Νοέμβριος 2004

Η Λεμουριανή Δεξαμενή Ενέργειας
Σειρά Πρακτικής Μαγείας

 

Από τον Steve:

Αυτό το μύνημα του γκρουπ παρουσιάστηκε αρχικά την ημέρα του πειράματος του Δικτυώματος της Αγάπης στις 18 Σεπτεμβρίου 2004. Η ενεργοποίηση του Δικτυώματος της Αγάπης είχε περισσότερους από 200.000 συμμετέχοντες που αντιπροσώπευσαν πάρα πολλά μέρη του πλανήτη. Ήταν μια αληθινά καρδιακή σύνδεση ώστε να ανοιχτεί ένα νέο πλέγμα αγάπης για να το χρησιμοποιήσουμε όλοι εμείς. Αυτό που ακολουθεί ήταν το μύνημα του γκρουπ που δείχνει κάποιες πρακτικές εφαρμογές αυτής της νέας σύνδεσης. Επίσης σηματοδοτεί την πρώτη σε μία σειρά μυνημάτων που την αποκάλεσαν «Σειρά Πρακτικής Μαγείας».

Τα επιστημονικά αποτελέσματα του παγκόσμιου πειράματος θα είναι διαθέσιμα σύντομα. Χαρούμενη δημιουργία!

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Δημιουργήσατε την Εστία σήμερα. Συνδέεστε με τον καθένα από σας αυτή την στιγμή. Δημιουργήσατε ένα θαύμα στο χώρο που βρίσκεται τώρα μπροστά σας.

Αυτά που θα σας προσφέρουμε σήμερα, ειναι μόνο μερικά νέα παιχνίδια να παίξετε, μέσα σ’ αυτό το θαύμα που έχετε δημιουργήσει. Σας προσφέρουμε μερικές ιδέες για το πως μπορείτε να το ενεργοποιήσετε επιπλέον και να το χρησιμοποιήσετε σε πρακτική βάση. Όλες οι πληροφορίες που δώσαμε όλα αυτα τα χρόνια, δεν είναι τίποτε περισσότερο από λέξεις πάνω στο χαρτί. Η αλήθεια είναι, ότι καμμία από αυτές δεν έχει κάποια μαγεία, μέχρι να την χρησιμοποιήσετε στην ζωή σας με πρακτικό τρόπο. Αυτό που σας προσφέρουμε σήμερα, είναι μια οπτική, του πως να χρησιμοποιήσετε το Δικτύωμα της Αγάπης και τις συνδέσεις που έχετε κάνει, στην πρακτική μαγεία. Αυτά είναι πρακτικές εφαρμογές του πως χρησιμοποιείτε αυτή τη νέα σύνδεση.

Η περισσότερη εστίαση μας από αυτή τη μέρα και μετά θα είναι να μιλάμε σε μια υψηλότερη μορφή της ανθρωπότητας. Θα το προσέξετε όπως το προσέξαμε κι εμείς. Θα κάνουμε ρυθμίσεις για να σας φτάσουμε σε ένα υψηλότερο επίπεδο από αυτή τη μέρα και μετά εξαιτίας των ενεργειών σας, της προθυμίας σας και της πρόθεσής σας να θέσετε τις δικές σας καρδιακές συνδέσεις. Είστε η νέα ανθρωπότητα. Είστε οι εκλεκτοί γιατί έχετε επιλεγεί να είστε εδώ ακριβώς αυτή τη στιγμή στον χρόνο. Είστε αυτοί που κάνατε ότι μπορούσατε για να σιγουρέψετε ότι θα ‘ρθείτε αυτη ακριβώς τη στιγμή, ώστε να βοηθήσετε να συμβεί το θαύμα. Και είστε εδώ. Το θαύμα ξεδιπλώνεται τώρα.

Πρακτική Μαγεία

Η πρακτική μαγεία λοιπόν που θα σας δείξουμε σήμερα έχει να κάνει με την ενίσχυση αυτής της ενέργειας που δίνει μορφή στο Δικτύωμα της Αγάπης που έχει ξεκινήσει. Αλλά όπως κάθε δημιουργία, κάθε μεγάλος πίνακας ζωγραφικής, κάθε μουσική που παίζεται, ή βιβλίο που γράφεται, αν η δημιουργία χάσει την σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους, σ’ αυτό το σημείο διαλύεται και ξεθωριάζει. Καταγράφεται στα χρονικά σαν «η μεγάλη αναλαμπή που δεν ήταν». Παρ’ ότι κάνουμε πολύ λίγες προβλέψεις προβλέπουμε ότι αυτή η σύνδεση θα μεγαλώσει και δεν θα ξεθωριάσει. Τώρα είναι στο χέρι του καθενός από εσάς να το χρησιμοποιήσετε με κάποιο πρακτικό τρόπο μια και είναι ο μόνος τρόπος να γειωθεί αυτή η νέα ενέργεια στον πλανήτη Γη. Από τη φύση του το Δικτύωμα της Αγάπης χρησιμοποιώντας αυτή την νέα ενέργεια στις ζωές σας θα σιγουρέψει την ενδυνάμωση της σύνδεσης.

Έτσι θα μοιραστούμε μαζί σας κάποιες από τις ευκαιρίες να αξιοποιήσετε αυτή την ενέργεια σε πρακτική βάση. Αυτό θα ξεκινήσει μια νέα σειρά μυνημάτων που θα την αποκαλούμε «Σειρά Πρακτικής Μαγείας».

Η διανομή της ενέργειας του νερού

Προκειμένου να το δούμε από μια διαφορετική προοπτική αφήστε μας να σας πάμε πίσω σε ένα χρόνο όταν πολλές από τις κοινότητες σας στην Γη ξεκινούσαν. Υπήρχαν εποχές που μαζευόσασταν σε σημεία υψηλής ενέργειας. Αυτοί ήταν οι πρώιμοι άποικοι της Γης τους οποίους προσέλκυσαν αυτά τα «θερμά σημεία». Στην πραγματικότητα κάνοντας αυτό καθόρισαν την τοποθεσία των περισσότερων μεγαλουπόλεων που υπάρχουν ακόμα και σήμερα. Πολλοί άνθρωποι μαζεύτηκαν ζώντας στην ίδια περιοχή, μερικές φορές επειδή το κυνήγι ήταν καλό ή η μορφολογία του εδάφους παρείχε ασφάλεια ή σας προστάτευε από τα στοιχεία της φύσης. Κατοικήσατε σπηλιές σε κάποιες τοποθεσίες, ενώ σε άλλες δημιουργήσατε μικρές πόλεις, απλά στο επίπεδο έδαφος. Όλες αυτές οι αποικίσεις ξεκίνησαν γιατί υπήρχαν ενεργειακά «ζεστά σημεία» που συνέδεαν μαζί τους ανθρώπους. Στην πραγματικότητα ήταν οι πρώτες προελεύσεις αυτού που γνωρίζετε σήμερα ως Δικτύωμα της Αγάπης.

Ακόμη πάντα υπήρχε μια πρόκληση όταν ομάδες αποικούν κατ’ αυτόν τον τρόπο. Η διανομή της ενέργειας που αποκαλείτε «νερό» είναι κρίσιμη για μια ομάδα ανθρώπων ώστε να δέσουν μεταξύ τους και να αναπτυχθούν. Είναι απαραίτητο το νερό να κυκλοφορεί ομοιόμορφα σε όλη την κοινότητα. Αν αυτό είχε επιτευχθεί, τότε τα θεμέλια ήταν στη θέση τους για να αναπτυχθεί μια πόλη επάνω σ’ αυτά. Το ίδιο αληθεύει με το Δικτύωμα της Αγάπης, παρ’ ολα αυτά ειναι ένα διαφορετικό είδος ενέργειας. Το νερό είναι μια βασική ενέργεια που πρέπει να κυκλοφορείώστε οι άνθρωποι να ευδοκιμήσουν. Θα δείξουμε αυτό σε σύγκριση με αυτό που έχετε κάνει σήμερα. Το Δικτύωμα της Αγάπης είναι ένας αγωγός που θα επιτρέψει στο νερό να κυκλοφορήσει.

Ο άνθρωπος δεν αποζητά πλέον μια κεντρική τοποθεσία για να αποκτήσει αριθμιτική δύναμη. Έχει να κάνει με την έυρεση τρόπων σύνδεσης όπου κι αν βρίσκεται. Αυτή είναι η πρόοδος που επιτύχατε στον εξελικτικό σας κύκλο που σας τοποθετεί εδω αυτόν τον καιρό. Αυτό συμβαίνει. Έτσι καθώς κάνετε αυτό, όλα γίνονται μαγικά. Όλα γίνονται «Πρακτική Μαγεία».

Μάθατε κάτι τις πρώιμες μέρες της ανθρωπότητας, στην πρώιμη ύπαρξη σαν άπειρα όντα σε πεπερασμένη μορφή, ώστε καταλήξατε να κάνετε κάποια πολύ μαγικά πράγματα. Ένα από τα πράγματα που μάθατε να κάνετε με το νερό, ήταν η δημιουργία μιας δεξαμενής που εξασφάλισε συνεχή παροχή σε όλους. Δημιουργήσατε μεγάλες δεξαμενές για να συγκεντρώσετε το νερό για την κοινότητα ώστε να μπορεί να διανεμηθεί ισόποσα σε όλους σας. Αυτό βοήθησε τις πόλεις σας να αναπτυχθούν. Βοήθησε την ίδρυση κοινοτήτων, ενώνοντας καρδιές μαζί σε ένα πολύ πρακτικό επίπεδο, να αναπτυχθούν στο επόμενο επίπεδο και να εξελιχθούν σε ανθρώπινη μορφή.

Η Λεμουριανή Ανάληψη

Τώρα σας ζητάμε να σκεφτείτε να εφαρμόσετε, την ίδια ιδέα στο Δικτύωμα της Αγάπης. Στην πραγματικότητα είναι μια ιδέα που χρησιμοποιείται από τις μέρες της Λεμουρίας. Η Λεμουρία είχε έναν εξελιγμένο πολιτισμό. Ηταν τόσο μακράν εξελιγμένος που οι Λεμουριανοί από πολά πράγματα που εσείς πιστεύετε ότι έχετε ανάγκη ακόμη και σήμερα. Πολλοί από σας είστε εδώ από τις μέρες της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας. Πολλοί από σας έχουν ιδέες για το πως ήταν και αναμνήσεις του γιατί είστε εδώ και τι κάνετε. Θα θέλαμε να διορθώσουμε κάποιες από τις ιδέες επειδή γράφεται ευρέως ότι η Λεμουρία βυθίστηκε στον ωκεανό. Σας λέμε ότι αυτό δεν συνέβη με αυτόν ακριβώς τον τρόπο, γιατί οι ψυχές της Λεμουρίας ήταν τόσο πολύ προχωρημένες στην κατανόηση που έγιναν σαν παιδιά.

Όταν οι άνθρωποι γίνονται τόσο προχωρημένοι που καταλήγουν σαν παιδιά, η Γη γίνεται ενα πολύ δύσκολο μέρος να κατοικείς. Η ήπειρος της Λεμουρίας δεν βυθίστηκε. Αντ’ αυτού η Λεμουρία αναλήφθηκε σε μια υψηλότερη κατάσταση δόνησης. Ακόμα και σήμερα η Λεμουρία υπάρχει στην ίδια φυσική τοποθεσία που ήταν πάντα. Απλά βρίσκεται σε μια υψηλότερη κατάσταση δόνησης που την τοποθετεί σε μια αλλαγμένη διάσταση χρόνου και χώρου, που θα υποστηρίζει τα προχωρημένα όντα της Λεμουρίας. Έγινε έτσι με την πρόθεση όλων, με την σύνδεση όλων μεταξύ τους μια και ήταν κατανοητό πως όλη η ανθρωπότητα σ’ αυτό το σημείο πλησίαζε ένα επίπεδο που ήταν δυνατό να κινηθεί στην επόμενη δονητική κατάσταση.

Όσοι από σας ήσασταν εκεί τις μαγικές μέρες της Λεμουρίας αποφασίσατε να προχωρήσετε μπροστά και να κρατήσετε την πόρτα ανοικτή. Πήγατεμπροστά και δημιουργήσατε τον χώρο, όμως αυτό που δεν καταλάβατε ήταν πως η παγκόσμια ενέργεια δεν θα υποστήριζε ποτέ τον διαχωρισμό. Παρ’ ότι το κάνατε από την καρδιά σας, ήταν ο διαχωρισμός που μπήκε σε κίνηση που τελικά οδήγησε στην βύθιση της Ατλαντίδας.

Εκείνες τις μέρες, υπήρχαν κάποια μαγικά πράγματα που χρησιμοποιήσατε, σαν προχωρημένες ψυχές που δουλεύουν με το κέντρο της καρδιάς. Θ μοιραστούμε αυτά τα εργαλεία μαζί σας με τον καιρό, γιατί είστε τώρα έτοιμοι να ακούσετε. Είστε τώρα έτοιμοι να βάλετε αυτά τα εργαλεία ξανά σε πρακτική χρήση.

Το μυστικό της Λεμουριανής Δεξαμενής Ενέργειας

Ένα από τα εργαλεία θα το μοιραστούμε μαζί σας σήμερα. Είναι τώρα δυνατόν μια ακι έχετε ενεργοποιήσει το Δικτύωμα της Αγάπης. Είναι η Λεμουριανή Δεξαμενή Ενέργειας. Είναι σε χρήση εδώ και πολύ καιρό. Όπως βρήκατε τρόπους να συγκεντρώνετε και να διανέμετε την ενέργεια του νερού στις πόλεις σας, θα χρησιμοποιήσετε τώρα την ίδια ιδέα για να συγκεντρώνετε και να διανέμετε ζωτική ενέργεια.

Σκεφτόμαστε ότι είναι πολύ ενδιαφέρον ότι ο Φύλακας και ο Φύλακας του Φύλακα ζούνε τώρα στο Λας Βέγκας όπου υπάρχει μια πενταετής ξηρασία σε εξέλιξη. Οι κάτοικοι εδώ έχουν κινητοποιηθεί στην εύρεση πιο αποδοτικών τρόπων διανομής του νερού. Είναι αυτή η διανομή που θα καθορίσει την μελλοντική ανάπτυξη αυτής της περιοχής. Και καθώς προχωράτε σ’ αυτό, τώρα έχετε τις ίδιες επιλογές με το Δικτύωμα της Αγάπης. Η δημιουργία και η επαναδημιουργία της Λεμουριανής Δεξαμενής Ενέργειας είναι τώρα διαθέσιμη στον καθένα από σας εξαιτίας του Δικτυώματος της Αγάπης. Αυτή η σύνδεση – αυτή η καρδιακή ενέργεια που επιτρέπει στον καθένα από σας να συνδεθεί με τις υπόλοιπες καρδιές – έχει τώρα ενδυναμωθεί 177 φορές περισσότερο από ότι ηταν λίγε ώρες πρίν.

Με αυτήν την αύξηση, το να επιτρέψετε στην ενέργεια να κινηθεί μέσα από σας χωρίς να σας συντρίψει, είναι η επόμενη εργασία που αναλαμβάνετε να φέρετε σε πέρας. Αυτή είναι η ενέργεια που θα ενσωματώσετε καθως προχωράτε εμπρός, μια και ε’ιναι η πρακτική χρήση αυτής της ενέργειας, που θα καθορίσει την σχετικότητά της ατον δικό σας εξελικτικό κύκλο και την θέση σας στην οικουμενική ιστορία. Σας λέμε αυτό: Οι Λεμουριανοί αυτοί που αναλήφθηκαν, είναι μαζί σας σήμερα. Παρακολουθούν κάθε κίνηση που κάνετε, επειδή τώρα έχετε την ευκαιρία να πάρετε αυτην την ενέργεια – αυτήν την αγάπη, αυτήν την καρδιακή σύνδεση – και να την χρησιμοποιήσετε πρακτικά στην καθημερινή σας ζωή. Αυτή ήταν η πρόθεσή τους από την αρχή. Ίσως να μπορείτε τώρα να δείτε τώρα το μέγεθος του κύκλου που συμπληρώνεται σήμερα. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας.

Σε όσους από σας έχετε ενσαρκωθεί στην μία ζωή μετά την άλλη, με σκοπό να φέρετε αυτη την Λεμουριανή ενέργεια πίσω, αυτό που θα πούμε αμέσως μετά, θα είναι κάτι που ήδη γνωρίζετε βαθιά στην υπαρξή σας. Υπάρχει μια αποθήκη που βρίσκεται και διασταυρώνεται με όλες τις διαστάσεις της πραγματικότητας. Αυτή είναι η Λεμουριανή Δεξαμενή Ενέργειας. Όπως σε κάθε δεξαμενή όσο περισσότερη ένεργεια τοποθετείς σ’ αυτήν την αποθηκευτική εγκατάσταση τόσο περισσότερη υπάρχει για όλους. Άυξηση των δυνατοτήτων διανομής αυτής της ενέργειας οδηγεί σε γρηγορότερη εξέλιξη του συνόλου. Αυτός ο ένας παράγοντας, θα βοηθήσει την συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας, να αυξηθεί περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να γνωρίζετε.

Η ενέργεια δεν γνωρίζει την έλλειψη

Σας παρακαλούμε μάθετε πως η έλλειψη είναι μια ψευδαίσθηση της δυαδικότητας. Η ενέργεια είναι η έκφραση της αφθονίας, γι αυτό είναι αδύνατο να έχετε έλλειψη ενέργειας. Είναι μόνο πιθανό να έχετε μια απαγόρευση της διανομής της ενέργειας. Έτσι τωρα σας ζητάμε να σκεφτείτε να δυναμώσετε την διανομή της ενέργειας του Δικτυώματος της Αγάπης. Χρησιμοποιήστε αυτές τις καρδιές για να συνδεθείτε με όλους τους άλλους σ’ αυτό το Δικτύωμα της Αγάπης. Γνωρίζετε πως υπάρχει ένα ιδιαίτερο μέρος που λέγεται Λεμουριανή Δεξαμενή Ενέργειας και η δουλειά σας αν το επιλέξετε είναι να προσθέσετε σ’ αυτην την δεξαμενή.

Ξεκλέψτε λίγο χρόνο κάθε μέρα, όταν αισθένεστε καλά, όταν νοιώθετε ενεργητικός, όταν νοιώθετε την αγάπη να πάλλεται μέσα σας και στείλτε ενέργεια προς την δεξαμενή. Θα γνωρίσετε το πραγματικό νόημα του «η ενέργεια δεν γνωρίζει έλλειψη» γιατί παρ’ ότι θα δίνετε ενέργεια, θα διαπιστώσετε ότι την ίδια στιγμή γεμίζετε ενέργεια. Αυτές τις στιγμές, όταν νοιώθετε την ενέργεια της αγάπης από οποιαδήποτε πηγή, για οποιονδήποτε λόγο, πάρτε μια στιγμή και αποθηκέψτε ένα κομμάτι αυτής της όμορφης ενέργειας με πρόθεση. Όχι, δεν χρειάζετε να κάνετε τρείς ώρες διαλογισμού για να φτάσετε εκεί. Μπορείτε απλά να κλείσετε τα μάτια και αυτό να γίνει. Είναι απίστευτο το πόσο μαγικοί είστε.

Σαν άνθρωποι που είστε θα έρθουν μέρες που θα είστε κουρασμένοι και δεν θα νοιώθετε ότι θέλετε να προσθέσετε στην δεξαμενή. Μπορεί να έρθουν στιγμές που δεν θα νοιώθετε καλά, όταν πέφτετε σε αντίστροφη πολικότητα και δοκιμάζετε να κάνετε πράγματα που στο παρελθόν τα κάνατε με επιτυχία ξανά και ξανά, αλλά τώρα απλώς αποτυγχάνετε.

Αυτές είναι οι μέρες που σας ζητάμε να πάτε σ’ αυτήν την δεξαμενή επιτρέποντας στον εαυτό σας να γεμίσει εντελώς από αυτήν. Μάθετε πως δεν είναι δυνατον να εξαντλήσετε την δεξαμενή. Η ενέργεια δεν γνωρίζει την έλλειψη. Είναι η κίνηση της ενέργειας που την δυναμώνει. Εξασκήστε το και θα διαπιστώσετε σύντομα πως μπορείτε να αποκαταστήσετε την ενέργειά σας, στον χρόνο ενός χτύπου της καρδιάς σας.

Η ενέργεια σας μπορεί να αλλάξει και έχετε νέες δυνατότητες να δουλέψετε με την ενεργειακή σας δομή μέσα σε μια φυσική φούσκα βιολογίας που δεν είχατε πρίν. Αυτό είναι πρακτική μαγεία. Και είναι διαθέσιμο σε σας σε επίπεδα που δεν έχετε ξαναδεί πιο πριν, εξαιτίας του θαύματος που θέσατε σε κίνηση αυτήν την ημέρα.

Οι άνθρωποι έχουν κάποιο πρόβλημα με την πραγματικότητα

Οι άνθρωποι έχουν κάποιο πρόβλημα με την πραγματικότητα. Σκέφτεστε ότι είναι πραγματικό. Δεν είστε ξεχωριστοί ο ένας από τον άλλον. Είστε κομμάτι ο ένας του άλλου. Το πέπλο της λήθης που φοράτε σας επιτρέπει να παίζετε το Παιχνίδι μέσα σε μια ανθρώπινη φούσκα βιολογίας. Είναι αυτό που σας εμποδίζει να δείτε ότι όλοι μοιράζεστε ένα ρεύμα συνειδητότητας που ενώνει όλους εσάς σαν σύνολο. Αυτό το ρεύμα είναι τώρα πιο προσιτό εξαιτίας της πρόθεσης σας να ενεργοποιήσετε το Δικτύωμα της Αγάπης. Η κατανόηση της Λεμουριανής Δεξαμενής Ενέργειας θα σας επιτρέψει να το χρησιμοποιήσετε πρακτικά σε καθημερινή βάση.

Όπως σε όλα τα πράγματα δεν υπάρχουν κανόνες όπως το πως να έχετε προσβαση στην Λεμουριανή Δεξαμενή Ενέργειας. Δεν σας λέμε: κάνετε τρια βήματα μπροστά, αγγιξτε το ένα γόνατο στο πάτωμα, κινηθείτε προς τα δεξιά σας, γυρίστε το χερούλι της πόρτας και μπείτε μέσα γιατί δεν είναι αυτός ο τρόπος για να φτάσετε εκεί. Θα πρέπει να καθορίσετε εσείς το μονοπάτι για τον εαυτό σας. Αυτό είναι το δευτερο κύμα της ενδυνάμωσης. Τι δουλεύει για σας; Η πρόθεσή σας, η πρακτική εφαρμογή αυτών των χρήσιμων εργαλείων θα εξαρτηθεί ολοκληρωτικά από την επιλογή σας. Παίξτε μ’ αυτό. Τολμήστε να κάνετε λάθη όπως θα έκαναν τα παιδιά της Λεμουρίας. Κάντε πολλά καλά λάθη και βρείτε τι δουλεύει για σας.

Απλά γνωρίζοντας την έννοιας της Λεμουριανής Δεξαμενής Ενέργειας – οτι υπάρχει ένα μέρος στο μέσον ολόκληρου του Δικτυώματος της Αγάπης, όπου μπορείτε να αποθηκεύετε ενέργεια για προσωπική σας χρήση και για να την μοιράζεστε με άλλους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο – είναι το πρώτο σας βήμα στο να γίνετε ένας Ανθρώπινος Άγγελος. Αυτό είναι το βήμα στην δικιά σας εξελικτική διαδικασία, που σας επιτρέπει να βάλετε κάτι εκεί έξω για τον καθένα. Κάνοντας έτσι τρέφετε τον εαυτό σας πέρα από όσο μπορείτε να κατανοήσετε. Αυτό είναι που σας κάνει να λάμπετε. Αυτό είναι που σας κάνει Εργάτες του Φωτός.

Γράφετε το Μεγάλο Σχέδιο

Είναι σε κίνηση αυτήν την ημέρα. Είμαστε τόσο πολύ ενθουσιασμένοι με την κίνησή σας. Έχουμε τόση πολή αγωνία και είμαστε τόσο πολύ περήφανοι για σας. Δεν έχετε ιδέα, γιατί νομίζετε ότι κάθεστε κάπου σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων ή σε ένα δωμάτιο μόνοι. Δεν είναι έτσι. Όλα τα βλέματα του σύμπαντος είναι στραμμένα πάνω σας, καθώς συνδέετε μαζί τις καρδιές σας. Η πρόθεσή σας να το κάνετε σας έχει ανεβάσει. Μάθετε πως δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο σχέδιο προς εφαρμογή, αλλά έχετε βουτήξει την πένα στο μελάνι κρατώντας την πάνω από το χαρτί και εμείς ανυπομονούμε να δούμε τι γράφετε. Το παιχνίδι σας είναι εκτός ωραρίου. Τώρα δεν υπάρχει όριο σε σχέση με το τί μπορείτε να κάνετε, γιατί κινείστε από το ένα βήμα του να γίνετε άνθρωποι στο να γίνετε Ανθρώπινοι Άγγελοι. Δεν θα πάρει πολύ χρόνο αφού περάσετε στο Αγγελικό Βασίλειο, μέχρι να γίνετε οι Άγγελοι στον Δεύτερο Πλανήτη Ελεύθερης Επιλογής. Αυτό συμβαίνει. Εκπαιδεύεστε και ανυπομονούμε να δούμε τις απογοητεύσεις που θα βιώσετε που βιώνουμε εμείς τώρα. Και όταν ακούτε αυτό το αινιγματικό γέλιο πάνω από τον ώμο σας, να γνωρίζετε ότι είμαστε εμείς, γιατί θα είμαστε εκεί με την μεγαλύτερη Αγάπη.

Πιστεύετε;

Σας έχουμε προσφέρει την πρακτική μαγεία της Λεμουριανής Δεξαμενής Ενέργειας. Είναι στο χέρι σας όπως είναι όλα τα πράγματα. Είναι απλά ένα από τα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε που θεωρούμε ότι είναι πρακτική μαγεία. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα λόγια πολύ τις επόμενες ημέρες μια και πρόσφατα σας ρωτήσαμε «Πιστεύετε;» και μετά σας ρωτήσαμε « Πιστεύετε στην μαγεία;» και μετά σας θέσαμε το σημαντικό ερώτημα «Πιστεύετε στην μαγεία μέσα σας;» και όλοι κουνήσατε το κεφάλι σας «Ναι». Έχετε θέσει την σκηνή για την πρακτική μαγεία που τώρα βρίσκεται μπροστά. Η υψηλότερη πρόθεσή μας είναι να είμαστε εδώ ως άγγελοι, ανοίγωντας τα φτερά μας, έτσι ώστε να αντικατοπτρίζουμε το μεγαλείο σας.

Είναι η μεγαλύτερη μας τιμή το ότι βρεθήκαμε σήμερα και παρακολουθήσαμε το θαύμα που δημιουργήσατε. Έχετε κάνει κάτι πέρα από την κατανόηση του δικού σας επιπέδου δόνησης. Όλα τα βλέμματα σε όλα τα δονητικά επίπεδα, έχουν παρακολουθήσει αυτό που κάνατε σήμερα. Να είστε περήφανοι. Σταθείτε περήφανα στην Αγάπη της Εστίας. Σταθείτε μέσα στην δική σας αλήθεια. Κρατήστε την ενέργεια αυτού που είστε, και μοιραστείτε το ανοικτά, με αγάπη με όλους όσους θα το πάρουν. Βάλτε την ενέργεια στο Δικτύωμα της Αγάπης και όταν έχετε περισσότερα από όσα η καρδιά σας μπορεί να κρατήσει, στείλτε το περισσευμα στην Λεμουριανή Δεξαμενή Ενέργειας και να γνωρίζετε ότι θα είναι ασφαλής εκεί και καλά κατανεμημένη.

Με την μεγαλύτερη αγάπη, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό, να θυμάστε τον παράγοντα Ε και να θρέφετε ο ένας τον άλλο σε κάθε ευκαιρία. Να θυμάστε ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι που παίζετε και υποτίθεται ότι το κάνετε για να διασκεδάσετε. Παίξτε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Θανάσης Ζορμπάς

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!