Μάιος 2000

Παράγοντας Ενδυνάμωσης
Μέρος 1ο στη Σειρά Δημιουργώντας Ανθρώπινους Αγγέλους

 

Από τον Steve:

Από πολύ μικρή ηλικία, πίστευα πάντα ότι αν κλειδώσεις δύο εχθρούς σε ένα δωμάτιο θα αναδειχθούν τελικά σε φίλους. Πιστεύω επίσης ότι η επιτυχία στη ζωή καθορίζεται από το πως συνδιαλέγεσαι με τους δύσκολους ανθρώπους. Πολύ συχνά φεύγουμε από σχέσεις που είναι δύσκολες επειδή μας φαίνεται πιο εύκολο να ξεκινήσουμε από την αρχή, παρά να δουλέψουμε με τα μαθήματα που εμείς οι ίδιοι βάζουμε στους εαυτούς μας. Αυτό το κάνουμε ξανά και ξανά, μόνο και μόνο για να διαπιστώσουμε ότι εξακολουθούμε να έλκουμε ανθρώπους που έχουν ακριβώς τα ίδια γνωρίσματα με αυτά των ανθρώπων που αφήσαμε. Πιστεύω ότι όλοι έχουμε σχέσεις που πρέπει να λήξουν. Οπότε πώς μπορούμε να τελειώσουμε με μια σχέση χωρίς να πρέπει να την ξαναβιώσουμε; Εδώ, στο κανάλι που εκπέμπει ζωντανά στο Ντένβερ του Κολοράντο, στις 12 Μαρτίου του 2000, μας έδωσαν ένα ιδιαίτερο εργαλείο για να χρησιμοποιήσουμε. Εδώ, το γκρουπ μιλάει για τον τρόπο με τον οποίο μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις υποστηρικτικές σχέσεις στη ζωή σου, όχι μόνο για τις δύσκολες σχέσεις αλλά για όλους τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

Εάν συνειδητοποιήσουμε ότι όσοι μπαίνουν στη ζωή μας, μας αλλάζουν σε κάποιο μικρό βαθμό, τότε θα θελήσουμε να διαλέξουμε προσεχτικά ποιους επιτρέπουμε να είναι γύρω μας. Σε όλους μας έχουν πει ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους άλλους και πιστεύω ότι είναι αλήθεια. Πιστεύω επίσης ότι αν αλλάξεις τον τρόπο που αντιδράς με κάποιους, τότε, μπορείς στην πραγματικότητα να αλλάξεις τη συμπεριφορά τους σε κάποιο βαθμό.

Το γκρουπ λέει ότι μπορούμε είτε να διαλέξουμε τους ανθρώπους που θα είναι στη ζωή μας είτε να ενδυναμώσουμε αυτούς που είναι ήδη σ’ αυτήν. Όταν σε περιτριγυρίζουν ενδυναμωμένοι άνθρωποι δημιουργείται ένα πολύ υποστηρικτικό περιβάλλον για να ζήσεις.

Ο Παράγοντας Ενδυνάμωσης είναι ο πρώτος της σειράς Δημιουργώντας Ανθρώπινους Αγγέλους. Όσο προχωράμε σε υψηλότερες δονήσεις, γινόμαστε όλο και περισσότερο σαν τους Αγγέλους που βλέπουμε από πάνω μας. Πώς δημιουργούν, όμως, οι Άγγελοι την δική τους πραγματικότητα; Καλή ερώτηση… ας τους ρωτήσουμε:

Μεγάλες αγκαλιές, Steve

 

 

Από το Γκρουπ:

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αυτές οι λέξεις συνηχούν με αυτήν τη συγκέντρωση, για όλους εσάς που γνωρίζουν της δονήσεις της Εστίας. Πολλοί από εσάς έχετε περάσει αμέτρητες στιγμές μαζί σε διαφορετικούς ρόλους ως πνευματική οικογένεια. Είναι τιμή μας να είμαστε μαζί σας αυτή τη στιγμή για να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθήτε ποιοι πραγματικά είστε. Σας τιμούμε τόσο πολύ που έχετε το κουράγιο να περπατάτε πίσω από το πέπλο της λησμονιάς που σας εμποδίζει να δείτε ποιοι είστε. Αυτό το πέπλο, συχνά, σας εμποδίζει να πάρετε τη δύναμη στα χέρια σας. Είναι τιμή μας να είμαστε εδώ, έστω και προς στιγμή, για να σας βοηθήσουμε να παραμερίσετε το πέπλο έτσι ώστε να δείτε ποιοι είστε. Το μεγαλείο ανάμεσα σε κάθε μία από τις υπάρξεις σας μπορεί να φανεί μέσα από τα μάτια του καθενός σας.

Σας λέμε ότι η αγάπη που έχουμε για εσάς είναι πέρα από τις λέξεις που ταιριάζουν στο Βασίλειό σας. Συχνά κρατάμε την ενέργεια για εσάς, μα υπάρχουν στιγμές που το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας κάνουμε να ανατριχιάσετε για να μας καταλάβετε. Για εμάς το να σας αγκαλιάσουμε θα ήταν πέρα από την αντίληψή σας, παρ’ όλα αυτά το κάνουμε συχνά. Απλώνουμε συχνά τα φτερά μας για να αντανακλούν το μεγαλείο σας.

Μερικές φορές στεκόμαστε πίσω σας, όταν είστε σε μεγάλη απόγνωση, για να κρατάμε την ενέργειά σας όταν αισθάνεστε ότι εσείς δεν μπορείτε να το κάνετε. Και σας αγαπάμε όταν δεν μπορείτε να αγαπήσετε τον εαυτό σας και σας εν-θυμίζουμε ότι εσείς είστε οι δάσκαλοι. Είσαστε αυτοί που συμφώνησαν να έρθουν εδώ και να παίξουν αυτό το Παιχνίδι, Όχι μόνο για χάρη του παιχνιδιού αλλά προς όφελος όλων.

Δημιουργώντας μία Καινούρια Πραγματικότητα

Δεν είστε μόνοι στην έξοδο του Παιχνιδιού. Θέλουμε να σας πούμε ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί που παρακολουθούν την κάθε σας κίνηση. Στην πραγματικότητα, το δωμάτιο ολοένα γεμίζει όσο εμείς μιλάμε και είναι αρκετά στριμωγμένα εδώ. Κάνουμε χώρο για κάθε οντότητα από όλες τις διαστάσεις που επιθυμεί να παρακολουθήσει όσο εκτυλίσσεται το σπουδαίο γεγονός. Από τη δική τους μεριά είναι η ευκαιρία να δουν τους δασκάλους καθώς ξεκινάνε να εν-θυμούνται ποιοι είναι. Η ολοκλήρωση του παιχνιδιού είναι από μόνη της η πιο μεγαλειώδης, αφού κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έχει αυτή την έκβαση. Κανένας δεν φαντάστηκε ότι θα πέρνατε σταθερά την Πένα στα χέρια σας και μεθοδικά θα γράφατε τα επόμενα συμβόλαιά σας και όμως, είστε εδώ και κάνετε ακριβώς αυτό. Όλη η ανθρωπότητα έχει την ευκαιρία να γράψει τα δικά της συμβόλαια. Είχατε, πάντα, την ικανότητα να το κάνετε αλλά πολλοί λίγοι το είχαν εξασκήσει σωστά. Τώρα βρίσκεστε εδώ και γράφετε τα συμβόλαια με τα ίδια σας τα χέρια. Τα πήγατε πολύ καλά για να φτάσετε σε αυτό το σημείο. Το να δημιουργήσετε την πραγματικότητα που εσείς επιλέξατε είναι η υψηλότερη έκφραση της Συμπαντικής ενέργειας μέσα από τον καθένα από εσάς.

Το Δεύτερο Κύμα Ενδυνάμωσης

Έχετε αλλάξει το παράδειγμά σας. Έχετε αλλάξει αυτό που είσασταν. Έχετε ανοίξει την πόρτα για να συνδεθήτε με τον δικό σας ανώτερο εαυτό, ενώ είσαστε ακόμα στη φυσαλίδα της βιολογίας και έχετε κάνει τόσα, εν μέρει, μέσω του πόνου σας. Ήταν το 1945 τότε που το Παιχνίδι πήρε την τελική στροφή στα γεγονότα που άνοιξαν την πόρτα για τα βήματα που κάνετε τώρα. Ήταν μία περίοδος με πολύ πόνο στην Αρένα του Παιχνιδιού. Υπήρχε ένας πάνω στον πλανήτη εκείνη την περίοδο που έπαιξε σημαντικό ρόλο, γιατί στάθηκε αντίθετος στην ανάμειξη της Παγκόσμιας ενέργειας. Εκείνη την εποχή, παίζατε το Παιχνίδι ‘’Ακολουθώ-τον-αρχηγό’’. Δεν έχετε ιδέα των θαυμαστών επευφημιών που ακολούθησαν καθώς παίρνατε τη δύναμή σας και την κρατούσατε σαν να ήσασταν σε ένα αγώνα οντοτήτων. Εκείνη τη στιγμή ορίσατε τους εαυτούς σας ως πεπερασμένη έκφραση του άπειρου δημιουργού. Με αυτό τον τρόπο, κρατήσατε το ξίφος σας ψηλά ως συλλογική έκφραση του Θεού. Δηλώσατε ποιοι είστε και αλλάξατε το Παιχνίδι για πάντα. Αυτό ήταν το ξεκίνημα του Δεύτερου Κύματος Ενδυνάμωσης και χαρακτήρισε την εποχή που το ανθρώπινο μέρος του Θεού άρχισε να εν-θυμάται. Ολόκληρη η φύση του Μεγάλου Παιχνιδιού ήταν για το Θεό να καθοριστεί με πεπερασμένη μορφή. Όπως, σκόπιμα, διαλέγετε την πραγματικότητά σας, εκφράζετε τη δύναμη της δημιουργίας, που είναι πατρογονικό σας δικαίωμα.

Ο χρόνος που τώρα βρίσκεται μπροστά σας είναι πολύ σημαντικός. Έχετε κερδίσει το δικαίωμα να είστε εδώ σε αυτήν ακριβώς τη στιγμή και είναι δύσκολο γιατί δεν το έχετε ξανακάνει ποτέ πριν. Δεν υπάρχουν βιβλία που να δείχνουν το δρόμο, γιατί δεν τα έχετε γράψει ακόμα. Σας λέμε ότι υπάρχουν τρεις σε αυτό το δωμάτιο που θα βοηθήσουν να γραφτούν τα βιβλία που θα δείχνουν το δρόμο σε πολλούς που θα ακολουθήσουν.

Καθαρίζοντας τη Δόνηση

Η διαδικασία του να δημιουργήσετε την Εστία στην πραγματικότητά σας βρίσκεται τώρα μπροστά σας. Επιθυμούμε σήμερα να σας μιλήσουμε για αυτήν ακριβώς τη διαδικασία. Σας έχουμε πει επανειλημμένως πόσο ισχυροί είστε και πώς δημιουργείτε την πραγματικότητά σας με κάθε σας σκέψη. Καθώς κάθε σκέψη περνά από μέσα σας, οι δονήσεις σας αλλάζουν. Είναι εκείνη η δόνηση που προηγείται από κάθε τι. Η δόνηση που προέρχεται από την ύπαρξή σας, προηγείται όλων των συζητήσεων, των σχέσεων και των μεταξύ σας αλληλεπιδράσεων . Το να καθαρίσετε τη δόνησή σας είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για να δημιουργήστε την Εστία σε αυτήν τη μεριά του πέπλου.

Η Χρονιά της Κρυστάλλινης Πρόθεσης

Οι ιδιότητες του πέπλου σας αναγκάζουν να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Ακόμα σας λέμε ότι η ενεργειακή έγχυση θα σας αφήσει σύντομα να δείτε ότι είστε στον τέλειο χρόνο και τόπο. Έχετε τοποθετηθεί στο έτος 2000. Αυτό είναι το έτος που έχουμε ονομάσει Η Χρονιά της Κρυστάλλινης Πρόθεσης. Καθώς ο κάθε ένας από εσάς αποκρυσταλλώνει τι είναι αυτό που έχει έρθει να κάνει και τι είναι αυτό που επιθυμεί να κάνει, έχετε θέσει, σκόπιμα, την ενέργεια για τον πλανήτη και για όλη την ανθρωπότητα για τα επόμενα δώδεκα χρόνια. Τα επόμενα δώδεκα χρόνια θα θέσουν την ενέργεια για την επόμενη χιλιετία. Στα δευτερόλεπτα μεταξύ των λέξεών μας, υπάρχουν σκέψεις που συναγωνίζονται μέσα στα κεφάλια σας. Μπορείτε να φανταστείτε τις δυνατότητες εκείνων των σκέψεων να δημιουργούν το σκοπό και την κατεύθυνση των επόμενων χιλιετιών; Σας λέμε ότι έτσι είναι. Σας λέμε ότι δεν έχετε ιδέα πόσο δυνατοί είστε, αλλά είστε έτοιμοι να το ανακαλύψετε.

Στους καιρούς που έρχονται, θα υπάρξουν πολλοί που θα αισθάνονται χαμένοι. Στους καιρούς που έρχονται, ακόμα και μερικοί από τους μεγαλύτερους δασκάλους θα φαίνεται ότι έχασαν το δρόμο τους. Σας παρακαλούμε, να μην τους κρίνετε γιατί ολοκλήρωσαν το στόχο τους καλά. Βοηθήστε τους να δουν τις μεγάλες συνδέσεις που έχουν προσφέρει. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πολλοί θα φεύγουν. Η εξισορρόπηση του πλανήτη θα είναι ένα σημαντικό μέρος της ενέργειας.

Επιλέξτε τη δράση αντί της αντίδρασης

Επιθυμούμε να σας πούμε, επίσης, ότι υπάρχει μια πολύ σημαντική ενέργεια που μπορείτε να δημιουργήσετε ως τμήμα της πραγματικότητάς σας. Λέγεται ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε έναν άλλο άνθρωπο. Και από πολλές απόψεις αυτό είναι σωστό, εσείς μπορείτε μόνο να συν-δημιουργήσετε για τον εαυτό σας. Είστε υπεύθυνοι μόνο για να κεντράρετε την ενέργειά σας και να ενεργήσετε με ακεραιότητα με αυτήν την κεντροθετημένη ενέργεια. Ακόμα σας λέμε ότι υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αλλάξετε τους άλλους. Γιατί μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που αντιδράτε σε αυτούς. Καθώς κάνετε αυτή τη μικρή προσαρμογή στη συμπεριφορά σας, αλλάζετε την αντίληψή σας τόσο εύκολα. Αυτό αλλάζει την πραγματικότητά σας και επομένως αλλάζει τον τρόπο που οι άνθρωποι μεταχειρίζονται και αντιδρούν σε σας. Κατά αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αλλάξετε άλλους ανθρώπους για να δημιουργήσετε τη δική σας πραγματικότητα.

Δημιουργώντας Ανθρώπινους Αγγέλους

Θα σας πούμε τώρα κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εσάς. Για σας που έχετε τώρα την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δικά σας φτερά. Έχετε την ευκαιρία να εξελιχθείτε στις δονήσεις που είναι γνωστές σε εσάς σαν αυτές των Αγγέλων. Μπορείτε να είστε Άγγελοι που περπατούν πάνω από τη Γη. Η μεγαλύτερη χαρά μας είναι να αντανακλούμε την ενέργειά σας, γιατί μέσα στη μεγαλοπρέπειά σας είναι η αντανάκλασή μας. Στην μεγαλοπρέπειά σας είμαστε εμείς. Τώρα σας λέμε ότι το ίδιο ισχύει για σας. Εκείνοι οι άνθρωποι που έχετε επιλέξει να σας περιβάλουν είναι μια άμεση αντανάκλαση σας. Παρακαλώ μην κρίνετε αυτούς ή τους εαυτούς σας γιατί όλες οι αλληλεπιδράσεις μπορούν να αλλαχτούν από τη μικρότερη μετατόπιση στην αντίληψη.

Υφαίνοντας το Ενεργειακό σας Πεδίο

Παρακαλούμε καταλάβετε ότι οι άνθρωποι στο πεδίο σας αντανακλούν και δημιουργούν το ποιοι είστε. Με τον καθένα που έρχεστε αντιμέτωποι δημιουργείται μία ανταλλαγή στη δόνηση. Αυτή η παλμική ανταλλαγή αλλάζει για πάντα τη δόνησή σας. Ακόμα και η χειραψία που ανταλλάσσετε όταν συναντάτε κάποιον είναι μία ανταλλαγή δόνησης που σας αλλάζει για πάντα. Με τον καθένα που έρχεστε αντιμέτωποι αλλάζει το ποιοι είστε. Είναι λοιπόν εύκολο να καταλάβετε ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να δημιουργήσετε την πραγματικότητα που επιλέγετε είναι επιλέγοντας προσεκτικά αυτούς που βρίσκονται στο πεδίο σας. Αυτό το έχουμε προσδιορίσει ως εργαλείο της διάκρισης και είναι το πρώτο από τα εργαλεία για να ζείτε σε υψηλότερες δονήσεις. Τώρα σας ζητάμε, όχι μόνο να διαλέγετε αυτούς τους ανθρώπους καλά, αλλά επίσης, να δημιουργείτε τις μεγαλύτερες προοπτικές με τους ανθρώπους που είναι ήδη στο πεδίο σας. Εδώ θα σας εισαγάγουμε στον παράγοντα ενδυνάμωσης.

Ο Παράγοντας Ενδυνάμωσης

Στις καθημερινές σας δραστηριότητες έχετε επιλογές για το ποιος θα σας περιβάλει. Έχετε πάντα την επιλογή να αφήσετε τις σχέσεις που σας μειώνουν και να προσελκύσετε άλλες που σας υποστηρίζουν. Αυτός είναι ένας μόνο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε την πραγματικότητά σας. Σας λέμε, επίσης, ότι έχετε την ευκαιρία να ενδυναμώσετε τους ανθρώπους που είναι ήδη στο πεδίο σας και έτσι να δημιουργήσετε μία υψηλότερη πραγματικότητα για τον εαυτό σας. Είναι αυτός ο Παράγοντας Ενδυνάμωσης που θα αλλάξει γρήγορα την εξίσωση για να δημιουργήσετε τον Παράδεισο πάνω στη Γη. Εάν εκείνοι που βρίσκονται στο πεδίο σας αλλάζουν τη δόνησή σας, γιατί να μην έχετε ενδυναμωμένους ανθρώπους στο πεδίο σας; Ο ευκολότερος τρόπος για να το πετύχετε είναι να ενδυναμώσετε αυτούς που έχετε ήδη στο πεδίο σας.

Ο καθένας από εσάς που παίζετε το Παιχνίδι, είναι στην πραγματικότητα ένα κομμάτι του άλλου. Είστε συνδεδεμένοι ενεργειακά με τρόπους που δεν μπορείτε να δείτε. Βρείτε αυτή τη σύνδεση και θα ενδυναμώσετε ο ένας τον άλλον. Βρείτε μια ιδιότητα που αγαπάτε ή σέβεστε σε ένα πρόσωπο και χτίστε πάνω σε αυτό. Βρείτε μία περιοχή όπου μπορείτε να τους γαλουχήσετε. Δεν έχει σημασία πόσο κατατροπωμένοι μπορεί να είστε μαζί τους, δεν έχει σημασία πόσο πολύ μπορεί να τραβάνε τις ενεργειακές σας χορδές, εάν επιθυμείτε να αλλάξετε την ενέργεια-ενδυναμώστε τους. Αυτό να το κάνετε όχι δίνοντάς τους τη δύναμή σας αλλά βοηθώντας τους να δουν τη δική τους αληθινή δύναμη. Κάνετε εξάσκηση στο να ψάχνετε τρόπους για να ενδυναμώνετε τους άλλους και να ενσωματώνετε αυτή τη δράση στην καθημερινή σας ζωή. Ξαφνικά θα βρείτε τους εαυτούς σας στην ομάδα των δασκάλων. Ενθαρρύνετε και βοηθήστε αυτούς τους ανθρώπους να γίνουν αυτοί που θα ήθελαν να είναι και θα είστε στο πάθος σας. Ενδυναμώστε τους ώστε να βρουν το πάθος τους και να κάνουν αυτό για το οποίο έχουν έρθει να κάνουν. Έτσι, δεν θα είναι πια απαραίτητο να παίρνουν από την ενέργειά σας ή να κλέβουν και να χειραγωγήσουν την ενέργειά σας.

Βρείτε ένα πράγμα να τους δώσετε ελεύθερα χωρίς όρους ή δέσμευση στην έκβασή του. Κατόπιν σας ζητάμε να τους θεωρήσετε υπεύθυνους για την αποδοχή του δώρου και να μην προσπαθήσετε να δημιουργήσετε τη δική τους πραγματικότητα. Καλύτερα να τους βοηθήσετε να δουν τους εαυτούς τους μέσα από τα μάτια σας και να δουν πόσο ενδυναμωμένα πρόσωπα είναι. Στρέψτε εκείνα τα μάτια στις θετικές ιδιότητες ενός προσώπου και προσέξτε το άνθος εκείνων των ιδιοτήτων. Αυτή είναι η εργασία των Αγγέλων. Από τη στιγμή που δίνεις το δώρο της ενδυνάμωσης έχεις αλλάξει το Παιχνίδι. Εάν επιλέξουν να μη δεχτούν και να μείνουν στην παλιά κατατροπωμένη ενέργειά τους, θα βρεθούν μόνοι τους γιατί εσείς δε θα είστε πια εκεί για να αντιδράσετε με τον ίδιο τρόπο που είχατε κάνει πρωτύτερα. Ακόμα και αν δεν φύγετε από τη σχέση, η ενέργεια έχει αλλάξει για πάντα. Αυτή είναι η στιγμή που μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας για το αν επιθυμείτε να τους κρατήσετε στο πεδίο σας. Αλλά πρώτα, δώστε τους το δώρο της δικής τους ενδυνάμωσης. Δώστε τους το δώρο της δικής τους αντανάκλασης μέσω των φτερών σας. Γίνετε η Αγγελική παρουσία που τόσο συχνά αναζητάτε. Δεν έχετε ιδέα της Αγγελικής παρουσίας που περπατάει μέσα σε κάθε έναν από εσάς. Φερθείτε στον εαυτό σας σαν τον Άγγελο που γίνεστε και η Αγγελική δόνηση θα προστεθεί γρήγορα σε εσάς. Γίνεστε Ανθρώπινοι Άγγελοι.

Χρησιμοποιώντας τον Παράγοντα Ενδυνάμωσης

Αυτό θα σας φανεί πολύ χρήσιμο για τον καθένα που μπαίνει στο πεδίο σας. Χρησιμοποιήστε το πρώτα με αυτούς που παίρνουν πολλή από την ενέργειά σας. Έπειτα διαδώστε αυτήν την τεχνική σε κάθε έναν που αντιμετωπίζετε. Μπορείτε να φανταστείτε ένα παιδί που μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον όπου ενθαρρύνεται σε κάθε σημείο; Μπορείτε να φανταστείτε ένα χώρο εργασίας όπου ο καθένας ψάχνει για το υψηλότερο και το καλύτερο σε όλα τα πράγματα; Έχουμε απλώσει τα φτερά μας ενώπιόν σας για να σας θυμίσουμε τη μεγαλοπρέπειά σας, και τώρα σας λέμε ότι είναι η σειρά σας να βοηθήσετε τους άλλους να εν-θυμηθούν τις δονήσεις της Εστίας.

Σας φέρνουμε αναλαμπές από την Εστία κάθε φορά που συνδέεστε με εμάς. Αυτός είναι ο υψηλότερος σκοπός μας, το πάθος μας και η χαρά μας. Κάθε φορά που αντιμετωπίζετε κάποιον που σας βοήθησε να θυμηθείτε την Εστία, κάθε φορά που διαβάζετε ένα βιβλίο, κάθε φορά που ακούτε μηνύματα από την Εστία, αλλάζετε. Εκείνες τις στιγμές γίνεστε περισσότερο όπως εμείς. Σας παρακαλούμε να εν-θυμηθείτε ότι έχετε δικά σας φτερά και να τα απαιτήσετε. Γιατί ευχόμαστε να τα απλώσετε σε κάθε ευκαιρία. Αυτοί που είναι γύρω σας δεν έχουν ιδέα ποιοι είναι και εσείς μπορείτε να τους βοηθήσετε να δουν τις υψηλότερες δυνατότητές τους. Και σε αυτή την πράξη θα βρείτε τη μεγαλύτερη χαρά. Με αυτήν την πράξη θα γίνετε η υψηλότερη έκφραση του Θεού που είναι μέσα στον καθένα από εσάς. Σας ζητάμε να έχετε αξιοπρέπεια και σεβασμό στον εαυτό σας για να φέρετε αυτήν την ενέργεια. Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, γιατί το πέπλο σας εμποδίζει να δείτε ποιοι είστε. Ακόμα, σας ζητάμε να έχετε το θάρρος να κοιτάξετε στον καθρέφτη και να δείτε το μεγαλείο σας, γιατί έτσι θα μπορέσετε να διαδώσετε τον Παράγοντα Ενδυνάμωσης στους άλλους.

Tα απειλούμενα είδη – Το Ανθρώπινο Εγώ

Καθώς ο κάθε άνθρωπος ενδυναμώνεται, καθώς ο κάθε ένας αρχίζει να διεκδικεί τη μεγαλοπρέπειά του, το εγώ θα αρχίσει απαλά να φεύγει μακριά. Σας εκπλήσσει; Σας ξαφνιάζει να δείτε ότι όσο περισσότεροι άνθρωποι ενδυναμώνονται, δεν είναι απαραίτητο για εσάς να πιστεύετε ότι είστε ο μοναδικός που είναι ενδυναμωμένος; Το πάθος μας είναι να απλώσουμε τα φτερά μας για εσάς, έτσι ώστε να δείτε τη δική σας μεγαλοπρέπεια. Αλλά σας λέμε ότι είμαστε οι μόνοι εδώ για να κρατήσουμε την ενέργεια μέχρι να μπορείτε εσείς να κρατήσετε την ενέργεια ο ένας για τον άλλο. Γιατί αυτό είναι η αληθινή δημιουργία του Ουρανού στη Γη. Το πρώτο μέρος της δημιουργίας του Ουρανού είναι να φέρει τους Αγγέλους. Εσείς είστε οι Άγγελοι στους οποίους αναφερόμαστε, και έχετε ακούσει το κάλεσμα, διαφορετικά δεν θα ακούγατε αυτά τα λόγια. Γι’ αυτό αισθάνεστε το τράβηγμα που σας παρακινεί σε δράση παρόλο που μπορεί να μη γνωρίζετε σε ποια κετεύθυνση να στραφείτε. Είστε στο μονοπάτι σας αλλιώς δεν θα βρισκόσασταν σε αυτή τη συγκυρία. Έχετε κοπιάσει από καιρό και σκληρά για να φτάσετε εδώ και χειροκροτούμε το ταξίδι σας. Τώρα σας ζητάμε να μπείτε στο ρόλο σας για να γίνετε η Αγγελική παρουσία στη δημιουργία της Εστίας που τώρα βρίσκεται μπροστά σας.

 Απλώνοντας τα φτερά σας

Εκείνοι οι άνθρωποι στο περιβάλλον σας που σας έχουν προκαλέσει πόνο, εκείνοι οι άνθρωποι που έχουν τραβήξει στις ενεργειακές σας χορδές άπρεπα, εκείνοι οι άνθρωποι οι οποίοι σας έχουν δυσαρεστήσει είναι οι άνθρωποι που σας παρουσιάζουν με την πρώτη ευκαιρία να απλώσετε τα φτερά σας. Σας αναθέτουμε να βρείτε τον τρόπο να τους ενδυναμώσετε και να κάνετε το βήμα γι’ αυτήν την πράξη την ίδια μέρα. Αυτός είναι ο Παράγοντας Ενδυνάμωσης που θα αλλάξει την ενεργειακή σας μήτρα. Αυτός είναι ο Παράγοντας Ενδυνάμωσης που θα σας επιτρέψει να αλλάξετε ευκολότερα το ποιοι είστε και να νιώθετε πληρότητα μέσα στην ευτυχία. Γιατί στο πάθος και την ευτυχία βρίσκεται η αγάπη για τον εαυτό σας. Μέσα σε αυτή την ευτυχία βρίσκονται οι δονήσεις της Εστίας. Καλώς ήρθατε στην Εστία. (Σε αυτό το σημείο μου ήρθαν δάκρυα και χρειάστηκα ένα λεπτό.) Ζητάμε συγγνώμη από το Φύλακα. Έχουμε προσπαθήσει τόσο πολύ να μην τον αγκαλιάσουμε πολύ σφιχτά.

Η Μαγεία Μέσα Σας

Σε αυτή τη συνάντηση τα λόγια μας πρέπει να τελειώσουν. Θα φέρετε τη δόνηση μέσα σας. Θα μεταφέρετε αυτό το μήνυμα μαζί σας. Μα το πιο σημαντικό, αυτά είναι μόνο λόγια που βάλαμε στον αέρα μέσω του Φύλακα. Αυτές οι λέξεις βρίσκουν το δρόμο τους προς εσάς και λαμβάνετε τις δονήσεις της Εστίας μόνο επειδή εσείς το ζητήσατε. Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα διαφορετικά δε θα έλκατε αυτά τα λόγια. Είναι υπέροχο να νιώθετε τις δονήσεις της Εστίας και είναι υπέροχο να παίζετε με αυτή την ενέργεια, και όμως τίποτα δε συμβαίνει μέχρι να πάρετε την πληροφόρηση και να την εφαρμόσετε στην καθημερινότητά σας. Αυτή είναι η μαγεία που κρατάτε. Αυτό είναι το κομμάτι του παζλ που εμείς δεν μπορούμε να συμπληρώσουμε. Αυτή είναι η μαγαλοπρέπεια που κερδίσατε μέσω της προθυμίας σας να παίξετε το Παιχνίδι. Αυτό είναι το μεγαλείο που κρατάτε και αυτός είναι ο λόγος που ήρθατε στον κόσμο της δυαδικότητας. Για σας για να δοκιμάσετε την έκφραση του άπειρου δημιουργού με πεπερασμένη μορφή, ήταν απαραίτητο να τοποθετηθήτε στο πεδίο της δυαδικότητας. Θέσατε τον εαυτό σας εδώ για να το κάνετε. Και μας είναι δύσκολο να πούμε ευχαριστώ, γιατί τα συναισθήματα που έχουμε για σας είναι πέρα από τις λέξεις που θα μπορούσατε να καταλάβετε. Οπότε αφήστε μας να σας στείλουμε την ενέργεια της αγάπης μας, γιατί αυτήν την αισθάνεστε εύκολα, και δεν χρειάζεται καμμία περαιτέρω ερμηνεία.

Είμαστε μαζί Σας

Ξέρετε ότι στεκόμαστε μπροστά σας συχνά, απλώνοντας τα φτερά μας. Ξέρετε ότι σας τροφοδοτούμε ενέργεια τις στιγμές που αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε άλλο. Ξέρετε ότι είμαστε εκεί τις στιγμές που βρίσκεστε στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Γνωρίζετε ότι είμαστε εκεί τις στιγμές που δεν μπορείτε να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε. Γνωρίζετε ότι βρισκόμαστε πάντα εκεί και είμαστε μαζί σε αυτό. Αυτό που σας ζητάμε είναι να αναπνεύσετε, να μας επιτρέψετε να καθρεφτίσουμε την ενέργειά σας και να σας δώσουμε τον Παράγοντα Ενδυνάμωσης. Μοιραστήκαμε μαζί σας ότι το εργαλείο της Ενδυνάμωσης είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο για να δημιουργήσετε την υψηλότερη πραγματικότητά σας. Τώρα μοιραζόμαστε μαζί σας επίσης ότι είχαμε χρησιμοποιήσει το ίδιο εργαλείο με αυτό για να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα που ονομάζετε Παράδεισο. Σας ζητάμε πρώτα να λάβετε και μετά να γυρίσετε και να καθρεφτίσετε την ενέργεια στους γύρω σας με παρόμοιο τρόπο, γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας. Ο Παράγοντας Ενδυνάμωσης θα διαδωθεί όπως ο ιστός της αράχνης και θα αγγίξετε μία ζωή, θα αγγίξετε δύο ζωές και από εκεί θα αγγίξει τέσσερις ζωές. Και σύντομα σας βλέπουμε στο επίκεντρο αυτού του πανέμορφου ιστού ενέργειας που απλώνεται διαμέσω ολόκληρου του Σύμπαντος. Καθώς επηρεάζετε πολλούς μέσω της δημιουργίας της Εστίας στη δική σας μεριά του πέπλου, σας ευχαριστούμε για τη θέλησή σας να πάρετε τη δύναμή σας.

Υπάρχουν πολλοί από εσάς που δεν είχαν άφθονο χρόνο να αναπαυθούν ανάμεσα στις ενσαρκώσεις τους. Μερικοί από εσάς σχεδόν έφυγαν. Δύο από εσάς σχεδόν έφυγαν μέσα στις τελευταίες πέντε μέρες. Σας ζητάμε να έχετε το κουράγιο να κοιτάξετε άλλη μια φορά πριν πέρετε την απόφασή σας να μείνετε ή να φύγετε. Εάν διαλέξετε να έρθετε στην Εστία θα είστε ευπρόσδεκτοι. Θα τιμηθείτε για τα χρώματα που θα φέρετε ως αποτέλεσμα του δικού σας Παιχνιδιού σας στην Αρένα της ελεύθερης επιλογής που θα είναι πέρα από κάθε περιγραφή και θα τα έχετε πάντα μαζί σας. Θα δούμε όλοι αυτά τα χρώματα, θα ξέρουμε ποιοι είστε και θα σας τιμάμε για την εργασία σας. Σας λέμε επίσης ότι θα υπάρξουν πολλοί που θα έχουν εργασία να κάνουν και από αυτή την πλευρά του πέπλου. Αλλά πριν αποχωρήσετε, απλώστε τα φτερά σας και βιώστε την Αγγελική δόνηση μέσα σας. Αφήστε τους γύρω σας να δουν τους εαυτούς τους σαν ενδυναμωμένα όντα που μόνο εσείς μπορείτε να τους βοηθήσετε να δουν. Βοηθήστε τους να βρουν την ενδυνάμωσή τους πρώτα και μετά κάνετε την επιλογή για το αν θα μείνετε ή θα έρθετε στην Εστία.

Θα μπορούσαμε να μείνουμε για πάντα σε αυτήν την ενέργεια γιατί μας γεμίζει. Ανατριχιάζουμε τα χέρια σας σε κάθε ευκαιρία και παίζουμε με τα φώτα στο δωμάτιο. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε αλλά σας ζητάμε να εν-θυμηθήτε ότι εσείς κρατάτε την ενέργεια. Μην αφήσετε το μυστικισμό να πάρει τον έλεγχο, γιατί η δύναμη που κρατάτε δεν είναι μυστικιστική. Σας τιμάμε γι’αυτό που είστε και που παίζετε τους ρόλους αυτούς.

Αυτή τη στιγμή θα δεχτούμε ερωτήσεις. (Μετά τις ερωτήσεις)

Μοιραζόμαστε μαζί σας, γιατί το μεγαλείο που είστε, θα φανεί σύντομα ακόμη και από τους ίδιους σας τους εαυτούς. Δεν θα έχει πλάκα; (γέλια) Ανυπομονούμε να το δούμε να ξετυλίγεται. Είναι τόσο συναρπαστική η εποχή που δημιουργήσατε για σας, γιατί επεκτείνετε τα συμβόλαιά σας. Αλλάζετε το Παιχνίδι. Ισορροπείτε την ενέργεια του πλανήτη καθώς ισορροπείτε τη δική σας ενέργεια. Καθόμαστε στα πόδια σας και έχουμε την τιμή να σας παρακολουθούμε καθώς ξετυλίγετε το Παιχνίδι και εσκεμμένα παίρνετε τώρα την πένα στα χέρια σας και γράφετε τα συμβόλαιά σας. Είναι τιμή μας που μας ζητήσατε να είμαστε μαζί σας έστω και γι’ αυτά τα σύντομα διαλείμματα. Σας αγαπάμε τόσο πολύ και είστε τόσο πολύ κομμάτι δικό μας και εμείς δικό σας και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Επιθυμούμε να σας προσφέρουμε τη μέγιστη εν-θύμιση και σας παρακαλούμε να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό και να εν-θυμηθείτε τον Παράγοντα Ενδυνάμωσης. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλο και να παίζετε όμορφα μαζί. Εμείς ολοκληρώσαμε…

Espavo!

 

μετάφραση: Ρενέ

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!