Ιούνιος 2011

Καθρέφτισμα Καθρέπτη
Οι 21 μέρες αντανάκλασης του θεού

 

Από τον Steve:

Σε κάποιο βαθμό στις ζωές μας, ο καθένας από εμάς σταμάτησε και έκανε κάποιες ερωτήσεις. Καθώς μεγάλωνα, πολλοί από τους φίλους μου που ήταν σε άλλες θρησκείες, πολύ φυσικά αναρωτήθηκαν, «Ποια απ’ όλες είναι η σωστή;» Μελέτησα διάφορες θρησκείες και βρήκα, στις περισσότερες, μιαν αίσθηση ανοχής απέναντι σε άλλες θρησκείες. Αφού συγκέντρωσα μερικές από αυτές τις ερωτήσεις στο μυαλό μου, κατάλαβα πως όλα είναι ιστορίες που ειπώθηκαν μέσα από διάφορες φυλές, από γενιά σε γενιά, από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Οπότε, όλο αυτό οδηγεί σε μια μεγαλύτερη ερώτηση: Ποιο είναι το κοινό σημείο όλων των θρησκειών; Τί λένε όλες και πώς διαχέουν το μήνυμά τους; Βρήκα ενδιαφέρον το γεγονός πως ένα υπέρτατο ον με τις ίδιες συμπεριφορές, βρίσκεται παντού. Στην πραγματικότητα, βρήκα ενδιαφέρον πως ο θεός, με κάποια μορφή, διαχειρίζεται επιφανειακά την πραγματικότητά μας, χωρίς να έχει σημασία πού βρισκόμαστε ή τί κάνουμε πάνω στη Γη.

Επίσης θα επισημάνω πως εδώ υπάρχει μια πραγματική ανάγκη εκπλήρωσης και μην αφήνετε τις εξιστορήσεις να την κάνουν λιγότερο δυνατή. Οι άνθρωποι σε όλα τα μονοπάτια της ζωής, χρειάζονται να δουν την δική τους, φυσιολογική αντανάκλαση και οι θρησκείες ήταν ένας από τους πολλούς τρόπους για να εκπληρωθεί αυτό στη Γη. Σε αυτό το όμορφο μήνυμα, το γκρουπ μας πηγαίνει ένα ταξίδι για να δούμε πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους καθρέπτες στις ζωές μας καθημερινά. Το αστείο κομμάτι είναι πως σπάνια βλέπουμε πως όλο αυτό, είναι η δική μας αντανάκλαση στον καθρέπτη.

Να έχετε έναν υπέροχο μήνα και να είσαστε παρόντες.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Από το Γκρουπ:

Χαιρετισμούς από την Εστία

Όλη η ανθρωπότητα έχει αγγίξει ένα επίπεδο από το οποίο δεν έχει επιστροφή. Η δονητική της κατάσταση δεν θα πάει προς τα πίσω και αυτή την ημέρα, οι άνθρωποι έχουν αγγίξει το επίπεδο της κρίσιμης μάζας. Ξέρατε πως θα έρθει. Ξέρατε ποια κατεύθυνση θ΄ακολουθούσε και σας είπαμε πρόσφατα πως είχατε αγγίξει άλλη μια κρίσιμη μάζα, όπου η αγάπη πραγματικά επισκιάζει τον φόβο στον πλανήτη μέσα από την συλλογικότητα. Ο φόβος ήταν ο ένας παράγοντας ενεργοποίησης που χρησιμοποιήθηκε παντού στον πλανήτη, προκειμένου να υπάρξει ατομική ενεργοποίηση. Τώρα, θα είναι ίσως ευκολότερο να βρείτε ένα νέο κίνητρο.

Σήμερα, επιθυμούμε να σας πάμε ένα βήμα παραπέρα. Επιθυμούμε να μοιραστούμε μερικές από τις δικές μας οπτικές στο ταξίδι σας. Στην αρχή κάνατε μικρά, μικροσκοπικά βήματα και τώρα τρέχετε με πλήρη ταχύτητα, κάνοντας αυτά τα τεράστια βήματα, κάνοντας πολλά βήματα με μία μόνη κίνηση. Κατά την διάρκεια αυτών των αλλαγών, πολλές από τις ανέσεις που είχατε θέσει, άρχισαν ν’ αλλάζουν. Δεν έχει να κάνει με το να είσαστε άνετοι, απλά έχει να κάνει με το γεγονός πως, εκείνο που συνήθιζε να σας κάνει να αισθάνεστε άνετα, δεν μπορεί να το κάνει πια. Έχετε ξεκαθαρίσει το χώρο με σκοπό να χρησιμοποιήσετε την ενέργειά σας με το υψηλότερο δυνατό τρόπο. Έχετε δημιουργήσει μια δουλειά ή μια επιχείρηση, πελατεία, σχέση και πολλά υποστηρικτικά δίκτυα, αλλά σύντομα θα ανακαλύψετε πως δεν χρειάζεστε την υποστήριξη με τον ίδιο τρόπο. Όλη η ανθρωπότητα μόλις έκανε ένα πολύ ήσυχο αλλά πολύ αποτελεσματικό και τεράστιο βήμα δονητικά και αυτό συμβαίνει πολύ γρήγορα. Θα συνεχίζετε να γίνεται αυτό για όσο καιρό βρίσκεστε όλοι, μέσα σε αυτό μαζί, για όσο καιρό οριοθετείτε κάποια σημεία από τα οποία μπορείτε να δείτε και να μετρήσετε την δική σας ανάπτυξη.

Αλλάζοντας το παιχνίδι

Γιατί όλο αυτό είναι απαραίτητο για να δείτε την δική σας ανάπτυξη, προκειμένου να συνεχίσετε να κινείστε μπροστά; Αυτό είναι ένα παιχνίδι, αγαπητοί. Είναι ακριβώς αυτό, ένα παιχνίδι. Γνωρίζετε πόσο δύσκολο είναι για εμάς να δίνουμε στον Φύλακα απ’ ευθείας τις πληροφορίες από την Εστία και να τις μεταφράζει σε μήνυμα που να ταιριάζει στον κόσμο σας.

Υπάρχουν κάποια πολύ ενδιαφέροντα κομμάτια που ξεκινήσανε να δουλεύουν. Ας σας κάνουμε μερικές ερωτήσεις και μετά θα σας βοηθήσουμε να ξεσκεπάσετε κάποιες από τις απαντήσεις ή τις πιθανές δυνατότητες που ξεδιπλώνονται μπροστά σας. Ρωτήστε τον εαυτό σας, ποια είναι εκείνα τα συστήματα πεποίθησης που κρατάτε και σας εν-δυναμώνουν; Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τα συστήματα πεποίθησης που βρίσκονται στον δρόμο σας. Πολλές φορές τα κάνετε σφιχτά, σταθερά και μη ευλύγιστα συστήματα και πολύ απλά έχετε απλώς να τα σπάσετε και να τα πετάξετε μακριά. Κάποιες φορές πέφτουν μακριά, μέσα από μεγάλα δράματα και δυσκολίες, ώστε να μπορείτε να κινηθείτε στο επόμενο επίπεδο. Σας ζητάμε να σκεφτείτε να χτίσετε ευλύγιστα συστήματα πεποίθησης που ανοίγουν προς νέες εμπειρίες και ανοίγουν προς νέες σκέψεις και οπτικές, επειδή κάθε φορά που κάνετε εκείνα τα τεράστια άλματα, βλέπετε τα πάντα από μια διαφορετική οπτική και αυτό είναι πολύ μεγάλο. Γιατί;

Καθρέπτης Καθρέπτης

Αγαπητοί, είσαστε δημιουργοί. Είσαστε εκείνοι που δημιουργούν κάθε σκέψη. Κάθε συναίσθημα που έχετε, είναι μια σκανδάλη που λάμπει σε όλο το σύμπαν της δημιουργίας. Συμβαίνει μαγνητικά μέσα στην καρδιά σας. Συμβαίνει μέσω σύνδεσης με κάθε έναν δημιουργό, εξακολουθείτε να είσαστε ένας δημιουργός κρυμμένος – η ενσάρκωση του θεού με κάποιον τρόπο. Προκειμένου να έρθετε εδώ και να παίξετε το παιχνίδι παριστάνοντας τον άνθρωπο, ήταν απαραίτητο να εισέλθετε στην ψευδαίσθηση του χρόνου γιατί το να είσαστε άπειροι στον πλανήτη Γη δεν θα λειτουργούσε. Αυτό είναι το παιχνίδι του να παριστάνετε πως είσαστε πεπερασμένοι και τώρα έχετε μάθει να παίζετε σχεδόν τόσο καλά, όπως με την αληθινή σας φύση που είναι άπειρη. Προκειμένου να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση, ο κάθε ένας από εσάς δημιούργησε έναν δικό του ιερό χώρο. Τη δική σας πραγματικότητα μέσα από τις μικρές σας φούσκες και δούλεψε πολύ καλά μέχρι αυτό το σημείο, όπου έχετε αρχίσει να γίνεστε συνειδητοί πως δεν είσαστε οι μόνοι δημιουργοί πάνω στον πλανήτη Γη. Εδώ είναι που έρχεται η πρόκληση και αν κοιτάξετε στις κοινωνίες σας, στις επιχειρήσεις σας, στις κυβερνήσεις σας, όλες οι συλλογικές δονήσεις, είτε είναι θρησκείες, εκκλησίες, οργανισμοί κάθε είδους, συγκλίνουν όλα μαζί προκειμένου να αντανακλάσουν την μαγεία, εκεί ακριβώς που βρίσκεται.

Κοιτάξτε όλα τα καλά πράγματα που έχουν προκύψει από όλα αυτά. Οι θρησκείες έχουν φέρει απίστευτη δύναμη, ενότητα και η κοινότητα αυτή βασίζεται στην συνειδητή αγάπη. Έχουν ενισχυμένες έννοιες και ιδέες όπου πολλοί άνθρωποι έχουν δοκιμάσει και χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά. Γιατί είναι τόσο υπέροχο το να έχεις κάτι τέτοιο; Γιατί είναι ένα σύστημα πεποίθησης που αντανακλάει το φως σας. Είναι ένα είδος καθρέπτη. Έχετε πολλούς τέτοιους καθρέπτες εδώ στη Γη που δεν περιορίζονται στις θρησκείες. Ο κάθε ένας από εσάς αντανακλάει την μοναδική σας μαγεία με κάποιον τρόπο και έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να εν-θυμηθείτε το ποιοι πραγματικά είσαστε. Είναι εκείνα τα διαστήματα όπου ανανεώνετε το πνεύμα μέσα σας, τον θεό μέσα σας.

Οπότε, γιατί έχετε τόσες πολλές θρησκείες στον πλανήτη Γη; Αυτή είναι μια πρόσφατη ερώτηση. Ο λόγος γι’ αυτό είναι πολύ απλός, επειδή έχετε διαφορετικές δονητικές διακυμάνσεις σε όλο τον κόσμο και χρειάζεται διαφορετική έκφραση για την κάθε μία. Δεν έχει απαραίτητα διαφορά για το ποια χρησιμοποιείτε επειδή όλες τους είναι αντανακλάσεις του φωτός σας. Η πρόκληση έρχεται όταν ο ένας θεός δεν κάνει χώρο για έναν άλλον θεό. Οι περισσότερες θρησκείες έχουν γίνει εξειδικευμένες και αυτό έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα και πολέμους. Παρ’ όλ΄αυτά σας λέμε πως αναπτύσσεστε και αν επιθυμείτε να δείτε την πραγματική σας αντανάκλαση στον καθρέπτη, βρείτε έναν καθρέπτη, αρκετά ευέλικτο γα να αναπτυχθεί μαζί σας.

Καθρέπτες του φωτός

Οπότε, τί είναι ένας καθρέπτης φωτός; Αν σας δίναμε μια πέτρα, μια μικρή, μικροσκοπική πέτρα και σας λέγαμε, φέρτε πάνω σας αυτή την όμορφη πέτρα, βάλτε την μέσα στην τσέπη σας καθώς φεύγετε και τα πάντα θα δουλέψουν μαγικά για εσάς, από αυτό το σημείο και μετά. Θα δούλευε; Αν πιστεύετε πως θα δουλέψει, θα δουλέψει. Είναι ένας καθρέπτης. Όταν πάτε στον γιατρό, ο γιατρός θα πει «Είναι συνηθισμένο. Θα σε βοηθήσω να φτιάξεις αυτό το πρόβλημα αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου πρόβλημα. Έχουμε βοηθήσει πολλούς ανθρώπους. Απλά θα σου δώσω αυτό το χάπι, κάνε έναν καλό ύπνο και θα γίνεις μια χαρά». Θα δουλέψει; Αν το πιστέψετε, θα δουλέψει. Αν έχετε αμφιβολίες, αν αναρωτιέστε αν το συγκεκριμένο χάπι θα δουλεύει για εσάς, δεν θα επιδράσει το ίδιο. Αυτά δεν είναι δύσκολα και γρήγορα πράγματα που θα δουλέψουν για όλους. Οτιδήποτε προσωπικό, είναι προσωπικό για τον καθένα. Καθώς αναπτύσσεστε, το εύρος της διαφορετικότητας θα αναπτυχθεί περισσότερο. Αυτό που σας λέμε είναι πως όλα αυτά είναι αντανακλάσεις του δικού σας φωτός. Αυτοί είναι τρόποι όπου οι μικροί θεοί πρέπει να χρησιμοποιήσουν την ενέργεια στον πλανήτη Γη. Πρέπει να αντανακλάσουν με κάποιον τρόπο σε έναν καθρέπτη, προκειμένου να δουν τους εαυτούς τους. Οπότε σας ζητάμε να έχετε συνειδητή επίγνωση των καθρεπτών σας και σας ζητάμε να συλλέγετε καθρέπτες και να πάρετε πολλούς από αυτούς και να τους ενεργοποιήσετε στα σπίτια σας και να θέσετε όλες αυτές τις δυνατότητες προκειμένου να δείτε τον εαυτό σας σε μια γενική βάση. Όχι, δεν μιλάμε για οραματικούς καθρέπτες που σας βοηθούν να χαλαρώσετε. Ούτε σημαίνει πως θα πρέπει να φτιάχνετε τα μαλλιά σας κάθε φορά που θα βλέπετε τον εαυτό σας σε έναν καθρέπτη. Αυτό που σημαίνει είναι να έχετε πολλά ευλύγιστα συστήματα πεποίθησης όπου θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε την δύναμή σας μέσα από αυτά… μέσα από τα οποία θα αντανακλάτε το φως σας.

Υπάρχουν πολλοί θεραπευτές και δάσκαλοι που ακούν τα λόγια σας. Έχουμε καλέσει πολλούς θεραπευτές και δασκάλους, γιατί αυτή είναι η ενέργεια που έχετε δουλέψει με την Γη, για πολλές, πολλές ενσαρκώσεις και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι καθώς είσαστε σε εκείνο το σημείο όπου ξεκινάτε να ξεσκεπάζετε το πέπλο. Έχετε ξεκινήσει να ακούτε ήχους, διαφορετικά κομμάτια πίσω από το πέπλο που δεν είχατε ακούσει ποτέ πριν. Είναι η δική σας ανάπτυξη, είναι η αλλαγή μέσα στο φυσικό σας σώμα που σας επιτρέπει να το κάνετε. Αυτό υπογραμμίζει το ότι αρχίσατε να γίνεστε συνειδητοί. Αυτή είναι η ψευδαίσθηση πως υπάρχει μόνο μία αλήθεια και πως όλα αυτά τα κομμάτια βρίσκονται για να αντανακλάσουν την δική σας αλήθεια. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί λέμε πως ο κάθε ένας από εσάς έχει μιαν αλήθεια όταν στην πραγματικότητα υπάρχουν τόσες διαφορετικές αλήθειες στον πλανήτη; Έχουμε μιλήσει γι’ αυτό πριν. Σας λέμε πως υπάρχουν δύο σημαντικά κομμάτια να εν-θυμηθείτε. Πρώτον, είσαστε θεός και έχετε την ευθύνη να χρησιμοποιήσετε την δημιουργική σας δύναμη. Δεύτερον και πιθανόν το ίδιο σημαντικό – δεν είσαστε ο μόνος θεός. Έχετε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις σας σε αρμονία με τους άλλους δημιουργούς γύρω σας. Αυτό είναι το κομμάτι που θα φέρει μαζί όλη την συλλογικότητα του Ουρανού να δημιουργηθεί στη Γη. Αυτό είναι προς το οποίο κατευθύνεστε – μια εν-δυναμωμένη κοινωνία – με τρόπο που δεν έχει ξαναυπάρξει ποτέ στη Γη. Έχετε πάντοτε ελεύθερη επιλογή αλλά ως συλλογική δόνηση, δεν έχετε επιλέξει ποτέ να πάρετε πλήρως την δύναμή σας. Τί σημαίνει αυτό; Αν είσαστε θεός, σημαίνει πως ως θεός, δεν χρειάζεται να παίξετε το παιχνίδι άλλο πια;

Ευθύνη = η ισορροπία της δύναμης

Λοιπόν, έχετε αυτή την έννοια και έχετε και αυτή την ευκαιρία αλλά οι περισσότεροι από εσάς έχετε έρθει εδώ ενσάρκωση μετά την ενσάρκωση ως δάσκαλοι ή θεραπευτές προκειμένου να δουλέψετε με τον πλανήτη και όλη την ανθρωπότητα, για να φτάσει στο σημείο όπου θα μπορείτε να κάνετε αυτό το βήμα που βρίσκεται τώρα μπροστά σας. Λαμβάνει χώρα. Τα πέπλα φεύγουν και αυτό που βλέπετε είναι η δική σας αντανάκλαση. Είναι πολύ σημαντικό να το καταλάβετε αυτό επειδή, μαζί με την απίστευτη δύναμή σας, έρχεται και ένα επίπεδο ευθύνης και η δύναμή σας μπορεί να ισορροπήσει μόνο όταν πάρετε αυτό το επίπεδο ευθύνης. Η δύναμή σας μπορεί να αυξηθεί καθώς αυξάνετε αυτό το επίπεδο ευθύνης. Αυτό είναι που βρίσκεται μπροστά σας σε κάθε έναν από εσάς. Αυτό είναι το σημείο που ο καθένας από εσάς θα ξεκινήσει να βλέπει.

21 μέρες αντανακλώντας το φως

Θα παραστήσουμε τώρα πως παίζουμε στην ψευδαίσθηση του χρόνου σας και θα σας μιλήσουμε από τώρα και για 21 μέρες μπροστά, δείχνοντας τον εαυτό σας. Θα δείτε την δική σας δύναμη απ’ ευθείας αντανακλασμένη πίσω σε κάτι που έχετε – μιαν ιδέα, μια έννοια που δημιουργείτε τώρα μπροστά σας. Παρακολουθήστε για τα θαύματα μέσα στις επόμενες 21 μέρες. Θα δημιουργήσετε πολλά στη ζωή σας αλλά θα υπάρχει τουλάχιστον ένα αδιάψευστο θαύμα όπου θα το καταλάβετε απόλυτα, ακριβώς στην καρδιά της ουσίας που έχετε δημιουργήσει. Το κάνουμε αυτό από καιρό σε καιρό για να σας δώσουμε εμπιστοσύνη, για να καταλάβετε την αληθινή σας φύση. Έχετε δημιουργήσει ένα πέπλο που σας εμποδίζει να εν-θυμηθείτε την Εστία, που σας εμποδίζει να εν-θυμηθείτε τις προηγούμενές σας ζωές, που σας εμποδίζει να εν-θυμάστε την προαγωγή σας ως ψυχή και τώρα αυτό που λαμβάνει χώρα, είναι πως ξεκινάτε να διαλύσετε το πέπλο εντελώς.

Έχετε θέσει ένα πέπλο μεταξύ των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου. Είναι και ο λόγος που έχετε δύο ημισφαίρια. Θεωρείστε το αριστερό μέρος ως εκείνο που κρατάει την ψευδαίσθηση του χρόνου και στο δεξί να μην υπάρχει χρόνος. Οπότε το δεξί ημισφαίριο εκπροσωπεί την Εστία, το αριστερό εκπροσωπεί την Γη. Τώρα αυτά συγχωνεύονται μαζί με τρόπο που δεν έχει συμβεί ποτέ άλλοτε. Το πνεύμα εξελίσσεται και η φυσική ύπαρξη τώρα θα εξελιχθεί για να στεγάσει το πνεύμα. Πολλοί από εσάς αρχίζετε να μιλάτε στο πνεύμα με κάποιον τρόπο. Ξεκινάτε να αναζητάτε τα μέρη εκείνα του εαυτού σας όπου έχουν άμεση σύνδεση με την Εστία. Αν το εμπιστεύεστε, θα ξεκινάτε να φέρετε αυτή την ενέργεια να αγκυροβολήσει το φως σας. Θα γειώσετε φως, δίνοντας ένα νέο μονοπάτι να ταξιδεύει και δίνοντας το φως σας ένα πολύ δυνατό δρόμο.

Ο καθένας από εσάς έχει ξεκινήσει να το κάνει με τον δικό του τρόπο. Αν υπήρχε ένα κομμάτι που θα μπορούσαμε να δώσουμε σε όλους, απλά με το να αγγίζουμε τον ώμο σας, θα ήταν η αυτοπεποίθηση. Θα ήταν η ψυχική εμπιστοσύνη καθώς η ψυχή ταξίδεψε στη Γη πολλές φορές. Πολλοί από εσάς έχετε φύγει μέσα σε μεγάλες θυσίες για να έχει τη δυνατότητα η Γη να κάνει τα επόμενα βήματα… και εδώ είσαστε. Κάποιοι από εσάς ξυπνήσατε από το όνειρο λέγοντας «Τώρα που είμαι ξύπνιος, τί υποτίθεται πως έχω να κάνω;» Υπάρχει πολύ γέλιο γύρο από αυτό επειδή αυτή είναι η δράση του πέπλου. Δεν είμαστε εδώ για να σας διδάξουμε κάτι, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε. Είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε ν’ αποκαλύψετε εκείνο το κομμάτι του εαυτού σας ώστε να δείτε την αντανάκλαση του εαυτού σας. Δεν είναι σχετικά με το να επιδειχθούμε ή να αποδείξουμε τις ικανότητές σας ή την μαγεία. Προχωράτε με την αντανάκλαση και την ισορροπείτε με την υπευθυνότητα και την ισορροπείτε με την αρμονία απέναντι στους άλλους θεούς γύρω σας και εγχέετε στα πάντα φως. Αυτό κυριολεκτικά ενισχύει το φως σας. Ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση κινείστε και ακριβώς αυτό ξεκινάτε να κάνετε αυτή τη στιγμή.

Απλώνοντας το φως

Πάρτε αυτά τα χαμόγελα που δέχεστε κάποιες στιγμές και απλώστε τα ολόγυρα. Πάρτε τα δώρα που ο καθένας από εσάς έχει και βρείτε μια χρησιμότητα γι’ αυτά με κάποιον τρόπο – ακόμη κι αν αυτό γειώσει την ενέργεια για μια μόνο στιγμή – βρείτε έναν τρόπο να τα χρησιμοποιήσετε όπου μπορείτε να βρείτε να προσφέρετε τις δικές σας ικανότητες σε άλλους ανθρώπους. Ναι, μπορεί να είναι αποθαρρυντικό μερικές φορές επειδή γυρνάτε γύρω από τα συστήματα πεποίθησής σας «Ω, αυτό το άτομο κάνει αυτό εκεί και το άλλο άτομο έχει αυτή την εκπαίδευση. Αν το κάνω αυτό, τότε θα πρέπει να κάνω τα ίδια βήματα. Πρέπει να περάσω μέσα από την ίδια διαδικασία και θα μου πάρει χρόνια να φτάσω εκεί». Σας λέμε πως δεν χρειάζεστε να το κάνετε αυτό σε εκείνο το σημείο. Η ενέργειά σας καλείται από κάθε ύπαρξη εκεί έξω και σας λέμε πως αν ξεκινήσετε να μεταβαίνετε μέσα στην ενέργεια, μέσα στο πάθος σας – σε αυτούς που χρειάζονται εκπαίδευση, σε εκείνους που χρειάζονται άλλα κομμάτια αυτού – θα κατευθυνθείτε πολύ γρήγορα. Δεν χρειάζεται να το σχεδιάσετε, απλά χρειάζεστε να κινηθείτε προς την κατεύθυνση της καρδιάς σας και να σας δείχνει τον δρόμο. Αφήστε το φως να περάσει μέσα από εσάς. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αντανακλάσει αυτή την ενέργεια και οτιδήποτε κι αν είναι, θρησκεία, είδος θεραπείας, ένα βιβλίο, μια κατάσταση ή μια πέτρα, δεν κάνει καμία διαφορά αν πιστεύεται σε αυτό, δουλεύει. Είσαστε κυριολεκτικά το κέντρο του δικού σας σύμπαντος και σας ζητάμε να αρχίσετε να το σκέφτεστε αυτό με κάθε ενέργεια που δημιουργείτε.

Είναι πολύ δύσκολο για πολλούς από εσάς επειδή έχετε έρθει με ένα εκπληκτικό δέκτη ευαισθησίας για να μπορέσετε να κάνετε την δουλειά σας. Αυτή η ευαισθησία σας κάνει να αισθάνεστε τα πάντα και αμέσως νιώθετε αναποφάσιστοι να απλώσετε την ενέργειά σας εκεί έξω, επειδή λέτε «Όλοι θα το αισθανθούν αυτό. Δεν έχω κανένα δικαίωμα να απλώσω την ενέργειά μου εκεί έξω επειδή όλοι θα αισθάνονται την ενέργειά μου και θα είναι επιβολή στους άλλους ανθρώπους». Ελπίζουμε να μπορείτε να καταλάβετε την αντίθεση σε αυτό. Η ενέργειά σας φέρεται από εσάς επειδή είσαστε οι μόνοι που μπορείτε να φέρετε αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι της Εστίας στον πλανήτη. Είσαστε το μόνο άτομο που μπορεί να φέρει αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι του παζλ από την Εστία και εδώ αναρωτιέστε «Είμαι αρκετά καλός να το κουβαλήσω;» Όλοι εδώ στην Εστία σας λέμε να προχωρήσετε και να πάρετε το κομμάτι εκείνο στην Αρένα του Παιχνιδιού και να παίξετε με αυτό γιατί όλο αυτό έχει αξία για εσάς και το έχετε κερδίσει.

Η χαμένη ενέργεια του Σύμπαντος

Πολλοί από εσάς δεν κάνετε πράγματα επειδή νομίζεται πως θα επιβληθείτε σε άλλους ανθρώπους ή θα επιδράσετε σε άλλους ανθρώπους και σας λέμε πως είναι ακριβώς το αντίθετο. Η ενέργειά σας είναι εκείνη που λείπει από το Σύμπαν και αν τη κρατήσετε μέσα σας, ο Ουρανός και η Γη δεν θα ολοκληρωθούν. Υπάρχουν δώρα που ο καθένας από εσάς έχει και κρατάει αλλά τα αισθήματα της ανεπάρκειας που νιώθετε, τα αισθήματα του ότι δεν είσαστε αρκετά καλοί, είναι ελάχιστης διάρκειας κομμάτια που ελπίζουμε να περάσετε μέσα από αυτά και να προχωρήσετε μπροστά και να υιοθετήσετε αυτή την ώθηση από ‘δω και μπρος, επειδή αυτά τα μπλοκαρίσματα θα περιορίσουν την Γη από το να προχωρήσει και να κάνει το επόμενο βήμα. Θα ανακαλύψετε πως τα βήματα πηγαίνουν ολοένα και πιο γρήγορα και μέσα στον επόμενο χρόνο, θα επιταχυνθούν ακόμη πιο γρήγορα. Πάρτε το αυτό σαν μια συναρπαστική πρόκληση. Πάρτε το σαν ευκαιρία. Σας ζητάμε να ζωγραφίσετε με την ενέργειά σας παντού. Δώσαμε στον Φύλακα μιαν άσκηση να το κάνει, επειδή είσαστε τόσο ευαίσθητοι και σκέφτεστε την ενεργειακή σας ύπαρξη πάνω σε πράγματα και χωρίς να θέλουμε να γίνουμε επιθετικοί, σας ζητάμε να χρησιμοποιείτε την πίσω μεριά του χεριού σας όπως θα μπορούσατε να το φανταστείτε. Δεν χρειάζεται στην πραγματικότητα να ζωγραφίσετε με την ενέργειά σας κάποιον αλλά όταν το κάνετε, φανταστείτε πως χρησιμοποιείτε την παλάμη σας. Δεν είναι επιθετικό, απλά τοποθετείτε πίσω την ενέργεια που έχετε χρεωθεί με αυτήν από το Σύμπαν. Βάζετε πίσω αυτή την γεύση του θεού και χρειάζεται να γίνει τώρα. Δεν είναι απλώς το ότι ένας θεός ανοίγει και εν-θυμάται την δύναμή του. Πρόκειται για έναν πλανήτη εν-δυναμωμένων όντων που ξυπνούν από το όνειρο. Αγαπητοί, έχετε ζητήσει να είσαστε εκεί και πολλοί από εσάς δεν έχουν συμβόλαια που θα ήταν σημαντικά στα μάτια σας γι’ αυτή τη συγκεκριμένη ενσάρκωση, αυτή την συγκεκριμένη στιγμή αλλά δεν αφήσατε να γίνει αυτό το πάρτι χωρίς εσάς και τώρα είσαστε εδώ. Τα καταφέρατε. Μην περιμένετε. Μην περιμένετε για το 11-11. Μην περιμένετε για αύριο. Ξεκινήστε να τοποθετείτε την ενέργειά σας τώρα. Συμπεριφερθείτε σα να ήταν τώρα και αφήστε τον καθρέπτη ν’ αντανακλάσει την μαγεία σας. Παρακολουθείστε αυτό που συμβαίνει. Απολαύστε τις επόμενες 21 μέρες. Όλοι σας θα λάβετε τουλάχιστον μία εν-θύμηση και κάποιοι από εσάς, πολλές εν-θυμίσεις της μαγείας σας, των δώρων σας, των ικανοτήτων σας. Έχετε μια μοναδική γεύση φωτός.

Υπήρξε μια φορά όπου ο Φύλακας ξεκίνησε να κάνει ανώτερη επικοινωνία (channelling), όπως την αποκαλεί. Διάβασε ένα βιβλίο από την ενέργεια του Κρύων και μας ρώτησε «Εσείς παιδιά γνωρίζετε τον Κρύων;» Και γελάσαμε ξεκαρδιστικά γιατί εδώ στην Εστία δεν ξεχωρίζουμε ο ένας από τον άλλον με τον τρόπο που εσείς παριστάνετε πως είστε διαχωρισμένοι ο ένας από τον άλλον. Είπαμε «Νομίζουμε πως αυτό είναι υπέροχο αλλά θα πρέπει να μοιραστούμε μαζί σας πως θα έρθει η στιγμή εκείνη, όταν θα τραβηχτεί πίσω το πέπλο και θα ανακαλύψετε πως όλοι σας μιλούσατε στην ίδια οντότητα. Θα ανακαλύψετε πως μιλούσατε σε ένα δικό σας κομμάτι. Έχετε πολύ σωστά καθοδηγηθεί σε αυτό το ταξίδι όσο μαθαίνετε να ακούτε, όσο μαθαίνετε να σπρώχνετε τα όρια. Πάρτε το κάθε βήμα, περάστε το μέσα από τα δικά σας φίλτρα. Επειδή σας τα λέμε αυτά, δεν σημαίνει πως αρκούν για να το πάρετε. Όπως τα νέα ρούχα, οι νέες ιδέες, πρέπει να τις φορέσετε πρώτα για να δείτε αν σας ταιριάζουν. Ευχόμαστε να παίξετε με αυτό και ελπίζουμε να προσαρμόσετε εκείνα τα κομμάτια που ταιριάζουν σε εσάς και πετούν τα υπόλοιπα μακριά, επειδή δεν υπάρχουν μηνύματα που θα βγουν προς τα έξω και θα αγγίξουν την κάθε καρδιά. Πάρτε αυτό που συνηχεί σε εσάς και φέρτε το μέσα. Το κάνετε αυτό με τις σκέψεις, με τα συστήματα πεποίθησης και ιδέες. Τώρα θα ξεκινήσετε να διακρίνετε φως. Φωτίζοντας τον πλανήτη, αλλάζει. Στην πραγματικότητα δεν αλλάζει – εσείς αλλάζετε και αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε ένα μέρος του φωτός που δεν βλέπατε πριν. Πιστεύετε πως το φως είναι σωματίδια φωτονίων που λαμβάνετε από τον ήλιο ή από τις συσκευές σας αλλά σας λέμε πως το φως από το ανθρώπινο σώμα, έχει την αίσθηση της αγάπης και πως πρόκειται να αισθανθείτε αυτό το εκπληκτικό κύμα – και όταν το νιώσετε, απλώστε τα χέρια σας και κρατιέστε μεταξύ σας. Με αυτόν τον τρόπο γειώνετε την ενέργεια. Έτσι μοιάζει όταν κοιτάτε ο ένας το φως του άλλου και να βλέπετε την αντανάκλασή σας ως έναν δημιουργό. Κρατήστε το υπερήφανα αγαπητοί. Είμαστε τόσο πολύ υπερήφανοι για εσάς. Είσαστε οι γιοι και οι κόρες ενός βασιλιά και δεν θυμάστε την βασιλική καταγωγή σας αλλά εμείς την θυμόμαστε και βρισκόσαστε στο σωστό χρόνο τη σωστή στιγμή. Χορέψτε με αυτό το φως. Παίξτε μαζί του. Αντανακλάστε το πρώτοι βλέποντας τον εαυτό σας και βοηθήστε τους άλλους θεούς να ξυπνήσουν από το όνειρο. Αυτό ονομάζεται εν-δυναμωμένη κοινωνία και κινείστε προς αυτή την κατεύθυνση με την ταχύτητα της αγάπης αυτή τη στιγμή. Απολαύστε την διαδρομή.

Με την μεγαλύτερη τιμή όλων σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό. Κοιτάτε τα μάτια ενός θεού όταν το κάνετε αυτό. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον και ανοίξτε κάθε πόρτα που μπορείτε, για τα όντα που ακολουθούν επειδή βοηθάτε την συλλογικότητα να κάνει το επόμενο βήμα. Καταλάβετε πως παίζετε ένα παιχνίδι και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

μετάφραση:  Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!