Μάρτιος 2019

Η Επιστροφή τής Φυλής των Φωτεινών Ματιών

Χαιρετισμούς από την Εστία, αγαπημένοι μας.

Σήμερα θα σας πάμε ένα ταξίδι για να μοιραστούμε μαζί σας αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή και που πρόκειται να συμβεί τους επόμενους μήνες. Γίνονται αλλαγές που θα επιτρέψουν σε όλους σας να αρχίσετε να αγκυρώνετε το πραγματικό σας έργο.  Ναι, αυτή είναι η ερώτηση που κάνουν πολλοί άνθρωποι: ποιο είναι το έργο μου; Τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνω; Αν και πρόκειται να ανακαλύψουμε το πραγματικό μας έργο στο πάθος μας, τι θα γίνει αν δεν ξέρουμε ποιο είναι το πάθος μας; Αυτό είναι κατανοητό για πολλούς. Παίζετε το παιχνίδι ότι είστε άνθρωποι. Αυτό το πέπλο που έχετε κατασκευάσει είναι πολύ παχύ και δουλεύει πολύ καλά. Σας εμποδίζει από το να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε και ποια είναι η ιστορία σας πριν από αυτή τη ζωή. Σας εμποδίζει επίσης από το να εν-θυμηθείτε το πνεύμα σας.

Όταν σας απευθυνόμαστε με το αρχικό πνευματικό σας όνομα, οι περισσότεροι ούτε που γυρίζετε. Τόσο πολύς καιρός είναι που παίζετε το παιχνίδι όπου προσποιείστε πως είστε ξεχωριστοί ο ένας από τον άλλον. Καλωσορίσατε λοιπόν. Σήμερα θα θέλαμε να σας πούμε για κάτι που πρέπει να προσέχετε. Δεν αφορά όλους σας αλλά όλοι στη Γη θα νιώσουν κάτι στους προσεχείς μήνες και χρόνια. Βλέπετε, υπάρχει μια μεγάλη μετατόπιση ενέργειας και συμβαίνει για πολλούς λόγους. Έχουμε ξαναπεί για την εξέλιξη της Γης και τις έντεκα διαστάσεις τής ανθρωπότητας. Όμως, η μετακίνηση σε αυτό το πρώτο επίπεδο του μορφογενετικού σώματος είναι πιθανότατα μια από τις πλέον δύσκολες αλλαγές, καθώς πρέπει να υπερνικήσετε την αδράνεια. Πρέπει να φτάσετε σε αυτή την κίνηση προς τα εμπρός, αφήνοντας την άνεση της ακινησίας και της σταθερότητας. Το να μπείτε σε αυτή την κίνηση είναι πολύ δύσκολο και τα πάτε αρκετά καλά.

Τα Θαύματα Ξεδιπλώνονται

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γι’ αυτή τη συνολική κίνηση προς τα εμπρός. Είναι αρκετά περισσότερη απ’ όση αναμέναμε σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα. Μπράβο, αγαπημένοι μας! Αυτό σημαίνει πως γειώνετε το έργο σας. Πώς το κάνατε όμως; Βρισκόσασταν στο πάθος σας κι δεν το είχατε συνειδητοποιήσει; Ίσως κάποιοι κάνατε πράγματα τα οποία δεν ξέρατε ότι κάνατε; Σας λέμε αγαπημένοι μας πως είναι δύσκολο να πούμε σε κάποιον τι έργο έχει να κάνει. Αυτό που θα κάνουμε εμείς είναι να σας δώσουμε μια ιδέα για το πόσοι άνθρωποι παίζουν αυτούς τους ρόλους και τι πρέπει να προσέχετε. Πράγματι, στη Γη ξεδιπλώνονται θαύματα αυτή τη στιγμή.

Είναι συναρπαστικό για εμάς να το παρατηρούμε. Μερικοί από εσάς προσφέρουν θεραπευτικές υπηρεσίες όταν κοιμούνται. Πολλοί το γνωρίζουν ήδη επειδή συχνά ξυπνούν εξαντλημένοι και χρειάζονται μια με δύο ώρες μέχρι να καταφέρουν να κινήσουν την ενέργειά τους. Κάποιοι έχετε δουλέψει στις άλλες διαστάσεις χωρίς καν να το γνωρίζετε. Πολλές φορές αυτό ξεκινά τα βράδια και τις ώρες τής ξεκούρασης, ιδιαίτερα καθώς ξεκουράζεστε και αναζωογονείστε, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για πολλούς από εσάς. Αν και πολλές φορές δεν κάνετε την πνευματική σας εργασία κατά τη διάρκεια της ημέρας, επαναφορτίζεστε τη νύχτα. Άλλες φορές, μερικοί από εσάς φορτίζεστε τόσο πολύ που ταξιδεύετε σε άλλες διαστάσεις κι εργάζεστε εκεί.

Δεν υπάρχει μια μέθοδος η οποία είναι η καλύτερη αλλά κάποιοι απλά νιώθετε την αλήθεια σε μια συγκεκριμένη προσέγγιση και όχι σε μια άλλη. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν είστε μόνοι. Πώς μπορείτε λοιπόν να βρείτε αυτό που είναι πιο αποτελεσματικό για εσάς; Αυτό είναι το πάθος σας χωρίς αμφιβολία, αν και μερικές φορές δεν ξέρετε τι ακριβώς είναι. Μερικές φορές το πάθος σας ως πνεύματα δεν χωρά ακριβώς στην ανθρώπινη εμπειρία. Αυτό αποτελεί μια πρόκληση επειδή δεν βλέπετε την αντανάκλασή σας με τον τρόπο που το κάνουν κάποιοι άλλοι. Να ξέρετε πως αυτό αλλάζει τώρα και στην πραγματικότητα συμβαίνουν πολλά πράγματα. Να μοιραστούμε ένα από αυτά μαζί σας. Το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό πράγμα αλλά και το θαύμα που συμβαίνει είναι  αυτό στο οποίο θα αναφερθούμε ως η επιστροφή τής φυλής των φωτεινών ματιών.

Οι Επτά Φυλές τής Οικογένειας της “Ε”

Βλέπετε, όταν η Γη ήταν μικρή, υπήρχαν επτά φυλές. Η οικογένεια της “Ε” είχε ταξιδέψει στο σύμπαν , κρατώντας τα παιχνίδια σε έναν καλό δρόμο. Δούλευαν με παιχνίδια τα οποία εξαφανίζονταν πρόωρα. Κάνοντάς το αυτό, έμαθαν ένα σωρό ιδιότητες με σκοπό να βοηθήσουν τα παιχνίδια να κρατήσουν τη δυναμική τους και να εξελιχθούν στο επόμενο επίπεδο αντί να φτάσουν στο τέλος τους. Κι έτσι είχαν μια ιδέα: γιατί να μη φτιάξουν ένα παιχνίδι χωρίς κανέναν κανόνα; Μετά από κάποια συζήτηση, αυτό μπήκε σε λειτουργία. Για πρώτη φορά, κάποια μέλη τής οικογένειας της “Ε” αποφάσισαν να ενσαρκωθούν και να αποκτήσουν φυσικά σώματα. Αυτό σήμαινε πως θα έπρεπε να αφήσουν την υπέροχη δονητική τους  κατάσταση και να χάσουν τις αναμνήσεις τους. Πολύ σωστά, θα έρχονταν, θα φορούσαν ένα πέπλο και θα έπαιζαν τον ρόλο ενός ανθρώπου ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους.

Η Επιστροφή τής Φυλής των Φωτεινών Ματιών

Αυτοί έφεραν επτά σημαντικές ιδιότητες οι οποίες είναι απαραίτητες για όλα τα παιχνίδια παντού. Και τις έφεραν σε επτά διαφορετικές φυλές. Αρχικά οι φυλές ήταν όλες μαζί για κάποιο διάστημα καθώς ενσωμάτωναν την ενέργειά τους. Έπειτα διασκορπίστηκαν σε άλλες φυλές έτσι ώστε αυτές οι επτά σημαντικές ιδιότητες να διανεμηθούν σε όλη τη Γη.  Αυτές οι ιδιότητες είναι κρίσιμες για όλα τα παιχνίδια έτσι ώστε να κάνουν εξελικτικά βήματα. Το ενδιαφέρον αγαπημένοι μας είναι ότι εσείς έχετε ήδη κερδίσει το παιχνίδι. Αυτό ίσως να είναι δύσκολο να το καταλάβετε αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε. Δημιουργείτε ένα νέο παιχνίδι αγαπημένοι μας. Η πρόκληση είναι πως το παιχνίδι που δημιουργείτε φτιάχνεται την κάθε στιγμή τής κάθε μέρας, λίγο πριν το πόδι σας ακουμπήσει στο έδαφος. Έτσι λοιπόν, δημιουργείτε την κάθε κίνηση. Τώρα θα αρχίσετε να το ευθυγραμμίζετε με έναν ανώτερο σκοπό καθώς εισέρχεστε στο μορφογενετικό σώμα και σε υψηλότερα επίπεδα. Αυτό συμβαίνει με τη βοήθεια της οικογένειας της “Ε”. Μια από τις φυλές της είναι η Φυλή των Φωτεινών Ματιών η οποία τώρα αναλαμβάνει τη δύναμή της.

Έχετε δει ποτέ κάποιον με μάτια τα οποία δεν μπορείτε να σταματήσετε να κοιτάτε; Τα μάτια είναι μοναδικά, πιο μοναδικά από τα δακτυλικά σας αποτυπώματα. Κι όμως έχουν έρθει κάποιοι με ιδιότητες που τους ενδυναμώνουν να φυτέψουν σπόρους φωτός στη Γη, απλά ανοίγοντας τα μάτια τους και χαμογελώντας. Αυτοί οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό, ακόμα κι αν το κάνουν κάθε μέρα σε όλη τους τη ζωή, δεν αντιλαμβάνονται την πραγματική τους δύναμη.

Αν ακούτε συχνά σχόλια όπως “Το χαμόγελό σου είναι ιδιαίτερο”, τότε πιθανότατα κατάγεστε από αυτά τα πνεύματα. Αντίθετα με την ανάμειξη μιας γενετικής καταγωγής, αυτές οι ενεργειακές καταγωγές τού Πνεύματος, τείνουν να παραμένουν αναλλοίωτες στον χρόνο. Αν αυτό συνηχεί με εσάς, τότε πιθανότατα δεν θα αναρωτηθείτε: “πώς θα κάνω τη διαφορά;” Και πιθανόν δεν θα συνειδητοποιήσετε πως επηρεάσατε βαθύτατα κάθε άνθρωπο τον οποίο κοιτάξατε κατάματα. Πώς συνέβη αυτό; Επειδή τους υπενθυμίσατε την Εστία. Έτσι λειτουργεί η Φυλή των Φωτεινών Ματιών, φυτεύοντας σπόρους φωτός.

Τα φωτεινά μάτια επιστρέφουν. Όχι μόνο είναι οι ενήλικες οι οποίοι κατάφεραν να κρύψουν τις ιδιότητές τους για τόσες ζωές οι οποίοι αρχίζουν να ανακτούν τις ικανότητες να το κάνουν αλλά και πολλοί νεαροί που έρχονται τώρα κι έχουν φωτεινά μάτια. Περιμένετε άνθρωποι, ορίστε! Αυτό συμβαίνει σήμερα και όχι με τις νέες ενέργειες που έρχονται. Συμβαίνει παγκοσμίως κι αυτό το κύμα μπορεί να βοηθήσει στη μετακίνηση της ενέργειας στη Γη. Τι θα αλλάξει αυτό; Αγαπημένοι μας, θα αλλάξει τα πάντα στη Γη. Ξαφνικά οι ειδήσεις σας θα ηρεμήσουν πολύ και θα ακούτε μόνο καλές ειδήσεις. Ναι, υπάρχουν συγκεκριμένες πραγματικότητες οι οποίες θα επιμείνουν να παραμένουν σε χαμηλότερες δονήσεις τις οποίες δεν θα μπορείτε να ελέγξετε. Μπορείτε να βγείτε απ’ αυτό πανεύκολα επειδή εσείς δημιουργείτε την πραγματικότητά σας επιλέγοντας σε τι θα ρίξετε το βλέμμα σας. Σας παρακαλούμε μην προσκολληθείτε και μην κρίνετε εκείνους οι οποίοι θα επιλέξουν να παραμείνουν στις χαμηλότερες δονήσεις τού παλιού πλανήτη. Έχετε την ευκαιρία να βγείτε μπροστά και σας ενθαρρύνουμε να το κάνετε.

Πολλοί που διαβάζουν αυτές τις γραμμές κατάγονται από την αρχική Φυλή των Φωτεινών Ματιών. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε. Ακόμα κι αν δεν το κάνετε, ακόμα κι αν δεν νιώσετε ένας απ’ αυτούς τους ανθρώπους, ψάξτε γι’ αυτούς γιατί αφυπνίζονται αυτή τη στιγμή και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαμογελάσετε. Αν δείτε κάποιον και σκεφτείτε “αυτός είναι”, χαμογελάστε του. Αν σας χαμογελάσει κι εκείνος, τότε σας έχουν αφήσει ένα εντύπωμα επειδή αυτή είναι η δουλειά τους. Ελπίζουμε να μην είναι πολύ εύκολο να το καταλάβουν οι άνθρωποι. Είναι σχετικά εύκολο αλλά εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Θα ξεκινήσει ένα νέο κύμα σπόρων φωτός που φυτεύονται στη Γη. Αν είστε μέλη αυτής τη ιερής φυλής, θα ανακαλύψετε ότι το χαμόγελό σας  λάμπει με έναν εντελώς νέο τρόπο. Αν δεν ανήκετε σε αυτή τη φυλή, τότε είναι δουλειά σας να αποδεχτείτε αυτούς τους σπόρους φωτός, να τους ενσωματώσετε και να τους προωθήσετε όσο καλύτερα μπορείτε.

Πώς λειτουργεί αυτό; Απλά χαμογελάστε.

Ο συγχρονισμός για την ανθρώπινη εξέλιξη είναι σωστός για να φυτευτούν αυτοί οι σπόροι. Θα βρουν γόνιμο έδαφος στο οποίο θα φυτρώσουν κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επιστρέφει η Φυλή των Φωτεινών Ματιών.

Γίνεται μια πραγματική ευθυγράμμιση κι ελπίζουμε  πολλοί από εσάς να βρίσκεστε σε μια θέση που θα αισθάνεστε άνετα να κινηθείτε. Ναι, αυτό είναι μέρος αυτού που αρχίζει να ανοίγει τώρα. Κι αν νιώθετε πως έχετε κολλήσει ή πως δεν κάνετε κάτι που θα έπρεπε να κάνετε, απλά κοιτάξτε γύρω σας μέχρι να δείτε ένα από αυτά τα λαμπερά φώτα. Τολμήστε να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε αν έχετε αυτή τη δύναμη. Πολλοί την έχετε αλλά δεν το γνωρίζετε καν. Δουλέψτε μαζί του συνειδητά και μην ανησυχείτε επειδή όλα αυτά βρίσκονται στο κεφάλι σας. Η καρδιά σας δεν έχει ανάγκη τον φόβο.

Απολαύστε το ταξίδι αγαπημένοι μας. Έχετε μια νέα διαδρομή μπροστά σας και σας λέμε ότι είναι ευκολότερο απ’ όσο φαντάζεστε. Όταν τολμάτε να κοιτάξετε κάποιον άλλον βαθιά στα μάτια, ακόμα κι αν διασταυρωθείτε στον δρόμο, θα αλλάξετε τον κόσμο. Ακόμα κι αν δεν ανήκετε σε αυτή τη φυλή, μπορείτε να συνεχίσετε την παράδοση της Φυλής των Φωτεινών ματιών. Για εσάς που κρύβεστε σιωπηλά, συγγνώμη αλλά δεν υπάρχει πλέον τίποτα κρυφό στη Γη.

Απλά απολαύστε το. Χαμογελάστε. Στείλ’ τε το φως σας ελεύθερα και με αγάπη, χωρίς προσδοκίες. Μετά παρατηρήστε καθώς τα πάντα αρχίζουν να ευθυγραμμίζονται με εντελώς νέο τρόπο. Η μαγεία τής νέας Γης βρίσκεται μπροστά σας· εισέρχεστε σε αυτήν, τώρα. Σας λέμε πως βρίσκεστε σε καλά χέρια, αγαπημένοι μας. Βλέπετε, υπάρχον πλάσματα σε όλη τη Γη που περιμένουν αυτές τις ενεργοποιήσεις. Όλες οι φυλές θα χρειαστούν αλλά η πρώτη πυροδότηση θα είναι η επιστροφή τής Φυλής των Φωτεινών Ματιών.

Συγχαρητήρια! Συνεχίστε την υπέροχη δουλειά που κάνετε στο εκπληκτικό σας παιχνίδι τής εξέλιξης. Να ξέρετε πως δεν είστε ποτέ μόνοι. Βρισκόμαστε πίσω σας συνεχώς και αν το θελήσετε να μας μιλήσετε, είμαστε πάνω από τον ώμο σας. Απολαύστε το ταξίδι. Σας αφήνουμε τώρα με αυτές τις τρεις ενθυμήσεις: να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας. Να ψάχνετε για τη Φυλή των Φωτεινών Ματιών και να παίζετε όμορφα μαζί, αγαπημένοι μας.

Espavo,

Το γκρουπ

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!