Μάιος 2011

Αναπτυσσόμενος θεός
Αλλάζοντας το μέλλον

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Γνωρίζουμε πως πολλά από την δική σας δομή έχουν αλλάξει. Σήμερα, επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές ιδέες σχετικά με το τί συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα, καθώς τα γιγαντιαία άλματα που κάνετε αλλάζουν την δονητική σας ακτίνα πολύ δραστικά. Το μονοπάτι της εξέλιξης τυπικά προχωράει μπροστά πολύ πολύ αργά και καθώς φθάνει στο τέλος, κάνει μια δραστική ανάκαμψη. Αυτοί που δουλεύουν στο φως βρίσκονται στη γρήγορη διαδρομή.

Ήταν μόνο πριν λίγο καιρό που περπατάγαμε μέσα από διάφορα στάδια μέχρι το 12/12/12, αλλά τα γεγονότα επιταχυνθήκαν γρήγορα, οπότε ήδη δουλεύουμε πέρα από αυτό. ‘Έχουμε ήδη αρχίσει να μοιραζόμαστε με εσάς τί θα είναι απαραίτητο για να βαδίζετε μέσα στη νέα ενέργεια και να την δημιουργήσετε με τον τρόπο που ελπίσατε. Για να δημιουργήσετε την υποστηρικτική ενέργεια, όχι μόνο μέσα στο φυσικό σας σώμα αλλά και στα καινούρια ενεργειακά σας. Οι νέες δυνατότητες επιτυγχάνονται πέρα από την φυσική σας μορφή και την ενεργειακή δομή σας. Πολλοί από εσάς το έχετε κάνει συνειδητά, κάποιοι το έχετε κάνει ασυνείδητα και άλλοι ακόμη κρατιούνται στα μοτίβα τους. Δεν είναι κούρσα καθώς δεν έχει σημασία ποιος θα το κάνει πιο γρήγορα. Επιτρέψτε μας να σας πούμε τί έπεται στη συνέχεια, επειδή ήμασταν λίγο ασαφής σε αυτό το κομμάτι.

Χαλάρωση της κυριαρχίας

Σας έχουμε πει πως είναι πολύ σημαντικό για εσάς να απελευθερώνετε αυτές τις ενεργειακές δομές που φιλοξενούν την ενέργεια στα φυσικά σας σώματα. Ακόμη κι αν δεν απελευθερώνετε αυτά τα μοτίβα, τώρα έχετε επίγνωση. Ο καθένας από εσάς έχει διαλέξει ένα πολύ συγκεκριμένο σώμα σχεδόν σαν το δικό σας σπίτι, το ντύνεται όπως του αρέσει και το κάνετε να δουλεύει με τον τρόπο που θέλετε. Κάνατε αυτό το σώμα δικό σας. Το σώμα επίσης κουβαλάει μέσα του αυτό το ενεργειακό πρότυπο που κρατάει την ενέργεια μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο και επιδρά με τρόπους, που εσείς οι άνθρωποι, νιώθετε πολύ άνετα. Καθώς αρχίζετε να απελευθερώνετε αυτά τα πρότυπα, έχετε πολλές ανησυχίες επειδή το δοχείο είναι εκείνο που στην πραγματικότητα σας δίνει σχήμα ή απλά έτσι πιστεύετε. Με άλλα λόγια, αν έχετε ένα ποτήρι με νερό και ξαφνικά το ποτήρι απλά εξαφανιστεί, θα χυθεί το νερό στο πάτωμα όπου θα πάρει την δική του μορφή, διαφορετική από αυτήν της φόρμας του ποτηριού. Μια παρόμοια κατάσταση συμβαίνει στον κάθε έναν από εσάς. Τώρα τα μυαλά σας στροβιλίζουν καθώς τα φαντάζεστε τα χύνονται στο πάτωμα. Αυτό είναι τόσο χαριτωμένο… βρίσκουμε πως είναι εκπληκτικός ο τρόπος που σκαφτόσαστε. Αυτό που συμβαίνει είναι πως πηγαίνετε τα όριά σας πέρα από τις προσδοκίες σας. Αρχίζετε να απελευθερώνετε τις προσδοκίες από εκείνο που υποτίθεται πως το σώμα σας πρέπει να κάνει, καθώς τώρα υπάρχουν δυνατότητες να φτάσετε ακόμη πιο πέρα απ’ οτιδήποτε έχετε ονειρευτεί. Απλά θα φέρει μια νέα σκέψη ή ιδέα ενός νέου κομματιού του πάζλ που μπορεί να διασκορπιστεί σε όλη την ανθρωπότητα, δείχνοντας το πώς μοιάζει και το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι συνειδητά.

Το πρώτο βήμα είναι να απελευθερώσετε το εξωτερικό περίβλημα – απελευθερώνοντας ακόμη και την ίδια την ιδέα ότι χρειάζεστε ένα εξωτερικό περίβλημα. Το επόμενο βήμα είναι να συνηθίσετε στις νέες σας συνδέσεις που έχετε με τους ανθρώπους. Όλοι θέλατε αυτές τις βαθιές συνδέσεις, αυτές τις στιγμιαίες επαφές που ξαφνικά επιτυγχάνετε ένα επίπεδο συνειδητότητας με ένα άτομο πολύ γρήγορα. Αυτό είναι δυνατό τώρα που απελευθερώνετε αυτά τα πρότυπα μοτίβα. Στην αρχή υπάρχει ο φόβος, επειδή τα πράγματα είναι διαφορετικά. Θα αισθανθείτε περισσότερο, επειδή όλα σας τα φίλτρα βρίσκονται σε αυτό το μοτίβο – αυτά είναι και τα σημεία όπου έχετε μάθει τον εαυτό σας να προστατεύει από την εισερχόμενη ενέργεια. Ξαφνικά αισθάνεστε μια εισερχόμενη ενέργεια και σκέπτεστε «Ω, χρειάζομαι πίσω το μοτίβο. Χρειάζεται να προστατέψω τον εαυτό μου!». Ξαφνικά συνειδητοποιείτε πως αυτό είναι ενέργεια – καλή ενέργεια – επειδή όλη η ενέργεια είναι καλή και δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως η κακή ενέργεια.

Οπότε, ξεκινάμε να φέρνουμε την ενέργεια μέσα και να την αισθανθούμε, εγκλιματιζόμαστε σε αυτή και αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε πως στην πραγματικότητα, αυτός είναι ο τρόπος που είμαστε προορισμένοι να υπάρχουμε. Είναι μια αλλαγή; Ναι, είναι. Υπάρχει μια περίοδο προσαρμογής; Ναι, υπάρχει. Τί συμβαίνει και τί σημαίνει; Ποιος είναι ο σκοπός αυτού και ακόμη πιο σημαντικό, τί ακολουθεί μετά; Αυτό είναι που επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας σήμερα. Αντιστεκόμαστε να το αποκαλέσουμε νέο πρότυπο μοτίβο, επειδή το σκεπτικό σας σχετικά με το τί χρησιμοποιούσατε πριν σαν μοτίβο του σώματος, είναι αυτό που σας έδινε σχήμα. Σας δόθηκε ο τρόπος να εκφράσετε την ενέργειά σας ως πνεύμα μέσα σε ανθρώπινο σώμα και έχει δουλέψει αρκετά καλά. Θα συνεχίζει να δουλεύει ακόμη κι όταν απελευθερώσετε τα μοτίβα αλλά αυτό που θα συμβεί είναι πως δεν θα έχετε τους περιορισμούς που είχατε πριν.

Η οπτική της γείωσης

Τα μοτίβα θέτουν τα όριά σας σε θέση και γνωρίζετε πού ακριβώς υποτίθεται πως πρέπει να είναι. Οπότε, μερικά από αυτά θα είναι πρόκληση για εσάς στην αρχή, όταν θα κάνετε το πρώτο βήμα έξω από το μοτίβο σας. Θα αρχίζετε να αισθάνεστε τα πράγματα έντονα. Τότε, το πρώτο πράγμα που θα συμβεί όταν ξεκινήσετε να αισθάνεστε, είναι πως νομίζετε πως δεν θα έπρεπε να αισθάνεστε τόσο πολύ. Λέτε στον εαυτό σας «Δεν έχω ξανανιώσει έτσι πριν, οπότε κάτι είναι λάθος». Εδώ είναι που σας ζητάμε να χρησιμοποιήσετε τη συνειδητότητά σας και τη δική σας διαδικασία σκέψης.

Να έχετε επίγνωση αλλά μη προσπαθείτε να το ελέγξετε, επειδή γνωρίζουμε πως δε θα δουλέψει. Σας ζητάμε απλώς να έχετε επίγνωση σε αυτό που περνάει το κεφάλι σας. Δώστε προσοχή κάθε λεπτό σε κάθε σας αντίδραση και σκέψη σχετικά με ένα θέμα. Με αυτό το ειδικό γεγονός, οι σκέψεις σας σχετικά με το δικό σας, ανθρώπινο σώμα, δημιουργούν τις νέες ενεργειακές δομές που αντικαθιστούν τα μοτίβα σας. Όταν αισθάνεστε ενέργεια να έρχεται πολύ δυνατά, σκέφτεστε πως κάτι συμβαίνει αλλά αυτό δεν είναι σωστό. Δημιουργείτε ακριβώς αυτό που φοβάστε, οπότε κάνετε την δυσκολία να αφήσετε αυτό το μοτίβο, ακόμη πιο δύσκολη και χρονοβόρα απ’ ότι χρειάζεται να είναι. Αυτό που σας ζητάμε να κάνετε είναι να ηρεμήσετε. Να ξέρετε πως αυτό δεν είναι κούρσα αγώνα. Κανένας δεν χρειάζεται να απελευθερώσει ένα πρότυπο μοτίβο. Δεν είσαστε χαμηλής δόνησης υπάρξεις αν ακόμη κουβαλάτε το μοτίβο σας – απλά σημαίνει πως ακόμη δεν έχετε φτάσει σε αυτό το επίπεδο της δυσφορίας όπου και θα το απελευθερώσετε. Δεν υπάρχει κανένας αγώνας και καμία ανάγκη να ολοκληρώσετε τους εαυτούς σας. Πάρτε τον χρόνο σας και ηρεμήστε.

Κωνοειδής συντόνιση

Επιτρέψτε μας να σας πούμε περισσότερα για κάτι που τώρα λαμβάνει χώρα και είναι πολύ συναρπαστικό. Έχουμε μιλήσει σχετικά με την επίφυση και έχουμε μιλήσει σχετικά με το ότι μεταξύ 80 και 90% όλων των ανθρώπων, έχουν κρυστάλλους που έχουν εφαρμόσει γύρω από την επίφυσή τους. Έχουμε μιλήσει σχετικά με αυτή την κρυσταλλοποίηση, ακόμη κι αν νομίζαμε πως είναι προσωρινή διαδικασία, στην πραγματικότητα οδηγεί στην ανθρωπότητα σε μια κρυστάλλινη βάση. Καθώς απελευθερώνετε αυτά τα μοτίβα, ξεκινάει να σχηματίζεται η νέα κρυσταλλική βάση σε όλο το σώμα. Η επίφυση, την οποία μπορείτε να φανταστείτε ως κεραία, οδηγεί τον δρόμο για πολλούς λόγους. Μπορείτε τώρα να δέχεστε πληροφόρηση μέσω αυτής που δεν είχατε ιδέα πριν, επειδή δεν είχατε μάθει να συντονίζετε το ραδιόφωνο. Λαμβάνετε όλα αυτά τα πράγματα σε μια στιγμή και ακούγεται πολύ σαν λευκός ήχος, αλλά πολύ σύντομα θα μάθετε να συντονίζεστε σε μια συγκεκριμένη δονητική ακτίνα. Όλα αυτά τα πράγματα είναι δυνατότητες, λόγο του γεγονότος ότι απελευθερώνετε τα εξωτερικά κοχύλια. Απελευθερώνετε τα φίλτρα που σας κρατάνε να αισθάνεστε από την πρώτη φορά.

Τί συμβαίνει όταν αφαιρείτε την μορφή σας; Πέσετε στο έδαφος όπως έκανε το ποτήρι με το νερό χωρίς το δοχείο; Όχι, μορφοποιείστε στην αληθινή σας φύση. Τώρα, αυτό που συμβαίνει είναι η αγάπη στον εαυτό σας που θα δημιουργήσει νέα ενεργειακή δομή, που με τη σειρά της θα σας βοηθήσει να ελέγξετε το σώμα σας και να σας βοηθήσει να σχηματίσετε τις νέες ενεργειακές δομές για να φιλοξενήσετε ένα νέο σώμα. Αυτό θα λάβει χώρα πολύ δραστικά μέσα τα επόμενα 50 με 100 χρόνια όλης της ανθρωπότητας. Επίσης συμβαίνει σε εκείνους που έχουν επιλέξει να το κάνουν αυτό νωρίτερα, σε εκείνους που επιθυμούν να κάνουν ένα βήμα και να πάνε μπροστά. Ξανά, δεν είναι καμία κούρσα αγώνα – δεν υπάρχει ανάγκη για απελευθέρωση των ανθρώπινων μοτίβων. Είναι απλά ένα από τα πολλά πράγματα που εσείς, ως εργάτες του φωτός, πηδάτε σε αυτά. Είσαστε εδώ, περιμένοντας το επόμενο βήμα. Είσαστε εδώ για να βιώσετε πολλά από αυτά τα πράγματα, κι ακόμη κι αν σας λέμε πως δεν χρειάζεται να τα κάνετε, εσείς ούτως ή άλλως καταπιάνεστε με αυτά και τα κάνετε. Γιατί; Επειδή είσαστε εκείνοι που έχουν συμφωνήσει να βρίσκονται εδώ και να το δοκιμάσουν πρώτοι, να ανοίξουν την πόρτα και να την κρατήσουν για όλους πίσω τους. Όταν σκέφτεστε εκείνους που έχουν φύγει, εκείνους που έχουν κάνει στην άκρη ώστε να μπορείτε να βρίσκεστε εδώ αυτή τη στιγμή, να ξέρετε πως ζητωκραυγάζουν. Είναι τόσο περήφανοι για εσάς για την δουλειά και την ενέργεια που κουβαλάτε εδώ στην Γη. Βρίσκονται μαζί σας. Είναι η υποστηρικτική σας ομάδα και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε πολύ από αυτή την ενέργεια στην οποία βαδίζετε.

Δημιουργοί του Κρυφτού, αυτό που σας ζητάμε καθώς κινείστε προς αυτές τις νέες ενεργειακές καταστάσεις, είναι να γράψτε την εμπειρία σας. Βρείτε τί λαμβάνει χώρα, ακόμη κι αν νομίζετε πως είναι παράξενο, καθώς αυτό που συμβαίνει με όλους τους ανθρώπους, είναι πολύ κοινό. Βρίσκετε κάτι καινούριο, όπως κάτι να συμβαίνει στο σώμα σας και το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι να κοιτάξετε έξω για κάτι που ταιριάζει με αυτό που βιώνετε. Αυτό που σας λέμε είναι μπορεί να μην υπάρχουν πολλές εμπειρίες εκεί έξω που να μοιάζουν με αυτό που περνάτε. Για να βοηθήσετε εκείνους που έρχονται μετά από εσάς, τεκμηριώστε αυτό που συμβαίνει. Μιλήστε γι’ αυτό, γράψτε το και μοιραστείτε το. Με το να το κάνετε, δημιουργείτε μια συλλογική συνειδητή αλλαγή δείχνοντας πως υπάρχει ένας τρόπος. Είναι δυνατή η αλλαγή του κύματος σε όλη την ανθρωπότητα, ξεκινώντας από μια απλή σκέψη. Από τη στιγμή που αυτή η σκέψη φυτεύεται, μεγαλώνει και έπειτα μαζεύεστε γύρω της και δημιουργείτε ακριβώς αυτό που είναι η σκέψη. Ενδιαφέρουσα διαδικασία. Δεν το είχαμε σκεφτεί με αυτόν τον τρόπο, αλλά σίγουρα το κάνατε. Πολλά από αυτά που κάνατε να συμβούν, έπρεπε να κρυφτούν από τους εαυτούς σας όπως και το πως είσαστε θεός – να κρύψετε αυτό που στην πραγματικότητα δημιουργείτε μπροστά σας. Γιατί; Αυτή είναι και η μεγαλύτερη ερώτηση. Γιατί ένας θεός παίζει το παιχνίδι με τέτοιο τρόπο; Γιατί ένας θεός παίζει το κρύψιμο και την αναζήτηση με τον εαυτό του;

Αναπτυσσόμενος θεός

Ο απλός λόγος είναι επειδή ο θεός, επίσης, εξελίσσεται. Πιστεύετε για τους εαυτούς σας ή για την εικόνα του θεού ή για την ανώτερη ύπαρξη πως είναι ένα σταθερό αντικείμενο αλλά σας λέμε πως δεν είναι. Είσαστε αναπτυσσόμενος θεός αυτή τη στιγμή σε αυτό το δωμάτιο. Γι’ αυτό και ήρθατε νωρίς, να σπρώξετε τα όρια, μέρος του λόγου που είσαστε εδώ. Όλες τις πληροφορίες που συλλέγετε σε αυτό το όμορφο ταξίδι σε αυτά τα φυσικά σώματα, χρησιμοποιούνται για να εξελίξουν τον θεό, τον αναπτυσσόμενο θεό, αν θελήσετε. Η συλλογική δόνηση όλων σας δημιουργεί την ενέργεια που αναφέρεστε ως θεό. Έχετε πολύ περισσότερη επίδραση που δεν θα ξέρετε, καθώς μέρος του πάντα θα είναι κρυμμένο από εσάς. Είναι ο τρόπος με τον οποίο σχεδιάσατε την ενεργειακή σας δομή γι’ αυτό το ταξίδι. Μπορείτε ν’ ακούτε αυτές τις ιδέες και να εν-δυναμώνεστε από πολλές σκέψεις ή ενέργειες γύρω σας, ακόμα και να τις πάρετε εκεί έξω και να τις χρησιμοποιήσετε ως εξελισσόμενη διαδικασία. Γίνεται μέρα με την μέρα με την μέρα και γίνεται σε προσωπικό επίπεδο, οπότε σας λέμε να καταγράφετε τις αλλαγές σας. Μοιραστείτε πράγματα που συμβαίνουν σε εσάς. Πολλοί από εσάς έχουν μια ιστορία να πουν που δεν γνωρίζετε αυτή τη στιγμή, αλλά θα γίνει ξεκάθαρο πολύ γρήγορα.

Νωρίτερα σε αυτή την συνάντηση, κάποιος ρώτησε για τους ανθρώπους που μένουν πίσω προκειμένου να έρθετε εσείς στη Γη. Είμαστε τόσο περήφανοι για εσάς! Δεν έχετε ιδέα πόσο περήφανοι είσαστε ακόμη και με τα λάθη σας, ακόμη κι όταν αισθάνεστε μόνοι, χαμένοι ή πονάτε και να σκέφτεστε πως είναι λάθος σας. Αγαπητοί, μέρος της παρουσίας σας εδώ είναι για να αισθάνεστε τον πόνο, καθώς ο πόνος έχει πολύ από την ομορφιά σας. Μην το κρίνεται ως καλό ή κακό. Απλά βαδίστε μέσα από την εμπειρία ως ένα περήφανο πνεύμα που φοράει ένα φυσικό, ανθρώπινο σώμα. Αλλά να γνωρίζετε πως κάθε στιγμή που χαμογελάτε, αυτό το πνεύμα διαρρέει λίγο. Αλλάζετε το άτομο που χαμογελάτε, το πρόσωπο που λαμβάνει το φως σας επειδή τους εν-θυμίζετε την Εστία και μέρος του εαυτού τους. Αυτό είναι που ήρθατε να κάνετε. Είναι γιατί ο θεός παριστάνει πως είναι διαχωρισμένος από τον εαυτό του – γι’ αυτό και όλη αυτή η έκρηξη. Ο θεός μεγαλώνει και είσαστε οι κηπουροί. Κάνετε καταπληκτική δουλειά. Συνεχίστε την ξεχωριστή εργασία σας.

Να ξέρετε πως είμαστε μαζί σας όλη την ώρα. Σκεφτείτε μας και είμαστε στον ώμο σας. Ζητήστε και θα έχετε την απάντησή σας. Θα πρέπει να αποφασίσετε αν αυτή η απάντηση σας ταιριάζει αλλά σας λέμε πως έχετε μια πολύ απευθείας σύνδεση με τον κάθε έναν από εσάς. Είμαστε στις καρδιές σας και είσαστε στις δικές μας. Σας ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Με την μεγαλύτερη τιμή όλων, σας αφήνουμε με τρεις εν-θυμίσεις.

Να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό.

Να φροντίζεστε μεταξύ σας με κάθε ευκαιρία.

Να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

μετάφραση:  Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!