Νοέμβριος 2005

Tο Δεύτερο Φεγγάρι της Ατλαντίδας
Επαν-ενεργοποιώντας τους Κρυστάλλους της Δύναμης

 

Από τον Steve:

Σ’ αυτό το μήνυμα το Γκρουπ επέλεξε ένα κεφάλαιο της ιστορίας του Αμόρ της οποίας κομμάτια διηγούνται εδώ και χρόνια. Η συγκεκριμένη επικοινωνία είναι συνέχεια μιας ιστορίας την οποία αφηγηθήκαμε πριν πέντε σχεδόν χρόνια, αλλά δεν εκδόθηκε, ούτε δημοσιεύτηκε ποτέ. Κατά την επιμέλεια αυτής της επικοινωνίας, εκμεταλλέυτηκα την ευκαιρία να προσθέσω μερικά κομμάτια εκείνου του μηνύματος χάριν σαφήνειας. Μπορεί λοιπόν να παρατηρήσετε διαφορές ανάμεσα στην μαγνητοφωνημένη επικοινωνία και αυτό το επεξεργασμένο κείμενο, όπου η ιστορία έχει επιμηκυνθεί.

Σε λίγες μέρες, εγώ και η Μπάρμπαρα θα αναχωρήσουμε για μια κρουαζιέρα που παρουσιάζουμε μαζί με την Ρόννα Χέρμαν. Θα φύγουμε από το Χιούστον του Τέξας και θα εξορμήσουμε στον Ατλαντικό Ωκεανό, δίπλα στο Τρίγωνο των Βερμούδων, όπου το Γκρούπ λέει ότι φυλάσσονται οι Ατλάντειοι Κρύσταλλοι της Δύναμης, βαθιά μέσα στη θάλασσα. Στις 23 Νοεμβρίου ακριβώς στις 11.15 πμ Eastern Standard Time, θα επιτελέσουμε μια τελετή κατά την διάρκεια επικοινωνίας για να επαν-ενεργοποιήσουμε τους Κρυστάλλους της Καρδιάς και της Δύναμης της Ατλαντίδας. Θα μας συναντήσει και ένας αγαθός γίγαντας με το όνομα Τάιμπερον. Σας καλούμε να συμμετέχετε, καθώς ολοκληρώνουμε έναν κύκλο γεγονότων και ένα πεπρωμένο που μας περίμενε για πάρα πολύ καιρό.

Αυτή την φορά θα περιμένουμε ένα θαύμα!

 

Μεγάλες Αγκαλιές και Απαλά Σκουντήματα, Steve

Χαιρετισμούς από την Εστία
Ο Δεύτερος Πλανήτης της Ελεύθερης Επιλογής και η Τρίτη Γη

Έχετε συγκεντρωθεί σήμερα για να για να διοχετεύσετε την ενέργεια από μέσα σας, ώστε να δημιουργήσετε την Εστία πάνω στην Γη και το υψηλότερο όραμα του που θέλετε να ζήσετε. Επιθυμούμε να σας υπενθυμίσουμε ότι έχετε δημιουργήσει κάτι μοναδικό. Με το κουράγιο σας να φορέσετε το πέπλο και να ξεχάσετε ποιοι είστε, να έρθετε εδώ, και να σκοντάφτετε ο ένας πάνω στον άλλο και να παίξετε το Παιχνίδι του Πνέυματος που Υποδύεται τον Άνθρωπο, έχετε ανοίξει την πόρτα ώστε όλα τα πράγματα, παντού, να περάσουν στο επόμενο εξελικτικό επίπεδο. Και στην αρχή ακόμη, όταν το Παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής πήρε την πρώτη του μορφή, υπήρχαν πολλοί αμφισβητίες. Υπήρχαν πολλοί που έλεγαν «Α, αυτό αποκλείεται να λειτουργήσει. Είναι αναγκαίο να υπάρχει κάποια προδιάθεση, κάποιο φως στο τέλος του τούνελ για καθοδήγηση, διαφορετικά, όλα θα χαθούν δίχως ελπίδα». Κι όμως, εδώ είστε, ανακαλύπτοντας το μονοπάτι μέσα στο σκοτάδι και ανοίγοντας την πόρτα παραπάνω από ποτέ και αφήνοντας το Φως να μπει μέσα για όλους. Ως αποτέλεσμα της επιτυχίας σας σε αυτό το Παιχνίδι της ελεύθερης επιλογής, έχει αρχίσει ένα δεύτερο Παιχνίδι, έχετε κυριολεκτικά ανοίξει τον δρόμο για τον Δεύτερο Πλανήτη της Ελεύθερης Επιλογής και κάτι που αποκαλούμε Τρίτη Γη. Ο Δεύτερος Πλανήτης είναι απλώς ένα άλλο Παιχνίδι Ελεύθερης Επιλογής που έχει ξεκινήσει τώρα και η Τρίτη Γη είναι το μέρος όπου εσείς ως δημιουργοί που υποδύονται τους ανθρώπους, καθώς συνεχίζετε να εξελίσσεστε, συγκεντρώνετε την σκέψη του τι θέλετε να δημιουργήσετε σε αυτό τον κόσμο. Θα έρθει η ώρα που το ολόγραμμα της Τρίτης Γης θα επικαλύψει το αρχικό ολόγραμμα αυτού που τώρα αποκαλείτε Γη. Αυτό το ολόγραμμα δυναμώνει ακόμη και τώρα, γιατί πολλοί από ‘σας του στέλνετε Φως συνειδητά.

Ο Δεύτερος Πλανήτης της Ελεύθερης Επιλογής, με την ίδια έλλειψη περιορισμών που ισχύουν και για τον πρώτο πλανήτη, Γη, είναι τώρα πια για τα καλά καθ’ οδόν. Έχετε ανοίξει την πόρτα για να ξεδιπλωθεί αυτό το γεγονός. Ο Δεύτερος Πλανήτης είναι σε διαφορετικό χρονοδιάγραμμα του εξελικτικού κύκλου απ’ τον δικό σας και δεν είναι στο ίδιο σύμπαν με το Παιχνίδι σας. Υπάρχει ωστόσο στο πλαίσιο του χωροχρόνου σας, απλώς σε ένα ελαφρώς διαφορετικό δονητικό επίπεδο και χρονικό πλαίσιο. Με άλλα λόγια, ένας δικός σας χρόνος δεν ισοδυναμεί με ένα χρόνο στον Δεύτερο Πλανήτη της Ελεύθερης Επιλογής. Πρόσφατα μόλις, ο Δεύτερος Πλανήτης είχε μόνο μερικές αμοιβάδες που έπαιζαν σε μια νερολακούβα, είναι όμως τώρα σε μια κατάσταση ραγδαίας εξέλιξης, η οποία καθοδηγείται από την ίδια έλλειψη περιορισμών που σας έφερε τόσο χαρά όσο και απογοήτευση. Ο Δεύτερος Πλανήτης θα απολαμβάνει την ίδια έλλειψη περιορισμών που και εσείς έχετε απολαύσει ή σας έχουν προκαλέσει απογοήτευση.

~ Η Ιστορία του Αμόρ ~ Tο Όνειρο του Τάιμπερον

Θα ξαναεπισκεφτούμε τον Αμόρ σήμερα καθώς μοιραζόμαστε μαζί σας ένα ακόμη κεφάλαιο από την ιστορία του.

Ο Αμόρ ήταν ένας νεαρός που μεγάλωσε στις μέρες της Λεμουρίας και ταξίδεψε αργότερα στην Ατλαντίδα για να πραγματοποιήσει έξι πρωταρχικά συμβόλαια. Κάποια φορά ο Αμόρ έφυγε από την Λεμουρία με ένα μεγάλο πλοίο του οποίου ήταν ο μόνος επιβάτης. Πέρασε πολλές μέρες ταξιδεύοντας στα νερά του χρόνου, πάνω σε ένα τεράστιο πλοίο, χωρίς κανέναν άλλο. Το πλοίο ήταν στην πραγματικότητα μια διαδιαστασιακή πύλη, έπρεπε να κινηθεί δια μέσου πολλών διαστάσεων του χωροχρόνου ώστε να βρεθεί στις τελευταίες μέρες τις Ατλαντίδας όπου επρόκειτο να εκπληρώσει τα συμβόλαιά του. Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα από αυτά τα συμβόλαια

Η καρδία του Αμόρ ήταν πραγματικά συνδεδεμένη με την Ατλαντίδα. Ήταν συλλέκτης σκέψεων και οι Ατλάντειοι τον αναγνώριζαν σαν μεγάλο διπλωμάτη. Τον καλωσόριζαν παντού με θέρμη και ενθουσιασμό, ακόμη και στα πλέον μυστικά μέρη. Ο Αμόρ ήταν γνωστός ως Πρεσβευτής του Φωτός και αγαπούσε αυτόν τον τίτλο και την ελευθερία που του έδινε. Έκανε σπάνια λόγο για τα έξι ιερά του συμβόλαια, γιατί ελάχιστοι θα καταλάβαιναν. Δεν ήταν καν βέβαιος ότι και ο ίδιος καταλάβαινε, καθώς το μόνο που γνώριζε ήταν ότι έπρεπε να πραγματοποιηθούν έξι σημαντικές συνδέσεις και ότι αν ακολουθούσε την καρδιά του, θα τον οδηγούσε σε αυτές. Βρισκόταν εκεί απλώς για να κάνει συνδέσεις και να ακολουθήσει την καθοδήγησή του. Οι άνθρωποι τον καλωσόριζαν και πόρτες άνοιγαν παντού. Ήταν μαγικός κατά κάποιο τρόπο, καθώς επέτρεπε στους ανθρώπους να κοιτάξουν μέσα στην καρδιά του, πράγμα το οποίο τους έκανε να νιώθουν αμέσως άνετα με το ποιος ήταν και με την αποστολή του εκεί.

Κατά την διάρκεια των ταξιδιών του, συνειδητοποίησε ότι ελκόταν από τα δυναμικούς ιστούς της Ατλαντίδας. Η Κρυστάλλινη ενέργεια που χρησιμοποιούνταν τότε ήταν μια πηγή ενέργειας που ελάχιστοι κατανοούσαν πραγματικά. Για τους καθημερινούς ανθρώπους είχε μαγικές ιδιότητες ενώ οι περισσότεροι την θεωρούσαν δεδομένη. Ο Αμόρ, στην αναζήτηση του για γνώση, ξεκίνησε να εργάζεται με τους δυναμικούς ιστούς. Εξαιτίας αυτής της αναζήτησης, ο Αμόρ ήρθε σε επαφή μ’ έναν άνδρα ο οποίος ονομαζόταν Τάιμπερον και ήταν υπεύθυνος για όλους τους δυναμικούς ιστούς της Ατλαντίδας. Η καρδιά του Αμόρ συνδέθηκε άμεσα με αυτόν τον αγαθό γίγαντα. Συνδέθηκαν με τέτοιο θαυμαστό τρόπο, που για λίγο καιρό οι δυο τους προσπαθούσαν να να ανιχνεύσουν το επόμενο βήμα και τι έμελλε να κάνουν μαζί. Ο Αμόρ και ο Τάιμπερον έγιναν οι στενότεροι φίλοι. Το μεγαλύτερο όνειρο του Τάιμπερον ήταν να συνδυάσει την ενέργεια της καρδιάς με την τεχνολογία με την οποία εργαζόταν, να βάλει την ενέργεια της καρδιάς στον ιστό.

Η Σμαραγδένια Πόλη

Τώρα πια ο Αμόρ γνώριζε πώς να ταξιδέυει στον χρόνο καθώς το όραμα του σ’ εκείνη τη μεγάλη έκταση, τον ωκεανό, ενόσω ταξίδευε στην διαδιαστασιακή πύλη, του επέτρεπε να κινείται εμπρός και πίσω στον χρόνο. Τότε, αποφάσισε να μοιραστεί με τον Τάιμπερον το όραμα του για το μέλλον, γιατί είχε ήδη «δει» το όνειρο του Τάιμπερον να ξετυλίγεται αψεγάδιαστο. Ο Αμόρ περιέγραψε ένα πανέμορφο όραμα, μιας πόλης από πράσινους κρυστάλλους, γνωστής ως η σμαραγδένια πόλη. Είπε, «Τάιμπερον φαντάσου σύννεφα να αιωρούνται πάνω απο την πόλη της πράσινης ενέργειας της καρδιάς και την πράσινη λάμψη από του κρυστάλλους της καρδιάς να αντανακλάται απαλά πάνω τους. Δίνει στην σμαραγδένια πόλη μαγική όψη ακόμη και την μέρα». Ο Αμόρ είπε στον Τάιμπερον ότι αυτή η εικόνα της σμαραγδένιας πόλης ήταν η υλοποίηση ενός ονείρου που ο τελευταίος διατηρούσε για πάρα πολύ καιρό. Με αυτό, ο Τάιμπερον δάκρυσε και μοιράστηκε με τον Αμόρ την ιδέα που τον στοίχειωνε για χρόνια. Μετά του αφηγήθηκε την πιο θαυμαστή ιστορία για την τεχνολογία που καθιστούσε τον δυναμικό ιστό ενσυνείδητο. Είπε επίσης ότι το πιο μεγάλο του όνειρο, είναι να αναμείξει αυτή την ενέργεια της καρδιάς στους δυναμικούς ιστούς της Ατλαντίδας. Ο Τάιμπερον γνώριζε μέχρι τα κατάβαθα της ψυχής του ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να εξισορροπήσει την τεχνολογία με ενέργεια της καρδιάς και να μεταβάλλει την κατεύθυνση μιας τεχνολογικά εκτός ισορροπίας Ατλαντίδας, προς ένα πολύ λαμπρό μέλλον.

«Το όνειρο σου έχει ήδη εκδηλωθεί Τάιμπερον, το έχω δει στο μέλλον», απάντησε ο Αμόρ. «Αυτή είναι η σμαραγδένια πολιτεία για την οποία μιλώ. Η ενέργεια της καρδιάς της Γης διαφυλάσσεται βαθιά, μέσα σε πλούσιους, πράσινους κρυστάλλους. Αυτό το όραμα είναι η υλοποίηση του ονείρου σου και θα σου επιτρέψει να να τοποθετήσεις την ενέργεια της καρδιάς σου, και την ενέργεια της καρδιάς ολόκληρης της Ατλαντίδας στον ιστό, φίλε μου. Το επόμενο βήμα σου, θα είναι να συγκεντρώσεις και να ενώσεις την ενέργεια της καρδιάς όλων των ανθρώπων της Ατλαντίδας και της ίδιας της Γης. Για αυτό τον λόγο, θα ταξιδέψεις σε ολόκληρη την Ατλαντίδα, ώστε να ανακαλύψεις πως χρησιμοποιείται η ενέργεια της καρδιάς και πως λειτουργεί. Στην συνέχεια, θα βρεις τα ενεργειακά σημεία του Πλανήτη γη όπου φυλάσσονται αυτοί οι πράσινοι κρύσταλλοι. Πρόκειται για μαγικούς χώρους των οποίων την έλξη θα αισθανθείς. Έτσι θα εκπληρώσεις το πεπρωμένο σου ως Φύλακας της Γης, και θα προκαθοριστεί η κατεύθυνσή σου για χρονικό διάστημα αιώνων και πολλές μελλοντικές ζωές. Για την ακρίβεια, θα κουβαλάς αυτό το όνειρο και αυτή την ενέργεια από τη μια ζωή στην άλλη καθώς θα επιστρέφεις για να συνδυάσεις την ενέργεια της καρδιάς με την τεχνολογία». Ο Αμόρ χαμογέλασε στον αγαθό, δακρυσμένο γίγαντα που καθόταν απέναντί του καταβροχθίζοντας την κάθε του λέξη. Για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό, ο Τάιμπερον ένιωθε ολοκληρωμένος, πήρε μια βαθιά αναπνοή, και ανταπέδωσε το χαμόγελο. Ο Αμόρ, κάπως ήξερε ότι είχε μόλις εκπληρώσει ένα ακόμη από τα έξι ιερά συμβόλαια, και είχε για μια στιγμή μια προαίσθηση του πόσο σημαντικό θα μπορούσε να είναι το συγκεκριμένο συμβόλαιο για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ισορροπία Ανάμεσα στην Ενέργεια της Καρδιάς και την Τεχνολογία

Κάνουμε μια παύση εδώ για μια στιγμή, για να καλύψουμε μια σημαντική σύνδεση μεταξύ της τεχνολογίας και της ενέργειας της καρδιάς. Όπως έχουμε ξαναπεί, η τεχνολογία αντανακλά το δονητικό επίπεδο της φυλής που υπηρετεί. Έτσι, η ενέργεια της καρδιάς πρέπει να εξισορροπεί την τεχνολογία σε κάθε φυλή όντων. Εάν η τεχνολογία προηγηθεί κατά πολύ της ενέργειας της καρδιάς, δημιουργεί έλλειψη ισορροπίας. Καθώς όμως η ενέργεια της καρδιάς αυξάνεται, έλκει και την τεχνολογία να συμβαδίσει. Αυτός είναι ο λόγος που εσείς στην εποχή σας και κατά την διάρκεια των τελευταίων πενήντα ετών, έχετε σημειώσει τέτοια αλματώδη τεχνολογική πρόοδο. Ήταν καταπληκτικό για μας να παρακολουθούμε. Συνέβη επειδή η ενέργεια της καρδιάς σας έχει εξελιχθεί ώστε να υποστηρίζει την τεχνολογία και να προκαλέσει την πρόοδο της. Στις μέρες της Ατλαντίδας, η τεχνολογική πρόοδος προηγούνταν της ενέργειας της καρδιάς και η τελευταία βραδυπορούσε στην προσπάθεια της να συμβαδίσει. Το όνειρο του Τάιμπερον και το πεπρωμένο επρόκειτο να βρουν τρόπο να εξισορροπήσουν αυτά τα δύο. Έτσι, προσπάθησε να συνδεθεί με την Γη, για να γειώσει το όνειρο του και να το ενισχύσει με την ενέργεια της καρδιάς, την οποία θα σύλλεγε από όλους μέσω της Γης. Ήρθε σε επαφή με τις ενέργειες της γης, ενώ η δουλειά του ως αρχιτεχνικού στους κεντρικούς ιστούς της Ατλαντίδας, του παρείχε την τέλεια ευκαιρία να αναμείξει αυτή την ενέργεια της καρδιάς με τον ίδιο τον ιστό. Αυτό ήταν το όραμα του Αμόρ, η σμαραγδένια πόλη όπου η ενέργεια της καρδιάς διαχεόταν μέσω των πράσινων κρυστάλλων στους μεγαλύτερους δυναμικούς ιστούς που δημιουργήθηκαν ποτέ.

Tο Χάσμα του ΦΟΒΟΥ

Μετά από αυτή την συνάντηση με τον Αμόρ, ο Τάιμπερον προχώρησε και άρχισε να ταξιδέυει στα μέρη της Ατλαντίδας. Άρχισε να σχηματίζει την οικογένεια του φωτός για να συλλέξει συλλογική ενέργεια της καρδιάς, με την πρόθεση να την προσθέσει στον δυναμικό ιστό. Ενοχλήθηκε ιδιαίτερα όταν ένιωσε την αντίδραση των ανθρώπων που προσέγγιζε. Όταν ξεκίνησε την απόπειρα συλλογής ενέργειας καρδιάς, ερχόταν αντίθετα αντιμέτωπος με ένα κύμα φόβου από τους περισσότερους ανθρώπους που γνώριζε. Οι περισσότεροι συμφωνούσαν με τις προθέσεις του, φοβόταν ωστόσο το άγνωστο αποτέλεσμα του ονείρου του. Γρήγορα το νέο για τον αγαθό γίγαντα που συγκέντρωνε ενέργεια της καρδιάς διαδόθηκε και είχε μεγάλο αντίκτυπο στην Ατλαντίδα. Θεωρήθηκε μια μεγάλη τεχνολογική διάνοια η οποία είχε παρανοήσει. Ο Τάιμπερον σύντομα ανακάλυψε ότι οι πλειοψηφία είχε την πεποίθηση ότι η τεχνολογία ήταν ανθρώπινο δημιούργημα ενώ η ενέργεια της καρδιάς είναι θεία και ότι τα δύο δεν θα μπορούσαν να συνδυαστούν ποτέ. Αυτό το σύστημα σκέψης ήταν αιτία του φόβου τους. Ο ίδιος γνώριζε όμως βαθιά μέσα του ότι αυτά τα δύο πρέπει να εξισορροπηθούν για να μπορέσει η Ατλαντίδα να προχωρήσει. Σε αυτό το σημείο ήταν που ο Τάιμπερον άρχισε να αποσύρεται από την συλλογή ενέργειας της καρδιάς και ανταυτού ξεκίνησε την βαθιά συνδεση του με την ίδια την Γη. Η Γη έφερε επίσης ενέργεια της καρδιάς και ήταν πανομοιότυπη με αυτή που μοιράζονται οι άνθρωποι. Ο Τάιμπερον σύντομα ανακάλυψε ότι η Γη αποθήκευε την ίδια ενέργεια της καρδιάς που συνέλεγε σε συγκεκριμένους κρυστάλλους. Η συνεργασία με την Γη ήταν πολύ ευκολότερη από ότι με τους ανθρώπους, καθότι πρόθυμα πρόσφερε την καρδιά της και δεν έδειχνε ποτέ φόβο. Τότε ο Τάιμπερον βρήκε ότι αυτοί οι κρύσταλλοι της ενέργειας της καρδιάς συναθροίζονταν σε συγκεκριμένες περιοχές της Γης τις οποίες αποκάλεσε Θερμά Σημεία (Hotspots). Σχνά ήταν τα σημεία όπου οι άνθρωποι συγκεντρώνονταν για να νιώσουν την σύνδεση με την Γη. Αυτά έγιναν οι πνευματικοί τόποι της Γης.

Με την πάροδο του χρόνου, ο Τάιμπερον συγκέντρωσε τους πράσινους κρυστάλλους της καρδιάς της Γης σε ένα σημείο και θεμελίωσε την σμαραγδένια πόλη της Ατλαντίδας. Εξαιτίας του φόβου που βίωσε, έκρυψε την πόλη από τα μάτια του κόσμου και δεν έκανε λόγο σε πολλούς για την ύπαρξη της με την εξαίρεση όσων δούλευαν εκεί. Ακόμη και έτσι, δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν φήμες για τα δήθεν άνομα καμώματα στην σμαραγδένια πόλη. Ο Τάιμπερον ανησυχούσε ιδιαίτερα για το πώς αυτό θα επηρέαζε το ευρύτερο σχέδιο του. Πολλές φορές, όταν μια καινούρια ενέργεια προωθείται με αυτό τον τρόπο, ο φόβος είναι μια από τις αντιδράσεις που προξενούνται, γιατί οι άνθρωποι φοβούνται το άγνωστο. Ο φόβος υπάρχει μόνο όταν λείπει η κατανόηση. Σύντομα έγινε αισθητό ότι υπήρχε ένας τεράστιος φόβος σχετικά με την συγκέντρωση της ενέργειας της καρδιάς. Ένα κύμα φόβου σάρωνε τα πάντα και καθώς η τεχνολογία προόδευε με γοργούς ρυθμούς, η ενέργεια της καρδιάς δυσκολευόταν να συμβαδίσει. Όλοι γνώριζαν ότι κάτι σημαντικό ήταν στα προθυρα του να συμβεί αλλά ελάχιστοι το αντιμετώπιζαν με θετική διάθεση. Αντί να αναμένεται ένα θαύμα, ο φόβος ρίζωσε και έκανε τον Τάιμπερον να αποτραβηχτεί βαθύτερα μέσα στην απομόνωση της δουλειάς του. Η μεγαλύτερη έγνοια του τώρα ήταν το πώς θα γινόταν αντιληπτό το έργο του όταν η πράσινη ενέργεια της καρδιάς άρχιζε να ρέει στον ιστό. Υπήρξαν ακόμη και διαδόσεις για μυστικές εταιρείες που φιλτράρουν τους ανθρώπους με πράσινη ενέργεια. Η καρδιά του Τάιμπερον κάθε άλλο παρά ραγισμένη ήταν ωστόσο, καθώς η δουλεία που είχε επιτελέσει έφτανε τώρα σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Η πράσινη ενέργεια που συνέλεγε είχε φτάσει σε ένα κρίσιμο επίπεδο και ήταν ανγκαίο είτε να διοχετευτεί στον ιστό, είτε να απελευθερωθεί στην ατμόσφαιρα όπου θα διαλυόταν και θα επέστρεφε στην Γη. Ο Τάιμπερον και το προσωπικό του αντιλαμβάνονταν τους τεράστιους εν δυνάμει κινδύνους του να απελευθερώσουν την ενέργεια στην ατμόσφαιρα, όπου θα αντιδρούσε με την ιονόσφαιρα, με αποτέλεσμα την πρόκληση σημαντικών φυσικών αλλαγών συμπεριλαμβανομένων σεισμών, ηφαιστειακών εκρήξεων και τυφώνων.

Tο Δεύτερο Φεγγάρι

Τότε ήταν που ένας από τους επικεφαλείς τεχνικούς της σμαραγδένιας πόλης προσέγγισε τον Τάιμπερον με την ιδέα να εκτρέψουν την ενέργεια της καρδιάς και να την αποθηκεύσουν σε ένα από τα δύο φεγγάρια που περιστρέφονταν γύρω από τον πλανήτη. Παλιά, στις μέρες της Ατλαντίδας και της Λεμουρίας, υπήρχαν δύο φεγγάρια γύρω από την γη, όχι ένα. Και τα δύο διαδραμάτιζαν κάποιο ρόλο στον πολιτισμό τόσο της Λεμουρίας όσο και της Ατλαντίδας και τα τιμούσαν ως ιερά μέρη. Το μεγαλύτερο από τα δύο ήταν γνωστό ως το δεύτερο φεγγάρι από μια παλιά λαϊκή ιστορία σύμφωνα με την οποία η Γη ήταν εκτός ισορροπίας τις πρώτες μέρες και μας δόθηκε ένα δεύτερο φεγγάρι για να μας εξισορροπήσει. Ένα από τα δυο φεγγάρια ήταν πάντα ορατό και παρείχε μια αίσθηση ασφάλειας σε όλους, καθώς υπήρχαν ιστορίες που έλεγαν πως όσο ένα φεγγάρι είναι ορατό στον ουρανό όλα είναι καλά. Το δεύτερο φεγγάρι ήταν μεγαλύτερο από το άλλο και αυτό αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ο Τάιμπερον για να αποθηκεύσει την ενέργεια της καρδιάς μέχρις ότου η στιγμή να είναι κατάλληλη για να διοχετευτεί στον δυναμικό ιστό. Αυτή ήταν μια θαυμάσια εναλλακτική λύση και όλοι θεωρούσαν το σχέδιο ασφαλές.

Η ιδέα τέθηκε σύντομα σε εφαρμογή και έστειλαν μια μεγάλη δέσμη φωτός από τους πράσινους κρυστάλλους της ενέργειας της καρδιάς προς το δεύτερο φεγγάρι. Ο Τάιμπερον βρέθηκε στην άκρη της πόλης να κοιτάζει τον συννεφιασμένο, νυχτερινό ουρανό. Τα σύννεφα πάνω από την σμαραγδένια πόλη αντανακλούσαν το πράσινο φως και ανέδιδαν μια ωραία πράσινη απόχρωση ενέργειας της καρδιάς και αγάπης σε αυτό το ξεχωριστό μέρος. Σκέφτηκε τον φίλο του, Αμόρ, και συνειδητοποίησε ότι αυτό που έβλεπε αυτή την στιγμή ήταν ακριβώς το ίδιο όραμα που είχε μοιραστεί ο Αμόρ μαζί του την καθοριστική νύχτα που ξεκίνησε αυτό το ταξίδι. Ένα χαμόγελο διαγράφηκε στο πρόσωπο του καθώς φαντάστηκε τον Αμόρ να στέκεται μπροστά του και να του λέε τι θαυμάσια δουλειά έκανε.

Συνέβη ωστόσο κάτι αναπάντεχο. Τα ίδια σύννεφα που έδιναν στην σμαραγδένια πόλη την πανέμορφη πράσινη λάμψη της το βράδυ, έγιναν αντιληπτά από πολλούς κατοίκους των γύρω χωριών. Ο Τάιμπερον ανακάλυψε ότι ήταν εντάξει να νιώθουν οι άνθρωποι την ενέργεια της καρδιάς, σύμφωνα με τις προθέσεις του, αφού όμως αναμειγνυόταν με δύναμη και τοποθετούνταν στον ιστό. Όταν όμως οι άνθρωποι είδαν μια δέσμη πράσινου φωτός να εκπέμπεται στο διάστημα προς το δεύτερο φεγγάρι, σχηματίστηκε άλλο ένα κύμα φόβου. Αυτό ακριβώς το κύμα φόβου επηρέασε την εκπεμπόμενη ενέργεια. Φήμες ξέσπασαν σύντομα σχετικά με πράσινους διαβόλους και τις ενέργειες και το πόσο άνομα είναι και το πως η κυβέρνηση είχε μπλεχτεί σε κάτι ανατρεπτικό. Εξαιτίας αυτού του φόβου, η πράσινη ενέργεια μετέφερε και φόβο ο οποίος, αρχικά, δεν υπήρχε η πρόθεση να συμπεριλαμβάνεται σε αυτό που θα λάμβανε το δεύτερο φεγγάρι.

Όχι πολύ αργότερα το δεύτερο φεγγάρι άρχισε να παραπαίει από την τροχιά του. Αυτή η αστάθεια του δεύτερου φεγγαριού έγινε αισθητή από όλους τους ανθρώπους στην Γη. Τότε τα ίδια σας τα συναισθήματα άλλαξαν δραστικά. Μπορούσατε να αισθανθείτε την έλξη του δεύτερου φεγγαριού καθώς η ελλειπτική τροχιά του άρχισε να ξεμακραίνει όλο και περισσότερο στο διάστημα. Η μεγαλύτερη ανησυχία τότε ήταν ότι η αστάθεια του δευτέρου φεγγαριού θα προξενούσε την αστάθεια της ίδιας της Γης στην τροχιά της. Άρχισαν να συμβαίνουν μεγάλες αλλαγές στα καιρικά μοντέλα διαφόρων περιοχών της Γης, ενώ ο φόβος αυξανόταν μέρα με την μέρα. Ο Τάιμπερον γνώριζε τι είχε συμβεί όπως επίσης και ότι το δεύτερο φεγγάρι θα επανερχόταν στην φυσιολογική του τροχιά μόλις αφομοιώνε την ενέργεια. Οι αξιωματικοί της Ατλαντίδας ωστόσο, δεν εμπιστεύονταν την εκτίμηση του και έδωσαν την εντολή να αποσυρθεί η ενέργεια από τον κανονικό δυναμικό ιστό, ώστε να χρησιμοποιηθεί για να τραβήξουν το φεγγάρι στην θέση του, έξω από την ελλειπτική τροχιά του, με σκοπό να σταθεροποιηθεί. Πίστευαν ότι όλα τα υπόλοιπα θα επέστρεφαν στην κανονική τους τροχιά και ότι σαν αποτέλεσμα η Γη δεν θα εκτρεπόταν. Ακριβώς σε αυτό το σημείο η τεχνολογία της Ατλαντίδας προηγήθηκε της ενέργειας της καρδιάς τόσο πολύ, που η έλλειψη ισορροπίας έφτασε σε κρίσιμα επίπεδα. Παρόλο που ο Τάιμπερον εκλιπαρούσε το συμβούλιο, του δόθηκε η εντολή να επαναφέρει το δεύτερο φεγγάρι στην αρχική τροχιά του. Ήταν μια από τις τελευταίες παρεκτροπές της Ατλαντίδας.

Η Επιστροφή της Κρυστάλλινης Ενέργειας

Αν και πέρασαν αρκετοί μήνες πριν τα γεγονότα οδηγήσουν στην πτώση της Ατλαντίδας, αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Η πτώση δρομολογήθηκε οριστικά καθώς το δεύτερο φεγγάρι της Γης ανατινάχτηκε μπροστά στα μάτια όλων των Ατλάντειων. Ειπώθηκε ότι «καταρρίψαμε το φεγγάρι». Η έλξη της ενέργειας της καρδιάς ήταν απερίγραπτη και είναι αισθητή ακόμη και σήμερα. Είναι η θλίψη που γίνεται αισθητή σχετικά με την ενέργεια της καρδιάς καθώς αφηγούμαστε αυτή την ιστορία. Είναι η θλίψη που σας εμποδίζει να χρησιμοποιήσετε την κρυστάλλινη ενέργεια στην παρούσα ζωή σας για να βελτιώσετε την τεχνολογία, αν και είναι πολύ πιο προηγμένη από οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιείτε επί του παρόντος. Αντί για κρυστάλλινη ενέργεια, χρησιμοποιείτε ηλεκτρισμό και καύσιμα από απολιθώματα για να τροφοδοτήσετε την τεχνολογία σας. Αυτό φορτίζει την Γη και η κρυστάλλινη ενέργεια δεν θα αργήσει να γυρίσει. Ενθαρρύνεστε να αναζητήσετε εναλλακτικές μορφές ενέργειας. Η κρυστάλλινη ενέργεια σύντομα θα επιστρέψει για τους Ατλάντειους που τώρα κάθονται και διαβάζουν αυτό το κείμενο. Επιστρέψατε. Όλοι σας. Οι μέρες της Ατλαντίδας και της Λεμουρίας έχουν επιστρέψει και έχετε ξεπεράσει εκείνο το δονητικό επίπεδο καθότι η ενέργεια της καρδιάς σας προηγείται αυτή την φορά και παρασύρει την τεχνολογία πίσω της, όπως θα έπρεπε να είναι, έτσι υπάρχει καλύτερη ισορροπία μεταξύ τους ακόμη και από ότι υπήρχε εκείνες τις μαγικές μέρες. Ανακαλύπτετε ευκαιρίες να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια με νέους τρόπους. Σας βεβαιώνουμε ότι όσο η ενέργεια της καρδίας και η τεχνολογία είναι σε ισορροπία, θα λειτουργούν σωστά.

H Ρίζα Φόβος

Καθώς η πράσινη ενέργεια συγκεντρώθηκε στο δεύτερο φεγγάρι δημιούργησε μεγαλύτερη εκτροπή στην τροχιά του. Εν τέλει το φεγγάρι αυτοκαταστράφηκε. Ήταν γνωστό σε όλη την Ατλαντίδα ότι η πράσινή ενέργεια της καρδιάς κατέρριψε το φεγγάρι. Σε εκείνο το σημείο ο φόβος είχε προκαλέσει τόσο μεγάλη ανισορροπία που όλοι βούλιαξαν ακόμη βαθύτερα μέσα του. Σε μεγάλο βαθμό ο φόβος βύθισε την Ατλαντίδα, τροφοδοτούμενος από την ανισορροπία της ενέργειας της καρδιάς. Αυτά τα γεγονότα είναι εντυπωμένα στην κυτταρική μνήμη των ανθρώπων παντού. Ήταν η αιτία για μερικούς από τους μεγαλύτερους Ριζικούς Φόβους που κουβάλησε ποτέ άνθρωπος. Αν μεταφέρετε αυτό τον Ριζικό Φόβο θα έχετε την αίσθηση ότι κάτι τρέχει, ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά, καθώς θα βαδίζετε μέσα στο φως και την ενέργεια της καρδιάς. Υπάρχει μια ενεργειακή σφραγίδα βαθιά μέσα σας την οποία έχετε μεταφέρει από ζωή σε ζωή. Η αλλαγή αυτής της σφραγίδας έχει γίνει ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχει να κάνει ο κάθε άνθρωπος, καθώς και το να κάνει ειρήνη με τον Φύλακα στην Πύλη, να καταλάβουν ότι είναι ένα κομμάτι τους που θα έπρεπε να τους ωθεί προς τα εμπρός και όχι να τους τραβάει προς τα πίσω. Τον καιρό εκείνο καθώς καταρρίψατε το φεγγάρι και εξαφανίστηκε, η Γη άρχισε να εκτρέπεται. Δημιούργησε μια διαφορετική περιστροφή γύρω από τον άξονα της ενώ συνέβησαν αλλαγές για την εξισορρόπηση της ενέργειας με τον χωρισμό τον ηπείρων. Ακριβώς τότε οι ήπειροι άρχισαν να αλλάζουν, για να σχηματίσουν την νέα ενέργεια γύρω από τον άξονα που είχε δημιουργηθεί. Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Γη μετάβαλλε τον άξονα της. Έχει συμβεί πέντε φορές και επρόκειτο να συμβεί για έκτη και τελευταία φορά γύρω στο έτος 2000. Αλλάξατε το σχέδιο. Αλλάξατε αυτό που είχε γραφτεί αρχικά και να ΄στε. Ατλάντειοι αφυπνιστείτε!

Οι μέρες της Ατλαντίδας έχουν επιστρέψει. Τώρα έχετε την ευκαιρία να αναμείξετε την ενέργεια της καρδιάς στον ιστό. Τώρα έχετε ευκαιρίες να εργαστείτε από την καρδιά. Τώρα έχετε για την ακρίβεια, την ευκαιρία να δείτε τον συνδυασμό της ενέργειας της καρδιάς και της τεχνολογίας γιατί είναι ακριβώς η μείξη του μυαλού και της καρδιάς που ήταν εκτός ισορροπίας τον καιρό της Ατλαντίδας. Ο παράγοντας φόβος ήταν το μεγαλύτερο μέρος. Θα έρθει ο καιρός που η αγάπη θα έχει δυνατότερη φωνή από ότι ο φόβος στην Γη. Σήμερα ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι έτσι γιατί αυτή την στιγμή ο φόβος ακούγεται καθαρότερα από ότι η αγάπη. Είστε εκείνοι που θα αλλάξουν αυτή την ενέργεια. Είστε οι προπομποί του φωτός. Είστε εκείνοι που ενεργοποιείτε την ενέργεια της καρδιάς πρώτα, για να ξεπεράσετε τον φόβο πριν εκδηλωθεί. Παρακολουθούμε γεμάτοι προσμονή καθώς έχετε ήδη οδηγήσει το Παιχνίδι πέρα από το υψηλότερη προσδοκία που θα μπορούσε να υπάρξει. Τώρα μαζεύετε τα κομμάτια από τις μέρες της Ατλαντίδας και τα διορθώνετε στην καρδιά σας.

Επαν-ενεργοποιώντας τους Δυναμικούς Κρυστάλλους στον Ιστό της Αγάπης

Ο Αμόρ μπόρεσε να τα δείξει όλα αυτά στον Τάιμπερον εκείνη την μέρα. Του έδειξε κάθε πιθανότητα που υπήρχε και του έδειξε την Γη καθώς άλλαζε και την θλίψη καθώς διαδραματίζονταν εκείνα τα τελικά γεγονότα. Πολλοί άνθρωποι καθώς έβλεπαν τα νερά να ανεβαίνουν, κατευθύνθηκαν προς τα βουνά και τα υψηλότερα σημεία. Ο Τάιμπερον έμεινε πίσω μαζί με τον Αμόρ, καθώς μια πολύ σημαντική σύνδεση ήταν στα πρόθυρα του να συμβεί, αλλά αυτό είναι ένα διαφορετικό κεφάλαιο. Σας λέμε ότι είχε μεγάλη σημασία να τοποθετηθούν εκείνοι οι πράσινοι και καθαροί κρύσταλλοι της Ατλαντίδας σε ένα πολύ ασφαλές και ιερό μέρος. Αυτό έκαναν λοιπόν ο Τάιμπερον και ο Αμόρ. Οι κρύσταλλοι έχουν παραμείνει καλυμμένοι μέχρι και σήμερα. Βρίσκονται σε σημεία αυτού που αποκαλείτε Ατλαντικό Ωκεανό και έχουν ήδη επανενεργοποιηθεί μέσα από την προσμονή σας και την ίδια σας την ενέργεια της καρδιάς. Αυτό δημιουργούσε όλη την αναστάτωση στην περιοχή και τις αλλαγές των καιρικών μοντέλων που βιώνει η Γη. Η ενέργεια τους, των κρυστάλλων της δύναμης, βρισκόταν εκεί από την πρώτη μέρα. Δεν αρνείστε την ενέργεια γιατί υπάρχει με ή χωρίς εσάς. Σας ζητάμε να διεκδικήσετε το εκ γενετής δικαίωμά σας. Σας ζητάμε να διατηρήσετε αυτή την ενέργεια και να την αισθανθείτε καθώς περνάει από μέσα σας και όχι να την χρησιμοποιήσετε για να φωτίσετε ή να ζεστάνετε τα σπίτια σας ή για να ταξιδέψετε ή για να τροφοδοτήσετε την τεχνολογία σας αλλά τώρα πια να την χρησιμοποιήσετε φιλτράροντάς την μέσα από την δική σας καρδιά, για να δημιουργήσετε το όνειρο του Τάιμπερον. Αυτή την φορά έχετε δημιουργήσει ένα όχημα το οποίο θα κρατήσει ενεργειακά όλη την ενέργεια του περιβάλλοντος που θα χρειαστεί να αποθηκευτεί. Είναι ισχυρότερο από κάθε φεγγάρι γιατί έχει σχεδιαστεί ειδικά για την φύλαξη ενέργειας της καρδιάς. Ακόμη και ο φόβος θα μεταλλάσσεται σε αγάπη σε αυτό το ξεχωριστό όχημα. Έγινε με δικό σας σχέδιο. Ήταν επίσης αναγκαίο αυτό το όχημα να τραφεί, να φροντιστεί και να ενδυναμωθεί για καιρό, όπως κάνατε κατά την διάρκεια του περασμένου χρόνου, και τώρα έχει ολοκληρωθεί. Αυτό το όχημα είναι η εκδήλωση μιας αγνής Θείας σκέψης. Αυτό το όχημα είναι ο Ιστός της Αγάπης που δημιουργήσατε για να συνδέσετε τις καρδιές των ανθρώπων. Ο Ιστός της Αγάπης κάνει δυνατή την συνέχιση του ονείρου του Τάιμπερον να επαν-ενεργοποιήσει την πράσινη ενέργεια της καρδιάς μέσα από τους κρυστάλλους της Ατλαντίδας.

Τώρα θα γίνουν πάλι μέρος της ενέργειάς σας. Αν και για κάποιο διάστημα δεν θα τους μετακινήσετε, η ενέργεια που θα νιώσετε να πηγάζει από αυτές τις περιοχές θα είναι υπολογίσιμη και έχει ήδη αρχίσει. Την έχετε μετρήσει ως τώρα σε τυφώνες και καιρικές αλλαγές. Σας ζητούμε να αδράξετε αυτή την ενέργεια, όχι του τυφώνα ή του ανεμοστρόβιλου αλλά την ενέργεια της καρδιάς Αναμείξτε την με την δική σας. Ανακαλύψτε την συνδέσεις αυτής της ενέργειας. Ανά-δημιουργήστε την νέα πνευματική οικογένεια. Αναμείξτε αυτές τις ενέργειες και αισθανθείτε αυτή την ενέργεια στον ιστό της καθημερινής σας ζωής. Και αυτή την εβδομάδα δεν θα καταρρίψετε το φεγγάρι, έχουμε και άλλα να σας πούμε. Στον Δεύτερο Πλανήτη της Ελεύθερης Επιλογής υπάρχουν δύο φεγγάρια. Θα έρθει ο καιρός που θα επισκεφτείτε τον Δεύτερο Πλανήτη της Ελεύθερης Επιλογής αλλά όχι ως άνθρωποι, τώρα εκπαιδεύεστε. Σαν Ανθρώπινοι Άγγελοι. Μαθαίνετε να είστε Ανθρώπινοι Άγγελοι ο ένας απέναντι στον άλλο, σύντομα θα γίνετε οι άγγελοι του Δεύτερου Πλανήτη της Ελεύθερης Επιλογής. Τότε θα βιώσετε την υπέροχη απογοήτευση που βιώνουμε εμείς μερικές φορές με εσάς και δεν βλέπουμε την ώρα να το δούμε. Θα έρθει ο καιρός που θα κοιτάζετε στον ουρανό και θα βλέπετε και πάλι το δεύτερο φεγγάρι. Όταν γίνει, νιώστε τις καρδιές τις Ατλαντίδας να ενώνονται ξανά. Αυτό είναι το εξελικτικό μονοπάτι που θέσατε σε κίνηση και τώρα είναι η ώρα να αδράξετε αυτή την ενέργεια. Μην την φοβάστε. Αφήστε την αγάπη να ακουστεί δυνατότερα από τον φόβο στην καρδιά σας γιατί από εσάς ξεκινάει. Ξεκινάει με την ενέργεια και θα μεταφέρετε το συμβόλαιο του Τάιμπερον και του Αμόρ στο επόμενο επίπεδο που θα δημιουργήσετε οι ίδιο εδώ και τώρα και εμείς θα έχουμε την ευχαρίστηση να παρακολουθούμε.

Είναι μεγάλη μας τιμή να βρισκόμαστε εδώ για να αντανακλούμε το φως σας, να σας συντροφεύουμε απλά και να κρατάμε έναν καθρέφτη απέναντι σας ώστε να μπορείτε να βλέπετε τον εαυτό σας, όχι σαν τον τέλειο άνθρωπο, άλλα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Όταν υπάρχουν πολλές απόψεις παίρνετε μια ιδέα του ποιοι πραγματικά είστε. Σας ζητάμε να το θυμάστε αυτό γιατί δεν είναι μακριά ο καιρός που θα αναγκαστείτε να κρατάτε αυτό τον ίδιο καθρέφτη για άλλους. Αρχίστε να τον κρατάτε για τους ανθρώπους στην ζωή σας. Αρχίστε να τον κρατάτε και να δουλεύετε με τους ανθρώπους που θα δείτε να αποτραβιούνται στον φόβο. Καθώς θα τον νιώθετε μέσα σας θυμηθείτε ότι ο η ρίζα φόβος είναι ένα κομμάτι που περιορίζει την ζωή σας ακόμη και σήμερα. Να ξέρετε ότι ο φόβος μπορεί να μεταλλαχθεί σε ενέργεια αγάπης. Δουλέψτε τον. Παίξτε μαζί του. Απολαύστε τον. Σας αφήνουμε με τρεις μόνο απλές υπενθυμίσεις:

Να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό γιατί είστε μέρη του Θεού. Nα φροντίζετε ο ένας τον άλλον με κάθε ευκαιρία. Να εν-θυμάστε ότι είναι ένα Παιχνίδι και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Άννα Σαντορινίου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!