Μάρτιος 2009

Κατέβασμα τεχνολογίας
Ένα κοσμικό γεγονός

 

Από τον Steve:

Σε αυτό το μήνυμα το Γκρουπ μιλάει για ένα γεγονός που θα συμβεί στις 21 & 22 Ιουλίου 2009. Για πολλά χρόνια μιλήσανε σχετικά με την σχέση μεταξύ τεχνολογίας και ανθρώπινης δόνησης. Εν συντομία, τα τεχνολογικά επιτεύγματα ασκούν μια άμεση επίδραση στο επιπέδο της συλλογικής ανθρώπινης δόνησης. Καθώς η συλλογική δόνηση ανεβαίνει, υψηλές τεχνολογίες μπορούν να υπάρξουν στη Γη. Πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ιστορίας, υψηλές τεχνολογίες υπήρξαν αλλά δε μπόρεσαν να διαρκέσουν.

Για παράδειγμα, όταν οι άνθρωποι ανακάλυψαν τον κεντρικό πυρήνα – καρδιά για το πώς μπορεί να λειτουργήσει ένας υπολογιστής, ήταν στην ουσία ένας σπόρος που είχε φυτευτεί πολλά χρόνια πριν, στις αρχές του 1900. Όταν ο Χίτλερ τελικά άφησε τον πλανήτη, έδωσε ένα σήμα για νέες δυνατότητες και πολλοί έφθασαν στην Γη από τις μέρες της Ατλαντίδος. Καθώς τα παιδιά αυτά μεγάλωναν, έφθασαν σ’ ένα σημείο αφύπνισης όταν η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας κυριολεκτικά μεταπήδησε στις δεκαετίες ΄60 & ’70. Λόγω αυτής της ανύψωσης της δόνησης, ο κεντρικός πυρήνας (του υπολογιστή) εδραιώθηκε και γρήγορα συγχωνεύτηκε μέσα σε πολλούς άλλους υπολογιστές και πολλές συσκευές βασίστηκαν σε αυτό που βλέπουμε μπροστά μας σε καθημερινή βάση.

Τις δύο μέρες του Ιουλίου, 21 & 22, ένα παράθυρο θ’ ανοίξει και νέες τεχνολογίες ακόμη μια φορά θα περάσουν μέσα στον κόσμο μας. Ένας νέος σπόρος έχει φυτευτεί και είναι μεγάλος. Αν αυτές τις δύο μέρες, η συλλογική ανθρώπινη δόνηση φτάσει σ’ ένα επίπεδο που θα υποστηρίξει τις νέες τεχνολογίες, θα εδραιωθούν αμέσως ως «νέες εφευρέσεις» στο πολύ κοντινό μέλλον. Όπως και να έχει, αν η συλλογική δόνηση δεν είναι ακόμη υψηλή, κάποιες από τις νέες τεχνολογίες θα πλησιάσουν πολύ αλλά δε θα λειτουργούν πλήρως.

Αν και οι δυνατότητες είναι άπειρες, υπάρχουν δύο συγκεκριμένα περιστατικά για να παρακολουθήσουμε. Οι περισσότεροι μπορούν να θυμηθούν πώς ήταν η ζωή μας πριν τα κινητά τηλέφωνα και τα κομπιούτερ και τώρα αυτές οι τεχνολογίες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας – εξαρτόμαστε από αυτές. Για να βάλουμε αυτό σ’ ένα σημείο προοπτικής, οι τεχνολογίες που βρίσκονται μπροστά μας θα είναι, σε σχέση με τις προηγούμενες, 12 φορές μεγαλύτερες απ’ όταν πρωτοήλθαν οι υπολογιστές. Είναι σημαντικές καθώς αυτές οι τεχνολογίες θα μας βοηθήσουν να σταματήσουμε να ρυπαίνουμε τη Γη και να τη βοηθήσουμε να επανα-ισορροπήσει. Η τεχνολογία αυτή θα είναι σχετική με βιολογικό υλικό που θα εξολοθρεύει τα απόβλητα του άνθρακα σχεδόν μέσα σε μία νύχτα. Είπαν επίσης ότι αυτό είναι πολύ κοντά να συμβεί καθώς προϋπήρχε στην συλλογική μας συνείδηση εδώ και πολλά χρόνια. Αν η συλλογική δόνηση είναι υψηλή αυτές τις ημέρες του Ιουλίου, οι νέες τεχνολογίες θα εδραιωθούν και αναπτυχθούν στην πραγματικότητα από την αρχή.

Επίσης ανέφεραν και κάτι άλλο σημαντικό. Είπαν ότι αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι διαφορετικά και κανένας μας δε θα μπορεί να εξελιχθεί αν πρώτα όλοι μας δεν εξελιχθούμε. Είπαν επίσης πως η χαμηλότερη δόνηση ενός ανθρώπου στη Γη θα καθορίσει το πόσο όλοι οι άνθρωποι εξελίσσονται. Για περισσότερα, δείτε το προηγούμενο μήνυμα «2009 – το τέλος της διαχώρισης». Με αυτό στο μυαλό μας, η αποστολή μας ως Εργάτες του Φωτός γίνεται λίγο πιο ξεκάθαρη.

Το να δείξουμε συμπόνια σε όσους είναι γύρω μας ανεξαρτήτου δονητικού επιπέδου, θα είναι καθοριστικό ειδικά αυτή την εποχή. Στοιχηματίζω πως κανένας σας δε σκέφτηκε πως, το να γίνεις ο Βασιλιάς της Συμπόνιας στη γειτονιά σου, μπορεί να σώσει τη Γη!

Μεγάλες αγκαλιές και απαλά σκουντήματα

Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αγαπητοί δημιουργοί του Ουρανού και της Γης. Είσαστε πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεστε. Τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν μέσα από πολλούς τρόπους. Σας λέμε ότι αυτό, μέσα στη μέση εκείνου που αποκαλείται κρίση, δεν είναι κρίση. Είναι η φυσική εξέλιξη του πού πηγαίνετε. Σας λέμε ότι θα μιλήσουμε για ένα ασυνήθιστο γεγονός που θα συμβεί στις 21 & 22 Ιουλίου. Δεν είναι δυνατό να προσδιοριστεί η ακριβής ώρα που θα συμβεί καθώς η ανθρωπότητα συνεχίζει να ανυψώνεται. Ας εξηγήσουμε τί θα συμβεί σε ιδέες που ήδη έχουν παρουσιαστεί ώστε να δείτε αυτό το κοσμικό γεγονός.

Οι άνθρωποι εξελίσσονται ανέλπιστα. Είναι αποτέλεσμα πολλών δυσκολιών σε πολλά επίπεδα. Η μεγαλύτερη πρόκληση στον πλανήτη Γη είναι ότι δεν έχουν πλέον καθυστέρηση σε επίπεδο χρόνου που τους προστατεύει από τις σκέψεις τους. Λόγω του ότι είσαστε δημιουργοί, ο κάθε ένας από εσάς, τη στιγμή που κάνετε μία σκέψη, συμβαίνει. Λόγω αυτού, ο φόβος που μπορεί να καταλαμβάνει την καρδιά γίνεται η μεγαλύτερη πρόκληση σε αυτό το σημείο της εξέλιξής σας. Οι δημιουργικές σας δυνάμεις αυξάνονται και γίνονται δυνατές. Ακόμη, η προσκόλλησή σας την παλιά ενέργεια του φωτός, σκοτάδι και πολικότητα δημιουργούν επίσης μιαν αρνητική κατάσταση, επειδή μπορείτε να δημιουργήσετε τους φόβους σας πολύ πιο εύκολα από πριν. Αυτό μπορεί να συμβεί σε πολλά μέρη όπου οι άνθρωποι δε νοιάζονται για τις δυνάμεις τους και είναι ένα σημαντικό σημείο του τί θα συμβεί αυτές τις δύο μέρες. Μία μέτρηση θα συμβεί που δεν είναι η τυπική μέτρηση που συνέβαινε ως τώρα, η οποία είχε χρησιμοποιηθεί για έναν συγκεκριμένο λόγο μέχρι στιγμής.

«Κατέβασμα» (download) Τεχνολογίας στις 21 & 22 Ιουλίου

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές σχετικά με την ισορροπία μεταξύ τεχνολογίας και πνευματικής εξέλιξης. Το επίπεδο τεχνολογίας στον πλανήτη σας είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη συλλογική δόνηση όλων των ανθρώπων στη Γη. Υπήρχαν πολλές φορές στη Γη όπου νέες τεχνολογίες κυριολεκτικά πετάχτηκαν πάνω στον πλανήτη από άλλες μορφές ζωής. Αν και αυτό συνήθως γινόταν προκειμένου με ειλικρίνεια να βοηθηθεί η εξέλιξη της ανθρωπότητας, αυτή η τεχνολογία δεν δούλεψε. Δούλεψε για άλλες μορφές ζωής αλλά δεν δούλεψε για εσάς. Με απλά λόγια, δεν δούλεψαν γιατί η συλλογική δόνησης της ανθρωπότητας δεν ήταν αρκετά υψηλή για να υποστηρίξει αυτή την τεχνολογία.

Υπάρχει μια σχετικά μεγάλη τεχνολογία που έρχεται σε αυτό τον πλανήτη στις 21 & 22 Ιουλίου. Αν η δόνηση, εκείνες τις ημέρες, είναι αρκετά υψηλή για να την υποστηρίξει, θα εδραιωθεί αμέσως και θα αναπτυχθεί.

Θυμάστε πώς ήταν οι ζωές σας χωρίς τους υπολογιστές μερικά χρόνια πριν; Η κατάκτηση της τεχνολογίας των υπολογιστών ήταν ένα τεράστιο βήμα που, σε έναν βαθμό, έχει επηρεάσει κάθε πλευρά της ζωής σας. Αυτό το επόμενο βήμα θα είναι 12 φορές πιο ισχυρό από το τελευταίο. Όχι μονάχα οι υπολογιστές θ’ αλλάξουν ριζικά, αλλά οι τεχνολογίες που βρίσκονται στη συλλογική σκέψη της ανθρωπότητας θα δημιουργηθούν γρήγορα. Κάποιες από αυτές που βρίσκονται στις συλλογικές σκέψεις για πολλά χρόνια, περιμένουν να ενεργοποιηθούν. Αυτές οι τεχνολογίες δεν δημιουργήθηκαν ποτέ επειδή η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας δεν ήταν αρκετά υψηλή για να τις υποστηρίξει. Σας δίνουμε μια ιδέα σήμερα σχετικά με ένα από τα πολλά πράγματα που θα συμβούν ως αποτέλεσμα της δικής σας εξέλιξης.

Τεχνολογία μεταφορών

Υπήρχε μια σειρά στην τηλεόραση που λεγότανε «Star Trek». Σήμερα, οι περισσότερες τεχνολογίες που υπήρχαν στη σειρά, έχουν ήδη δημιουργηθεί στη Γη. Αλλά μία τεχνολογία που ποτέ δεν έχει δημιουργηθεί είναι η μοριακή μεταφορά ενός ζωντανού, ανθρώπινου, βιολογικού υλικού. Λεγόταν «ο μεταφορέας». Αυτό βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας αυτή τη στιγμή, αν η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας είναι αρκετά υψηλή για να το υποστηρίξει. Δεν βλέπετε πόσο γρήγορα αυτό θα ανυψώσει ακόμη περισσότερο μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει σήμερα; Πόσο γρήγορα θα μπορείτε να βοηθήσετε τη Μητέρα Γη να ξανανιώσει, βοηθώντας την στη διαδικασία της γέννησης; Όταν αυτή η νέα τεχνολογία θα εδραιωθεί στη Γη θα συμβούν δραματικές αλλαγές. Δεν είναι μυστικό ότι αν αυτή η τεχνολογία εδραιωθεί σε αυτή την περίσταση, θα υπάρξουν πολλοί που θα παλέψουν καθώς θα τους φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Υπάρχουν πολλές οργανώσεις και κυβερνήσεις που έχουν επενδύσεις στο πετρέλαιο και δε θα είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένες όταν αυτό αποκαλυφθεί και ίσως προσπαθήσουν να το σκεπάσουν.

Πολύ γρήγορα θα μπορείτε να βοηθήσετε τη Μητέρα Γη να γίνει νέα ξανά, βοηθώντας την στην διαδικασία γέννησης. Όταν αυτή η νέα τεχνολογία επικρατήσει στη Γη θα υπάρξουν πολλές δραματικές αλλαγές. Δεν είναι μυστικό ότι αν αυτή η τεχνολογία εδραιωθεί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, θα υπάρξουν πολλοί που θα την πολεμήσουν επειδή θα μοιάζει πολύ καλή για να είναι αληθινή. Υπάρχουν πολλές κυβερνήσεις και οργανισμοί που έχουν επενδύσει στο πετρέλαιο και δε θα είναι πολύ ευχαριστημένοι αν αυτό συμβεί και θα προσπαθήσουν να το αποτρέψουν ή να το κρύψουν.

Καταλάβετε αυτές τις ευκαιρίες που βρίσκονται μπροστά σας αγαπητοί. Αυτές είναι εκείνες οι ίδιες που δημιούργησαν πολεμικές καταστάσεις στον πλανήτη σας πολλές φορές αλλά αυτή τη φορά δε χρειάζεται να συμβεί με αυτόν τον τρόπο. Σήμερα, υπάρχουν πολλοί τρόποι επικοινωνίας στον πλανήτη Γη που πριν δεν υπήρχαν και αυτό εξαιτίας των τεχνολογικών προνομίων. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία σας αυτή τη φορά για να φτάσουμε στις καρδιές σας και αυτό είναι όμορφο γιατί εσείς το δημιουργήσατε.

Τί θα συμβεί αν δε τα καταφέρετε;

Τί θα συμβεί αν δε τα καταφέρετε; Λοιπόν, είναι απλό. Η νέα τεχνολογία θα κατέβει πάλι ξανά και ξανά μέχρι η συλλογική ανθρώπινη δόνηση να είναι σε θέση να την λάβει. Γι’ αυτή τη φορά, θα ατέβει στον πλανήτη στις 21 & 22 Ιουλίου του 2009 όταν μέρος του πέπλου θα έχει αφαιρεθεί, έτσι ώστε να είναι οι βέλτιστες συνθήκες για τη νέα τεχνολογία να εδραιωθεί και να εξερευνηθεί. Κάθε φορά που παρακολουθείτε τις επιστημονικής φαντασίας σειρές και ταινίες και σκέφτεστε τί όμορφα θα ήταν αν ένας άνθρωπος μπορούσε να εξαφανιστεί και να εμφανιστεί κάπου αλλού, εμφυτεύετε σπόρους που τώρα πρόκειται ν’ ανθίσουν. Θα είναι υπέροχο να το δούμε. Κάθε φορά που νομίζετε πόσο όμορφα θα ήταν, στέλνετε αυτές τις σκέψεις έξω ως δημιουργίες. Όταν η συλλογική δόνηση αγγίξει ένα υψηλό επίπεδο όπου θα μπορέσει να το υποστηρίξει, τότε εκδηλώνεται. Αυτή η ενέργεια πρόκειται να εκδηλωθεί. Για πρώτη φορά αυτή η τεχνολογία πρόκειται να υποστηριχθεί από την συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας. Παρακαλούμε καταλάβετε ότι η ανθρώπινη μεταφορά θα είναι μόνο μία από τις πολλές τεχνολογίες που θ’ αναδυθούν πολύ γρήγορα. Χρησιμοποιούμε την μεταφορά ως παράδειγμα επειδή μπορείτε εύκολα να διακρίνετε πόσο αυτή θα μπορεί ν’ αλλάξει το πρόσωπο του πλανήτη Γη πρακτικά μέσα σε μια νύχτα. Είναι επίσης μία από τις εύκολες τεχνολογίες για εμάς να περιγράψουμε επειδή την έχετε ήδη ονειρευτεί πολλά χρόνια πριν. Πολλοί από εσάς ως παιδιά ήρθαν με αυτή την γνώση ότι θα μπορούν να μεταφερθούν χωρίς οχήματα αλλά δεν φαίνεται ακόμη να είναι σε θέση να λειτουργεί όταν οι εκπαιδευτικοί το ερευνούν ή θα πρέπει να το αποδείξετε σε κάποιον. Αυτές είναι βαθιές αναμνήσεις που τις έχετε ως δικές σας ικανότητες και όταν η συλλογική δόνηση είναι αρκετά υψηλή στον πλανήτη Γη θα γίνει ένα γιγάντιο βήμα μπροστά.

Μη φοβάστε αυτές τις τεχνολογίες γιατί μπορούν να είναι σωτήριες για τον πλανήτη Γη και για την ανθρώπινη φυλή. Αν νομίζετε ότι αυτά τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα θα σας κάνουν τη ζωή ευκολότερη, δε θα σας την κάνουν. Η ανθρωπότητα θα έχει περισσότερες επιλογές από οποιαδήποτε άλλη στιγμή αλλά ακόμη κι αυτό μπορεί να φανεί ως δυσκολία, επειδή κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων πολλοί από εσάς θα καλεστούν σε δράση. Πολλοί θα έρθουνε σ’ εσάς επειδή θα έχουν κολλήσει, αδυνατώντας να προχωρήσουν μπροστά ακόμη κι σκέφτονται πως ένας νέος κόσμος τους περιμένει. Πολλοί από εσάς θα ξέρετε πώς να βοηθήσετε ανθρώπους αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή της μεγάλης αλλαγής. Θα είναι ένας από τους κοινούς τρόπους συγχώνευσης της νέας Γης και ήδη πολλοί πειραματίζονται προχωρώντας μπροστά.

Συλλογική Δόνηση

Έχουμε χρησιμοποιήσει τον όρο «συλλογική δόνηση», οπότε ας το περιγράψουμε λίγο πιο καθαρά. Υπήρχε ένα κοσμικό γεγονός που συνέβη στις μέρες της Λεμουρίας. Πέρα από την αγνή επιθυμία, πολλοί Λεμούριοι δημιούργησαν διαχωρισμούς στην ανθρωπότητα και στις ψυχές κάτι που δεν υπήρξε ποτέ άλλωτε στον πλανήτη. Δεν δούλεψε όπως νόμιζαν ότι θα γινόταν. Αντί να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να πάει στο επόμενο επίπεδο, ο διαχωρισμός είχε ως αποτέλεσμα τη βύθιση της Ατλαντίδας. Τις αμέσως επόμενες μέρες αυτού του τραγικού γεγονότος, πολλές συλλογικές αποφάσεις έδρασαν για να κρύψουν συγκεκριμένες τεχνολογίες από την ανθρώπινη φυλή επειδή είδαν πόσο εύκολα μπορούσαν να κλείνουν προς λάθος κατεύθυνση. Αυτές οι ίδιες τεχνολογίες είναι εκείνες που θα έρθουν σε εσάς πολύ σύντομα. Δεν υπάρχει πλέον λόγος να είναι κρυμμένες και η Γη μπορεί να έχει μεγάλο όφελος από αυτές σήμερα.

Υπήρχαν συλλογικές αποφάσεις που πάρθηκαν εξαιτίας αυτών των συμβάντων. Η διαχώριση δημιούργησε τόσα πολλά προβλήματα, όπως πάντοτε δημιουργεί. Μετά τη βύθιση της Ατλαντίδας, οι άνθρωποι αποφάσισαν να μη δοκιμάσουν να διαχωριστούν ξανά. Αυτή τη στιγμή, η διαδικασία της ανάληψης θα συμβεί μονάχα όταν και ο χαμηλότερης δόνησης άνθρωπος είναι αρκετά υψηλός για να ανέλθει. Αυτή τη στιγμή, ή όλοι προχωράνε ή κανένας δεν προχωράει. Αυτή είναι η απόφασή σας, όχι η δική μας. Είσαστε τον πλανήτη ελεύθερης επιλογής αλλά αυτή ήταν η συλλογική σας απόφαση η οποία ισχύει ως και σήμερα.

Τί να κάνετε;

Αυτή τη στιγμή μεταξύ του «τώρα» και της τεχνολογίας που εμφανίζεται στον κόσμο σας, αναζητήστε τον τρόπο να αγγίξετε οποιονδήποτε με το χαμόγελό σας, την καρδιά σας και την δίχως όρους αγάπη σας. Μην κρίνετε κανέναν για το μονοπάτι του ή τις πράξεις του αυτή την περίοδο. Η συγχώρεση θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία στη Γη αυτόν τον καιρό. Βρείτε τρόπους να ενδυναμώσετε ανθρώπους γύρω σας, ανεξαρτήτου σχέσης μεταξύ σας και χωρίς να έχετε υπ’ όψιν σας το παρελθόν με αυτούς ή την κατάστασή τους. Τώρα είναι η ώρα να αναζητήσετε και να κάνετε το φως σας να το αισθανθεί ο πλανήτης σας με έναν τρόπο. Προσφέρετε βοήθεια και ενδυνάμωση στους γύρω σας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε εκείνους που ίσως έχουν πέσει και έχουν δυσκολίες να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνετε το φως στην άκρη του τούνελ.

Ποτέ δεν ξέρετε όταν κάνετε τις μεγάλες συνδέσεις. Είναι εύκολο να κοιτάξετε τη ζωή των άλλων και να τους σκέφτεστε ως χαμηλότερη δόνηση. Ακόμα σας λέμε ότι δεν είναι δυνατό να δείτε του αλλουνού το μονοπάτι της ψυχής και τα μαθήματα της ζωής που ήδη έχει κατακτήσει. Μπορεί να βλέπετε σε κάποιον έναν δάσκαλο να κρύβεται και να μη το ξέρετε μέχρι να κάνετε κάτι γι’ αυτόν και να τον βοηθήσετε με κάποιον τρόπο. Πολλοί από εσάς σκέπτονται… «Ποιος να είμαι όταν επιστρέψω στην Εστία; Γιατί ο οποιοσδήποτε θα πανηγυρίζει τη ζωή μου; Δεν πήραν καν βραβείο Νόμπελ και δεν έφερα την ειρήνη στον πλανήτη Γη». Αλλά ποτέ δεν ξέρετε. Μπορεί να είναι εκείνος ο ξένος που χαμογελάσατε όταν συναντηθήκατε και να είναι εκείνος που έχει το μεγάλο χέρι που αναζητεί και αγγίζει τους υπόλοιπους σε ολόκληρο τον κόσμο, που δε θα μπορούσε να το κάνει όμως αν εσείς δεν τον ενδυναμώνατε.

Αυτή είναι η στιγμή για εσάς για να μεταφέρετε την δύναμή σας ως συνειδητοποιημένοι δημιουργοί στον πλανήτη Γη, την ώρα που γνωρίζετε πως είσαστε ένας ενεργοποιημένος Ανθρώπινος Άγγελος. Είσαστε τα χέρια, τα πόδια και το στόμα του θεού. Το αντανακλάτε στους ανθρώπους γύρω σας μέσα από το γέλιο και τη χαρά και μέσα από το χαμόγελο ενός πνεύματος που παριστάνει τον άνθρωπο. Αυτό είναι που θα κάνει την διαφορά για τη νέα τεχνολογία του αν θα εδραιωθεί ή όχι.

Η εξέλιξη της ανθρωπότητας και της Γης

Υπάρχουν πολλές άλλες δυνατότητες που τώρα ανοίγονται. Υπάρχουν κάποια εκπληκτικά γεγονότα που συμβαίνουν για να ευθυγραμμίσουν τη Γη και την ανθρωπότητα γι’ αυτό που βρίσκεται μπροστά. Τα τελευταία πέντε χρόνια στον πλανήτη Γη υπήρχε μια επιβράδυνσης της τεχνολογίας και τώρα αυτή έχει ελευθερωθεί σε μια μεγάλη κλίμακα. Θα συμβεί σε πολλούς τομείς, οπότε προετοιμαστείτε αγαπητοί. Είσαστε έτοιμοι να περάσετε μέσα από την εξέλιξη του πλανήτη Γη και την εξέλιξη της ανθρωπότητας. Το είχατε ζητήσει, το είχατε δημιουργήσει και έχουμε μόνο μια απάντηση. Κι έτσι ας είναι.

Χαιρόμαστε τόσο που σας βλέπουμε να παίρνετε τη δύναμή σας. Καθώς παραμερίζετε το πέπλο, έχετε αρχίσει να βλέπετε το ποιοι πραγματικά είσαστε. Αυτό, για εμάς, σημαίνει πολλά περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να φανταστείτε καθώς έχετε ενεργοποιήσει να ιερά σας συμβόλαια με εμάς ήδη. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να σας αφήσουμε. Αυτό που σημαίνει είναι ότι έχετε ενεργοποιηθεί ως συνειδητοποιημένος δημιουργός και Ανθρώπινος Άγγελος. Έχετε έναν ρόλο να παίξετε σε αυτόν τον πλανήτη και τώρα είναι η στιγμή για κάθε έναν από εσάς να πάρετε την ευθύνη της ενέργειάς σας και της δικής σας ευτυχίας. Ξεκινήστε με το να αναζητήσετε τί είναι εκείνο που σας κάνει να χαμογελάτε και να το κάνετε όσο συχνά μπορείτε. Αγγίξτε τους άλλους όσο πιο συχνά μπορείτε, γιατί αυτό είναι ένα δώρο της ανθρωπότητας. Και με όλη τη δύναμη του ουρανού, εμείς δε μπορούμε να σας αγγίξουμε με τον τρόπο που αγγίζετε εσείς ο ένας τον άλλον με συμπόνια, καθησυχαστικά και με ελπίδα. Θα συμβεί με έναν πολύ μεγάλο τρόπο, οπότε εργαστείτε με όλους στην ανθρωπότητα. Εργαστείτε με κάθε μέρος της κάθε καρδιάς καθώς θα είναι η χαμηλότερη εκείνη δόνηση του πλανήτη που θα καθορίσει αν αυτή η τεχνολογία κολλήσει ή όχι. Υπάρχει ακόμη άφθονος καιρός. Χρειάζεστε μονάχα μία μέρα για να το κάνετε και έχετε πολλές.

Γιορτάστε το Φως

Στις 21 & 22 Ιουλίου του 2009 θα είναι μέρες για να γιορτάσετε. Δε θα σας πούμε αν θα τα καταφέρετε επειδή αυτό θα μας φέρει σε τέτοια θέση ώστε να πάρουμε τη δική σας δύναμη και δε θα το κάνουμε. Θα γνωρίζετε και αν όχι, εμπιστευθείτε το γεγονός ότι θα συμβεί ούτως ή άλλως. Η νέα τεχνολογία θα κατέβει ξανά σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι να εδραιωθεί.

Πολλά κρίσιμα σημεία θα ενεργοποιηθούν, πολύ μακριά για να σας μιλήσουμε σχετικά. Αν και αυτό δεν είναι μέρος μιας τυπικής διαδικασίας μέτρησης, είναι μια διαδικασία μέτρησης για την συλλογική παγκόσμια δόνηση της ανθρωπότητας. Θα πρέπει να είσαστε περήφανοι γι’ αυτό επειδή εκείνοι που οδηγούν τον δρόμο έχουν ήδη κάνει ήδη εκπληκτική δουλειά στον πλανήτη Γη. Αν μπορούσαμε να σας δείξουμε τί έχετε ήδη κάνει σε κάποια βάση, θα αμφιβάλλατε πάλι για τους εαυτούς σας.

Όχι άλλη χρονική καθυστέρηση

Να ξέρετε πως αυτή τη στιγμή η καθυστέρηση της συνειδητής δημιουργίας στον πλανήτη Γη έχει σχεδόν απομακρυνθεί. Μόνο μικρά κομμάτια έμειναν για την δική σας ασφάλεια, επειδή η χρονική καθυστέρηση σας κρατάει να δημιουργήσετε τους μεγαλύτερούς σας φόβους. Σας δίνεται η ευκαιρία να πείτε «Όχι, δεν με πειράζει, δε νομίζω να το ήθελα αυτό ούτως ή άλλως». Τώρα, πρόκειται να συμβεί τόσο γρήγορα που δε θα έχετε άλλη τέτοια δυνατότητα οπότε προετοιμαστείτε δημιουργοί. Το πέπλο πρόκειται να φύγει. Το έχετε ζητήσει. Ναι, πρόκειται ναδημιουργήσει αναταραχή στον πλανήτη Γη. Έχετε σχεδιαστεί γι’ αυτόν τον τρόπο. Παρακολουθείστε τί θα συμβεί επειδή αυτό οδηγεί προς κάτι ακόμη υψηλότερο και καλύτερο και θα δείτε πολλά να συμβαίνουν μέσα στα επόμενα 5 χρόνια. Μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια αυτός ο πλανήτης θα βιώσει μια τεράστια διαδικασία εξέλιξης. Έχει ήδη ξεκινήσει. Το ρολόι χτυπάει και αυτό που θέλουμε να σας πούμε είναι πως όταν αγγίζετε ενός άλλου την ψυχή, δημιουργεί τρομερή διαφορά στον πλανήτη σχεδόν μέσα σε μια νύχτα.

Απολαύστε τη διαδρομή αγαπητοί. Έχετε δημιουργήσει έναν πολύ όμορφο δρόμο πάνω στον οποίο ταξιδεύετε. Έχετε δημιουργήσει ένα εκπληκτικό μονοπάτι όχι μονάχα επειδή η συλλογική δόνηση ακολουθεί αλλά επειδή κι εσείς ακολουθείτε το δικό σας πάθος και όλα εκείνα που σας φέρνουν χαρά. Αυτό είναι που γειώνει το πνεύμα στο φυσικό σώμα και αυτό είναι ακόμη περισσότερο πιθανό απ’ όσο ποτέ. Απολαύστε τη διαδρομή αγαπητοί. Θα είναι μια καταπληκτική διασκέδαση να δείτε τί βρίσκετε μπροστά σας. Είναι η δική σας δημιουργία. Να ξέρετε πως είσαστε θεός και είμαστε πολύ υπερήφανοι για εσάς.

Είναι η μεγαλύτερη τιμή για εμάς να σας δίνουμε αυτό το μήνυμα. Είναι το δικό μας ιερό συμβόλαιο να βρισκόμαστε εδώ σε περίπτωση που η ανθρωπότητα αφυπνιζόταν και εδώ είμαστε. Καλώς ήλθατε στην Εστία αγαπητοί. Τώρα έχετε την ευακιρία να το κάνετε ξανά. Οι μέρες της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας επέστρεψαν και είσαστε εδώ για να το διορθώσετε, κάνοντάς το διαφορετικό αυτή τη φορά. Καλώς ήλθατε στην Εστία. Σας ζητάμε απλώς να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!