Μάρτιος 2003

Η Ισορροπία της Δύναμης

 

Από τον Steve:

Το μήνυμα αυτόν το μήνα είναι αποφασιστικά διαφορετικό από το τυπικό μήνυμα του γκρουπ. Ξανά το μήνυμα είναι για τα παγκόσμια γεγονότα, καθώς αυτή είναι μια σημαντική περίοδος σε αυτόν το πλανήτη για όλους παντού. Αυτό γράφτηκε την πολύ ξεχωριστή ημερομηνία 03-03-03, μια μέρα που το Γκρουπ είχε αναφέρει ότι θα είναι μια μέρα εορτασμού για την ολοκλήρωση των προσαρμογών του μαγνητικού πλέγματος το οποίο δίνει μορφή στο πλέγμα ανάβασης. Είναι αστείο το ότι μερικοί από εμάς δεν έχουν διάθεση να υψώσουν τα ποτήρια τους ακόμη. Αντικρίζοντας τα παρόντα παγκόσμια γεγονότα, μας κάνει πραγματικά να αναρωτιόμαστε εάν κάνουμε διαφορά τέλος πάντων. Σε αυτό το γκρουπ λέει, ”Είμαστε ακριβώς στα ίχνη”.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Έχετε μόλις περάσει έναν σημαντικό δείκτη στην εξέλιξη της ανθρωπότητας. Το Παιχνίδι που παίζετε είναι σε άλλη κρίσιμη στιγμή η οποία είναι πολύ πιο σημαντική από ότι ξέρετε. Πολλοί από εσάς περιμένατε με προσμονή την ένωση των πλεγμάτων και τη νέα ενέργεια που παρέχει η ανάβαση του πλέγματος. Σας λέμε ότι αυτό είναι τώρα στη θέση του και οι τελευταίες συνδέσεις γίνονται αυτήν την στιγμή.

Το πλέγμα βρίσκεται σε κίνηση για αρκετά χρόνια, και τώρα που πραγματοποιούνται οι τελευταίες προσαρμογές, η αλλαγή στην ενέργεια γίνεται αισθητή από τους πάντες. Η χαρά που αισθανόμαστε από αυτή τη πλευρά του πέπλου ή αυτό που αποκαλούμε ”Εστία”, είναι πέρα από κάθε περιγραφή. Οι άγγελοι χορεύουν σήμερα στη δική μας χαρά. Σας παρακαλούμε να ξέρετε ότι οι πρόοδοι σας στην επικοινωνία με το πνεύμα σας καθιστά αυτή τη προσαρμογή εφικτή. Η προσαρμογή των μαγνητικών πλεγμάτων στο πλέγμα ανάβασης παρέχει τις δυνατότητες σε όλους σας να πορεύεστε ως εξουσιοδοτημένα πνεύματα, διασχίζοντας τη Γη σε φούσκες βιολογίας. Η δουλειά από αυτή τη πλευρά του αγγελικού βασιλείου και ειδικότερα η δουλειά του Κρύων σε αυτές τις προσαρμογές, είναι πραγματικά σπουδαία. Να γνωρίζετε ότι μόνο με την υποστήριξη ολόκληρου του αγγελικού βασιλείου και την υποστήριξη της πλειονότητας της ανθρωπότητας έγινε αυτή η δουλειά δυνατή. Για αυτό χορεύουμε σήμερα.

Θα χρησιμοποιήσουμε μία από τις φράσεις σας, ”η μπάλα είναι τώρα στο γήπεδό σας”. Από την αρχή αυτών των ”Εν-θυμίσεων από την Εστία”, συζητάμε για την ανθρώπινη εξουσιοδότηση. Στην αρχή είπαμε στον Φύλακα ότι η πληροφόρησή μας ήταν το ”δεύτερο κύμα” της εξουσιοδότησης, το πρώτο κύμα το οποίο ήταν το ”Ακολούθα τον Αρχηγό” και το δεύτερο κύμα, το ”Ακολούθα τον Εαυτό σου”. Η νέα δύναμη είναι τώρα πριν από εσάς, και είναι δική σας για να την χρησιμοποιήσετε ελεύθερα. Σας παρακαλούμε μην νομίζετε ότι υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος για να τη χρησιμοποιήσετε, γιατί αυτά είναι απλά ψευδαισθήσεις της πολικότητας. Μπορείτε να το δείτε να εικονογραφείται ξεκάθαρα στις παγκόσμιες υποθέσεις οι οποίες ξετυλίγονται αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Κάθε πλευρά πιστεύει ότι έχει ”δίκιο”, όταν το ”δίκιο” είναι μόνο μια ψευδαίσθηση που δημιουργείται από τη προοπτική της περιορισμένης δυαδικότητας.

Τρία σημεία να Εν-θυμηθείτε

Υπάρχουν τρία σημαντικά σημεία – για τα οποία έχουμε μιλήσει πολλές φορές – που θα θέλαμε να σκεφθείτε κατά τη διάρκεια των ημερών που θα ακολουθήσουν. Αρχικά, η ”Αλήθεια” είναι μια εξέλιξη και όχι μια παγιωμένη κατάσταση. Καθώς οι άνθρωποι εξελίσσονται σε ανώτερα επίπεδα δονήσεων, ψάχνουν για ανώτερες αλήθειες να υποστηρίξουν τις ανώτερες δονήσεις, ως εκ τούτου, σας ζητάμε να σκεφθείτε την πιθανότητα ότι ακόμη και οι αλήθειες που σας βοήθησαν να φτάσετε τα επίπεδα που τώρα κατέχετε μπορεί να χρειαστούν προσαρμογές κατά το επόμενο επίπεδο. Ως εκ τούτου, ένα ανοιχτό μυαλό είναι απαραίτητο για την πρόοδό σας από αυτό το σημείο και έπειτα. Σας παρακαλούμε επίσης να ξέρετε ότι ο ρυθμός έχει τώρα επιταχυνθεί και η εξέλιξή σας είναι σε ταχεία κατάσταση αυτή τη στιγμή.

Δευτερευόντως, η Συμπαντική Ενέργεια είναι η ενέργεια που διαπερνά όλα τα πράγματα. Η φυσική δράση σε αυτή τη βασική ενέργεια είναι αυτή της συγχώνευσης. Ήταν το παίξιμο του παιχνιδιού στο πεδίο της πόλωσης που δημιούργησε αυτή τη δράση. Η Συμπαντική Ενέργεια, από τη δική σας οπτική γωνία, συγκεντρώνει αυτό που χωρίστηκε για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της πόλωσης στο ίδιο σας το παιχνίδι, ως εκ τούτου, η δράση της Συμπαντικής Ενέργειας είναι αυτή της ανάμειξης πίσω στην Ένωση. Επαναλαμβάνουμε ότι στις υψηλότερες δονήσεις του νέου Πλανήτη Γη, πράξεις που είναι σύμφωνες με τη Συμπαντική Ενέργεια θα υποστηρίζονται και εκείνες που είναι ενάντια σε αυτήν θα βρίσουν ισχυρή αντίσταση.

Αχ ναι! Βλέπουμε τα μυαλά σας τώρα να αγωνίζονται να κατανοήσουν τα γεγονότα του κόσμου σας και να αποφασίσουν ποια είναι σε συμφωνία και ποια όχι. Προτού φθάσετε σε αυτό το συμπέρασμα, σας ζητάμε να θυμηθείτε το πρώτο σημείο: ότι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Στο δεύτερο κύμα της εξουσιοδότησης, σας ζητάμε να εφαρμόσετε ευθυγράμμιση με τη Συμπαντική Ενέργεια στον εαυτό σας πρώτα από όλα. Ως εκ τούτου, ελέγξετε τις δικές σας πράξεις σε σχέση με τη βασική ενέργεια και όχι σε σχέση με αυτές των αρχηγών σας. Στο δεύτερο κύμα της εξουσιοδότησης, σας παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι οι ”ηγέτες ” θα βρουν νέους ρόλους ως υπηρέτες των ανθρώπων. Αυτή ήταν η αρχική πρόθεση για αυτούς. Είναι ανθρώπινο γνώρισμα του πρώτου κύματος της εξουσιοδότησης – το να θέλεις να δώσεις τη δύναμή σου σε άλλους και συνεπώς να αποφύγεις την ευθύνη της δικής σου πραγματικότητας – που έχει θέσει το βάθρο για να συμβεί αυτό αρχικά.

Τρίτον, η ισορροπία της ”δύναμης” είναι η ”υπευθυνότητα”. Η εξίσωση είναι απλή : για να αυξήσεις τη προσωπική σου δύναμη σαν δημιουργός, βρες τρόπους για να αυξήσεις τη προσωπική σου υπευθυνότητα. Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας πραγματικότητας της δική σας επιλογής και όχι μιας που σας παραδόθηκε ως προεπιλογή μέσω της έλλειψης δράσης, ή σας υπαγορεύτηκε από ένα ”αρχηγό” ή από οποιονδήποτε άλλον. Τραβήξτε το Χαλί

Οι τελευταίες κινήσεις του πλέγματος έχουν ολοκληρωθεί, και τώρα εισάγεστε σε μια διαφορετική φάση κίνησης προς τα εμπρός. Ήταν απαραίτητο για τις προσαρμογές να γίνουν σιγά στη δική τους χρονική γραμμή, καθώς η κίνηση από μόνη της απειλεί εκείνους που προσκολλώνται γερά στον έλεγχο της ενέργειας. Σίγουρα έχει επηρεάσει πολλούς από τους ηγέτες του κόσμου, οι οποίοι προσκολλώνται γερά στις πεποιθήσεις του πρώτου κύματος. Ακόμη και εκείνοι από εσάς που δεν ελέγχετε την ενέργεια αλλά είστε πολύ ευαίσθητοι στο να το αντιλαμβάνεστε ως ”το χαλί τραβιέται από κάτω σας”. Να ξέρετε ότι ακόμη και καθώς αλλάζετε τις προοπτικές σας σαν άτομα, οι αλλαγές όπως βλέπονται από το σύνολο της ανθρωπότητας πρέπει επίσης να είναι αργό αλλιώς απειλείται να έχει το αντίθετο αντίκτυπο από το επιθυμητό.

Τώρα που είστε αντιμέτωποι με τα γεγονότα του κόσμου σας τα οποία έχουν αποθαρρύνει πολλούς από εσάς, νομίζοντας ότι το ”παιχνίδι” αφορά το να κάνεις μερικά βήματα μπροστά στην εξελικτική πρόοδο. Σας παρακαλούμε να ξέρετε ότι από ευρύτερη προοπτική, είστε ακριβώς στα ίχνη. Πρώτα κατανοήστε την ευρύτερη εικόνα σε αυτό που βλέπετε. Με το δεύτερο κύμα της εξουσιοδότησης, είναι κρίσιμο να γίνετε πολίτες του σύμπαντος πρώτα και πάνω από όλα. Να ξέρετε ότι ακόμη και καθώς αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα καθώς αυτά ξεδιπλώνονται, κανένα από αυτά δεν αντιπροσωπεύει έστω την πλειονότητα των ανθρώπων στις χώρες που εμπλέκονται.

Tα παιδιά της νέας Γης τώρα παίρνουν δύναμη. Σε ολόκληρο τον κόσμο, τα πρώτα Ίντιγκο Παιδιά αρχίζουν να μπαίνουν σε θέσεις διοίκησης και πολιτικής εξουσίας. Τα θαύματα που θα ακολουθήσουν θα φέρουν μια παραδεισένια αγαλλίαση από τη δική μας πλευρά του πέπλου που θα ακούγετε για αιώνες. Αυτές οι γενναίες ψυχές είναι έτοιμες να κάνουν μια διαφορά που δεν έχετε ει ποτέ πριν. Ο πλανήτης είναι τώρα σε προετοιμασία για να μπουν τα Κρυστάλλινα Παιδιά στις θέσεις τους, και παρότι δεν είναι ακόμη εδώ πολλά, η προετοιμασία της χαλιναγώγησης του φόβου σας είναι σε εξέλιξη. Αυτό θα κάνει το πλανήτη ασφαλή για τα Παιδιά της Κρυστάλλινης Δόνησης και για το επόμενο φυσικό εξελικτικό σας βήμα ως άνθρωποι. Αυτές οι όμορφες και ευαίσθητες εκφράσεις Πνεύματος σε ανθρώπινη μορφή είναι δυνατόν να υπάρξουν μόνο εάν υποστηρίζονται από έναν κόσμο αγάπης και όχι φόβου. Αυτή είναι ξεκάθαρα μια αλλαγή στην κατάσταση της Γης.

Μια Ισορροπία στη Δύναμη

Ο Φύλακας μετατοπίζεται άβολα στη καρέκλα του καθώς ξεκινάμε αυτή την επόμενη μερίδα του μηνύματός μας προς εσάς. Ήταν πάντα πολύ άβολα στο πεδίο των πολιτικών, και του είχαμε πει ότι θα τιμούσαμε τις επιθυμίες του και ήμασταν καθαροί όσο αφορά αυτό το θέμα. Πρόκειται τώρα να επεκτείνουμε τις ζώνες άνεσής του λίγο ακόμα. Αυτά τα μηνύματα είναι ευκαιρία για όλους να δουν από την δική μας οπτική, και θεωρούμε ότι είναι σωστό να διευρύνουμε αυτή την οπτική για να περιλάβουμε τα πολιτικά που έχουν τόσο νόημα στο κόσμο σας αυτή τη στιγμή. Κάνοντας αυτό, σας παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας αυτά τα τρία σημεία : Δεν μπορούμε να δούμε το μέλλον, γιατί δεν το έχετε γράψει ακόμη. Μπορούμε μόνο να δούμε τη κατεύθυνση στην οποία πορεύεστε και τις συμβάσεις που είναι στη θέση τους. Επίσης, καθώς μιλάμε για αυτό το ”παιχνίδι” πολιτικής, σας παρακαλούμε να ξέρετε ότι είναι στην πραγματικότητα ένας πολύ μικρός μικρόκοσμος αυτού που συμβαίνει στα αλήθεια στο κόσμο σας. Το γεγονός ότι προσελκύει τη περισσότερη από τη προσοχή των μέσων επικοινωνίας σας απέχει πολύ αναλογικά με τα πραγματικά γεγονότα.

Να έχετε επίσης υπόψιν σας ότι το σωστό και το λάθος είναι ψευδαισθήσεις της πόλωσης και ότι οι άνθρωποι αυτής της χώρας ή αυτού του τόπου δεν μπορούν ποτέ και σε καμία περίπτωση να αντιπροσωπευτούν από έναν άνθρωπο. Έχουμε μιλήσει για μια επανευθυγράμμιση της δύναμης στο κόσμο σας. Αυτό είναι που υφίσταται αυτή τη στιγμή. Σας λέμε ότι εάν η πορεία παραμείνει, θα υπάρξει μια εμφάνιση μιας παγκόσμιας δύναμης για να παρέχει μια ισορροπία που δεν έχει πάρει θέση για πολλά χρόνια.

Αυτή η ισορροπία της παγκόσμιας δύναμης θα έρθει στην επιφάνεια στο πεδίο των οικονομικών πρώτα και είναι ήδη σε εξέλιξη. Η παρούσα πορεία θα έχει ένα αντίκτυπο σε μερικές τοπικές και παγκόσμιες οικονομίες που θα θέσει το βάθρο για να αναδυθεί πλήρως μια ισορροπία. Προς το παρόν υπάρχει μόνο μια οικονομική ”υπερδύναμη”, όπως θα την αποκαλούσατε, στον πλανήτη σας. Εάν η πορεία των γεγονότων συνεχιστεί ως έχουσα, αυτό θα αλλάξει. Η νέα ισορροπία δύναμης δεν θα είναι μια ισορροπία που θα έχει επιτευχθεί με αντιπολίτευση αλλά μάλλον με συνεργασία. Θα ξεκινήσει στο πεδίο των οικονομικών επειδή αυτό είναι μια ακριβής αντανάκλαση της ενέργειας. Εκείνοι που θα είναι σε ευθυγράμμιση με τη Συμπαντική Ενέργεια της ανάμειξης θα βρεθούν πλήρως υποστηριγμένοι και με αυξανόμενη δύναμη για να κατορθώσουν αυτήν τη κατάλληλη ισορροπία.

Αυτό έχει επιχειρηθεί και επιτευχθεί μέχρι ένα βαθμό, από τις συλλογικές κυβερνήσεις του κόσμου αυτό που εσείς θα αποκαλούσατε ”Ηνωμένα Έθνη”. Η ανάμειξη των ανθρώπων, των εθίμων και των οικονομιών έχει ήδη ξεκινήσει σε αυτή τη περιοχή. Τα Ηνωμένα Έθνη θα είναι ένα πολύτιμο προσχέδιο από το οποίο θα χτιστούν οι μελλοντικές κυβερνήσεις. Ωστόσο, η καρδιά είναι τόσο αγνή όσο και η πρόθεση, η οργάνωση αυτή τη στιγμή δεν είναι οικονομικά ανεξάρτητη και ως εκ τούτου, θα είναι γενικά περιορισμένοι μέχρι κάποιο βαθμό. Η ισορροπία στη δύναμη αυτή τη στιγμή είναι πιθανότατα αυτό που εσείς αποκαλείτε ”Ευρωπαϊκή Ένωση” γιατί έχει θέσει τα θεμέλια για τη κίνηση στη δύναμη με την ευθυγράμμισή της πιο αποφασιστικά στη Συμπαντική Ενέργεια της ανάμειξης. Η τωρινή κατεύθυνση αυτής της συλλογικής κυβέρνησης είναι να υπηρετεί και όχι να ηγείται ή να αστυνομεύει, επιτρέποντας την πλήρη εξουσιοδότηση και ως εκ τούτου, την υπευθυνότητα για κάθε χώρα ξεχωριστά να θέσει τους δικούς της νόμους σύμφωνα με το σύνολο. Οι δυνατότητες εδώ είναι πραγματικά υπέροχες, μακροπρόθεσμα εάν το πρακτορείο παραμείνει πιστό στη πρόθεσή του.

Ακόμα και καθώς είστε στο χείλος του πολέμου, σας ζητάμε να δείτε από τη δική μας οπτική για μια στιγμή. Καθώς βλέπετε τα τωρινά γεγονότα όσο προκλητικά και εάν είναι, σας λέμε ότι ποτέ πριν δεν ήταν ο κόσμος τόσο εξελιγμένος και ομιλητικός. Αυτή είναι μια σπουδαία ευκαιρία για μια παγκόσμια επικοινωνία. Έχετε τώρα σε θέση μια μορφή κυβέρνησης που αντιπροσωπεύει αρκετά τη μορφή της κυβέρνησης που εξουσίαζε στις μέρες της Μου (το όνομα του Γκρουπ στη Λεμουρία). Αυτή είναι μια μορφή κυβέρνησης που θα λειτουργήσει μόνο με όντα πολύ υψηλών δονήσεων, όπου δεν θα υπάρχουν νόμοι, μόνο έθιμα. Αυτή τη στιγμή στη Γη, δεν είστε ακόμη έτοιμοι για αυτή τη μορφή κυβέρνησης καθώς απαιτεί ένα επίπεδο υπευθυνότητας που είναι δύσκολο να το προσεγγίσουν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Αυτή η μορφή κυβέρνησης έχει ωστόσο, φέρει στην επιφάνεια άλλες μορφές επικοινωνιών, για να δείξει τις δυνατότητες. Αυτό είναι που αποκαλείτε ”διαδίκτυο”. Εδώ ένας άνθρωπος μπορεί να μιλήσει ελεύθερα με έναν άλλο χωρίς νόμους και περιορισμούς . Παρότι θέλουν να πιστεύουν το αντίθετο, καμία κυβέρνηση δεν είναι υπεύθυνοι για τη μορφή των επικοινωνιών που αποκαλείτε ”διαδίκτυο”. Παρότι δεν είναι ακόμη πλήρως καθολικό, σύντομα θα γίνει. Μετά θα δείτε όλοι πως όντως λειτουργεί επειδή κανείς δεν είναι υπεύθυνος για αυτό.

Θα ευχαριστηθούμε τη στιγμή που θα μπορείτε να δείτε τους εαυτούς σας από την προοπτική των αγγέλων. Τότε θα δείτε ότι είστε όλοι το ίδιο. Βασικά, είναι η ομοιότητά σας που σας κάνει τόσο μη ανεκτικούς τον έναν ενάντια στον άλλο. Ναι, μιλάτε διαφορετικές γλώσσες, φοράτε διαφορετικά ρούχα και έχετε διαφορετικά έθιμα. Λόγω των ποικίλων σας παρελθόντων , αντιλαμβάνεστε το Θεό διαφορετικά, παρόλα αυτά έχετε όλοι τις ίδιες βασικές πεποιθήσεις. Το αστείο είναι σε εσάς καθώς η έρευνά σας για το Θεό μπορεί να ολοκληρωθεί κοιτώντας στον καθρέφτη. Η εμπειρία σας από τη δυαδικότητα σας κάνει να προσέχετε τις μικρότερες διαφορές ο ένας στον άλλον, ενώ συχνά αφήνετε απαρατήρητες τις μεγάλες διαφορές. Ζητάμε από τον καθένα από εσάς, σαν Εργάτες του Φωτός, να αξιοποιήσετε αυτό τον ξεχωριστό χρόνο για να αναλάβετε πλήρως την ευθύνη για αυτό που έχετε στις καρδιές σας, γιατί ο καθένας από εσάς έχει τα προσχέδια ενός καλύτερου αύριο.

Σας παρακαλούμε κατανοήστε ότι αυτό που σας έχουμε μόλις δώσει δεν είναι μια πρόβλεψη των γεγονότων που θα έρθουν, αλλά καλύτερα ένα στιγμιότυπο της τωρινής κατεύθυνσης που πορεύεστε. Βλέπουμε την ισορροπία της δύναμης να καρποφορεί με αυτό τον τρόπο αυτή τη στιγμή, ωστόσο είναι επίσης σημαντικό να καταλάβετε ότι αλλάζετε αυτή τη πραγματικότητα κάθε μέρα τους τελευταίους δυο μήνες. Έχετε αποτρέψει τον πόλεμο μια ημέρα τη φορά. Καθώς ανακαλύπτετε την κάθε μέρα , αποφασίζετε την ίδια σας την πραγματικότητα. Είμαστε στα αλήθεια υπερήφανοι για εσάς για αυτό.

Δεν Είστε ΠΟΤΕ Μόνοι

Να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι και ότι όλα τα μάτια στο Παράδεισο είναι πάνω σας, με πλήρη υποστήριξη, καθώς η κουρτίνα ανεβαίνει στην επόμενη πράξη αυτού του έργου. Είστε οι ”ανθρώπινοι άγγελοι”, που ζήτησαν να είναι εδώ αυτήν ακριβώς τη κρίσιμη στιγμή σε αυτό το τόπο για να κάνουν τη διαφορά στο παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής. Η τελική ευθυγράμμιση του πλέγματος της ανάβασης είναι τώρα στη θέση της, και τώρα η ευχή σας έχει χορηγηθεί. Πάρτε τα φτερά σας και μάθετε να πετάτε. Να κρίνετε τους εαυτούς σας όχι επειδή πέφτετε , καθώς αυτός είναι ο τρόπος από παλιά, αντί αυτού να αντιμετωπίζετε κάθε πτώση σαν μια ευκαιρία να πετάξετε ξανά, και τότε θα βρεθείτε ψηλά. Είμαστε τόσο περήφανοι για τη δουλειά σας και τη θέλησή σας να τοποθετήσετε αυτά τα πέπλα επάνω στα πρόσωπά σας για να παίξετε αυτό το ρόλο αυτή τη στιγμή. Σας παρακαλούμε να ξέρετε ότι στεκόμαστε πλάι στον καθένα από εσάς , θυμίζοντάς σας ότι είστε στην Οικογένεια του Φωτός. Φυλάξτε το φως σας ψηλά και περήφανα, και μετά δεν θα υπάρχουν πια σκιές στην γη.

Είναι με τη μεγαλύτερη αγάπη προς εσάς που σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να ανατρέφετε ο ένας τον άλλον και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!