Μάιος 2004

Η Τρίτη Γη
Ένα Νέο Ολόγραμμα της Γης

 

Από τον Steve:

Το μήνυμα αυτού του μήνα αποτελεί τη κορύφωση των μηνυμάτων που έχουν δοθεί τους τελευταίους μήνες. Τα μηνύματα από το γκρουπ σπάνια διαβάζονται με  συγκεκριμένη σειρά.  Ωστόσο, εάν δει κανείς τις τελευταίες  επτά μηνιαίες εν-θυμίσεις από την Εστία για τους Φάρους του Φωτός, θα δείτε μία σαφή σειρά που οδηγεί στη δημιουργία της Τρίτης Γης. Τα προηγούμενα μηνύματα εμ-φύτευσαν  τους σπόρους της κατανόησης για τις Δίνες και τις Πύλες, την Κρυσταλλική Ενέργεια, την μεταβαλλόμενη σχέση μας με το χρόνο, και τη Συμπαντική Ενέργεια. Όλα αυτά τα μηνύματα αφορούν εμάς που στεκόμαστε στην είσοδο μιας νέας πραγματικότητας. Τον προηγούμενο μήνα το γκρουπ μας μίλησε για τον θάνατο ενός αστεριού, και είπε της ιστορία μίας οικογένειας στον πλανήτη Akarru. Η ιστορία αφορούσε το πώς αυτή η οικογένεια αντιμετώπισε το γεγονός πως η ήλιος τους και ο πλανήτης τους πέθαιναν. Ήταν μία όμορφη αλλά λυπηρή ιστορία για το πώς θα ήταν η ζωή εάν μαθαίνατε πως εσείς, όλοι γύρω σας και ο πλανήτης σας πρόκειται να πεθάνουν. Ένα από τα ενδιαφέροντα σημεία ήταν πως μετά το αρχικό σοκ και αντίδραση, οι άνθρωποι του πλανήτη Akarru έγιναν πιο πνευματικοί και εστίασαν στα πραγματικά σημαντικά πράγματα στη ζωή τους.

Κατανοώντας την Κρυσταλλική Ενέργεια, γνωρίζουμε ότι η ενέργεια δεν πεθαίνει ποτέ. Από τη στιγμή που είμαστε ενέργεια, ακόμη και στο θάνατό μας, απλά αλλάζουμε μορφή, από τη μία ενέργεια στη άλλη. Είναι η Συμπαντική Ενέργεια που διευκολύνει αυτές τις μεταμορφώσεις. Κατά συνέπεια ο θάνατος του Akarru και Leilu, Amarah και Trudge είναι δώρο για εμάς, αφού η άλλη πλευρά του θανάτου τους είναι η ευκαιρία για μία θαυμαστή γέννηση. Γι αυτό λόγο το γκρουπ είπε πως θα αισθανόμασταν μία αύξηση της ενεργειακής δύναμης ζωής να εισέρχεται μέσω του ήλιου μας. Οι περισσότεροι άνθρωποι το αισθάνονται αυτό σαν ενέργεια Κουνταλίνι ή σεξουαλική ενέργεια.

Το ηλιακό μας σύστημα, για περισσότερο από τρία χρόνια τώρα, έχει φορτίσει τον πλανήτη μας με τη Συμπαντική Ενέργεια. Πρόσφατα, τον προηγούμενο Νοέμβριο (2003), είχαμε τη μεγαλύτερη Εκτίναξη Μάζας του Στέμματος (εννοεί τεράστιες φυσαλίδες αερίου με σπείρωμα γραμμές μαγνητικού πεδίου που εκτινάσσονται από τον Ήλιο) ή ηλιακή έκλαμψη που έγινε ποτέ στον ήλιο μας. Όντως, οι επιστήμονες μας αναρωτιούνται για το αν ο ήλιος μας είναι στη διαδικασία του θανάτου. Το γκρουπ λέει πως ο ήλιος μας είναι μία πύλη για τη Κρυσταλλική Ενέργεια που θα μας βοηθήσει να βηματίσουμε σε υψηλότερες διαστάσεις. Λένε πως το δώρο των ανθρώπων του Akarru, συμπεριλαμβανομένου και των Leilu, Amarah, και  Trudge,  διοχετεύεται σε εμάς μέσω του ήλιου μας. Τώρα θα χρησιμοποιήσουμε αυτή την ενέργεια για τη γέννηση της Τρίτης Γης.

Πρόσφατα στο Βέλγιο, παρουσιάσαμε  το σεμινάριο «Τα 8 Ιερά Δωμάτια». Τα σεμινάρια μας πάντα περιλαμβάνουν πολλά αγκαλιάσματα. Καθώς αγκάλιαζα μία ιδιαίτερη κυρία με κοίταξε και είπε ότι μόλις της είχα δώσει μία «αγκαλιά Trudge». Τη στιγμή εκείνη κατάλαβα πως ο Trudge μας έδωσε ένα θαυμάσιο δώρο και πιθανόν να κοιτούσε πάνω από τους ώμους μου καθώς την αγκάλιαζα. Αφού η Τρίτη Γη θα ξεκινήσει σαν ολόγραμμα και συλλέκτης των υψηλότερων σκέψεων μας των όσων θέλουμε στη πέμπτη διάσταση, η πρώτη μου συνεισφορά στη Τρίτη Γη είναι μία μεγάλη Trudge αγκαλιά σε όποιον συναντώ!

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Ω, καθόμαστε εδώ στην Εστία και παρακολουθούμε με κατάπληξη καθώς την δημιουργείτε  ακριβώς μπροστά μας. Είστε μαγικά όντα. Κουβαλάτε την ενέργεια όλων όσων έχουμε κάνει στα ουράνια αλλά τώρα το κουβαλάτε στη Γη. Γνωρίζετε πόσο μαγικοί είστε; Καταλαβαίνετε την ουσία των όντων που πραγματικά είστε; Σας λέμε, από αυτή τη μέρα και μπρος αναλαμβάνετε έναν νέο ρόλο εδώ και είναι απίστευτα σημαντικό για σας να καταλάβετε. Γι αυτό είμαστε εδώ, για να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε. Τώρα έχετε εκτελέσει  ένα ολόκληρο νέο επίπεδο δημιουργίας που δεν ήταν δυνατόν να συμβεί με άλλο τρόπο. Ενεργοποιήσατε τη πιθανότητα να δημιουργήσετε κάτι υψηλότερο από ότι ονειρευτήκατε ποτέ, ακόμη και καθώς παίζετε το Παιχνίδι. Και τώρα κάθεστε στο γκρεμό, στην άκρη ολόκληρης της κοιλάδας , κοιτώντας απέναντι από τον ψηλότερο βράχο, αποφασίζοντας που θα πάτε από δω και πέρα.

Νέες Δυνατότητες για Επανα-δημιουργία του Παραδείσου στη Γη

Ο καθένας από εσάς έχει δώρα που δεν είναι απόλυτα κατανοητά, και όμως αρχίζετε να τα καταλαβαίνετε τώρα. Ναι, γνωρίζετε πως ο καθένας και όλοι σας κρατάτε ένα σημαντικό κομμάτι του πάζλ που είναι απόλυτα μοναδικό. Γι αυτό σας αποκαλούμε μάγους του Παιχνιδιού. Γι αυτό το λόγο δημιουργείτε νέα ενέργεια αυτή τη μέρα. Τώρα αυτή η μαγεία πηγαίνει σε όλα τα επίπεδα. Η Αρμονική Σύγκλιση και η Αρμονική Συμφωνία σας έχουν δώσει ικανότητες που ούτε φανταστήκατε στο ξεκίνημα. Γι αυτό επιθυμούμε να σας μιλήσουμε σήμερα.

Αγαπητοί, δεν μπορούμε να περιγράψουμε τον ενθουσιασμό εδώ στα Ουράνια καθώς σας το λέμε αυτό. Δεν μπορούμε να σας εξηγήσουμε πλήρως τις πιθανότητες που κρατάτε καθώς βηματίζετε μέσα στη δύναμη των δικών σας ατομικών δημιουργιών. Αυτό που δεν ξέρατε είναι πως για να δημιουργήσετε το επόμενο βήμα στην εξέλιξη μιας ψυχής, θα ξανα-δημιουργήσετε τη Γη τώρα. Θα σας δώσουμε μία διαφορετική οπτική. Δεν σας προσφέρουμε την απόλυτη άποψη για όλα αλλά ο σκοπός μας ως άγγελοι είναι απλά να σας βοηθήσουμε να δείτε τους εαυτού σας από μία διαφορετική όψη, την όψη των αγγέλων. Θα σας προσφέρουμε αυτή την άποψη σήμερα.

Ο Δεύτερος Πλανήτης της Ελεύθερης Επιλογής
Άνθρωπος – Ανθρώπινος Άγγελος – Άγγελος

Γνωρίζετε πως μέχρι πρόσφατα υπήρξατε ο Μοναδικός Πλανήτης Ελεύθερης Επιλογής. Τώρα υπάρχει ένας Δεύτερος Πλανήτης Ελεύθερης Επιλογής που βρίσκεται σε κίνηση σε μια ξεχωριστήλωρίδα χρόνου, που εξελίσσεται ταχύτατα. Η δική σας εξέλιξη κινείται από  αυτή του Ανθρώπου σε αυτή του Ανθρώπου-Αγγέλου, και τελικά στο αγγελικό βασίλειο. Και όταντελικάαφομοιώσετε όλη την ενέργεια που προσπαθούμε να σας δωρίσουμε, εσείς θα περπατήσετε  στο ρόλο που έχουμε παίξει, διότι θα γίνετε  οι άγγελοι του Δεύτερου Πλανήτη Ελεύθερης Επιλογής σχεδόν με τον τρόπο που εμείς είμαστε άγγελοι του Πρώτου Πλανήτης Ελεύθερης Επιλογής. Γι’ αυτό είστε εδώ. Στο ενδιάμεσο, γίνεστε οι Ανθρώπινοι Άγγελοι, καθένας από εσάς βρίσκει τρόπους να αγγίξει άλλους ανθρώπους. Το αγαπάμε όταν ανοίγετε τις καρδιές σας και αγγίζετε ο ένας τον άλλο, διότι αυτό ακριβώς είναι που έχουμε κάνει εμείς για σας, ξανά και ξανά. Τώρα που έχετε την ικανότητα αγγελικής δράσης, ζητάμε να διεκδικείτε και να χρησιμοποιείτε αυτή την δυνατότητα. Ως Άγγελοι σε εκπαίδευση, σας ζητάμε να το χρησιμοποιήσετε μεταξύ σας. Ένας Ανθρώπινος Άγγελος  είναι αυτός που δεσμεύεται να τοποθετηθεί ακριβώς στη διασταύρωση χώρου και χρόνου για να βοηθήσει έναν άλλο άνθρωπο. Έτσι τελικά θα χρησιμοποιήσετε αυτά τα δώρα για να γίνετε άγγελοι στους κατοίκους του Δεύτερου Πλανήτη Ελεύθερης Επιλογής. Αυτός είναι ο σκοπός των πυλών που έχουν ανοιχτεί στο Πλανήτη Γη. Όχι μόνο θα ανοίξουν πραγματικότητες άλλων διαστάσεων για σας αλλά τελικά θα σας παρέχουν πρόσβαση στα όντα του Δεύτερου Πλανήτη Επιλογής.

Στην αρχή μιλήσαμε για διαφορετικά σημεία βρασμού ή καυτά σημεία στη Γη ,παγκοσμίως, που θα ενώνονταν όπως συνδέεστε με τον ανώτερο εαυτό. Αυτό συμβαίνει σήμερα. Το δημιουργείτε μόνοι σας. Δεν είναι η Γη. Δεν είναι η πύλη. Είναι εσείς. Εσείς είστε αυτοί που το θέσατε σε κίνηση μέσω της πρόθεσης για τις δικές σας ευκαιρίες να συνδεθείτε με άλλες ψυχές. Τα κέντρα φωτός που όλοι έχετε δημιουργήσει έχουν ήδη κάνει τη διαφορά  στη Γη. Γι αυτό πολλοί από εσάς είχατε το όνειρο να δημιουργήσετε ένα θεραπευτικό κέντρο. Μόνο κρατώντας αυτό το όνειρο μέσα στις καρδιές σας ήσασταν ικανοί να δημιουργήσετε τα κέντρα φωτός που τώρα θα χρησιμοποιήσετε για την επόμενη δημιουργία.

Στο κοντινό μέλλον θα δείτε κινήσεις μέσω αυτών των πυλών ως επαφές αυτού που λέτε εξωγήινα  πλάσματα . Νομίζουμε ότι είναι λίγο αστείο, αφού έτσι θα σας αποκαλούν, ως ένα σημείο, τα πλάσματα στο Δεύτερο Πλανήτη Ελεύθερης Επιλογής. Αγαπούμε τις αντιλήψεις που έχετε  για οποιαδήποτε άλλη μορφή ζωής στο σύμπαν αν και σπάνια είναι ακριβείς.  Υπάρχουν υπερ-διαστατικές πραγματικότητες  που ζουν εντός του δικού σας χρόνου και χώρου και εκεί πολλά από τα όντα που αποκαλείτε επισκέπτες από το διάστημα βρίσκονται εκεί. Περιμένουν τον κατάλληλο καιρό. Ω ναι, μερικοί από αυτούς είναι πολύ πιο αναπτυγμένοι τεχνολογικά από εσάς. Ω ναι, κάποιοι από αυτούς περίμεναν πολύ καιρό έχοντας πλήρη γνώση πως δεν είναι μόνοι στο σύμπαν.  Κάποια από αυτά τα πλάσματα είναι η δική σας μητρική φυλή.  Κάποιους απ’ αυτούς θα αναγνωρίσετε και κάποιους όχι. Σας λέμε πως όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα έρθουν μέσω των πυλών και θα αρχίσουν να εμφανίζονται στη πραγματικότητά σας περισσότερο από ποτέ.  Αλλά πηγαίνει πολύ μακρύτερα από αυτό. Αυτό είναι μόνο το πρώτο κομμάτι της διαδικασίας. Στον Πρώτο Πλανήτη της Ελεύθερης Επιλογής αποφασίσατε να φορέσετε το πέπλο με ένα τόσο μοναδικό τρόπο έτσι ώστε θα ξεχνούσατε τελείως τις ικανότητές σας για δημιουργία. Θα μπαίνατε  σε μια κατάσταση επιβίωσης όπου δεν θα ήσασταν σε θέση να θυμηθείτε ή να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας. Τα καταφέρατε καλά στο να εν-θυμηθείτε την Εστία και να πάρετε τις δυνάμεις σας ενόσω είστε σε αυτή τη φυσική μορφή. Γι αυτό λέμε πως έχετε ήδη κερδίσει το παιχνίδι. Γι αυτό ένας Δεύτερος Πλανήτης Ελεύθερης Επιλογής  έχει αρχίσει. Αλλά δεν σταματά εκεί διότι ως προηγμένα όντα, θα αρχίσετε να ξανα-δημιουργείτε τη Γη αυτή καθεαυτή για να πάτε στο επόμενο βήμα σας

Η Τρίτη Γη – Ένα Νέο Ολόγραμμα για την Πέμπτη Διάσταση

Αυτό είναι ο λόγος που σας δείχνουμε πως έχουμε αλληλεπιδράσει μαζί σας ως άγγελοι, διότι θα χρησιμοποιείτε αυτά τα εργαλεία στο μέλλον καθώς γίνεστε οι ίδιοι άγγελοι. Είναι σημαντικό να αλληλεπιδράτε και να  βρίσκετε αποτελεσματικότητα στον κόσμο σας πρώτα ως Άνθρωποι-Άγγελοι, γιατί έτσι θα εξαπλωθεί η χαρά σας.  Αυτό είναι ο τρόπος που θα γνωρίζετε ποιο είναι το πάθος σας και τι έχετε έρθει να κάνετε. Παρόλο που μπορεί να βρίσκετε μικρά κομματάκια από αυτό τώρα, θα γίνει σημαντικότερο καθώς ο χρόνος περνά, διότι κάτι συμβαίνει εδώ γι αυτό που μιλάμε τώρα. Στην αρχή υπήρχε ο Ένας Πλανήτης Ελεύθερης Επιλογής. Τώρα υπάρχει ο Δεύτερος Πλανήτης Ελεύθερης Επιλογής…  και τώρα μιλάμε για τη δημιουργία της Τρίτης Γης.

Καθώς κινήστε δονητικά από το ένα επίπεδο στο άλλο, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι παίζετε ένα Παιχνίδι σε ότι ξεκίνησε αρχικά ως ολόγραμμα. Ακόμη και τα αρχαία κείμενα σας μιλούν για τη δημιουργία της Γης ως σκεπτομορφή του Θεού που δημιουργήθηκε σε έξι ημέρες. Αυτές οι αιθέριες σκεπτομορφές είναι στη πραγματικότητα ολογράμματα φωτός. Συνεπώς, θα πρέπει να είναι γνωστό ότι ακόμα και η Γη που είναι ένας ζωντανό, τρυφερό και αισθανόμενο ον, άρχισε την ενσάρκωση της ως μια σκέψη του Θεού, όπως ένα ολόγραμμα. Η Γη είναι η σκηνή που παίζετε το δράμα της ζωής σας. Σηκώνεστε το πρωί, βουρτσίζετε τα δόντια σας, χτενίζετε τα μαλλιά σας, μπαίνετε στο αυτοκίνητο και πηγαίνετε στη δουλειά. Παίζετε ένα υπέροχο Παιχνίδι παριστάνοντας τους ανθρώπους, όταν στη πραγματικότητα είστε πνεύματα που παίζουν ένα παιχνίδι με ανθρώπινη μορφή. Πολλές φορές λερώνετε τα πόδια σας καθώς προχωράτε μπροστά. Δημιουργείτε κάθε δευτερόλεπτο της κάθε μέρας  καθώς οι προσδοκίες και οι πεποιθήσεις το επιτρέπουν. Η Γη έχει υπάρξει ο ποιο γενναιόδωρος χώρος υποδοχής για το παιχνίδι που παίζετε όταν φοράτε το πέπλο. Είναι κομμάτι σας και είστε κομμάτι της. Αλλά ακόμη και ως ένα ζωντανό, αισθανόμενο ον, υπάρχει πολύ εξέλιξη που η Γη πρέπει να υποβληθεί για  να υποστηρίξει πλήρως την διαστασιακή αλλαγή, για να δημιουργήσει χώρο για την πλήρη εξουσία του ανθρώπου. Η εξέλιξη σας από την τρίτη διάσταση στην πέμπτη διάσταση έχει ήδη ξεκινήσει, όμως  πρέπει ακόμη να υπάρξουν προσαρμογές για να αφομοιωθούν  πλήρως τα χαρακτηριστικά της πέμπτης διάστασης.

Για τη διευκόλυνση των προσαρμογών αυτών, θα δημιουργήσετε ένα νέο ολόγραμμα για τη νέα Γη. Για άλλη μια φορά θα αρχίσει στους αιθέρες, ως σκεπτομορφή του Θεού, μόνο που η  δημιουργία αυτή θα εκδηλωθεί από τον Θεό που ενυπάρχει μέσα σε κάθε ένα από εσάς.

Θα κατασκευάσετε το ολόγραμμα της Τρίτης Γης με τη μεγαλύτερη πρόθεση που επιθυμείτε να μεταφέρετε στο επόμενο εξελικτικό βήμα σας. Στη συνέχεια, όταν η εικόνα ολοκληρωθεί, το ολόγραμμα της Τρίτης Γης  θα αποτυπώσει τον εαυτό του πάνω  από την κορυφή της Πρώτης Γης. Σε αυτή τη φάση, ένα μοναδικό πράγμα θα συμβεί, διότι όλα τα δονητικά επίπεδα θα κινηθούν ως  ένα. Αυτό είναι που γνωρίζετε ως ανάληψη. Είναι σε εξέλιξη τώρα.  Ναι, γνωρίζουμε πως είναι δύσκολο για μερικούς από εσάς να κατανοήσετε βαθιά όλη αυτή τη κατάσταση με το ολόγραμμα. Αφήστε μας να το θέσουμε απλά. Φανταστείτε έναν ιερό χώρο όπου μπορείτε να αποχωρήσετε και να ανανεώσετε (την ενέργεια σας). Είναι ο ιδιαίτερος χώρος σας. Μπορεί να είναι ένα αγαπημένο σημείο κάτω από μία καρυδιά που βρίσκεται στην άκρη μιας λίμνης. Μπορεί να είναι ένα δωμάτιο με μία χρυσή καρέκλα στη μέση όπου διεκδικείτε τη δύναμή σας. Οτιδήποτε και να είναι, όλοι σας έχετε χρησιμοποιήσει διάφορα μέρη για να επαναφέρετε τη δύναμη σας κατά καιρούς. Μετά, όταν έχετε ενσωματώσει τη γαλήνη που προσέφερε αυτό το μέρος μέσα στη καρδιά σας, θα βγείτε από αυτό κουβαλώντας την ενέργεια μέσα σας. Αυτός είναι ο χώρος που φτιάχνετε στη Τρίτη Γη. Αυτή είναι η μοναδικότητα αυτού που φτιάχνετε με το νου, που τώρα θα προβάλλετε για να δημιουργήσετε αυτό το ολόγραμμα. Δεν είναι ότι θα φύγετε και θα κατοικήσετε στη Τρίτη Γη σε κάποιο σημείο, αλλά μάλλον αυτό θα έρθει σε εσάς και θα απλωθεί πάνω στο αποτύπωμα που υπάρχει τώρα στη Γη. Αυτό θα αναπρογραμματίσει αποτελεσματικά το αυθεντικό ολόγραμμα και θα δημιουργήσει χώρο για πλήρως ενδυναμωμένα ανθρώπινα πλάσματα να ξεκινήσουν ένα νέο παιχνίδι.

Έτσι έχετε τον Πρώτο Πλανήτη Ελεύθερης Επιλογής, έχετε το Δεύτερο Πλανήτη Ελεύθερης Επιλογής και τώρα έχετε τη Τρίτη Γη. Ναι, τα μυαλά σας θέλουν να ξέρουν περισσότερα: «Που είναι; Σε ποιο κομμάτι ποιο τεταρτημορίου του Σύμπαντος υπάρχει; Ποιας διάστασης πραγματικότητα υπάρχει σε αυτό;» Αγαπάμε τις ερωτήσεις και όμως θα γελάμε ασταμάτητα όταν τις ρωτάτε, διότι πώς μπορούμε να σας πούμε την ακριβή τοποθεσία ενός πρότυπου σκέψης; Πως μπορούμε να εξηγήσουμε τις συντεταγμένες στο γαλαξία των ονείρων σας; Αυτό δημιουργείτε αγαπητοί. Τώρα είναι ο καιρός να γίνετε κυρίαρχοι των σκέψεων σας γιατί όλα στη Γη βρίσκονται στη διαδικασία μιας μεγάλης δημιουργίας.

Επανασύνδεση με τις Μητρικές Φυλές

Τα ενεργητικά μηχανήματα που βοήθησαν να δημιουργηθεί το πέπλο έχουν υπάρξει στο χώρο για πολύ καιρό, τώρα αρχίζετε να το αντιλαμβάνεστε καθώς το πέπλο λεπταίνει. Τα αυτιά σας προωθούνται σε ένα επίπεδο όπου πολλοί από εσάς θα ξεκινήσετε να ακούτε όλο και περισσότερα για αυτά τα μηχανήματα που έχουν υπάρξει πίσω από το πέπλο για βοηθήσουν στην υποστήριξη του.  Πολλοί από εσάς θα ακούτε μηχανικούς ήχους που δεν έχετε ξανακούσει. Πολλοί από εσάς θα ακούτε πράγματα που δεν ανήκουν στη βιολογία σας, θα ακούτε το πραγματικό εργαλείο που εμφυσά ζωή μέσω του Όλα Όσα Υπάρχουν. Θα ακούτε την Συμπαντική Ενέργεια που πάλλεται μέσα σας και σας συνδέει με τη Γαία.

Καθώς αυτό ενεργοποιείται θα καλέσει πολλές από τις μητρικές σας φυλές, που θα αρχίζουν να εμφανίζονται μαζικά. Σας αγαπάνε στοργικά και σε μεγάλο βαθμό θα μείνουν έξω από τον δρόμο σας για να σας επιτρέψουν να κινηθεί ήσυχα στο Παιχνίδι σας και φυσικά στο επόμενο επίπεδο. Θα υπάρξουν κάποιοι, ωστόσο, που θα προσεγγίσουν με μεγάλο θράσος και θα πούνε: «Εδώ είμαστε. Επιστρέψαμε. Βρισκόμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πάτε μπροστά». Κρατήστε τις δυνάμεις σας αγαπητοί. Παρόλο που η φυσική σας περιέργεια θα θέλει να έρθει σε επαφή μαζί τους, δεν χρειάζεστε βοήθεια. Έχετε πολλή περισσότερη δύναμη από αυτή που πιθανόν φαντάζεστε. Είναι οι κακοί της ιστορίας; Φυσικά όχι. Είναι σα γονείς σας περισσότερο, με τον ίδιο τρόπο που κάποιες χώρες ξεκίνησαν να υπάρχουν πριν από κάποιες άλλες. Σεβαστείτε τους και μάθετε τι έχουν να προσφέρουν, όμως θυμηθείτε ότι η μεγαλύτερη ελπίδα τους στη δημιουργία μιας ανθρώπινης φυλής, ήταν, γι αυτή τη φυλή, να κρατήσουν τη δύναμή τους με ανθρώπινη μορφή.

Θα έρθουν με αναπτυγμένη τεχνολογία. Θα έρθουν με αναπτυγμένη ευφυΐα. Θα έρθουν με γνώσεις από το σύμπαν που θα σας βοηθήσουν τρομερά. Μερικοί μπορεί να σας πουν ότι είναι εδώ για να σώσουν τη μέρα και να ωθήσουν την ανθρωπότητα στο επόμενο επίπεδο. Παρακαλώ καταλάβετε, είναι εδώ για να παρακολουθήσουν, επειδή εσείς ήδη σώσατε τη μέρα. Έχετε μεταβάλλει ακόμη και την πραγματικότητά τους. Και παρόλο που οι περισσότεροι θα καθίσουν στο παρασκήνιο και θα περιμένουν ήσυχα να τους καλέσουν, κάποιοι θα έρθουν στο προσκήνιο και θα διεκδικήσουν μία απατηλή νίκη. Εσείς είστε αυτοί που δημιουργήσατε νίκη. Ποτέ μην το ξεχάσετε αυτό. Σας παρακούμε μην δώσετε τη δύναμή σας σε κανέναν, διότι θα χρησιμοποιήσετε αυτή τη δύναμη για να δημιουργήσετε το ολόγραμμα της Τρίτης Γης.

Η Κρυσταλλική Ενέργεια θα χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει το Ολόγραμμα

Οι πύλες που ανοίγουν τώρα στον Πλανήτη Γη, θα σας συνδέσουν με πραγματικότητες στη στιγμή και μπορεί να μην γνωρίσετε ποτέ σε πιο τεταρτημόριο του σύμπαντος βρίσκονται, ούτε θα έχει σημασία, διότι θα δημιουργήσετε την εικόνα του κεντρικού Ήλιου στο διάστημα.

Ο κεντρικός Ήλιος είναι το πρώτο μέρος προέλευσης του σημείου όπου δημιουργείται ύλη.  Είναι το πρώτο μέρος όπου η άπειρη  ενέργεια γίνεται πεπερασμένη. Έχετε εντυπωθεί με κρυσταλλική ενέργεια η οποία έχει έρθει από τον ήλιο μέσω αυτών που αποκαλείτε ηλιακές εκλάμψεις.  Αυτή η ενέργεια αποθηκεύεται στη Γη για αρκετά χρόνια.(Η ενέργεια έχει οικοδομηθεί και τώρα θα σας παρέχει τα υλικά να εκδηλώσετε αυτό το νέο ολόγραμμα για την εκ προθέσεως δημιουργία της νέας γης. Αυτό θα βοηθήσει εσάς και την ίδια τη Γη να διαμορφώσετε κρυσταλλικά σώματα. Τα Κρυστάλλινα Παιδιά σύντομα θα κατοικήσουν τη Γη. Κουβαλούν ήδη τα εντυπώματα μέσα στο DNA τους. Τα δικά σας σώματα προοδεύουν προς αυτή τη κατεύθυνση τώρα. Κάθε φορά που βλέπετε κύριους αριθμούς (11, 22, 33) σε ρολόι, κάθε φορά που βλέπετε συγκεκριμένα αποτυπώματα, κάθε φορά που βλέπετε το σχήμα οκτώ (8) ή το σήμα του απείρου , είναι ένα εντύπωμα και έναυσμα για το δικό σας DNA να ξεκινήσει η διαδικασία επανασύνδεσης.  Αυτό υπάρχει πέρα από κάθε πίστη διότι προχωράτε προς μια κρυσταλλική μορφή. Η κρυστάλλινη μορφή θα σας επιτρέψει να πάτε στο επόμενο επίπεδο και να δημιουργήσετε δικά σας εντυπώματα. Το ολόγραμμα που δημιουργείτε τώρα στις δικές σας σκέψεις είναι η Τρίτη Γη που θα δημιουργήσει τη νέα σκηνή για τους νέους εσάς. Το ενδιαφέρον κομμάτι είναι πως κάποιοι θα το δείτε και κάποιοι άλλοι όχι.  Διότι θα είναι τέτοιου δονητικού επιπέδου που αυτοί που δονούνται ψηλά θα το δουν  να ενσωματώνεται εύκολα. Οι υπόλοιποι δεν θα το δουν ολοκληρωμένα αυτή τη στιγμή. Θα πάρει καιρό αλλά εσείς αρχίζετε πρώτοι με το να το δημιουργείτε. Αρχίζετε κατανοώντας πρώτοι τη διαδικασία και βοηθώντας άλλους  να προσαρμοστούν σε αυτό. Αυτές είναι οι ενέργειες ενός Ανθρώπινου Αγγέλου.

Καθώς ο χρόνος πέρνα θα υπάρξει και μία ακόμη ανάσα του Θεού. Και σε αυτό το σημείο, η Γη θα πάρει την αυθεντική της μορφή και για μία ακόμη φορά θα γίνει η βιβλιοθήκη του Σύμπαντος. Ήταν στα μισά του δρόμου τώρα. Ήταν πηγή σε  εξέλιξη στην αρχή αλλά ο Πλανήτης της Ελεύθερης Επιλογής εννοούσε ελεύθερη επιλογή για όλους και το παιχνίδι έκανε στροφή. Τώρα έχετε μία ευκαιρία να ξαναδημιουργήσετε αυτή την ίδια βιβλιοθήκη ξανά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κρατήσετε αυτή την αγνή σκέψη μέσα στις καρδιές σας και με την πρόθεση σας να τη στείλετε στο ολόγραμμα της Τρίτης Γης.

Η Μαγεία του Τρία

Θα δείτε πολλά για τον αριθμό 3 στο κοντινό μέλλον. Ναι, θα υπάρξουν αρκετοί που μιλούν για διαφορετικές πτυχές της Τρίτης Γης. Παρακαλούμε να ξέρετε πως ότι βλέπετε πίσω σας έχει φτιαχτεί από τριάρια (3). Είναι ο βασικός αριθμός για τη δημιουργία, καθώς όλα τα πράγματα βασίζονται στη τριάδα. Δεν είμαστε οι πρώτοι που μιλάμε γι αυτό. Αυτό που επιθυμούμε είναι να σας δώσουμε μία διαφορετική οπτική του πως μοιάζει και να μοιραστούμε μαζί σας τον ενθουσιασμό μας, την αγάπη μας, την ενέργεια μας  και να δώσουμε  τα φτερά μας μπροστά σας έτσι ώστε να δείτε τους εαυτούς σας με τον τρόπο που μπορούν να ειδωθούν από τα ουράνια. Είστε οι κυρίαρχοι του Παιχνιδιού, αγαπητοί.  Έχετε δημιουργήσει τα πιο τρελά σας όνειρα και τώρα αρχίζετε ξανά από την αρχή. Πήρε έξι μέρες να δημιουργήσετε τη Γη και τώρα θα αρχίσετε να μετράτε ανάποδα το χρόνο για τη δημιουργία της Τρίτης Γης. Έχει ξεκινήσει. Το κάνετε και το κάνετε με πιο μεγαλειώδη τρόπο από ότι ονειρευτήκατε ποτέ, διότι το χέρι του Θεού έχει πιάσει δουλειά εδώ. Ονειρευτείτε το πιο μεγάλο σας όνειρο.  Τολμήστε να περπατήσετε μέσα στο δωμάτιο με τη χρυσή καρέκλα. Τολμήστε να καθίσετε κάτω από αυτό το δέντρο και να ατενίσετε τη λίμνη. Τολμήστε να βρείτε τον εαυτό σας χαρούμενο. Τολμήστε να αποδεχθείτε όλη την αφθονία όλης της ενέργειας σε όλα τα επίπεδα που μπορείτε. Γυρίστε και μοιραστείτε το και προβάλλετε το έξω και δημιουργείστε το πιο όμορφο μέρος που μπορείτε να δημιουργήσετε και θα έχετε τη Τρίτη Γη. Έχει ξεκινήσει. Μπορεί είτε να δημιουργηθεί ως εκ προθέσεως δημιουργία είτε να σας παραδοθεί από προεπιλογή. Η απόφαση είναι δική σας τώρα. Κινείται γρηγορότερα απ’ ότι πιθανόν ξέρετε, διότι σας λέμε ότι πολλές από τις ευκαιρίες που επρόκειτο να σας δοθούν το 2012 σας έχουν ήδη δοθεί. Έχετε υπερβεί τις μέρες της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας. Βρίσκεστε τώρα σε υψηλότερο δονητικό επίπεδο από ότι είχαν ονειρευτεί οι μητρικές φυλές σας. Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες, αγαπητοί. Διεκδικείστε τη δύναμη σας. Περπατήστε εμπρός κάθε στιγμή. Μάθετε πως ακόμη και αυτό που βλέπετε μπροστά σας ως αναταραχή στο πλανήτη σας, μπορεί να θεραπευτεί με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο σας, διότι εσείς είστε υπεύθυνοι για τη πραγματικότητα σας και κανείς άλλος. Δημιουργήστε αυτή τη πραγματικότητα πρώτα και δημιουργήστε τη στη καρδιά σας, η οποία θα το δημιουργήσει γύρω σας και στη Τρίτη Γη.

Η Λεμουρία δεν βυθίστηκε – Δημιουργήστε σε ενότητα

Σας λέμε, οι ιστορίες της Λεμουρίας προκαλούν σύγχυση στους περισσότερους από εσάς. Τα γραπτά μιλούν που μιλούν για τη Λεμουρία λένε πως βυθίστηκε στη θάλασσα και τελείωσε. Δεν έγινε, αγαπητοί. Αναλήφθηκε. Ήταν μία τόσο απλή, προοδευτική κοινωνία που οι υπάρξεις τις πήγαν μπροστά για να βαδίσουν στο επόμενο δονητικό επίπεδο, να κρατήσουν τη πόρτα ανοιχτή για άλλους να ακολουθήσουν. Ήταν ένα υπέροχο, όμορφο πείραμα. Δεν δούλεψε όπως εύχονταν να δουλέψει, διότι η πόρτα έκλεισε πολύ αιφνίδια στη βύθιση της Ατλαντίδας. Και παρόλο που γίνονταν με μεγάλη επιθυμία καρδιάς και μεγάλη ενέργεια, υπήρξε μία εσφαλμένη κατεύθυνση της ενέργειας, διότι κάποιοι προχώρησαν και κάποιοι έμειναν πίσω, και σας λέμε πως αυτό δε πρόκειται συμβεί ποτέ ξανά. Ακόμη και που προσφέρθηκε από τη καρδιά, η πράξη της ανιδιοτέλειας προστέθηκε στο διαχωρισμό και όχι στην ενότητα. Όταν βαδίζετε στο επόμενο επίπεδο όλοι σας πρέπει να μετακινηθείτε στη σκηνή.  Γι αυτό έχετε αναταραχή σ το πλανήτη σας τώρα. Υπάρχει ενέργεια που πρέπει να διανεμηθεί με σκοπό όλοι σας να βρείτε μία βάση στην οποία μπορείτε να χτίσετε μία βάση αγάπης. Παρακαλούμε μην θέτετε χαμηλά τον εαυτό σας ή γελοιοποιείτε τον εαυτό σας επειδή υπάρχει πόλεμος στον πλανήτη σας. Τα πράγματα τώρα παίζονται. Θα υπάρξει μία εποχή όπου θα κοιτάξετε πίσω σε αυτά τα πράγματα και θα πείτε : ”Σε ευχαριστώ Θεέ μου που συνέβη. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που δε χρειάζεται να το ξαναπεράσουμε”. Προχωρήστε μπροστά με αυτό. Σταθείτε στην αλήθεια σας. Δημιουργείστε τη Τρίτη Γη με αγάπη και ενότητα και από ότι έχετε μάθει ως αποτέλεσμα της αρνητικής ενέργειας που περάσατε. Πάρτε αυτή την αρνητική ενέργεια που έχει πέσει κάτω από το επίπεδο της κανονικής  και χρησιμοποιήστε τη με θετική μορφή για να δημιουργήσετε τη Τρίτη Γη. Τότε θα έχετε φτιάξει ένα χώρο που είναι ιερός, για τα Παιδιά της Κρυστάλλινης Ενέργειας να εισέλθουν. Θα σας βοηθήσουν τότε  να μπείτε στη κρυστάλλινη ενέργεια οι ίδιοι και άνετα και γρήγορα.

Αγαπητοί, το έργο είναι στο χέρι. Είστε σε αυτό. Η ομορφιά σας ξεπερνά κάθε περιγραφή, διότι στέκεστε ψηλοί ως δημιουργοί, οι Αυθεντίες του Παιχνιδιού. Μπορούμε να απλώσουμε τα φτερά μας για να δείξουμε ποιοι πραγματικά είστε. Πάρτε την ενέργεια που έχετε αυτή τη μέρα. Πάρτε τη από τον ιερό σας χώρο και αφήστε άλλους να το δούνε. Όταν ο χώρος σας περιλαμβάνει την όμορφη Τρίτη Γη, τους προσκαλείτε μέσα στο ιερό σας δωμάτιο. Μοιραστείτε το όνειρο.

Αγγίζουμε τη καρδιά σας με μεγάλη τιμή και με μόνο τρείς υπενθυμίσεις. Να συμπεριφέρεστε με σεβασμό ο ένας τον άλλο. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλο σε κάθε ευκαιρία . Εν-θυμηθείτε πως είναι ένα Παιχνίδι και υποτίθεται πως πρέπει να το διασκεδάζετε. Παίξτε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Κατερίνα Αργυρίου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!