Μάρτιος 2002

Εποχή Ειρήνης
Φυτεύοντας τους σπόρους του Φωτός

 

Από τον Steve:

Τα τελευταία τρία χρόνια, ο Μάιος σηματοδοτούσε ένα κρίσιμο σημείο για την ενέργεια. Το γκρουπ λέει ότι και ο φετινός Μάιος δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Στην επόμενη εν-θύμηση από την Εστία, το Γκρουπ μιλάει για την αλλαγή στην ενέργεια που θα λάβει χώρα στα μέσα Μαΐου. Αυτή τη φορά θα συμπέσει με μια απελευθέρωση της Κρυστάλλινης Ενέργειας που θα προέλθει από τον ήλιο. Θα μας παρέχει πανίσχυρο χρόνο ενισχυμένης δημιουργίας, ειδικά εάν πλησιάσουμε ο ένας τον άλλον. Για την ακρίβεια, αυτή τη φορά ίσως έχουμε την ευκαιρία να λάμψουμε πραγματικά το Φως μας.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αγαπημένοι μας, με την βαθύτερη τιμή σας απευθυνόμαστε αυτόν τον μήνα. Ο πρώτος πλανήτης Ελεύθερης Επιλογής βρίσκεται τώρα σ’ ένα κρίσιμο σταυροδρόμι χρόνου και χώρου. Εσείς – ως ηθελημένοι κομιστές του Φωτός, θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε την συλλογική συνείδηση και να κάνετε χώρο στον Πλανήτη Γη για τους ενδυναμωμένους ανθρώπους. Σας λέμε ότι όταν κρατάτε το Φως σας ψηλά και με υπερηφάνεια, δεν θα υπάρχουν σκιές. Χωρίς να το καταλαβαίνετε, αυτή είναι μια πολύ σημαντική εποχή για να κρατήσετε το Φως και να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις σας της δημιουργίας και να βοηθήσετε στην αλλαγή της συλλογικής δόνησης της ανθρωπότητας.

Τα πέπλα που φοράτε είναι γεμάτα με τα χαρακτηριστικά της πολικότητας. Τώρα, προσπαθώντας  ειλικρινά να προσδιορίσετε το ποιοι πραγματικά είστε, έχετε χωριστεί ο ένας από τον άλλον. Οι εποχές που τώρα ζείτε στον πλανήτη σας, σας έχουν χωρίσει από τις δυνάμεις σας για ακόμα μια φορά. Οι δυνάμεις που αναζητάτε έξω από τον εαυτό σας, περιμένουν κρυμμένες μέσα σας όλο αυτό το διάστημα. Αυτή η συνεχής αναζήτηση για την εξωτερική ενέργεια δημιούργησε διαχωρισμούς, οι οποίοι τώρα μπορείτε να δείτε να αντανακλώνται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακόμα και η έννοια της αγάπης που έχετε ενσωματώσει σε μερικές από τις θρησκείες στον κόσμο σας, έχει προκαλέσει περαιτέρω αποσχίσεις στις καρδιές των ανθρώπων. Κάποιοι έχουν αποδώσει δυνάμεις στα τούβλα και τη λάσπη ως σύμβολα του Θεού. Όλο αυτό το διάστημα, ο Θεός προσπαθούσε να σας δείξει την δύναμη που έχετε μέσα σας. Περισσότεροι πόλεμοι έχουν γίνει στο όνομα του Θεού και των θρησκειών, από οποιαδήποτε άλλη αιτία. Δεν μπορείτε να δείτε ότι αυτή είναι λανθασμένη κατεύθυνση της ενέργειας, που αντιτίθεται στις διδαχές των ίδιων των θρησκειών; Αυτό συμβαίνει επειδή κάποιες από τις θρησκείες έχουν αποκοπεί από τη ροή της Συμπαντικής Ενέργειας, κηρύσσοντας πως είναι οι μόνες που δείχνουν τον πραγματικό δρόμο προς τον Θεό. Σας ζητάμε να κάνετε χώρο για τους ενδυναμωμένους ανθρώπους γύρω σας. Το να κρατάτε τη δύναμή σας, κάνοντας όμως χώρο στους άλλους να κρατούν τη δική τους δύναμη είναι η πιο σημαντική αρχή της νέας Γης.

Ο εγωισμός σας με τη μορφή της περηφάνιας, σας έχει αποκόψει από τη δύναμή σας ακόμη περισσότερο. Ακόμα και με όσα έχετε μάθει, εξακολουθείτε να είστε προσκολλημένοι στις φανταστικές γραμμές που έχετε τοποθετήσει στη Γη. Επιμένετε να ζωγραφίζετε γραμμές που χωρίζουν τις χώρες μεταξύ τους κι όμως είστε όλοι ίδιοι. Βρίσκετε διαφορές στην εμφάνιση και στις πεποιθήσεις σας και τις χρησιμοποιείτε για να διαφοροποιείστε μεταξύ σας. Σας λέμε πως όταν αρχίσετε να βλέπετε όντα από άλλους πλανήτες, τότε θα καταλάβετε πόσο ίδιοι είσαστε πραγματικά.

Αυτήν την εποχή έχετε κηρύξει πόλεμο ενάντια στην τρομοκρατία. Η κάθε πλευρά πιστεύει από καρδιάς πως σκέφτεται σωστά κι όμως ονομάζει την αντίπαλη πλευρά κακιά. Πόσο καιρό θα δείχνετε προς το σκοτάδι – το οποίο είναι μόνο η απουσία του Φωτός – και θα του δίνετε δύναμη την οποία δεν αξίζει; Αντ’ αυτού σας ζητάμε να λάμψετε το Φως σας εκεί που δεν υπάρχει. Τώρα είναι η εποχή να προχωρήσετε πέρα από τις γραμμές που χωρίζουν τις καρδιές των ανθρώπων. Τώρα είναι εποχή να κρατήσετε το Φως σας ψηλά πάνω στον Πλανήτη Γη. Όταν το κάνετε αυτό, σας ζητάμε να κρατάτε το Φως μέσα σας, γιατί μόνο έτσι θα βρείτε την ενότητα των πάντων. Ενωθείτε μεταξύ σας ως πολίτες του Πλανήτη Γη. Ενωθείτε μεταξύ σας ως όντα Φωτός και ως Εργάτες του Φωτός, προσπαθώντας να φτάσετε μια ανώτερη αλήθεια με την αγάπη του Φωτός. Έτσι θα δώσετε ένα τέλος στους πολέμους πάνω στον Πλανήτη Γη.

Έχετε εισέλθει στην πέμπτη διάσταση. Στις υψηλότερες δονήσεις που ζείτε τώρα, υπάρχει πολύ λιγότερη ανοχή στη λάθος κατεύθυνση της ενέργειας. Στις χαμηλότερες δονήσεις κατά τη διάρκεια της ιστορίας σας, οι πόλεμοι κερδίζονταν με τη δύναμη. Με την υψηλότερη δόνηση του νέου Πλανήτη Γη, οι πόλεμοι δεν μπορούν να κερδηθούν με αυτόν τον τρόπο. Για την ακρίβεια, κανένας πόλεμος δεν μπορεί να κερδηθεί ξανά. Οι διαφορές του πολέμου μπορούν να τακτοποιηθούν με την αμοιβαία κατανόηση. Η εκπαίδευση, η επικοινωνία και η κατανόηση είναι οι μόνοι τρόποι να χτιστεί αυτή η υψηλότερη δόνηση του νέου Πλανήτη Γη. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια για να μορφωθείτε με τις πεποιθήσεις και τα έθιμα των αντιπάλων σας. Ψάξτε να βρείτε τα σημεία στα οποία οι πεποιθήσεις σας συμπίπτουν και μην κουράζεστε με τα σημεία στα οποία διαφέρουν. Αυτή είναι η Ενοποιημένη σκέψη σε δράση και προσομοιώνει τη ροή της Συμπαντικής Ενέργειας.

Καθώς σας τα λέμε αυτά, πολλοί από εσάς εύχεστε κάποιοι ηγέτες σας να μπορούσαν να τα κατανοήσουν. Σας λέμε πως δεν είναι σημαντικό για τους παγκόσμιους ηγέτες σας να αδράξουν τις ανώτερες αλήθειες του νέου Πλανήτη Γη για να αρχίσουν οι αλλαγές. Αν μαθευτεί η αλήθεια, οι παγκόσμιοι ηγέτες θα έπαυαν να ηγούνται. Φερθείτε τους όπως θα φερόσαστε σε έμπιστους υπηρέτες, γιατί αυτό τους εκλέξατε να είναι. Παρακαλούμε να καταλάβετε πως εσείς κρατάτε τη δύναμη για ειρήνη στον κόσμο, μέσα στις καρδιές σας. Το ότι βρίσκεστε μεταξύ φανταστικών γραμμών και ξεχωριστών κρατών δεν σημαίνει ότι σας καθορίζουν οι συμπεριφορές ή οι πολιτικές των κυβερνήσεών σας. Εσείς είστε υπεύθυνοι για τις καρδιές σας και κανείς δεν μπορεί να σας αφαιρέσει αυτήν την ευθύνη. Αυτή η ευθύνη είναι το κλειδί για την πραγματική σας δύναμη και καθώς διεκδικείτε την ευθύνη γι’ αυτή την δύναμη, δεν αλλάζετε μόνο εσείς αλλά και οι κυβερνήσεις σας.

Τα γεγονότα που έχουν συμβεί στον πλανήτη σας το τελευταίο διάστημα, έχουν ανοίξει το δρόμο για την κατανόηση. Έχουν απελευθερώσει τον φόβο μέσα από πολλές καρδιές. Σας έδειξαν πως όταν είστε όλοι μαζί, μπορείτε να κάνετε θαύματα. Πάρτε αυτά τα δώρα και προσπεράστε το τραύμα που τα δημιούργησαν. Ψάξτε για τρόπους να εξασκηθείτε στην επικοινωνία, την ανοχή, την κατανόηση και την αγάπη. Ψάξτε για τρόπους να κρατήσετε το Φως μέσα σας.

Δεν είναι ενδιαφέρον το ότι φτάσατε τόσο μακριά στην εξέλιξή σας κι όμως έχετε ακόμη πολέμους στον πλανήτη σας; Ο πόλεμος είναι η απόλυτη απεικόνιση του διαχωρισμού και είναι το πιο δύσκολο μάθημα που πρέπει να μάθετε στην Αρένα του Παιχνιδιού. Προσπερνώντας τον πόλεμο στη Γη θα κάνετε το τελικό βήμα προς την ενοποιημένη συνείδηση την οποία ψάχνετε. Σας λέμε πως δεν υπάρχει κανένα μεγάλο σχέδιο. Σαν άνθρωποι, έχετε τη δυνατότητα να αφανίσετε ο ένας τον άλλον επειδή ο μοναδικός κανόνας που έχετε θέσει στην Αρένα του Παιχνιδιού είναι η ελεύθερη επιλογή. Έχετε τις δυνατότητες να τελειώσετε το Παιχνίδι αν κι έχετε περάσει το σημάδι. Οι αμέσως επόμενοι μήνες θα είναι πολύ σημαντικοί. Τα παιδιά Ίντιγκο και τα Κρυστάλλινα Παιδιά θα πάρουν τον πλανήτη σας και θα χτίσουν την Εστία στη δική σας πλευρά του πέπλου, αν τους αφήσετε τον πλανήτη για να δουλέψουν. Οι επόμενοι μήνες είναι σημαντικοί.

Η 19η Μαΐου 2002 είναι μια ημέρα αλλαγής της ενέργειας. Πριν τρία χρόνια, την ίδια ημερομηνία, συνέβησαν παρόμοιες αλλαγές στην ενέργεια. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη μπροστά σας με τέτοιες αλλαγές. Στις 19 Μαΐου θα υπάρξει κι άλλη ενεργειακή απελευθέρωση που θα συνδυαστεί με την ενέργεια αυτή. Η Κρυστάλλινη Ενέργεια που εισέρχεται από τον Κεντρικό Ήλιο μέσω του ήλιου σας, αποθηκεύεται στις τεκτονικές πλάκες της Γης. Την εβδομάδα γύρω από τις 19 Μαΐου θα υπάρξει απελευθέρωση αυτής της ενέργειας στην πραγματικότητά σας. Αυτή θα είναι μια μαγική εποχή να στείλετε τις προθέσεις σας στο πλέγμα και να φυτέψετε τους σπόρους του Φωτός στον πλανήτη. Θα είναι μια εποχή αποδοτικής επικοινωνίας πάνω στον νέο Πλανήτη Γη.

Σας ζητάμε να είστε υπεύθυνοι μόνο για ό,τι κρατάτε στην καρδιά σας και όχι για να θεραπεύσετε τον κόσμο. Παρακαλούμε μην αναλαμβάνετε την ευθύνη για ηγέτες ή γεγονότα στον κόσμο σας, επειδή αποτελούν αντανάκλαση της συλλογικότητας. Μπορείτε να θεραπεύσετε τον κόσμο μόνο κατά μια καρδιά κάθε φορά, ξεκινώντας από τη δική σας. Αυτή είναι μια μαγική εποχή να κρατιέστε από τα χέρια και να χτίζετε το Φως μέσα σας. Καθώς αρχίζετε να βλέπετε το Φως να λάμπει σε ανθρώπους και γεγονότα γύρω σας, να ξέρετε πως είναι μια αντανάκλαση του Φωτός που έχετε μέσα σας. Σας προσκαλούμε να ενωθείτε και να κρατιόσαστε από τα χέρια καθώς σπέρνετε τους σπόρους του Φωτός. Βρείτε τρόπους επικοινωνίας και εκπαίδευσης  στον τρόπο που ζουν οι άλλοι. Γίνετε υπερήφανοι πολίτες του Νέου Πλανήτη Γη.

Η 19η Μαΐου είναι ξεχωριστή μέρα όπου το εσωτερικό σας Φως θα αντανακλαστεί από τις ενεργειακές αλλαγές της διαδικασίας ανόδου σας. Χρησιμοποιήστε αυτή τη μέρα για να έρθετε πιο κοντά στις προθέσεις σας και δημιουργήστε την επόμενη πραγματικότητα για το νέο πλανήτη. Καθώς έρχεστε πιο κοντά, χρησιμοποιήστε τα πλέγματα για να διανείμετε τους σπόρους της ειρήνης στον υπόλοιπο κόσμο. Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να είσαστε με άλλους, κατευθύνετε την ενέργειά σας για να συνδεθείτε μέσω των πλεγμάτων. Αυτά τα πλέγματα θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν και θα ενώσουν τις καρδιές σε όλον τον πλανήτη σαν μια. Τα ενεργειακά και  τα φυσικά πλέγματα, ακόμα κι αυτά που ξέρετε ότι είναι τηλεφωνικές γραμμές και internet, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διανείμουν τους σπόρους του Φωτός. Η νέα ενέργεια που εισέρχεται σε αυτό το ξεχωριστό σταυροδρόμι του χρόνου και του χώρου, θα μεταφέρει αυτούς τους σπόρους της αγάπης και του Φωτός σε όλες τις ανοιχτές καρδιές του πλανήτη. Η εποχή της Ειρήνης είναι τώρα δυνατή πάνω στη Νέα Γη. Αφήστε την να ξεκινήσει τώρα… μια καρδιά κάθε φορά.

Με την μεγαλύτερη αγάπη προς εσάς, σας ζητάμε να φέρεστε μεταξύ σας με σεβασμό, να φροντίζετε ο ένας τον άλλον και να παίζετε καλά μαζί.

Κι έτσι είναι…

Espavo!

 

μετάφραση:  Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!