Μάιος 2005

Tο Πέμπτο Στάδιο της Ζωής
Σειρά Πρακτικής Μαγείας

 

Από τον Steve:

Με αυτό το μήνυμα το γκρουπ μας οδηγεί σε ένα τρίμηνο ταξίδι. Στο τέλος του προηγούμενου βιβλίου μας, μοιραστήκαμε με τους αναγνώστες μας ποιό πιστεύουμε οτι θα είναι το επόμενο βήμα στην ανθρώπινη εξέλιξη. Εδώ, το γκρουπ μας δέιχνει χώρις να χάνει χρόνο, τι ακριβώς σημαίνει αυτό για τον καθένα μας σε πολύ προσωπική βάση.

Μεγάλες γκρουπ-αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία
Από την Συνειδητότητα του Προορισμού στην Συνειδητότητα του Ταξιδιού

Σας κάνουμε παρέα αυτή την μέρα κατόπιν αιτήσεως σας, όχι για να σας πούμε προς τα που να στρίψετε ή για να σας πούμε τι κάνετε σωστά και τι λάθος, αλλά για να κρατήσουμε τον καθρέφτη μπροστά σας ώστε να δείτε ποιοι πραγματικά είστε. Εν-θυμήστε ποιοι είστε; Εν-θυμούμαστε εμείς. Έχουμε έρθει με συγκεκριμένο σκοπό. Να σας βοηθήσουμε να δείτε τι έχετε έρθει να κάνετε και να σας δείξουμε που βρίσκεστε σε αυτό το ταξίδι. Τώρα ρωτάτε « Πώς μπορώ να προχωρήσω σε υψηλότερες δονήσεις και πώς μπορώ να είμαι σκόπιμα συνειδητός δημιουργός;» Α, κι όμως δεν τελειώνει εκεί, καθότι πολλοί από εσάς έχετε βρει τον σκοπό σας. Πολλοί από εσάς έχετε ανακαλύψει το πάθος σας ή τουλάχιστον μέρος του. Να θυμάστε ότι δεν αφορά την κίνηση μέσα στο πάθος σας, αφορά την κίνηση προς την κατεύθυνση του πάθους σας καθότι η μετακίνηση από την συνειδητότητα του προορισμού προς την συνειδητότητα του ταξιδιού είναι η φυσική σας εξέλιξη και ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ. Με αυτή την έννοια, μπορούμε να πούμε ότι ολόκληρη η ζωή σας είναι για να μάθετε να απολαμβάνετε την διαδρομή.

Ίσως να σας ενδιέφερε να μάθετε ότι πηγαίνετε όλοι στο ίδιο μέρος. Επιστρέφετε στην Έστία…αλλά όχι πριν δημιουγήσετε την Εστία στην Γη. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθατε εδώ αρχικά. Βάζουμε τα δυνατά μας για να σας κάνουμε προτάσεις ώστε να μπορέσετε να δείτε τον εαυτό σας από μια διαφορετική οπτική γωνία και να εν-θυμηθείτε κομμάτια που έχετε ξεχάσει. Σήμερα θα κάνουμε ένα βήμα παραπέρα. Η πρακτική μαγεία είναι το πάθος μας. Όλες οι πληροφορίες που γνωστοποιεί ο Φύλακας, όλα τα βιβλία, όλα τα σεμινάρια, όλα τα DVD με τα οποία του αρέσει να παίζει είναι απλές ιδέες στον αέρα. Οι ιδέες δεν έχουν απολύτως κανένα νόημα μέχρι κάποιος να πάρει κάτι και να το θέσει έμπρακτα σε εφαρμογή για να βελτιώσει λιγάκι την ζωή του. Αυτό είναι πρακτική μαγεία.

Μια Νέα Άποψη των Επτά Σταδίων της Ζωής

Σήμερα σας προσφέρουμε ένα ακόμη κομμάτι πρακτικής μαγείας, όμως ότι σας προσφέρουμε σήμερα θα συνεχιστεί πολύ παραπέρα από το μήνυμα μας για σας αυτή την στιγμή. Θα επεκταθεί σε μια περίοδο τριών μηνών. Πρώτα, ας μοιραστούμε μαζί σας μια θεώρηση του εαυτού σας από την οπτική γωνία του πνεύματος που κοιτάζει τον άνθρωπο. Έχουμε δώσει πολλές από τις πληροφορίες που ο Φύλακας αποκαλλεί Πνευματική Ψυχολογία, ας μοιραστούμε μαζί σας όμως το επόμενο βήμα αυτής της εξέλιξης. Υπάρχουν εφτά στάδια της ζωής. Διανύετε το καθένα ως προσαύξηση, σκόπιμα, για να συλλέξετε συγκεκριμένες διδακτικές ευκαιρίες. Αυτά τα στάδια δεν καθορίζονται βάσει χρόνων αλλά βάσει της δονητικής σας εξέλιξης.

Οι άνθρωποι εξελίσσονται. Δεν είστε πλέον οι χαμηλής δονήσεως άνθρωποι που ήσασταν μέχρι πρόσφατα. Τώρα αναζητάτε την ανώτερη αλήθεια για να υποστηρίξετε υψηλότερες δονήσεις. Καθώς εξελίσσεστε από το ενα επίπεδο στο άλλο, αρχίζετε να συλλαμβάνετε καινούριες ιδέες. Αρχίζετε να βλέπετε τον εαυτό σας με διαφορετικό τρόπο. Σήμερα επιθυμούμε να σας κάνουμε μια πρόταση για το πως να βλέπετε τον εαυτό σας τους ερχόμενους τρεις μήνες. Είναι ένα παιχνίδι, βέβαια όλη η ζωή είναι ένα παιχνίδι, οπότε σας προσφέρουμε ένα καινούριο παιχνίδι και έναν καινούριο τρόπο να δείτε τα τρία τελευταία στάδια της ζωής σας. Το πέμπτο, έκτο και έβδομο στάδιο της ζωής μπορούν τώρα να γίνουν ορατά βάσει ενός νέου χρονοδιαγράμματος. Δεν θα προστεθούν νέα στάδια καθώς εξελίσσεστε. Αντιθέτως, θα ξαναξεκινήσετε με την ίδια φυσιολογία. Θα ξαναγεννηθείτε μέσα στην ίδια φυσιολογία. Η σύνδεση σας με το πνεύμα ωστόσο, θα έχει νέα ενέργεια και θα μπορείτε να κινηθείτε προς μια άλλη ζωή μέσα στο ίδιο σώμα.

Από Φωτισμένος Αναζητητής, Φωτισμένος Γνώστης

Η διαδικασία της ανα-γέννησης και της μετακίνησης προς το επόμενο επίπεδο μπορεί να ξεκινήσει σήμερα. Ας μοιραστούμε μαζί σας πως μπορείτε να δείτε τα επόμενα τρία στάδια της ζωής σας. Στο πέμπτο στάδιο της ωρίμανσης τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν για εσάς. Σταματάτε να αναζητάτε την αλήθεια έξω από τον εαυτό σας και αρχίζετε να την αποδέχεστε για πρώτη φορά μέσα σας. Αντί να είστε ο αναζητητής γίνεστε ο γνώστης. Η εξέλιξη του πέμπτου σταδίου της ζωής είναι η ευκαιρία σας να κατανοήσετε ότι είστε Θεός, ότι είστε δημιουργός και ότι έχετε ευθύνη απέναντι σε Όλα Όσα Είναι να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δημιουργικές δυνάμεις.

Ναι, το ξέρουμε. Σας είναι δύσκολο να το κατανοήσετε. Ξέρουμε ότι το εγώ σας μπαίνει στην μέση και προσπαθείτε να το κρατήσετε από έξω και γίνεται δύσκολο να δείτε ποιοι είστε. Ξέρουμε επίσης οτι σας είναι δύσκολο να καταλάβετε την διαφορά ανάμεσα στο πότε να δημιουργήσετε και πότε να επιτρέψετε. Θα σας δώσουμε μια πολύ απλή λύση αν και όλα είναι σχήματα λόγου έτσι κι αλλιώς, καθώς ακόμη και μια κατάσταση ύπαρξης είναι ουσιαστικά μια δημιουργία. Ας σας κάνουμε μια απλή πρόταση. Το πότε να δημιουργήσετε και πότε να επιτρέψετε απαντάται με μια απλή ερώτηση: είστε ευτυχισμένοι εκεί που βρίσκεστε; Αν ναι, τότε ας είστε. Αν όχι, τότε τολμήστε να ξαναεπιλέξετε και να δημιουργήσετε μια διαφορετική πραγματικότητα. Απλώς σας πληροφορούμε ότι κάθε αλλαγή οδηγεί σε κάτι καλύτερο. Ναι, ξέρουμε. Στους ανθρώπους δεν αρέσει η αλλαγή. Της αντιστέκονται με μεγάλη προσπάθεια. Κάθε αλλαγή ωστόσο, θα σας οδηγήσει σε εξέλιξη.

Η Ερώτηση του Πέμπτου Σταδίου: Τι Είναι Αληθινά Σημαντικό;

Σε κάποιο σημείο της εξέλιξης σας, αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε την αλήθεια σε ψυχικό επίπεδο. Τότε αρχίζετε να κατευθύνετε την ίδια σας την αλλαγή και να ενεργοποιείτε τις ίδιες σας τις μεταβολές και τις δημιουργίες σας. Αυτό που σας προσφέρουμε τώρα είναι μια ευκαιρία να το θέσετε σε εφαρμογή. Τότε γίνεστε δημιουργοί αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ίδια σας την ευτυχία και το πάθος σας. Τότε αποκτάτε την μεγαλύτερη δυνατή χρησιμότητα για το Σύμπαν. Εκεί είναι η μαγεία. Το πέμπτο στάδιο της ζωής θα αφορά την ανακάλυψη της αλήθειας μέσα σας. Η ερώτηση που γίνεται στον καθένα στο πέμπτο στάδιο της ζωής είναι: Τι είναι αληθινά σημαντικό;

Οι αναζητητές αρχίζουν να αναζητούν στο τρίτο στάδιο της ζωής. Η ανακάλυψη της αλήθειας εντός και η μεταμόρφωση σε φωτισμένο γνώστη δεν συμβαίνει γενικά πριν το πέμπτο στάδιο της ζωής. Η ανακάλυψη αυτού του σημείου σύνδεσης και η δημιουργική ικανότητα, αυτή η ευκαιρία να αναλάβετε την ευθύνη για τις ίδιες σας τις δημιουργίες και της διατήρησης εκείνης της ελάχιστης αίσθησης γαλήνης είναι αυτό που βρίσκεται μπροστά σας σήμερα. Σας ζητούμε να σκεφτείτε το να κάνετε πρόθεσή σας το να βαδίσετε σε αυτό το στάδιο της ζωής τώρα, μαζί μας, ασχέτως του που βρίσκεστε. Τα επτά στάδια της ζωής είναι η γενική πορεία που ακολουθεί κάθε ψυχή σε ένα εξελικτικό ταξίδι σε κάθε ζωή. Αυτό που προτείνουμε τώρα είναι να βαδίσετε εκ προθέσεως τα τρία τελευταία στάδια της ζωής μαζί μας, στους επόμενους τρείς μήνες. Αυτή η άσκηση θα προσφέρει στις εξελιγμένες ψυχές την πιθανότητα να βιώσουν την εμπρόθετη δημιουργία.

Ξαναξεκινώντας Χωρίς να Πεθάνετε

Θα σας κάνουμε κάποιες πολύ απλές προτάσεις, αλλά πριν από αυτό, αφήστε μας να σας οδηγήσουμε παρακάτω στον δρόμο καθώς σας αρέσει πάρα πολύ να οπισθοδρομείτε στον χρόνο. Ας μοιραστούμε μαζί σας αυτά για τα οποία θα μιλήσουμε τους επόμενους τρείς μήνες. Κάθε στάδιο της ζωής έχει ένα συγκεκριμένο σκοπό για την εξέλιξη της ψυχής. Δεν γίνεται πάντα όπως περιγράψαμε ούτε ολοκληρώνονται όλα τα στάδια σε κάθε ζωή. Είναι απλώς οι γενικές οδηγίες ζωής που το πνεύμα σας έχει καθορίσει σχετικά με την εξέλιξή σας σε κάθε ζωή. Καθώς θα σας οδηγούμε μέσα από τα τρία στάδια της ζωής, ένα κάθε μήνα, ίσως θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζετε τι θα συμβεί μετά από αυτό το ταξίδι. Πώς θα εξελιχθεί και που τελειώνει; Είναι απλούστατο. Δεν τελειώνει, απλώς ξεκινάτε από την αρχή. Το πρώτο στάδιο είναι ο σχεδιασμός όπου γίνονται τα περισσότερα συμβόλαια πριν από την ενσάρκωση. Μπορείτε να φανταστείτε πως θα ήταν το να σχεδιάζετε την επόμενη ενσάρκωση σας παραμένοντας σε φυσική μορφή;

Θα σας προσφέρουμε την ευκαιρία να δείτε πως μπορεί να εφαρμοστεί αυτό τώρα, στην καθημερινότητά σας, ασχέτως από το στάδιο της ζωής στο οποίο βρίσκεστε επί του παρόντος. Καθώς θα σας οδηγούμε μέσα στην εφαρμογή της ενσωμάτωσης αυτών των κομματιών, θα οδηγηθείτε να ανα-συγγράψετε το παιχνίδι σας, να ξεκινήσετε από την αρχή και να ανα-γεννηθείτε για να ανθίσετε σε μια νέα καρποφορία. Θα σας προσφέρει ευκαιρίες να κινηθείτε δια μέσου της εξελικτικής διαδικασίας και αυτού που αποκαλείτε ανάληψη. Αυτή την μέρα, σας μιλάμε για το επίπεδο ωρίμανσης, για το να αδράξετε μια ευκαιρία και να βρείτε την ουσία της ύπαρξης σας και τι είναι αληθινά σημαντικό.

Καθορίζοντας Τι Είναι Σημαντικό

Μια από τις προτάσεις που θα σας κάνουμε είναι να προσποιηθείτε οτι σας έχουν στερήσει τα πάντα. Αν η οικογένεια σας είναι σημαντική, απομακρύντε την για μια στιγμή. Αν η δουλειά σας είναι σημαντική και βοηθά να καθορίσετε τον εαυτό σας, απομακρύντε την για μα στιγμή. Αν τα υπάρχοντα σας είναι αυτό στο οποίο είστε απελπισμένα προσκολλημένοι, απομακρύντε τα για μια στιγμή. Τι μένει; Αυτή είναι η ερώτηση που σας ζητούμε να υποβάλλετε στον εαυτό σας τις επόμενες 30 ημέρες καθότι η μετακίνηση δια μέσου του πέμπτου σταδίου της ζωής θα ανοίξει μια πόρτα για να προωθηθούν όσοι απομένουν και για να προχωρήσετε εσείς στην ίδια σας την εξελικτική διαδικασία εκείνη την μέρα. Έτσι, δεν είναι απαραίτητο να αφαιρεθούν πραγματικά όλα αυτά τα κομμάτια, σας ζητούμε να αφαιρέσετε ενεργητικά την προσκοληση σας από πράγματα που θεωρείτε σπουδαία και να τα αποδεσμεύσετε με αγάπη. Τότε και μόνο, μπορείτε πραγματικά να καθορίσετε τι είναι σημαντικό από το το επίπεδο της ψυχής.

Αγαπάμε τα παιχνίδια. Έχουμε παρακολουθήσει το δικό σας με μεγάλη ένταση και έχουμε παίξει όποτε ήταν δυνατό. Μας αρέσει πάρα πολύ να εισερχόμαστε στο παιχνίδι σας όταν μας προσκαλλείτε. Αυτό κάνουμε τώρα, αλλά το παιχνίδι είναι δικό σας. Βρισκόμαστε εδώ σαν ένας καθρέφτης για να σας βοηθήσουμε να μην ξεχάσετε ποιοι είστε αληθινά. Βρισκόμαστε εδώ για να σας σηκώνουμε από το πάτωμα κάθε τόσο, και να σας υπεν-θυμίζουμε το μεγαλείο σας. Βρισκόμαστε εδώ για να σαρώσουμε την σκόνη ώστε να δείτε το ίδιο σας το φως και να κατανοήσετε την επίδραση που έχετε στους άλλους και την ευθύνη σας να δημιουργήσετε. Αυτός είναι ο ρόλος των αγγέλων, να αντανακλούν το μεγαλείο των ανθρώπων. Σας ζητούμε αυτή την μέρα να προωθηθείτε στο πέμπτο στάδιο της ζωής, να προωθηθείτε και να προσποιηθείτε οτι είστε σε μια φάση της ζωής σας όπου το καθετί πρέπει να επαν-εκτιμηθεί. Ότι έχετε κάνει πρέπει να εξεταστεί ως προς την αληθινή του σημασία για την ζωή σας.

Όταν Ανήκετε Σε Ότι Σας Ανήκει

Δεν πάει πολύς καιρός που Ο Φύλακας και ο Φύλακας του Φύλακα μετακόμισαν. Είχαν παραμείνει σε ένα μέρος για εικοσιεπτά χρόνια. Αυτός αυτοαποκαλούνταν συλλέκτης και αυτή τον αποκαλούσε «ρακοσυλλέκτη». Συνέλεγε οτιδήποτε μπορεί να σήμαινε κάτι γιατί «κάποια μέρα μπορεί να το χρησιμοποιήσω». Σας πληροφορούμε οτι έρχεται κάποια μέρα που ανήκετε στα πράγματα σας και σας ζητάμε να το εξετάσετε τώρα. Δεν σας ζητάμε να εξετάσετε μόνο τα αποκτήματά σας, αλλά και τις σχέσεις σας και οτιδήποτε πιστεύετε ότι είναι σημαντικό για σας. Όταν αποδεσμεύσετε την ανάγκη όλων των εξωτερικών πραγμάτων τότε ίσως να τα απολαύσετε ακόμη περισσότερο από ότι στην αρχή, καθότι τότε μόνο θα αντιληφθείτε την πραγματική τους θέση στην ζωή σας. Αυτή είναι η διαδικασία που ανοίγει την πόρτα και συνήθως καθορίζεται στο πέμπτο στάδιο της ζωής.

Αυτό δημιουργεί την ευκαιρία σας να προχωρήσετε στο έκτο στάδιο της ζωής όπου μπορεί να βιώσετε μια αληθινή Λεμούρια ύπαρξη. Ο καθένας σας το περνάει καθώς γίνεστε σαν παιδιά. Θα μιλήσουμε για αυτό τον ερχόμενο μήνα γιατί είναι σημαντικό στάδιο της εξελικτικής σας διαδικασίας από ανθρώπινα όντα πίσω σε ψυχές και στην αποδέσμευση του σώματος. Το εξελικτικό μονοπάτι συνίσταται στο ότι εισέρχεστε σαν πνεύμα για να μπείτε σε κάποιο σώμα και να διέρθετε όλον αυτόν τον χρόνο στην Γη ως μέρος μιας διαδικασίας απώλειας αυτού του ιδίου σώματος. Στο πέμπτο στάδιο προσπαθούμε απλώς να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε τι είναι σημαντικό και ποιοι είστε πραγματικά

Για Τριάντα Μέρες…Αξιολογήστε Τα Πάντα

Κατά τις επόμενες τριάντα μέρες σας ζητάμε να κοιτάξετε την πραγματική σχέση που έχει με το πνεύμα σας καθετί που συναντάτε και να ανακαλύψετε αν είναι αλήθινα σημαντικό. Δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να το αποδεσμεύσετε. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να μοιράσετε τα πάντα. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να γεμίσετε δύο χωματερές κατά το παράδειγμα του Φύλακα. Σημαίνει ότι αλλάζετε την πραγματικότητά σας αλλάζοντας την ίδια σας την οπτική γωνία. Βρείτε τι είναι πραγματικό σημαντικό για σας απελευθερώνοντας όλες σας τις προσκολλήσεις και θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε τι έχει σημασία για το πνεύμα σας όπως εκφράζεται μέσα από τον ανώτερο εαυτό σας.

Η σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό σας είναι πολύ κοντύτερα από ότι νομίζετε. Πολλές από τις ίδιες τις αποφάσεις σας για την ζωή δεν λαμβάνονται από τον κατώτερο συνειδητό νου αλλά παίρνονται σε συνάρτηση με τον ανώτερο εαυτό. Η διαδικασία του θανάτου δεν είναι στις περισσότερες περιπτώσεις συνειδητή απόφαση. Αυτή και πολλές άλλες σημαντικές αποφάσεις λαμβάνονται από μια σύμβαση του ανωτέρου και κατωτέρου εαυτού. Όταν αυτή η σύνδεση βρίσκεται στην θέση της, ο ίδιος ο ανώτερός σας εαυτός σας ανακουφίζει από την ανάγκη να μεταφέρετε το σώμα. Το πέμπτο στάδιο της ζωής είναι το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό είναι συνήθως το τελείωμα της ζωής. Τώρα δεν αφορά αναχώρηση. Αφορά την επιστροφή στο πνεύμα. Δεν πρόκειται για την ανά-μνηση της Εστίας ή για τον εκεί πηγαιμό. Πρόκειται για την δημιουργία της Εστίας εδώ που βρίσκεστε τώρα. Πρόκειται για το να μάθετε πως να ζείτε, να μάθετε πως να είστε τώρα στο πάθος σας. Αυτή είναι η έκφραση του Θεού που εσείς, και κανένας άλλος, έχετε την δυνατότητα να είστε.

Ακόμη και εμείς, οι άγγελοι στους ουρανούς, δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια από τα πλέον θαυμαστά πράγματα που είναι δυνατά μόνο πίσω από το πέπλο. Δεν μπορούμε να αγκαλιάσουμε κάποιον άλλο. Αυτό είναι φυλαγμένο για σας. Δεν μπορούμε να αγγίξουμε κάποια άλλη ζωή. Δεν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε κάποια άλλη ψυχή με το να κοιτάξουμε στα μάτια της και να την βοηθήσουμε να ανα-θυμηθεί ποιά είναι μέσω μιας φυσικής ματιάς. Εσείς μπορείτε. Και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεστε εδώ, να δουλέψετε με τον εαυτό σας και να πυροδοτήσετε το δικό σας φως και να να γυρίσετε γύρω και να κοιτάξετε μέσα στα μάτια κάποιου άλλου ανθρώπου. Για να το κατορθώσετε αυτό, σας ζητούμε να κοιτάξετε στην ζωή σας και να βιώσετε οτιδήποτε έρθει στην ζωή σας τις ερχόμενες τριάντα μέρες και να δείτε τι είναι αληθινά σημαντικό για σας. Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν έχει καμία σημασία τι θα αποφασίσετε. Η ψυχή σας δεν αναζητά το αποτέλεσμα της απόφασης. Απλά την εμπειρία της επανεξέτασης. Όχι τον προορισμό, το ταξίδι.

Το Μονοπάτι του Μέρλιν

Κάντε ένα βήμα πίσω στο χρόνο και αλλάξτε την πραγματικότητα σας γιατί καθώς το κάνετε γίνεστε σαν τον Μέρλιν και οπισθοδρομείτε στον χρόνο. Το όραμα σας είναι στραμμένο προς το παρελθόν. Αν είστε απόλυτα παρόντες, η συνειδητότητα σας θα δει που βρίσκεστε, αλλά δεν βλέπετε το μέλλον σας κι έτσι ουσιαστικά πάντα οπισθοδρομείτε στον χρόνο. Όταν σας λέμε να προχωρήσετε εκ προθέσεως πίσω στον χρόνο σημαίνει να κάνετε στροφή και να προχωρήσετε στο μέλλον σας. Αυτό θα κάνετε τις επόμενες τριάντα μέρες. Τώρα είναι διαθέσιμες στον πλανήτη περισσότερες δυνατότητες από ποτέ άλλοτε εξαιτίας της συλλογικής σας δονητικής ανόδου, εξαιτίας της ενέργειας που μοιράζεστε. Θέστε τις σε κίνηση αυτή την μέρα και δείτε την μαγεία να ξεδιπλωνεται. Τολμήστε να κοιτάξετε γύρω σας, το καθετί που συμβαίνει και το καθετί που εισέρχεται στην ζωή σας-τον κάθε άνθρωπο που συναντάτε και το καθετί που αγγίζετε και έχει σημασία για την ζωή σας- και απλά αξιολογήστε το αληθινό του νόημα και την αληθινή του χρησιμότητα στην ψυχή σας. Θα σας οδηγήσουμε δια μέσου αυτών των τελευταίων τριών σταδίων της ζωής αποτελεσματικότατα και ταχύτατα ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε μια νέα σχεδιαστική περίοδο-το πρώτο στάδιο της ζωής. Γράψτε σκόπιμα το σενάριο σας για αυτό που έχετε αποκαλέσει ανάληψη.

Αγαπημένοι, είστε εκεί ο ένας για τον άλλο. Να απλώνετε το χέρι σας συχνά. Κρατήστε την δύναμή σας. Μην μας την παραδίδετε. Μην κοιτάτε προς εμάς για κάθε απάντηση. Μην ακούτε την κάθε μας λέξη. Πάρτε μόνο τα κομμάτια που συνηχούν με την καρδιά σας γιατί εσείς είστε που πρέπει να κρατήσετε την δύναμη. Διακρίνετε τι είναι σωστό για εσάς και δημιουργήστε μαγεία. Τραβήξτε την από οπουδήποτε μπορείτε να βρείτε και παρακολουθήστε καθώς ο κόσμος σας αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο. Αν ανακαλύψετε ότι αυτό δεν σημαίνει κάτι παραπάνω από το να περπατάτε με γαλήνιο νου και ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, σας ζητάμε να σκεφτείτε μήπως αυτό είχατε στο μυαλό σας όταν ήρθατε στον πλανήτη.

Καθόμαστε μαζί σας και προσφέρουμε ενθυμήσεις από την Εστία με την μεγαλύτερη τιμή. Έχουμε περιμένει αιώνες για την ευκαιρία να το κάνουμε. Αν μπορούμε να κρατάμε τον καθρέφτη και να σαρώνουμε την σκόνη ώστε να ρίξετε μια ματιά στον εαυτό σας, τότε κάνουμε την δουλειά μας και είμαστε στο πάθος μας. Σας αφήνουμε με αυτές τις απλές υπενθυμίσεις: να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλο σε κάθε ευκαιρία που σας δίνεται γιατί στην πραγματικότητα φροντίζετε τον εαυτό σας. Και να εν-θυμάστε ότι είναι ένα παιχνίδι, να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Αθηνά Σαντορινίου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!