Μάρτιος 2000

Φτερά
Ζωντανό channeling

 

Από τον Steve:

Στις ιδιωτικές συνεδρίες, το γκρουπ συχνά μου δείχνει ανθρώπους οι οποίοι πρόσφατα είχαν μια εμπειρία θανάτου-φάντασμα. Λένε πως ήταν το αρχικό τους σενάριο να φύγουν. Τώρα που αλλάξαμε το παράδειγμα, έχουμε την ευκαιρία να μείνουμε και να συγγράψουμε νέα συμβόλαια. Όμως, όταν έρχεται η αρχική ώρα για να φύγουμε, συνήθως βιώνουμε κάποια ευκαιρία να επιστρέψουμε στην Εστία. Είναι μια ευκαιρία να κάνουμε μια επιλογή. Μπορεί να είναι μια απρόσμενη ασθένεια, ή κάποιο ατύχημα. Συχνά είναι ένα όνειρο στο οποίο έρχονται τα πνεύματα που μας καλωσορίζουν στην άλλη πλευρά κι έχουμε την επιλογή να μείνουμε αν το θελήσουμε. Το γκρουπ μου έδειξε πολλές φορές πότε συνέβη αυτό σε ανθρώπους και συχνά τους το λέω. Πολλές φορές δεν καταλαβαίνουν πότε βίωσαν κάτι τέτοιο. Το έχω πει σε εκατοντάδες ανθρώπους, αλλά δεν είχα ποτέ εγώ κάποια παρόμοια εμπειρία. Αυτό είναι συνηθισμένο. Συνειδητοποίησα πως όταν οι άνθρωποι βιώνουν αυτά τα πράγματα σε παγκόσμια κλίμακα και το γκρουπ μιλάει γι’ αυτά, εγώ με κάποιον τρόπο δεν λαμβάνω μέρος σε τέτοιες εμπειρίες. Ποτέ εν του έδωσα σημασία, μέχρι που είχα μια συνεδρία και ο άνθρωπος με ρώτησε αν είχα περάσει ποτέ θάνατο-φάντασμα. Άρχισα να του λέω όχι, αλλά τότε το γκρουπ μου έδειξε πως είχα μια τέτοια εμπειρία κατά την διάρκεια ενός ζωντανού channeling για την Αγάπη του Σκήπτρου μας, στο Attleboro στην Μασαχουσέτη.

Κατά την διάρκεια του διαλείμματος για φαγητό την δεύτερη μέρα, το γκρουπ ήθελε να μιλήσει. Κάθισα μόνος μου σε μια άνετη καρέκλα πιστεύοντας πως θα είχαν να μου δώσουν κάποια πληροφορία για το channeling που θα ακολουθούσε μετά το φαγητό. Συνήθιζαν να μου λένε τι θα πουν λίγο πριν ξεκινήσω, ώστε να μπορέσω να ετοιμάσω τον λόγο μου. Δεν είχαν όμως αυτό στο μυαλό τους και βρέθηκα σε μια πολύ άνετη κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Δεν το σκέφτηκα περισσότερο. Ύστερα, μαζέψαμε τις καρέκλες γύρω μου. Πραγματικά, θέλω τα channelings να είναι πολύ ανεπίσημα και οικεία. Υπήρχαν περίπου 50 άτομα που κάθονταν στο πάτωμα ή είχαν φέρει τις καρέκλες κοντά. Κάθισα κάτω για να ξεκινήσω, όταν το γκρουπ με σταμάτησε. Υπήρχε ένας Δάσκαλος Θεραπευτής με το όνομα Reymond που καθόταν στα αριστερά και πίσω μου. Το γκρουπ ήθελε να τον φέρω μπροστά ώστε να μην κάθεται πίσω μου. Δεν κατάλαβα τον λόγο, αλλά ο Reymond, ευγενικά κάθισε μπροστά όταν του το είπα.

Μετά, ξεκίνησε το channeling. Ήταν ένα πολύ επίκαιρο channeling και προσφέρω εδώ την απομαγνητοφώνησή του.

Μεγάλες αγκαλιές και απαλά σκουντήματα

Steve

 

Από το γκρουπ:

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Λατρεύουμε να λέμε αυτές τις λέξεις, επειδή λατρεύουμε να μοιραζόμαστε τις δονήσεις από την Εστία μ’ εσάς που έχετε κάνει προσωρινό σπίτι σας την Γη. Τα καταφέρατε καλά με τις επιλογές σας και τώρα το Παιχνίδι προχωρά στο επόμενο επίπεδο. Σας ευχαριστούμε που παίζετε τόσο όμορφα τους ρόλους σας. Όταν συγγράψατε αυτούς τους ρόλους, δεν είχατε ιδέα πως θα περιείχαν το τέλος που βλέπετε να παίζεται εμπρός σας. Υπήρχε ένας χρονικός περιορισμός στην Αρένα του Παιχνιδιού, αλλά τώρα αυτός ο χρόνος πέρασε κι εσείς είσαστε ακόμα εδώ. Το καταφέρατε μέσα από τις επιλογές σας, επειδή ανοίξατε τις καρδιές σας, επειδή κρατήσατε την ενέργεια αυτής της οικογένειας μέσα στις καρδιές σας. Τα καταφέρατε και σας λέμε πως νιώθουμε μεγάλη τιμή να καθόμαστε στα πόδια σας.

Κάθε φορά που ακούτε μια Καμπάνα

Θέλουμε να σας πούμε λίγα περισσότερα για το Αγγελικό βασίλειο, για το οποίο είσαστε τόσο περίεργοι. Ένα πράγμα, συγκεκριμένα, για το οποίο θέλουμε να μιλήσουμε είναι αυτό που αποκαλείτε φτερά. Έχετε πολλές θαυμάσιες ιστορίες που λένε πώς να κερδίσετε τα δικά σας φτερά. Λατρεύουμε αυτήν που λέει πως κάθε φορά που ακούτε μια καμπάνα, ένας άγγελος αποκτά φτερά. Αυτή η ιστορία είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα απ’ όσο φαντάζεστε. Υπάρχουν πολλές τέτοιες αναπαραστάσεις στο Παιχνίδι σας που ενώνουν τον κόσμο σας απ’ ευθείας μ’ εμάς. Σας λέμε πως υπάρχουν για έναν λόγο και αν κοιτάξετε την καμπάνα, μπορείτε να δείτε πως αποτελεί αναπαράσταση της δονητικής θεραπείας. μόλις επιτευχθεί το δονητικό επίπεδο, προστίθενται τα φτερά. Κάτι που θέλουμε να σας διευκρινίσουμε, είναι πως δεν χρειαζόμαστε τα φτερά για να πετάξουμε. Όπως γνωρίζετε, πετάμε μια χαρά και χωρίς αυτά. Είναι όμως φτερά και αποτελούν την αναπαράσταση ενός μέρους του κόσμου σας που αναπαριστά την ελευθερία της πτήσης. Πάνω απ’ όλα όμως, αυτά τα φτερά έχουν έναν συγκεκριμένο σκοπό, έναν σκοπό που έχει χρήσεις στον τρισδιάστατο κόσμο σας. Ο υψηλότερος στόχος μας στο Αγγελικό βασίλειο είναι να αντανακλάμε την μεγαλοπρέπειά σας. Τα φτερά μας χρησιμοποιούνται για τον μοναδικό σκοπό της αντανάκλασης της ενέργειας των ανθρώπων. Τα πέπλα που συμφωνήσατε να φοράτε είναι πυκνά και πολύ αποτελεσματικά. Γι’ αυτό χρειάζεται μια συγκεντρωμένη αντανάκλαση για να δείτε έστω και ένα μικρό μέρος της μεγαλοπρεπούς σας ενέργειας μέσα από το πέπλο. Αν παρατηρούσατε προσεκτικά τα φτερά σας, θα βλέπατε πως είναι καμπύλα. Αυτό μας επιτρέπει να εστιάζουμε την ενέργειά σας καθώς σας την καθρεφτίζουμε και μας επιτρέπει να σας αφήνουμε να νιώθετε και να βλέπετε ποιοι είσαστε πραγματικά. Πριν να μπορέσουμε να καθρεφτίσουμε την ενέργειά σας, πρέπει να είσαστε ανοικτοί ώστε να λάβετε αυτή την ενέργεια. Μέχρι τώρα στο Παιχνίδι, λίγες μόνο ευκαιρίες μας δόθηκαν ώστε να ανοίξουμε τα φτερά μας για εσάς. Τώρα, μέσω των επιλογών σας, έχετε ανυψώσει την δόνησή σας και την συλλογική δόνηση όλης της ανθρωπότητας. Είμαστε τόσο υπερήφανοι για την δουλειά που έχετε κάνει. Γι’ αυτόν τον λόγο, νιώθουμε τόση τιμή που μπορούμε να ανοίγουμε τα φτερά μας μπροστά σας. Μας καλέσατε εδώ για να καθρεφτίσουμε την μεγαλοπρέπειά σας και νιώθουμε μεγάλη τιμή που το κάνουμε. Καθώς νιώθετε άνετα με αυτήν την ενέργεια, σας λέμε πως είναι η ενέργεια από την Εστία.

Μπορεί να είσαστε εδώ στην Αρένα του Παιχνιδιού παίζοντας το Παιχνίδι, αλλά κουβαλάτε την δόνηση της Εστίας μαζί σας. Δίνετε πολλή δύναμη στους κρυστάλλους που κρατάτε στα χέρια σας. Σας λέμε πως είναι μια αναπαράσταση. Δεν υπάρχει μαγεία στους κρυστάλλους, όπως δεν υπάρχει μαγεία και στα φτερά μας. Κι όμως, και τα δύο αντανακλούν την ενέργεια και την μεγαλοπρέπειά σας και σας βοηθούν να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε. Αυτή είναι η πραγματική πηγή της μαγείας που ψάχνετε. Τόση είναι η κληρονομιά σας και η μαγεία μέσα στον καθένα σας. Σας λέμε πως δεν είσαστε κομμάτια του Θεού. Εσείς είσαστε ο Θεός. Σας αγαπάμε τόσο πολύ και σας ευχαριστούμε που έχετε το θάρρος να παίζετε το Παιχνίδι.

Θέλουμε μια στιγμή για να προσαρμόσουμε την ενέργεια στην αίθουσα. Σας λέμε πως έχει πολύ κόσμο εδώ (γέλια). Υπάρχουν τόσοι πολλοί που θέλουν να δουν τι γίνεται σ’ αυτήν την αίθουσα. Δεν ήρθαν να δουν εμάς, εμάς μας βλέπουν συνέχεια. Για εσάς ήρθαν. Είναι οι Μεγάλοι Δάσκαλοι που έχουν το θάρρος να παίξουν το Παιχνίδι πίσω από τα πέπλα. Τοποθετώντας το πέπλο της λήθης στο πρόσωπό σας, παίζετε τα καλύτερα σενάρια στην Αρένα του Παιχνιδιού, καθώς εν-θυμάστε την πραγματική σας δύναμη. Και φέρνοντας την δύναμη από αυτήν την πλευρά του πέπλου στο σπίτι σας, επεκτείνετε τον Παράδεισο. Κερδίζετε το παιχνίδι. Καλώς ήρθατε στην Εστία.

Μεταφέροντας τους κρυστάλλους

Σήμερα σας ζητάμε να απομακρύνετε τους κρυστάλλους από την αίθουσα. Όχι μόνο τους κρυστάλλους που έχετε στα χέρια σας, αλλά και αυτούς που έχετε στην καρδιά σας. Τους έχετε κερδίσει μέσα από τους κόπους και τους αγώνες σας. Έχετε κερδίσει περισσότερα απ’ όσα φαντάζεστε. Έχετε ορίσει τον ήχο σας. Απομακρύνατε το πέπλο για μια στιγμή και είπατε, “Αυτός θέλω να είμαι”. Κάνοντάς το αυτό, ευθυγραμμίσατε την ενέργεια  σε πολλά επίπεδα τα οποία σας φέρνουν την πραγματικότητα που επιλέγετε. Σας ευχαριστούμε γι’ αυτές τις επιλογές, γιατί είσαστε δικές μας αναπαραστάσεις. Νιώθουμε μεγάλη τιμή να αντανακλούμε την αγάπη που νιώθουμε για εσάς. Αυτή η αγάπη είναι τόσο μακριά από την κατανόησή σας, που μπορεί να εκφραστεί μόνο ως συναίσθημα.

Στην αρχή του έτους, εισπράξατε ένα ιδιαίτερο δώρο. Το είχατε μαζί σας πάντα, αλλά από τότε ενεργοποιήθηκε. Είσαστε δυνατοί πέρα από όσο μπορείτε να φανταστείτε και αυτή η δύναμη ενισχύθηκε πολύ όταν άλλαξε ο χρόνος. Ξεκινήσατε ένα έτος κρυστάλλινης πρόθεσης. Και είναι ένα έτος στο οποίο θα γίνετε κρυστάλλινοι, θα εστιαστείτε και θα θέσετε πρόθεση στην ζωή σας. Το να πάρετε την πένα και να γράψετε το σενάριο της ζωής σας, το να κινήσετε συνειδητά τα πράγματα και να δημιουργήσετε την πραγματικότητά σας είναι τα πιο τιμημένα έργα που έχετε να κάνετε. Σας λέμε πως οι ενέργειές σας, η αγάπη σας και τα λόγια σας αυτή την χρονιά, θα θέσουν την ενέργεια και την πρόθεσή σας για τα επόμενα δώδεκα χρόνια. Τα επόμενα δώδεκα χρόνια στον πλανήτη θα καθορίσουν την ενέργεια που θα διαποτίσει την επόμενη χιλιετηρίδα. Κρατάτε αυτό το μέλλον στα χέρια σας αυτή τη στιγμή. Πολλοί από εσάς έχετε το εισιτήριο “Ε” όπως το ονομάζει ο Φύλακας, επειδή περιμένατε στην ουρά για να βρεθείτε εδώ αυτήν ακριβώς την στιγμή. Πολλοί βιαστήκατε να έρθετε, χωρίς να ξεκουραστείτε μεταξύ ενσαρκώσεων ώστε να βρεθείτε εδώ αυτή τη στιγμή. Σας τιμάμε γι’ αυτό. Επιλέξατε να βρίσκεστε στην αιχμή των νέων παραδειγμάτων. Επιλέξατε να βρίσκεστε στην αιχμή της νέας ενέργειας. Φυσικά, εσείς που βρίσκεστε στη αιχμή θα έχετε το μεγαλύτερο μερίδιο, επειδή δεν έχετε ακόμα συγγράψει τα βιβλία για το πώς θα το κάνετε.

Ενεργειακοί ηγέτες

Πολλοί από εσάς κοιτάζετε τις ανώτερες δονήσεις μέσα από μάτια που είναι συνηθισμένα σε χαμηλότερες δονήσεις και νιώθετε πως είσαστε ακίνητοι. Πολλοί νιώθετε να έχετε κολλήσει. Σας ζητάμε να είσαστε υπομονετικοί και καλοί με τους εαυτούς σας. Αν σας ζητούσαμε να καθίσετε λίγο πιο πίσω στην τάξη, θα λέγατε “Όχι, πρέπει να είμαι στην πρώτη σειρά!” Τώρα, μερικοί από εσάς κάθεστε και περιμένετε τους άλλους να έρθουν. Να έχετε υπομονή και να ακολουθείτε την καρδιά σας γιατί εσείς θα βοηθήσετε τους άλλους που θα ακολουθήσουν. Σας τιμάμε γιατί τα καταφέρατε καλά. Είσαστε ηγέτες, είσαστε ενεργειακοί ηγέτες.

Υπάρχουν πολλά μέρη σ’ αυτή την χώρα τώρα που βράζουν. Αυτό φαίνεται αστείο στον Φύλακα, γιατί έχει χιονίσει κι εμείς σας λέμε πως βράζει. Καθώς η ενέργεια ανοίγει στην καρδιά σας, νιώθετε την θέρμη της ψυχής. Κι αυτό δημιούργησε πολλούς θύλακες ζέστης που εμείς βλέπουμε ως θύλακες ενέργειας που βράζει. Σας παροτρύνουμε να βρείτε αυτούς τους θύλακες και να ενώσετε τους Κύκλους Φωτός που δημιουργούνται. Αυτά είναι τα κέντρα του φωτός τα οποία ψάχνατε τόσον καιρό. Ανοίγουν τώρα μπροστά σας. Ανοίγουν σε πολλά μέρη του πλανήτη, όμως η δική σας δουλειά αρχίζει στην περιοχή σας. Από εκεί, μπορείτε να πάτε σε άλλα μέρη, επειδή όπου κι αν ταξιδέψετε θα μεταφέρετε αυτήν την ενέργεια. Όπου κι αν κοιτάτε και με όσους συναντάτε, θα μοιράζεστε αυτήν την ενέργεια. Χρησιμοποιήστε την Συμπαντική Ενέργεια και την ενέργεια του Μιχαήλ και συνειδητά κάντε τον ήχο σας να ακουστεί σε όλους. Μεταφέρετέ τον καλά, γιατί σας εμπιστευόμαστε επειδή είσαστε οι Φύλακες και οι Πρέσβεις του Φωτός. Σας τιμάμε τόσο πολύ που παίζετε αυτούς τους ρόλους. Ως Πρέσβεις του Φωτός, κάθε ένας από εσάς θα έχει την ευκαιρία να μεταφέρει αυτήν την θαυμάσια δόνηση της Εστίας. Σας ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Ο Εννεάμηνος Κύκλος – Η Γέννηση του Νέου Φωτός

Σας λέμε πως θα υπάρξει κι άλλη έγχυση σαν αυτή που βιώσατε στην αρχή του έτους. Αυτή η έγχυση ενέργειας θα είναι πολύ έντονη. Δεν είναι τυχαίο που ο Φύλακας θα επιστρέψει εδώ μετά την έγχυση. Σας λέμε πως θα υπάρξει μια ευθυγράμμιση στις 5 Μαΐου φέτος, η οποία θα φέρει ένα υψηλό επίπεδο ενέργειας στον πλανήτη και στην Αρένα του Παιχνιδιού. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να φοβηθεί. Πρόκειται για ένα δώρο το οποίο κερδίσατε. Είναι δικαίωμά σας να δεχθείτε αυτό το υψηλότερο επίπεδο ενέργειας. Είναι ένα δώρο που θα σας πάει στο επόμενο επίπεδο. Και όπως η έγχυση που βιώσατε πέρσι τον Αύγουστο, έτσι κι αυτή θα αποτελέσει την ολοκλήρωση ενός εννεάμηνου κύκλου της γέννησης του Νέου Φωτός. Η δύναμη που μεταφέρει αυτή η ενέργεια μπορεί να κατευθυνθεί συνειδητά προς το ανώτερο καλό του πλανήτη και το ανώτερο καλό των παικτών στην Αρένα του Παιχνιδιού. Αυτό αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την δημιουργία του Παραδείσου στην Γη. Φανταστείτε τον εαυτό σας με φτερά παρόμοια με τα δικά μας, γιατί είναι πιο αληθινό απ’ όσο φαντάζεστε. Σας ζητάμε να απλώστε τα φτερά σας και να εστιάσετε αυτήν την ενέργεια για να δημιουργήσετε το μεγαλύτερο δυναμικό για τους εαυτούς σας. Αυτή είναι η ανάληψή σας. Αυτό επιλέξατε να κάνετε για το ανώτερο αποτέλεσμα του Παιχνιδιού και τώρα βρίσκεται εμπρός σας.

Επιλέξατε να ξαναγράψετε τα συμβόλαιά σας, γιατί πολλοί από εσάς είχατε κανονίσει να φύγετε. Πέντε από εσάς στην αίθουσα ήταν να φύγουν τους τελευταίους τρεις μήνες. Μείνατε. Ξαναγράψατε τα συμβόλαιά σας. Το κάνατε αυτό για έναν λόγο. Να φυτέψετε τους σπόρους. Να συνδέσετε τους Κύκλους του φωτός. Να επιτρέψετε στους ανθρώπους να δουν την καρδιά σας. Να τους επιτρέψετε να δουν ποιοι είσαστε. Μεταφέραμε το ξίφος για τόσον καιρό και τώρα σας το δίνουμε. Τώρα έχετε την ευκαιρία να το χρησιμοποιήσετε και να βρείτε την δική σας αλήθεια, ώστε να μην χρησιμοποιηθεί σαν όπλο ποτέ πια.

Προσωπική Θεραπεία

Αρκετοί στην αίθουσα ζητήσατε θεραπεία. Θέλουμε να σας πούμε πως θεραπευτήκατε την στιγμή που το ζητήσατε. Έχετε την δύναμη να το κάνετε μόνοι σας. Σας τιμάμε που μας το ζητήσατε και σας λέμε πως ήδη έχετε λάβει την θεραπεία. Είχατε το θάρρος να το ζητήσετε. Τώρα σας ζητάμε να βρείτε το θάρρος να δεχθείτε αυτό που ζητήσατε. Σας ζητάμε να βρείτε το θάρρος να απομακρυνθείτε απ’ αυτόν τον οικείο πόνο. Σας ζητάμε να βρείτε το θάρρος να προχωρήσετε στην ενδυνάμωσή σας.

Βιώστε τα Φτερά

Βρισκόμαστε εδώ για να σας δώσουμε την δύναμη να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο της ύπαρξής σας. Βρισκόμαστε εδώ για να καθρεφτίσουμε την ενέργειά σας και να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε ποιοι πραγματικά είστε. Βρισκόμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε τα συναισθήματα από την Εστία. Χρειαζόμαστε μια στιγμή για να κάνουμε κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει. Μέσω του Φύλακα, θα απλώσουμε τα φτερά μας για να καθρεφτίσουμε την μεγαλοπρέπειά σας…

[Εκείνη τη στιγμή ένιωσα να ανοίγω τα χέρια μου σαν να άπλωνα τα φτερά μου. Η ενέργεια που άρχισε να ρέει μέσα μου ήταν απίστευτη. Ένιωσα τα δάκρυα να τρέχουν από το πρόσωπό μου στο στήθος μου. Κατάλαβα πως όλοι στην αίθουσα ένιωθαν τις επιδράσεις αυτής της ενέργειας από τους ήχους που άκουγα. Η ενέργεια αυξανόταν και γινόταν πιο έντονη καθώς οι άνθρωποι στην αίθουσα την δεχόντουσαν. Αυτή η όμορφη ενέργεια την οποία μπορώ να περιγράψω μόνο ως ενέργεια της Εστίας, μου επέτρεπε να νιώθω σαν να βρισκόμουν στην Εστία. Το πέπλο γινόταν όλο και πιο λεπτό και μπορούσα να νιώσω την ενέργεια να αυξάνεται πολύ γρήγορα. Η Μπάρμπαρα καθόταν στα αριστερά μου και καταλάβαινα πως ανησυχούσε για μένα. Το ένιωθα σαν να μου κρατούσε τα πόδια στο έδαφος. Ένιωσα επίσης την υπέροχη ενέργεια του Reymond ο οποίος τώρα καθόταν στα δεξιά μου. Ήξερα πως και οι δύο κρατούσαν την ενέργειά μου ώστε να μπορώ να το κάνω. Η ενέργεια εξακολουθούσε να αυξάνεται και τότε το γκρουπ με πήρε. Δεν ήξερα πού βρισκόμουν, αλλά δεν ήμουν στην αίθουσα. Αν και μπορούσα να ακούσω τα δάκρυα να κυλούν καθώς οι άνθρωποι ένιωθαν την ενέργεια της Εστίας, είχα απομακρυνθεί και είχα απομονωθεί από αυτά που θα ένιωθα αν βρισκόμουν ακόμα στο σώμα μου. Τότε, ένιωσα τα χέρια μου να μαζεύονται καθώς επανερχόμουν στο σώμα μου. Για μια ακόμη φορά ένιωσα τα δάκρυα να τρέχουν στο πρόσωπό μου και το πουκάμισό μου που είχε μουσκέψει και για μια φορά ακόμα ένιωσα την έντονη ενέργεια να ρέει μέσα μου. Ήξερα πως αν δεν με είχαν τραβήξει εκείνη τη στιγμή, θα είχα περάσει την γραμμή και θα είχα πάει στον Παράδεισο. Ήμουν πολύ κοντά και το τράβηγμα αυτό ήταν πολύ δυνατό. Καθώς η ροή πληροφοριών ξανάρχισε, συνέχισα το channeling. Όλα αυτά συνέβησαν σε ένα διάστημα 30 περίπου δευτερολέπτων. Πιθανότατα ήταν τα πιο μακριά και υπέροχα 30 δευτερόλεπτα της ζωής μου μέχρι εκείνη τη στιγμή. Για λίγο, βρέθηκα στην Εστία και αυτό το συναίσθημα θα το θυμάμαι για πάντα.]

(Συνέχιση του channeling)

Αυτό εξηγεί γιατί δεν το έχουμε ξανακάνει (γέλια). Λάβατε μια φόρτιση. Να μεταφέρετε τους κρυστάλλους που λάβατε σήμερα γιατί είναι φορτισμένοι με την δική σας ενέργεια. Να τους μεταφέρετε στην καρδιά σας πάντοτε. Να τους δείχνετε στους άλλους ελεύθερα και αν τους θαυμάζουν, να τους χαρίζετε. Να μοιράζεστε την ενέργεια της αγάπης σας, γιατί όταν την χαρίζετε, απλώνετε τα φτερά σας. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον και τον πλανήτη με τον τρόπο που φροντίζεστε μεταξύ σας. Μοιράζεστε την ίδια διάσταση, την ίδια εμπειρία και το πέπλο. Να θυμίζετε συχνά ο ένας στον άλλον ποιοι πραγματικά είστε. όταν νιώθετε χαμένοι και μόνοι και δεν μπορείτε να θυμηθείτε ποιοι είστε, επιτρέψτε στον εαυτό σας να σας αγκαλιάσουν, γιατί εμείς σας αγκαλιάζουμε συχνά. Θέσατε την νέα ενέργεια σε κίνηση. Εμφυσήσατε την ζωή στο Νέο Παιχνίδι. Τα καταφέρατε και σας τιμάμε πέρα απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε.

Espavo!

 

μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!