συμβαίνει.

Δε θα το δείτε να συμβαίνει αυτό μία μέρα και όλοι ξαφνικά να ξυπνάνε από το όνειρο ή θα δείτε κάποια ιστορία στις ειδήσεις σχετικά με τ’ ότι το φως ήρθε στη Γη. Θα γίνει σταδιακά όπου τα φίλτρα στην ανθρωπότητα σιωπηλά, μέσα από διάφορες πηγές, θ’ αγγίξουν την κρίσιμη μάζα, όταν αυτή θ’ αγγίξει φυσικά το επίπεδο της γενικής συνειδητοποίησης. Είναι διαφορετικό αυτή τη στιγμή και αν κοιτάξετε αυτές τις ευκαιρίες για φως, θα δείτε πράγματα που ποτέ δεν ονειρευτήκατε ότι ήταν δυνατόν να συμβούν στον σημερινό σας κόσμο. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε δώσει διάφορες μορφές θεραπείας και θα έρθουν κι άλλες πολλές αυτή τη στιγμή. Τα καλά νέα είναι πως όλες θα λειτουργήσουν. Τα άσχημα νέα είναι ότι θα πρέπει εσείς ν’ ανακαλύψετε ποια απ’ όλες θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς. Λοιπόν, γιατί υπάρχει η θεραπεία; Για να μπορέσετε να φέρετε το φως που θα κάνει τη δουλειά σας, είναι απαραίτητο να απελευθερώσετε τους δικούς σας περιορισμούς σε αυτό το φως. Σημειώστε ότι έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό με τη δουλειά μας για να φτάσουμε μαζί σας σε αυτό το σημείο. Είναι η θεραπεία και η εκκαθάριση των ενεργειακών δομών έτσι ώστε να μπορέσετε να δεθείτε, ως πνεύμα, ολοκληρωτικά με το φυσικό σας σώμα. Είναι δύσκολο, γιατί τα πνεύματα δεν έχουν φυσικά σώματα. Το πνεύμα σας προσποιείται ότι έχει την ανθρώπινη εμπειρία αυτή τη στιγμή και αυτό είναι που επιθυμείτε να φέρετε αυτή τη στιγμή, την ανθρώπινη εμπειρία. Εμπεριέχει φως και σκοτάδι. Εμπεριέχει θλίψη. Εμπεριέχει το να βρείτε την ομορφιά μέσα στο σκοτάδι.

Ενεργοποίηση του δικτύου φωτός

Οι άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη, προσπαθούν ν’ αποφύγουν τη θλίψη, τις δυσκολίες και τις σκοτεινές ενέργειες. Παρ’ όλ’ αυτά, σας λέμε ότι η περισσότερη μουσική στον πλανήτη έχει εμπνευστεί από αυτές τις σκοτεινές ενέργειες. Η περισσότερη ομορφιά που πραγματικά βρίσκετε προέρχεται από τις σκιές που κρύβουν το φως μ’ έναν συγκεκριμένο τρόπο. Το να βρείτε την ομορφιά στο σκοτάδι θα είναι ένας ρόλος – κλειδί ως ενδυναμωμένα πλάσματα και Εργάτες του Φωτός. Το να βρείτε αυτές τις ευκαιρίες για φως, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα χέρια όλων των ανθρώπων. Έχετε θέσει τους εαυτούς σας σε θέσεις – κλειδιά σε όλο τον κόσμο για να βρίσκεστε εδώ τη κατάλληλη στιγμή με τη κατάλληλη ενέργεια. Το έχετε δημιουργήσει. Είσαστε εδώ! Είναι η σωστή ώρα και τώρα σας ζητάμε να κοιτάξετε στο σκοτάδι και να βρείτε αυτή την ομορφιά που κρατάει. Κοιτάξτε τους περιορισμούς και τις αρνητικότητες, τα τρομερά πράγματα που συμβαίνουν στις ειδήσεις σας. Δείτε τα ως ευκαιρίες για φως, επειδή αυτά είναι τα πράγματα που θα είναι καθοριστικά για την επόμενη ενσάρκωσή σας εδώ σε φυσικά σώματα. Έχετε ανα-γεννηθεί ακόμη κι αυτή τη στιγμή. Αυτή είναι και η διαδικασία επανα-καλωδίωσης σε πολλά επίπεδα.

Κρατήστε στο μυαλό σας ότι καθώς το κάνετε αυτό δεν βρισκόσαστε καθόλου μέσα σε φυσικά σώματα. Πολλοί από εσάς έχετε κάνει στην άκρη τα φυσικά σας υλικά και έχετε αρνηθεί αυτά τα μέρη καθώς θέλετε να είσαστε πνεύματα. Σας λέμε, παρ’ ολ’ αυτά, ότι στην πραγματικότητα δεν έχετε κανένα πρόβλημα να είσαστε πνεύματα. Το να είσαστε άνθρωποι είναι το πρόβλημα. Είσαστε εδώ ως πνεύματα που έχετε μιαν ανθρώπινη εμπειρία κι αυτό εμπεριέχει φως και σκοτάδι, αποτυχία κι επιτυχία. Αυτά είναι μόνο ταμπέλες που τοποθετούνται πάνω σας κατά τη διάρκεια του ταξικού σας καθώς προχωράτε αλλά δε σημαίνουν τίποτα όταν έρθετε στην Εστία. Τα κομμάτια που θα εν-θυμηθείτε θα είναι πώς να βρείτε την ομορφιά στο σκοτάδι, πώς να βρείτε το δικό σας κομμάτι στον κόσμο και να το μοιραστείτε. Αυτό είναι το κομμάτι που ήρθατε να κάνετε και τώρα σας λέμε ότι ήρθε η ώρα.

Το ολόγραμμα της Τρίτης Γης

Υπάρχει μια ολική επανα-δουλειά σε πολλά γεγονότα που θα συμβούν μέσα στα επόμενα 7 με 10 χρόνια. Ως ένα αποτέλεσμα, θα είναι ένα ολόγραμμα φωτός που θα επανακαλύψει το αρχικό ολόγραμμα της Γης. Η Τρίτη Γη που έχετε δημιουργήσει μέσα από τις δικές σας σκέψεις και διαδικασίες, έχει δημιουργήσει ένα ολόγραμμα που θα επανακαλύψει το αρχικό ολόγραμμα της Γης. Καθώς αυτό αρχίζει να συμβαίνει, οργανώσεις, συγκεντρώσεις ψυχών που δεν βρίσκονται σε αρμονία σε αυτό το στάδιο, θ’ αρχίζουν να διαλύονται και να θρυμματίζονται. Μερικά συστήματα δε θα τα καταφέρουν από το ένα επίπεδο στο άλλο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κατάρρευση. Σχεδόν με τον ίδιο τρόπο θα δείτε ότι καθώς ένα σύστημα φεύγει, ένα άλλο έρχεται να πάρει τη θέση του, όπως θα γίνει και με το οικονομικό σύστημα. Απλά θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τις πιθανότητες, καθώς θα τις δημιουργήσετε. Όταν προσδοκείτε σ’ ένα θαύμα, συμβαίνει.

Σας λέμε ότι είναι πιο δύσκολο να το κάνετε καθώς οι ιδέες σας και η τοποθέτησή σας απέναντι στα θαύματα θέτουν περιορισμούς στο μεγαλείο του πνεύματος. Πολλές φορές όταν λέτε «θέλω αυτό οπότε πρέπει να είμαι συγκεκριμένος. Πρέπει να πω ακριβώς πώς το θέλω, ν’ αναφέρω το χρώμα, πόσο θα κοστίσει και όλες τις λεπτομέρειες». Όμως το να προκαθορίζετε είναι παλιά ενέργεια. Στη πραγματικότητα περιορίζετε το μεγαλείο του πνεύματος στα όνειρά σας όταν είσαστε συγκεκριμένοι. Αισθανθείτε την αίσθηση της καρδιάς σας γύρω από τη δημιουργία σας και αφήστε το πνεύμα να το ολοκληρώσει για εσάς, επειδή θα το ολοκληρώσει με τρόπους που θα ωριμάσουν μαζί σας και όχι περιορισμένο από τα συστήματα πεποίθησή σας. Αυτές είναι οι δυνατότητες που αρχίζουν να συμβαίνουν σ’ εσάς αυτή τη στιγμή.

Δεν είσαστε εξοικειωμένοι να βλέπετε τη καθημερινή αρνητικότητα στα νέα ως ευκαιρίες για να διαχέετε φως, οπότε αυτό το μήνυμα θα είναι δύσκολο για κάποιους. Αν απλά μπορείτε να βαδίσετε προς τη κατεύθυνση και κοιτάξετε γι’ αυτές τις δυνατότητες κι ευκαιρίες, θα βρείτε τον Ουρανό να δημιουργείται στη Γη καθώς μιλάτε. Αυτό είναι το νέο ολόγραμμα της Γης, προς αυτό προχωράτε. Θα δείτε επίσης πολλούς που θα έρθουν στη πρώτη γραμμή αυτές τις δύσκολες στιγμές, που θα έχουν συγκεκριμένο αίτημα να είναι οι νέοι θεραπευτές με «τις» απαντήσεις. Παρακαλούμε καταλάβετε ότι καθώς προχωράτε μπροστά δε θα χρειάζεστε ηγέτες να σας καθοδηγούν με τρόπους που κάποτε έκαναν. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε το είδος των ηγετών που είχατε στον πλανήτη. Είναι η ώρα για εσάς να πάρετε τη δύναμη μόνοι σας, στη δική σας πραγματικότητα πρώτα και μετά οι ηγέτες να δουν τί χρειάζεστε για υποστήριξη. Αυτές είναι οι δυνατότητες και η κατεύθυνση της ανθρωπότητας πηγαίνει προς τα εκεί αυτή τη στιγμή.

Μία επισκόπηση

Καθώς όλοι σας αλλάζετε την εξελικτική δομή σας, προχωράτε περισσότερο προς αυτό που ήρθατε να κάνετε και ανυψώνετε σε συλλογικό επίπεδο τις δονήσεις της ανθρωπότητας σε όλα τα επίπεδα. Σας το λέμε, σας παρακολουθούμε. Βλέπουμε τις στιγμές που έχετε κλάψει επειδή αισθανόσαστε μόνοι και τους λίγους που το κατάλαβαν και σας εμψύχωσαν. Βλέπουμε τις στιγμές που νομίζετε πως δεν έχετε τίποτα περισσότερο να πείτε και όλα τα όνειρα που έχετε σχετικά με κάτι σημαντικό που ήρθατε να κάνετε εδώ. Ακόμη δε μπορείτε να δείτε τις σχετικές αποδείξεις, δε μπορείτε να δείτε την υποστήριξη που υπάρχει εδώ για εσάς. Σας βλέπουμε όλες τις στιγμές που δε πιστεύετε στον εαυτό σας και λέμε τί υπέροχη ανθρώπινη εμπειρία είναι αυτή που έχετε. Πιστεύουμε ν’ απολαμβάνετε αυτή την ανθρώπινη εμπειρία αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι η ψυχή ποτέ δε πεθαίνει. Είσαστε αθάνατοι και ο κάθε ένας από σας μπορεί να λειτουργήσει σ’ ένα συνειδητοποιημένο επίπεδο ψυχής.

Δε μπορείτε να πληγωθείτε με τρόπους που νομίζετε πως μπορείτε. Για εμάς, μοιάζει σα να πηγαίνετε στη πίσω αυλή της Γης για να παίξετε. Υπάρχουν συγκεκριμένα παιχνίδια που μπορούν να σας πληγώσουν, παρ’ όλ’ αυτά δε περιορίζουμε από αυτά τα παιχνίδια. Υπάρχουν συγκεκριμένα παιχνίδια που μπορούν να σας βλάψουν, παρ’ όλ’ αυτά δε σας περιορίζουμε από αυτά τα παιχνίδια. Πηγαίνετε ν’ ανακαλύψετε τον εαυτό σας. Πηγαίνετε να παίξετε. Θα βρείτε το φως σας. Θα βρείτε το σκοτάδι. Θα βρείτε τη συγχώνευση του πνεύματος με τον άνθρωπο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος του επόμενου επιπέδου της δουλειάς – το να είσαστε πλήρως γειωμένοι με τη φυσική σας υπόσταση σημαίνει ότι το πνεύμα έχει δεθεί με τη φυσική σας υπόσταση. Αυτό είναι δύσκολο να το κάνετε επειδή δεν έχετε γεννηθεί κατά αυτόν τον τρόπο. Η πραγματικότητα είναι ότι ποτέ δε γεννηθήκατε. Απλά πήγατε από την μία ενέργεια στην επόμενη και πήρατε άλλη μορφή, επειδή καθώς ζείτε σ’ αυτή τη μορφή μεταβιβάζεστε στην επόμενη. Αυτό είναι κάτι που δεν υπάρχει σ’ αυτή τη μεριά του πέπλου. Η ψευδαίσθηση του χρόνου υπάρχει μόνο εδώ, έτσι είναι πιθανό για εσάς να εξερευνήσετε πολλά μονοπάτια καθώς η ψυχή σας παριστάνει τον άνθρωπο. Η μόνη μας ανησυχία είναι ότι οι πεποιθήσεις σας και η κρίση μπορούν να σας πούνε ότι κάτι είναι λάθος και να τοποθετήσετε ένα πεδίο πολικότητας του σωστού και του λάθους σε αυτό.  Δε μπορείτε να πέσετε όταν κουραστείτε και θα το εκτιμούσαμε αν σταματούσατε να προσπαθείτε τόσο πολύ.

Αγαπητοί, αυτό το γέλιο σας φέρνει πάντοτε στο κέντρο. Είναι η γλώσσα των αγγέλων. Είναι ο τρόπος που μιλάμε στην καρδιά σας. Εν-θυμηθείτε μας καθώς βλέπετε τοσκοτάδι. Χαμογελάστε και γελάστε. Πηγαίνετε μέσα σε αυτό καθώς είναι μια ευκαιρία για φως.

Έρχεστε να καθίσετε σε αυτά τα δωμάτια. Έρχεστε για να έχετε μια ευκαιρία αλλαγής με τον τρόπο που εν-θυμάστε ποιοι είσαστε. Όσο περισσότερο αισθάνεστε κατά τη διάρκεια αυτών των σεμιναρίων μαζί μας, δεν μπορούμε να βρούμε λόγια ή ενέργεια που περιγράφει πόσα πολλά σημαίνουν για εμάς που είσαστε εδώ και ακούτε. Αυτό δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ. Είσαστε οι ενδυναμωμένοι άνθρωποι που κινούνται μπροστά και σας τιμάμε πολύ περισσότερο απ’ όσο γνωρίζετε. Να είσαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είσαστε οι εκλεκτοί. Έχετε επιλέξει να παριστάνετε τους ανθρώπους. Απολαύστε τη διαδρομή.

Είναι η μεγαλύτερή μας τιμή να σας αφήσουμε με αυτές τις τρεις απλές ενθυμήσεις. Να φέρεστε μεταξύ σας με τον μεγαλύτερο σεβασμό. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!