Μάιος 2002

Επανα-τοποθέτηση
Η Κοσμική Ανακατάταξη

 

Από τον Steve:

Το γκρουπ λέει, πώς μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, ειδικά στους Εργάτες του Φωτός. Λένε πως βρισκόμαστε σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι τώρα. Οι Εργάτες του Φωτός παντού, βιώνουν μία επανατοποθέτηση στη ζωή τους. Πολλοί αναρωτιούνται «τι έκαναν λάθος», ή γιατί οι δημιουργίες τους δεν εξελίχθηκαν όπως σχεδίαζαν. Ξεκίνησαν προς μία κατεύθυνση, και τώρα ανακαλύπτουν ότι ο προσανατολισμός τους άλλαξε. Αισθάνονται συγχυσμένοι και αποπροσανατολισμένοι εξαιτίας αυτού. Επίσης, υπάρχουν πολλοί άλλοι, οι οποίοι αποσυνδέονται από τις δεσμεύσεις τους, ώστε να είναι προετοιμασμένοι να μετακινηθούν. Το γκρουπ λέει, πώς αυτό είναι το κάλεσμα του Φωτός, το οποίο ζητήσαμε να ακούσουμε, όταν πρωτοήρθαμε στον υλικό κόσμο. Μερικές φορές μας απορροφά τόσο πολύ ο προσωπικός μας κόσμος, που ξεχνάμε ότι υπάρχει μια υψηλότερη προοπτική, στη σημαντικότερη θέση μας σε αυτό τον κόσμο. Εδώ, το γκρουπ μας υπενθυμίζει, ότι βρισκόμαστε εδώ για έναν λόγο, και ότι έχουμε σημαντική Εργασία του Φωτός να πραγματοποιήσουμε.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Είναι η μεγαλύτερή μας τιμή, να στέλνουμε αυτό το μήνυμα ελπίδας και αγάπης σε εσάς, που κρατάτε το Φως στον πλανήτη Γη. Πολλοί από εσάς έχετε εργαστεί για πολλές ζωές, ώστε να είστε ακριβώς στο σημείο που βρίσκεστε τώρα. Η αγάπη που έχουμε για εσάς, εκτείνεται πέρα από κάθε λέξη, που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για να την περιγράψουμε. Τα γεγονότα στον πλανήτη σας βρίσκονται τώρα σε κομβικό σημείο. Τώρα είναι η ώρα να μεταφέρετε το Φως.

Από τον Κεντρικό Ήλιο

Όταν η Γη και η ανθρωπότητα έφτασαν μια συγκεκριμένη συχνότητα δόνησης, μια σειρά γεγονότων ξεκίνησε να ξετυλίγεται, τα οποία άρχισαν να αλλάζουν την πραγματικότητά σας. Ακριβώς στο κέντρο του Σύμπαντος, βρίσκεται ο Κεντρικός Ήλιος. Αυτός είναι η απαρχή των πάντων  και το σημείο από όπου ξεκίνησε ό,τι γνωρίζετε ως πραγματικότητα. Οι επιστήμονές σας πρόσφατα έκαναν ανακαλύψεις σχετικές με το κέντρο του Σύμπαντος, τις οποίες δεν θα κατανοήσουν για αρκετά χρόνια. Αυτή τη στιγμή, πιστεύουν πώς πρόκειται για μια γιγαντιαία μαύρη τρύπα. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό, και σύντομα θα ανακαλύψουν πώς είναι κρυσταλλικής φύσης. Πραγματικά, τώρα αντιμετωπίζουν το θέμα διαφορετικά, διότι η Κρυσταλλική Ενέργεια που εκπέμπεται, ταξιδεύει πολύ ταχύτερα από την ταχύτητα του φωτός, ανοίγοντας μια πύλη, η οποία δε συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο, που έχουν συνηθίσει να παρατηρούν. Η Κρυσταλλική Ενέργεια που εκπέμπεται από τον Κεντρικό Ήλιο, έπρεπε να μεταλλαχθεί σε μία μορφή ενέργειας που θα μπορούσατε να αφομοιώσετε. Για το λόγο αυτό, ήταν απαραίτητο να περάσει μέσω του ηλίου του δικού σας συστήματος, για να μεταλλαχθεί στην τελική μορφή ενέργειας, που εισάγεται στη Γη καθώς μιλάμε.

Επανατοποθέτηση

Η ενέργεια συσσωρεύεται, καθώς αισθάνεστε τα πράγματα να αλλάζουν γύρω σας ήσυχα. Αγαπητοί, να γνωρίζετε πώς οι εκκαθαρίσεις που βιώνετε τον τελευταίο καιρό, σας προετοιμάζουν για να μεταφερθείτε στον επόμενό σας ρόλο ως Ανθρώπινοι Άγγελοι. Είστε αυτοί, που ζήτησαν να βρίσκονται εδώ, ακριβώς αυτή τη χρονική στιγμή, τοποθετημένοι στην ιδανική θέση, την ιδανική στιγμή, ώστε να προωθήσετε την αλλαγή, στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Τον τελευταίο καιρό, πολλοί από εσάς αισθανθήκατε ότι μετακινηθήκατε από το πλαίσιο της άνεσής σας, για να βρεθείτε σε συνθήκες που δεν περιμένατε. Κάποιοι από εσάς αισθάνεστε εγκαταλελειμμένοι από το πνεύμα, καθώς το αίσθημα της αποσύνδεσής σας μεγαλώνει σε ένταση. Κάποιοι από εσάς βρίσκετε τον εαυτό σας να αλλάζει θέση, ή να επανατοποθετείται σε γεωγραφική περιοχή, διαφορετική από εκεί όπου νομίζατε πώς θα βρίσκεστε. Κάποιοι από εσάς, ξαφνικά βρεθήκατε χωρίς την εργασία που πιστεύατε ότι σας υποστηρίζει, ή μετακινηθήκατε μακριά από φίλους και οικογένεια. Σας παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι, παρά το γεγονός πώς οι καιροί αυτοί μπορεί να είναι αγχωτικοί, βρίσκεστε στην πιο συναρπαστική στιγμή της συνολικής εξέλιξης στον πλανήτη Γη. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, υπάρχει η ανάγκη να ισορροπηθεί η Κρυσταλλική Ενέργεια και να διανεμηθεί σε όλο τον πλανήτη. Πολλοί από εσάς, ζητήσατε από το πνεύμα να βρει την υψηλότερη και καλύτερη χρήση για την εργασία σας. Μην εκπλήσσεστε, όταν ως αποτέλεσμα, οι συνθήκες της ζωής σας αλλάζουν. Κάποιοι από εσάς θα κληθείτε να μετακινηθείτε προσωρινά, ώστε να εξισορροπήσετε τη φυσική ενέργεια του πλανήτη. Πολλές από αυτές τις μετακινήσεις θα είναι προσωρινές εκτοπίσεις, όπου θα χρησιμοποιηθείτε για να φυτέψετε τους σπόρους τους Φωτός, σε πολύ στρατηγικά σημεία.

Μια απελευθέρωση Ενέργειας

Η Κρυσταλλική Ενέργεια που εισέρχεται στον κόσμο σας, έχει εκκινήσει αλλαγές, τις οποίες θα δείτε ξεκάθαρα αρκετά χρόνια αργότερα. Η Κρυσταλλική Ενέργεια που ήδη απελευθερώνεται στον πλανήτη σας τους τελευταίους μήνες, σας προκάλεσε την ανάγκη διαρρυθμίσεων της καθημερινής σας ζωής. Κάποιες από τις αλλαγές, υπήρξαν καταλυτικές αποσπάσεις, από αυτό που  νομίζατε πως είναι το μονοπάτι σας. Σας επικροτούμε για το κουράγιο σας, να περάσετε μέσα από αυτές τις αλλαγές, καθώς γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι για τους ανθρώπους , να βιώνουν την αλλαγή.  Επιπρόσθετα, κάποιοι από εσάς κάνατε σκοπό σας να κρατάτε το Φως για τους άλλους, κατά τη διάρκεια αυτής της σκοτεινής εποχής. Για αυτό, σας τιμάμε περισσότερο από ό,τι κατανοείτε. Αυτή, πραγματικά , είναι η πράξη των Ανθρώπινων Αγγέλων. Σε αυτό το σημείο, βρίσκεστε στο κατώφλι μιας νέας έγχυσης της ίδιας ενέργειας. Αυτή η απελευθέρωση ενέργειας, σε συνδυασμό με το τρέχον κλίμα φόβου και δυσπιστίας που κυριαρχεί σήμερα, μπορεί να τραπεί σε εσφαλμένη κατεύθυνση και να αποτελέσει βήμα προς τα πίσω, για την ανθρώπινη φυλή. Επιτρέψτε μας να σας εν-θυμίσουμε ότι η Κρυσταλλική Ενέργεια που τώρα εισάγεται στη Γη, αρχικά προοριζόταν να εκκινήσει μια σειρά γεγονότων , που θα κορυφώνονταν με τον παγκόσμιο πόλεμο, γνωστό σε εσάς ως Αρμαγεδδών. Όσα προωθήσατε, ως δημιουργοί σε ανθρώπινη μορφή, καθιστούν δυνατό η ίδια αυτή ενέργεια να χρησιμοποιηθεί με τον ύψιστο τρόπο, ως εργαλείο για εξέλιξη. Ωστόσο, καθώς η ενέργεια αυτή εγχέεται στην πραγματικότητά σας, μπορεί να προκαλέσει περισσότερες αντιδράσεις, από αυτούς που προσκολλώνται σφιχτά στις παλαιές συνήθειες.

Σας μιλάμε για αυτά, όχι με τη σκοπιμότητα του φόβου, αλλά γιατί αυτοί ακριβώς είναι οι λόγοι  που πολλοί από εσάς βρίσκονται στη Γη αυτή τη στιγμή. Έχετε έρθει να βοηθήσετε να λάμψει το Φως και τώρα θα βιώσετε ευκαιρίες να λάμψετε αυτό το Φως, περισσότερο από όσο μπορεί να γνωρίζετε. Αυτός είναι ο λόγος που τόσο αγαπούμε τις λέξεις Εργάτης του Φωτός(Lightworker), διότι είναι ο επιλεγμένος τίτλος που φέρετε σε αυτή την εποχή της μετάβασης. Σας παρακαλούμε, να γνωρίζετε ότι είστε οι κύριοι της Αρένας του Παιχνιδιού. Μην αισθάνεστε αποθάρρυνση, καθώς πολλοί από εσάς βιώνετε απρόσμενη αλλαγή, αυτό τον καιρό. Αυτές είναι προσωρινές ρυθμίσεις, για να βοηθηθεί η εξισορρόπηση της ενέργειας. Στην πραγματικότητα, είστε εσείς που θα συγκρατήσετε τον πλανήτη σας, από το να αντιδράσει υπερβολικά στις αλλαγές που βιώνει.

Μία Πνοή Καθαρού Αέρα

Το παράθυρο έχει ανοίξει στον ανοιξιάτικο άνεμο, και φυσά προς τα μέσα ο καθαρότερος, φρεσκότερος αέρας που έχετε ποτέ νοιώσει. Κάποιοι, θα αισθανθούν υπέροχα, καθώς θα αναπνέουν βαθιά και θα απολαμβάνουν τη νέα εμπειρία. Κάποιοι, θα αντιδράσουν με κρίσεις βήχα, καθώς οι ακαθαρσίες εντός των πνευμόνων τους, εξαναγκάζονται από τον φρέσκο αέρα, να έρθουν στην επιφάνεια. Κάποιοι, θα κρατήσουν τα παράθυρά τους ερμητικά κλειστά, σκεπτόμενοι πως ο καθαρός αέρας, είναι κατά κάποιο τρόπο μοχθηρός. Οποιαδήποτε και αν είναι η αντίδραση, σας παρακαλούμε να γνωρίζετε πως, όλοι οι άνθρωποι, παντού, θα πρέπει να εγκλιματιστούν στον φρέσκο αέρα, ώστε τα μπουμπούκια της Άνοιξης να γίνουν κραταιά και να ριζώσει το επόμενο βήμα της εξέλιξης. Επομένως η βοήθεια ,προς τον εαυτό σας πρώτιστα και μετά προς τους άλλους, να εγκλιματιστείτε στη νέα ενέργεια και στους νέους τρόπους, είναι η υψηλότερη εργασία που μπορείτε να κάνετε, ως Εργάτες του Φωτός. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με έναν τρόπο. Με το να κρατάτε το Φως εντός σας. Τολμήστε να προχωρήσετε θαρρετά στο επόμενο στάδιο. Υποδεχτείτε την αλλαγή και κατανοείστε, ότι πολύ συχνά, όταν αισθάνεστε πως το πνεύμα δεν σας έχει υποστηρίξει με κάποιο τρόπο, το ίδιο το πνεύμα και ο ανώτερος εαυτός σας, σας έχουν τοποθετήσει έτσι, ώστε να κάνετε μια ακόμη μεγαλύτερη διαφορά. Κρατήστε το Φως της Εστίας βαθιά μέσα στην ύπαρξή σας, εκεί όπου μπορεί να ειδωθεί μόνο από αυτούς, που είναι έτοιμοι να το δουν. Στις υψηλότερες δονήσεις του Νέου Πλανήτη Γη, κάθε θεραπεία πρέπει να επιζητείται. Επομένως, κρατήστε την αλήθεια σας εντός σας και προσφέρετέ την μόνο όταν ζητηθεί. Μην αναλαμβάνετε την ευθύνη να λήξετε τον πόλεμο επί του Πλανήτη Γη. Αντιθέτως, λάβετε την ευθύνη να δημιουργήσετε χώρο για ενδυναμωμένους ανθρώπους στο πεδίο της ειδικότητάς σας. Λάβετε την ευθύνη για την ειρήνη στην καθημερινή σας πραγματικότητα και επιτρέψτε της να ακτινοβολήσει προς τα έξω. Είστε αυτοί που επέλεξαν να έρθουν, φορώντας τα πέπλα της λήθης τόσο ολικά, ώστε να μη θυμάστε την υπεροχή σας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, σας ζητάμε να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε.

Στο να μάθετε πώς να ενεργοποιείτε κάποιον, χωρίς να παίρνετε τη δύναμη από αυτόν, κρύβεται η μαγεία, αγαπητοί. Βρείτε τρόπους να το κάνετε αυτό τώρα. Κάνετέ το με τα παιδιά σας, με τους συζύγους σας, κάνετέ το με το αφεντικό σας στη δουλειά, με ανθρώπους που δημιουργούν προβλήματα, με τους φίλους. Δημιουργείστε χώρο στη ζωή σας για τον ενδυναμωμένο άνθρωπο σε όλα τα πεδία, και η ζωή σας θα εμπλουτιστεί πέρα από τα μεγαλύτερά σας όνειρα. Αυτό, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, θα δημιουργήσει την Εστία, στη δική σας πλευρά του πέπλου.

Διανύουμε αυτή την εποχή μαζί σας, για να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε την πραγματική σας φύση και τη δύναμή σας και επίσης να εν-θυμηθείτε την Εστία. Δεν έχετε ιδέα, πόσο εκπληκτικές αλλαγές έχετε ήδη κινητοποιήσει, και ωστόσο είστε εδώ, αναμένοντας το επόμενο βήμα. Η οικογένεια του Φωτός είναι η αληθινή σας κληρονομιά, αγαπητοί. Να γνωρίζετε, πως κάθε φορά που χαμογελάτε, όλοι βλέπουν και αισθάνονται το Φως. Μην το φοβάστε. Φέρετέ το περήφανα και διατηρείτε το μέσα στην ύπαρξή σας. Να γνωρίζετε πως δεν είστε ποτέ μόνοι, καθώς εμείς, σε αυτή την οικογένεια του Φωτός, κρατάμε μία θέση στις καρδιές μας για εσάς, πάντα.

Με την μεγαλύτερη τιμή σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Χριστίνα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!